Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

In cautarea unui vampir

#11
acel cineva era ..... ? habar n-am cine =))
well .... mie personal nu-mi plac ficurile cu vampiri :X
trebuie sa fie foarte bun pentru a-mi placea si pot sa spun sincer ca asta chiar imi place :*:*:* e minunat , e special:X
kiss you :*:*:*:* si gambate cu nextu`

#12
ce dragutz :X:X:X Vampire fic:))
Imi place sa iti citesc ficul .....dar seamana prea mult cu twilight si asta chiar ma deranjeaza ...
Deci ... nu ai greseli dar eu oricum nu am cautat si mor de curiozitate sa vad cine a intrat in camera Ei :))]
Ja ne !
.I dont need anyone in my life who does not want to be there.
.Sometimes i cant , sometimes i dont want to , and sometimes i dont even try.
.I am nostalgic , cinical and lonely , so i may hurt you.

#13
seamana izbitor de mult cu twilight si asta nu face o impresi prea buna.a fost si o parte din Vampire Knight cand ai spus de pastilele de sange ce se dizolva in apa.incearca sa lasi deoparte twilight si sa vii cu idei originale care vor fi mult mai apreciate decat imitatia unei carti de succes.
scuza-ma daca am fost rautacioasa,dar a fost doar o impresie pe care poti sa nu o bagi in seama.oricum eu o sa urmaresc in continuare firul povestii ca sa vad cum evoluezi.abia astapt urmatorul capitol!
Nu trebuie sa fii nebun ca sa ma placi, dar recunosc ca ar ajuta putin!
Unii spun ca sunt ciudata. Eu ma consider doar originala.
Multi gandesc ca sunt nebuna, dar eu stiam asta de mult.

imi iubesc enorm micuta mea surioara mai mare Hitman asa ca... daca va luati de ea va luati de mine si o sa iasa urat!

#14
so..am aterizat si eu pe aici:)
ma intrebam: nu mai pui nextul ala odata?
am un sfat pt u...folosesteti mai mult imaginatia ta...adik dc sa iei toata actiunea din carti...sau film(twilight)?
descrierea este foarte frumoasa
ne lasi mereu in suspans...si imi place:)
gresei de tastare nu prea gasesti
si dialogul nu e sec
so...continua...ca mor de nerabdare:bye:
[Imagine: 2m2b9sn.gif]
*Sebastian Michaelis*

Black Butler

[Imagine: bj7bc6.jpg] [Imagine: a4n0w2.jpg] [Imagine: s3oiv5.jpg]
[Imagine: 168impv.gif]

...A Demon*...And A Butler



#15
Cap VIII:
Surprize
In camera a intrat mama mea ,care tinea in mana un telefon.Mi l-a dat si mi-a soptit:
-Am sunat-o pe bunica,sa ii spun unde esti!Vrea ,neaparat, sa vorbeasca cu tine.
Am luat telefonul si mama a iesit din camera.Am ascultat tot ce a avut de zis bunica,care era cea mai realista persoana din familie.Unul din lucrurile pe care mi le-a spus a fost ca ar fi mai bine sa ma intorc acasa, ca lumea vampirilor nu e pentru mine ,chiar daca sunt si eu unul dintre ei. Am hotarat sa o sun diseara, sa ii spun ce decizie am luat.In fond, chiar mi-ar face bine sa ma intorc acasa si sa incerc sa imi reiau viata mea normala de adolescenta.Nu sunt din lumea asta ,nu am ce cauta aici,nu am nimic in comun cu ceilalti. Am facut asta pentru un vampir,care nu ma iubeste si pe care il voi iubi mereu,iar aceasta intamplare va ramane in mintea mea ca ceva frumos,ceva ce mi s-a intamplat demult.
Singura persoana caruia o sa ii zic ca plec este Patty,a fost o prietena foarte buna, pentru un timp asa de scurt . Am cautat-o in gradina, din fericire am gasit-o acolo.
-Patty,sper sa nu te superi pe mine, dar ma tem ca o sa plec si nu ma mai intorc?
-Poftim?Ce? De ce?
-Pentru ca asa este mai bine pentru toata lumea, aici sunt in plus,cel mai bine e sa ma intorc in lumea mea. Acolo unde imi este locul!
-Banuiesc ,ca nu pot face nimic in privinta asta,nu-i asa?
- Nici sa nu incerci! i-am zis foarte serioasa.Contez pe tine sa le spui celorlati ca am plecat,dar asta numai maine!Voi pleca acum!O sa imi fie foarte dor de tine!
Patty m-a imbratisat si mi-a dat numarul ei de telefon.Ea mi-a zis sa am grija de mine si sa nu ma bag in belele, iar eu i-am spus sa nu ma caute,o sa o caut eu.Astea fiind spuse,am pornit spre oras,pe jos, asta o sa dureze ceva, dar nu vroiam sa folosesc viteza, nu vroiam sa fac nimic vampiresc. In drumul meu spre casa am trecut pe langa padure,unde era poiana mea preferata, pe langa plaja, unde a inceput toata aceasta poveste. Totul acum parea o amintire indepartata .
Am ajuns acasa, pe veranda bunica statea pe balansoarul, pe care i l-am facut cadou cu doi ani in urma.Cand m-a vazut ochii i s-au marit ,s-a ridicat in graba si a venit si m-a imbratisat,apoi mi-a zis:
-Nu ma asteptam sa te decizi,asa de repede!Si de ce nu m-ai sunat,asa cum ne-am inteles?
-Am vrut sa iti fac o surpriza!A fost usor sa ma decid ,pentru ca mi-am dat seama ca nu am ce cauta acolo,dar sa stii bunico,ca nu imi voi ierta niciodata parintii!Nu mi-au spus nimic,cred ca aveam si eu dreptul sa stiu ce sunt ei , ce sunt eu!
-Ai dreptate,dar cu timpul ii vei ierta,ai sa vezi!Apropo ,am auzit ca ai fost la Venetia!
-Da si?am spus surprinsa,ce legatura avea asta cu discutia noastra,apoi mi-am dat seama ca incerca sa schimbe subiectul.
-Pai nu i-ai luat si bunicii tale,ceva?
Aha,aici vroia sa ajunga,cum de nu mi-am dat seama,cateodata e asa de smechera.Am scos din buzunarul blugilor o cutiuta mica ,de culoare verde si i-am dat-o bunicii.In cutiuta era un lantisor de argint vechi,era facut in anul 1956.Bunica mea Esmeralda Hale este mama mamei mele,o iubesc foarte mult,este o persoana minunata.Ea mi-a multumit si mi-a dat un inel,foarte dragut cu smaralde.Mi-a spus ca poate opri setea de sange si toate lucrurile vampiresti.L-am luat foarte bucuroasa,ce mod mai bun de a fi o adolescenta normala decat un obiect, care sa ma lase fara puteri de vampir ,dar voi ramane mereu la varsta de saptesprezece ani,visul oricarei adolescente.
Primul lucru pe care l-am facut a fost sa fac un dus.Apa calda ma relaxeaza tot timpul .Am mers in camera mea ca sa imi iau niste haine.Am petrecut cateva minute in fata dulapului, in final alegand o pereche de blugi ,un maieu alb,mulat si in picioare niste sandale albe .Apoi am inceput sa imi fac curat in camera,aveam nevoie de ceva care sa imi tina mintea ocupata ,ca sa nu ma gandesc la ce s-a intamplat zilele trecute.Mi-am strans rufele , le-am bagat la spalat, apoi le-am calcat pe cele de pe sarma. Am frecat cada ,chiuveta si am spalat pe jos cu mopul. Am inceput sa fac curat in living,cand bunica s-a oferit sa ma ajute,am acceptat bucuroasa. Dupa ce am terminat , casa era luna.M-am gandit ca ar trebui sa pregatesc cina. Nu am facut cine stie ce,o salata cu piept de pui la gratar.
Ne-am asezat la masa impreuna .M-am gandit ca acum e momentul sa ii spun ca as vrea sa ne mutam in Los Angeles si ca o sa imi fie mai usor sa uit tot ce s-a intamplat daca plec din oras.
-Buni,as vrea sa ne mutam in Los Angeles!Cred ca ar fi mai bine pentru sanatatea mea mintala daca as pleca din acest oras.
Bunica nu mi-a raspuns ,asa ca am tras concluzia ca trebuie sa se gandeasca inainte sa dea un raspuns.Poate va intrebati de ce L.A,pentru ca bunica mea a copilarit acolo si si-a petrecut si o mare parte din adolescenta. M-am gandit ca in acel loc o sa se simta ca acasa.
Ma uitam la bunica mea,parea adancita in ganduri,parca numai era ea .Deobicei lua deciziile imediat.In cele din urma m-am plictisit sa ma mai uit la ea asa ca m-am ridicat si mi-am spalat farfuria,apoi mi-am umplut un pahar cu Cola si am pus si niste gheata.Am facut niste floricele de porumb si am mers in sufragerie.Am inceput sa schimb canalele in speranta ca voi gasi ceva,asa a fost am dat de o comedie” Un socru de cosmar”.Acesta este unul dintre filmele mele preferate.
Dupa ce s-a incheiat filmul am urcat sus la etaj si m-am dus direct in dormitorul bunicii.Am vrut sa o inreb daca ne mutam,dar a sunat soneria.Am coborat in graba scarile, nu imi dadeam seama cine ar putea fi la ora asta,asa ca am luat o bata in mana. Am deschis ,iar in fata usii era o femeie blonda cu piele foarte alba.Am ridicat capul sa vad cine era si am ramas cu gura cascata.
-Mama?!am spus socata.
When the world gets in my face,
I say, Have A Nice Day.
There was a time
When I was so broken hearted
Love wasn't much of a friend of mine
The tables have turned, yeah
Cause me and them ways have parted

[Imagine: 2iv08c4.jpg]
weakness ??[/i][/b]

#16
dragut capitol:X
astea sunt singurele greseli pe care le-am gasit :))... wow O.O, in rest nu ai avut nici-una(cred :D) :
"-Patty,sper sa nu te superi pe mine, dar ma tem ca o sa plec si nu ma mai intorc?"- semnul intrebarii nu are ce cauta acolo :-w
"In drumul meu spre casa (,) am trecut "
"Cand m-a vazut (,) ochii i s-au marit"
descrierea este frumoasa, naratiunea de-asemenea, iar dialogul nu e sec^__^
de-abia astept sa vad de ce a venit mama ei;))
spor la scris:*



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  In cautarea faimei Kyra Mage 1 1.931 23-04-2013, 12:21 PM
Ultimul răspuns: Kyra Mage
  [Naruto] dragostea dintre un om si un vampir rebeca 8 4.870 19-08-2012, 04:19 PM
Ultimul răspuns: rebeca
  In cautarea unui vis Juneko 3 3.198 13-05-2011, 06:44 PM
Ultimul răspuns: hiimera
  Groaza unei iubiri cu un vampir Gothic Lolly Girl 6 4.522 13-02-2011, 12:37 PM
Ultimul răspuns: Nixu
  Iubirea dintre un vampir si un muritor.... i_love_anime 5 3.742 02-02-2011, 08:09 PM
Ultimul răspuns: Stormrage
  in cautarea iubiri saku vampire 7 3.952 27-12-2010, 02:20 AM
Ultimul răspuns: Vero
  1/3 Vampir, 1/3 Om, 1/3 Ninja DeMentă 12 8.640 25-12-2010, 08:34 PM
Ultimul răspuns: DeMentă
  Viata de vampir intr-o lume plina de mister , suferinta si idioti Michiyo道代 17 8.564 30-11-2010, 12:35 AM
Ultimul răspuns: Meredih
  In cautarea fericirii Alany Aysee 18 13.179 19-09-2009, 04:32 PM
Ultimul răspuns: Verrine
  Dragoste de vampir Zeina 3 3.199 03-07-2009, 01:52 PM
Ultimul răspuns: Elina


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)