Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

I am a simple girl and you’re a crazy boy….we can be friends? [16+ / 18+]

#21
Bun ultimul capitol a fost bun. Nu mio imaginam pe Karin robot >_>. Am trait so vad si pe asta, deci a fost o idee chiar originala. Hmm ai scris din multe perspective ceea ce bine, ca am vazut mai multa actiune, adica am citit.
Mey, naratiunea este okz, actiunea nu este fugarita de gaste :)). E bine. In unele partie dialogul mai este sec, dar nu foarte mult.
Descriere este. Nu foarte multa , dar nici chiar deloc. Un lucru ma deranjat foarte tare ^_^". Cenzureaza injuriile. Daca citea cineva din superiori facea urat.
''-Deidara, iesi in p**** matii de aici daca nu, ted au afara personal ''
Asa sa pui cand editezi ficul, si evita asa ceva. Chiar daca e plus 16 sau 18 totusi arata urat sa spui injuriilor pe direct. Strica aspectul si continutul. Atat / Succes la next. :* :-h

Denissu was here ^_^
...............[Imagine: bnkWUB1.png?1]


#22
Cred ca te-ai plistisit la sfarsit deoarece am observat niste greseli:
nu ti= nu-ti (sper ca nu o sa faci mereu asa)
afce= face
distantade= distanta de
aproprietu- apropriete
iarpe= iar pe
Si multe altele, sa sti ca sunt numai la sfarsit, probabil erai obosit.
Descrierea sentimentelor nu prea a existat, fara suparare dar pot sa spun ca nu este un capitol care sa ma impresioneze, adica nu s-a intamplat nimic important. Si mai precis ce sunt Sakura si Naruto...spioni? Iar Itachi era seful lor? Ca daca ar fi asa inseamna ca Naruto si Sakura sunt criminali.
Vreau sa stiu ce se intampla.

#23
Capitolul 6
~Trebuie sa va spun adevarul~
~partea a treia~
Sakura
Imi simt corpul foarte greu si nu stiam motivul. Am incercat sa mi deschid ochii dar nu prea reuseam. I am deschis incet pana am putut distinge unde ma aflu si ce se afla in jurul meu. Eram intr o camera din lemn cu o masa in fata mea si c am atat am putut vedea. Instinctiv mi am miscat bratele dar nu puteam, mi am ridicat capul si am observant ca atarnam de o grinda deasupra podelei. Super, am gandit si mi am dat ochii peste cap.
In stanga mea am auzit un geamat si am intors speriata capul. Naruto, fratioru meu drag, era legat de un scaun, plin de lovituri de cutit, vanatai si plin de sange. Am incercat sa l strig dar gura mea nu vroia sa tina cu mine.
-N…Naruto…am zis cu greu.
La auzul vocii mele a ridicat capul rapid si de uita la mie fericit si uimit in acelasi timp. Cred ca aratam ingrozitor si probabil nu se astepta sa ma mai trezesc.
-Sakura, te ai trezit! Cum te simti?
-Naruto, uitate la tine! Esti plin de sange, de lovituri si vanatai! Ar trebui sa ti faci griji pentru tine macar acum.
-Eu nu am nimic Sakura dar, tu ai fost biciuita si drogata! Se vor intoarce sa te violeze.
Ma uitam usperiata la blondul meu care zacea legat de scaun. Trebuia sa scapam cumva de acolo dar, nu aveam cum. Cred ca drogurile si au facut foarte bine efectul deoarece am uitat tot ce sa intamplat.
Gandurile mi au fost intrerupte de usa trantita cu forta de perete. In fata noastra venisera aceiasi tipi care ne urmarisera si in parc cu inca doi pe care nu i am mai vazut pana acum. Mai era cineva cu ei dar, usa fiind spatele meu nu am putut vedea cine e.
-Frumoasa din padurea adormita sa trezit, a zis vesel capu’ rautatilor. Imi place sutienul tau, caer fi sa mi l dai mie?
-Nu o atinge! A strigat Naruto nervos.
-Sii tapul e treaz. Bine, o las deocamdata. Acum sa revenim la afaceri. Unde sunt banii mei?
Eu si blondul ne ma uitat speriati la el apoi unu la altu.
-Sa nu credeti ca am uitat. Acum 10 ani ne ati promis toti banii vostri din conturi doar ca sa va lasam in viata.
-Crezi ca iti vom da vreun ban? Uita Orochimaru, nu ti dam nimic.
-Vorbea fata care e legata de grinda. A zis cineva din spatele meu. Ai gura prea mare rozalio.
-Chiar daca sunt legata asta nu inseaman ca nu ti pot da un picior in gura, Jiraya.
-Nu ai cum.
M am prins cu mainile de lantul cu care eram legata si m am rasucit in jurul lor. Ne fiind atent i am dat un genunchi in gura apoi cu celalalt l am impins in spate acesta cazand la pamant.
-Pustuico, degeaba te agiti. Banis unt deja la noi si tu, nu mai poti face nimic. A zis Orochimaru intorcandu ma cu fata la el.
In mana unuia dintre tipi din spatele lui era o valiza in care presupun ca erau banii nostri. Sa dus tot; familie, prieteni, bani poate chiar si casa, nu mai sunt ale noastre. De ce trebuia sa facem acel pact cu ei? De ce nu am incercat sa ne salvam singuri? Am lasat trista capul in jos si am lasat frau liber lacrimilor. Ii puteam auzi cum rad de mine iar rasul lui Jiraya se auzea cel mai bine.
-Acum sa ne jucam, ce zici Sakura, vrei?
-Nu mi pasa, mai bine mor decat sa traiesc cu aceste amintiri in mintea mea.
-Foarte bine, Jiraya, adua seringa.
Sa dus langa masa unde era Naruto si a luat o seringa plina cu droguri presupun. A venit in fata mea si a injectat drogurile in mana mea stanga si acum asteapta sa si faca efectul.
-Adio…Naruto…ai grija de…
Nu am mai putut continua fraza. Gura o simteam din ce in ce mai grea, pleoapele mi se inchideau iar corpul devenea ca la inceput.Ultimul ucru care l am auzit a fost Naruto strigand si un foc de arma.

Sasuke
-Adio…Naruto…ai grija de…
Si a adormit. Dupa cum vad grogul este destul de puternic de si a pierdut cunostiinta atat de repede. Naruto a inceput sa strige si sa faca ca un animal dezlantuit. Itachi nervos a scos pistolul de la spate si la impuscat pe Jiraya acesta cazand sub rozalie. Am lasat valiza sa cada langa mine si m am dus la Naruto ca sa l dezleg. Mi am dat masca jos masca si blondul de uita la mine ca la felu 14 iar eu mi am dat ochii peste cap dandui un pistol. Itachi si a dat si el masca jos si a indreptat pistolul spre Orochimaru.
-Nu ne am vazut de mult, Itachi.
-Ultima oara ai avut noroc dar acum nu mai scapi.
-Fi sigur ca si…
Dar nu a putut continua din cauza glontului din ficat, tras de Naruto.
-Nici eu nu puteam sa ti raspund mai bine de atat. A zis Itachi luand valiza de jos si deschizand o pe o masa.
-Nenorocitule, am sa te omor pentru ce i ai facut Sakurei. A zis blondul nervos ducansude la el.
-Ba nai s o faci, am nevoie de el viu.
Am chicotit putin langa Naruto apoi m am dus so dezleg pe rozalie din lanturi. Am pus mana dreapta pe spatele ei si cu cealalta am deschis lacatul de la lanturi aceasta cazand pe mana mea. Am luat o in barte si m am dus langa Itachi care pregatea aparatul pentru masti. Aparatu a inceput sa faca niste masti dupa fetele cel doi idioti intinsi pe jos. Naruto se uita putin c am ciudat la noi dar, si a revenit cand ne a vazut punandune mastile. Blondul si Itachi l au luat pe Orochimaru de jos si au iesit primi. Am inchis servieta si am scos din partea deapta o bomba cu ceas si am fixat o pe grinda unde fusese atarnata pana acum rozalia. Am luat geanta sip e fata in brate si am iesit in fuga din camera. Nimeni nu a suspectat nimic asa ca am iesit fara probleme. Itachi era deja la masina cu potorul pornit asteptandu ma la mine. Am pus o pe Sakura in spate langa blond si eu m am urcat la volan pornind cu viteza din acel loc care, cat de curand, va ajunge cimitir.
Planul a fost simplu, trebuia dar sa ne infiltram in sediu sub alta forma. Sa i gasim pe cei doi adormiti de pe bancheta din spate si ca iesit de acolo cu o explozie, daca pot spune asa.
Dupa ce am mai mers vreo 2 minute in spatele nostrum sa auzit o explozie puternica si pe rozalie tipand in spatele nostrum. Itachi si cu mine am inceput sa radem iar fratiorii se uitau ciudat la noi. Am continuat sa mergem pana am ajuns la poarta unde trebuia sa intram in garajul sediului. Dupa ce am parcat masina a aparut si Deidara cu Karin pe urmele lui. Ne am dat jos dar se pare ca mai era cineva care a ramas “blocat” in masina. Se pare ca frumoasa din padurea adormita isi continua somnu de frumusete…ok. Am rugat o pe Karin s o scoata pe fata din masina si s o duca camera de langa biroul lui Itachi, in timp ce noi ne ma dus in el – in birou nu in Itachi.
-Deci, Naruto, ce sa intamplat mai exact acum 5 ani? A intrbat fratele meu mai mare cand a intrat in birou.
-Totul a inceput cand eu, Sakura si parintii nostri ne indreptam spre Brasov, nu mai tin minte din ce cauza dar, mergeam acolo vreo 2-3 zile.Asta se intampla prin luna Ianuarie. Eu si Sakura eram pe bancheta din spate, ne jucam si tata a oprit masina din senin si…
Flashback
“-Copii stati aici cuminti, mami si tati trebuie sa vorbeasca cu niste domni…..de afara.
In acel moment ne comvenea pentru ca nu ne placea de ei si de mult ne doream sa ramanem singuri, fara ei. Noi ne am continuat jocul in timp ce ei se plangeau de acei oameni sa i lase in viata. Nu i am bagat in seama pana cand am auzit focurile de arma si ne am intors cu fata la geam. Sakura ma luase de mana si tremura incontrolabil iar eu ma uitam la acei tipi ca la felu 14. I am vazut cand vin spre noi si ne am lipit de cealalta portiera ei, deschizand o pe cea din fata noastra.
-Nu uitati, toti banii vostri ni veti da peste 4 ani. Pana atunci aveti grija de voi.”
End Flashback
-…si acum ne au gasit.
Toti ne uitam la el ca pisicile in calendar.
-Deci, asta e….acum nu ne mai puneti atatea intrebati ca ma enervati. A zis cineva din tocul usii de la camera rozaliei.
To the right, To the left, we will fight to the death
To the Edge of the Earth, It's a Brave New World from the last to the first
To the right, To the left, We will fight to the death
To the Edge of the Earth it's a Brave New World it's a Brave New World It's A Brave New World
A Brave New World
The war is won,
the war is won,
a brave new world



[Imagine: beautyfullgrl.png]





I am a simple girl and you're a crazy boy....we can be friends? [+16 / +18] - http://animezup.com/forum/showthread.php...649&page=1

Inimile noastre bat ROCK [+16/+18] - http://animezup.com/forum/showthread.php...548&page=1

#24
Yupiii!!! Capitol nou! Ciudat ca n-a comentat nimeni nimica, hehe sunt prima. Capitolul a fost super! Ai mai avansat cu greselile de tastare si descrierea e din ce in ce mai buna, desi actiunea s-a petrecut un picut prea repede s-a inteles totul si a fost bine. Saraca Sakura, bine ca a ajuns Sasuke sa-i salveze pe amandoi si Naruto, asa de curajos... Hmmmm....oare raul moare vreodata? M-ar surprinde.... Anyway, super capitolul si abia astept continuarea, sper ca va fii curand avand in vedere ca nu s-a mai postat de vreo saptamana.... Gambate si Ja ne!
http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=24539 O dorinta....oare se poate indeplini? ( one-shot)
http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=22963 Te iubesc, te doresc, doar incerc sa te amagesc!
http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=13236 - vampiri? atunci ai venit la locul cu crini



#25
Buna ! Si urmat de un... wow....bestial fic-ul :o ... n`am ce comenta decat greselile pe care le-am observat:-? ... Insa nu erau cine stie ce greseli ... eu zic ca se pot trece cu vederea xD oricine mai greseste ...

P.S : Anunta-ma cand pui next-ul :d


Kiss !

Pam-pam-pam ... Intelegi ?!


#26
Misto fic;)
Imi plake,dar sa sti ca nu e +16:p
Ok...vreu nextu altfel te bat:))
Vb serios:-w
Nextu'....anunta-ma!!
Pa-pa
[Imagine: 2gxo5c8.jpg]
I Love SasuSaku:X and:
-Mama4ei-kun :X
-Matusa:Sasuke ^^ Sakura xD
-Surorile:Ang. and Debby
-Verisoara:Haku Kiid

#27
Dupa mult timp am venit si cu un nou comentariu. Pot sa spun ca si la asta am gasit niste greseli de tastatura, dar acum sa fim seriosi, cine nu are. Nu este nimeni perfect. O sa spun cateceva:
Descrierea este bunicica, nu au fost destule sentimente
Actiunea cam grabita, asa mi se pare
Dialogul putin cam sec, dezvolta-l.
Naratiunea este buna.

Te rog sa pui repde nextul :pls:

#28
Capitolul 7
~Revenim la normal~

Sakura: Unde ma aflu de data asta? Imi este frig si nu am nimic cu care sa ma pot acoperi. Am incercat sa mi deschid ochii dar, era ca o lupta ei vrand sa ramana inchisi. Mi am miscat bratele aducandu le la ochi si m am sters putin apoi am reusit sa i deschid putin. Cu greu m am ridicat in capul oaselor si m am uitat prin camera. Era simpla,peretele din stanga mea era din geam si se puteau vedea luminile de afara, cel din dreapta mea avea cateva rafturi cu carti si 2 biblioteci mari, eu ma aflam pe o canepea din piele. Pereti erau negri iar in fata mea se afla o usa care nu prea vreau sa stiu unde duce. M am uitat la picioarele mele goale si am observant ca nu purtam hainele mele. Purtam un tricou mai lung negru si chilotii. Mi am tras o palma peste frunte si m am gandit la cei mai rau dar, nu foarte mult pentru ca atentia mi a fost atrasa se ceea ce aveam infasurat pe mana. M am ridicat cu greu de pe canalea si m am dus in dreptul geamului. Aveam mainile bandajate pana la incheietura, la cotul drept aveam alt bandaj – asta e din cauza acelot care mi au fost bagate in vena, pun pariu – si mai aveam bangaj la umarul drept. Am atins usor materialul al si am apasat pe el, desi nu vroiam sa confirm ceea ce gandeam mi am dat seama ca aveam o gaura in clavicula.
Atentia mi a fost distrasa de vocile din cealalta camera. M am indreptat incet spre usa si mi am lipit urechea de ea. Fratiorul meu drag le spunea alora povestea noastra. Am deschis incet usa mi m am rezemat de tocul ei.
-…si acum ne au gasit.
-Deci, asta e….acum nu ne mai puneti atatea intrebati ca ma enervati. Am zis nervoasa.
Toate privile s au intrs spre mine uimite. Am incercat sa merg spre fratele meu dar pe la jumatatea drumului m am dezechilibrat si era sa fac contact cu pamantul daca nu ma prindea, Sasuke? Acel miros, e asemanator cu cel de pe tricoul pe care il port.
-Sakura, inca esti slabita, drogurile acelea nu ti au facut prea bine. A zis cineva de langa birou.
Mi am ridicat privirea si am ramas masca. Il stiu pe tipul asta, a fost de fata acum 5 ani cand eu si Naruto puteam muri. M am smucit din bratele lui Sasuke si m am repezit la el dandui un pumn zdravan cu mana dreapta. Imediat am simtit o durere insuportabila la umar si am cazut in genunchi cu mana stanga lipita de clavicula dreapta. Naruto sa apropiat de mine ajutandu ma sa ma ridic. Toti se uitau uimiti la mine inafara de brunetul din spatele meu care era cu ochi in dreapta lui. M am asezat pe scaunul unde a stat fratele meu in urma cu cateva minute, picior peste picior.
-Pentru o fata dai destul de tare. A zis brunetul apropiindu se de mine.
-Pe bune? Hai sa vedem cat de tare dau si cu stanga. Am zis pregatita sa I maid au una dar, Naruto ma lipit de scaun.
-Sakura, calmeazate. El este cel care ne a salvat din mana acelor nenorociti.
-Naruto, esti prost? El era de fata cand acei oameni ne au omorat parintii si era de fata cand am fost injectata cu droguri.
-Totusi de ce mai lovit? Voi ati vrut ca parintii vostri sa moara si tot eu am cazut de prost? A intrebat amuzat. Desi, ma c am doare maxilaru.
-Asa e, noi am vrut ca asa zisi nostril parinti sa nu mai existe dar, tipi aia erau gata-gata sa ne omoare si pe noi acum cateva ore. Si imi amintesc foarte bine ca si tu erai printre ei.
-Mda..aici ai drepate, eram sub acoperire acum 5 ani. Nu mi au spus multe asa ca n am avut incotro decat sa i ascult. Totusi, cum m ai recuoscut? Si eu si Sasuke aveam masca. A zis chemandul pe adolescent langa el.
-Tu te ai uitat vreodata in oglinda cand esti nervos? Ochii tai devin rosii, asa mi am dat seama cine esti dar, nu stiu cum te cheama.
-Il cheama Itachi si este fratele meu. A zis Sasuke batandul incet pe umar.
Ok…la asta nu ma asteptam, sincer. Cred ca ii datorez niste scuze. Cei doi bruneti din fata mea vorbeau si radeau alaturi de Naruto. Se simteau bine iar fratele meu na mai fost atat de fericit de mult timp. Poate ca viata noastra nu se sfarseste aici si cred ca mai avem o sansa la viata pe care doar am visato cand eram mici. In camera se lasa o liniste apasatoare si se auzi doar stomacul meu care cerea mancare. Toti au inceput sa rada iar eu am chicotit rosind toata.
-Cred ca va e foame dupa 2 zile petrecute departe de civilizatie. A zis Itachi zambind.
-Nici nu sti! Pe unde e bucataria? A strigat fratele meu si a intrat pe usa din stanga noastra.
Imediat sa auzit un zgomot provocat de niste galeti presumun si strigatele fratelui meu dupa ajutor.
-Acolo e camara Naruto!
-Stiam asta. A zis iesind cu o galeata in cap si un mol in mana.
Ne am amuzat de situatie pana la bucatiarie. Holul era lung si plin de fire iar bucataria, ei bine, bucataria era imensa. Era o bucatarie mare cum este la hotel, 2 frigidere mari in dreapta noatra, mesele unde poti gati ce vrei erau pilite pe pereti din fata noastra. In mijloc era o masa mare din metal unde se asezasera prietenii mei, numai eu stateam si admiram bucataria. Naruto era cu capu in frgider iar cei doi frati radeau de el.
-Naruto, scoate capu din frigider. Saraci oameni vor ramane fara mancare. Am zis apropiindu ma de el.
Blondul scoate capu de dupa usa cu un copan de la pui in gura iar in brate avea o farufie plina cu diferite mancaruri pe care le gasise acolo. Semana cu un caine nemancat de un an. Am uitat sa mentionez ca in cap avea mustar. Nu ma intrebati cum a ajuns acolo, ca n am nici ce a mai vaga idée.
-Stai linistita Sakura, avem destula mancare sa l hranim pe fratitu dar sa ne si ramana. Ori cum Sasuke gateste in seara asta. A zis Itachi aratand spre fratele lui care isi punea un sort alb si o palarie de bucatar.
Sa intors cu fata la noi si mi a facut cu ochiu apoi sad us la Naruto si la batut usor pe umar. Acesta sa uitat ciudat la el si a lasat toata mancarea jos venind la masa. A scos din celalalt frigider niste peste, orez si creveti presupun, nu am vazut prea multe. Dupa ce a pus pestele si restu pe masa a venit la noi si ne a legat la ochi cu niste esarfe negre. Am inceput sad au ametita din cap iar el ma oprit incet. Avea mainile calde iar urechile mele cred ca erau la fel de calde acum.
-Este o surpriza, nu te mai agita atat. Mi a zis incet.
Am stat legati la ochi vreo 15 minute si in tot acest timp simteam diferite mirosuri de sos, peste si noi am incercat sa ghicim ce va gati. Shusi, mancare italieneasca iar Naruto sa gandit la tofu. Sasuke cred ca se amuza pe seama noastra deoarece il auzeam razand de fiecare data cand incercam sa ghicim. Am auzit cum farfuriile s au lovit incet de masa si un miros de iti lasa gura apa. Doua maini calde mi au dat jos de la ochi esarfa si mi a zis sa raman cu ochi inchisi. Eu sireata i am deschis si am ramas putin proasta, la fel au facut Naruto si Itachi. Mie imi pregatise shusi, pe o farfurie din lemn, alaturi de o farfurie cu creveti cu sos, cu doua betigase alaturi, lui Itachi ii pregatise mancare italieneasca cu paste care mirosea foarte bine, lui Naruto ii pregatise o shaorma imensa cu detonate iar lui ii facuse tot shusi. Naruto na mai asteptat sa spunem ceva ca déjà era cu capu in shaorma, savurand o. Am zamib si am inceput sa mancam din ce ne pregatise brunetul. Era bun si baiatul si mai bun. Gata Sakura, trezestete, abea l ai cunoscut. M am uitat cu coada ochiului la el si am observant sa se uita la mine. Am simtit cum rosesc in obraji si mi am vazut de farfuria mea.
-Apropo, iti sta bine cu tricoul meu. A zis Sasuke ridicanduse de la masa.
-Sakura, vezi ca esti rosie. Mi a soptit Naruto.
-Lasati fata in pace, a zis Itachi razand, este indragostita la fel si fratele meu.
Si eu si Sasuke ne ma uitat urat la Itachi. M am ridicat de la masa ca sa mi duc farfuriile la chiuveta. Lang mine a venit o tipa roscata, cu ochelari cu rama neagra, purta o fusta pana la genunchi neagra, crapata la spate, cu o camasa alba deschisa la cativa nasturi si o pereche de pantofi negri cu toc c am mare pentru mine. Sa prezentat si ma rugat sa o urmez. O cheama Karin si este secretara lui Itachi. Am mers pe acelasi hol intunecat si plin de fire pe unde venisem si cu baietii, pana la biroul lui Itachi a fost acelasi traseu doar ca in loc sa mergem la dreapta spre el, am luat o la stanga pe un hol mai putin luminat. Ma luat bland de mana si ma rugat sa fiu atenta pe unde calc. Avea mana foarte rece si ma simteam de parca am atins fierul. Nu am mers mult pe intunerc pentru ca a 3 a camera era ce a cu haine si era foarte mare. Ea a inaintat in camera dar eu am ramas cu gura cascata. Practic stateam in tocul usi, si ma uitam ca pisica-n calendar la marile dulapuri descoperite.
-Ai de gand sa stai acolo sis a casti gura sau vi sa te schimbi? A zis razand.
-Este foarte mare si sunt foarte multe haine. Am zis uitandu ma pe sus cu gura cascata.
-Da stiu, sunt multe; odata era sa ma pierd si eu pe aici. Poti gasi orice ce fel de haine doresti aici. De la haine de rapperi pana la stilul rock.
-Deja vorbesti pe limba mea dar, sunt numai haine de baieti, nu sunt si pentru fete?
-Daca nu ai mai sta cu gura deschisa si te ai uita la mine, ai vedea si haine de fete.
Pana sa realizez ca eu eram cu gura cascata uitandu ma in sus, a duart ceva timp. Am inchis gura si m am uitat dupa Karin si am vazut 2 dulapuri separate de cele de baieti pe pereti din dreapata si stanga ei. C am asa era toata camera iar tavanul era inalt, parca era pana in ceruri. Langa fiecare dulap era o scara cat el de mare ca sa putem ajunge si la alte haine nu doar cele de jos. M am dus langa roscata si m am uitat pe la haine; pana sa ajung la cele pe placul meu a durat ceva timp. Mi am ales o fusta scurta de blugi cu tinte, un maieu negru, putin decoltat cu cavea modele mici rosii, iar la spate era in “x”, o jacheta din piele scurta, si un dres din plasa. Apoi am mai mers inca 2-3 minute si am ajuns si la incaltaminte si am gasit exact ce mi doaream. O pereche de cizme tot negre cu toc jumate cat era la pantofii roscatei. Mi a zambit si ma intrebat daca nu cumva imi trebuie si lenjeria intima iar eu am rosit putin. Deasupra raftului unde era incaltamintea se aflau sutienele si chiltii. Am rugat o sa tina putin hainele cat eu ma uitam dupa ceva ce sar putea sa mi placa. Am gasit un sutien negru cu bretele din dantela si o pereche de boxeri tot negrii cu marginile din dantela si doua parti din fata la fel. Am coborat si mi am dat tricoul jos lasand la vedere sanii mari. Se uita la mine putin ciudat dar nu am a bagat o in seama si mi am pus sutienul apoi mi am schimbat chiloti. La aceasta parte Karin sa intors cu spatele lasandu ma sa ma schimb. Mi am pus cu grija dresul apoi fusta dar, m am chinuit putin la nasturi pentru ca nu erau rotunzi erau patrati si a fost mai grau sa ma inchei. Am intors maieul cu fata si mi l am pus apoi mi am aranjat jacheta pe mine dar, la ghete a fost mai greu. De incaltam m am incaltat usor dar, la partea cu mersu m am c am incurtat. La un momentdat m am orpit si ma uita la Karin ganditoare. Am intreat o daca nu iar placea o schimbare iar aceata a zambit zicand ca iar prinde bine. A zis ca culoarea ei preferata era verde. M am invartit pe acolo timp de 5 minute si am gasit o rochie de un verde mai deschis, mulata pe corp, cu un decolteu in “v”, i am gasit o curea pentru bracu neagra si am luat si pentru mine una cu tinte albe. Am cautat o pereche de pantofi din piele intoara si am gasit dupa ce am facut 5 ture. Erau verde inchis, cu toc c am cum il aveam eu, foarte draguti. I am ales si un sutien negru si niste tanga tot negri apoi am pus o sa se schimbe. Am asteptat 2 minute iar cand a venit in fata mea arata minunat. Rochia ii venea perfect pe corpul ei micut, sanii erau pusi in evident din cauza decolteului iar pantofii se asortau perfect cu rochia dar, ceva tot nu se potrivea cu ea. Am luat o de mana si ma tineam bine de Karin pana am ajuns la dulapul de langa cel unde incepea cel am baietilor. Am ales o precehe de cercei negri, si un lantisor mai lung tot negru si o pereche de ochelari cu rama verde, foarte draguti, acestea fiind pentru Kairn. Pentru mine mi am luat niste bratari cu tinte, un lantisor mai lung din argint si niste inele mai mari tot din argint si le am pus pe degetul aratator, cel mijlociu sic el inelar de la mana dreapta iar, la mana stanga mi am pus pe cel mijlociu unu cu o piatra alba. Pana ajungeam la usa trebuia sa exersez mersul pe tocuri. Ma rugat sa stau si sa ma uit la ea cum merge apoi sa incerc sa merg si eu. Am reusit dar era ma pic in nas de cateva ori, bine ca a fost Karin langa mine ca altfel faceam cunostinta cu parchetul. Pana am ajuns la oglinda, care se alfa pe usa pe unde intrasem, mi am exersat mersul si incet-incet mergeam la fel ca si Karin. Am deschis usa si m am agatat din nou de mana roscatei ca sa nu ma impiedic de ceva.
-Sti, mi ar placea sa am si eu o camera doar pentru haine, ar fi minunat. Am zis cand inca mergeam pe hol.
-Dar, ai déjà si tu si fratele tau aveti o casa imensa langa intrarea in parul Tineretului. A zis si am iesit din intunecimea acelui hol indreptandu ne spre biroul lui Itachi.
Mi a dat drumul la mana si ma lasat sa merg singura. Ceea ce imi spusese ma lasase proasta. Cum de eu si Naruto stateam in casa aceea minunata de langa intrarea in parc? Cine ne a luat o si mai ales de unde a avut atatia bani? Adancita in gandurile mele nu mi am dat seama ca noi déjà eram in biroul lui Itachi iar eu eram singura care statea in tocul usii si se gandea la ceea ce mi spusese Karin cu cateva minute in urma. Naruto a venit la mine fericit si ma luat in brate invartindu ma in aer. Aveam mainile lipite de umerii lui si radeam alaturi de fratele meu iubitor. Ma lasat jos abea cand i am zis ca am ametit la cat ma invartit. Sa uitat la mine si ma lasat sa ating din nou pamantul cu picioarele. Am facut o piruieta si i am intrebat cum imi sta. N au zis prea multe doar stateau si se uitau la mine iar Sasuke avea gura putin deschisa. Karin se afla inca in tocul usii asa ca am luat o de acolo si am adus o in fata prietenilor mei. Am facut amandoua o piruieta si i am intrebat din nou pe baieti cum ne sta.
-Aaa…da, Kairn, vroiam sa te intreb ceva. Aceasta sa intors la mine si ma privea intrebatoare. De ce esti atat de rece?
-Pentru ca este un robot, Naruto prinde o. a zis Itachi razand.
-1. Poftim? Si 2. De ce sa ma prinda?
-Poi 1. Aveam nevoie de o secretara iar Tsunade se chinua de luni bune cu ea asa ca, asta a fost ocazia perfecta. Si 2. In caz ca lesinai din cauza vestii primate.
-Nu sunt asa usuratica si asa imi place de ea. Ca tot vorbeam de surprise, de cand avem casa de langa parcul tineretului?
-De aproximativ 1 ora. A zis Sasuke zambind.
-Voi ati facut asta? Am zis ducandu ma mai aproape de Itachi si Sasuke.
-Pai, asta iti doareai de mica, acum, visul tau a devenit realitate. Camere voastr sunt aranjate in stilul vostru in acet moment. A zis Itachi zambind.
M am dus si i am strans pe amandoi in brate multumindule apoi m am dus la Karin facand acelasi lucru. Acum, in sfarsit aveam casuta noastra si eram liberi sa facem ce vrem desi eu am 14 ani iar Naruto are 16 asta e partea a doua. Am sentimenul ca o noua viata e pe cale sa inceapa iar pericolele nu se vor opri aici si cine stie poate se intampla ceva intre mine si Sasuke.




sry ca a durat ata de mult sa pun nextul dar, o carte numita "Mara" vrea lupte cu mine:))
ori cum sper sa va placa:D
To the right, To the left, we will fight to the death
To the Edge of the Earth, It's a Brave New World from the last to the first
To the right, To the left, We will fight to the death
To the Edge of the Earth it's a Brave New World it's a Brave New World It's A Brave New World
A Brave New World
The war is won,
the war is won,
a brave new world



[Imagine: beautyfullgrl.png]





I am a simple girl and you're a crazy boy....we can be friends? [+16 / +18] - http://animezup.com/forum/showthread.php...649&page=1

Inimile noastre bat ROCK [+16/+18] - http://animezup.com/forum/showthread.php...548&page=1

#29
No problem! Si eu am o carte: Memoriile unei gheishe=> 500 pagini mai am 100 :D Anyway, tare capitolul! a fost mai mare si mi-a placut la nebunie! Si Sakura are asa un tupeu tare :D mi-a placut faza in care l-a lovit pe Itachi si faza in care sa trezit.Sper ca Sasuke nu a ramas prea mult in nori vazand-o imbracata asa. XDDD Anyway... greseli de gramatica n-am vazut, nu c-ar conta.... Descrierea ai desvoltat-o foarte mult! :D felicitarile mele. Nu stiu ce sa spun decat Gambate si Ja ne!^.^
http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=24539 O dorinta....oare se poate indeplini? ( one-shot)
http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=22963 Te iubesc, te doresc, doar incerc sa te amagesc!
http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=13236 - vampiri? atunci ai venit la locul cu crini



#30
Facand o paranteza :"> , scuze ca nu am comentat mai devreme dar debea aseara am venit acasa si nah am intrat putin dar n-am stat mult deoarece mergea super greu nu stiu de ce , si sa nu uit mersi ca mai anuntat . :* . Revenind : Wow mi-a placut mult capitolul :x , ai avut greseli de tastare una mi sa parut amuzanta =)) parul Tineretului. da :)) cred ca era parcul Tineretului . Chiar am inceput sa rad cand am citit, asa si altceva nu mai am ce comenta .
Anunta-ma cand pui next-ul :x si spor la scris :* .

:* 8-> Spor la imaginatie !

Pam-pam-pam ... Intelegi ?!




Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Crazy love[one direction]. cucubau1000 1 2.427 06-05-2013, 02:19 AM
Ultimul răspuns: Syryus
  Simple banalităţi. Amy :3 6 2.839 21-12-2011, 08:40 PM
Ultimul răspuns: SnowFlake.
  Crazy or lucky - [+18] Nywa 20 26.137 17-12-2011, 01:41 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  Simple things Haribo 2 2.651 06-09-2011, 10:33 PM
Ultimul răspuns: Haribo
  Simple cuvinte MooN. 86 34.022 24-07-2011, 11:02 AM
Ultimul răspuns: MooN.
  We will still be friends forever despite difficulties •нąкü• 100 47.005 18-07-2011, 03:20 PM
Ultimul răspuns: Mùsè
  Crazy Sex-Crazy Night (thriller-yaoi)18+ Aliss_anime 18 10.230 08-01-2011, 08:46 PM
Ultimul răspuns: Biscu' iz back ^^
  Lord of the Rings - More than friends? [ Yaoi ] Meal. 1 2.986 29-01-2010, 04:30 PM
Ultimul răspuns: Nidryne
  Prietenia [ Ino + Sakura= Best friends 4 ever ] InoLicious 5 5.209 02-01-2010, 04:16 PM
Ultimul răspuns: ~~Plastic~~


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)