Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Flacăra stacojie. Povestea se repetă

Îmi pare sincer rău pentru capitolul ăsta. Ştiu că am dat-o în bară rău de tot -.-".

Capitolul trei - Gelozie

Se îndepărtează graţios de mine lăsându-şi parfumul în urmă şi paşii răsunându-i în hol. Nu pot să cred că m-a refuzat. Este prima fată care a făcut aşa ceva. Serios, cine ar refuza pe cineva ca mine? Sunt visul oricărei femei, mai puţin al ăsteia. Nici nu mă aşteptam să mi se întâmple aşa ceva. La fosta mea şcoală, fetele s-ar fi bătut pentru o întâlnire cu mine. Sunt arătos, frumos şi inteligent. Se pare că nici nu-i pasă de mine, nici nu ştiu de ce m-aş complica. S-a dus la ore, numai de asta nu-mi arde acum. Mă întorc plictisit şi o zăresc pe Lissa care pare încurcată în propriile gânduri. O văd cum se aproprie de mine, cu capul aplecat în jos şi cu nişte cărţi în mână. Zâmbesc ştrengar şi încerc să spun ceva, dar se pare că azi e ziua mea ghinionistă. Trece pe lângă mine, neobservându-mă. Nu pot să cred. Puicuţa asta era înnebunită după mine, acum nu mă mai bagă în seamă? O strig şi aceasta tresare privind buimacă în jur. Îşi aţineşte ochii pe mine şi nu se opreşte din a mă privi. Roşeşte puţin în obraji şi mă întreabă ce s-a întâmplat.
- Ieşi cu mine deseară? Am fost aşa de direct încât mă uimesc şi pe mine.
Lissa se bâlbâie încercând să spună că acceptă cu mare plăcere. Chicotesc şi îmi pun mâinile pe umerii ei zgâlţâind-o puţin, trezind-o la realitate. Ochii mei îi găsesc pe ai ei şi îi spun că o iau după ore. O urmăresc până ce intră în clasă şi plec în grădină. În drum spre aceasta mă opresc până la orar care era lipit pe un perete. Observ că Lissa este liberă după ora asta, dacă nu chiuleşte şi sincer să fiu, chiar aş vrea să facă asta. Acum are matematică. Dacă şi ea iubeşte matematica la fel cum o iubesc eu, cred că acum se dă cu capul de bancă. Holul este gol, iar eu sunt singur. Încep să înaintez până ce zăresc un afiş mic, aproape că nici nu-l observasem, prin care ne spune că toţi profesorii vor participa într-o şedinţă. Perfect, tot ce trebuie să fac acum este să aştept cinci minute. Unde să o duc la aşa zisa " întâlnire"? Parcurile mă plictisesc, plimbările mă fac să adorm ... Încep să bag mâinile în buzunarele de la blugi căutând ceva bani pentru cofetărie. Găsesc, într-un final nişte mărunţiş perfect pentru un suc. Aud uşa blestematei clase deschizându-se şi pe ea iese blonda urmată de Lissa care mă caută cu privirea. Ochii îmi rămând fixaţi pe blonda care priveşte pe geam şi într-un sfârşit tresaltă când îşi găseşte un punct fix la care să privească insitent. Deodată o văd pe Lissa în faţa mea cum îmi zâmbeşte ca un papagal. O iau de mână şi ieşim din şcoală aproape neobservând că aceasta vorbeşte cu mine.
- Deci aşa e? întreabă aceasta insistent
- Ăăă da, sigur că da ...
Am răspuns că idiotul la o întrebare gen: " M-ai aşteptat tu pe mine până când am ieşit? ". Uneori spui lucruri fără să gândeşti. Aceasta începe să zâmbească satisfăcută şi cred că mai are puţin şi începe să ţopăie, nu că mi-ar lipsi asta. În drum am ascultat toate aiurelile ei despre cum a fost la şcoală azi şi sincer, acum aş fi ales parcul. Era spre binele meu. Deschid uşa cofetăriei şi o las pe domnişoară să o ia înainte. Aceasta se pune la masa din dreptul ferestrei, gândind că e romanitic probabil. Mă aşez lângă acesta şi comand două sucuri. Trag cu ochiul prin local în timp ce partenera mea vorbeşte la telefon. Într-un colţ al cafenelei o văd pe blondină stând la masă cu un băiat. Sunt aşa discreţi încât mă uimesc şi pe mine. Simt cum sângele-mi fierbe, iar această senzaţie mă exasperează. De ce mi-ar păsa cu cine se întâlneşte? Sincer nici nu-mi pasă, dar de ce nu-mi pot dezlipi ochi de la ea? O văd cum se uită la mine şi îi spune ceva partenerului ei, apoi se ridică de la masă şi pleacă. Trebuia să fiu eu în locul acelui dobitoc în seara asta. În schimbul ei m-am ales cu o altă dobitoacă care mai cere un suc, încă fiindu-i sete. O privesc exasperat în timp ce soarbe cu paiul din sucul ăla până îl termină. O iau de mână, plătesc nota şi o duc acasă cu pretextul că am teme de făcut. Nu că le-aş face vreodată. Dacă ziua de azi a fost aşa, mă întreb cum va fi cea de mâine.

Scuzaţi, din nou ^^"
[Imagine: Hm757.png]

Răspunsuri în acest subiect
RE: Flacăra stacojie. Povestea se repetă - de KarinaD - 11-06-2011, 12:48 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Povestea unor stele. BlackER 4 5.138 10-12-2011, 04:17 PM
Ultimul răspuns: BlackER
  Povestea incepe acum ! Ƭσσ--- !Ʋиιզʋɛ ! - ☠ 50 32.886 21-05-2011, 09:23 PM
Ultimul răspuns: Rose ^^
  Povestea mea, poveste noastra . Îngeraşş 8 6.597 23-01-2011, 02:55 PM
Ultimul răspuns: Katniss