Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Povestea incepe acum !

#1
Disclaimer : Nu detin nici un personaj , inafara de cele create de mine , e ii apartin lui Masashi Kishimoto din anime-ul/manga-ul Naruto si nu fac profit de pe urma acestor intamplari/personaje.


Cap. 1 : Pasii mei ...


Pasii mei ... Sunetele lor era singurul lucru care ma tinea in contact cu realitate.Linistea din jur ma sufoca.In ciuda meseriei mele ai zice ca sunt obisnuita cu o astfel de liniste atat de profunda , dar din experienta mea aparentele inseala ... cam prea mult.Lasand astfel de amanunte neinteresante deoparte , ar fi cazul sa trec la fapte si sa las vorbaria pe mai tarziu cand nu voi fi in pericol de moarte in fiecare secunda.Am marit viteza cu care alergam si m-am oprit in dreptul panoului central.Cuplez repede cablul de la calculatorul meu cu cel al panoului si introduc parola .Imi ia ceva timp pana sa decodez unitatea de baza din panuo , apoi ma indrept spre laborator , avand grija sa nu las nici o urma dupa mine.De aceasta data trebuie sa fiu mai lenta si atenta in miscari , deoarece oricine nu are somn la o ora asa tarzie ca aceasta ma poate vedea sau auzi si nu vreau sa fiu nevoita sa las cadavre si in aceasta misiune , mai ales ca e una usoara.Ar fi o prostie din partea mea sa o complic cu moartea unui nevinovat.Pfff ... nevinovat cica.In cele din urma ajung la destinatie , introduc CD-ul si imi copii toate datele necesare pe el , plus cateza dovezi importante si dispar din acel loc teribil , dar nu inainte de a bloca din nou computerul si a sterge orice amprenta pe care am lasat-o.Majoritatea folosesc manusi pentru a nu lasa astfel de urme dar pe mine ma incomodeaza , asa ca prefer sa folosesc spray-ul pentru a sterge urmele , dar doar daca timpul si spatiul misiunii in care ma aflu imi permite.Fara sa-mi dau seama am si ajuns in dreptul gardului , sar peste el cu usurinta si dusa am fost.Ca de obicei masina ma asteapta la cativa metri de intrare , ma urc in ea si soferul calca pedala de acceleratie fara a scoate vre-un cuvant.Fiind in siguranta imi scot masca care imi proteja identitatea si imi aranjez cu mana parul lung si rozaliu deschis care nu intarzie a-si face aparitia dupa ce imi eliberez chipul de stransoarea materialului acela negru.Fara a indrazni sa ma priveasca , barbatul de la volan , ma intreaba cum a decurs misiunea.

- Nu-mi spune ca te indoiesti de abilitatile mele , Yuro . spun scurt si incep sa rad usor

-Nici vorba , domnisoara Sakura ... nici nu se pune o astfel de problema.

-Mdeah ... ce bucurie.Scuteste-ma ... calc-o ! Cu cat ajung mai repede la sediu si ii predau CD-ul lui Neji , cu atat mai repede ajung acasa si-mi pot cheltui bani.

-Prea bine atunci .

Dupa rostirea acestor cuvinte , masina accelereaza.De obicei drumul nu dureaza mult si nu il pun pe Yuro sa se grabeasca, dar acum e o distanta mai mare decat cea normala si insist sa fiu punctuala indiferent de imprejurari.In jumatate de ora am ajuns si cobor fericita din auto-mobil , dar nu inainte de a-l mai " ruga " ceva pe tanar :

-Apropo ... maine potzi veni la 7:30 sa ma iei.

-Dar ... drumul dureaza 2 ore.Nu ve-ti ajunge la timp.

-Nu ma vei lua de acasa ci de la hotel.Vei primi adresa de la Neji , maine.

Spunand acestea m-am intors cu spatele la masina , fara sa ascult raspunsului tanarului si am intrat in cladire , apoi am intrat direct in biroul sefului meu fara a bate sau a ma anunta.

-Poftim ... tot ce ai nevoie se afla pe CD .

-Asa repede ... ?

-Ma stii doar .

-De asta am insistat sa preiei tu cazul.Banii ii vei incasa maine dupa ora 5 de la curier , si tot atunci vei primi si scrisoarea.

-Ok , am inteles ... dar inca ceva ...

-Spune.

-Care este mai exact contributia mea per total in cadrul desfasurarii anchetei ?

-70%

Ranjesc aprobator si ies din incapere dar nu inainte de a-mi saluta " politicos " seful .Ma indrept spre hotel , pe jos si incerc sa-mi adun gandurile pe drum.Desi particip in cazuri unde contributia imi revine mai mult de 50% nu sunt multumita de acel 70% nenorocit.Sincera sa fiu sunt printre putinii care au reusit sa treaca de 40%.Nimeni nu a reusit 100%.Doar un om , inca in viata a reusit maximul de 85% intr-o misiune de cel mai mare grad.Acela e chiar tatal meu.Sangele celui mai bun spion si locotenent al armatei imi curge prin vene.Adevarat , tatal meu a fost locotenent , si apoi spion dar eu am sarit peste primele doua ranguri obligatorii.Am fost depistata cu o celula " ANOS " care imi permite acces nelimitat in orice sector sau la orice rang posibil , deoarece abilitatile mele sunt cu mult superioare fata de ale celorlalti.Se spune ca am chiar si o trasatura speciala care tine de fizic , dar refuz sa cred pana nu vad.In lume nu exista decat doua persoane depistate cu aceasta celula , iar una sunt eu.Norocoasa ... nu ?Tare mi-ar placea sa vad daca sunt mai buna , mai puternica si mai dezvoltata decat cealalta persoana.Vorbind atat am ajuns la hotel , imi iau cheile , si urc la etajul care imi era special rezervat.



Scuze ca nu am putut scrie mai mult dar vreau mai intai sa vad ce gresesc si apoi sa scriu mai mult si mai bine ...

#2
Lume, lume faceţi loc că vine taifunu, tornada şi grindina de moi! :)) Am apărut şi eu pe aici. Ideea este destul de originală. Capitolul este scurt şi scris mare, cred că îl văd stând în pat, dacă îl scrii în word dai un clik dreapta şi o să îşi apară undeva un Font... dăi acolo şi dă-i scrisul la 12. Aşa o să fie mai bine şi nu o să deranjeze la ochii. Revenind la capitol, cu descrierea mai ai de muncă, naraţiunea stă lângă descriere iar dialogul hmm cam sec, acţiunea nu mi se pare chiar grăbită. Aştepet nextu! Să nu renuţi! Succes! >:D< >:D<

#3
Nu ai disclaimer. Puneţi - l sau ficul ajunge închis. Tnx.
-

#4
Buna xD
Pentru inceput , da-mi voie sa te felicit xD Ideea este 100% unica xD Incredibil xD Deci genial xD Nu m-as fi gandit la ideea asta in viata mea=))Felicitari =D> Bravooo =D> Sa revenim xD Naratiunea si descrierea sunt bune xD Cu toate ca mergea si mai bine xD Dar sunt sigura ca o sa progresezi xD Asa dialogul este bun , nu e sec deci totul e ok xD Tiind sa cred ca ficul tau e tare promitator xD So , astept next xD Spor la scris si imaginatie in continuare xD

#5
Bună ^^ Pentru început vreau să- ţi urez un călduros Bun-Venit ! Este prima oara când „creezi” un fic ? :- ? Sincer .. dacă ar fi prima oară nu s- ar vedea D: . Este foarte reuşit . Poate ai pe ici - colo greşeli tastare/exprimare dar nimeni nu este perfect (: . Naraţiunea şi dialogul la locul lor [ Nu sunt plecate în vacanţă , e bine ^^ ] După greşeli nu am stat să mă uit ... nu prea îmi stă în fire însă dacă doreşti acest lucru se poate rezolva ^^ mă voi strădui şi mă voi uita după greşeluţe ;; ) Abea aştept capitolul următor . Aş vrea să mă anunţi şi pe mine printr- un PM ceva .
Bye ^^

#6
In primul rand SCUZE !!!!!! am uitat de disclaimer .. [ stiam eu ca am uitat ceva ...off ]

Disclaimer : Nu detin nici un personaj , inafara de cele create de mine , e ii apartin lui Masashi Kishimoto din anime-ul/manga-ul Naruto si nu fac profit de pe urma acestor intamplari/personaje.


Asa .... acum ca am scris disclaimeru` si nu mai risc nimic , vreau sa va multumesc tuturor pentru comm-uri :D. Sincera sa fiu e primul meu fic ... si l-am cam facut in graba ... ma plictiseam ieri si am zis sa incerc si eu ... :P

In cea ce priveste font-ul .... ehh ..... eu credeam ca ar fi mai usor cu caractere mai mari si nu mici ... [ asa sunt eu obisnuita si nu suport un cap. luuuuung sh scris mic @-) .... ma omoara ] dar daca pe voi va deranjeaza voi micsora caracterele. :)

Si ideea fic-ului ... ei bine nu ma asteptam sa fiu asa " laudata " pt ea =)) ... mi-a venit prima in cap si ... hai sa fie asta ;)).

Deci multumesc din nou pt comm-uri si voi veni cu next-ul cat de curand .... poate chiar in seara asta ...

Arigatō !

#7
Wow, sunt total impresionata! E genu' meu de fic! Are actiune, aventura si multumesc Doamne ca Sasuke nu a aparut din primul capitol!!<:-p
Sincer, nu ma astept la ceva chiar atat de bun, mai ales ca este primul tau fic. Ideea este originala si foarte tare, eu una nu m-as fi gandit la asta. 10++ pentru idee...
Iar acum, cateva lucruri care mi-au atras atentia:
In primul rand, nu imi prea place ca nu pui space dupa puct, gen:

"Linistea din jur ma sufoca.In ciuda meseriei mele ai zice ca sunt obisnuita cu o astfel de liniste atat de profunda , dar din experienta mea aparentele inseala..."

Ar fi mai bine:

"Linistea din jur ma sufoca. In ciuda meseriei mele..."

Nu stiu, eu una tin foarte mult la estetica si m-au cam deranjat fontul si marimea... Stiu ca te deranjeaza "un cap. luuuuung sh scris mic", da' macar incearca de dragul cititorilor tai fideli;).
Esti o naratoare foarte buna, evenimentele curg liiin si in ordinea lor fireasca, fara a fi grabite de tren;].
Descrierea imi place (si crede-ma ca eu scriu foarte rar asta:))), mai ales ca nu ai prezentat-o pe Sakura din start si ne-ai lasat in suuuuspaaans, pana la faza: "si imi aranjez cu mana parul lung si rozaliu deschis care nu intarzie a-si face aparitia dupa ce imi eliberez chipul de stransoarea materialului acela negru." Hopa, s-a aprin beculetu'!:)) Personaju' principal e Sakura!:))
A, si inca ceva... Nu mai scrie cu limbaj de mess, like "tz" in loc de "Å£" ;].
Toate bune si frumoase in rest. De-abia astept nextul si anunta-ma te rog si pe mine cand il pui!
Zbyee si multa imaginatie in continuare!:*
[Imagine: 11qpgxx.jpg]

Naruto FanFiction || Vreau sa fiu EU

#8
Multumeasc mult pentru critici si incurajari si sunt tare happy ca iti place !!! :D



Cap. 2 : Viata " exterioara "


7:30.Ora la care Yuro , " ar fi trebuit " sa ma astepte deja cu masina in fata hotelului. Am accentuat cuvintele " ar fi trebuit " deoarece acesta nu s-a prezentat inca la fata locului , iar la cat este de importanta pentru mine punctualitatea , cu siguranta data viitoare va fi aici de la 7 fix. Privesc pacarea hotelului dintr-un colt al geamului , plimbandu-mi ochii in toate directiile posibile si imposibile pentru a depista acea masina in care trebuia oricum sa ma aflu de 2 minute in ea. Imediat ce o zaresc intrand in spatiul special amenajat , imi iau geanta cu tot ce imi era necesar pregatit deja de noaptea trecuta si cobor.Ajunsa in dreptul masinii , il privesc furioasa pe sofer in ochi si apoi intru in vehicul si imi vars nervii pe tanar.

-Unde iti e capu` ... ? Am spus 7 : 30 deci tu trebuia sa fii aici macar cu 10 minute mai devreme.

-Imi pare rau , domnisoara.

-Mdeah , norocosu` de tine ai scapat. Daca nu mi-ai fi salvat viata tatal acum te-as fi concediat. Opreste aici !

-Dar ... am ordin sa va duc pana la scoala. Daca patiti ceva ?

-Dupa ce ca intarzii , indraznesti sa ma contrazici ? Opreste am spus !

-Ohh ...

-In sfarsit ... intoarcete si trimitei lui Neji scrisoarea. Ai grija s-o primeasca el , nu dracu` stie ce curier. Daca se intampla ceva cu plicul , tu te-ai ars.

-Am inteles.


Am coborat din masina si am mers pe jos. Stiu ca am fost dura cu el si bla bla bla " Saracu` care o suporta " dar sincera sa fiu nu as fi instare sa-l concediez nici daca mi-ai pune cutitul la gat. As fi instare sa-mi dau viata pentru pustiul asta. Auzi la mine ... pusti ... cand el e mai mare decat mine cu vreo 5-6 ani. Idea este ca e mai mult decat un sofer. El m-a initiat si a avut grija sa nu fiu tratata cu acea brutalitate de inceput pe care o primesc toti ceilalti. El stie prea bine cat inseamna pentru mine si probabil asta e singurul motiv pentru care nu demisioneaza si intelege ca ma comport asa doar pentru ca vreau sa fiu respectata , chiar si de el. Ei bine , astea sunt lucruri care imi complica prea mult existenta mea pe acest pamant , deci nu-mi mai bat capul cu ele. Din ultima propozitie cred ca reiese foarte bine cat tin eu la el , dar cine pune pret pe cuvinte , clar nu-i genul meu de persoana. Din nou vorbaria mi-a tinut compania cea mai placuta si ... iata-ma. Am ajuns in curtea scolii. Intradevar e ciudat pentru cineva ca mine sa urmeze si scoala avand in vedere meseria si banii pe care ii castig , multi ar spune la ce imi trebuie scoala , dar eu insist sa nu ma scufund prea mult in viata asta si sa dovedesc ca pot sa fiu unul din cei mai buni in meseria mea , poate cea mai buna si ca pot si sa am o viata de adolescenta in paralel. In ciuda comportamentului din timpul serviciului , de care apropo nimeni inafara de tata nu stie din lumea mea exterioara , la scoala sunt ceva mai ... cred ca " normala " e termenul potrivit in privinta mea. Adica ar fi cam ciudat sa vezi un adolescent la 16 ani vorbind asa si comportandu-se atat de bizar. Oamenii ar zice ca nu-s crescuta bine si mi sa oferit totul pe tava , de acea prefer sa fiu mai relaxata in timpul cursurilor. Probabil aveti tendinta sa credeti ca la cat este de complicata viata mea , la scoala sunt un nimeni , dar surpriza ... sunt cam cea mai populara. Nu glumeam cand am spus ca ma pot descurca cu tot ce-mi propun. Ei bine , am ajuns si in sala de clasa , amenajata destul de bine. E cam pe gustul meu , avand in vedere ca este o clasa de cursuri. Este spatioasa pentru cei 24 de elevi si la cat sunt de mari ferestrele am incapea toti pe una daca vrem sa scapam de fizica sau chimie. Spre surprinderea mea sunt putini astazi la ore , nu ca s-ar omori ei pentru a invata ceva , dar acum e prea de tot. Suntem cam 4-5 inclusiv eu. Mdeah , ma duc spre ultimele banci de pe randul al treilea , imi scot un pix si doua creioane , manualul , pe care oricum abea il deschidem odata la un semestru , deoarece nu prea mai corespunde programei scolare si in sfarsit un caiet. Nu apuc bine sa pun caietul pe banca ca deja o vad pe Hina fugind spre mine. Ma ridic si ii raspund la imbratisarea calduroase pe care s-a obisnuit sa mi-o dea in fiecare dimineata.

-Sakura ! ... Ce dor mi-a fost de tine in acest weekend. Am atatea sa-ti povestesc.

-Atunci stii ca eu te ascult.

-Deci , in primul rand am anvatat cu Naruto pentru examene. Am fost surprinsa sa vad cat de preocupat era. Stia mai multe decat mine si el mi-a cerut ajutor , dar m-a intrecut in mod evident. Sigur va trece si sper sa fac si eu la fel. Daca nu ma insel tu ai trecut deja cu 10 in capat , nu ?

-Ehhe ... asa ceva. Dar ca eu invat saptamani in sir pentru o simpla lucrare de control. Oricum ma bucur sa vad ca te intelegi cu blondul ala.

-Ehh , nici chiar. A ramas la fel de cand il stiu.

-Bine , bine. Altceva ? Ce mai e nou ?

-Poi , am auzit ca fiul lui Fugaku Uchiha s-a transferat la liceul nostru si va fi in clasa noastra.

-...

-Nuuu .... nu-mi spune ca nu stii cine este ...

-Stiu ...

-Mdeah , ... se vede. Deci familia Fugaku detine toate fabricile de materiale existente in tara , plus alte sute de afaceri invartite chiar de Sasuke Uchiha , mezinul familiei , care are propriile fabrici si companii. Sa nu mai vorbim de Itachi Uchiha care ...

-Ohhohoho ... stop copila. Am inteles acum. Ma imbrac cu ce fabrica " slugile " platite de ei.

-Ceva de genu` ... oricum , eu am vrut sa subliniez altceva.

-Si anume ? ...

-Lipseste mai bine de jumatate de clasa si deoarece scoala vrea sa faca o impresie buna pentru familia Fugaku care a sponsorizat nu stiu ce activitati la noi in liceu si a platit pentru dracu` mai stie ce reparatii si chestii de-astea , comisia a hotarat ca tanarul Sasuke sa aiba parte de un " ghid " pentru inceput , mai ales ca din clasa sunt doar 5 elevi in total si ce ore sunt astea cu 5 studenti , deci felicitari Sakura ... Ii esti " ghid ".

-De ce eu ??

-Poi tu esti cea mai responsabila din toata scoala cred , cea mai prezenta si activa la cursuri si scoala se mandreste cu reusitele tale. Ai fi cea mai potrivita.

-Am lucruri mai bune de facut ... Nu imi convine sa " dadacesc " un pusti de bani gata.

-Imi pare rau , dar daca vrei te pot insoti si eu.

-M-as bucura , dar ar fi egoist din partea mea sa-ti iau din timpul liber pentru mofturile mele.

-Ehh , haide , nu poate fi prea rau.

-Sper ...




Cam atat ... astept critici constructive .. [ sper ca de data asta nu vor mai aparea probleme cu cititul ]

#9
Bună bună ^^ Nu scapi de mine ;; ) Deci m- ai lăsat pur şi simplu gură cască : | Ador capitolul ăsta [ da da ştiu cred că aşa voi zice de fiecare capitol în parte ^^ ]
Să revenim la căpriţe acum .
Descrierea şi naraţiunea sunt la locul lor . Îmi place cum descrii [ cu toate că .. în unele părţi cam lipseşte dar ... na ]
Dialogul este foarte impresionant . Îmi place . Îţi dă o urmă de mister fie că vrei sau nu [ cel puţin aşa este la mine ^^ ]
Şiiii căpriţa care mi- a atras atenţia vineee ; ) )
Greşeli exprimare/tastare am avut plăcerea aici ... de a nu vedea vreo greşeală de tastare sau exprimare [ îmi cer scuze dacă ai şi eu nu am văzut ^^ ]
Eu mi- am lăsat oiţa in parcare ... las pe altcineva sa comenteze ficul tău : )
Bye dear ^^

#10
OMG!! Deci prea tare! Mi-a placut foarte mult!!
Chiar nu credeam ca Sakura in ficul tau va fi la scoala. Imi imaginam ca Sasuke va fi elevul acela nou, dar nu ca rozalia va fi "ghidul" lui. Ideile sunt foarte bune si originale!! Aaa, da... si chiar ce ar putea fi in scrisoarea pe care i-a trimis-o lui Neji?:-?... Hmm... De-abia astepr neeext XD.
Sooo, ma bucur ca ai pus in aplicare sfaturile pe care ti le-am dat:). Marimea e normala, fontul... Ei bine, macar atat, nu?:))
Dialogul, naratiunea, descrierea sunt toate bune si frumoase. Ai un mod foarte bun de a scrie si nu exista un mod de expunere care predomina (mooama, ma transform in profa mea de romana XD). Pe scurt, nu plictisesti deloc cititorul si asta e foarte bine. Nici nu mi-am putut da seama cat de repede m-a prins povestea ta XD...
Am mai ramas cateva greseli de punctuatie ("idea"- "ideea") si cateva replici fara sens (nu mi le mai aduc aminte:D). Faza e ca ar fi bine sa mai tragi un ochi, doi dupa ce ai scris inainte de a publica.
Cam atat. In concluzie, este un fic foarte promitator si te rog, continua! Sunt satula de acele ficuri pe care le incep multi, vor critici si nici macar nu le termina...
Zbye si muuuuulta imaginatie!>:D<

P.S.: Mersi ca m-ai anuntat:*
[Imagine: 11qpgxx.jpg]

Naruto FanFiction || Vreau sa fiu EU



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Te doresc acum! miaunicaReloaded 0 2.666 02-01-2012, 09:55 PM
Ultimul răspuns: miaunicaReloaded
  Povestea unor stele. BlackER 4 4.124 10-12-2011, 04:17 PM
Ultimul răspuns: BlackER
  Acum poti privi prin mine +Rin+ 8 3.668 21-07-2011, 03:59 PM
Ultimul răspuns: +Rin+
  Flacăra stacojie. Povestea se repetă SnowFlake. 18 6.215 13-06-2011, 02:45 PM
Ultimul răspuns: Kayla.
  Destinul incepe cu noi hiimera 6 3.677 03-04-2011, 03:07 PM
Ultimul răspuns: hiimera
  Povestea mea, poveste noastra . Îngeraşş 8 4.959 23-01-2011, 02:55 PM
Ultimul răspuns: Katniss
  Povestea unui nebun [+18] Little Star 9 4.945 20-01-2011, 11:00 AM
Ultimul răspuns: hiimera
  Povestea ei ... Marra 1 2.137 01-03-2010, 01:41 AM
Ultimul răspuns: Yuki `
  Povestea lui Elyn si a lui Uto ellamanu 7 22.582 05-10-2009, 09:23 PM
Ultimul răspuns: A'Svear
  Sora si Leon, Povestea mea. Zyspar 21 15.038 23-07-2009, 03:11 PM
Ultimul răspuns: Minna-chan


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)