Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Povestea unor stele.

#1
Well ... aceasta a fost prima mea povestioara de "dragoste" daca o pot numii asa. E ceva simplu si scurt ce mie mi-a placut cum a iesit. Dar e doar parerea mea ^^.
Enjoy.


Povestea unor stele

Partea I
Undeva in univers erau doua stele ce erau despartite de Soare . Se vazusera doar o singura data si atunci doar pentru o secunda deoarece soarele statea in calea lor tot timpul . Pana cand odata , soarele a disparut dintre ele pentru o perioada scurta de timp , dar destul de lunga cat cele doua stele se se vada una pe cealalta pentru a doua oara . Una dintre stele era foarte frumoasa . Lumina ei stralucea foarte puternic , incat putea fi zarita de la kilometri lumina departatere. Cealalta stea aproape se stingea , dar singurul lucru pe care o facea sa nu dispara de tot era dragostea pe care o avea fata de acea stea frumoasa .
Dupa foarte mult timp , se ivise ocazia ca steaua muribunda sa isi declare dragostea fata de steaua stralucitoare . Insa nu stia cum sa o spuna , deoarece ii era teama ca raspunsul primit sa nu ii distruga singurul lucru care o mai tinea in viata . Se tot intreba „cum poate o stea atat de frumoasa sa iubeasca o stea care abia mai lumineaza” sau „poate steaua stralucitoare iubeste alta stea la fel de stralucitoare ca ea” . Stia ca nu are mult timp la dispozitie , ca soarele poate aparea dintr-un moment in altul dar tot nu avea curajul sa ii spuna ca o iubeste . . .
Partea II
In sfarsit , steaua muribunda si-a facut curaj dar inainte sa ii declare iubirea a mai vorbit cateva clipe cu steaua stralucitoare , si a inteles ca aceasta iubea defapt o alta stea dar de care se despartise .
Pentru cateva clipe steaua muribunda nu a stiut ce sa mai zica . Vazand ca steaua stralucitoare inca avea sentimente pentru cealalta stea , steaua muribunda a ingroapat iubirea sa foarte adanc . A inteles ca soarta lor era de a fi departe una de cealalta si ca doar Soarele poate sa decida cand se vor mai intalni . Asa ca steaua muribunda a ales sa incerce sa o faca fericita pe steaua stralucitoare prin impacarea acesteia cu cealalta stea .
Cele doua stele au fost iarasi despartite de Soare . Dar steaua muribunda a vazut ca steaua stralucitoare era tot mai aproape de a fi cu cealalta stea prin lumina sa care rivaliza cu cea a soarelui . In momentul acela steaua muribunda a simtit o bucurie care i-a dat putere sa straluceasca mai puternic , astfel devenind o stea normala dar nu o stea foarte stralucitoare (…)



Sfarsit
L .
The best quotes are written by unknown people .
BlackER

#2
Hei, hei. : )
Am trecut si eu pe aici. Mi-a atras atentia titlul, desi vorbeste clar despre stele, aveam impresia ca povestea va fi cu totul alta. Insa, ma bucur ca nu a fost asa.
Chiar imi place ideea, foarte originala, din punctul meu de vedere. Chiar mi-a placut si m-a impresionat mult. Ma bucur sa citesc si altfel de povesti pe aici.
Lucrarea a fost simpla, scurta, insa foarte interesanta. Cel putin, mie mi-a placut foarte mult: actiunea propriu-zisa, mesajul pe care ai vrut sa-l transmiti. Chiar o poveste de dragoste frumoasa.
S-a cam repetat de prea multe ori substantivul "stea". I know, in aceste situatii nu prea aveai ce sa faci. Puteai de exemplu sa mai inlocuiesti cu astru. Si la "muribunda" cu "agonizanta", de exemplu. Sti, sa nu repeti prea mult acelasi cuvant. Asta ar fi cam singura problema.
In rest, totul este ok. Mie una chiar mi-a placut, mai ales sfarsitul xD. A fost chiar dragut.
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !


#3
Mersi de feedback ^^.
Repetarea a fost intentionata tocmai pentru a face cititorul sa se gandeasca si ce inseamna aceasta poveste pentru cel care a scris-o. Povestea are 3 "personaje" si un al 4-lea dar care depinde doar de cititor cum vrea sa il interpreteze. Aici ma refer la Soare. Poate unii il interpreteaza ca distanta, destinul, ghinionul etc. Iar "steaua muribunda" , "steaua stralucitoare" si "cealalta stea" sunt ca niste nume. De aici si necesitatea repetarii in intregime a "numelui" dar si pentru a nu se creea o confuzie si mai mare.
Inca o data mersi de feedback si glad that you liked it.
The best quotes are written by unknown people .
BlackER

#4
Uaah... După ce ţi-am citit one-shotul mi-a trecut toată lenea. Hm, este o poveste foarte foarte simplă, dar interesantă, şi este uşor de înţeles. Este şi foarte emoţionantă. Mi-a plăcut, chiar dacă eu nu sunt cu 'poveştile' de dragoste, gen. Asta mi-a atras atenţia. Foarte bine. Ţine-o tot aşa. Mi-a făcut plăcere s-o citesc T___T Awesome...
Crazy-monkey-emoticon-192
[Imagine: musical_anime_girl_render_by_originalbos...d0bf7b.jpg]
[Imagine: Korn_Jonathan_Davis_Signature_by_TempaGF...3041e6.jpg]

#5
Crede-ma ca nici eu nu sunt cu postestile de dragoste *loughs*. Asta a fost prima de genul acesta dar nu ultima. Mai am inca o poveste mai lunga insa nu cred ca o sa o postez. Ma bucur ca desi este foarte scurta si simplu scrisa va placut.
The best quotes are written by unknown people .
BlackER



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Yaoi] Tampeniile unor ADOLESCENTI /rapiri instante Rose Uchiha 3 3.172 03-01-2014, 12:03 AM
Ultimul răspuns: Kira's Scarlet
  Praf de stele Ailiseu 1 2.025 21-05-2012, 12:05 AM
Ultimul răspuns: Daria v2
  Confesiunile unor iubareti ^Ciresica^ 34 26.052 19-12-2011, 09:22 PM
Ultimul răspuns: Sho-Yo
  Flacăra stacojie. Povestea se repetă SnowFlake. 18 6.216 13-06-2011, 02:45 PM
Ultimul răspuns: Kayla.
  Scris in stele (GaraXSakura) DemoniqueAngel 5 3.573 22-05-2011, 03:34 PM
Ultimul răspuns: hiimera
  Povestea incepe acum ! Ƭσσ--- !Ʋиιզʋɛ ! - ☠ 50 25.424 21-05-2011, 09:23 PM
Ultimul răspuns: Rose ^^
  Praf de stele. Acadea' 3 3.624 01-03-2011, 07:49 PM
Ultimul răspuns: MooN.
  Povestea mea, poveste noastra . Îngeraşş 8 4.987 23-01-2011, 02:55 PM
Ultimul răspuns: Katniss
  Povestea unui nebun [+18] Little Star 9 4.952 20-01-2011, 11:00 AM
Ultimul răspuns: hiimera
  Cuvinte scrise in stele RoxyLolipopYaYa 7 4.725 05-01-2011, 12:59 AM
Ultimul răspuns: M3aw sau Mrrr XD


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)