Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Povestea unui inger ...

#1
Salut !! Am stat eu pe zup si am citit cateva ficuri ... imi place sa citesc si parerile despre acestea.Am incercat sa tin cont de ele chiar daca nu este ficul meu am incercat cat am putut eu sa fie regasite si in ficul meu ... este primul meu fic asa ca astept pareri si critici care ma pot ajuta sa imi imbunattatesc aceasta calitate [ dak pot sa ii spun asa :D ] O sa incerc sa tin cont de ele ... ;) Spor la citit :D


Capitolul 1 : Un inger renascut

Dimineata se asterne incet incet pe strazile orasului Konoha.Zorii noii zile se joaca pe frunzele copacilor care deabia s-au trezit.Intr-o casuta frumos aranjata din sat,la geamul ei statea o fata de 14 ani,cu ochii de un verde stralucitor,ca al smaraldului,parul lung,roz si putin ciufulit imbracata intr-o pijama colorata.Foarte somnoroasa se uita atent pe geam si incepe sa viseze ... Ea era Sakura Haruno , ultima supravietuitoare a clanului Rose Of The Night.Demult,inaintea venirii vulpii cu noua cozi a existat un clan foarte renumit nu numai prin tehnicile sale de lupta dar si pentru calitatile membrilor ei.Inainte de a se forma acest clan ... o fiara cu 2 capete,4 aripi si niste colti fiorosi gata sa te spulbere in orice moment a atacat Konoha.Spiritul acestuia a fost inchis in corpul tatalui Sakurei. Acesta crestea si si-a intemeiat o familie,a avut 2 copii , 2 fete.Una mai mare decat cealalta cu 5 ani.Intr-o noapte fara luna fiara rupe sigiliul si atatca pe toti cei prezenti langa el . Mama Sakurei o arunca pe aceasta in rau. Ea avea o pasiune pentru inot cand era mica.Dar se pare ca acea pasiune s-a stins dupa momentul acesta.Nu ii scapa indemanarea nici la desen.Era o maestra in manuirea pensulei.A facut cateva tablouri pe care le avea intinse pe peretele din camera ei, pe care le admira in fiecare dimineata.Timpul trecura repede cand Sakura se trezeste din visat se uita la ceas si vede ca este ora 8.Trebuie sa ajunga la scoala in 2 ore.Se duce la baie,face un dus,se sterge de apa,se piaptana si se duce la dulap pentru asi lua ceva de imbracat.Se gandeste ce ar putea fi potrivit pentru prima zi de scoala.Dupa ceva minute de gandit scoate dintr-o cutie frumos impachetata o bluza roza,o fusta alba si niste sandale.Se imbraca dupa care iese din camera si se indreapta spre bucatarie unde isi face un sandwish si mananca.Scoate din pusculita verde din spatele frigiderului cativa bani sa aibe la ea,isi ia ghiozdanul si pleaca.Se tot gandeste la cum ar fi fost viata ei alaturi de parinti.Scoala fiind aproape a ajuns repede.Se opreste in fata portilor ruginite care stateau sa cada...pentru ca asa era la scoala trebuia sa fie camuflata impotriva eventualelor atacuri inamice.Isi face curaj si intra.Curtea scolii era incapatoare,curat si ingrijita.Numai gazonul frumos tuns te facea sa iesi din starea de melancolie pe care o aveai.In curte intalneai diferiti elevi interesati sau mai putin interesati de ceea ce ii asteapta in noul an scolar.Ghiozdanul ei iesea in evidenta doar dupa literele aurii cu care Sakura scrisese " This is me : Sakura " . Dar ditrodata linistea ei fuse tulburata de un glas tremurator sar linistitor in acelasi timp :
-Buna Sakura!Ce bine imi pare ca te vad.Nu ne-am mai vazut de mult ! spune o fata cu ochii cenusii si stralucitori,cu parul negru si scurt,dar foarte timida.
-Oh,Hinata tu erai ... si eu ma bucur ca te vad ! raspunde rozalia trezindu-se din visat.Mergem ??
-Sigur! o aproba Hinata pe rozalie si pornesc spre clasa.
Sakura nici nu se gandeste ce se va intampla in continuare.Paseste nepasatoare in viitor.Din umbra doi ochi negrii o privesc atent.Nici nu apuca sa intre in clasa a fost oprita de cineva.
-Oh !? tu erai ? ce mai speriat...


Deci acesta este prima parte a capitolului 1.Sper ca va place.Nu stiu cand voi pune continuarea daca incep acuma scoala iar o sa trebuiasca sa ii dau mai multa importanta ei si nu promit ca voi pune continuarea saptamana asta. deci ... sper ca va placut :) Bye !!! stiu k e scurt dar ma doare mana la cat am scris... m-am chinuit sa fie fara greseli de tastare:D

#2
Salut !!! Vin cu partea a 2-a a capitolului 1 :) sper sa va placa ... spor la citit ;););););)


-Oh?!Tu erai...m-ai speriat.Spune Sakura uimita.
-Cine credeai ca e ? Astepti pe altcineva? spune Sasuke.
-Nu.Este evident ca alcineva nu ar fi putut fi.Acum...pot sa intru la ora ? intreaba Sakura nedumerita.
-Pai ma gandeam ca trebuie sa iti mai spun ceva.Dar mai bine vorbin diseara cand scapi de la ore.Hai pa-pa !!!
-Da...cum spui tu.Pa
Sakura intra in clasa si se aseaza in banca.Nu se gandea la ore.Se gandea la ce ii va spune Sasuke.Era nedumerita.Nu mai intelegea nimic.Cuvintele se jucau in creirul ei.Timpul zbura repede prin fata Sakurei.Mai era putin si scapa de la scoala.Ea,gandindu-se in continoare se suna de iesire.
Dring Dring sunetul clopotelului se aude incet pe holuri.Elevii ies nerabdatori si pleaca acasa.Numai rozalia a ramas in curtea scolii pentru al astepta pe Sasuke.
-O!Uite cine e aici.Ce mai faci Sakura??Nu te-am mai vazut de ceva vreme.
-Salut Naruto! Bine.Ma bucur sa te vad.Il astept pe ... nu termina de vorbin cand deodata:
-Iaute cine este prezent la petrecere.Marele tantalau ninja.O intrerupe Sasuke pe Sakura
-...Sasuke...voi nu va mai impacati?
-Eh...cine sa se impace cu domnul atitudine??Mai bine mor calcat in picioare de cai salbatici decat sa ma imprietenesc cu unul ca el.spune Naruto aratand un sentiment de gelozie.
-Hai carate.Am sa-i spun ceva Sakurei.Dispari.ii spune Sasuke lui Naruto.
-Da,bine cum spui tu.Oricum ai gura prea mare si nu mai poate sa vorbeasca nimeni de tine.Ne mai vedem.Pa Sakura!
-Da.Pa Naruto! Deci ce ai sa-mi spui asa de important?
-pai...am o...
-Haide oadata, nu am toata seaara la dispozitie.Mie foame si Naiki o sa-si faca griji.
-Bine.Se pare ca nu mai e ca pe vremuri.Nu mai ai timp sa vorbesti cu mine. am sa plec vorbim alta data. Ne mai vedem pa !
-Da cum spui tu.Pa.
Dupa ce termina dialogul cei doi, Sasuke dispare intr-un nor de fum iar Sakura mergand spre casa,incepe sa viseze:"De ce a trebuit sa mori tu?De ce tocmai tu ? Acum nu mia mai ramas nimeni inafara de Hinata.Imi placea asa de mult cum zambeai dimineata...cum te imbracai mereu la moda si mereu in culorile tale preferate...cum iti strangeai parul intr-o coada ... " dar visatul ei este spulberat de sunetul telefonului.Sakura raspunde:
"-Alo?
-Alo,Sakura unde esti ? se raceste cina.
-o...buna Naiki.Ajung imediat."
Si inchide telefonul fiind aproape de casa,ajunge in 2 minute.Intra in casa,se dezbraca de hanoracul pe care il avea isi lasa ghiozdanul si se indreapta spre bucatarie.Acolo o gaseste pe Naiki,o femeie cam de vreo 30 de ani,inalta si imbracata intr-o fusta neagra si o bluza alba cu niste pantofi negri si un sort de bucatarie deasupra. O saluta si incepe sa manace. Apoi se duce in camera ei pentru a se schimba de hainele de scoala se duce sa faca un dus si se aseaza la geam pentru a privi in zare.Caci fiind foarte devreme nu putea sa se culce acum.Era deabia ora 7 30 PM.Era imbracata in pijamaua de azidimineata cea colorata in miii de culori.Tot gandinduse la ce sa intamplat, pe fata ei fina se arata o lacrima pura ca apa dintr-un izvor.Dintr-o data pe Sakura o cuprinde un sentiment de teama si regret pentru cum sa purtat cu Sasuke azi si hotaraste sa se duca sa doarma.Se baga in pat si imediat adoarme.Spre dimineata cand zorii zilei deabia se trezesc Rozalia o viseaza pe mama ei imbracata intr-o rochie neagra si bandana de ninja pe cap spunandu-i ca sa fie puternica.Ceasul suna asurzitor si o trezeste pe frumoasa adormita.Se trezeste se ridica in fund si se gandeste putin la ceea ce a visat.Pana la urma, se gandeste sa se duca sa se spele pe fata pe maini si sa vina sa la dulap sa isi aleaga ceva de imbracat.Deschide dulapuil si isi alege un kimono albastru cu petale roz si niste sandale albastre.Nu peste mult timp suna telefonul.
-Alo?
-Alo,Sakura? Ne intalnim in biroul d-nei Hokage.Vrea sa ne spuna ceva urgent la ora 9 00
-Bine.Multumesc ca m-ai anuntat!
Uitandu-se la ceas observa ca este ora 8 25.
"Aoleu.... nu mai am timp... " spune Sakura in gand.
Isi ia Hanoracul mov din dulap si porneste la drum.
Ajunge la fix 8 57.
-Bine ai venit Sakura ! Te asteptam.Spune lady Tsunade.
-Buna ziua dna Hokage,Naruto,Sasuke... spune Sakura
-Salut ! spun cei doi baieti
-Deci ... ce este asa de important ? intreaba Sakura
-Vam adunat pe toti aici ca sa va spun ca o sa aveti o noua colega.
-O noua colega???Spun in cor Naruto si Sakura,Sasuke stand la locul lui.
-Da! O Cheama Nimiki Uchiha. spune Lady Tsunade.
-Cum o cheama ?? Nimiki UCHIHA ?? tipa la ea Naruto...

~end of cap 1~
Sper ca v-a placut :) scuze daca am greseli de tastare dar mam cam grabit pentru ca mai am si teme.>.<.Ja ne :-h nush knd pun continuarea :) Bye-:-h:zuppy11:

#3
place..place...place...cat de mult?...PLACE FOARTE FOARTE FOARTE MULT ! am observat chestia cu clanul ,,Roses of Night''. Eh, e singurul lucru copiat. dar nu e important ca e vorba doar de un nume :D
mie cel putin imi place, dar nu stiu sa critic foarte bine :)

poop dulce si sper sa pui continuarea repede! :*

#4
Ohayo !!! Vin cu Capitolul II :) sper sa va placa :)
spor la citit :)

Capitolul II : Ingerul ataca


-Cum se poate ? Nici macar nu stiam ca Sasuke are o sora.Adica...nu era el singurul supravietuitor ? intreaba Sakura.
-Exact.Acum trebuie sa o sustin.Dane o explicatie Sasuke.Spune si Naruto stand cu maile incrucisate.
-Pai,sincer sa fiu,si eu am aflat abia ieri.Dar cred ca o sa pot sa va spun ceva despre ea.Raspunde Sasuke.In acea noapte sumbra,Nimiki se afla la o prietena dea ei in cealalta parte a satului.Iar Itachi probabil ca a uitat de ea!Continua el.
Cand tocmai termina de vorbit,apare si Kakashi-sensei.
-Buna ziua,striga elevii.
-Buna ziua,Naruto,Sakura,Sasuke,Lady Tsunade....Nimiki.Vad ca v-ati cunoscut deja.Am venit sa va anunt ca azi cursurile nu se tin.Iar antrenamente nu avem astazi.Deci in concluzie aveti zi libera.Spune Kakashi,iar apoi dispare.
Cei trei elevi , Sasuke Sakura si Naruto,ies pe usa si se indreapta spre oras.Dupa ce cobora scarile,Sakura se impiedica si isi rupe sandalele.
x Ce impiedicata sunt x spune sakura in gand...
-Off...mi-am rupt sandalele,cum se poate asa ceva ?? spune de data aceasta cu voce tare.
- Nu-i nimic Sakura,te duc eu.Se ofera Naruto.
-Nici gand.Eu sunt mai rapid.il intrerupe Sasuke.
Sakura,enervata la un moment dat de discutia celor doi coechipieri ai sai intrerupe discutia spunand:
-Mai terminati odata.Nu stiti decat sa va certati.La un momentdat am crezut ca o sa fiti chiar cei mai buni prieteni dar se pare ca m-am inselat.Cat despre sandale...o sa ma duc singura pentru ca e asfalt pe jos nu sunt cioburi.
Dupa ce a spus tot ce a avut de spus pleaca.Cei doi raman cu fetele mirate si uitandu-se fata in fata se intreaba unul pe altul ce e cu ea. Apoi isi intorc din nou spatele si pleaca.Intre timp Sakura se gandea ce l-a facut pe Sasuke sa se porte asa.SE gandea ca acumj ca si-a implinit visul de al ucide pe Itachi se va schimba si va fi alt Sasuke.Intradevar s-a schimbat mult dar nu in bine,in rau.Ajunge acasa.Intra pe usa lasa sandalele rupte langa prag si se duce la baie pentru a se spala pe picioare sa nu fie murdara.Apoi se duce in camera ei unde se schimba de papuci si isi ia o pereche de sandale roz cu putin toc.Apoi iese pe usa si se indreapta in oras pentru asi cumpara niste spaghete pentru diseara.
Tocmai cand iese din curtea care miroase a flori de ciresi se intalneste cu un baiat cu parul mov ochi de un negru stralucitor,care era imbracat in pantaloni de sport cu un tricou si o bandana ninja pe cap care indica satul ascuns in foc.
-Buna ! Ma numesc Hioko Ayusaki.Vin din satul ascuns in foc si se pare ca m-am ratacit prin staul acesta.Am venit aici pentru a ma antrena.Dar nu gasesc scoala.Ma poti ajuta?
-Buna.Eu sunt Sakura Haruno.O sa te conduc la scoala daca vrei.Dar azi nu se tin cursuri.Raspunde Sakura politicoasa.
-Sti,eu nu stau departe de aici,Daca tot nu se tin cursuri astazi nu vrei sa bem un suc? intreaba din nou Hioko.
-Pai...eu ma indreptam spre oras acum.Plec pana la magazin.Nu se poate alta data ? spune Sakura din nou politicoasa.
-Bine ! Vrei sa te conduc ? Raspunde de data asta Hioko putin dezamagit.
Cum vrei ! Daca nu ai altceva mai bun de facut...raspunde Sakura de data asta cu nepasare.
Cei doi pornesc la drum.Mergand ei pe o scurtatura care trecea prin padurea stufoasa ca o panza de paianjen,se intalnesc cu Nimiki.
-Buna Nimiki ! Ce faci ? intreaba Sakura.
-Oh...Buna Sakura...si tie...
-Hioko ma numesc.raspunde acesta zambind.
-Da...incantata.Il caut pe fratele meu.Nu lai vazut pe undeva ?? intreaba Nimiki
-Nu.Dupa discutia pe care am avuto dupa ce am iesit din biroul doamnei Hokage nu l-am mai vazut.Raspunde Sakura.
Dar discutia celor doua fete fuse intrerupta de un zgomot asurzitor care se auzea din padure.
-Ce se aude? Intreaba Hioko.
-Nu stim.Sa mergem sa vedem.spune Nimiki.,
Alergand spre locul din care se auzea zgomotul,vad crengile copacilor rupte,pomii zgariati si cutite kunai infipte in trunchurile copacilor.Dupa ce mai alearga putin oprindu-se sa respire putin observa jos doi oameni care se luptau.Primul era Sasuke,iar al doilea era un barbat cu parul rosu si cu hainele patate de sange,iar fata ii era zgariata.Acesta face un semn cu mana si rosteste " E ultimul spectacol pe care il vei mai vedea "
Fetele vazand semnul imediat il recunoscura si tipa amandoua la el :
-OPRESTETE...STOOOP...NU FACE ASTA... !!!


sfarsitul primei parti a capitolului 2.

deci sper ca v-a placut:)Nu stiu cand pun partea aa 2-a...
acum sunt ocupata cu scoala.Cred k o voi pune in vacanta:) pana atunci sper sa am ceva comentari;))
Scuze de greseli,am scris repede ,si scuze si de ortografie,daca am vreunele ...:)
Ja` mai vorbim :-h:bye::bye:

#5
M-am hotarat...:|
Va rog frumos sa imi spuneti daca mai continui ficul...
Vad ca unii dintre voi intra,il citesc dar nu comenteaza.Nu ma supar daca sunt critici.Eu tin cont de parerile voastre cat pot mai bine.Dar intai trebuie sa mi le spuneti.Chiar nu stiu daca va place sau nu ficul acesta.Dati-mi macar doua comentarii la el ca sa stiudaca il continui.
Va pup si astept parerile...:)
Bye :bye:

#6
Cum sa nu mai continui ficul?
Este foarte frumos.Este adevarat ca ai unele greseli,dar cine nu le are?
Imi place ca dialogul nu este sec,insa este destul de mult.Incearca sa folosesti mai multa descriere si naratiune.
O alta problema ar fi sentimentele personajelor.Incearca sa le le exprimi mai bine,lasa-le sa izvorasca.
Am vazut cateva greseli de tastare.Data viitoare citeste de cateva ori capitolul inainte sa-l postezi.

Nu te da batuta si astept continuarea!
Mult noroc in continuare:zuppy02:
FICURILE MELE:

Dincolo de secrete:
http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=2261

Naruto Fic:Secrete ascunse si dezvăluite *Saku love Sasu*:
http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=1913

Suspinuri în culori de vară [yaoi, drama]:
http://www.animezup.com/forum/showthread.php?tid=22546

#7
Cum sa nu iti mai continui ficul?...e o mare greseala daca renunti pentru ca ficul tau e foarte frumos. Greseli mai ai, dar nu iti fa griji totul se rezolva pe parcurs.
Vreau sa te vad cu capitolul urmator....asa ca grabeste-te!
:bye:
In the naked light of day
Even great scientific minds,
Can not resist the seduction of immorality
But, when darkness falls,
Beasts of science
Well rise to seek revenge
The choise is yours
What do you want to do?

[Imagine: kcz2wi.jpg]




Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Demon si inger DanteObs3ssion 1 2.164 30-06-2013, 03:52 PM
Ultimul răspuns: CyBeR
  [Yaoi] Inger cazut.. Rissu. 2 2.289 19-08-2012, 12:39 PM
Ultimul răspuns: Peppers
  Inger fara aripi Kyandi. 2 2.239 31-03-2012, 10:32 PM
Ultimul răspuns: hiimera
  Demonul devine inger ohaio_angel 5 3.118 08-03-2012, 10:22 PM
Ultimul răspuns: Me_Samy
  Povestea unor stele. BlackER 4 4.132 10-12-2011, 04:17 PM
Ultimul răspuns: BlackER
  Lacatul unui inger razbunator RinMi♫♪ 39 17.291 27-07-2011, 10:33 PM
Ultimul răspuns: Sasame
  Flacăra stacojie. Povestea se repetă SnowFlake. 18 6.219 13-06-2011, 02:45 PM
Ultimul răspuns: Kayla.
  Povestea incepe acum ! Ƭσσ--- !Ʋиιզʋɛ ! - ☠ 50 25.437 21-05-2011, 09:23 PM
Ultimul răspuns: Rose ^^
  Aripile unui inger cazut sia 1 2.320 03-05-2011, 11:37 PM
Ultimul răspuns: Dragonz Eyez
  Sub Aripile unui inger! IngerulCuAripiFrante 9 6.282 01-05-2011, 03:30 PM
Ultimul răspuns: IngerulCuAripiFrante


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)