Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Povestea ei ...

#1
soo .. am facut si eu un fic . sper sa va placa :zuppy04:

Povestea ei...

Pe strazile pustii , pe plaiurile triste ale micului oras cufundat in lumina lunii aprige , alunecă uşor , pe obrajii unei fetiţe , o lacrimă , plină de durere si de speranţă . Da , a fost muşcată . De cine ? De o creatura a nopţii . Ce este aceea ? Toată lumea o cunoaste sub numele de vampir . Cum a ajuns o fetiţa nevinovată sa fie victima unei creaturi din mituri ? Eh tocmai asta o să va povestesc :
Totul a început acum ceva timp .... cu 2 ani in urmă , când Clara avea 13 ani , tatăl ei a avut un accident tragic de maşină , in urma căruia a decedat . Deşi Clara era destul de mare ca s-a înteleaga ce s-a petrecut nu a putut trece peste asta , fiind sigură că nu a fost un accident ce i sa întamplat tatălui ei , ci o crimă cu sânge rece . Cum îi putea trece prin minte unei fetiţe de 13 ani aşa ceva ? Eh asta e altă poveste , dar sa continuăm .
De mică , Clarei i s-a spus că orice este posibil , rămânând fara mama sa vitregă la vârsta de 7 ani , din cauza unui "accident" subit , când aceasta a căzut de la balconul castelului Peleş , ea fiind o moştenitoare de drept a acestui loc nefast . A , şi am uitat să menţionez că totul are loc in anul 1901 , un an aprope fără importanţă . Dar să revenim . După acest tragic accident Clara a devenit tot mai închisă în sine , tot mai superstiţioasa si foarte depresivă . La vârsta de 5 ani , Clara a fost diagnosticată cu tuberculoză , o boală care pe vremea aceea nu avea leac , din cauza careia a pierit si mama ei naturală . Un an întreg Clara a suferit mult , a primit numeroase tratamente in primele 5 luni , dar după aceasta , tatăl ei , care era medic , a apelat la o vrăjitoare , care a reuşit să o puna pe picioare ; iar timp de 6 luni ea a fost supusă mai multor vraji şi a luat multe licori .
În timpul acesta , când fetiţa suferea nespus din cauza vrăjilor , între tatăl ei , Felix , şi vrăjitoarea Eva , s-au înfiripat sentimente mai profunde decat cele de prietenie, dar care , cu timpul s-au preschimbat , si au ajuns sa tina foarte mult unul la altul , fiind aproape o familie . Clara o iubea pe Eva ca pe o mama , aceasta fiind foarte atasata de ea , nestiind ca este un vampir.
Dupa mai bine de 3 ani , cand Clara avea 16 , Eva si Felix au hotarat sa'si uneasca destilele , si sa-si daruiasca tot restul vietii Clarei . Chiar daca cei 2 nu aveau secrete , mai ales Eva pentru Felix , el i-a ascuns faptul ca esti vampir . Clara stiind acest lucru , nu a mai putut rezista si i-a marturisit Evei tot :
-Asta s-a intamplat , sunt un vampir , si tata la fel . Stiu ca este o veste absolut terifianta pentru tine , dar crede-ma ca nu am putut sa-ti spunem mai devreme ...
-De ce? Pentru ca nu aveati incrdere in mine ?
-Eva stai ....
Aceasta a plecat trantind usa , lasand-o pe Calara cu capul in nori , speriata de ce a declansat . Stiind de puterile vrajitoresti ale Evei , se gandea ca ea putea sa ii vrajeasca pe ea si pe tatal ei . Speriata a izbucnit intr-un plans necontrolat , plina de vinovatie , stiind ca ce va urma nu va fi de bine .
Clara a stat asa pana cand Maya , o fetita orfana pe care tatal ei s-a oferit sa o ajute sa isi cultive puteriile , fiind si ea un vampir , a intrat in camera si a surprins-o pe Clara plangand . Nestiind cauza , s-a apropiat de ea , soptindu-i la ureche :
-Invatatorul vrea sa te vada . -ea ii spunea"invatator" pentru ca el o ajuta sa isi stapaneasca mai bin puteriile de vampir-


#2
Bun, deci nimeni nu a dat un reply, so that means i'm the first that gives you one. Fii atentă la ce zic :
1. Nu ai 40 de rânduri, ci 35 şi da dragă, le-am numărat pentru că mi se păreau puţine. O să ţi se şteargă capitolul dacă nu mai scrii ceva să aibă nimin 40 de rânduri.
2. Well, modurile de expunere sunt bune, dar poţi să mai lucrezi la ele şi să te perfecţionezi. Îmi place că nu ai băgat dialog cu caru', inutil şi sec de adormeam pe aici. Thx God.
3. Îmi placea ideea şi vreau să văd cum se desfăşoară firul poveştii, mai ales că e cu vampiri şi sper ca cel ce-al doilea capitol să fie mai bun ca primul. Nu spun că ăsta nu e bun, dar se mai poate lucra la el.
4. Wth..de ce scrii cu cifre, ă ? În ce cărţi ai văzut numerele scrise cu cifre ? Scrii în loc de :
2-doi
13-treisprezece
7-ÅŸapte
5-cinci
16-ÅŸaisprezece
3-trei.
5. Auzi....parcă taică-su murise. Când a devenit vampir, ă ? Puteai să descrii scena asta dacă chiar e vampir or not sau dacă are are tată. Cred că te-ai încurcat în propriile-ţi gânduri. Eu una am nu ştiu ce să cred :)) A murit sau e vampir ? Lasă că-mi explici la capitolul următor.
6. Apreciez că scrii cu diacritice, dar în unele locuri ai omis să le pui, deci înainte să postezi, chiar dacă ai corectat, mai uite-te odată sau dăi altuia să se uite :3
7. Am găsit nişte greşeli :
Citat:ca s-a înteleaga
- ca să înţeleagă. Aşa..semnele de punctuaţie sunt la locul lor, deşi [ există un deşi ] nu ştiu unde, ai pus virgulă, dar mergea mai bine punctu'. Ah, şi unele propoziţii sunt kilometri şi e mai bine să pui punct uneori.

Atât am avut de zis, sper să ţii cont de sfaturi! Dacă te-a deranjat cu ceva, pm sau ce vrei tu şi succes la next ! :3
[Imagine: cats-7.jpg]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Povestea unor stele. BlackER 4 4.125 10-12-2011, 04:17 PM
Ultimul răspuns: BlackER
  Flacăra stacojie. Povestea se repetă SnowFlake. 18 6.216 13-06-2011, 02:45 PM
Ultimul răspuns: Kayla.
  Povestea incepe acum ! Ƭσσ--- !Ʋиιզʋɛ ! - ☠ 50 25.422 21-05-2011, 09:23 PM
Ultimul răspuns: Rose ^^
  Povestea mea, poveste noastra . Îngeraşş 8 4.985 23-01-2011, 02:55 PM
Ultimul răspuns: Katniss
  Povestea unui nebun [+18] Little Star 9 4.946 20-01-2011, 11:00 AM
Ultimul răspuns: hiimera
  Povestea lui Elyn si a lui Uto ellamanu 7 22.583 05-10-2009, 09:23 PM
Ultimul răspuns: A'Svear
  Sora si Leon, Povestea mea. Zyspar 21 15.038 23-07-2009, 03:11 PM
Ultimul răspuns: Minna-chan
  Povestea mea Cabbage-pult 2 2.630 09-06-2009, 07:38 PM
Ultimul răspuns: Yoko
  Povestea unei slujitoare Erina Ozaki 4 3.578 12-03-2009, 04:46 PM
Ultimul răspuns: black_rose
  Povestea unui inger ... Zollitha 6 6.830 21-02-2009, 01:21 AM
Ultimul răspuns: Hitman


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)