Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Razbunarea: Crima perfecta

#1
Deoarece s-a ster ficul il postez din nou
Flashback
- Scumpa mea fetita, imi va fi dor de tine! De chipul tau, de zambetul tau, de vocea ta!
- Tati te rog nu mai vorbi! Iti face rau.
- Ma sting Luna! Nu mai are rost sa traiesc. Copila mea, spune-mi ca nu vei sa te razbuni pe cei trei. Vreau sa iti continui viata ca o fata normala. Sa te vei indragosti, sa te casatoresti si sa ai copii. Ai grija de tine Luna!
Barbatul si-a inchis ochii, lasandu-si sufletul prada ingerilor. Biata copila avea ochii rosi de la plans, iar cearcanele se observau sub ochii ei, care erau impanziti de la lacrimile care s-au prelins neincetat pe obrajii ei.
- Taticule, iti jur ca ma voi razbun pe cei care au provocat moartea ta. Nimeni nu o va invinge pe Luna Dellakeza.
End of Flashback
<< Au trecut patru ani de cand m-ai parasit si tu tata. Patru ani de cand am pus un lacat asupra sentimentelor si inimii mele si nu am lasat pe nimeni sa se strecoare inauntru. Daca m-ai vedea, ai fi mandru de mine. Atat tu cat si mama! Am invatat sa iti conduc afacerile si in majoritatea actiunilor am fost prima. Nu m-am dat batut pana cand nu am reusit sa te depasesc, insa am esuat intr-un singur lucru. Nu i-am pedepsit pe cei care ti-au provocat moartea. Nenorocitii aia trei sunt inca in libertate, insa nu pentru mult timp. Nemernicul ala de Ipori va fi atat de aproape de mine si datorita lui o sa ii distrug pe toti. Desi mi-ai spus sa imi traiasc viata, nu pot tati! Nu pot dormi, stiind ca puteai fi langa mine.>> gandea o tanara bruneta cu ochii albastri, care statea in genunchi in fata mormantului tatalui ei. Langa ea era o tanara cu parul rosu si ochii caprui, isi tinea mana pe umarul brunetei. Tanara s-a ridicat in picioare si s-a indepartat din acel loc, insotita de prietena ei. Iesind din cimitir, cele doua fete s-au urcat intr-un Porsche negru, pornind spre oras. In cateva clipe au ajuns in fata unei cladiri imense. S-au dat jos din automobil, lansandu-l in grija unuia dintre angajatii cladirii. Au luat liftul, care le-a dus la ultimul etaj, la biroul brunetei. Ajunsa la birou, secretara le-a salutat politicos, insa cele doua nu prea au luat-o in seama. Luna s-a asezat pe scaunul ei, in timp ce secretera i-a adus mai multe dosare. Si-a deschis laptopul si a luat un portofoliu in mana, incepand sa il studieze, in timp ce roscata a luat altul.
- Luni te simti bine? Nu pari prea motivata. Ar trebui sa te duci acasa. Ma ocup eu de restul!
- Nu iti fa griji pentru mine Ximena si nu imi mai spune asa! Poate lucra in conditiile in care ma aflu, insa sunt frustrata. Au trecut patru ani de la moartea tatei si nu am putut sa ma apropii de Barios, Lekari sau Ipori, pana acum.
- Dar faptul ca Julian Ipori va fi aproape de noi te face fericita nu?
- Putin spus! Simt ca abea acum imi voi incepe viata. Daca sunt aproape de Julian sunt aproape si de ceilalti doi. O sa simta razbunarea mea si putin cate putin o sa cada, iar eu voi ramane cu satisfactia, ca i-am ruinat. In fond, cine s-ar astepta ca o pustoaica de 19 ani sa distruga trei barbati influenti?
Roscata a zambit dand din cap. Era prietena cu bruneta de la gradinita si ii cunoastea toate defectele si slabiciunile, iar memoria tatalui ei era o slabiciunea mortala.
- Luna te-ai gandit la un lucru? Daca te indragostesti de Julian?
- Ximena, in 16 ani, de cand ne cunoastem, spune-mi daca am iubit vreodata vreun baiat? Nu se va intampla niciodata asta, mai ales pentru Ipori. Si stii de ce? Pentru ca e o lighioana! Ai sa vezi ca nu o sa fie altceva decat baiatul mamei, sau a lu taticu. Un papa-lapte care crede ca daca are bani, are si putere. Cred ca o sa se dea drept un bad boy, dar cu prima ocazie o sa fuga in brate la mamica. Probabil ca pustiul nu stie ce e aia durere, suferinta, nu stie ce sunt lacrimile. Eu voi fi profesoara lui in domeniul durerii. Si voi avea grija sa le treaca cu brio.
- Sper doar sa nu cazi in propria capcana. Nu vreau sa patesti ceva! Si nu cred ca ar fi atat de usor, uiti ca Julian e capul rautatilor aici si ca acum patru ani te-ai indragostit de el.
Bruneta a zambit usor si s-a intors cu scaunul. S-a ridicat de pe locul ei si s-a apropiat de peretele de sticla. A atins usor geamul, iar privirea ei a fost captata de apusul soarelui, care avea o nuanta portocalie.
- Acea dragoste a murit odata cu tatal meu, Ximena si nimic nu o va invia. << Curand tati, curand o sa te razbun. Barios, Lekari si Ipori sa se pregateasca, pentru ca nu vor sti ce i-a lovit>>
Brusc telefonul a inceput sa sune. Bruneta a apasat pe butonul alb, iar secreta i-a spus ca este cautata de catre o persoana care nu a vrut sa isi spuna numele. Tanara a apasat pe un buton si a dat telefonul pe speaker, astfel incat prietena ei sa asculte conversatia.
- Domnisoara Luna Dellakeza?
- Chiar ea! Cu cine vorbesc la telefon?
- Numele meu e ultimul care conteaza acum. Vrei sa stii ce s-a intamplat defapt intre tatal tau si asociatii lui? Vrei sa stii de ce tatal tau a platit targul cu viata? Atunci intalneste-te cu mine si voi avea grija ca razbunarea ta sa se adevereasca.
- Uite! Nu ma intereseaza cine esti, nu ma intereseaza ce vrei, insa poate ma intereseaza ce stii. Accept sa ma intalnesc cu tine, insa nu am nevoie de nimeni pentru a ma razbuna.
- Atunci intelegerea cade! Ori ma incluzi in planurile tale, ori ramai cu buza umflata si nu afli nimic.
- Sa iti spun ceva! Luna Dellakeza nu ramane niciodata cu buza umflata. Daca intelegerea cade, atunci e problema ta. Pot sa descopar ce stii tu si de una singura.
Spunand acestea, fata a intrerupt convorbirea, asezandu-se pe scaunul ei. Si-a incrucisat degetele sub barbie si si-a privit prietena, care isi tinea mainile in san. Cine era aceasta misterioasa persoana? De ce dorea sa o ajute pe Luna la razbunare?














O noua zi si-a facut aparitia in Hong Kong. In apartamentul Lunei nu se auzeau decat sunetele scoate de tastele laptopului. Bruneta se afla in living, in timp ce o servitoare stergea praful langa ea. Tanara rasfoaia un catalogul firmei ei. Firma Dellakeza se ocupa cu confectionarea bijuteriilor din argint. Brusc telefonul a inceput sa sune, iar fata s-a intins pentru al lua.
- Luna? Trebuie sa vii la firma acum! Trebuie sa iti arat ceva!
- Vin imediat.
Bruneta si-a inchis laptopul si l-a pus in geanta, impreuna cu catalogul. Si-a luat poseta si cheile de la masina si a iesit din apartament. A coborat cu liftul pana in parcare si s-a urcat in masina, pornind spre firma. In cateva minute a ajuns la un semafor si a observat ca langa ea era un automobil, care ii parea cunoscut. Inainte de a privi mai atent, semaforul s-a schimbat, iar masina a plecat. Fata a inspirat adanc si si-a continuat drumul. Nu a durat mult si a ajuns la cladire. S-a dat jos din masina, inmanand cheile gardianului. S-a dus la biroul ei, unde era asteptata de roscata. Dupa ce s-a asezat pe scaun, tanara i-a inmanat prietenei ei un plic, pe care scria numele ei. Curioasa, bruneta a luat plicul si l-a deschis, aducand la iveala o invitatie.
Domnisoara Luna, ne-ar face o deosebita placere sa va avem alaturi de noi, la cockteil-ul nostru. De asemenea puteti aduce pe cine doriti cu dumneavoastra. Evenimentul are loc la restaurantul Oscar, din centrul orasului. Va astept in data de 21 noiembrie 2009. Cu stima, Jacob Barios.
- Hm! Cata politete pe capul lui Barios. Pentru trei randuri de scris sa imi trimita cartonul asta. Putea sa ma sune! Ai primit si tu?
- Da! Cred ca asta, impreuna cu asociatii lui pun ceva la cale. In doi ani de zile de cand firma merge din nou, nu ne-a invitat la nici un eveniment organizat de una dintre firmele lor. Parca mult prea brusc sunt interesati de noi.
- Ai dreptate! Ceva e putred la mijloc. Si nu e vorba de Barios, Lekari sau Ipori. Am o banuiala! Acum 4 ani cand tata se intalnea la noi acasa cu asociatii lui, eu am stat ascunsa in camera secreta din biblioteca. Si am auzit ceva, cum ca Ipori vrea sa camufleze droguri in bijuterii si stiu ca tata nu a acceptat. Cred ca are intentia asta si cu mine.
- Deci mergem?
- Nu putem pierde o ocazie ca asta. S-ar putea sa nu mai avem vreodata o astfel de oportunitate. Si profit de aceasta sansa sa imi incep cucerirea. Sunt sigura ca Julian va fi acolo.
Roscata a zambit usor si si-a privit prietena. Intr-un fel o durea faptul ca bruneta devenea pe zi ce trece mai obsedata de razbunare si asta o distrugea. Brusc telefonul a inceput sa sune. Tanara a pus din nou telefonul pe speaker si si-a pus mainile in sani.
- Ai primit invitatia la cockteil-ul lui Barios?
- Da! Ce vrei de fapt? Ti-am refuzat propunerea si inca ma cauti. Ce pui la cale?
- Daca vrei sa afli cine sunt, te astept pe tine si pe prietena ta, astazi la ora 16 la terasa BlackOut.
Misteriosul personaj a inchis convorbirea, iar bruneta nu a putut sa ii dea un raspuns. Si-a privit prietena, care era pusa pe ganduri. Amandoua au decis sa se duca la intalnire. Dupa ce s-au hotarat, cele doua au inceput sa verifice teancul de dosare, care se afla pe birou.
In centrul orasului, la firma cea mai importanta din tot Hong Kong-ul, doua persoane discutau, in timp ce unul dintre ei tinea in mana o poza.
- Julian, cred ca ar trebui sa scapam de Lekari. Idiotul ala a devenit o pacoste exact ca Dellakeza. Ne poate da in gat oricand.
- Nu fi sigur de asta Barios! Lekari stie ca daca spune ceva, pretiosul lui fiul o pateste. Si acum nu idiotul ala e prioritatea mea. Prioritatea mea e Luna Dellakeza.
- Dellakeza huh? Se pare ca micuta Luna a devenit o adevarata domnisoara. Fata a invatat sa controleze afacerile tatalui ei in numai doi ani. Si vorbim de o copila. Insa nu cred ca va accepta sa exporte droguri cu ajutorul bijuteriilor.
- Hm, mai vedem! Pustoaica aia ma innebuneste. In ultimul timp nu fac altceva decat sa ma uit la pozele ei si sa ma gandesc la ea. Am de gand sa o fac sotia mea. In fond am 20 de ani si trebuie sa am pe cineva alaturi de mine nu? Mai devreme sau mai tarziu voi avea nevoie de un mostenitor.
- Nu sunt sigur ca va accepta sa fie cu tine. In fond tu i-ai ucis tatal.
- Dar ea nu banuieste nimic. Crede ca prostul ala a murit de un atac de corp si asa trebuie sa fie mereu. Dar vrei sa imi spui ca tu nu vrei sa te culci cu ea? Esti asa un libidinos, Barios.
- Am 40 de ani, Julian si sotia mea nu ma mai satisface in ultimul timp. Trebuie sa plec, am putina treaba. Ne vedem la pranz nu?
Tanarul a aprobat din cap si si-a privit asociatul cum iesea din birou. Ramas singur, tanarul s-a ridicat de pe scaun, apropiindu-se de geam. Lumina soarelui a scos la iveala chipul baiatului. Acesta avea parul blond si ochii albastri. Privea poza din mana lui, in care nu era nimeni alta decat Luna. << Mereu mi-am dorit o femeia ca Luna langa mine. Au trecut sase ani de cand am devenit ceea ce sunt acum. Sase ani de cand sunt singur, mama. O voi atrage langa mine pe Luna, putin cate putin si cand va fi indragostita de mine, o voi ucide si voi prelua afacerea ei si imi voi putea continua negoturile.>> Blondul a inceput sa rada, in timp ce a aruncat fotografia si a calcat-o cu piciorul drept.
[Imagine: lexythekittysig.png]


I'll be in every beat of your heart!

#2
Orele treceau, iar ora intalnirii fetelor cu persoana misterioasa se apropia. Cele doua au lasat deoparte dosarele si si-au inchis computerele. S-au ridicat de pe scaune si au parasit biroul indreptandu-se spre lift si coborand pana in parcare. S-au urcat in masina brunetei si au pornit spre restaurant. Ajunse in fata localului, fetele s-au dat jos din automobil si au intrat in restaurant. Au fost intampinate de un chelner, care le-a condus la o masa, unde se afla un baiat de vreo 20-21 de ani, cu parul roscat si ochii negri. Tanarul le-a invitat pe cele doua sa stea jos.
- Acum sa facem prezentarile, domnisoarelor! Numele meu este Noah Shenae. Sunt incantat sa va cunosc.
- Shenae? Ai legatura cu corporativa Shenae care a dat faliment anul trecut?
- Sunt fiul presedintelui firmei. Nu stii cat te-am cautat Luna! Tu esti singura care intelege prin ce trec si esti singura care ma poate ajuta sa ma razbun pe Ipori.
- Deci Ipori mai nou se ocupa cu falimentarea altor firme nu?
- Ipori e un om fara scrupule. Se asociaza cu firmele care ii stau in cale si le distruge, doar pentru a fi el numarul 1. Singurele firme care rezista de patru ani sunt cele ale lui Barios si Lekari. Trebuie sa iti spun un lucru, Luna. Barios te-a invitat la petrecerea aia stupida, doar pentru a te atrage in capcana. Tu esti singura care ai ridicat firma tatalui tau de la pamant si sunt sigur ca Ipori vrea sa o distruga din nou. Nu trebuie sa te duci la evenimentul lor. Nu trebuie sa te intalnesti cu ei.
- Si preferi sa ma ascund? Niciodata! I-am facut un juramant tatalui meu si am de gand sa il indeplinesc, chiar daca ma costa viata. Ceea ce mi-ai spus acum stiam. Stiu ce planuri au cei trei, insa nu am de gand sa ii las sa ma infunde. Am muncit foarte mult pentru a ma ridica la nivelul la care sunt acum si nimeni, nici macar un om influent ca Ipori nu ma va invinge. Ma voi duce la cockteil si il voi atrage pe Ipori in capcana mea. Cand voi sti ca va fi indragostit pana peste cap de mine, il voi omora. Exact cum el l-a omorat pe tatal meu.
- Nu te baza pe sarmul tau Luna! Sora mea a incercat acelasi lucru cu el si a platit cu viata. Nu trebuie sa te joci cu unul ca Ipori, pentru ca el e focul si daca te joci cu el, te arzi.
- Dar eu voi fi apa care va stinge focul. Nu ar trebui sa ma subestimezi Noah. Nu ma cunosti, asa ca nu ar trebui sa imi spui ce sunt sau ce nu sunt capabila sa fac. Ne vedem la cockteil, Noah. Ximena ma duc acasa, te ocupi tu de restul treburilor.
Roscata a aprobat din cap, in timp ce prietena ei a iesit din restaurant si s-a urcat in masina. S-a oprit la o florarie, de unde a luat un buchet de trandafiri rosii si a pornit spre cimitir. A lasat masina in fata intrarii si a observat ca o masina era lasata putin mai in fata. S-a dat jos din automobil si s-a dus la mormantul tatalui ei, unde a vazut o persoana necunoscuta. In timp ce se apropia de acesta, tanarul si-a intors privirea spre ea. Fata a lasat trandafirii pe mormant si s-a intors cu fata catre necunoscut. Daca putea sa isi dea ochelarii jos sa ii vada ochii, poate l-ar fi recunoscut. Brusc tanarul a tras-o in bratele lui si a sarutat-o apasat pe buze. Fiind luata prin surprindere, bruneta nu a reactionat si s-a lasat condusa de baiat. Limba acestuia a reusit sa se strecoare printre buzele fetei, explorand in voie gura acesteia. Adolescenta si-a inchis ochii si a raspuns sarutului, ajutandu-si limba sa se dueleze cu cea a tanarului. Dupa cateva minute, buzele celor doi s-au desprins. Fata a vrut sa ii dea ochelarii jos, insa baiatul i-a prins mainile. Si-a apropiat buzele de urechea ei si a muscat-o usor de lobul urechii.
- Imi vei vedea chipul, cand voi dori eu sa il vezi. Pana atunci te las pe tine sa incerci sa descoperi cine sunt.
Tanarul a plecat, lasand-o pe bruneta cu un mare semn al intrebarii. Aceasta si-a atins buzele cu doua degete. I-a placut sarutul si si-ar fi dorit sa mai fie sarutata. Lasand gandurile la o parte, Luna s-a lasat in jos si a atins usor crucea de piatra. << Tati cat de mult imi lipsesti. As vrea sa fii langa mine si sa imi dai sfaturi. Imi pare rau ca nu m-am indragostit si ca nu am copii asa cum ti-ai dorit, insa iti promit ca dupa ce voi termina cu cei trei, iti voi implini si visul.>>
Bruneta s-a ridicat si a parasit cimitirul. S-a urcat in masina si a pornit spre casa, insa nu stia ca misterioasa persoana avea de gand sa o urmareasca. Tanara era prinsa in gandurile ei si nu si-a dat seama ca era urmarita. Ajunsa la blocul unde locuia, a lasat ,masina in parcare si s-a dus la lift. A urcat la ultimul etaj si a deschis usa apartamentului ei. S-a descaltat si si-a lasat geanta pe masuta din living. S-a trantit pe canapea si a deschis televizorul. Din bucatarie si-a facut aparitia o servitoare bruneta. A intrebat-o pe stapana ei daca doreste sa manance ceva, insa tanara a refuzat. In timp ce butona televizorul a dat peste canalul de stiri. S-a ridicat de pe suprafata moale, a luat imediat telefonul si si-a sunat prietena.
- Ximena da repede pe canalul 10. O sa vezi ceva care o sa te uimeasca.
Omul de afaceri Francissco Lekari a murit in urma unui accident de masina. Martorii oculari spun ca importantul om de afaceri a pierdut controlul masinii , intrand intr-o statie de benzinarie si a provocat o explozie. Trupul domnului Lekari a fost carbonizat, iar acum se afla la morga, unde medicii ii fac exfumarea cadavrului. Nu se stie daca accidentul a fost provocat sau daca omul de afaceri a incercat sa se sinucida. Mai multe detalii la stirile de la ora 19.
- L-au omorat pe Lekari! Se pare ca Noah a avut dreptate. Luna nu trebuie sa te intalnesti cu Ipori sau Barios. Au fost in stare sa il omoare pe partenerul lor. Iti dai seama ce iti pot face tie?
- Ximena nu ma sperii de o crima. Macar unul dintre ei e mort, mai raman doi. Daca Ipori e in spatele acesteia, fii sigura ca il va termina si pe Barios. Ne vedem maine la firma.
Bruneta a inchis telefonul si a cazut pe canapea. Nu isi putea opri tremuratul care a cuprins-o, cand a vazut vestea. << Cine sa fie in spatele accidentului? Ipori sau Barios? Barios e un batran senil. Probabil are vreo 50 de ani si nu cred ca are sange sa omoare pe cineva. Singurul care ramane e Ipori. Oare cum e acum? Acum patru ani era un adevarat print. El a fost si este prima mea iubire. Abea astept sa il revad.>>




Dupa accidentul lui Lekari, zilele au trecut pe furis. Maine era ziua de 21 noiembrie, iar Luna se pregatea pentru a se reintalni cu asasinii tatalui ei. Bruneta era la cumparaturi impreuna cu prietena ei. Si-a cumparat o rochie lunga, neagra pe gat si despicata pe ambele picioare, acompaniata de o pereche de sandale negre. Dupa ce au terminat cu cumparaturile, cele doua s-au dus la firma, pentru a se ocupa de unele lucruri, pe care le-au amanat. Ajunsa la birou, secretara le-a spus celor doua ca sunt asteptate de un barbat. Cand au intrat in incapere si-au dat seama ca cel care le astepta era Noah. Roscatul le-a salutat, in timp ce fetele si-au ocupat locurile.
- Ce mai vrei de data asta? Serios Noah incepi sa ma plictisesti.
- Stai calma Luna! Vreau doar sa iti spun sa ai grija maine. Ai vazut accidentului lui Lekari de luna trecuta nu? Nu iti este frica? Daca as fi fost in locul tau as fi fugit.
- Noah, nu sunt o gaina si nu imi este frica de niste lupi fara colti. Nici nu stii cat de mult ma bucur ca a murit nenorocitul ala. Dupa el o sa urmeze si ceilalti doi. Daca nu mai ai de spus ceva poti sa pleci.
Roscatul a dezaprobat din cap si a parasit camera. Ramase singure, cele doua s-au ocupat de lucrurile firmei. In timp ce rasfoia niste documente, bruneta se gandea intens la ziua de maine. Ii era frica. Ii era frica sa nu se indragosteasca de Ipori si sa nu isi duca la sfarsit razbunarea.
- Luna! Luna, Luna!
- Ce e? S-a intamplat ceva?
- Asta ma intrebam eu. Ce e cu tine? Te comporti ciudat de dimineata! Iti este rau? Vrei sa te duc la spital?
Bruneta a dezaprobat din cap si i-a spus prietenei ei ca trebuie sa plece. A parasit biroul, indreptandu-se spre lift. A coborat in parcare, de unde si-a luat masina si a plecat spre casa. Ajunsa la apartament s-a dus in camera ei, unde s-a trantit pe pat. Camera tinerei era spatioasa. In mijlocul incaperii era patul, in in fata lui baia. Langa pat se afla dressingul si fereastra. Adolescenta si-a pus o mana pe frunte, in timp ce privea tavanul. << Tata mi-e frica. Mi-e frica sa nu ma indragostesc de Ipori. Tu stii mai bine ca orice cat de mult l-am iubit si inca il iubesc pe Julian. Nu, Luna! Oricat de mult ti-ar cere inima ta tu trebuie sa iti urmezi mintea. Mintea vrea doar sa il distrugi pe Julian, nu sa il iubesti.>> Fata s-a lasat cuprins de somn si a adormit.
A doua zi si-a facut aparitia repede. Luna lua micul dejun in living, in timp ce butona televizorul. Cand s-a trezit a sunat la firma, pentru a anunta ca nu vine la munca si nu au decat sa se descurce. Dupa ce si-a terminat micul dejun, s-a dus in baie, unde cada era plina de spuna si petale de orhidee. Si-a dat pijamaua si lenjeria jos si s-a bagat in cada, lasandu-si trupul inundat de lichidul transparent si aroma florilor ei preferate. Bruneta si-a sprijinit capul de marginea cazii si a inchis ochii. In mintea ei se derulau amintirile cu tatal ei. Era atat de fericita in trecut. Avea mereu zambetul pe buze si nu exista nimeni care sa ii umbreasca fericirea, pana cand tatal ei a cazut in capcana mortii. A adormit in baie, cu gandul la tatal ei. Orele treceau, iar bruneta nu se mai trezea. In baie si-a facut aparitia roscata, care era imbracat cu o rochie mov, lunga si era incaltata cu o pereche de sandale albe. Aceasta a miscat-o usor pe tanara, reusind sa o trezeasca. Dandu-si seama ca au intarziat, fata s-a ridicat repede din baie si s-a dus sa se imbrace. Si-a luat o pereche de bikini si un sutien negru, apoi si-a luat rochia si s-a incaltat cu sandalele. S-a apropiat de cutia de bijuterii, de unde si-a luat un lant din argint cu o inimioara ca pandantiv si o pereche de cercei acelasi model ca lantul. Si-a pus o bratara din argint si s-a dus la baie pentru a se machia. Si-a dat cu putin fard alb, rimel, creion dermatograf si un gloss transparent. Si-a prins parul intr-un coc si a iesit din baie. A parasit impreuna cu roscata apartamentul, urcandu-se in masina brunetei. In timp ce se indreptau spre local, cele doua discutau despre cum se va desfasura evenimentul. Mai mult vorbea roscata, pentru ca prietena ei era cu capul in nori. Adolescenta s-a trezit la realitate cand au ajuns la restaurant. S-au dat jos din masina, lasand unul dintre personal sa parcheze masina. Au tras aer adanc in piept si au intrat in interior. Au fost placut impresionante de atmosfera calda, dar si de decorul localului. In centrul salii se afla o masa rotunda din lemn, inconjurata de alte masute mai mici, pe care se aflau cate un buchet de trandafiri. Unul dintre chelneri le-a adus fetelor cate o cupa de sampanie. Toti si-au indreptat privirile catre cele doua, insa un barbat cu parul brunet s-a apropiat de fete.
- Luna Dellakeza, Ximena Morgan, ma bucur ca ati acceptat invitatia mea. Voi da-ti culoare acestei seri. Luna ai crescut!
- Ultima oara cand ma-ti vazut aveam 15 ani, domnule Barios.
- Spune-mi Jacob. Acum daca a-ti vrea sa ma insotiti, este cineva care vrea sa ma cunoasca.
Cele doua s-au privit cu coada ochiului si au acceptat din cap. Barbatul le ducea la un grup de barbatii, in fruntea carora se afla Ipori. Blondul s-a apropiat de bruneta si i-a luat mana dreapta, sarutandu-i-o galant, apoi a facut acelasi lucru si cu roscata. Luna a ramas uimita de aspectul blondului. Tanarul era imbracat intr-un costum negru, cu o cravata neagra. Acesta s-a schimbat foarte mult in patru ani. Pur si simplu fata nu isi putea lua privirea de la el, in timp ce barbatii din jur nu puteau sa isi ia privirea de la ea. Ximena l-a observat pe Noah si s-a scuzat, apoi s-a apropiat de el. L-a luat usor de brat, sarutandu-l pe obraz. Bruneta a zambit usor si i-a facut din mana baiatului. Observand acest lucru, blondul a strambat din nas si a invitat-o pe adolescenta sa il insoteasca in gradina. Fata a aprobat din cap si s-au dus in gradina, unde nu era nimeni. Aceleasi mese din interior, se aflau si in gradina. Brusc usile restaurantului s-au inchis, iar asta i-a captat atentia fetei.
- Cand vreau sa fiu singur cu cineva, nu trebuie decat sa pocnesc din degete. Te-ai schimbat mult Luna. Imi amintesc ca erai o copila visatoare. Inca iti mai astepti printul?
- Asa ceva nu exista! Dar sa stii ca nu te mai recunosteam, Julian! Te-ai schimbat foarte mult! Dar nu mai adus aici doar de curtoazie. Cauti ceva la mine! Ce vrei?
- Am uitat ca mereu ai fost o fata desteapta. Ai dreptate vreau ceva de la tine.
Tanarul a lasat paharul de sampanie pe masa si i-a luat galant cupa din mana, brunetei. A tras-o in bratele lui si i-a pus o mana pe spate si una in par, dandu-i drumu la coc.
- Te vreau pe tine!
Blondul i-a cuprins buzele intr-un sarut apasat. Si-a strecurat limba printre buzele adolescentei, determinand-o pe aceasta sa tremure usor. Limba baiatului explora in voie lacasul umed al fetei, in timp ce mainile lui se plimbau in voie pe spatele tinerei. Ii impingea trupul, in corpul lui, sanii fetei fiind presati de pieptul tanarului. Bruneta si-a pus mainile pe pieptul blondului, raspunzandu-i sarutului. Limbile celor doi se ciocneau una de alta. Dupa un sarut lung, buzele celor doi s-au despartit.
- Vino cu mine Luna. Vei avea tot ce ti-ai dorit vreodata. Bani, putere si pe mine. << Daca accepti, nu te vei bucura de aceste lucruri mult timp.>>
<< Dar nu l-as avea pe tata inapoi!>>
- Imi pare rau Julian, insa i-am promis tatei ca voi avea grija de afacerile familiei. Nu am timp pentru dragoste. Si in legatura cu propunerea ta: bani am destui, puterea nu ma pasioneaza si tu, nu esti potrivit pentru mine.
Blondul a amutit. Bruneta si-a prins din nou parul, luandu-si cupa de sampanie si indepartandu-se de baiat. Acesta strangea cu putere din pumni si si-a scos telefonul din buzunar. Dupa ce s-a asigurat ca fata a intrat in restaurant, a apelat un numar.
- Aici e Ipori, am o slujba pentru tine. Vreau sa rapesti o fata si sa o aduci la mine acasa. Adresa pustoaicei e: str Guliver, nr 52, blocul Y2. Ajungi acolo intrebi de apartamentul Lunei Dellakeza.
Baiatul a inchis convorbirea , luandu-si paharul de sampanie. << M-a refuzat! Pe mine? O sa am grija de tine, Luna. O sa te tin langa mine pana ma vei accepta. Te voi forta sa ma iubesti, te voi obliga sa fii a mea. Nu am pierdut niciodata si mereu am obtinut ce am vrut, iar tu vei fi a mea cu orice pret. Asa spune Julian Ipori.>>




Plictisita de atmosfera, bruneta si-a luat prietena de mana si i-a spus ca vrea sa plece. Si-au luat la revedere de la ceilalti si au iesit din restaurant. S-au urcat in masina si au pornit spre casa roscatei.
- Deci ce s-a intamplat intre tine si Ipori?
- Pai, dupa ce am ramas singuri, m-a sarutat si mi-a spus sa ma duc cu el, insa l-am refuzat si nu prea i-a placut.
- Dupa privirea ta, ai fost mai mult decat incantata.
- Se vede ca ma cunosti! Sa il vad frustrandu-se ca nu il consider suficient de bun pentru mine, sa il vad agitandu-se doar pentru a ma atrage in cursa lui, aceeasi cursa in care a cazut tata atat de usor. Ador sa il chinui si asta e doar inceputul.
Roscata a zambit usor si a observat ca a ajuns in fata casei ei. Si-a luat la revedere de la bruneta si s-a dat jos din automobil, intrand pe poarta. Luna a pornit spre casa, nestiind ce o astepta acolo. Se gandea la sarutul dintre ea si Julian. A constat cu stupoare ca Julian a fost cel care a sarutat-o la cimitir. Ajunsa la blocul ei, a lasat masina in parcare si s-a dus in apartamentul ei. A deschis usa si a ramas cu gura cascata cand si-a vazut servitoarea pe jos. S-a apropiat repede de ea si si-a simtit gura acoperita. Narile ei au fost inundate de un miros puternic, care au facut sa isi piarda cunostinta. Misterioasa persoana a pus-o pe fata pe umarul lui si au iesit din apartament. A bagat-o intr-o masina neagra si a pornit din parcare. In cateva clipe automobilul a oprit in fata unei bloc urias. A luat-o pe bruneta in brate si s-a dus in lift, apasat butonul pentru ultimul etaj. A batut la singura usa de la etaj. Imediat usa s-a deschis, iar Julian a iesit din apartament zambind usor. Barbatul i-a dat pe fata, in timp ce baiatul i-a dat un pachet de bani. A intrat cu bruneta in casa, inchizand usa cu putere. Apartamentul blondului era de doua ori mai mare decat cel al fetei. In fata usii era livingul, care era situat langa peretele de sticla al apartamentului. O canapea si doua fotolii incadrau masuta de sticla, iar pe peretele din fata canapelelor se afla o plasma neagra. In dreapta usii se afla bucataria, iar in stanga o masa mare, dreptunghiulara din lemn, inconjurata de sase scaune. Langa living se afla o scara in forma de spirala, care ducea la un etaj superior. Baiatul a urcat scarile si a intrat in camera din partea dreapta. Camera tanarului era spatioasa. In mijlocul incaperii se afla patul dublu, langa care se afla o noptiera, pe care statea o veioza. In partea dreapta era peretele de sticla, care oferea o imagine fermecatoare, asupra orasului. In fata patului se afla dressingul baiatului, iar in partea dreapta, se afla un fotoliu, tapitat cu piele. Blondul a lasat-o pe fata pe pat si s-a asezat pe fotoliu, punandu-si coatele pe genunchi si privind-o pe adolescenta. Luna incepea sa isi miste pleoapele. Si-a deschis ochii si si-a intors capul, observandu-l pe Julian. S-a ridicat brusc in sezut si intreba ce s-a intamplat, iar blondul i-a spus tot ce s-a intamplat. Tanara s-a ridicat de pe pat si s-a apropiat de usa, insa inainte sa puna mana pe clanta, tanarul i-a prins mana, a intors-o cu fata catre el si a trantit-o puternic in usa, punandu-si mainile pe umerii ei. Fata il privea speriata, nestiind ce i se va intampla.
- Ju..Julian de..ce..de ce sunt aici?
- Ti-a placut sa ma refuzi nu? Iti place acum, sa ma vezi nervos? Vrei sa stii ce am de gand sa iti fac? O sa te fac a mea cu forta.
Tanarul a luat-o in brate si a trantit-o pe pat, napustindu-se asupra ei.
- Nu Julian, lasa-ma! Te rog nu imi face rau. Lasa-ma in pace.
- Nu!
Blondul i-a rupt rochia, lasand-o doar in lenjerie intima. I-a legat mainile cu materialul si a inceput sa ii sarute abdomenul plat. Tanara a lasat lacrimile sa se prelinga pe obrajii fini, in timp ce se zbatea si il implora pe baiat sa o lase in pace, insa acesta nu o asculta. Tanarul si-a dat jos sacoul, cravata si camasa, ramanand in pantaloni. Si-a strecurat mainile in spatele fetei, deschizandu-i sutienul si indepartandu-l, lasand sanii sa se reverse. A zambit usor si a inceput sa ii maseze unul dintre sani, in timp ce limba lui facea cercuri in jurul sfarcului, celuilaltui san. Luna scoatea mici geamate de placere, in timp ce isi musca buzele, pentru a nu tipa. Observand acest lucru, blondul a sarutat-o apasat pe buze, strecurandu-si o mana in bikinii fetei, incepand sa se joace cu zona ei intima. Limba lui explora fiecare coltisor din gura tinerei, in timp ce aceasta incerca sa ii invinga limba. Baiatul si-a strecurat un deget in interiorul fetei, miscandu-l destul de brutal. L-a retras usor, retragandu-l din lenjeria fetei si i-a dus-o la gura adolescentei, bagandu-l gentil in cavitatea bucala.
- Desi inima ta nu ma va accepta, trupul tau o va face.
- Te rog Julian, nu ma forta! Nu vreau ca prima mea relatie sa fie un viol. Te implor.
- Trebuia sa te gandesti la asta, atunci cand m-ai respins. Niciodata, nimeni nu m-a refuzat. Acum pregateste-te sa ma cunosti!
Tanarul si-a dat jos panalonii si boxerii, indepartandu-i si bikinii adolescentei. S-a pus peste ea, sprijinindu-se in maini. A patruns-o brutal, facand-o pe bruneta sa tipe tare. Se impingea cu putere in ea, provocandu-i multa durere. Lacrimile nu se mai opreau, curgeau incontinuu. Blondul i-a ridicat picioarele, patrunzand-o cu mai multa ferocitate, iar miscarile erau din ce in ce mai rapide. I-a lasat picioarele jos, dezlegandu-i mainile si intorcand-o cu spatele la el. A patruns-o din nou, facand miscari dute-vino, intr-un ritm alert. Bruneta strangea cu putere cearceaful si tipa, implorandu-l pe baiat sa o lase in pace. Dupa mai multe ore de tortura, tanarul s-a dat jos din pat, luandu-si pe el un halat din matase. S-a pus pe fotoliu si a privit reactiile Lunei. Aceasta plangea, in timp ce strangea cearceaful in pumni, iar doua firicele de sange se prelingea pe coapsa tinerei. Blondul a observat acest lucru si si-a acoperit chipul cu palmele. << A fost virgina! A fost virgina si eu am violat-o. La asta se referea cand a spus ca nu vrea un viol in prima ei relatie. Dar merita ce i se intampla! Asta o va invata sa nu ma mai refuze niciodata!>> S-a ridicat de pe scaun si s-a apropiat de noptiera, de unde a scos un flacon cu pastile. A luat una in mana si s-a apropiat de fata. A ridicat-o usor si i-a bagat pastila in gura, spunandu-i sa o inghita. In cateva clipe, bruneta a inchis ochii, lasandu-se prada somnului. Baiatul a intins-o pe pat si a invelit-o, apoi s-a culcat si el.

#3
Dimineata si-a facut aparitia foarte repede. Julian s-a trezit mai devreme si se afla in baie, sub jetul dusului. Pe deoparte se simtea prost ca a violat-o pe bruneta, insa pe de alta parte era bucuros ca a facut-o sa sufere. In ultimul timp ii facea placere sa vada persoane suferind. A inchis apa si s-a imbracat intr-un costum albastru. A iesit din baie si a observat ca bruneta incerca sa iasa pe usa, insa nu reusea. Baiatul s-a apropiat de ea si a apucat-o de mana, intorcand-o cu fata catre el. Adolescenta i-a tras o palma peste fata, incercand sa isi elibereze mana. Tanarul a zambit usor si i-a intors palma, trantind-o pe fata la podea. A apucat de brat si a ridicat-o de jos, indreptandu-se spre geam. A prins-o de brate si a privit-o, in timp ce tanara isi tinea privirea in jos.
- Asculta aici pustoaico! Pe mine nimeni nu ma loveste, nimeni nu ma refuza, nimeni nu isi bate joc de mine. Ai inteles? Uita-te la mine cand vorbesc!
Bruneta si-a ridicat privirea. O privire rece, dura, incarcata cu ura. Ochii ei albastri nu exprimau altceva decat furie.
- Daca inainte te uram pentru ca mi-ai ucis tatal, acum te detest. Esti un mizerabil Ipori! Asculta bine ce iti spun. Poti sa ai bani, poti sa ai putere, poti sa ai servitori si sclavi, insa nu vei avea niciodata iubire. Nu vei avea pentru ca tu nu stii sa iubesti. Pentru tine iubirea e un mod de a rani pe cineva. Acum patru ani m-am indragostit de tine si am vrut sa fiu cu tine si sa fiu fericita. Te-am iubit pana in momentul in care tu si asociatii tai mi-ati ucis tatal. Voi mi-ati luat cele mai importante doua persoane pentru mine. Pe tata si pe tine, Julian. Te-am iubit atat de mult, dar ai avut grija sa omori acea iubire odata cu tata. Cateva lacrimi s-au prelins pe obrajii fetei, in timp ce aceasta a scos un suspin.
- Ce vrei de la mine acum? Inima mea ai avut-o, trupul meu l-ai avut, acum ce mai vrei de la mine?
- Vreau ca tu sa ramai aici si sa faci ceea ce spun eu.
- Niciodata! Nu voi deveni sclava ta. Omoara-ma! Pentru ca niciodata nu voi face ce vrei tu.
Blondul a zambit usor si i-a dat drumul. S-a apropiat de pat si a scos de sub saltea un pistol. A tintit-o pe tanara si a inceput sa zambeasca.
- Vrei sa mori? Vrei sa te alaturi taticului tau? Nu iti voi face pe plac. Daca tu nu vrei sa mi te supui, eu de ce as face ce vrei tu? Nu te omor scumpa mea. Vrei sa stii de ce? Pentru ca vreau sa suferi. A lasat pistolul pe pat si s-a dus la dressing. A scos de acolo un halat alb din catifea. A imbracat-o pe bruneta cu el si i-a prins barbie intre degete.
- Uita-te bine in ochii mei! Nu vei scapa de mine. Voi deveni umbra ta. La orice pas al tau, voi fi acolo.
- Julian, devin o obsesie pentru tine. Ce vrei de la mine? Vrei sa transporti droguri prin bijuterii? Asta vrei de fapt nu? Ma vezi doar un fel de camion de transport nu?
- Se pare ca pisicuta mi-a descoperit afacerile. Nu te intreb cum, pentru ca nu ma intereseaza. Si da si asta e un motiv, pentru care vreau sa fii langa mine. Dar alt motiv este ca vreau sa te innebunesc. Stii ceva? Mereu am dorit sa te fac a mea. Din clipa in care te-am intalnit. Daca tatal tau nu ar fi murit, poate l-as fi convins sa mi se vanda. In fond nu esti mai scumpa decat o tarfa de pe centura.
Bruneta a vrut sa ii dea o palma, insa baiatul a fost mai ager si i-a prins mana. A trantit-o in perete, bagandu-si genunchiul intre picioarele ei, punandu-si mainile deoparte si de alta a capului ei. I-a cuprins buzele intr-un sarut apasat, strecurandu-si limba printre buzele ei. Adolescenta ii dadea cu pumnii in spate, insa cand i-a simtit limba in gura ei, a incetat si si-a pus mainile dupa gatul lui. Blondul a tras-o mai aproape de el, lipindu-i trupul de al lui. Limbile lor se ciocneau una de alta. Dupa cateva minute, buzele celor doi s-a despartit, si s-au privit in ochi.
- Imi pare rau daca crezi ca sunt o tarfa in fata ta. Poate de aceea cred ca nu esti potrivit pentru mine. Te superi daca ma trimiti acasa?
Tanara a vrut sa se indeparteze, insa baiatul a tras-o inapoi si a sarutat-o din nou, insa de data asta sarutul a fost scurt. A sarutat-o usor de lobul urechii.
- Azi iti vei petrece toata ziua cu mine. Vei merge cu mine la firma si oriunde vreau.
- Dar nu pot merge imbracata asa.
Tanarul a zambit usor si a luat-o de mana. A descuiat usa si au coborat jos. Blondul s-a incaltat si a luat-o in brate pe adolescenta si s-au indreptat spre lift. Tanara a observat ca in spatele lor erau doi bodyguarzi. Unul dintre ei a apasat pe butonul liftului si au coborat in parcare. Cei doi s-au urcat in masina si s-au indreptat spre apartamentul fetei. Ajunsi in fata cladirii, cei doi s-au dat jos din masina, si au intrat in interiorul cladirii.
- Domnisoara Luna, ce vi s-a intamplat? Lina a coborat din 5 in 5 minute sa vada daca va-ti intors! Domnisoara Ximena a sunat si a spus sa luati repede legatura cu ea.
- Multumesc Justin!
Bruneta s-a apropiat de lift, urmata de blond. Ajunsa in apartament, bruneta a fost intampinata cu o imbratisare calda, din partea servitoarei ei. Fata a imbratisat-o, fara sa ii dea vreo explicatie. S-a dus in camera ei, crezand ca va fi singura, insa blondul s-a dus dupa ea si s-a asezat pe pat. Adolescenta a oftat si s-a dus in dressing. Si-a dat halatul jos si si-a luat o pereche de boxeri roz, si un sutien roz. Si-a luat o pereche de blugi bleu, un tricou roz cu cateva litere imprastiate si o pereche de adidasi albi de la Puma. A iesit din incapere si s-a apropiat de pat. Blondul o privea si isi musca buza inferioara.
- Mergem sau ai de gand sa salivezi toata ziua?
- Mergem, dar mai intai spune-i servitoarei tale sa iti faca bagajele, pentru ca te muti la mine.
- Ce?




- Ai probleme cu auzul? Te muti la mine si nu accept un refuz. Nici nu ar trebui sa ma refuzi, pentru ca pot deveni mult mai agresiv.
Bruneta nu a mai spus nimic. Unde era curajul ei? Unde era dorinta de razbunare? Baiatul s-a apropiat de ea si a luat-o de mana, iesind din camera. I-a spus Linei sa ii faca bagajele stapanei ei si a iesit din apartament cu tanara. Aceasta nu avea putere sa lupte impotriva adolescentului. S-au urcat in masina si au pornit spre firma Ipori. Pe drum blondul o strangea usor de mana pe tanara, sarutand-o scurt din cand in cand. Tanarul nu putea sa isi explice ce se intampla cu el. Dorea sa o sarute, sa o tina de mana, sa fie aproape de ea. Dar voia si sa o vada suferind. Ajunsi la companie, cei doi s-au dat jos din automobil si au intrat in interiorul cladirii, Bruneta a observat ca atunci ca tanarul era prin preajma, toti angajatii isi plecau capul in fata lui. Ajunsi la birou, blondul s-a asezat pe scaunul lui, tragand-o pe bruneta in bratele lui. Si-a deschis laptopul si i-a spus adolescentei ca vrea sa vada un adevarat imperiu. Imediat tanara si-a adus aminte ca Ximena o cauta. L-a intrebat pe baiat daca poate suna la firma ei, iar acesta a acceptat, insa dorea sa asculte si el convorbirea. Fata a format numarul companiei ei si a pus telefonul pe speaker. I-a spus secretarei sa ii faca legatura cu roscata.
- Luna unde naiba esti? Trebuie sa vii aici acum! Avem probleme!
- Ximena calmeaza-te! Ce s-a intamplat?
- Cineva a spart codul de acces din firma si codul seifului si a luat toti banii de acolo.
- Ce? Dar tampitul ala de Pedro ce facea? Pentru ce naiba il platim? spuse fata ridicandu-se in picioare.
- Pedro a fost ucis! Si asta nu e tot! Aceeasi persoana care a spart seiful s-a dus in atelier si a luat toate bijuteriile la care lucrau angajatii. Nu mai e nimic!
Bruneta si-a indreptat privirea catre blond, insa acesta a dezaprobat din cap si s-a ridicat de pe scaun.
- Ximena ai gasit vreun mesaj, un lucru iesit din comun?
- Ipori? Luna ce naiba cauti cu el. Vino aici imediat! Avem nevoie de tine, am nevoie de tine!
- Ximena calmeaza-te si raspunde-i lui Julian! Ai gasit ceva?
- Am gasit pe usa seifului o partie! E un avertisment Luna! O sa il citesc: " Daca vrei ca prietenii tai si cei apropiati sa fie in siguranta, renunta la firma si la razbunare. Am inceput cu tatal tau si voi termina cu tine. Voi ucide orice persoana care poarta in vene sangele Dellakeza." Luna trebuie sa pleci de aici. Trebuie sa lasi totul balta.
- Ximena ne vedem maine la firma.
Spunand acestea tanara a inchis convorbirea si s-a intors cu fata catre blond. S-a refugiat in bratele lui, incepand sa planga si sa stranga in pumni camasa baiatului. Acesta a imbratisat-o puternic, asezandu-se pe scaun si tragand-o pe fata dupa ea.
- De ce toti ma vaneaza? De ce toti vor sa renunt la firma si sa fug? Ce se intampla? Te rog Julian ajuta-ma sa inteleg. Te implor. Nu stiu cat mai pot rezista.
- Cel care a facut aceste lucruri e Barios! El te vrea pe tine! Vrea sa te aiba pe tine ca sotie sau amanta si vrea sa conduca firma tatalui tau, pentru a fi inaintea mea. Dar nu va reusi. Nu va reusi pentru ca eu nu il voi lasa. Acum stergeti lacrimile si hai sa mergem sa mancam.
Tanara a aprobat din cap si si-a sters usor lacrimile. S-a ridicat din bratele baiatului si au iesit amandoi din birou. Au coborat cu liftul si s-au urcat in masina, spunandu-i soferului destinatia. Fata statea cu capul rezemat de umarul baiatului si il tinea de mana, in timp ce acesta se uita pe geam si se gandea la ceva anume.
FlashBack
- Dellakeza huh? Se pare ca micuta Luna a devenit o adevarata domnisoara. Fata a invatat sa controleze afacerile tatalui ei in numai doi ani. Si vorbim de o copila. Insa nu cred ca va accepta sa exporte droguri cu ajutorul bijuteriilor.
- Hm, mai vedem! Pustoaica aia ma innebuneste. In ultimul timp nu fac altceva decat sa ma uit la pozele ei si sa ma gandesc la ea. Am de gand sa o fac sotia mea. In fond am 20 de ani si trebuie sa am pe cineva alaturi de mine nu? Mai devreme sau mai tarziu voi avea nevoie de un mostenitor.
- Nu sunt sigur ca va accepta sa fie cu tine. In fond tu i-ai ucis tatal.
- Dar ea nu banuieste nimic. Crede ca prostul ala a murit de un atac de corp si asa trebuie sa fie mereu. Dar vrei sa imi spui ca tu nu vrei sa te culci cu ea? Esti asa un libidinos, Barios.
- Am 40 de ani, Julian si sotia mea nu ma mai satisface in ultimul timp. Trebuie sa plec, am putina treaba. Ne vedem la pranz nu?
End of Flashback
<< Sunt sigur ca tu ai facut asta Barios. Dar sa nu crezi ca o voi lasa pe Luna pe mainile tale. Pustoaica e a mea! Ea si tot ce are legatura cu numele Dellakeza. Nu mi-o vei lua niciodata. Prefer sa o vad moarta decat sa o vad in mainile tale slinioase.>> gandea tanarul.

#4
Dandu-si seama ca au ajuns la restaurant, a luat-o pe bruneta si au intrat in interiorul localului. S-au asezat la masa si si-au comandat ce dorea sa manance. A luat-o usor de mana pe tanara, iar aceasta a afisat un zambet inocent si plin de caldura. << Fata asta ma innebuneste. Nu sunt sigur ca voi putea sa o ucid. E atat de inocenta si frumoasa. Oricine si-ar dori sa o aiba alaturi>>
Brusc telefonul lui a inceput sa sune, iar blondul a zambit usor cand a vazut cine il apela si i-a aratat adolescentei. Aceasta a ramas cu gura cascata, iar baiatul i-a facut semn sa taca si sa se apropie de el, pentru a auzi.
- Ce s-a intamplat Barios? M-ai cam lasat balta azi si asta nu prea imi convine.
- Imi pare rau sefu, dar am avut ceva de rezolvat. Te-am sunat sa iti spun ca aseara am trimis pe cineva si a furat bijuteriile si banii pustoaicei Dellakeza. Vii sa le vezi?
- Vin maine la depou. Acum sunt putin cam ocupat. Si sunt surprins ca ai facut ceva fara sa ma consulti dragul meu asociat, dar stai linistit. Vom discuta maine.
Tanarul a inchis telefonul si a privit-o pe adolescenta. Aceasta strangea cu putere din pumni. Chelnerul le-a adus comenzile, apoi s-a retras politicos, lasandu-i singuri pe cei doi. Dupa ce au terminat de mancat, blondul a platit consumatia, apoi a parasit restaurantul, impreuna cu adolescenta. S-au urcat in masina si i-a spus soferului sa ii duca la plaja. Tanara nu a spus nimic, deoarece nu prea era atenta. Cand automobilul s-a oprit, baiatul a luat-o in brate pe adolescenta si s-a apropiat de apa, pasind pe nisipul alb. Dandu-si seama ca era la plaja, fata l-a privit pe adolescent, care zambea usor. Acesta a lasat-o jos si a luat-o de mana, plimbandu-se pe plaja pustie.
- Nu iti sta in fire sa fii atat de tacuta. Ce e cu tine? Te-a afectat vocea lui Barios?
- Nu, doar ca sunt putin cam dezamagita. Am incercat din rasputeri sa scot la capat compania, iar acum ca am reusit, se intampla asta. Se pare ca nu sunt destul de potrivita pentru a conduce o firma. Tata avea dreptate! Se pare ca lumea afacerilor e pentru barbati.
- Hm! Aici avea dreptate. Lumea afacerilor e mult prea dura pentru o fata ca tine. Uite! Ce ar fi daca mi-ai lasa mie afacerea ta si ai lucra cu mine?
- Imi pare rau scumpule, insa nu iti voi lasa tie firma tatei sa faci din ea ce vrei tu. Tu defapt vrei sa exporti droguri. Esti traficant Julian? Din cauza asta mi-ai ucis tatal? Vrei sa ma ucizi si pe mine? Atunci fa-o! Trimite-ma la tata si vei putea prelua firma mea.
Tanarul a zambit usor si a trantit-o pe fata pe nisip si s-a urcat deasupra ei. I-a lins usor buzele, introducandu-si limba in gura fetei, strecurandu-se printre buzele adolescentei. I-a prins tinerei incheieturile, lasandu-si trupul peste al ei. Sanii fetei erau presati de pieptul baiatului, in timp ce limbile lor se jucau una cu alta incontinuu. Dupa cateva minute, buzele celor doi s-au despartit, adolescentii privindu-se in ochi.
- Nu te omor, deocamdata. Vreau mai intai sa te fac a mea ori de cate ori doresc, sa te las sa devii innebunita dupa mine, sa imi indeplinesti orice placere. Tine minte ce spun acum! Nu te iubesc! Ma folosesc de tine sa imi ating telurile si sa omor timpul. Poti sa incerci sa fugi de mine, dar nu vei reusi niciodata. Oriunde te-ai duce, te voi gasi.
- Foarte bine! Dar sa nu te astepti sa ma indragostesc de tine, pentru ca nu o voi face. Sa nu crezi ca te voi lasa sa ma conduci, pentru ca nu sunt papusa ta si am vointa proprie. Dar daca tot ma vei tine langa tine, ia-ma maine la depou. Lasa-ma sa il omor pe idiotul ala de Barios.
- Papusica stii sa joci dur si imi place. Te iau maine la depou, dar nu te las sa il omori pe Barios. Il vreau in viata inca doua luni. Apoi iti promit sa te las sa il omori. Acum ce spui daca imi iau recompensa?
Fata nu stia despre ce recompensa vorbea blondul. Acesta i-a descheiat blugii si i-a dat jos pana la genunchi, apoi si-a deschis pantalonii. Bruneta a vrut sa se ridice si sa fuga, insa baiatul i-a prins mainile intr-o stransoare deasupra capului si i-a dat boxerii pana la genunchi. Si-a indepartat si el chilotii si s-a asezat deasupra fetei. A patruns-o brutal, facand-o pe copila sa geama de durere. Tanarul facea miscari dute-vino in interiorul adolescentei. A intors-o pe o parte si i-a ridicat un picior, patrunzand-o cu mai multa putere. Tanara isi musca buzele pentru a nu tipa. Nu dorea sa recunoasca, dar ii place cand Julian era in interiorul ei. Brusc a simtit ceva in interiorul ei. Blondul a zambit usor, in timp ce bruneta era nedumerita. Dupa o ora, blondul s-a ridicat de jos, imbracandu-se la loc, bruneta facand acelasi lucru. Baiatul a ajutat-o sa se ridice de jos si a tras-o in bratele lui. S-au dus la masina si au pornit spre casa. Ajunsi la apartamentul blondului, acesta a ramas uimit cand a vazut-o pe servitoarea Lunei in casa lui.
- Va rog domnule, lasati-ma sa fiu alaturi de domnisoara Luna. Nu as putea sa servesc pe nimeni, inafara de domnisoara Luna si de dumneavoastra desigur.
- Julian, Lina a fost servitoarea mea de foarte mult timp. Las-o sa ramana aici!
- Foarte bine frumoaso, insa va trebui sa ma rasplatesti. Lina sau cum te cheama, camera ta e a doua de langa bucatarie. Sper sa nu faci probleme, pentru ca te arunc in strada, fara sa imi pese de ce zice stapana ta, ai inteles?
Femeia a aprobat din cap si s-a indreptat spre noua ei locuinta. Ramasi singuri, baiatul a luat-o pe tanara in brate si a dus-o in camera lui.

#5
Gome ca nu am lasat pana acum un coment, dar lenea m-a oprit, dar l-am citit de la a la z, ma rog, zetul de acum:D
Dialog= nu este sec si bine alcatuit.
Naratiune si descriere= Se imbina armonios si nu prea vad repetiti de cuvinte, cea ce este bine
Actiune= faza cu violul a fost un pic, repet un pic grabita, dar poate mi s-a parut. Idea este originala si imi place foarte mult
Barios s-o lasi pe Luna in pace, mosmonditule. ea este a lui Julian (nu ca ala ar meritau, dar mai bine, decat cu un bosorog de 45 de ani=))).
Astept nextul. Imaginatie, spor si o stea de aur(*)

#6
A trantit-o pe pat, dandu-si jos camasa. S-a napustit asupra ei, sarutandu-i brutal gatul. Fata a suspinat usor, lasandu-se in bratele baiatului. Acesta i-a dat usor tricoul jos, coborandu-si buzele pana pe sani. Si-a apropiat buzele de ale ei si i le-a cuprins intr-un sarut apasat, in timp ce isi strecura o mana in sutien si se juca cu sfarcul unuia dintre sani. Limba lui explora fiecare coltisor din gura fetei, in timp ce limba acesteia incerca din rasputeri sa o invinga pe cea a baiatului. Tanarul i-a legat adolescentei mainile deasupra capului, cu ajutorul cravatei. Si-a pus picioarele deoparte si de alta a corpului fetei, descheindu-i blugii tinerei si indepartandu-i usor. A inceput sa ii sarute abdomenul plat, facand cercuri cu limba in jurul buricului. Bruneta gemea la fiecare atingere a blondului si nu putea abtine sa nu isi muste buzele de placere. Baiatul s-a ridicat de pe pat si si-a dat pantalonii jos, apoi s-a intors la treaba lui. I-a dat jos sutienul adolescentei, incepand sa ii maseze brutal sanii. Si-a apropiat buzele de unul dintre sfarcuri si la prins intre dinti, strangandu-l, pana cand tanara a tipat. A inceput sa suga si sa linga sfarcul. Si-a strecurat o mana in boxerii fetei, gadiland zona intima a acesteia. Adolescenta gemea adanc, in timp ce tanarul zambea usor si si-a strecurat un deget in interiorul ei. A inceput sa il miste incet, apoi din ce in ce mai tare. I-a cuprins buzele intr-un sarut apasat, tapandu-i gemetele. Limbile celor se jucau, in timp ce baiatul i-a eliberat mainile brunetei. Aceasta si-a pus mainile dupa gatul blondului si si-a incrusicat picioarele in jurul taliei baiatului , rasucindu-l sub ea. A inceput sa ii sarute pieptul bine lucrat, in timp ce tanarul continua sa isi miste degetul in interiorul ei. L-a indepartat usor, aducandu-l in fata tinerei. Aceasta l-a lins, apoi la sarutat pe adolescent. Bruneta i-a indepartat boxerii, mangaindu-i barbatia. Adolescentul a rasucit-o sub el si i-a indepartat lenjeria. A patruns-o incet, apoi s-a impins in ea cu toata forta. Fata a scos un mic icnet si a luat in pumni cearceaful. Blondul i-a ridicat picioarele in sus si s-a asezat in genunchi, facand miscari din ce in ce mai rapide. Adolescenta strangea cu putere materialul care acoperea patul, muscandu-si buzele. Blondul i-a dat picioarele jos si s-a sprijinit in maini, patrunzand-o cu putere. Ii musca lobul urechii, apoi s-a aprobiat de buzele ei. A inceput sa ii muste buza inferioara, pana cand sangele si-a facut aparitia. I-a lins dara de sange , apoi a sarutat-o apasat. Dupa doua ore, trupul baiatului a cazut peste cel al fetei. Broboadele de transpiratie se scurgeau de pe trupurile amandurora. Baiatul a scos din noptiera un pachet de tigari. Si-a tras din el o tigara si a aprins-o, tragand cu ardorea din ea si lasand fumul cenusiu sa se ridice in aer. A intrebat-o pe bruneta daca nu vrea si ea , insa aceasta refuzat. Si-a luat halatul alb de pe fotoliu si s-a apropiat de geam. Tanarul a zambit usor si si-a luat si el halatul, apropiindu-se de adolescenta. Si-a incolacit un brat in jurul talie si un brat in jurul gatului fetei.
- Poti tine tigara departe de mine? Nu imi face bine mirosul.
- Printeso, aici eu pun conditiile. Dar ca sa vezi ca nu sunt rau, am sa iti fac pe plac.
Baiatul a stins tigara si a aruncat-o, apoi si-a lasat barbia pe capul fetei. I-a sarutat usor gatul, iar tanara si-a pus ambele maini pe bratul adolescentului, din jurul gatului ei.
- Julian de ce l-ai ucis pe tata? Nu puteai gasi o modalitate sa ii furi actiunile si sa il lasi in viata? Nu poti nega faptul ca tu esti de vina. Barios e un batran senil si e mult prea idiot pentru a comite o crima. Tu il conduci pe Barios, asa cum l-ai condus pe tata si pe Lekari.
- Unele lucruri trebui sa raman secrete, iubito. Nu iti pot spune de ce l-am omorat pe tatal tau. << Daca ai sti adevarul, ai suferi mult. Si sunt sigur ca nu va mai dura mult si iti vei atinge limita suferintii, Luna!>>
I-a sarutat usor obrazul si a luat-o in brate ducand-o pe pat. S-au invelit cu cearceaful, iar bruneta si-a pus capul pe pieptul baiatului. Acesta a zambit usor si si-a pus un brat pe trupul ei, iar celalalt sub cap si au adormit amandoi.
O noua zi si-a facut aparitia in Hong Kong. In apartamentul blondului, acesta dormea linistit. Brusc a inceput sa isi deschida ochii, iar cand a observat ca era singur in pat, s-a dat jos si s-a apropiat de dressing. A rasuflat usor cand a vazut hainele brunetei. A zambit usor si s-a dus la baie, unde si-a facut toaleta de dimineata. S-a imbracat cu o pereche de blugi cu un dragon negru pe piciorul drept si un tricou negru cu guler. S-a incaltat cu o pereche de adidasi negri, apoi a parasit incaperea, indreptandu-se spre living. Acolo a vazut-o pe bruneta la masa, tastandu-si laptopul. Aceasta era imbracata cu o pereche de blugi albastri, un maieu albastru prins dupa gat si era incaltata cu o pereche de sandale albe. In par purta o bentita alba cu fundite albastre. Baiatul s-a asezat in capul mesei, langa scaunul fetei, in timp ce Lina ii aducea micul dejun. Brusc adolescenta a dat cu palma in masa, scapand o injuratura.
- Pisicuta s-a trezit cu fata la cearceaf. Ce-ai patit? Ti s-a anulat programarea la manichiura?
- Lasa glumele, bine? Idiotul ala de Barios a furat noua colectie de bijuterii. M-am chinuit atat de mult sa concep designer-ul lor si deja aveam comenzi la ele. Astazi trebuia sa trimit primul colet.
- Stai calma printeso. Maine iti vei relua afacerile. Dute la firma ta, spunele destinatarilor ca intarzii o zi cu comenzile si gata. Apropo masina ta e in parcare, iar cheile sunt pe masuta din living. La ora unsprezece va veni unul dintre oamenii mei si el te va aduce la depou.
Fata a zambit usor si si-a inchis calculatorul. S-a ridicat de la masa si s-a apropiat de blond. S-a asezat in bratele lui si la sarutat pe buze. Limba ei s-a strecurat printre buzele lui, incepand sa se joace cu a lui. Dupa ce buzele lor s-au despartit, fata s-a dus sa isi ia cheile, apoi a parasit apartamentul. S-a urcat in masina ei si a pornit spre firma. << Imi pare rau tata, dar nu pot sa fiu dura in fata lui Julian, mai ales dupa ce s-a intamplat intre noi. Ai stiut intotdeauna ca l-am iubit si nu cred ca voi putea vreodata sa il urasc. Oricat de mult rau mi-ar face, niciodata nu il voi ura. Pur si simplu inima mea nu accepta un nu, cand vine vorba de el.>> Intr-un sfert de ora, bruneta si-a lasat masina in fata cladirii si s-a dus in birou. Acolo a fost intampinata de roscata, care i-a sarit in brate. S-au asezat amandoua pe scaune si au inceput sa discute. Adolescenta a inceput sa ii spuna prietenei ei despre planul lui Julian.
- Si chiar ai incredere in el? Uite, Luna, oricat de mult l-ai iubi, nu poti avea incredere in el. El impreuna cu asociatii lui l-au ucis pe tatal tau.
- Nu ma pot impotrivi Ximena. Deja eu si Lina ne-am mutat in apartamentul lui si in plus daca il refuz sau il parasesc, o patesc.
- Si daca ramai cu el o patesti. Luna, niciodata nu ai fost atat de slaba. Asociatul lui ne-a furat ! Si chiar crezi ca el l-ar jefui pe Barios? Sa fim serioase! In plus care sunt motivele ca sa stai cu el?
- M-a violat, apoi m-am culcat cu el. Acum intelegi?
- Ai facut-o cu el de doua ori? Tu esti nebuna? Luna, dupa ce te-a violat, tu te culci cu el de buna voie? Si il lasi sa faca ce vrea din tine? Uite, am fost alaturi de tine cand ai avut nevoie de mine, dar asta e prea mult. Daca tu ai de gand sa te injosesti in fata lui Ipori, nu ai decat, dar eu nu voi sta sa privesc. De acum incolo descurca-te!
Spunand acestea, roscata s-a ridicat de pe scaun, si-a luat geanta si a iesit din incapere, trantind cu putere usa. Bruneta si-a lasat capul in jos, lasand cateva lacrimi sa se prelinga pe obrajii ei. A crezut ca prietena ei o va sprijini in aceste momente, nu ca o va judeca. Si-a sters usor lacrimile si si-a deschis laptopul. Le-a dat un email celor carora trebuia sa le trimita bijuteriile, pentru a le spune ca va mai intarzia o zi cu transportul. Deodata secretara a anuntat-o ca domnul Ipori o cauta. Fata a luat receptorul in mana si la dus la ureche. Se parea ca intalnirea cu Barios era mai devreme, iar unul dintre oamenii blondului era in drum spre ea. Dupa ce a terminat convorbirea, fata a pus receptorul la loc si si-a dat capul pe spate. << Am nevoie de o pauza. M-am saturat de toate. Ximena nu ma intelege, Julian se joaca cu mine si sentimentele mele, iar ceilalti oameni de afaceri ma iau peste picior.>> A deschis sertarul biroului si a scos un pistol, care l-a ascuns in spatele ei.
Brusc a vazut ca un barbat si-a facut aparitia pe usa. Bruneta a suspinat usor si s-a ridicat de pe scaun, iesind din incapere, urmata de individ. Au coborat in parcare, unde fata s-a urcat in masina ei. Bodyguardul ii arata drumul, iar in jumatate de ora au ajunsa in fata unui depozit care apartinea firmei Ipori. Cand s-a dat jos din masina, tanara l-a vazut pe blond care o astepta cu zambetul pe buze.

#7
Adolescenta s-a apropiat de baiat cu pasi repezi. Acesta a tras-o in bratele lui si a sarutat-o scurt pe buze. I-a spus ca Barios e singur si ca poate intra prima. Daca avea nevoie de ajutor sa nu se ingrijoreze, pentru ca bodyguarzii lui ii vor sari in ajutor. Tanara a zambit usor si s-a apropiat de usa depoului. A deschis-o usor si a intrat in interiorul cladirii. L-a vazut pe barbat asezat pe un scaun, iar pe masa de langa el se aflau banii si bijuteriile furate. Cand acesta a vazut-o pe bruneta, a ramas uimit. S-a ridicat de pe scaun si a privit-o cu un zambet de ipocrit.
- Il asteptam pe Julian, dar si tu esti bine venita. Luna, ce vant te aduce pe aici?
- Stiu ce ai facut Jacob. Stiu ca tu mai jefuit aseara. De ce ai facut asta? Daca doreai sa cumperi bijuterii te puteam ajuta, iar daca aveai nevoie de un imprumut puteam sa iti ofer ceva. De ce tocmai pe mine ti-ai gasit sa ma furi? Bani ai destui, nu crezi?
Barbatul a zambit usor si s-a apropiat de fata. A impins-o in peretele din spatele ei, punandu-si mainile deoparte si de alta a capului ei. Si-a plimbat mana dealungul trupul ei, provocandu-i greata tinerei.
- Furtul a fost doar o capcana. Am vrut sa te atrag aproape de mine. Imi placi pustoaico!
- Insa tu imi provoci scarba! Greata, ori de cate ori iti vad fata de idiot imi vine sa vomit. Chiar crezi ca un batran senil ca tine ma poate atrage? Poate trezi pasiunea in mine? Un singur barbat are talentul asta si crede-ma ca acela nu esti tu! Nu vreau decat sa te omor. Sa te fac sa suferi.
Fata a scos pistolul de la spate si l-a lipit de abdomenul barbatului. Acesta s-a dat cativa pasi in spate si i-a spus adolescentei sa se calmeze. Bruneta zambea usor si s-a prefacut ca trage, fapt care l-a speriat pe barbat.
- Esti atat de fricos. Ce e? Te sperie moartea? Nu vrei sa ajungi in infern?
- Copila proasta! In infern e tatal tau, unde o sa putrezeasca, sa se necajeasca!
- Nu il pomeni pe tata, nenorocitule! Memoria lui e sfanta! Spune-mi, ti-a placut sa il ucizi nu e asa, jegosule?
- Nici nu stii! Mi-a placut sa vad cum se chinuia sa il ajunga pe Julian, pentru ai luat pastilele!
Bruneta a apasat pe tragaci si la nimerit pe Barios in picior. Barbatul a cazut in genunchi si a scos o injuratura. A vrut sa se apropie de fata, insa aceasta la tintit din nou cu pistolul.
- Nu imi tremura mana sa curat pamantul de o lighioana ca tine.
- E suficient Luna!
Fata si-a intors privirea si l-a vazut pe blond, care se apropia de ea, insotit de doi bodyguarzi. Baiatul s-a oprit in fata adolescentei. A intins mana si i-a cerut acesteia arma. Tanara a suspinat si i-a dat pistolul blondului. Acesta a dat arma unui dintre barbati , apoi a vrut sa o atinga pe adolescenta, insa aceasta s-a ferit.Baiatul a tras-o in bratele lui si a sarutat-o apasat pe buze. Tanara s-a despartit repede de el si i-a tras o palma peste fata.
- Nu vreau ca un criminal sa ma atinga! Nu vreau sa mai am de a face cu unul ca tine.
Baiatul a zambit usor si i-a facut semn sa plece. La iesire, tanara a fost prinsa de doi barbati, iar la semnul adolescentului, unul dintre ei, i-a dat un pumn in burta fetei. Aceasta a cazut in bratele oamenilor de paza, iar cei doi au dus-o in masina, apoi au plecat spre necunoscut. In depozit, blondul si-a indreptat privirea spre asociatul lui.
- Multumesc ca ai venit, Julian! Daca nu erai tu, cine stie ce putea face nebuna!
Tanarul a zambit usor si l-a ridicat pe barbat de jos, care se sprijinea pe varful piciorului drept, din cauza glontului, care se afla in piciorului acestuia. Vazandu-l sus, blondul i-a dat un pumn in fata, apoi le-a facut semn bodyguarzilor sa il aduca in fata lui.
- Asculta-ma bine gunoiule! Daca mai indraznesti sa te apropii de Luna, te omor!
- Se vede ca o iubesti! Nu am spus nimic, dar de cand a aparut din nou in viata ta, a devenit mult mai importanta decat afacerile!
- Esti atat de prost! Idiotul ala de Dellakeza are niste afaceri necurate in Pacificul de Sud si vreau sa pun mana pe ele. Pustoaica inca nu stie de ele si nu cred ca va afla. Trebuie sa ma leg de numele Dellakeza ca sa pun mana pe ce vreau.
- Stiam ca o pustoaica cu fata de ingeras nu te va schimba. Ce ar fi daca mi-o imprumuti si mie ? Vreau o prospatura.
Tanarul a zambit, apoi a parasit depozitul. << Nici in visele tale cele mai frumoase nu o vei avea pe Luna, libidinosule! Ea e numai a mea si nu o dau la nimeni!>>
S-a urcat in masina si i-a spus soferului un loc necunoscut. In jumatate de ora a ajunsa in fata unei cladiri abandonate. S-a dat jos din automobil si s-a apropiat de intrare, unde erau doi barbati. Acestia si-au plecat capul si i-au deschis usa. Baiatul a patruns in interiorul cladirii. A urcat scarile pana la al doilea etaj, unde se afla o masa mare din lemn, pe care se afla o sticla cu apa, inconjurate de cateva scaune. Pe unul dintre acesteia, era legata bruneta. Tanarul s-a apropiat usor de ea si a luat sticla de pe masa. A turnat-o in capul fetei, facand-o pe aceasta sa se trezeasca. Si-a scuturat putin capul, apoi si-a ridicat privirea, observandu-l pe adolescent.
- De data asta meriti o pedeapsa drastica. E a doua oara cand dai in mine, iar acum vei fi disciplinata.
Spunand acestea baiatul a ridicat-o de pe scaun si a tras-o dupa el. Au coborat la primul etaj, unde se aflau doua camere, cu use metalice negre si cate gratii la partea superioara a usii. Blondul s-a oprit in fata primii incaperi si a scos cheile din buzunar, deschizand usa. Camera era pustie si mirosea urat, iar cativa soricei se plimbau pe podea. Tanarul a zambit usor si a tras-o pe fata in bratele lui. A sarutat-o apasat pe buze, strecurandu-si limba printre buzele adolescentei, atingand-o pe a ei. Dupa cateva clipe, blondul si-a despartit buzele de cele ale tinerei si a impins-o in interiorul camerei, inchizand si incuind usa. Adolescenta a inceput sa se izbeasca in usa si sa tipe.
- Julian, scoate-ma de aici! Te rog! In promit ca nu mai dau in tine, ca nu mai ies din cuvantul tau, dar te rog, scoate-ma de aici.
Baiatul a zambit usor si i-a trimis un sarut, apoi a plecat. Le-a spus bodyguarzilor sa nu ii dea mancare timp de o saptama. A parasit cladirea si s-a urcat in masina, pornind spre casa.

#8
Minunat! Mirific! Magnific! Ce sa mai, fic de nota 10, nu 100! Naratiunea, WOW ma da pe spate, sunt din nou invidioasa... Descrierea este superba, dialogul nu e sec, ideea 100% (adevarata=]]) noua. Personajele, wow, ce bine sunt descrise sentimentele... Saraca Luna... Ma enerveaza Julian... o saptamana fara mancare?! Vrea s-o omoare?! In fine, te rog sa pui urmatorul capitol, imi place la nebunie. Te-am lasat!

Bye-bye

#9
waaaaaaaa :X sisu' îți jur că dacă nu pui mai repede capitolul vin la tine și te mănânc >:) știi ce superb e fic-ul tău? mai ales hentaiul =P~ :-" descrierea este foarte bună, ai evoluat foarte mult de la primul tău fic până acum ^^ narațiunea și ea bună, acțiunea chiar nu e grăbită, iar dialogul, cu siguranță nu e sec xD greșeli nu am văzut, poate doar că ai uitat să pui niște virgule prin unele locuri :-j cam atât...
ja' & gambate >:D<
Intunecand intunericul,
iata
portile luminii.

#10
In cladirea abandonata, intr-un colt al incaperii in care se afla, bruneta statea ghemuita. Nu stia cat timp trecuse de cand se afla in acel loc. Nu mancase de mult timp si se obisnuise cu soarecii care o inconjurau. Isi tinea capul in jos si rezemat de peretele. Mainile o dureau, fiindca le avea legate la spate. Lacrimile au incetat sa se mai prelinga de pe obrajii ei. Era secata de putere. Nu putea nici macar sa isi tina capul pe umeri.
In centrul orasului, la firma Ipori, un baiat statea cu capul dat pe spate si se invartea cu scaunul lui. Deodata un telefon a inceput sa sune. Cand si-a indreptat privirea spre birou, a zambit usor si a luat in mana mobilul roz. A deschis clapita si a observat ca pe ecran aparea numele Ximena. A apasat pe butonul verde si a dus aparatul la ureche.
- Ce e Ximena?
- Ipori, unde e Luna? De ce mereu raspunzi tu la telefonul ei? Ce i-ai facut? Prietena mea e disparuta de doua saptamani. Si sa nu imi spui ca e plecata in vacanta, pentru ca nu te cred. Ce ai facut cu Luna?
- Daca nu ma crezi e problema ta, dar ti-am mai zis! Luna e intr-o mica vacanta in Hawaii si si-a lasat telefonul aici. Mai vorbim noi.
A inchis convorbirea si a lasat telefonul pe birou. S-a ridicat de pe scaun si s-a apropiat de fereastra. << Doua saptamani fara sa o vad, doua saptamani fara sa stiu ce e cu ea. Oare e bine? Cred ca am fost putin cam dur, dar daca a avut tupeul sa comenteze si sa dea in mine, atunci cred ca e destul de puternica incat sa reziste, dar o mica vizita nu strica.>> S-a indepartat de geam si si-a inchis laptopul, apoi a parasit incaperea. A coborat din cladire si s-a urcat in masina, spunandu-i soferului sa il duca la locul unde se afla bruneta. In jumatate de ora, automobilul a oprit in fata cladirii. Blondul s-a dat jos din masina si s-a apropiat de intrare, unde si-a vazut bodyguarzii jucand carti. Acesta i-a intrebat daca tanara a mancat, iar acestia l-au mintit, spunandu-i ca da. Tanarul a zambit usor si a urcat la primul etaj, ajungand in fata usii de metal. I-a cerut unuia dintre barbati sa deschida usa incaperii. Cand aceasta s-a deschis, baiatul a simtit o strangere de inima, iar cand a vazut-o pe adolescenta ghemuita s-a apropiat de ea. I-a pus mana pe trup si si-a dat seama ca pielea ei era rece. I-a intors fata si a vazut ca era alba ca varul. Si-a pus mana la gura si a luat-o in brate, luand-o din acel loc. A coborat scarile si a pus-o pe masa de afara. I-a taiat legaturile de la maini si a vazut ca funiile erau pline de sange, iar ranile erau adanci. A luat-o in brate si a dus-o in masina, spunandu-i soferului sa il duca la spital. Pe drum, baiatul o lovea usor peste fata si ii striga numele, incercand sa o trezeasca, insa nu functiona. Intr-un sfert de ora, masina a ajuns in fata spitalului. Tanarul a coborat rapid din automobil si a intrat in interiorul spitalului. Le-a spus asistentelor ca are nevoie de ajutor, iar una dintre ele, l-a condus spre camera de garda. Cand doctorul si-a facut aparitia, baiatul a fost dat afara din incapere. Acesta s-a asezat pe o canapea din sala de asteptare si si-a incrucisat mainile sub barbie. << Poate ca am exagerat. Te rog Doamne, nu lasa sa pateasca nimic. Te implor. Nu vreau sa fie ranita din cauza prostiei mele>> Dupa minute lungi de asteptare, doctorul a iesit din salon, iar blondul a observat ca bruneta era pe o targa, purtand o masca de oxigen pe chip, iar doi baieti o ducea spre lift.
- Sunteti ruda cu domnisoara?
- Sunt logodnicul ei! Ce s-a intamplat cu Luna? E bine?
- Tanara a intrat intr-o stare de coma. Corpul ei nu a mai fost alimentat sau hidratat timp de doua saptamani, iar ranile de la maini sunt foarte adanci. Nu stiu sa va spun cand se va trezi din coma, desi nu cred ca va dura mult, deoarece coma nu a fost provocata de un accident. O vom supune unor tratamente, iar daca organismul ei raspunde cu succes, logodnica dumneavoastra se va trezi in mai putin de o saptamana. Va rog sa ma scuzati, dar am si alti pacienti ca ma asteapta. Daca doriti sa o vedeti se afla in salonul 162, de la etajul 3.
Medicul s-a indepartat, putin cate putin de baiat, lasandu-l pe acesta uimit. S-a asezat pe canapea si si-a acoperit chipul cu palmele. A oftat usor si si-a scos telefonul din buzunar. A sunat-o pe roscata, spunandu-i sa vine la spital, in salonul162, unde o sa ii dea mai multe detalii. A tras aer in piept si s-a ridicat usor de pe suprafata moale si s-a apropiat de lift. A urcat pana la etajul doi si a cautat salonul cu numarul 162. Ajuns in fata usii a deschis-o usor si a intrat in camera. In centrul acesteia se afla un pat cu cearceafurile albe, iar pe el se afla adolescenta. Aceasta purta masca de oxigen pe chip, iar pe maini avea diferite aparate conectate. Incheieturile fetei erau bandajate si se puteau observa cateva urme rosiatice. Blondul s-a asezat pe scaunul de langa pat si a luat-o pe tanara de mana. Si-a lipit fruntea de mana ei si si-a inchis ochii, intrat intr-o stare de meditare. Brusc, pe usa si-a facut aparitia roscata. Cand si-a vazut prietena, aceasta s-a repezit langa ea si a inceput sa ii strige numele, lasand lacrimile sa i se prelinga pe obraji. Si-a indreptat privirea spre baiat si s-a apropiat de el, apucandu-l de gulerul camasii si indepartandu-l de langa pat.
- Tu ai facut asta nu e asa? Tu ai adus-o pe Luna in starea asta! De ce nenorocitule? De ce? Vrei sa o omori exact cum l-ai omorat pe tatal ei? Nu intelegi ca ea te iubeste? Nu vrei sa vezi ca in spatele razbunarii ei sta iubirea pe care o are pentru tine? De ce crezi ca s-a lasat violata de tine? De ce crezi ca s-a culcat cu tine? Deschide ochii Julian si lasa la o parte afacerile. Crezi ca ele iti vor oferi dragoste? Crezi ca ele te vor ajuta sa fii fericit? Unde ai tinut-o? In ce hal ai torturat-o? Ce are? Raspunde-mi odata!
- In primul rand nu mai tipa la mine! In al doilea rand tu nu esti potrivita sa imi spui ce sa fac cu viata mea. Si in al treilea rand e adevarat ca eu am adus-o in starea asta. Acum doua saptamani am inchis-o intr-o cladire si le-a spus bodyguarzilor mei sa ii dea de mancare dupa o saptama, dar se pare ca ei mi-au nesocotit ordinele. Am adus-o aici si doctorul mi-a spus ca a intrat in coma. Daca raspunde la tratamente, in mai putin de o saptama o sa isi revina.
- Esti un monstru! Cum ai putut sa ii faci asta? Ai macar idee ca Luna are probleme cu inima? Stii ca a fost trimisa la 11 ani in America pentru o operatie si doctorii aproape au omorat-o? Mama ei a murit pentru a o salva! Luna poarta in pieptul ei inima mamei sale. Ce cauti de fapt la prietena mea? Afacerile ei? Firma Dellakeza? Atunci ia-le prin orice metoda, insa nu o rani pe ea, pentru ca nu merita. A suferit destule. Moartea mamei ei, dispretul bunicilor si moartea tatalui ei. Crezi ca va mai rezista mult? Luna e o fata firava si inocenta care nu cunoaste deplin rautatea lumii. A fost bucuroasa cand a aflat de moartea lui Lekari si dupa ce a fost cu tine, am observat ca era bine dispusa. Tu ai ingropat iubirea ei pentru tine si tot tu ai dezgropat-o.
- Multumesc pentru informatii Ximena. Te rog sa ai grija de ea si daca apare ceva, daca face o miscare sau daca evolueaza starea ei, te rog anunta-ma!
Baiatul a parasit incaperea. A coborat pana la parter si a iesit din cladire, urcandu-se in masina. I-a spus soferului sa il duca la cimitir. Pe drum acesta se gandea intens la ceea ce i-a spus roscata. << Oare e bine ce vreau sa fac? Nu m-am gandit niciodata ca a avut parte de o viata plina de suferinta. Am crezut ca eu sunt singurul care a suferit, insa m-am inselat. Mama te rog lumineaza-ma! Ce s-a fac?>> Vocea soferului l-a trezit din ganduri, spunandu-i ca a ajuns la cimitir. Baiatul s-a dat jos din automobil si a patruns in interiorul cimitirului. S-a apropiat de o cruce din marmura pe care era gravat numele Cesar Dellakeza. Tanarul s-a lasat in genunchi si a scos un marait, apoi a dat un pumn in cruce.
- Dracu sa te ia Cesar! Sper sa arzi in flacarile infernului. Nenorocitule! Ai vrut sa iti vinzi fata ca pe o sclava, stiind cate a patit si cat a suferit. Ce era in capul tau Cesar? Chiar ai inceput sa iti urasti fiica dupa ce sotia ta si-a dat inima pentru a o salva?



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Razbunarea nu este o solutie kida's mistery 12 8.055 26-01-2012, 12:50 AM
Ultimul răspuns: kida's mistery
  O sotie perfecta[+18] Ana 13 9.055 19-09-2011, 09:26 AM
Ultimul răspuns: Ana
  Nimeni nu e perfect≈ Ayame Chan 3 2.146 22-07-2011, 07:44 PM
Ultimul răspuns: Mina-chan
  Femeia Perfectă [Hentai. Romance] hiimera 15 5.461 27-06-2011, 04:21 PM
Ultimul răspuns: Kitsu
  crima odioasa.... Kato 3 3.238 18-01-2011, 01:01 PM
Ultimul răspuns: •нąкü•
  Crima si muzica love_anime 6 4.504 23-07-2009, 09:47 AM
Ultimul răspuns: Yoko
  O iubire perfecta Yumina 5 3.807 21-05-2009, 10:11 PM
Ultimul răspuns: Sarra
  Slayers- Razbunarea lui Sabuno Lina Inverse 2 2.950 05-10-2008, 06:08 PM
Ultimul răspuns: Aly


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)