Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Nimeni nu e perfect≈

#1
DISCLAIMER : Nu deţin nici un personaj din anime-ul/manga Naruto şi nu fac profit de pe urma acestora.


"Chiar si cand gresesti iti conservi demnitatea. Cand te privesc ma uimeste faptul ca nu esti perfect, si asa faci multe greseli dar intotdeauna ai taria de a porni din nou, si eu cred ca acesta e adevarata putere" Hinata lui Naruto

Fic-ul este scurt, deci o sa il pun pe tot o data. Imi cer scuse din prima pentru gresesile de exprimare, si mai ales cele gramaticale... dar sincera sa fiu e primul meu "fic" in romana!



♥«A NaruHina story»♥

Examenul chunin trecuse deja de ceva vreme, si satul se calmase cu venirea noului Hogake, Tsunade. Toti din sat uitasera ceea ce sa intamplat la examen, cu exeptia unui baiat: Naruto. El nu putea uita ceea ce facuse Sasuke, chiar si dupa mai multe cercetari inca nu lau gasit. Naruto nu putea sa creada ca nu a reuscit sa il opresca pe Sasuke, pur si simplu nu vroia sa creada ca el a abandonat satul.
-Narutooo! cineva ii stringa prin tot satul. Naruto se uita in jur pana cand o umbra ii sari in fata pe de un acoperis.
-Ah, Iruka-sensei! Ce sa intamplat? zice Naruto uitanduse la omul din fata lui.
-Tsunade-sama nea dat o misiune. In ultima vreme tu nu ai facut misiuni doar pentru ca Hokage a inteles sentimentele tale si... dupa ce s-a intamplat cu S...
-Da, da! Stiu... Sasuke! aplecand capul Naruto se indreapta spre uficiul Hokage-ului.
Cand intra in uficiu se aflau deja Iruka-sensei, Neji si Hinata Hyuga.
"Sa nu imi zici ca o sa facem o echipa"
-Buna Naruto, te asteptam! zice Tsunade-sama cu vocea ei decisa. - Cred ca a stat destul sa plangi dupa Sasuke, asa ca vei merge cu ei in misiune! Ai inteles? cum se stia nimeni nu avea curajul sa o contrazica pe Hokage asa ca Naruto nu avea de ales, trebuia sa mearga cu ei in misiune.
Naruto se uita la Neji si Hinata inainte sa inceapa sa vorbeasca:
- Dar nu inteleg de ce vin amandoi. Nu cred ca o sa avem nevoie de doi Byakugan!
Hinata in acel moment se simtea un pic inutila, ea venea in misiunea asta doar pentru ca Neji trebuia sa o antreneze.
Tsunade-sama dintr-o data a lovit in birou cu pumnul si Naruto imediat se indeparteaza cu doi pasi de ea.
-Nu trebuie sa iti dau tie explicatii! Iruka, tu stii ce sa faci, explicale misiunea pe drum. Acum ducetiva!
Toti ies din biroul Hokage-ului. Hinata statea mai in spate gandinduse daca facea bine sau nu sa vina si ea, dar ridicand capul si vazundul pe Naruto isi zisa ca "DA!" ea trebuia sa vine, asa va putea deveni mai puternica!
-Dar ce are bunica? Era cam nervoasa! il intreba Naruto pe Iruka-sensei.
-Naruto, cu mai respect! Cred ca are multa treaba...
-Oricum, despre ce este misiunea? intreba Neji imediat.
-Ah da, doar sa perlustram in jurul la Konoha, se zice ca umbla niste banditi care impiedica mercantilor sa vina aici. Neji, o sa avem mare nevoie de Byakugan-ul tau.
-Ah... emh...! Hinata devine putin rosie uitanduse la Iruka-sensei.
-Sigur Hinata, si de Byakugan-ul tau o sa avem nevoie.
Hinata se uita la Naruto sa vada daca si el va zice ceva, dar iesira din Konoha si el inca nu ii zisa nici un cuvant. Dar de fapt ea stia ca nu o sa o bage in seama, ea de mult il admira, e un baiat ciudat, dar e mereu pregatit pentru orce situatie si apara prietenii si cu pretul vietii.
Era deja seara si Konoha era departe.
-Vom sta aici in noaptea asta! spune Iruka-sensei. -Neji, uitate un pic in jur.
-Byakugan! iar dupa nici un minut - Nu e nimeni pe aici pe aproape!
Fiecare isi facuse locul lui pentru dormit, cand Hinata deodata il intreba pe Neji.
-C-crezi ca... emh... ai putae sa ma antrenezi putin? nici nu reusea sa se uite in occhi lui, nu pentru ca ii era rusina sa ii ceara asta, dar pur si simplu asa era ea.
-Sigur, Iruka-sensei, Naruto... noi mergem mai incolo sa ne antrenam! zise Neji plecand cu Hinata putin mai departe.
Neji o ajuta pe Hinata ca sa loveasca mai repede si precis, si o tinea mai mereu de brate si de mana. Naruto, nu reusea sa adoarma asa ca se duce dupa ei doi. De dupa un copac ii admira puterea lui Neji, si se uita la Hinata cu zambetul pe buze. "Chiar daca e asa de timida, cred ca intr-o zi va deveni o mare luptatoare". Naruto inca zambind vroia sa se duca la ea sa o congratuleze, dar se opreste cand vede ca Neji se pune in fata Hinatei. Niciodata nu ia trecut prin minte lui Naruto ca Neji ar simti ceva pentru ea...
Venise ziua, si trebuiau sa isi continue misiunea.
-Iruka-sensei, dar ce misiune e asta? E doar o mare plictiseala...! Naruto se uita pe furis la Hinata, care statea mai in spate. Gandul ca intre Neji si Hinata ar putea fi ceva nu il lasa in pace.
-Cred ca acusi o sa ai parte de distractie! dise Neji cu Byakugan-ul deja activat, cand 4 ninja se oprira in fata lor.
-Ia uite, Konoha a trimis niste copii ca sa ne prinda! zise unul dintre ei.
Dar nici unul dintre ei nu isi daduse seama ca o copie dea lui Naruto era in spatele lor cu Ransengan-ul gata sa ii atace. Cu o saritura copia se indrepta exact spre unul dintre ninja hot si il loveste in spate.
-Ce!? cei trei ramasi imediat de indeparteaza de copia a lui Naruto care disparuse, dar nu avura timp sa faca o alta miscare ca Iruka-sensei, Naruto si Neji incepuse sa ii atace. Facandusi un semn cei trei ninja hoti se indepartara unul de celalt, inca urmariti.
Hinata nu stia ce sa faca si unde sa se duca. Toti au mers in parti diferite urmarindui pe ninja si o lasase singura. Activand Byankugan-ul vedea cum decurge lupta, iar Neji si Iruka-sensei erau cat pe ce sa ii bata pe adversari asa ca fara sa se gandeasca incepe sa fuga pe urma lui Naruto.
-Narutoooo-kun! exact cand a ajuns ea la el Naruto fu izbit de un copac, iar ninja-ul adversar, care purta o ciudata masca se uita spre ea. Il lasa pe Naruto pe jumatate lesinat langa copac si se indrepta spre Hinata.
-Ia uite pe cine avem aici, o fata din clanul Hyuga! Occhi tai valoreaza mult stii? radea in mod malefic apropiinduse cat mai mult de Hinata.
Aproape fara voce Naruto ii zisa:
-L-laso in pace! H-Hinata... f-fugi!
Daca Naruto nu reusise sa il bata, cu siguranta ea nu o sa poate, dar cu toate acestea... Hinata activa Byakuganul incepand sa alerge spre dusman. Cei doi incepusera sa lupte dar ninja-ul cu masca se ferea mereu fara ca o lovituara a Hinatei sa il lovesca. Aproape nu mai putand de oboseala Hinata il lovi in piept facandul sa se indeparteze de ea. In aceasta fractiune de timp ea a fugit spre Naruto care debea mai putea sa tina occhi deschisi. "Dar cum de a ajuns in halul asta!?"
Hinata nu stia ce sa faca, nu putea sa il lase pe Naruto asa cum era. Incepuse sa stringa in brate corpul fara putere a lui Naruto, el incerca sa se ridice, dar nu reusea.
Inamicul isi revenise asa ca intro clipire fu in fata lor si fara sa se gandesca ii loveste asa de tare ca amandoi, Hinata si Naruto, au rupt doi copaci cu corpul lor.
Hinata se ridica incet incercand sa il caute pe Naruto, si cand il vede jos plin de sange nu reusesti sa isi tina lacrimile.
-Narutooooo-kun! fugind spre el, il imbratiseaza in timp ce lacrimile ei curg per corpul nemiscat a lui Naruto. Fara sa se mai gandesca il saruta pe Naruto, iar in timp ce buzele lor se ating incet si dulce Naruto deschide putin occhi, cat sa vado corpul Hinatei deasupra lui.
-S--si... N-neji!?
-Tu te gandi la el! chiar daca fata ii ardea si nu ii venea sa creada ce facuse, Hinata il tinea strans la ea pe Naruto, cand deodata el ii ia cu delicatete fata intre maine si unii din nou buzele lor. In timp ce se sarutau niste bule rosii ieseau din corpul lui Naruto punanduse pe corpul Hinatei...continuand din ce in ce mai multe pana cand corpurile lor nu erau acoperite de chakra... rosie!
Toate zagaraieturile si toata durerea din corpul Hinatei parca disparusera.
-D-dute... spuse Naruto inainte sa inchida occhi.
Hinata fara sa se gandeasca de doua ori fuge spre adversar si cu dubla viteza, acoperita de chakra lui Kyubi si de iubirea lui Naruto ii blocheaza inamicului toate vasele de chakra izbindul de copac fara putere.
Putin dupa chakra ce o inconjura disparuse, iar Neji si Iruka-sensei victoriosi venira dupa Hinata si Naruto.
-S-si Naruto? intreba Hinata. Vroia sa stie daca sta bine, respira greu si nu se misca dar Iruka-sensei zisa ca a fost doar avelenat si daca se grabeau spre Konoha lar putea vindeca imediat, asa ca pornira spre sat cu Iruka-sensei care il ducea in spate pe Naruto.
Pe tot drumul spre acasa Hinata se gandea la ceea ce a simtit sarutandul pe Naruto, si daca, el isi va aminti ceva. Dar cred ca nu ii pasa asa de mult, important era ca a reusit intrun fel sa ii transmita ceea ce simte pentru el.
Ii tinea mana lui Naruto tot drumul inapoi spre Konoha, iar Neji neimaginand ce sa intamplat intre ei doi se uita la mainile lor cu invidie.

END

#2
heloo
Asta este tot ? Mie mi-ai lasat semne de intrebare. Descrierea putea fi mai buna, sentintele Hinatei nu au fost exprimate, dar gesturile sale au confirmat ce nu ne-ai spus tu. Dialogul a fost bun, nu a fost sec. Mi-a placut replica la individul ala: \"Ia uite pe cine avem aici, o fata din clanul Hyuga! Occhi tai valoreaza mult stii ? \" Ideea nu pot sa spun ca a fost rea. Editeaza capitolul ( bara de jos- edit- alege una dintre cele dua optiune) si sterge acel \"End\", ficul poate fi bun, m-ai scriei. Ai aici un fan care cere asta.

#3
Aloha !

Hmm... Păi:
» Titlul.. păi l-am mai întâlnit. Nu ştiu ce să spun despre el. E Ok. Dar dacă povestea este scurtă trebuie să faci o legătură strănsâ între titlul şi conţinut. Ai nevoie de o claritate precisă, prin care reuşeşti să pui la punct lectorul cu detaliile aflate în text.

» Modul tău de a expune lucrurile pare amestecat, nu prea bine.
Timpul nu se schimbă aşa şi aşa, nu este uşor să îl schimbi. În primul rând tu când ai început să treci de la modul acela la celălalt, ai trecut aiurea şi nu prea s-a făcut înşeles mare lucru.
Sentimentele lipsesc în multe părţi, iar pe lângă acest lucru pare sec.. NU e nici aşa de rău, ba din contră e bine. Însă în unele părţi mi s-a părut cam neglijat.

» Din cauza descrierii amestecate şi ami puţin voluminoase, acţiunea s-a grăbit considerabil în unele rânduri.
Chiar şi când nu era, tot părea. Trebuia să descri mai mult şi aşa reuşeai să acoperi acea mărire de ritm.
Nu doar asta.. idea cu atacul acelor tipi a fost bună.. dar nu era aşa de dinamic compus.
Iar componentele idei s-au prăpădit pe parcurs.

✺ Next timpe sweetheart, încearcă să nu mai grăbeşti toată acţiunea, iar descrierea să fie pusă cum trebuie şi unde trebuie.
Sentimentele trebuie descrise mereu.. sau unde este necesar desigur. Aici ai făcut mai bine.
Păi chiar dacă este scurt sper să vi şi cu restul capitolelor.

#4
Hello:*
Un nou fic, o noua poveste:x
Deci a fost un fic de un singur capitol? ca sa inteleg:-s
Pai sa incepem, povestea nu este una originala dar imi place. Ce mi-as dori este sa ai mai multa grija la sentimentele personajelor pe care le folosesti, pentru ca mie nu mi-a transmis nimic din ceea ce a sintit Hinata. Actiunea dupa parerea mea este grabita, schimbi prea repede starile personajelor, sper ca intelegi ce vreau sa spun. Dialogul pot sa spun ca a fost ok dar mergea si mai bine.
Pai cam asta e sper ca nu te-am suparat, cred ca ar fi grozav daca nu stiu, ai veni cu un next, sa iti putem urmari evolutia.
Daca vei pune next te rog sa ma anunti.
Bye- bye:*



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Nimeni nu e ceea ce pare. Ioaaa. 1 2.200 26-12-2012, 10:10 PM
Ultimul răspuns: Lain
  O sotie perfecta[+18] Ana 13 9.065 19-09-2011, 09:26 AM
Ultimul răspuns: Ana
  Femeia Perfectă [Hentai. Romance] hiimera 15 5.473 27-06-2011, 04:21 PM
Ultimul răspuns: Kitsu
  Razbunarea: Crima perfecta Alexi 28 17.355 04-03-2010, 03:49 PM
Ultimul răspuns: Adri@n@
  O iubire perfecta Yumina 5 3.811 21-05-2009, 10:11 PM
Ultimul răspuns: Sarra


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)