Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Favorite Shinigami [Death Note]

#1
Well my favorite is Ryuk, si e si unul dintre personajele preferate nu numai shinigami n_n Pur si simpul il ador xD . E foarte amuzant si imi place obsesia lui pentru mere @_@' Are un caracter grozav n_n
Well imi place si Sidoh O_O'' chiar daca la inceput pare un personaj putin cam ciudat xD mie imi place foarte mult n_n Well cam atat O_O''

#2
Si eu il aleg de asemenea pe Ryuk.
Desi la prima vedere pare absolut inofensiv, el ascunde mult mai multe lucruri care le descoperi abia la sfarsit. Este cam pe locul doi in topul personajelor din acest anime. Ma fascineaza modul lui de gandire ce apartine partii dark, ca nu stiu cum sa ma exprim altfel. Are un plus, mai ales ca este unul din personajele cele mai complexe ale acestui anime. Aflii mai multe despre el in Death Note Directors Cut, in care cursul actiunii este povestit din punctul lui de vedere.
"No rain, no rainbow..."
[Imagine: Butterfly.jpg]

#3
Eu il aleg pe Ryuk pentru ca e shinigami-ul meu preferat din mai multe puncte de vedere...e foarte haios la inceput pentru ca il sperie pe Light ..si ce imi mai place la el este faptul ca din cauza lui a pornit tot acest anime Death Note..e uneori foarte anmuzant...avand un ras malefik ...shi e mai e shi felul cum mananca merele>.>...Nu am aleso pe Rem din simplul fapt ca si-a dat ca "desteapta" viata ca sa o salveze pe Misa...a fost o miscare foarte proasta..mai ales ca la ucis pe L ...Deci favoruitul e Ryuk^^
[center][Imagine: dqj3tz.png][/center]

#4
Nush ce sa aleg... da` totusi cred ca il aleg pe Rem( nu va uitati toti la mine ca la un alien! 4)!
Imi place de Ryuk ca, vorba voastra, rade de pe urma stupizeniei umane! Dar i`am acordat votul meu lui Rem pentru ca un Shinigami, care "locuieste" intr`un loc cu alte creaturi sadice si cam monstrii ca el, descopera dragostea si se sacrifica pentru persoana iubita!
E un sentiment atat de pur incat oricat de mult mi`ar place de Ryuk nu pot sa`l sustin!

Ja Ne si nu va mai uitati ca la felu` 14 la mine 21
"None are more hopelessly enslaved than those who falsely believe they are free." -Goethe
!btw! mi`am facut blog! KlutZoph0biA
[Imagine: EiriYukibanner.jpg]
[Imagine: Vampire_Knight_by_AestheticEnzeru.jpg]

#5
Ryuk
In primul rand, desi nu mi-a placut deloc ultimul lucru pe care l-a facut Ryuk la sfarsitul anime-ului, chiar nu cred ca era nevoie ca (, ) Kira sa moara intr-un astfel de mod, tot pe el il aleg.
E unul dintre cele mai " colorate " personaje din tot anime-ul si sa nu mai zic ca ma apuca rasul cand il vad cerand mereSmile In plus, Rem este mult prea sentimental>.> chestia asta nu i se potriiveste unui shinigami.
" I see humans but no humanity "

#6
Pentru mine toti sunt destul de interesanti,dar cel mai mult imi place de Rem.Ea ii da death note-ul Misei si spre deosebire de Ryuk care vede lumea umana a fi amuzanta ,Rem are grija si o asista pe Misa.Misa fiind motivul ei a ajunge în lumea oamenilor . Arunca Death Note-ul shinigami-ului care a murit langa aceasta, ghidand-o pe parcursul anime-ului. Forma ei fizică este foarte scheletică avand cu maini lungi ,asemanatoare sirei spinarii.

#7
Cred ca Ryuk e shinigami-ul meu favorit. Este destul de amuzant (obsesia lui pentru mere) si cred ca este si inteligent (a stiut sa tina mereu situatia sub control). Si de asemenea l-a ajutat pe Light. Cea mai tare faza pe care mi-o amintesc e cea in care Near a aruncat o gramada de bani dintr-un elicopter (parca) iar el a intrebat cam cate mere ar face banii aia. 21)
[Imagine: akv4ok.png]
So sacrifice yourself, and let me have what's left.
I know that I can find the fire in your eyes.
I'm going all the way, get away, please.

#8
Well ... chiar daca ar trebui sa aleg dintr-o mie de shinigami , cred ca tot pe Ryuk l-as alege . De ce ? Deoarece imi place la nebunie de el . Imi place cum arata o_o . Prima oara cand l-am vazut m-a speriat ingrozitor , dar este atat de amuzant , uneori ma face sa rad ca o stricata . Ador negru , iar aceasta culoara il domina =]] . In plus l-am admirat ca nu era de partea nimanui , chiar daca era shinigami-ul lui Light . Nu tinea cu el , dar nici cu ceilalti =]] . Deasemenea , mi-a placut faptul ca i-a scris numele lui Light in carnet . Am admirat enorm acel gest , chiar daca se vedea pe fata lui ca regreta enorm , cuz ... pierdea distractia =]] . Stiu ca s-a distrat pe pamant si nu are cum sa nege acest lucru xD Chiar el a spus-o . E foarte cute cand mananca mere. Mananca si traieste sanatos =]]

Nu am nimic de criticat la el . Este perfect din toate punctele de vedere .
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !


#9
Pai il aleg pe Ryyyuk because he's funny . Si nu numai amuzant ci si obsedat de mere . Pai in primul rand , daca el nu ar fi scapat carnetul , Light nu ar fi ajuns Kira , L nu ar fi venit in Tokio si anime-ul nu ar fi avut rost and s-ar fi numit " viata plictisitoare al unui adolescent " ceea ce ar fi fost boring . Pe deasupra este si un personaj destul de principal pe langa Light si Ryuuzaki . Imi mai place la el acea obesie pentru merele pamantesti si faptul ca , considera lumea oamenilor interesant . Se distreaza si nu tine cu nimeni , nici cu L , nici cu Kira , ci doar sa supune putin stapanului dar in rest nada . Am vazut ca i-a scris numele lui Light in carnet ceea ce este o mare suparare pentru el fiindca saracutul pierde toata distractia . Si plus ca arata destul de infricosator but mie mi se pare ca are o figura amuzanta . Imi place cum rade cand , L sau Near il impiedica pe Light sa faca ce vrea . Rem sincer este cam naiv fiindca se indragosteste de Misa care nu are ochi decat pentru Kira si moare ca ea sa traiasca and este cam gol . Adica Ryuk are haine pe el pe cand lui Remusor i se vad oasele .

#10
Il aleg pe Ryuk din multe motive.
In primul rand, imi place cum arata, cum este imbracat si freza lui * laughs *. E chiar frumos desenat si imaginat si se vede ca cel ce l-a desenat a avut muuulta imaginatie. De asemenea, imi place caracterul sau si ca-i extrem de amuzant. Obsesia lui pentru mere e quite funny si el insusi ma amuza.
In schimb, Rem e cam... plicticos. Nu m-a pasionat deloc caracterul sau si nici nu l-am prea bagat in seama. Imi place doar a€žcostumatia” lui, caci in rest nu mi-a prea placut.
Oricum, dintre Ryuk si Rem, Ryuk este cel mai genial shinigami, in opinia mea.
Metal was here.

[Imagine: metalsig.png]


I\'ll start to worry when I\'m dead.





Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Ce ai face daca ai avea un "DEATH NOTE"? hikari marina 24 29.698 25-04-2014, 10:07 PM
Ultimul răspuns: DeDal N.
  Daca ai putea adauga o noua regula in Death Note, care ar fi aceasta ? ? ?? Black~RoSe ?? ? 19 14.590 22-07-2013, 08:21 PM
Ultimul răspuns: Arinbjorn
  Prea mult Death Note cand... SnowFlake. 17 10.605 21-07-2013, 06:22 PM
Ultimul răspuns: Shinigami
  Light/Kira/Raito(Death Note) Flaw 14 14.274 01-11-2012, 08:53 AM
Ultimul răspuns: angelxp
  Death Note Yaoi? Luzer 23 20.062 06-10-2012, 02:45 PM
Ultimul răspuns: ReneePheonix
  Design Death Note DarkAngeI 1 2.700 03-04-2012, 07:40 PM
Ultimul răspuns: Hope
  Favorite Death Note Quotes o0o-ayame-o0o 11 17.128 29-12-2011, 05:15 PM
Ultimul răspuns: Niska
  Cum iti faci un Death Note Luzer 2 6.541 29-12-2011, 11:55 AM
Ultimul răspuns: Niska
  Death Note - The last name Yukira1234 9 6.794 01-08-2011, 04:53 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  Shinigami IloveYuki 2 3.379 16-02-2011, 12:42 PM
Ultimul răspuns: Grella.


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)