Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Shinigami

#1
Kon-nichiwa! Ika go desuka?

Ce parere aveti voi despre aceste personaje ale animului si lumea lor?
Care e shinigami-ul vostru preferat.De ce?

Lumea acestora este prezentata la inceputul anime-ului,fiind o lume mordiba si dezolanta sau cum spune unul din personaje " zona moarta,desertica".Aceasta lume a lor este condusa de un Rege si death note-urile provin de acolo.
Ryuk o considera o lume plictisitoare si astfel face tot ce poate pentru a ajunge in lumea oamenilor.
Legatura dintre cele doua lumi e prezentata printr-un vartej de lumina,prin care Shinigami pot vizualiza orice actiune a oricarui om din lumea umana.
Singurele ocazii care sunt prezentate ca un Shinigami sa ajunga in lumea umana este ca rezultat pierderea unui Death Note.Daca un Shinigami nu mai are carnetul si se duce in lumea umana sa il gaseasca si acesta il detine un om ,Shinigami-ul are obligatia sa stea mereu cu omul atata timp cat il are sau pana se va termina.Odata ce se intampla asta,Shingami-ul ii va scrie numele in carnetul sau.
In Death Note Shinigami sunt personaje dintr-o lume paralela.In lumea oamenilor sunt superiori acestora prin fizionomie si puteri ( de a nu fi ucisi sau sau vazuti de cei nu detin un death note).
Ochii de Shinigami este o putere speciala.Shinigamii pot sa dea ochii de Shinigami oamenilor in schimbul a jumatate din viata celui care cere.Chiar si asa este o diferenta intre oameni si Shinigami deoarece acestia si cu ochii ,tot nu pot vedea numele persoanei dintr-o schita daca acesta exista , iar shinigami poate vedea numele .

Fiecare Shinigami are dreptul si obligatia de a detine cel putin un Death Note, instrument cu care-si pot mari durata de viata. Acesta insa nu are puterea de a ucide un Shinigami.Daca un Shinigami omoara o fiinta umana pentru a prelungi durata alteia ,Shinigami-ul va muri.Un Shinigami mai poate muri doar daca se indragosteste de o fiinta umana.
Daca o pasarica ti-a soptit ceva, inseamna ca ai innebunit, pentru ca pasarelele nu vorbesc.

#2
Preferatul meu este Rem deoarece sentimentele lui pentru MIsa au fost pure si adevarate. El a iubit-o atat de mult pe Misa incat si-a dat viata, chiar daca el stia ca Light il foloseste a crezut ca el o poate face fericita. Acest lucru nu pot sa spun despre Ryuk care nu a tinut de loc la Light, l-a luat decat ca o jucarie ca sa poata rade, si apoi cand a fost prins la omorat.
Alesu meu este Rem.

#3
Preferatul meu este Ryuk.
Este amuzant, si mananca mere la fel de multe ca mine.
Asta e, nu l-a ajutat aproape de loc pe Light, si la mai si omorat.
22 Dar aspectul lui este combinat intre amuzant si scarry 21
Cat despre Rem, hmm, nici acum nu imi pot da seama daca este fata sau baiat, dar presupun ca e baiat. In fine nu conteaza asta acum. Are multa grija de Misa si isi asuma orice responsabilitate.
Thumbs up! Dar tot Ryuk e masina de ras preferata de mine! HIHIHI! Appleess =p~

EDIT: Mai exista un topic asemanator cu acesta: http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=2012 ... dinaintea acestuia. ^^ 22
HOT. SEXY. and POWERFUL.



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Favorite Shinigami [Death Note] Gwindel 19 17.712 09-07-2014, 03:01 PM
Ultimul răspuns: DeDal N.


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)