Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Escape from the dead

#11
heiiiii ce mai faceti? >:D< eu cum am zis azi am postat next-ul cu putin regret deoarece e mult mai slab,e asa de slab ca-l sufla vantul si cred ca o sa am si afirmatiile voastre :))

Escape from the dead

Chapter 3


Temari se stramba si se aseaza cu coatele pe birou facandu-mi o moaca de catelus neajutorat spunandu-mi ca firma se va duce naibi daca ea ramane aici cu roscata.Isi pune mainile-n cap si incepe sa se frece in crestetul capului stricandu-si coafura.Parul ei blond nu mai e drept si la locul lui acum e ravasit si facut vraiste in tot capul.O intreb ce a patit si-mi spune ca sa lovit cu capul de usa liftului, of Doamne.
-Temari, te rog zimi cand vine directorul ala oda…nu termin fraza deoarece se aude un ciocanit in usa.Blonda pleaca si inauntru isi face aparitia un tip de varsta mea, roscat, bine facut cu ochii caprui.Ce-i drept nu cred ca el este directorul nu are cum, sigur, directorul e o fosila care nu a fost inca expusa la muzeu si in plus nu e imbracat respectabil.Poarta niste blugi stil hip-hoper si o bluza la fel de larga.Se aseaza pe scaun si isi pune mainile pe birou in timp ce ma priveste profound in ochi si ma intreaba daca eu sunt Sakura Haruno,eu dand afirmativ din cap dupa care-l intreb cine este.
-Eu sunt directorul, deja am inghetat adica e asa de tanar, FBI-ului, Sasori, incantat, imi intinde mana dandui-o pe a mea si mi-o saruta.Serios.Adica doar dupa imbracaminte iti dai seama ca e golan, si el imi saruta si mana.Il intreb discret daca directorii se imbraca asa , adica de obicei au si ei costume , stiu, e putin jenant dar ma deranjat aspectul lui.
-Domnisoara Haruno nu am venit aici sa imi spuneti in ce se imbraca directorii asa ca va anunt ca maine la ora treisprezece PM va avea loc prima proba, nu mai pot imi vine sa rad in hohote asa ca imi pun mana la gura ceea ce ma amuza si mai tare ma ridic in picioare , intorcandu-ma cu spatele si chicotind cu mana la gura.Sasori ma intreaba daca ma simt bine, dar eu deja eram inecata in propriu-mi ras, zici ca era un golan inrait pe exterior dar interiorul e exact opusul, ca o ciocolata ambalaj oribil continut delicious.
-Nu inteleg ce va amuza asa de tare.Imi puteti spune va rog?
-Da, da da , deci nu mai pot zici ca am baut un bidon de vin, Sasori, pot sa-ti spun asa nu, bun atunci Sasori tu esti un director, desi te imbraci ca un baiat de strada de ce?Hmm e criza si nu ai bani sau ce?vai Doamne ce nabuna sunt sigur am pierdut pierdut postul de agent dar nu cred ca as fi putut sa accept un asemenea director.
-Nu , nu e criza domnisoara….
-De ce accentuati domnisoara…deci daca am inceptu un joc sa-l termin oricum postul e pierdut si macar sa ies invingatoare.
-Nu cred ca vreti sa faceti cunostiinta cu exteinteriorul meu !a spus-o asa de serios ca vai…m-am “speriat”
-Nu serios! Si ce face exteinteriorul asta ha?are senzatii tari sau ce a nu……ma mai si intrerupe
-Exteinteriorul este a doua personalitate a mea.La service ma comport ca un director vorbesc frumos dau buna-ziua si respect si sunt respectat , dar acasa fac ce vreau vorbesc cum vreau cu familia mea dar nu cred ca vreti sa stiti mai multe..
-Oooooo ba da cum sa nu chiar va rog, aveti iubita copii nepoti frati verisori..
-Nimic din toate astea dar cum spuneam nu va intereseaza, il intreb cum adica serviciu si familie, care familie.
-Sa stiti ca nu-mi trebuie familie ca sa stiu sa ma distrez si sa fac rele…
Acum nu mai sunt asa amuzata de situatie.Ma asez pe scaun si il intreb foarte serios ce rele face.Ii apare un zambet in coltul gurii si cred ca asta este exteinterirul lui.Imi spune ca exteinteriotul lui e gata sa ma cunosca in timp ce vine la mine eu incercand sa ma ridic de pe scaun el ma pune la loc si se aseaza peste mine.Incepe sa-mi sarute gatul, mainile lui jucandu-se cu bluzita mea.Eu nu reactionam nici cum.Doar stateam, dar apoi i-am dat o palma si acesta m-a tras de par tragandu-ma in jos sub birou.Cu piciorul stang a dat scaunul la o parte iar pe piciorul drept ma tinea pe mine.
Ma razm de o parte a bitoului si-i dau un picior in burta.Proasta miscare.In momentul urmator el ma tinea de par eu fiind in genunghi si el in picioare.Nu-mi simteam nici creierul.Acum imi dau seama ce e cu imbracamintea.Sigur e un criminal si vrea sa se razbune ca am bagat la racoare atatia asasini si chestia cu directorul a fost o diversiune.Cum de nu m-am prins.Se pare ca nu mai am alta solutie dar mi-e teama sa nu fie dupa si mai rau.Nici eu nu stiu cum ma rasucesc dar ii dau una-ntre picioare de-l las lat.Ma ridic repede de pe jos el cazand in genunghi.Nu mai stau pe ganduri si ii dau un pumn, un genunchi in burta si inca vreo doua lovituri in cap.Deja am devenit o bestie ce nu se poate controla.Simt cum vreau sa musc din el dar acesta incepe sa spuna ca se preda apoi incepe sa urle si sa tipe de durere.Inauntru intra Temari si Kushina care imi prind mainile si imi spun sa incetez.Nemernicul se ridica in picioare si cere un pahar de apa, ce tupeu.Temari imi sopteste intrebandu-ma pentru ce au fost loviturile si ca sigur nu mai primesc postul.Ii zic sa taca din gura pentru ca nu pot sa-i spun ca este un criminal ce s-a dat drept director si a vrut sa ma omoare si eu l-am atacat, ar fi foarte frumos.
Kushina vine cu paharul de apa si il da nemernicului.Il privesc cu atata ura si dispret ca-mi vine sa sar pe el si sa-l mananc asa cum mananca leii caprioarele.Cele doua fete pleaca eu ramanand aici cu iepurasul.Ma asez furioasa pe scaun acelas lucru facandu-l si Sasori.Il intreb de ce a vrut sa ma ucida, ca raspuns primesc un ras isteric si enervant.Imi spune ca nu a vrut sa ma omoare si ca asta a fost o diversiune…….
-Asta credeam si eu ai venit aici sub titlul de director si tu erai de fapt un criminal, m-am ridicat in picioare si am dat cu palmele in masa.Acesta tresare si incepe sa rada din nou.
-Of ce prostuta esti, zambeste asa de dulce incat ai putea zice ca nu face nici un rau dar a doua oara nu mai calc in aceeasi groapa, intinde mana spre mine crezand ca vrea sa ma plezneasca inchid ochii asteptand lovitura dar el doar mi-a dat parul dupa ureche.Ce ma enerveaza, vrea sa para ceva ce nu e.Adica tipul bun dragut si atent dar e nemernic si asta spune tot.
-Scumpa mea…il intrerup spunandu-i ca nu-s si nu voi fi scumpa lui, atunci draga mea te rog nu te mai stramba ca nu-ti sta bine.Nu sunt criminal sunt directorul FBI-ului asa cum ti-am spus si asta a fost de fapt prima proba.Felicitari ai trecut-o.Ora de ti-am spus-o mai devreme e valabila pentru maine la proba a doua.Nu vreau sa mai aud alte intrebari.Ma bucur ca ai luat masuri si nu m-ai lasat sa te “violez”.
-Stii ce, razi ca prostul.Chiar daca esti sef nu esti scutit de criticile mele pentru ziua de azi.Si ce tii bratele intinse vrei sa zbori ?dute “dragule” la tine acasa si i-ati deacolo zborul nu de la mine din firma.
-Of Doamne o sa am mult de lucru cu tine serios.Trebuie sa te fac mielusica.Si tineam bratele intinse deoarece credeam ca vrei sa ma imbratisezi si sa-mi multumesti pentru acceptare.Dar se pare ca nu esti prea fericita, ii spun cretinului ca nu-mi exprim eu fericirea cu el de fata si ii spun sa-si ia talpasita.
Acesta se intorce cu spatele la mine foarte uimit de tupeul meu.Am sa-i pun atat de multe intrebari… . Il vad cum isi indreapta mana spre cleanta si observ ca e plin de sange si hainele nu mai sunt largi sunt evazate si rupte pline de sange mai are si o buza sparta si un ochi umflat.Saracul , chiar urasc criminalii.Ma ridic repede si ii spun sa astepte.Se intoarce spre mine si-mi plec capul spunandu-i ca-mi pare rau.

Pentru greseli cer iertare si cred ca nu mai sunt probleme su space-ul :))
[Imagine: 82s.png]
When you look into my eyes, tell me what you see,
Do you feel my love for you, makes you HAPPY, sets you free?


#12
Hmm greseli nu stiu daca ai maia vut, pentru ca pare corectat. Dar sincer acum chiar mi-a atras mai mult atentia ca ultimele dati. :-)
E bine, acum se vede ca ai mai pus piciorul in prag si ca ai scris cu interes mare si grija. >:D<
Bravo ! ;)
Insa cu toate astea, mai trebuie sa lucrezi la exprimarea sentimentelor, pentru ca tot par simple si foarte rare.. sunt aproape evaporate din peisaj si nu este bine. Incearca sa le accentuezi mai mult.
Si din nou actiunea este grabita... mai ales pe la partea cu "violul".. cam prea grabita.
o,o
Nu prea mai am ce comenta, deci ai scapat fiindca de data asta mi-a placut, a fost mult mai dinamic. ;)
Ceau ! si succes in continuare.
Inca ceva, nu mai posta asa de repede, mai lasane sa fierbem. ^^

#13
Am revenit, din nou:)) Trebuie sa recunosc ai ascultat de faza cu spatiu dupa semne de punctuatie, mai sunt mici scapari, dar te vei obisnui. Descrierea a fost prea simpla, adica nu mai facut sa simt acel sentiment al "violului" si cum a zis si Rusk Key ai trecut cam repede peste, puteai spune mai multe. Ceea ce mi-a placut a fost faptul ca ai aranjat totul cum trebuie, adica ai stiut cum sa ne pacalesti cu criminalu. Greseli nu am vazut, acum vom vedea pe parcus, pentru ca actiunea abia incepe, corect?
Spor la scris.:*
[Imagine: h8v.gif]
 

#14
Cum de nu am citit încă ficul tău, sunt supărată pe mine pentru că nu am citi mai repede acest fic drăguleț. Îmi place ideea, îmi place că Sakura îi dură, îmi place că vrea sa intre în FBI pentru a se răzbuna și îmi mai place că apare Sasori. Ce nu-mi place, hmmm, nu are ce să-mi displacă la fic, pentru că e super. Îmbini armonios modurile de expunere, adică dialogul, narațiunea și descrierea. Of! Aștept să văd cum va fi proba lui Sakura și ce se va mai întâmpla cu ea și Sasori. Cred că va fi ceva mai mult decât o colaborare între cei doi. Şi dacă nu te deranjează poate mă anunți când pui continuarea la fic.

#15
bun, ma bucur ca nu am mai avut com-uri mai mari decat capitolele mele :)) dar ,tot au fost mici critici care mie imi sunt de folos acum permiteti-mi sa postez urmatorul capitol care nush e cam mic :-??



Escape from the ded
Chapter 4


Nu spune numic doar face stanga-n prejur si pleca.Imediat dupa plecarea acestuia inauntru intra Temari si ma intreaba ce s-a intamplat.Ii spun ca maine dau a doua proba, dar nu imi termin fraza deoarece aceasta ma intrerupe intrebandu-ma care este prima proba.
-Temari scumpo iti spun sincer ca nu mai am vlaga in mine iti explic maine.Te rog adu-mi un pahar cu apa.Aceasta pleaca iar eu il vad pe Sasori cum paraseste cladirea.Ma simt prost ca am dat in el in halul ala.Dar cred ca nu si-a luat de mult bataie de a venit el in carne si oase.Ar fi putut sa trimita alt baiat si nu cred ca mi-as fi dat seama.Dar de unde stiu ca nu a fost asa.Poate e un simplu agent.Ma rog.Blonda imi aduce paharul si pleaca din biroul meu.M uit la ceasul de langa usa violet si observ ca este ora de plecare.Imi beau apa si plec.Ies din birou si vreau sa-l inchid…dar cheile sunt in geanta si geanta in birou.Firar.Ma intorc si imi iau geanta, inchid usa si plec.Le salut pe Temari si Kushina si parasesc cladirea.Urc in masina rosie, bag cheia in contact o rasucesc si plec.
Aud motorul cum vajaie si-mi place.Lucru asta ma face sa apas si mai tare pe acceleratie si ajung si mai repede acasa.Deschid geamul si ma trezesc cu o mana ce mi se pune pe umar.M-am speriat extrem de tare, dar m-am calmat cand am vazut ca mana aia era a lui Sasori.Acum semaforul arata culoarea rosu si eu nu mai puteam inca eram putin speriata.
-O hai nu-mi spune ca te-a speriat asta, adica sa fim seriosi nu am reusit sa te sperii la birou si am reusit aici doar cu o mana?
-Daa.Esti nebun!? Sa nu mai faci glume deastea cu mine ca te bat pana iti suna apa-n cap ti-e clar?!
-Bine sefa….ce ma enerveaza lumea care imi spune “sefa” si in plus hai lumea ca lumea dar el e seful meu nu eu .Ce cretin.Dar tot imi pare rau ca l-am lovit.
-Daca mai scoti un singur sunet …
-Dar ce am cantat eu nu dr…nu mai spuse numic deoarece semaforul era verde si eu am pornit lasand praf in urma mea.
Ajung la o intersectie si ma trezesc cu idiotul in stanga mea.Hm, nu e prost.Da’ sa vedem daca-l tine si asta.Merg mai departe si ajung la un semafor , masinile fiind aliniate parca zici ca erai la magazine. Trec printre ele si mi-a fost greu deoarece aveam o masina destul de mare dar am trecut.Ajung in mama naibi direct in aglomeratie si singura varianta era sa o iau pe “interzis “.Trec de afuritul semn si cum ne cum era zona in constructie si aveam o viteza de nici nu puteam sa opresc.Pamantul se despartea era o crapatura uriasa deci trebuia sa sar peste.Bun mi-am zis si am accelerat , am mers inainte si acum cred ca plutesc sau sunt deja printre nori.Observ crapatura extreme de adanca sic red ca in ea mi-e sfarsitul. Ma simt zdruncinata si zguduita auzind un zgomot trancanitor.Se pare ca am sarit groapa sau crapatura ce-o fi fost.Merg drept inainte si iar dau de Sasori.Acesta ma felicita si imi spune ca a fost draguta saritura.Zambesc victorios si ii spun ca nici el nu e asa prost cum il credeam.Incep sa rad acelasi lucru facandu-l si roscatul.Imi zice sa nu judec o carte dupa coperta si i-o intorc spunandu-i ca nu am facut-o.Ajungem la mine acasa si il invit inauntru.Da din cap afirmativ si iesim din masini.Acesta avea o Dacia Duster, neagra draguta pot spune.Deschid usa si ii spun sa intre inauntru.Imi pun geanta pe canapeau violet de langa masuta maro din sufrageria bej.Sasori se aseaza pe un scaun de langa feresta acoperita de perdeau mov primita de la prietena mea Kushina.Se uita pe ferestra si cred ca vede piscina din spatele casii.Ma intreaba daca as vrea sa fac o baie eu ii raspund ca nu dandu-i cu un pamsament imbitat in spirt pe fata insangerata.Scoate un icnet de durere si imi cer scuze.Repet procedeul pana cand fata ii este din nou alba.Cred ca am reusit sa-l fac sa spuna interjectia “Au” de o mie de ori,eu de fiecare data cerandu-mi scuze.Ii spun sa se duca la baie sa-si faca un dus in timp ce eu ii voi aduce alte haine.
-Si de unde ma rog ai tu haine…o iubitul tau , sper sa nu se supere, chicotesc usor si ii dau un prosop.
Am vrut sa-i spun ca nu am iubit dar alta explicatie nu aveam pentru hainele ce le voi cumpara.Asa ca plec repede pana la hipermarketul de langa mine. Ajung in fata acestuia si usile culisante se deschid permitandu-mi sa intru. Merg pierduta prin magazin cautand un stand cu haine si l-am gasit.Ii iau o pereche de blugi cu tur si un tricou lejer de vara cu niste scisuri pe piept de culoare verde.Ma gandesc sa-i iau si niste adidasi ca sa fie echipamentul complet.Asa ca dau o raita si pe la incaltaminte.Gasesc niste tenesi super draguti verzi ce mergeau de minune cu tricoul.Le platesc si ma indrept spre domiciliu.Ajung in fata casei si intru val vartej in ea.
Rup repede etichetele si-i le duc roscatului.Imi deschide usa si avea pe el doar prosopul ce tocmai il dadsusem, infasurat in jurul taliei.In rest i se vedea abdomenul bine lucrat si ce sa mai, arata bine.Ii dau hainele si plec in sufragerie.Dupa zece minute de asteptare ma hotarasc sa urc dupa el.Bat la usa si-l intreb daca s-a inecat cumva in wc,acesta rade ironic si iese din baie.Ma intreaba daca sigur nu se supara iubitul meu si imi spune sa-i multumesc.Acum nu mai chicotesc si rad chiar foarte tare.Ii spun ca iubitul meu este si se cheama Magazin dupa care incep sa rad si mai tare.Acesta ma ia in brate si ma saruta pe obraz multumindu-mi apoi ma strange la pieptul sau .Cred ca nu mai am respiratie sau cred ca mi s-a taiat pur si simplu.Miscarea lui a fost brusca si m-a inhatat parca stiind ca o sa-l resping.Dupa cateva minute de incercari nenumarate sa scap din stransoarea lui reusesc sa o slabesc putin .Ma despart de el si mergem la bucatarie.
Pun niste floricele in cuptorul cu microunde sau microvele cum imi place sa-i zic.Acum vad cum punga de floricele se roteste in cuptor ca o frunza in bataia vantului doar ca floricelele se incalzeau pe cand frunza ingheta.Iau un bol din dulapiorul maro si-l pun pe masa punand in el floricelele cu cascaval. Ma asez pe canapea si pun floricelele pe masa din fata acesteia.Aprind plasma de pe masuta gri si observ ca era un film horror apoi ma uit la ceas si observ ca este miezul noptii.Incepem sa mancam vizualizand filmul ce tocmai incepuse.Aud un tunet si niste lovituri in acoperisul casei mele.Vad o lumina violet ce invaluie casa apoi nu mai vad nimic.Se luase curentul si de ce sa am si eu o lanterna in casa? Voi sta toata noaptea si voi privi intunericul si crapaturile de lumina de afara adica fulgerele.Nu cred ca sunt in stare sa gasesc prin labirindul asta de casa camera mea.Nici nu am curajul sa ma ridic de pe canapea.Aud un fosnait si vad o pata de lumina.Sasori isi aprinsese telefonul.Imi spune ca totul e in regula si ca o sa doarma cu mine il intrerup si ii zic ca nu e nevoie.Ii vad expresia fetei putin uimita si il intreb ce s-a intamplat.Nu spune nimic si ii spun sa nu ma creada pe mine vreo usuratica sau altceva ca nu-i merge.
-Nu te cred usuratica doar ca….
-Doar ca ce?ai mai avut ocazia sa cunosti o fata indeaproape si facea tot ce-i spuneai si iti sarea in brate si te lingeai cu ea sau poate nu era o fata ci o femeie usuratica si acum vii la mine si vrei sa faci acelasi lucru sa ma mituiesti cu farmecul tau care nu-i.
Trebuie sa recunosc ultimele cuvinte au fost minciuni dar restul cred ca au fost adevarul curat pentru ca altfel nu-mi explic comportamentul lui.Isi pleaca capul si spune ca-i pare rau si ca a fost un prost.
-Prost ai fost din prima clipa in care te-am vazut dar pe parcues dovedesti ca esti mai prost.Iti spun pentru ultima data nu sunt ca celalalte femei ti-e clar?!
Acesta nu spune nimic doar se indreapta spre usa, cred. Deschide usa apoi o inchide lasand in urma lui un scartait.Nu stiu de unde s-a auzit dar m-am dus dupa el si m-am lovit de spatele lui deoarece statea in fata usii.Il iau de gulerul tricoului si-l bag in casa.Incepe sa tipe si sa urle la mine ca pana acum i-am spus ca e cretin si ca nu-i nevoie sa stea cu mine si acum il iau inapoi..Ii dau o palma si ii zic ca nu l-am facut cretin si ca daca il las sa stea la mine in casa nu inseamna ca trebuie neaparat sa doarma cu mine.Ii iau telefonul din mana si ii zic sa ma urmrze. Ajungem la primul etaj si ii deschid o usa spunandu-i ca asta e camera lui.Se intoarce la mine si imi spune ca asa zisa lui camera nu are nici macar pat.Pun lumina telefonului in intreaga camera si era un pat chiar in mijlocul acesteia .Ii dau un bobarnac in cap spunandu-i ca are pat.Chicoteste si imi spune ca nu are cearceaf.
-Esti choir sau ce?Nu vezi ca are cerceaf?Sau in creierul tau ala mic nu e nimic?
-Hei, hei mai usor cu injuriile.Vreau sa dorm cu tine ce nu intelegi, ma ia in brate si ii vad zambetul pervers.
Ii dau bratele puternice la o parte si ii zic ca accept dar nu doarme cu mine in pat.Incepe sa rada spunandu-mi ca nu doarme pe jos si ne-am contrazis pana in camera.Deschid usa si ii zic ca ma duc la baie sa ma schimb.Intru inauntru si-mi dau jos hainele ramanand dor in lenjeria intima.Mi-a fost greu sa ma dezbrac pe intuneric dar de.Il aud pe roscat cum ma intreaba daca poate sa intre spunandu-i ca nu , aud cum usa se deschide si fug cu pantalonii pana la genunchi si inchid usa.Imi ridic repede pantalonii, imi iau bluza, imi chitesc hainele si ies din baie.Intru in camera si ma asez pe pat dar ma ridic imediat ce simt ca Sasori este pe el.Ii spun sa se dea jos si executa.Nu stiu pe unde s-a pus, pe jos au pe scaunul biroului dar nici nu-mi pasa.Ma pun in pat si adorm dar dupa putin timp…….
[Imagine: 82s.png]
When you look into my eyes, tell me what you see,
Do you feel my love for you, makes you HAPPY, sets you free?


#16
Deci acest capitol ma lăsat în suspans. Cred că inima de gheață a Sakurei va fi topită de șeful ei. Mă întreb ce mai are în gând perversul ală, deși sunt mai curioasă cum va reacționa Sakura. Într-un fel îmi e milă de roșcat, un șef normal nu se plânge la fiecare lovitură sau de fiecare dată când îi sunt curățate rănile. Sau poate a vrut doar să pară slab pentru a convinge pe Sakura că nu are cum să-i facă rău. Şi aștept să văd cum va decurge proba, cum Sakura îi va lăsa pe toți mască.
Cam asta-i tot, spor la scris și să ști că ficul tău e foarte inspirat.

#17
Buna iubita, am trecut si eyu pe la ficul tau, in sfarsit. De fapt am trecut mai de mult dar nu am avut timp sa las si un comm. Eh, uite ca acum iti las. Eu nu voi critica nimic, oricum vad ca deja ti s-au mai zis unele lucruri, la celelalte capitole, dar ma rog. Deci mie imi place foarte mult ficul tau. Si sa stii, ca intotdeauna, dar intotdeauna, voi ramane o cititoare fidela, pana la sfarsit. In resp iti soun ca vreau nextul si ca te pup dulce draga verisoara. Sper sa ma anunti si pe mine cand vine continuarea. Bye :bye:

#18
Hey....mă bucur că mi-ai spus pentru că, după părerea mea, ficul tău este genial. Ideea mă atrage, îmi pare rău că nu am citit mai repede, dar cum spuneam este super. Îmi place cum se poartă Sakura cu Sasori, chiar dacă el e bossu:)). Ai tot ce trebuie, descriere, dialog, narațiune, și chiar le îmbini minunat. Oare Sasori o va face pe Sakura să-l mai bată o dată? Pare așa de firav după cum ai spus a început să țipe pentru că îl bate o fată. Of băieți din ziua de azi sunt așa bine educați încât nu lovesc o fată.

#19
Am revenit, daca pana acum ziceai ca nu ai critica lasa ca pun eu acum.
Unde e descrierea? :-w Acest capitol nu prea a avut descriere. Adica puteai sa descrii acel sentiment de parere da rau mai bine, nu doar sa spui "inca imi pare rau..." prea simplu, adica trebuie sa convingi ca chiar regreta si sa-mi dai si mai multe motive pentru cerea scuzelor. Cand sa luat curentu, desemenea putea descris putin, mai ales suferinta ei. Se facea o legatura imediat, incearca sa profiti de anumite chestii.
Dialogul merge, iar la greseli nu stiu daca sunt [defapt nu prea am fost atenta] Fii atenta la semnele de punctuatie si lasa un spatiu dupa ele;;) Vezi ca ai avut foarte multe repetitii, ma cam plictisea. Incearca sa inlocuiesti sau sa formulezi altfel.
Sasori pervers.Ai intrerupt tot cand devenea interesant, iar cei doi zici ca-s soarecele si pisica.
Spor la scris.
[Imagine: h8v.gif]
 

#20
si uite cum postez eu next-ul >:D<

Ecape from the dead

Chapter 5


Ma pun in pat si adorm dar dupa putin timp tresar cand simt bratele roscatului imbratisandu-ma.Scot din gura un mic “Of” si Sasori se rica in fund punandu-mi capul pe picioarele sale.Ma privea in ochii-mi verzi si simteam cum ma sorbea din priviri si arde in mine dorinta de a-l saruta.Se apleaca spre mine si ma saruta pe frunte multumindu-mi ca l-am lasat sa doarma la mine.Vrand sa ma ridic sa-i spun ca nu are pentru ce reusesc sa-i dau un cap in gura.Ma intorc si imi cer scuze.Acesta imi pune mana pe umar si imi spune ca este in spatele meu.O firar ea de lumina.”Au’’asta a fost ultimul cuvant scos printre buzele-mi trandafirii in urma contactului cu parchetul gri din camera mea.Imi aud numele si ma ridic reusind sa-i dau lui Sasori al doilea cap in gura.
-Of, Sasori te rog scuza-ma dar nu vad nimic.
Ii simt bratele cum ma ridica pe pat si ma strang tare aproape sufocandu-ma.Pentru un moment am crezut ca sunt moarta dar apoi cred ca a aparut si verdictul.Vedeam o lumina orbitoare ce-mi inchidea ochii si parca eram intr-o stransoare.
Dupa ce reusesc sa deschid ochii observ ca venise curentul si eram in bratele roscatului.Imi cer scuze inca o data pentru capetele in gura si zice ca nu-i nimic.Ma uit la ceasul care arata ora trei si jumatate.Ma desprind din stransoare si merg la baie pentru a-mi limpezii fata.Ajung in fata oglinzii si-mi vad tenul ca o smochina uscata. .Cred ca Temari avea dreptate in legatura cu salonul de infrumusetare.Ma dau cu o lotiune tonica si revin in camera.
Sasori statea intins pe pat cu mainile sub cap si privire-ai indreptata spre tavan.Sting becul si ma asez in pat sesizand apoi ca roscatul nu e in pat.Ma ridic in picioare si o perna face contact cu fata mea reusind sa ma doboare.Cazatura nu a fost finalizata pana la punctul contact deoarece asa zisul meu sef ma prins.Am intins mana usor ca el sa nu ma observe si am luat o perna dandu-i cu ea direct in fata. Am inceput amandoi sa radem si intr-un final ne-am culcat si noi.El a dormit pe scaunul de la birou si eu in pat.Dar dimineata a fost o alta intorsatura. El era langa mine si ma tinea in brate.M-am ridicat usor din pat pentru a nu-l trezii si m-am dus sa-mi fac siesta.M-am spalat pe fata,pe dinti si m-am dus la bucatarie pentru a lua micul dejun.Mi-am pus niste salam, o rosie si un castravete intre doua felii de paine si am mancat.
Am urcat sus si mi-am luat usor hainele punandu-le pe mine si am plecat. Am urcat in masina si dusa am fost.Intru repede in firma si merg direct in biroul meu. Acolo nu ma astepatau nimeni altele decat doua fete ce se certau mai tot timpul pe tema ca a incercat una din ele sa o ucida pe cealalta.
Una din ele imi spune ca a avut loc inca o tentative de omor.Aceasta era Hinata. Avea parul brunet si ochii lila.Cealalta fata, Ino, spunea ca nu-i adevarat. Si tot asa pana cand m-am trezit si eu de-a binelea.
-Gata! terminati. Nu cred ca ati incercat sa va omorati reciproc fiind cele mai bune prietene!?
-Eram cele mai bune prietene! spun amandoua deodata.
Ma duc la ele le iau de urechi si le dau cap in cap.Le spun sa nu mai vina la mine cu prostii deastea si pleaca.Le conduc pana jos si dau peste alte nebune .Temari si Kushina isi “aranjau” reciproc coafurile.Le-am prins in timpul actiunii chiar in punctul culminant.Se paruiau una pe alta.Ma duc la ele si le despart.Acum fiecare spune ce vrea iar eu nu inteleg nimic.Le dau doua palme de nu se vad si le spun sa nu se mai intample asemenea prostii.Iar incep sa spuna “ nu eu “ “ea a fost devina “ea a inceput” ea ea ea si iar ea.Plec de langa cele doua si urc la etajul patru unde se afla biroul meu.Imi beau cafeau si ma uit prin cateva formulare.Aud un ciocnit in usa si zic un “Intra” . In fata mea isi fac aparitia cele doua prietene ale mele.Isi cer scuze si imi spun ca pentru mine promit ca se vor intelege mai bine .Le imbratisez si le propun sa mergem la un suc. Sunt de accord si mergem la cofetaria apropiata. Ne asezam la o masa si comandam trei sucuri. Eu imi iau si o savarina. Pana ce chelnerul aduce comanda noi discutam despre relatia lor de “prietenie”. Chernerul aduce comanda si incep sa savurez prajitura comandata. Dupa ce o termini mi beau sucul si mai discut cu fetele.Le intreb daca imi pot lasa firma pe mana lor si cred ca au dubii.Temari imi spune ca nu e prea sigura si ca trebuie sa le mai dau timp.Ma ridic si le spun fetelor ca e timpul sa ne reluam activitatea.Plecam si ajungem in firma fiecare revenind la postul ei. Urc in biroul meu si pe scaun era Sasori care admira peisajul.Il intreb daca-i place si tresare intrebandu-ma ce mai fac.Il iau de mana si il dau la o parte de pe scaunul meu. Se da la o parte si se pune pe scaunul din fata mea punandu-si picioarele pe birou direct in nasul meu. Ma uit la el surprinsa , cu dispret si ii dau picioarele jos de pe birou intrebandu-l daca e nebun.
-Hmmm…nu sunt nebun doar ma relaxam.Azi la ora stabilita ieri ne intalnim pentru a doua proba te astept la agentie.Mai vorbim.
Pleaca imediat dupa ce-mi spune”mai vorbim” si nici nu apuc sa-i spun pa sau altceva.Ieri…oare ce ora a spus?A stiu paisprezece PM da , bingo. Si se pare ca este treisprezece si cincizeci si trei de minute.Nu mai am timp asa ca-mi iau repede geanta inchid biroul le salut pe fete ca de obicei si plec.
Apas acceleratia si cand mai am de parcurs o mica distanta pana la agentie sunt oprita de niste politisti care-mi cer actele si buletinul. Le prezint si imi da voie sa merg mai departe. Acum drumul imi este intererupt de un accident. Era un traficant de droguri si un om simplu ce au facut accident si asta a dezvaluit dubita plina a traficantului.Era un reportaj minunat asa ca cer numele baiatul.Dupa asta dau cateva telefoane si fac rost de un interogatoriu al acestui Sasuke.Avea ochii negrii si parul de aceeasi culoare.Nu i-am vazut vestimentatia dar cred ca e cu lectiile la zi.In sfarsit se termina tot calvarul asta si se da drumul circulatiei. Ajunsa in fata agentiei intru si nu vad absolut nimic.Doar holurile mari si verzi ale agentiei.Mai merg doi trei pasi si observ mai multe holuri care se intersecteaza intr-un singur punct.Era o liniste ce sincera sa fiu ma obosea dar imi provoca si frica.Imi caut telefonul in geanta dar ……
[Imagine: 82s.png]
When you look into my eyes, tell me what you see,
Do you feel my love for you, makes you HAPPY, sets you free?




Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  There is no escape from the real hell [ + 16 / 18 ] sickness 17 8.789 07-03-2011, 10:01 PM
Ultimul răspuns: hiimera
  Escape me nimeni 42 27.276 04-02-2011, 10:20 PM
Ultimul răspuns: •нąкü•
  Wait...and dead Heratcher.21q 11 6.829 15-12-2008, 03:47 AM
Ultimul răspuns: Apathy


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)