Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Doar un gest ma alina

#1
Buna tuturor ! M-am intors cu un nou fic original si sper mult sa va placa. Eu cand scriu ficuri si parodii , pun cu adevarat suflet. Se mai intampla uneori sa fie capitolele mai plictisitoare si banale. Povestea ficului meu are la baza ca sursa de inspiratie drama coreeana You're beautiful si cea japoneza Ikemen desu ne. Povestea este relativ asemanatoare , adica cu formatia, personaje asemanatoare, dar continutul este diferit si veti vedea si voi. Sper sa va placa. Accept in materie de comentarii orice : opinii, vorbe, criticii, sfaturi , si mai dure ( dar facute in limita bunului simt si nu in bataie de joc) Multumesc ! :* >:d<




Doar un gest ma alina

Capitolul 1

O usa se deschide instantaneu. Nu apucai sa vezi nimic datorita unei lumini orbitoare. Tot ce se putea zari printre palpaituri era ceea ce parea un hol prelung cu podea decorata cu marmura. In misterioasa incapere, isi fac intrarea 3 baieti si o fata in urma, incercand sa tina pasul. De indata ce ajunsera pe acel hol, realizara ca de fapt era o scena lucioasa pe care bateau luminile puternice ale reflectoarelor. Cei trei baieti apuca instrumentele : betele de la tobe si cele doua chitare rock electrice. Multimea de oameni din fata lor ii copleseste cu un val rasunator de aplauze si tipete de bucurie. Baietii aveau tinutele identice : costum lucios, negru, usor mulat pe corp si veste usor sclipitoare. Tobosarul se numea Shin si era un japonez vopsit blond. Avea o fata copilareasca si ochii negri foarte dragalasi si blanzi. Usoare picaturi de sudoare se scurgeau pe nasul lui prelung. Isi trecu superficial limba peste buzele subtiri de emotii, dand tonul parca e pregatit de spectacol.
In coltul scenei ,in dreapta, statea putin meditand cu mana pe chitara, Kyo. Cine il stia pe Kyo sau chiar daca il vedea pentru prima oara, sesiza ca este un baiat calm, linistit si deseori tacut. Firea lui era de om optimist si bland, deseori zambetul sau privirea lui valorand mai mult decat 1000 de cuvinte. Satenul ridica capul din meditatie. Afisa un zambet fermecator lui Shin. Kyo avea ochii oblici de un unghi mai ascutit, adica la el coada ochilor era usor inaltata, ca la mongoloizii puri.
In celalalt colt al scenei se mai zbatea sa-si aranjeze parul negru ciufulit, chitaristul si vocea masculina din formatie , Naoki. Te amuza efectiv strambaturile pustiului sexy al formatiei. Brunetul era cel mai adorat, dar si cel mai infumurat si lipsit de modestie. Cu toate acestea era prietenos and sociabil, dar cand venea vorba de popularitate, se umplea de sine. Avea si caracter si fata pentru popularitate, ochii mari si negri, nasul bine definit, buzele rozalii si carnoase si parul usor lung si infoiat ar fi dat orice fata pe spate.
Isi duse de cateva ori mana si se stramba pentru ca parul ii statea prea exagerat de infoiat. In acea clipa fumul de scena si luminile de audienta pornira, Kyo si Shin incepura sa cante din instrumente. Naoki , brusc trezit din gestul lui absurd, incepe sa cante si el din chitara o nota mai lenta.
Atunci pe scena, aparu o fata imbracata intr-un costum de blugi mulati si vestuta de sarafan si purtand sandale negre cu platforma. Avea parul roscat si pana la nivelul umarului, ochii oblici si inderpatati, fata rotunjoara si finuta. Toata lumea o coplesi si pe ea cu aplauze. Numele fetei era Nariko. Aceasta lua microfonul si incepu sa cante o melodie usoara si cu atata suflet incat simteai versurile pe viu. Oamenii din primele randuri , ii acordara o atentie desavarsita, fiind profund miscati si frumusetea cantecului.
Dupa melodie inceta, in toata sala cat si pe scena se instaurara cateva clipe de liniste. Nakori pleca capul in pamant brusc, apoi isi ridica privirea increzatoare. Din ambele colturi ale scenei Kyo si Naoki ii urmareau miscarile. Atunci multumea se ridica in picioare , aplauda si striga : '' Biss''
In acel moment melodia precedenta fu reluata pentru spectatori si fu la fel de impresionanta ca prima data. Dupa acest cantec urmara doua rock mai vioaie.
Primul cantec atinsese un punct intim in sufletul fiecarui spectator si le captase atentia , urmatoarele melodii nu au putut inlocui acel sentiment de neputinta si singuratate pe care il crease initial. Concertul celor patru se termina...sala se goli, nimeni nu putea sparge tacerea din formatia Eingeru. Indrazi totusi in timp ce-si strangeau instrumentele, blondinul sa-i inveselesca :
- Deci...mergem la masa? Haideti la niste ramen sau onigiri ! spuse Shin afisand un zambet larg.
- De acord ! Sa-l rugam pe Nori-san sa ne pregateasca. Ramenul lui e delicios !interveni entuziasmata Nakori.
Cu totii aprobara si pornira spre usa. Shin porni primul cu doua dintre tobe in brate foarte vesel ca de obicei. In urma lui Kyo mergea cu pasi marunti tarand chitara dupa el. Mergea cu capul plecat si se simtea asa zvarcolit si golit sufleteste. Intru-un moment , incetini de tot si auzi cum Nakori se apropie repezita. Fata nu fasuse decat 2-3 pasi si se auzi un zgomot sec.
Acel sunet cazu ca un trasnet asupra lui Kyo si se intoarse de indata buimac. In pragul usii, Nariko fusese apucata de incheietura mainii de Naoki. In acea clipa, lumea satenului parca deveni nula cand ii vazu pe cei doi fata-n fata. Inima ii fu acaparata de gelozie, dar nu putea face niciun gest.
- Naoki, ce faci ? intreba Nakori
- Asteapta, trebuie sa discutam si mai mult de atat, managerul Riota Tokimura vrea sa-ti vorbeasca.
- Ia auzi Naoki... nu moare Riota. Las-o pe Nakori sa manance ceva... Merita..dupa un astfel de concert. Nu mai face aici spectacol cu atitudinea ta de macho si prefacandu-te ca-ti pasa ! interveni furios Kyo. Brunetul tacu si ii elibera mana fetei. Rosti slab printre buze : du-te odata., apoi trecu pe langa cei doi arogant.
- Multumesc , Kyo-san !
- De ce? De ce mereu te lasi influentata de el ? El sa te conduca? Nu esti o marioneta Nakori...
- S-Stiu, Kyo-san, dar sunt unele clipe in care, cu toate ca eu sunt baza formatiei...nu valorez nimic in ochii lui Naoki. Pentru el nu sunt decat o vocalista... si atat!
Kyo ii facu semn fetei sa mearga la bufet, tanara ii zambi recunoascatoare pentru gesturile lui de blandete.
...............[Imagine: bnkWUB1.png?1]




Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Vreau doar sa... Lexxu 2 2.360 26-05-2012, 06:27 PM
Ultimul răspuns: Katsu
  Vreau sa fiu doar om! Sayonara 1 2.280 09-04-2011, 09:55 PM
Ultimul răspuns: Miss Serenity
  Doar niste versuri Nixu 14 8.080 18-03-2011, 08:05 PM
Ultimul răspuns: MaDy^^
  Doar tu KarinaD 4 3.725 06-03-2011, 02:43 PM
Ultimul răspuns: Kayla.
  Doar o umbră .Anne 5 2.805 09-01-2011, 11:12 PM
Ultimul răspuns: Amélie
  Doar sipmle cuvinte Kmmaiesyk D. 0 1.579 01-01-2011, 10:34 PM
Ultimul răspuns: Kmmaiesyk D.
  Fara doar si poate a ta. miChiY 1 2.711 14-11-2009, 12:38 AM
Ultimul răspuns: Vampire
  Eu o doamna?Doar in vise! Mishelle 12 9.904 10-07-2009, 10:50 PM
Ultimul răspuns: Marty:X


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)