Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Doar tu

#1
M-am apucat si eu din prostie sa scriu o mica poezie [da,da stiu, rimeaza] Deci ma astept sa primesc critici cu tonele >.< Si din nou stiu ca este doar de 2 strofe ,dar vreau sa vad de ce sunt in stare siapoi sa fac ceva diferit. Parerea voastra conteaza pentru mine asa ca spor la comentat.

Doar tu

Doar tu ai stiut ce e in sufletul meu,
Doar tu ai stiut cand mi-era greu.
Doar tu m-ai iubit neincetat,
Doar tu m-ai iubit cu adevarat.

Dar atunci tu ai plecat,
Si m-ai lasat sa sufar neconditionat.
De atunci tu m-ai uitat,
Si mi-ai lasat sufletul uscat.
[Imagine: Hm757.png]





#2
Buna :). Iti zic din start ca nu le am deloc cu poeziile, sunt complet paralela ( nici n- am incercat sa compun vreuna.. mi- e frica X_x ). Revenind la poezia ta.. ce inteleg eu din poezia ta? Din prima strofa inteleg cat de mult se iubeau, la trecut, ( doar atat), iar din strofa a doua ca acel " tu" a plecat si a lasat- o sa sufere, uitand complet de ea ( sau el.. cred ca e o ea :)).. sau asa vreau sa cred). Nu am sa te critic, ti- am spus doar parerea mea.. cam scurta...

Si " [da, stiu aici nu are nici o logica>.<]", chiar nu are ce cauta aici...
:-H
Mi-e foameee!!!

#3
Mhh...
Cu toate ca esti incepatoare rimele sunt net inferioare:seci, goale, lipsite de tot ce inseamna sentiment.
Un sfat important, nu te apuca din prostie de poezie, n-are farmec. Nu conteaza cat de mica, scurta, sau ceva in genul asta este poezia, conteaza ce transmiti, iar tu nu mi-ai transmis nimic prin ce ai scris aici. Rima are, masura are dar unde e mesajul? In spatiu, probabil.
Incearca sa simti ce scrii, ca prim sfat, apoi, mai bine mai putin si consistent in expresivitate, altfel spus putin si bun decat mult si prost.
Incearca sa scrii ce simti, cu sau fara rima, si-adoua zi n-ai decat sa-i adaugi rima si s-o intorci pe toate partile, va iesi cel mult ceva mediocru, dar e un punct de plecare, nu?
Servus, fi pe pace.
Iubesc sa simt cum cazi
[Imagine: Untitled3-3.jpg]
cad
cadem

#4
Hey sister ^^. Mie imi place mult. Are rima si e perfecta. Nu inteleg de ce ai spus ca nu stii sa compui si ca astepti critici cu tonele. Si sincera sa fiu, eu am simtit ceva cand am citit si m-am simtit umpic aiurea, stii tu de ce -________________________-". Mai incearca sa compui, sa vad si eu ce-ti poate capul : > si sa mai am ce comenta. ; ))
[center][Imagine: 2isxfr.jpg][/center]
Mulţumesc, Abbeh. Ly <3.

[center][Imagine: lh4lc.gif][/center]

#5
Dacă tot am dat peste acest topic, mi-am zis că ar fi bine să las și un com, chiar dacă poezia e de mult timp. Cum a spus și Ich. nu contează cât de mică e o poezie, ci ceea ce contează cu adevărat este mesajul transmis și ceea ce vrei tu să transmiți cititorilor. Poezia ta are rimă, măsura e bună, ritmul destul de ok, deși mai puteai lucra la el, dar nu îmi transmite nimic, mă lasă rece. Ar fi bine ca pe viitor să încerci să lucrezi mai mult la mesaj, și la ritm de altfel. Nu te apuca să scrii poezii dacă nu îți place poezia, dacă nu ai înclinații spre așa ceva, mai mult ca sigur nu va ieși așa cum te așteptai. Încearcă ,ca prin versuri să îți transpui propriile sentimente, lasă-ți imaginația să zburde, scrie ceea ce simți tu și cu siguranță rezultatul va fi cel dorit. So, eu îți spun baftă, să ți cont de sfaturi și să mai postezi.
[Imagine: j5atg3.png]




Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Doar un gest ma alina Erina Ozaki 0 2.034 02-08-2012, 06:17 PM
Ultimul răspuns: Erina Ozaki
  Vreau doar sa... Lexxu 2 2.359 26-05-2012, 06:27 PM
Ultimul răspuns: Katsu
  Vreau sa fiu doar om! Sayonara 1 2.280 09-04-2011, 09:55 PM
Ultimul răspuns: Miss Serenity
  Doar niste versuri Nixu 14 8.078 18-03-2011, 08:05 PM
Ultimul răspuns: MaDy^^
  Doar o umbră .Anne 5 2.805 09-01-2011, 11:12 PM
Ultimul răspuns: Amélie
  Doar sipmle cuvinte Kmmaiesyk D. 0 1.579 01-01-2011, 10:34 PM
Ultimul răspuns: Kmmaiesyk D.
  Fara doar si poate a ta. miChiY 1 2.711 14-11-2009, 12:38 AM
Ultimul răspuns: Vampire
  Eu o doamna?Doar in vise! Mishelle 12 9.904 10-07-2009, 10:50 PM
Ultimul răspuns: Marty:X


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)