Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Dear Diary

Draga Jurnalule,

Ziua aceasta a inceput in bine. M-am trezit pe la vreo 11, m-am dus la baie si am mancat. Mamaie ma inebunea sa mergem la mall, iar eu nu aveam chef asa ca ne-am dus frumos la matusimea. Ei erau intr-o veselie mare. Ascultau Michael Jackson si il imitau 21. Unchimiu facea degustari de vin, asa ca m-am alaturat. Am gustat atata vin, incat m-am imbatat, si vorbeam numai prostii. Nu mai puteam sa merg 21 asa ca m-am impiedicat chiar in tocul usii.
Acum stau, si ma gandesc ce o sa fac maine. Iarasi meditatii. Eh, asta e. Macar azi a fost amuzant. Zuppy02
HOT. SEXY. and POWERFUL.

M-am trezit la ora 7 cu o senzaţie ciudată şi am stat până la 9.
Apoi am stat iar până la 1.25 pm uitându-mă la One Tree Hill, am văzut 3 episoade şi m-am pus să mă culc.
Mama mi-a cumpărat o carte cu 50 de teste pentru evaluarea naţională la română, o am şi la mate şi ar cam fi timpul să mă pun să le rezolv, am 95 de teste de rezolvat în câteva luni.
Apoi când m-am trezit am simţit o lene de nedescris. Mi-e lene să stai în picioare, să mă mişc, până şi să-mi mişsc ochii şi amorţesc uşor. Şi am şi nasul înfundat, pfu.
Cred că voi sta pe calcularot până la 9 şi apoi mă pun să citesc ceva real. Până atunci voi comenta nişte poveşti pe aici sau văd eu ce fac.
Şi mă uit la One Tree Hill în continuare.
Ah, n-am menţionat că nu am poftă de mâncare şi nici sete, dar mă deshidratez foarte repede.

Nu ştiu ce să mai spun. Mă simt rău, foarte rău.
Xoxo, AlerimxD.
[Imagine: 73m8sj.png]


Dear Diareh,

Astaaazi m-am trezit pe la ora 11, cred ca atat era. Am mancat putin apoi m-am plimbat de colo-colo prin casa. Ma durea capul si inca ma doare si mama zice ca am inceput de sinusita. God, asta imi lipseste acum, o gripa de aia buna.
Am mers afara umpic, apoi tata a plecat la lucru si eu am ramas sa o ajut pe mama cu de-ale gurii. Acum sunt la pc, normal si ascult Top 40 Radio 21. Mestec guma si ma intreb ce sa mai fac de plictiseala.
[Imagine: ak8THBQ.png]


Dear Diary,

Hmm, e prima oară când îţi scriu, oare cum de nu te-oi fi văzut până acum?! Anyway, azi a fost o zi obişnuită. M-a trezit mama când dormeam mai bine, doar ca să alerg până la magazin, să fac cumpărăturile şi să mă intorc cu o durere în gât.[Şi cică tot vina mea e fiindcă nu trebuia să alerg ca disperata ]. Apoi m-am instalat binişor la calculator, am dat drumul la muzică, am intrat pe Zup să văd ce mai e nou, şi apoi am intrat pe mess [cine m-a pus nu ştiu -.-]. Nici bine nu am apucat să-mi pun <Busy> la status, că 20 de ferestre mi-au invadat desktop-ul. 20 de roboţei maniaci mă hug-uiau şi mă întrebau ce fac [ce pot să spun...îmi iubesc prietenii].Pe la jumătatea zilei am realizat un lucru fantastic, şi anume <Voi avea parte de o perioada fără şcoală>. Starea de bucurie nu a durat prea mult fiindcă m-am certat cu Zuza, dar,ca de fiecare dată, s-a încheiat cu "Oooh, îmi pare rău, sunt o proastă T^T" "Oh, şi mie.." + hug-uri multe şi alte chestii siropoase. Ah, da..încă un lucru important..astăzi fratele meu s-a asigurat că am ce face in aceasta "lungă" vacanţă. Arunca cu nişte ciuciuleţi de hârtie în mine. Nu am dat importanţă până să aflu că acei ciuciuleţi de hârtie îi facea din caietul meu de fizică, deeci trebuie să îmi fac alt caiet.
Nu mai e mult până ca ziua să se încheie, dar cu siguranţă voi mai avea parte şi de alte momente de genul, pentru că, ei bine, aşa arată o zi obişnuită pentru mine. :]

Xoxo, Ang.
Angilicious|dA
[Imagine: pikachu___batman_by_mnrart-d58f68d.gif]
Nothing I shoot gets back up again.
Drawings.| Photos.

Eh, dear Diary ,

Here I am . Lovita in aripa, asa, putin, da' dupa cum spunea o melodie "N-am nevoie de aripi sa zbor". Cu ce ma laud ? Ca am descoperit unele chestii . . . Ca pot spune ca-mi bag picioarele in unele prietenii si ca unii oameni nu pot face diferenta dintre obsesie si o simpla dorinta de a sta de o vorba cu o anumita persoana.

Trecand peste asta. Ma laud ca am trecut la judeteana. Ca am terminat semstrul foarte bine, zic eu, ca mi-am cumparat o fusta mini 21 si ca voi merge la patinoar, piscina biliard si film saptamana asta. Ma mai laud ca in ultima perioada am primit niste palme de la viata care m-au trezit la realitate si de care aveam al dracului de multa nevoie 39 .

Cam atat 21
Old nick - mary2we

S-am scris cu sange
Pe randuri de cristal
Poveste-acum incepe ...

My pics on dA

My pics on AnimeZup

Viata dubla - my fic


Draga Diaree,

Azi iar am avut de-aface cu batucitorul de fund universal Sageata Albastra. 3 ore si un sfert de stat complet incomfortabil pe un scaun de 2 surcele. De data aceasta am nimerit un tramvai mai de Doamne-ajuta... nu era inghetat bocna. Iei RATT, ti-ai instruit oamenii cum sa dea drumul la caldura. Sper ca le-ai dat un os.

Trecand mai departe si ajungand in Scartz (only for TM), am baut o cafea din aceea cum au acolo. Mare... nu la fel de mare cat aia de un litru de la Starbucs pentru cei care doresc sa-si puna capat zilelor, ci doar mare. Asa nu mai dorm eu in aceasta noapte, mai ales ca am examen de la 8. Unul oral pe deasupra. Sa ma spal bine pe dinti. E foarte important sa ma spal bine pe dinti.

Trecand mai departe si dupa cum ziceam mai demult, am scapat de retardatii de la Orange. Am trecut pe Cosmote, iar cu aceasta ocazie mi-am si comandat noul telefon. Un Sony Xperia X8. Telefon simpatic si micut... dar destul de performant. Si are Android la bord. Ador Android-ul, mai ales ca e un Linux mai special special pt. telefoane. Cu o mascota mica, simpatica si verde.

Zilele trecute am urmarit Gundam 00 - Awakening of the Trailblaizer. Am ramas WTF!? cand am vazut finalul. A avut nevoie de doua serii anterioare ca sa primim un film cu un final asa tampit? Se pare ca da. Also, am inceput sa urmaresc si Gundam Zeta. Yea', Gundam mood these days...

In final, ma asteapta o noapte lunga... sau asa sper. G'nite!
I laik pie... and beer... period.

M-am trezit de dimineaţă şi după ce am mâncat m-am uitat la un singur One Tree Hill că la 10.30 trebuia să fiu la rodipet ca să mă întâlnesc cu un coleg, Andrei, ca să mergem la bibliotecă. Eu îmi dusesem singură cărţile şi cum el nu citeşte şi trebuia să le ducă până pe 4, iar eu mă făceam legumă în casă l-am însoţit.
Doar că am luat adidaşii, pfu. Nu mi-am dat seamă că încă mai e zăpadă. Dar măcar de data asta nu am mai alunecat, însă el aluneca hard :]] Dar n-a căzut. Ah, şi nu mai spun că mă ţineam de el de frică să nu cad iar =]]
Deja aveam 2 cărţi, dar n-am rezistat în faţa Cărţii Viitorului de Cecelia Ahern şi Toate acele lucruri pe care nu ni le-am spus de Marc Levy. Îmi plac mult autorii aceştia şi n-am putut să le las acolo ştiind că nu le-am citit.
Am mers apoi la cealaltă bibliotecă, pentru că noi copii fără minte am împrumutat într-o zi de la 2 biblioteci. Am mers pe faleză şi era să mor de alb şi de lumină. Nu credeam că mai e încă muultă zăpadă.
Apoi am mers acasă. Nu are rost să mai spun cât am râs pe drum :]

Şi am început să citesc Cartea Viitorului. Aş vrea să mă mai uit la un One Tree Hill pentru că s-a terminat cu foarte mult suspans, dar asta e. Mă întorc la citit.
Xoxo, AlermixD.
[Imagine: 73m8sj.png]


Dear diary...

Nu te-am mai vazut de un secol 21 Cum am putut sa uit de tine?Anyway,ma bucur ca e vacanta asta scurta de o saptamana-deh,nici n-a mai ramas mult din ea.
M-am trezit azi aproape la 1.De ce asa tarziu?Pentru ca am stat sa ma uit la ''Alien:ultima sansa'' de pe ProTv in reluare 21 A fost super tare filmul.Dupa ce m-am trezit,am mancat,si am intrat pe net,si acum ascult muzica-as usual la ora asta Smile
Cred ca va fi inca o zi obisnuita de iarna-ah,da,am uitat sa mentionez ca e zapada afara :X Insa nu voi iesi afara,fiindca e frig.Sper sa treaca si iarna mai repede,si sa vina primavara,fiindca mi-e foarte dor de putina caldura.
Have a nice day! Smile
[/font]Always keep the faith <3

Dear diary...

Astazi a fost cea mai super zi din toata vacanta asta de nimic. Asa cum ma asteptam am fost trezita cu noaptrea-n cap ( pe la noua si ceva ). Afara ii un frig de nu pot sa ies, dar am fost scoasa cu forta. Fratemio si varamea vor sa se dea cu sania. Cumva, cumva m-au convins si pe mine, doar ii iarna, nu? Dupa ce ca am ratat cea mai frumoasa parte a anului, trebuia sa fac ceva sa recuperez o luna. Chestia naspa a fost ca mi-au inghetat decetele chiar si prin manusi dupa numa zece minute. Deci pana la ora actuala am fost trantita de vreo cinci sute de ori si spalata de o suta. Ma rog, dar a fost distractie, cine s-ar fi gandit ca m-as fi putut distra doar cu cei doi pitici. So... this is all 4 today,
See ya next time, bye 3
[Imagine: 2rcpz12.jpg]

Cincizeci de minute ne despart privirile. Mă doare să te văd mereu atât de distant faţă de mine. Cu ea eşti simplu tu, cu mine de ce nu ai fi? Mă laşi să sper că într-o zi vei putea să-mi vorbeşti aşa cum şi eu încerc să îţi arăt că ţin la tine, dar eşti atât de orb încât nu vezi dincolo de această ceaţă densă pe care ai creat-o de unul singur. Flacăra ce trăieşte-n mine devine din ce-n ce mai puternică cu fiecare privire, cu fiecare literă pe care mi-o rosteşti, dar îmi este frică. Frică ca într-o bună zi această scânteie să se stingă în mometul în care te voi vedea de mână cu ea. Îţi cer un singur lucru, te implor nu mă lăsa în urmă. Nu mă lăsa să fiu doar o umbră a trecutului...

Dear diary,

Îmi tot vine în minte citatul asta : "Rather than love, than money, than fame, give me truth" de Thoreau. Este genial.
Am terminat deja Cartea Viitorului şi azi am început Toate acele lucruri pe care nu ni le-am spus. De Marc Levy. Şi pare mult mai interesantă decât cealaltă.
Până diseară va trebui să fac două rezumate la nişte cărţi pentru la şcoală şi apoi cred că mă voi mai uita la nişte One Tree Hill sau Bernard Bear, doar sunt VIP pe vplay ^^ Este a doua oară când îmi oferă o săptămână vip când nu am făcut mai nimic (în afară de faptul că mă uit la seriale ca disperata). Dar îmi place.
Iar diseară vine fratele meu, abia aştept să-mi admir laptopul roşu Dell ;x Deja îl venerez.
Aw, e aproape ora două. Mă pun să citesc.

You know you love me.
Xoxo, AlerimxD.
[Imagine: 73m8sj.png]





Utilizatori care citesc acest subiect:
3 Vizitator(i)