Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Ce asculti acum ? v.2

Bella - Nobody loves me.
Wow, imi place la nebunie ritmul melodiei : )) E chiar haioasa, intr-un fel si e dansanta, sa zic asa. Prima data am dat de ea in H&M la Unirea, in timp ce probam niste haine in cabina de probe. Uitasem complet sa le mai probez. Ascultam melodia xD. Am dat de ea doar de cateva zile, insa ii stiu aproape toate versurile pe de rost. Ehe, I really like it.
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !


si eu acuma
eu ascult : Enya - Athair Ar Neamh
http://www.youtube.com/watch?v=JIABga915AY

eu una dor acest cantec, este foarterelaxant si placut, il ascult mereu cand sunt nervoasa si am nevoie de liniste, te duce intr-o alta lume, mai ales ca e 2:56 noaptea va dati seama cum ma duce acusi in lumea vielor 21
oricum iubesc acest cantec 8

Voltaj - Eu cu mine
Voltaj este una dintre trupele mele preferate din Romania, iar aceasta melodia este cu siguranta in top. Tin minte cand dadea videoclipul la televizor. Nu il ratam niciodata : )). Melodia mi se pare extrem de frumoasa, cu versuri superbe si negativul genial, la randul lui. O am in telefon de aproape un an si pot spune ca si acum o ascult la fel de mult.
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !


Pavel Stratan - M-Am Născut De Ziua Mea
Er, merge. Interesante versuri, plăcut instrumental şi.. MOLDOVA ftw.
ÃŽmi place accentul lui, lololo.
[Imagine: p4KKzIN.png]
You could be the best of me when I'm the worst for you.
golden tragedy


SHINee - Ring Ding Dong
E prima data cand o ascult si nu ma mai pot oprii . Melodia asta m - a fermecat total . Mai ales ca acum e prima data cnad ascult SHINee . Idioata de mine . Nu am ascultat o formatie asa super si demna de laudat .
[Imagine: 8x3VTT8.png]
© Hachiyuki - deviantArt

Rocket to the moon - Mr right.
Ador videoclipul la aceasta melodie, povestea : )) Bineinteles, melodia este extrem de draguta, cu versuri superbe. Mi se pare ca trimit un fel de mesaj despre cuplurile din zilele de azi.

So, baby, maybe I'm you're Mr right : >
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !


Joy Division - Disorder

......................................................................................................................................
Tin sa mentionez ca pana am apucat sa scriu toate puncte am trecut la urmatoarea melodie, respectiv:
Joy Division- Isolation




Enrique Iglesias - Hero
Stiu ca este trista, dar simt nevoia sa plang putin, ma simt putin abandonata si data la o parte, oricum, m-am cam saturat de Dirty Dancer, Tonight I'm Loving you, etc, ma axez pe melodiile nitel mai vechi si triste, care ma fac sa zambesc cat de cat printre lacrimile care curg ^^.
Zambeste....totusi..maine poate va si mai rau {>.>} eu sper sa nu ca maine e ziua mea21.
[Imagine: animeloves.jpg]
Odododododo ;x
Lumea asta te distruge,Te induce în eroare, Fură tot şi apoi fuge,Te răneşte şi te doare! x333
Gânduri Nespuse, Neştiute şi Inexplicabile

Hitt - Romance Sakura; imi plac tipii in asemenea kimonouri si inchipuindu-mi si o umbreluta atat de draguta cum am mai vazut in filme... *lovely* Imi place cand zice "Sakura romance" *faint*. Si partile in care sta in copac sunt de-a-dreptul... innebunitore! *rolling* Shit, si pot sa ma duc la concertul lui pe care o sa-l sustina. >.< POT! Dar nu vreau, ca intotdeauna. *headache* Ca si atunci cu... Orochi parca. 106 *parca asta era* Ce sa-i faci... tipacaruiai-amuitatnickname-ul macar nu mergi singura. :]
[edit] Prima oara eram atat de atenta la videoclip, inceputul -de oricate ori as asculta melodia, nu ca-s obsedata sau ceva de genul *rili o.o*- nu ma atragea, si apoi... eram atat de captivata incat tipa se intreba daca mai sunt sau ceva de genul asta. *rolling*
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

Týr - Stýrisvølurin

Mi-a adus aminte un prieten de ei, acelaşi care m-a pus şi să învăţ versurile din Sinklars Visa. Limbile nordice au început să mă fascineze prin clasa a 6-a când am reuşit să trec cât de cât de 'rockăreală'. Faroeza cel puţin mă face să vreau să fredonez versurile, chiar dacă habar n-am ce zic pe-acolo şi chiar dacă sunt perfect conştientă că nu pronunţ bine. Stýrisvølurin cred că e preferata mea de la ei, mi-a plăcut la început, îmi place şi acum. Refrenul e genial. Din punct de vedere al instrumentaţiei nu e cine ştie ce, dar cred că e una din puţinele la care să nu spun că 'ar merge şi un growl' [cum ar merge la The Devil's Orchard de la Opeth, damn he could have used some growls ...]. Şi aşa am ajuns acum să ascult asta, adică chiar cea de care ziceam mai sus. Instrumental e la fel de bună ca orice altă melodie Opeth, şi cum ador formaţia, nu cred că e ceva de zis aici. Akerfeldt is a bloody genius. Dar, dar!, cum am zis mai sus, i-ar merge un growl, ar fi picat numai bine, chiar şi fără un breakdown brutal.



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [split] Ce asculti acum? v.3 MsCreed 0 2.749 03-07-2012, 07:56 PM
Ultimul răspuns: MsCreed
  Ce Asculti acum? Kyo 1.345 518.560 18-12-2010, 09:53 PM
Ultimul răspuns: Unia


Utilizatori care citesc acest subiect:
3 Vizitator(i)