Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Ce asculti acum ? v.2

Jesse McCartney - What's your name?

Acum ceva timp ( mai exact o lună ), o colegă mai degrabă o fană înfocată Jesse McCartney mi-a spus că recent a descoperit o nouă defapt vechie piesă Jesse McCartney. Când am ascultat-o prima dată nu mi s-a părut cine ştie ce piesă impresionantă, având în vedere că nu îl am pe Jesse la inimă, dar cum "noile descoperiri" circulă repede la noi în clasă, o săptămână mai târziu absolut toate fetele ascultau acestă piesă pe care la momentul respectiv o numeau 'genială'. Şi ascultând-o în fiecare zi timp de o săptămână am început să mă îndrăgostesc de ea ( de piesă ), iar acum am ajuns să o ascult defiecare dată când apuc la PC.
Acum, în ciuda faptului că am spus despre piesă că nu este o capodoperă, îmi dă energia care mă face să fiu eu.
[Imagine: 2rcpz12.jpg]

Cincizeci de minute ne despart privirile. Mă doare să te văd mereu atât de distant faţă de mine. Cu ea eşti simplu tu, cu mine de ce nu ai fi? Mă laşi să sper că într-o zi vei putea să-mi vorbeşti aşa cum şi eu încerc să îţi arăt că ţin la tine, dar eşti atât de orb încât nu vezi dincolo de această ceaţă densă pe care ai creat-o de unul singur. Flacăra ce trăieşte-n mine devine din ce-n ce mai puternică cu fiecare privire, cu fiecare literă pe care mi-o rosteşti, dar îmi este frică. Frică ca într-o bună zi această scânteie să se stingă în mometul în care te voi vedea de mână cu ea. Îţi cer un singur lucru, te implor nu mă lăsa în urmă. Nu mă lăsa să fiu doar o umbră a trecutului...

Evanescence - Even in death

Ma simt foarte bine acum chiar dupa ce am vorbit 40 de minute la telefon, mi-am facut cel putin 20 de poze ca-mi place cum arat si am nevoie de Evanescence sa ma mentina la starea asta :3. And iubesc melodia macsim 8!
" Ce mi-a placut odata imi place intotdeauna, pentru ca optiunea mea este motivata. Fie ca urasc, fie ca iubesc, stiu clar de ce... "


Suntem diferiti atunci cand avem pe cineva care ne iubeste pentru ca... acestia ne ofera sute de motive de a trai.

SNSD - Run Devil Run

Ce e drept... nu ştiu ce tot zic ele acolo, dar pot da pe eng lyrics şi ritmul mi se pare deosebit. Mai ales la refren când zic toate de multe ori " run " : X. Am descoperit-o acum 3 luni cred şi de atunci o ascult măcar o dată pe lună, mă face să mă gândesc la ciocolată amăruie :]]
Slipping through the cracks of a dark eternity
With nothing but my pain and the paralyzing agony
[Imagine: 6iseio.png]

F.T Island - The One

E o melodie frumoasa , si ador lirica si vocile lor . De aceasta melodie am dat intamplator , si am ascultat-o la nesfarsit azi . Ma linisteste si ma faca sa ma gandesc la el . . .
As long as I'm with you I can't go wrong
I love this song . <3 Merita ascultat macar odata pe zii .
[Imagine: pleasestaybymyside.jpg]
Thank you, Valkyrja . -smiles-

Prodigy - Piranha

Acum de sărbători când ai musafiri şi cel mai bun lucru pe care îl ai de făcut e să stai la calculator, melodia asta dată la maxim e numai bună. Aşa nu o mai auzi pe mama când strigă "Adu celălalt platou dragă!". îmi place, o ascult fiindcă îmi dă energie, îmi place vocalul şi...îmi place.

Xoxo, Ang.
Angilicious|dA
[Imagine: pikachu___batman_by_mnrart-d58f68d.gif]
Nothing I shoot gets back up again.
Drawings.| Photos.

Linkin Park - Leave Out All The Rest

Stare de cacao 78. Am nervi, sunt deprimata si obosita 22. Merge cel mai bine la starea mea + ador versurile >3. Imi aduce aminte ca nu sunt singura si ca mai am pe cineva langa mine :].
" Ce mi-a placut odata imi place intotdeauna, pentru ca optiunea mea este motivata. Fie ca urasc, fie ca iubesc, stiu clar de ce... "


Suntem diferiti atunci cand avem pe cineva care ne iubeste pentru ca... acestia ne ofera sute de motive de a trai.

Ascult de 8 minute repetitia obsesiva a replicii "I've got a jar of dirt and guess what's inside it" din Piratii din Caraibe 2. Mai sunt 2 minute.Ma descurc,no problemo.Tare ideea videoclipului.Norocul meu ca de obicei ignor muzica dupa primul minut cand sunt la net,deci nu ma deranjeaza deloc.

"Do you really want me dead or alive/ To torture for my sins? "

Caz inchis, joc terminat, trage-ti fermoarul. Pana si un orb vede asta!
(George Rathbun)

[Imagine: 18m8pl.jpg]

30 Seconds To Mars - Closer To The Edge
Pur si simplu ador melodia asta!!:] Prima oara am ascultat.o cand vara.mea a venit la mine. Mi.a dat jet de la PC si a pus piesa.M.am indragostit de ea!:]]
E o trupa geniala!4 xD
Art is a dirty job, but somebodys got to do it!

Within Temptation - Bittersweet

Ma calmează piesa asta, la câte certuri am avut azi.
E așa liniștită și îmi alină sufletul.

Avantasia - Farewell
E bună când te uiţi la un film în genul In the name of the king deşi nu poate înlocui Carry the blessed home şi Skalds and Shadows.
A început HAMMERFALL - The Fire Burns Forever.
Începe să-mi placă ost-ul ăsta.
[Imagine: p4KKzIN.png]
You could be the best of me when I'm the worst for you.
golden tragedy




Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [split] Ce asculti acum? v.3 MsCreed 0 2.797 03-07-2012, 07:56 PM
Ultimul răspuns: MsCreed
  Ce Asculti acum? Kyo 1.345 525.660 18-12-2010, 09:53 PM
Ultimul răspuns: Unia


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)