Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Alege... lupta sau mori

#7
[center]Capitolul 4[/center]

Ii simteam limba cum se freca cu o frenezie absoluta de a mea, iar eu m-am lasat in voia sarutului sau, lasandu-ma pe spate si tragandu-l peste mine. Se urca deasupra mea, dar scanci rapid, cand facu o miscare mai brusca.
- Cate coaste rupte ai? Il intreb, privindu-l calm, chit ca in interiorul meu eram foarte agitat, fiindca nu vroiam sa moara din cauza unui idiot.
- Sorata a spus ca le am doar doua fisurate, dar am o gramada de vanatai pe intregul corp, imi marturisi, apoi imi mai dadu un mic sarut pe buze si se ridica de pe mine.
Ma ridic din pat si imi fac mainile caus, dandu-i de inteles ca voi fi scara, pana cand poate sa se catere in siguranta inapoi in gaura de ventilatie. Dupa ce se cara din camera mea, am luat pachetul ce mi l-a adus si am inceput sa il mananc pe tot, apoi m-am pus in pat, scufundandu-ma intr-un somn lenes si cu aspect mortuar, din care ma trezeam doar sa imi fac nevoile si sa beau putina apa, in rest, somnul de voie, ca nevoie nu este niciodata.

- Fratioare, primul lucru care o sa-l faci este un dus fierbinte, ca puti a transpiratie si excremente umane, apoi mananci ceva. Daca te deranjeaza Sanosuke, ii spui ca il futi mai tarziu in gura cu un bisturiu si gata, imi spuse Layla, mergand alaturi de mine, cu o mana tinandu-se de nas.
Imi dau ochii peste cap, fiindca nici in halul acesta nu miroseam de urat. Este adevarat ca nu am facut de ceva timp dus, dar nici in halul acesta incat sa nu poti sa stai langa mine. Trec pe coridorul internatului pe langa Sanosuke si inca un tip ce incepu sa faca misto de mine, dar inainte sa apuc sa faca ala doi pasi, blondul ii lua gatul cu un briceag, infigandu-l in maini, cand acesta si le duse la gat pentru a-si opri sangerarea cat de cat, pana la infirmeria scolii asteia de nebuni. Ii fac colegului meu de camera cu ochiul, apoi pornesc mai departe izbucnind intr-un ras sadic alaturi de Layla, facandu-i pe toti sa se dea la o parte din calea noastra. Descui usa de la camera si ma duc direct in baia micuta, unde imi dau jos hainele, imi reglez apa si incep sa ma spal pe trup, indepartand orice urma de transpiratie si de jeg, pe care l-am acumulat in acea celula infecta si nenorocita. Aud usa camerei mele cum se deschise, apoi se inchise cu putere, semn ca Sanosuke era nervos din cauza directorului sau ceva de genu.
- Aici erai hotule, spuse el putin mai vesel, deschizand usa baii, iar privirea ii se imblanzi imediat, cum imi vazu trupul gol, spalat de apa de la dusul improvizat, atarnat intr-un carlig, deasupra capului meu.
- Ce crezi? Ca sunt prost sa folosesc dusul comun? Il intreb, apucandu-l de mana si tragandu-l sub dus, lipindu-mi trupul de al sau. Ti-a fost dor de mine? Il intreb soptit, sarutandu-l apasat pe buze, muscandu-le usor, apoi dand cu limba contur lor.
Il dezbrac de haine, lasandu-l in pielea goala, asa cum la facut masa. Isi aseza mainile dupa gatul meu, iar eu l-am lipit de trupul meu, incepand sa ma frec de el, incat barbatiile se atingeau intre ele. Am mai fi continuat, daca nu as fi auzit vocea sorami cum ma striga, ca trebuie sa imi spuna ceva important. Ii mai dau un mic sarut lui Sano, apoi iau un prosop ce il pun in jurul taliei mele si altul dupa gat, pentru a nu uda pe jos.
- Ce s-a intamplat? O intreb usor ingrijorat, fiindca era toata alba la fata, aratand ca o stafie.
- Directorul a spus din cauza ta si a lui Sanosuke, dar nu numai a voastra, el va face o lista cu toti copii ce nu dau semne de vindecare si ii va duce intr-un depozit, unde vor fi vreo zece criminali in serie, gen ca aia din filmele alea de groaza, toti sunt canibali si saprofagi, imi spuse facandu-ma sa maresc ochii de uimire, apoi sa oftez usor.
- Si daca eu cu tine si cu Sanosuke am fi pe meniul principal pentru aceste brute, crezi ca ii voi lasa sa imi guste din carne? O intreb ironic, apoi ii fac cu ochiul colegului meu de camera, ce iesi proaspat de la dus.
Incepem sa radem toti trei ca niste nebuni, apoi Layla pleca din camera, spunandu-ne ca listele incurand se afiseaza la avizierul principal. Imi dau ochii peste cap, apoi incep sa ma imbrac, sarutandu-ma din cand in cand cu blondul, ca avea niste buze, al dracului de dulci.

Ma plimbam alaturi de surioara mea si Sanosuke, pe coridoarele internatului, razand si vorbind cate una alta, gandindu-ne la nefericiti care au fost alesi sa plece de aici, pentru a ajunge meniul principal al brutelor alora.
- Dar stiu ca se vinde mai ceva ca painea calda, stirile, mormai blondul de langa noi, iar toti ne-au facut culoar pana la avizier.
Ma duc la foaia kilometrica, pe care erau trecut numele la cincizeci de elevi, iar noi trei eram in top trei, cu litere ingrosate, ca sa iesim in evidenta. Pufnesc usor si imi dau ochii peste cap, fiindca eu aveam un plan pe care ii includea pe ei doi si ... Un tipat de groaza veni din dreapta mea, facandu-ma sa ma intorc, dand cu ochii de Annika Strauss, prietena si iubita surori mele, cum ramase masca, vazandu-si nunele sub al surori mele pe acea lista. Vreau sa pun mana pe ea sa o linistesc, dar bruneta ma pocni peste mana, maraind draceste, apoi pleca de acolo cu pasi apasati, mormaind injuraturi si blesteme.
- Deja imi pare rau pentru idiotul sau idioata, care va pica in mainile Annikei, aud cum sopti o voce de langa mine, facandu-ma automat sa fiu atent, fiindca am ceretat dosarul Annikei si nu am gasit nimic sadic sau nebun.
- Vrei sa spui ca iti pare rau pentru Annika, spuse o alta voce, usor bajocoritoare, pufnind usor.
- Nu boule, vreau sa spun ca Annika, chit ca arata asa inofensiva, este exact ca si Kyle si Layla, dar la un nivel mult mai mare, incat te ucide, folosindu-se de mainile goale. De crezi ca directorul mereu o obliga sa poarte manusi si sa isi taie unghile? Intreba ironic baiatul, iar eu am plecat de acolo, fiind inca mirat de dosarul fetei, care o credeam ca din greseala a ajuns aici.
Deci asa se explica de ce Maya a fost ucisa cu toate coastele rupte in asa fel incat sa sfasie organele interne si nu pieptul. Zambesc sadic. Lumea asta e o enigma...
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^



Răspunsuri în acest subiect
Alege... lupta sau mori - de Nywa - 20-09-2011, 06:33 PM
RE: Alege... lupta sau mori [YAOI +18] - de Nywa - 30-09-2011, 09:09 PM
RE: Alege... lupta sau mori [YAOI +18] - de Nywa - 27-10-2011, 04:49 PM
RE: Alege... lupta sau mori [YAOI +18] - de Nywa - 26-11-2011, 10:43 PM
RE: [yaoi] Alege... lupta sau mori - de Nywa - 09-12-2011, 10:09 PM
RE: [yaoi] Alege... lupta sau mori - de Nywa - 24-12-2011, 07:19 PM
RE: [yaoi] Alege... lupta sau mori - de Nywa - 07-01-2012, 05:05 PM
RE: Alege... lupta sau mori - de Nywa - 22-01-2012, 07:23 PM
RE: Alege... lupta sau mori - de Nywa - 28-01-2012, 11:05 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Mori De Ciuda Barbie + 16 Capsunica 2 2.304 24-02-2012, 11:29 PM
Ultimul răspuns: CyBeR
  Libertatea de a alege AncysSu 2 2.199 07-02-2012, 11:56 PM
Ultimul răspuns: CyBeR
  Memento Non Mori Lucifer 29 17.411 21-01-2012, 07:27 PM
Ultimul răspuns: Leontina
  Alege instant ! Focul sau apa ? [naruto] Ҝa-вοοm!™ 12 5.852 31-07-2011, 08:32 PM
Ultimul răspuns: hiimera
  Lupta noptilor wasp 4 3.832 18-05-2010, 06:41 PM
Ultimul răspuns: Vernis
  Vrei sa Mori? What's my NaMe?? 1 2.283 21-04-2010, 02:44 PM
Ultimul răspuns: Zăpă
  Lupta pentru iubire Shadow. 24 17.933 24-05-2009, 01:19 PM
Ultimul răspuns: Nya.
  Lupta Pentru Dragoste buono_airi_momoko_miyabi 5 4.562 28-09-2008, 11:08 PM
Ultimul răspuns: Shilpa


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)