Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Alege instant ! Focul sau apa ? [naruto]

#11
Salut:d

Se pare ca o iei incet si totusi te afunzi destul in actiunea povestii.
Ciel este apa, iar Sebastian focul? Sper ca nu, desi asa se arata, totusi sunt curioasa de alegerea brunetei. Totusi ce naiba face ala? Din cate stiu eu, cei care au puteri la tin ascunse si nu si le arata si nici nu izbucnesc din nici-un motiv plauzibil. Baiatul ala chiar nu are deloc creier in cap? Hinata putea sa-l filmeze cand nu era atent si se demasca singur, si dupa sa zica la toata lumea ca sa primeasca o suma frumusica, deoarece oamenii de stinta vor vrea mereu ceva bizar si vor plati cat e nevoie pentru un exemplar.
Apropo, apa nu-i chiar asa de calma si prietenoasa, te poate zdrobii daca vrea, te poate ineca si sa-ti lase trupul in adancurile ei necutreierate. Nu ma refer la tine neaparat, iar asta nu-i o amenintate sau jicnire doar fi mai atenta la felul in care caracterizezi personajele carora le atribui elemente, daca le atribui. De unde sa ii se schimbe culoarea parul? Asta nu are logica, pigmenti nu se schimba din cauza ca aura lui e tulburata, chiar nu stiu unde ai vazut si auzit asta, sa ma lamuresti si pe mine:-?

Revenind, nu prea ai avut descriere, doar naratiune, dialogul nu prea intersent, putea fi mai interesant daca vroiai.
Seamana cunoscut. Corect! E Sebastian. Ii zambesc timid si il astept. - seamana cunoscut? poate vroiai sa spui ca seamana cu cineva cunoscut sau ceva cunoscul, avand in vedere ca o voce nu-i o persoana. Fi mai atenta pe viitor la greseli

Cam atat am avut de zic, cred, in legatura cu chestia lunga de sus as avea un sfat, fa-ti o idee inainte sa te arunci intr-un fic, in zic pentru ca am trecut prin asta si-i destul de greu sa iesi, poti sa ai idei pentru viitor dar daca nu lamuresti niste lucruri nu prea poti trece mai departe, deci pe viitor, mai multa atentei, bine?;)
Scuze daca am fost mai dura doar ca ma cam deranjat chestia cu apa si calmul Hinatei la reactia lui, ai mentionat ca-i obisnuita cu supranaturalul si nu mi-am dat eu seama?:-?

Oricum, spor la scris in continuare si scuze de chesti cu marea dar e adevarat, apa bate focul, e o regula veche, totusi anuntama cand vii cu nextul:)
Bye Bye
[Imagine: KMS02-5.gif]
An alter-ego: Let your trouble fly like they have wings.
Me: Well,they actually have...
The alter-ego: What?
Me: It's just... they follow you anywhere XD

#12
heloo
Ma bucur sa vad ca a aparut capitolul, iar timpul care a trecut iar eu nu am comentat, imi cer scuze pentru asta, dar promit ca nu se va mai repeta. Descrierea putea sa fie mai buna, putea, dar nu m-a supart enorm, totusi, este mai buna ca altele. Dialogul nu a fost sec, nici mult, nici plictisitor, a fost bun. Actiunea... nu mai imi pasa de ea. Ce cuplu este la mijloc ? Eu atat am avut de spus.

:bye:

#13
Yo ! .4U is here .

În primul rând:

* Corecteazăte.
* Fi atentă la semne, pentru că nu ştii mereu când începe o propoziţie.
* Nu mai grafmenta aşa de mult povestea, în sensul că: nu fragmentezi când trebuie.
* Un mic sfat: cuvintele ce ar trebuie să fie în ghilimele mai bine punele în italics, pentru că aşa se şi face. Nu mai bune `` > `` `` < ``


` Ar mai merge descriere, pentru că aşa unele idei par scurte şi seci. Grăbeşti ritmul acţiuni şi de multe ori ne bagi în ceaţă cu amintirile Hinatei.
Mai bine pentru tine este să o iei încet cu descrierea, acţiunea trebuie şi ea la rândul ei pusă la punct, căci aşa vrei reuşi să scri ordonat dar şi mai bine.
` Greşeli ai avut.. nu multe, de data asta mai puţine de tastare.. poate una doua, căci în rest de exprimare şi punctuaţie.

That` all .



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Libertatea de a alege AncysSu 2 2.180 07-02-2012, 11:56 PM
Ultimul răspuns: CyBeR
  Alege... lupta sau mori Nywa 11 7.129 28-01-2012, 11:05 PM
Ultimul răspuns: Nywa
  Focul si Gheata [ Commuri va rog :D] Iryna 3 3.165 20-12-2010, 10:23 AM
Ultimul răspuns: Aggie
  Sasusaku-Cand apa se intalneste cu focul ByIsabella 2 2.999 11-08-2010, 05:56 PM
Ultimul răspuns: Unia
  Focul Iubirii [+16] Alexi 62 55.649 13-07-2009, 08:30 PM
Ultimul răspuns: Yumina


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)