Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Angel without soul ( sezonul 2 )

#49
Arghh, mai usor cu comentariile. xD Kekeke, glumeam. Anyway, stiu ca ma cititi, dar poate nu aveti timp sa comentati. Pentru asta scriu, dears. I'm here with the next.
Vreau sa termin mai repede fic-ul... Simt ca nu mai are succes ca la inceput, insa cum nu-mi place sa-l las balta, il continui, mai ales ca este un al doilea sezon al primului fic postat aici. Great!
Scuzati-mi greselile. Nu am mai scris de mult si parca mi-am scapat din mana.



~ Capitolul 14 Lipsa unui inger ~
( Matsuro )


Patul se misca intr-un mod placut cand lua un loc langa mine. Intins si lipit de trupul meu mic, imi atingea pielea de la antebrat in sus, apoi cobori spre degete, inclestandu-le cu ale mele.
-Furtuna e pe cale sa vina, ingana Kiru, privind spre geamul de afara plin cu cristalele imense ce se scurgeau brusc si dinamic. Afara era prea multa agitatie, iar aici, in casa, totul era tandru si placut.
Intins pe pat alaturi de el, am simtit o neliniste inainte de dezlantuirea brusca a norilor, mai exact, atunci cand Kiru isi lipi buzele de fruntea mea, ducandu-se cu acestea pe partea dreapta si apropiindu-le de ureche.
-M-am gandit tot timpul la tine, la trupul tau, la buzele si mirosul acesta nebun, la gemetele tale ce vor curge siroaie din gura ta dulce, la ochii acestia sclipitori si mari, la inima ce bate atat de tare incat am auzit-o dintre gratii... Se opri o secunda.
Vorbele sale erau inspaimantatoare si satisfacatoare in acelasi timp. Pielea mea reactiona imediat, zburlindu-se intr-un mod atat de juvenil, incat am tresarit de teama ca va observa si va rade.
Continua imediat dupa ce imi atinse pielea gatului.
-La minunatul perisor ce s-a ridicat datorita fiorilor.
Simteam doar cum pielea imi arde, dar ma multumeam ca inca nu incepuse sa fulgere, blondul neputand astfel sa-mi vada obrajii rosi.
Urmaream cu privirea alunecarea picaturilor de ploaie de-alungul pervazului pana pe podea, avand un fel de teama ca apa va avea sa ajunga la noi.
Cu miscari rapide si pline de gratie, dupa cum remarcasem, hainele incepura sa curga de pe mine ca petalele unor flori pe cursul unui rau.
Eram nerabdator, am recunoscut asta in intimitatea gandurilor mele, asa ca a fost de ajuns o singura mana ridicata spre el ca sa inteleaga ca vreau sa il ajut sa se dezbrace. In mai putin de doi timp, ne aflam amandoi goi.
-Ai emotii? se auzi el in galagia picaturilor.
-Da, am murmurat, simtindu-i palmele peste ale mele. Ma trase mai aproape de umerii sai si ma ridica incet, agatandu-ma astfel de talia lui. Organul sau se facu imediat simtit, insa asta nu-mi displacea deloc.
Emotiile care se acumulasera pana in acel moment explodara intr-o nevoie pura.
Corpul meu, atat de excitat, cu pielea matasoasa, se afla deasupra muschilor sai ce incepura sa se incordeze cand imi ridica incet si grijuliu talia.
-O sa fie bine, atat timp cat imi dai tot ce ai, mult mai mult, incat sa simt ca te iubesc cu trup si suflet.
Silabele pe care le rostea rasunau ca niste bubuituri incitante in mintea mea. Atat ii trebui sa spuna, ca sa ma lase in jos, strapunzandu-ma lent, cu atentie.
Si chipul acela, cu frumusetea lui rece, cu ochii lui adanci si mari, cu buzele fierbinti si avide… Imi zambea incurajator. L-am privit doar o secunda in ochi, ca sa ii spun ca il vreau atat de mult, apoi mi-am mutat privirea spre abdomenul sau luminat de fulgerele maiestuase ce incepusera sa apara.
Talia mea era ridicata cu miscari calculate, el intrand si iesind cu grija. Era atent la fiecare miscare cu care organul sau apasa carnea mea fierbinte si plina de dorinta. Ii simteam fiecare patrundere urmata de o atractie erotica nemarginita.
-Kiru, i-am somtit numele printre suspine, degetele mele incepand sa ii cerceteze spatele.
Privirile ni s-au intalnit pentru a doua oara, simtind cum imi cerceteaza irisul cu scopul de a-i gasi orice detaliu, cat de minuscul ar fi fost.
Buzele ni se lipira iarasi, formand o manifestare mai mult decat frateasca, una incitanta si extrem de afectuasa. Nu-i mai puteam vedea chipul, dar puteam ghici ca si acum se uita spre ochii mei, asteptand sa ii deschid.
Suvitele imi fura maturate de palmele sale mari, nemaiputandu-mi sa imi miste corpul. Imi linse lasciv buzele, apoi le apasa cu degetul mare de la mana stanga. In momentul in care am realizat ca ma aflu in el cu totul, m-am strans mai mult in jurul lui si am scos un suflu de placere. Durerea aproape ca nu o mai simteam deloc cand ma privea cu acei ochi.
-Acum o sa te las pe tine, zise hotarat.
-Dar Kiru…
-Nici un dar. Haide, Matsuro, arata-mi cat de mult ma iubesti. Misca-te in fata, in spate, ridica-te si lasa-te jos, joaca-te cu mine si fa din asta cea mai buna seara.
-Eu nu stiu cum sa fac asta, am zis in soapta, insa eram sigur ca nu m-a auzit.
Pana la urma mi-am luat inima in dinti. Am vrut sa ma manifest intr-un fel si sa ii arat cat de mult bate inima mea pentru el si cat de mult, cu acesti ochi mari, il sorb din priviri.
Cu miscari foarte lente, mainile mele coborara de pe spatele sau, ajungand spre cearsaf, unde m-am sprijinit.
Fundul l-am ridicat usor, simtind cum organul sau inca erect reuseste sa iasa incetul cu incetul din mine.
-Asa, Matsuro, cu grija, imi spoti la ureche, facandu-mi mainile sa imi tremure usor. Am reusit sa ies aproape de tot in el, insa l-am facut iarasi sa simta placerea trupeasca cand m-am lasat jos, urcand si coborand, jucandu-ma cu sexul lui fierbinte.
-Da, Matsu, da, asa! Esti atat de bun, rosti fara sa puna vreo mana pe mine, lasandu-ma sa fac toata treaba.
Mi-am dus rapid palmele pe umerii sai, tragandu-i spre mine si lipindu-mi pieptul de al sau. Miscarile devenira mult mai atente de data asta. Inainte si inapoi, sus si jos, acesta era micul ritual pe care i l-am oferit si nu putea fi uitat.
-Te misti atat de bine, gemu in timp ce-mi oferi acest coimpliment. Ma simteam bine cand luam toata initiativa si ma miscam cum doream eu, facandu-i si lui, si mie pe plac. Miscarile devenira mai rapizi, si fara sa-mi dau seama nu eu faceam toata treaba, ci blondul ce incepu sa ma stranga tare in brate, continua sa ofere momente palpitante. Nu rezistase experientei mele mult prea mici.
O substanta fierbinte imi strabatu interiorul intr-un mod placut si atat de cunoscut. Epuizat, mi-am inchis ochii, insa nu m-am lasat pe spate, ci am ramas acolo putin timp, dupa care am adormit in bratele lui.
-Ai fost perfect, imi sopti la cateva minute dupa ce isi trase rasuflarea. Mainile sale imi atingeau spatele si coborau spre fund incet, atingandu-l cu doua degete, reusind sa iasa din mine. Simteam orice centimetru pe care-l pierdeam din mine, ca si cum facea parte din trupul meu.
Am tresarit cand se plimba la intrare, dar isi retrase mana inainte sa termin eu propozitia.
-Stiu! M-am simtit bine sa…
-Sa conduci tu?
-Da, am murmurat, inrosindu-ma brusc. Cred ca imi descoperisem o noua pasiune, dar nu am mai recunoscut asta in fata lui.
Adormisem amandoi, lasand ploaia sa continue galagia inceputa de strigatele noastre de extaz.


Am auzit printre mirificele picaturi lovite de pervaz, cum usa se deschide. Incercand sa pastrez tacerea, nu am reusit insa sa imi mentin ochii inchisi. Pentru cateva secunde, in timp ce am clipit, nu mi-am dat seama unde ma aflam. Doar doi timpi mi-a luat ca sa-mi aduc aminte ce se intamplase cu o ora in urma.
Am privit spre usa, ascunzandu-ma mai mult in patura. Am crezut ca e Kiru, insa privirea imi ramase atinita spre acea persoana, simtind cum inima nu mai lucreaza si se opreste in loc. Am inghitit in sec, acest lucru accentuandu-mi golul din stomac.
Inaru se afla acolo, privindu-ne trupurile satisfacute si aruncate neglijent peste suprafata alba a cearsafurilor. Eu, cel putin, ma invelisem intre timp cu o mica patura, insa blondul de langa mine imi strangea mana usor, sufland aerul cald pe gura si odihnindu-se dupa o seara minunata. Nu ne vedea prea clar, insa observasem datorita lunii, ochii sclipitori ai verisorului meu. Ramasese in prag uimit.
Cateva bobite fine si umede ii alunecara pe obraji inainte de a scapa un oftat.
In timp ce ne analiza, am inchis ochii brusc, prefacandu-ma ca dorm. Ma simteam privit in totalitate si… In acelasi timp, ma simteam vinovat fata de el, fata de gazdele noastre. M-am bagat mai mult sub patura, intre bratele lungi ale lui Kiru, cand usa se inchise iarasi.
Acum era liniste, ploaia se oprise, iar in fata ochilor imi aparea chipul sau.
-Imi pare rau, dar eu il iubesc, Inaru, si nu as renunta la el atat de usor. Dar, stii ce? Am realizat defapt ca nici sentimentele pentru tine nu sunt mai prejoase. Va iubesc pe amandoi, insa nu e bine ceea ce fac. Imi distrug visele, asa ca mai bine stau la locul meu, m-am incurajat in soapta, dandu-mi seama ca incepusem sa vorbesc in somn.
-Tu o ai pe ea, eu il am pe el. Trebuie sa respectam ierarhia asta!



Răspunsuri în acest subiect
Angel without soul ( sezonul 2 ) - de Rain - 12-07-2011, 08:44 PM
RE: Angel without soul - sez. 2 - de Camelie. - 12-07-2011, 09:02 PM
RE: Angel without soul - sez. 2 - de .Dudiii - 12-07-2011, 09:29 PM
RE: Angel without soul - sez. 2 - de Aiwendil - 12-07-2011, 10:26 PM
RE: Angel without soul - sez. 2 - de Rain - 12-07-2011, 10:33 PM
RE: Angel without soul - sez. 2 - de Ayame Chan - 12-07-2011, 11:52 PM
RE: Angel without soul - sez. 2 - de Addeh - 13-07-2011, 08:19 AM
RE: Angel without soul - sez. 2 - de Kara - 14-07-2011, 08:19 AM
RE: Angel without soul - sez. 2 - de alexutzy97 - 14-07-2011, 09:24 PM
RE: Angel without soul - sez. 2 - de Rain - 16-07-2011, 12:41 PM
RE: Angel without soul - sez. 2 - de Camelie. - 16-07-2011, 04:04 PM
RE: Angel without soul - sez. 2 - de alexutzy97 - 17-07-2011, 04:31 PM
RE: Angel without soul - sez. 2 - de Aiwendil - 18-07-2011, 03:58 PM
RE: Angel without soul - sez. 2 - de Addeh - 23-07-2011, 11:30 AM
RE: Angel without soul - sez. 2 - de Ayame Chan - 23-07-2011, 01:33 PM
RE: Angel without soul - sez. 2 - de Rain - 23-07-2011, 04:43 PM
RE: Angel without soul - sez. 2 - de Addeh - 24-07-2011, 10:31 AM
RE: Angel without soul - sez. 2 - de Camelie. - 24-07-2011, 11:15 AM
RE: Angel without soul - sez. 2 - de Mizuki Lulu - 24-07-2011, 11:41 PM
RE: Angel without soul - sez. 2 - de alexutzy97 - 25-07-2011, 03:30 PM
RE: Angel without soul - sez. 2 - de Aiwendil - 25-07-2011, 10:31 PM
RE: Angel without soul - sez. 2 - de Rain - 30-07-2011, 12:18 AM
RE: Angel without soul - sez. 2 - de Addeh - 30-07-2011, 12:51 PM
RE: Angel without soul - sez. 2 - de Aiwendil - 30-07-2011, 05:27 PM
RE: Angel without soul - sez. 2 - de Camelie. - 30-07-2011, 10:24 PM
RE: Angel without soul - sez. 2 - de Rain - 16-08-2011, 12:46 PM
RE: Angel without soul - sez. 2 - de Camelie. - 16-08-2011, 01:41 PM
RE: Angel without soul - sez. 2 - de Rain - 16-08-2011, 03:15 PM
RE: Angel without soul - sez. 2 - de Addeh - 17-08-2011, 12:55 PM
RE: Angel without soul - sez. 2 - de Aiwendil - 29-08-2011, 02:57 PM
RE: Angel without soul - sez. 2 - de Flash - 10-09-2011, 07:55 PM
RE: Angel without soul - sez. 2 - de Rain - 01-10-2011, 12:46 AM
RE: Angel without soul - sez. 2 - de Deeh - 01-10-2011, 12:45 PM
RE: Angel without soul - sez. 2 - de Addeh - 03-10-2011, 06:28 PM
RE: Angel without soul - sez. 2 - de Aiwendil - 18-10-2011, 05:07 PM
RE: Angel without soul - sez. 2 - de Rain - 13-12-2011, 11:27 PM
RE: Angel without soul - sez. 2 - de Nirv - 14-12-2011, 10:49 PM
RE: Angel without soul - de Rain - 12-01-2012, 12:16 AM
RE: Angel without soul ( sezonul 2 ) - de Rain - 03-02-2012, 01:39 PM
RE: Angel without soul ( sezonul 2 ) - de Sasha. - 03-02-2012, 10:26 PM
RE: Angel without soul ( sezonul 2 ) - de Rain - 06-02-2012, 10:44 PM
RE: Angel without soul ( sezonul 2 ) - de Erion. - 07-02-2012, 02:01 AM
RE: Angel without soul ( sezonul 2 ) - de Addeh - 09-02-2012, 04:57 PM
RE: Angel without soul ( sezonul 2 ) - de Rain - 12-02-2012, 09:38 PM
RE: Angel without soul ( sezonul 2 ) - de Rain - 11-03-2012, 12:02 AM
RE: Angel without soul ( sezonul 2 ) - de Deeh - 16-03-2012, 09:13 AM
RE: Angel without soul ( sezonul 2 ) - de Rain - 08-04-2012, 02:11 PM
RE: Angel without soul ( sezonul 2 ) - de Rain - 18-05-2012, 11:06 PM
RE: Angel without soul ( sezonul 2 ) - de Erion. - 03-06-2012, 01:33 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Soul shards Faust 7 4.502 18-08-2013, 12:01 AM
Ultimul răspuns: Faust
  Angel tears gothic_yumi 7 3.711 01-09-2011, 07:20 PM
Ultimul răspuns: Lussya
  Love the feeling of joy-An demon and an angel! Ɖʋℓcικ`Иɛвʋиικ 5 3.327 01-07-2011, 10:41 PM
Ultimul răspuns: Nya.
  Fallen Soul's Ayami-Chan 2 2.564 17-03-2011, 04:41 PM
Ultimul răspuns: MooN.
  How to love an angel A'Svear 46 27.605 15-02-2011, 08:16 PM
Ultimul răspuns: Nixu
  Fallen Soul's Ayami-Chan 0 1.800 01-02-2011, 09:49 PM
Ultimul răspuns: Ayami-Chan
  why is he a fallen angel? angelickiller 8 4.623 18-11-2010, 11:15 PM
Ultimul răspuns: angelickiller
  Ingerul iubirii -Gravity sezonul 2 Argenta 13 10.873 16-08-2010, 01:57 PM
Ultimul răspuns: kame.
  The passion of an angel and a demon ...:::Hana Arakida:::... 2 2.828 10-03-2010, 12:59 AM
Ultimul răspuns: ...:::Hana Arakida:::...
  Academia La Luna [+16] [ vampire&angel ] Secret Past 1 2.822 03-01-2010, 02:55 PM
Ultimul răspuns: Yaku-chin


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)