Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Fallen Soul's

#1
Capitolul 1 : Umbra trecutului



Era o zi normală în oraşul Ikasa , un mic oraş care nici nu apare pe hartă , nu locuiau foarte mulţi oameni , dar era pace acolo.Neştiind că în cer se dă o batalie între rase adică îngeri şi demoni,demoni ajungând la cristalul care le dă putere îngerilor " Cristalul lumini " , dar înainte să îl ia un înger s'a sacrificat pentru a arunca cristalul pe pământ , acolo îşi va găsi o proprietară. Asta fiind ultima speranţă a îngerilor si a pământului.
Pe pământ în oraşul Ikasa , la şcoala Sakura era agitaţie mare, venea o nouă fată in clasa a-9a.Toţi copii se agitau şi deodată se deschide uşa şi intra o fată cu părul roz , ochii albaştri ca oceanul şi cu părul până la umeri.
-Copii , aceasta este noua voastră colega , Ayami Kashima , sper să fiţi respectuoşi cu ea.Copii se ridică şi o salută , apoi Ayami se aşează într'o bancă la geam.
Se termină ora şi 2 fete vin la Ayami la bancă.
-Buna , eu sunt Ellie Sakuraba şi aceasta e prietena mea Anita Hinamori [ jeez .. n'am avut idei ] Încântate de cunoştinţă Kashima-san
-Buna , puteţi să îmi ziceţi Ayami , iar eu o să vă zic Ellie şi Anita.
-Da , ar fi o idee bună . Oricum nu ma omor după numele meu de familie . Zise Anita
-Anita-chan , numele tău rimează , deci e frumos.
-In orice caz , sper că vom putea merge împreună acasă , nu?
-Sigur Ellie , am văzut că stam în acelaşi cartier şi în plus nu cred că pot merge singură acasă că mă rătăcesc.
Şi ele încep să râdă .
Pe la spate vine un tip şi o ia în brate pe Anita.
-A.ni.ta-chan!!
-Ahh .. Sasuke?! Zise ea roÅŸind
-Nu din nou tipul ăsta , mai laso în pace.
Apoi Ayami se ridică de pe scaun, îl ia pe Sasuke de gât şi îl trânteşte în perete , toată clasa uitându'se.
-Wow .. Ayami-chan , de unde ai învăţat să baţi aşa?
-SInceră să fiu de la televizor.
Apoi ele iar râd..

După scoală , în drum spre casă .

-Am chef de o îngheţată , voi nu?
-Ba da , vin cu tine Elly.
-Bine , Ayami aşează'te pe bancă şi stai că o să venim repede , îţi luam cu căpşuni da?
-E bine , o să aştept . Să vă grăbiţi
După ce Ayami clipi , nu mai era nici un om pe stradă , era ca un oraş pustiu. Se ridică de pe bancă şi strigă
-Hei .. nu e amuzant , fetelor , unde sunteţi ?
Începe să fugă , dar în zadar . Nu era nimeni.Apoi soarele luase o formă ciudată de stea , începând să se apropie de ea , Ayami observă şi ia o bicicleta , începând să pedaleze agitată.
-Ce se întâmplă aici??

-------------------------------------------------------------
So , acesta e al 2-lea fic al meu şi sper să nu fiţi cruzi : D , lăsa'ţi o părere ca să ştiu ce să schimb , ce e apreciat şi să continui fic-ul
[Imagine: 659826uei0v4dowf.gif][Imagine: 648860mfg6rv7wvu.png]

#2
Am citit capitolul si pot spune ca mai ai putin de lucrat la el :) Ideea este destul de interesanta ( asta este un lucru bun ;) )... dar trebuie sa o dezvolti mai mult. Actiunea este grabita. Ar trebui sa mai adaugi descriere , sa reduci dialogul care este in unele parti sec. Poti sa descri sentimentele personajelor, aspectul lor; asa ajuti cititorul sa isi formeze o imagine despre personaje. Am vazut ca ai descris personajul principal, dar as fi vrut mai multe detalii. Incearca sa folosesti mai multe figuri de stil. Cred ca vei evolua pe parcurs... de aceea iti voi urmari ficul in continuare.;) Sper ca nu te-ai suparat pe mine :) Spor la scris! :->
~ I'm the girl who is lost in space, the girl who is disappearing always, forever fading away and receding farther and farther into the background. Just like the Cheshire cat, someday I will suddenly leave, but the artificial warmth of my smile, that phony, clownish curve, the kind you see on miserably sad people and villains in Disney movies, will remain behind as an ironic remnant. I am the girl you see in the photograph from some party someplace or some picnic in the park, the one who is in fact soon to be gone. When you look at the picture again, I want to assure you, I will no longer be there. I will be erased from history, like a traitor in the Soviet Union. Because with every day that goes by, I feel myself becoming more and more invisible... ~
Elizabeth Wurtzel


My fic: http://animezup.com/forum/showthread.php...884&page=3


]I love my family :X They are my life
My mom' : KittyKat
Surorile mele dragute : Renesmee, Elvira, Mailin, Sasame, FrogyGirl
My twin sis' : ~ Black Heart ~
Ficele mele mult iubite: Ame si ♪ Ąѕђą ♪
My Grannie : Venus- Roseta
Nepotica mea : Ioanayoana, ßéкi♡
Ma friend: Moxxy
Nora mea: Oxygen
Matusile mele minunate: Contagieuse, Tigroaica
Ma uncle : Danysor


#3
Salut dear! Am să încerc pe cât posibil să nu fiu ( prea ) dură, dar totuşi să îţi spun ce nu mi-a plăcut. Aşa că începem:

Unu: chiar nu mi-a plăcut că tot capitolul este bazat pe dialog. Un dialog foarte sec. Ai prea puţină descriere, iar asta mie chiar nu prea îmi place. Ai fi putut foarte bine să descri nişte sentimente sau personaje ( culoare ochilor, al parului etc... )
Doi: nu mi-a plăcut chiar deloc următoarea frază:

Citat:-Buna , puteţi să îmi ziceţi Ayami , iar eu o să vă zic Ellie şi Anita.
-Da , ar fi o idee bună . Oricum nu ma omor după numele meu de familie . Zise Anita
Scuze, dar eu m-am gândit că pe ele le cheamă Ellie & Anita. Adică ar fi şi normal să le spună pe numee mic, nu? Şi faza că nu se omoară după numele ei de familie, nu cred ca ar fi strigat-o Hinamori, nu?

Trei:
Citat:Se termină ora şi 2 fete vin la Ayami la bancă.
Şzi ai fi putut să scri acel doi ( 2 ) în litere şi nu ai fi murit. Adică dacă tot spui că este al II-lea fic atunci m-am gândit că şti chestile astea şi că nu mai trebuie să ţi le spun...

Patru: Şi ca să nu uităm mai este şi acţiunea. Aici ce aş putea să îţi zic? Cred că aproape toţi cititori acestui fic ( cu excepţia noi veniţilor ) îşi dau foarte simplu seama că acţiunea este foarte grăbită. Nu îmi place. O grăbeşti de parcă vrei să ajungi cât mai repede la sfârşitul capitolului! Scuze dear, dar treaba nu merge chiar aşa.

Cinci: întodeauna după semnele de punctuaţie ( , . ! ? ) se pune space altfel arată urât. Nu înainte şi nici înainte după care pui space-ul şi după, nu! Doar după semnele de punctuaţie, ok?

Nu mai am ce comenta deoarece ( sper ) că ţi-ai dat seama unde ai greşit, ia pe viitor să nu mai repeti aceleaşi greşeli. Dear te aştept cu următorul capitol şi sper că sfaturile mele îţi vor folosi ;). So... poate mă anunţi şi pe mine când pui next-ul!
Bye bye
[Imagine: 2rcpz12.jpg]

Cincizeci de minute ne despart privirile. Mă doare să te văd mereu atât de distant faţă de mine. Cu ea eşti simplu tu, cu mine de ce nu ai fi? Mă laşi să sper că într-o zi vei putea să-mi vorbeşti aşa cum şi eu încerc să îţi arăt că ţin la tine, dar eşti atât de orb încât nu vezi dincolo de această ceaţă densă pe care ai creat-o de unul singur. Flacăra ce trăieşte-n mine devine din ce-n ce mai puternică cu fiecare privire, cu fiecare literă pe care mi-o rosteşti, dar îmi este frică. Frică ca într-o bună zi această scânteie să se stingă în mometul în care te voi vedea de mână cu ea. Îţi cer un singur lucru, te implor nu mă lăsa în urmă. Nu mă lăsa să fiu doar o umbră a trecutului...



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Soul shards Faust 7 4.412 18-08-2013, 12:01 AM
Ultimul răspuns: Faust
  Fallen in the Dark AngelWithBrokenWings 10 6.641 06-04-2011, 09:31 PM
Ultimul răspuns: Camelie.
  Fallen Soul's Ayami-Chan 0 1.775 01-02-2011, 09:49 PM
Ultimul răspuns: Ayami-Chan
  Fallen without sound Too Many Dreams. 26 13.747 21-01-2011, 09:40 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  why is he a fallen angel? angelickiller 8 4.503 18-11-2010, 11:15 PM
Ultimul răspuns: angelickiller
  Fallen Angel (yyh/Hiei) Maou 5 4.629 24-07-2008, 10:20 PM
Ultimul răspuns: Maou
  The fallen angel raises from darkness metin 0 2.415 17-01-2008, 07:33 AM
Ultimul răspuns: metin


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)