Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Razbunare de argint

#8
Multumim de comentarii, apreciem ^^ O sa incercam sa tinem cont de ele. Si acum eu o sa povestesc din perspectiva baiatului, Gabriel Callen [nu, nu are legatura cu Twilight], are 18 ani si este vampir. Lectura placuta ^^


Cap.2 – Remember the time


O puternica senzatie de foame a inceput sa ma strabata. Da, foame, insa nu era una obisnuita, nu pentru o astfel de creatura ca mine. Voiam sange, acel lichid cald si delicios, esenta vietii, atat a oameni, cat si a copiilor intunericului. Iubeam acel gust, il adoram. Datorita lui am devenit ceea ce eram azi, unul din cei mai de temuti vampiri, desi aspectul si varsta mea constrastau cu asta. Am invatat sa pretuiesc acea substanta inca de cand eram mic, doar un vampir orfan care crestea alaturi de fratele sau geaman. Datorita acestui lucru numit sange am ajuns sa ne uram si sa devin un criminal cu sange rece. Nu trebuia sa ucid oamenii pentru a ma hrani, insa senzatia pe care o aveam cand simteam cum li se scurge viata datorita mie era ispititoare, ma innebunea. Si asta era partea cea mai placuta din tot cercul acesta numit hranire, sa vezi teama pe fata oamenilor in timp ce le bei si ultima picatura din aceea esenta care ii mentine in viata.

Am iesit din aceasta stare de autoreflectare, iesind pe usa camerei mele. Am parcurs drumul pana in bucatarie. Pe fereastra larg deschisa am vazut o fata, o noua vecina. Parul argintiu si lung o faceau mai matura decat era in realitate, iar ochii de un albastru pal se asorta cu fluturii de culoarea cerului tatuati pe umarul drept. Avea un aspect dragut, desi tenul ii era cam prea deschis. Nu-mi pasa, aveam nevoie de ea doar pentru a ma hrani, nimic altceva.

Am iesit pe micuta usa ce facea legatura intre bucatarie si gradina, indreptandu-ma spre gardul care ne despartea curtiile. I-am facut semn sa vina inspre mine si deloc surprinzator asa a facut. Avea pe fata un zambet pervers, gandindu-se la lucruri care nu aveau nicio semnificatie pentru mine. I-am soptit locul in care aveam sa ne intalnim, un cimitir, ceea ce i s-a parut ciudat, insa uitandu-se iar la mine a acceptat. I-am spus sa porneasca inspre locul indicat, eu avand sa o urmez numaidecat. Tipa a facut exact ce voiam eu, plecand in urmatoarea clipa spre aceea destinatie. Daca as avea inima probabil mi-ar fi mila de ea, insa data fiind situatia mi-e indiferent.

Am intrat in casa pentru a-mi lua telefonul si cheile, inchizand usa in urma mea. Iesind din curte m-am indreptat spre cimitir, gandindu-ma la noua mea prada. Datorita aspectului meu, parul negru cu tente albastrui, ochii de un negru abisal in care te pierdeai din prima clipa in care ii vedeai si pierce-ul din spranceana impreuna cu tatuajul de pe gat care-mi dadeau un aer rebel era ametitor pentru multa lume, nu doar pentru fete.

In scurt timp am ajuns, gasind-o langa o cripta. Si-a gasit un loc bun in care sa moara. Mi-au aparut coltii, iar ochii au capatat o nuanta rosiatic, lucru ce a cam speriat-o, insa credea ca e datorita soarelui si ca halucineaza. Ma chemat inspre ea si am fost mai mult decat bucuros sa fac asta. Crezand ca o voi saruta, si-a lasat capul pe spate, descoperindu-si gatul. Proasta idee. In urmatoarea clipa mi-am infipt coltii in gatul ei, facand-o sa urle de durere. Da, puteam face in asa fel incat sa nu simta deloc durere, insa imi place disperarea si teama din glasul victimelor mele. A inceput sa se zbata, provocandu-si singura mai multe rani. Incet-incet sangele i s-a scurs din trup, provocandu-i moartea.

-Hmm delicios, spun, afisand un zambet larg. Ii arunc trupul neinsufletit ca pe o carpa si ma indrept spre iesirea din cimitir. Imi ling buzele pentru a scapa de eventuale firimituri de sange, continuand sa zambesc in continuare. Ochii mei isi recapata nuanta abisala, iar coltii se retrag, cel putin pentru moment.

Am iesit din acel loc, indreptandu-ma spre casa. Ce plictiseala. Nimic interesant. Gandurile mele sunt intrerupte cand ma intalnesc cu un vanator. Parul ii este ceva mai lung, de culoare deschisa, pana la umeri probabil, prins intr-o coada. Ochii ii sunt de un galben pal, iar pe fata are urme din batalii anterioare. Corpul ii era protejat de un duster kakiu, imbracaminte pe care o vazusem la vanatori in orase din Rusia.
- Gabriel Callen, ne intalnim din nou. Vocea lui imi parea cunoscuta la fel si vocea. Felul in care se uita la mine denota faptul ca se astepta de la ce e mai rau.

Fara alte vorbe s-a napustit asupra mea in incercarea de a ma prinde. Se vedea ca trecuse prin mai multe lupte, deoarece avea reflexe bune si o forta primejdioasa. Daca nu aveam sa fiu atent si as comite ceva mai multe greseli mi-ar putea fi fatal. Insa nu, nu aveam sa las asta sa se intample. Inca de mic copil am invatat sa lupt impotriva lor, mai mult pentru amuzament ceea ce-i drept. L-am prins de umar, facandu-l sa se dezechilibreze. I-am smuls bratul, facandu-l sa urle de durere, aruncandu-l undeva in jurul nostru. Sangele mi-a retrezit aceea pofta si m-am napustit asupra lui, a gatului mai exact, infingandu-mi coltii in el. Am inceput sa sug acel lichid rosiatic care avea un gust atat de delicios. I-am provocat o moarte dureroasa, nebandu-i tot sangele din prima. L-am lasat in viata special pentru a-l tortura putin, aveam chef de distractie. Am inceput sa-i fac rani pe tot corpul, rani din care curgea sangele, smulgandu-i fiecare membru in parte. Intr-un final isi inghitise limba, nesuportand mai multa durere.

-Amator. Ma intorc cu spatele spre corpul lui segmentat neinsufletit, indepartandu-ma de locul acela, mai exact de cimitir. Hainele imi erau patate de sange si trebuia sa ma indrept spre casa pentru a scapa de ele inainte ca cineva sa devina suspect, desi probabil l-as omori.
In scurt timp am fost la resedinta mea, intrand in casa. Am urcat scarile spre camera mea, scapand de haine pe drum. Am intrat in baie, intrand in cabina de dus. Dupa relativ cinci minute am iesit de acolo, infasurandu-mi un prosop in jurul taliei. Mi-am ales din dulapul din camera o pereche de jeansi si un tricou, ambele piese de vestimentatie fiind negre. M-am incaltat cu o pereche de skateri de aceasi nuanta cu parul si ochii mei, apoi am iesit din camera. M-am indreptat spre usa de la casa, deschizand-o. Am pasit inafara incaperii holului, indreptandu-ma spre scoala.

Dupa cateva minute de mers m-am oprit la un stop, insa bineinteles doar pentru cateva secunde. Cand am dat sa trec strada o fata era sa se urce peste mine cu motocicleta, facandu-ma sa o privesc la fel de rece ca pe oricine. Parul lung si roscat suvitat cu un negru cu reflexii albastre se afla in concordanta cu ochii ei ciocolatii si tenul usor bronzat. Desi parea o tipa normala in ochii, si mireasma ei, am simtit ca o mai vazusem undeva, insa nu stiam de unde. Nu i-am spus nimic, doar am privit-o rece, trecand apoi pe langa ea. Nu voiam un desert, cel putin nu acum. Poate mai tarziu.

Am trecut strada si m-am indreptat spre scoala. Ce face un vampire ca sa scape de plictiseala. Am intrat in curtea intitutiei publice, fiind dezgustat de ceea ce am vazut. Da, eram vampir si vazusem/ facusem diferite lucruri, chiar sadice uneori, insa degradarea umana ma dezgusta de-a dreptul, desi uneori imi placea, deoarece imi aducea gustari bune. Am mers la director, deoarece era prima zi in acel loc si cica trebuia sa-mi dea/ spuna ceva. Plictisitor.

In cele din urma am mers in clasa, intrand bineinteles dupa profesor. I-am dat o foaie, iar el m-a prezentat, fiind prea distras de prezentele si gandurile celor din clasa. I-am fulgerat pe toti cu binecunoscuta mea privire rece, mergand intr-o banca. In scurt timp usa se deschide si tipa care era sa dea peste mine intra. Printr-o concidenta, sau nu, a ajuns in aceeasi banca cu mine. Cand s-a asezat mi-am dat seama de unde o cunosteam. Ii ucisesem familia cand eram mic, defapt datorita lor a inceput sa-mi placa asa de mult viata de vampir, faptul ca puteam sa ucid o persoana asa de usor. Le datoram parintilor ei multumiri, desi probabil daca ea ar fi aflat adevarul ar vrea sa se razbune. Si asta-mi aminteste de moartea subita a fratelui meu geaman. Tot ce aflasem, defapt ce reusise sa ajunga pana la mine, deoarece nu prea eram curios, era ca o fata il ucisese. Da, probabil era ea, de aceea avea acest miros imbibat de substante printre care si argint, singura arma impotriva vampirilor. Situatia devine interesanta.
Time you enjoy wasting, was not wasted.



Răspunsuri în acest subiect
Razbunare de argint - de Camelie. - 18-06-2011, 10:34 PM
RE: Razbunare de argint - de Dragonz Eyez - 19-06-2011, 01:46 AM
RE: Razbunare de argint - de Kd.sens - 19-06-2011, 11:39 AM
RE: Razbunare de argint - de IngerulCuAripiFrante - 19-06-2011, 01:30 PM
RE: Razbunare de argint - de Tweety - 20-06-2011, 12:29 PM
RE: Razbunare de argint - de βεκi - 20-06-2011, 07:14 PM
RE: Razbunare de argint - de Akane Hime - 20-06-2011, 08:09 PM
RE: Razbunare de argint - de Camelie. - 20-06-2011, 08:56 PM
RE: Razbunare de argint - de βεκi - 20-06-2011, 09:42 PM
RE: Razbunare de argint - de Akane Hime - 20-06-2011, 10:36 PM
RE: Razbunare de argint - de Tweety - 21-06-2011, 06:17 PM
RE: Razbunare de argint - de IngerulCuAripiFrante - 22-06-2011, 04:05 PM
RE: Razbunare de argint - de Tweety - 25-06-2011, 03:12 PM
RE: Razbunare de argint - de Akane Hime - 23-07-2011, 02:49 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Naruto] Razbunare Kissingyougoodbye 1 2.474 02-05-2013, 04:35 PM
Ultimul răspuns: yaoi maniac
  [Naruto] Drumul spre razbunare(SasuSaku) CiokolataxPortocala 6 4.784 10-08-2012, 05:19 PM
Ultimul răspuns: RalucaGabor
  [Yaoi] Dragoste sau razbunare? AbiiShu' 4 4.127 06-08-2012, 03:29 PM
Ultimul răspuns: Ai_4ever
  Argint, nu mint, în chihlimbar ~ Alerim's One Shots.. AlerimxD 25 11.023 20-03-2011, 06:09 AM
Ultimul răspuns: Danb
  Intre razbunare si iubire uselessHope 7 5.379 31-10-2010, 01:12 PM
Ultimul răspuns: Marina.
  Iubire si razbunare(fic naruhina) Gabriella 15 12.137 12-05-2010, 09:28 PM
Ultimul răspuns: Gabriella
  Razbunare dulce Razbunare [+16 / +18] [hentai] Falling Rain~~^.^~~ 5 4.425 11-04-2010, 01:03 PM
Ultimul răspuns: Abbeh.
  Iubire vs razbunare:sfarsitul e aproape Lara 1 2.366 17-01-2010, 07:43 PM
Ultimul răspuns: Acadea'
  Sete de razbunare ... Elusive wolf 17 11.586 02-08-2009, 05:53 PM
Ultimul răspuns: Verrine
  Libertate si Razbunare Snow Fairy 1 2.152 13-07-2009, 06:46 PM
Ultimul răspuns: Zambet.cOlOrAt


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)