Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Razbunare dulce Razbunare [+16 / +18] [hentai]

#1
Razbunare dulce Razbunare


Aloha! Dupa indelungate discutii cu mine insami m-am decis sa fac si eu un fic…de un an de zile ma tin sa fac unul dar nu am avut timp….deci enjoy it!..astept comentarii si pareri:d..voi scrie acest fic impreuna cu verisoara mea si vom povestii din perspectivele mai multor personaje… cum puteti observa in titlu or sa fie scene ”normale” cum le spun eu :))

Prolog

De ce trebie sa existe?..de ce viaţa mea aparent normala este acum atat de trista si fara sens?..de ce trebuia sa–i zica...doamne chiar nu intelege ca eu il iubesc?..nuu trebuia sa ii zică ei doar asa sa-si bata joc de mine..imi vine sa-l omor...nu ca nu as putea…dar..toate la timpulor...inca nu sunt pregatita plus ca unchiul meu mi-ar face o morală de vreo 2 ore.Mi-e atat de dor de voi,mama si tata,tot ce mi-ati lasat au fost doar acest colier cu medalionul in care sunt pozele voastre (singurele poze care mai exista) si pumnalul pe care nu am voie să-l folosesc pentru ca scumpul şi dragul meu unchisor imi interzice sa-l iau la scoală…viata meu este un adevarat calvar si ..si..nu mai stiu ce sa mai zic..cuvintele sunt atat de putine si nu pot descrie ceea
ce simt acum…


Capitolul 1
Isabelle’s story



-Trezirea,,tigroaicoo!!!!se aude o voce vesela de la celalalt capat al telefonului.
-Gata,m-am trezit draga Ve!am spus un pic cam nervosa .
-Hai da-te jos din pat,imbracate si hai odata ,o sa intarziem la festivitatea de inceput de an si eu una nu vreau asta,deci,misca odata!
-Ok sefa!am spus tare si respicat.
Am inchis si m-am dat lenesa jos din pat.Mi-am tarat picioarele pana in baie si m-am privit in oglinda.Firar!Iar am plans,zici ca m-a batut cineva.Uitasem sa ma demachez.Mi-am luat crema si un disc demachiant si mi-am curatat stratul negricios ce imi acoperea ochii.
M-am mai privit odata in oglinda.Eu...parul lung,negru precum onixul,pielea alba precum a unui mort ce sta linistit in cosciugul sau si rece precum zapada,ochii de un albastu inchis cu o unda de verde stis in partea de jos,buzele rozalii precum petalele de trandafir…da nimic special nu?…Ma uit biumaca la ceasul din spatele patului..uaa..si jumatate si eu nu m-am imbracat înca..Ma spal rapid pe fata si ma indrept cu o viteza ametitoare catre dressing room pentru a-mi lua uniforma formata dintr-o fusta scurt,neagra cu dungi rosii ,o camasa alba si sacoul negru,simplu.
Ma îmbrac în graba ,lasand primii 2 nasturi ai camasii neincheiati ,pentru a lasa la vedere un decolteu generos.Ma încalt cu o pereche de sandale negre,cu toc inalt,imi iau geanta si cobor în bucatarie.
Unchiul meu statea la masa,savurandu-si cafeua si citind ziarul.
-Neaţa draga!spune acesta fara sa-si ridice ochii din ziar(tipic lui).
-Neata unchiule!Trebuie sa plec nu mai am timp sa mananc pentru ca deja sunt în întarziere.Pa!Ne vedem diseara!
-Bine!Uite cartea de credit,ti-am încarcat-o.Te pup si ai grija azi la scoala,fara incidente,te rog!spuse acesta cu seriozitate.
Am ras in sinea mea.
-Desigur !Si multumesc!spun iesind in graba din casa.
Ve deja ma astepta in fata curtii.Avea o decapotabila rosie foarte frumoasa.
-Ai de gand sa te misti anu asta?
-Da,scuze!
-Urca o data că deja e tarziu!
-Gata!am spus punandu-mi centura de siguranta.Ea era Vivien,dar eu ii spuneam Ve.Este cu un an mai mare decat mine si era cea mai buna prietena a mea.Inalta,parul roscat îi vine pana la cot,ochii de un verde superb in care te poti pierde cu usurinta.Era si ea imbracata in aceeasi costumatie ca mine.Aceasta porni cu viteza.
Masina s-a oprit brusc in fata liceului.Toate privirile erau atintite asupra noastra.Am zambit ,fiind multumita de impresia pe care a facuto frana brusca,tipica roscatei.Cobor elegant din masina,urmata de Ve. Pasesc cu incredere in curtea scolii atragand toare privirile.Le zambesc tuturor si ma indrept spre un grup.Dani statea linistit pe banca si se lingea de mama focului cu Bea,ce dezgustator,nici macar nu m-a observat pentru a inceta.M-am apropiat de o fata ce radea isteric impreuna cu David.O imbratisez si aceasta se întoarce spre mine cu o viteza ametitoare pupandu-ma pe ambii obraji.
-Bunaaaa,Bella!.
Am uitat sa mentionez numele meu...ma cheams Isabelle de’Narcosèe.Am saptesprezece ani si locuiesc în Los Angeles,impreuna cu unchiul meu,Nicolas de’Narcosèe..De origine sunt din Franta,acolo m-am si nascut.Mdea,Orasul Îngerilor,printre toti acesti „ingeri” se ascunde si un micut demon inocent care nu a facut rau nimanui,desi a avut o ocazie,dar puterea de control pe care o detine este incredibila..Gata cu mine...a daa mai am ceva sa mentionez....Numele real de familie este Monte Cristo.Sunt ultima picatura din sangele indepartatului meu strabunic ..acel Monte Cristo despre care s-au scris carti si s-au facut atatea filme.Setea de razbunare inca mai domneste in familie...
-Buna si tie Dede!Defapt o cheama Andreea dar noi ii zicem Dede.
-Nu ne-am mai vazut de o caruta de timp!De 1 lună!
-Cam asa...Buna si voua,Dani,David,Bea,Chriss si Daria..dar nu-l vad pe Marius.. unde e?
-Am vorbit cu el si a zis ca mai intarzie putin..ca are nu stiu ce treaba.spuse Dani,intrerupand sarutul.
-Mdea..stiu eu ce fel de treburi are el...deci intram?Deja m-am plictisit...zic „nepasatoate”uitandu-ma in alta parte,evitand astfel contactul vizual.
-Ok!spun in cor.
O iau inaite,nepasandu-mi ca era cat paci sa dau peste cineva,mai bine zis sa daram pe cineva.
-Uita-te pe unde mergi,domnisoara!spuse cel caruia i-am daramat teancul de hartii pe care il tinea in mana.
-Scuzati-ma!.spun surprinsa.
Ma aplec pentru a-l ajuta sa-si adune foile pe care erau scrise un orar si nu mai stiu ce informatii.
Cand m-am ridicat ,i-am inmant foile si...am amutit ...pur si simplu ...m-am pierdut pe data cand l-am privit in ochii de un verde atat de patrunzator care,pentru cateva secunde, m-au facut sa raman paralizata....privindu-l....O voce m-a trezit din transa insotita de un teanc de foi care au facut contact cu capul meu.
-S-a intamplat ceva?intreaba el cu un ton calm,ciudat de calm.
-Nu,scuzati-ma!si am fugit spre usa de la intrare.


________
Si pozele
[Imagine: SSnKe2669459-02.jpg] Eu
http://photos3.hi5.com/0127/072/578/ll0guz072578-02.jpg Ve
[Imagine: gH4FN2353384-02.jpg] Dani
[Imagine: UXg8zq458054-02.jpg] Beatrice(Bea)
[Imagine: mT6na6600292-02.jpg] Andreea(Dede)
[Imagine: 9D0cmN187558-02.jpg] David
http://photos2.hi5.com/0120/004/417/uh883h004417-02.jpg Chriss
http://photos3.hi5.com/0122/582/950/526oMf582950-02.jpg Daria

#2
Se pare ca sunt prima....Well...povestea ta este destul de bine, dar ar fi cateva lucruri de mentionat. Descriere ai avut, dar ar trebui sa mai dezvolti propozitiile( la partea cu ajunsul la scoala au fost cam seci) si sa descrii mai mult sentimentele cum ai facut in ultima parte. M-a deranjat putin expresia: pielea alba precum a unui mort ce sta linistit in cosciugul sau si rece precum zapada. E cam ciudata si sunt sigura ca ar suna mai bine: pielea alba precum zapada....sau aveam pielea atat de alba, incat as fi putut fi usor confundata cu un mort. Iar daca tineai neaparat sa mentionezi despre cosciug puteai zice: Am tresarit usor, inchipuindu-mi cosciugul negru si rece, atat de intunecat si neprimitor.
In rest totul e bine....Desi in unele locuri ai grabit actiunea...in general mi-a placut si sunt sigura ca urmatorul capitol va fi mult mai bun, dac atii cont de sfaturi. Spor la scris si multa inspiratie! Astept cu nerabdare nextul

#3
Bun se pare ca acum e randul meu greseli cred ca sunt cu duiumul nu prea am avut timp sa il corectez.In unele parti chiar si mie mi se pare mega aiurea dar trebuie sa se lege intr-un fel de urmatoarele noastre capitole si cum alta idee nu mi-a venit nu am avut de ales.So...enjoy!

Capitolul 2
Eric P.O.V

Doamne nu se mai opreste odata.Intind mana profund enervat si opresc aparatul micut ce facea atata zgomot.Ma ridic din pat si incerc sa rezist tentatiei de a ma tranti inapoi.Razele soarelui isi faceau loc printre draperiile netrase.Le-am dat la o parte si am simtit cun caldura astrului imi atinge pielea fina. Plec in baie si fac un dus rapid urmat de intregul ritual de inviorare.Privesc oglinda si imi admir corpul bine facut.Nu vreau sa ma laud dar ma mentin bine pentru varsta mea.Am 27 de ani si ma numesc Eric Hunter.Cand eram mic ma amuza numele,toti spuneau ca sunt un fel de vanator,pe vremea aceea nestiind ce se va intampla pe parcursul vieti mele.Dupa ani de studi, spre surprinderea mea, am ajuns doar un simplu profesor de istorie ,insa asta e doar un fel de acoperire.In realitate, incerc sa gasesc ultimi mostenitori ai asa-zisului Conte de Monte-Cristo deoarece trebuie sa respect promisiunea facuta parintilor mei: de a ucide orice urma de om ce ar avea vreo legatura biologica cu acel “cotropitor” daca ii pot spune asa.Dupa cum am aflat de la niste surse aici in “Orasul Ingerilor” isi fac veacul ultimi mostenitori ai contelui. Oricum destul cu palavrageala se pare ca e deja tarziu si eu urmeaza sa intarzi la prima zi de scoala.Ma imbrac repede si iau micul dejun in graba, ies pe usa si scot din garaj un Porsche negru.A fost o incantare sa vad ca strazile nu erau aglomerate ca de obicei.Ajung la scoala si parchez masina undeva la umbra.Intru in incinta scoli si dau de o multime de adolescenti galagiosi si de cativa profesori ce incercau sa se facea auziti.Inaintez in multime si exact cand credeam ca am ajuns intr-un loc mai liber simt cum cineva se buseste de mine facand ca teancul de harti ce il aveam in mana mana sa cada imprastiindu-se pe jos.Ridic capul si intalnesc o pereche de ochi oarecum speriati.
-Uita-te pe unde mergi,domnisoara!am spus eu cu o voce destul de autoritara.Fata si-a cerut scuze, si-a ridicat privirea si am putut observa ca ceva in legatura cu mine o facuse sa amuteasca.Pentru a o trezi din transa am luat teancul de foi pe care mi le inmanase de pe jos si am lovit-o foarte usor in cap.
-S-a intamplat ceva?am intrebat-o eu calm
-Nu,scuzati-ma!spuse aceasta dupa care s-a indreptat catre intrarea in sala de clasa.
Am plecat in cancelarie si mi-am lasat toate hartogariile acelea pe masa ovala.Incaperea era una impunatoare cu un dulapior in spate unde se puteau vedea cateva cataloage.Imi iau orarul si vad ca am ora la XI A.Pasesc mai in fata pentru a lua catalogul si dupa ce i-am
salutat pe ceilalti profesori m-am indreptat spre clasa.Fara sa intru am stiut ca nu va fi usor deloc avand in vedere tipetele din incapere.Cum m-au vazut au amutit, insa dupa o fractiune de secunda si-au vazut din nou de discutia lor.Am pasit pana la catedra de unde puteam vedea intreaga “priveliste”. Acum se pare ca devenisem omul invizibil,m-am decis sa aplic o metoda mai veche dar cum nu aveam de gand sa imi rup unghiile din cauza elevilor am hotarat sa iau o creta.Am asezat varful pe tabla si haosul a inceput,scartaitul provocat de creta i-a facut pe elevi sa fie atenti la mine fara sa mai spuna alte cuvinte. -Se pare ca a trebuit sa recurg la asta pentru a ma face auzit,sicer sper sa nu mai fie nevoie sa o mai fac inca o data.Acum prezentarile de rigoare: ma numesc Eric Hunter si de azi voi fi noul vostru profesor de istorie si se pare ca si noul diriginte din cate am inteles.Sper sa ne intelegem bine si sa nu aveam probleme.Dupa ce am terminat de vorbit m-am uitat prin clasa pentru a vedea reactia elevilor.In spatele clasei am observat fata de care m-a lovisem pe hol impreuna cu o colega ce susoteau ceva legat de istorie,nu prea am inteles ce vorbeau.M-am hotarat intr-un tarziu sa fac prezenta.Pe la a treia pagina observ numele Isabelle de’Narcosèe.Mi se pare cunoscut si in minte imi revine momentul cand adolescenta s-a lovit de mine, atunci am avut ocazia sa ii privesc ecusonul. Deci ea era fata.Cum imi doream sa destind atmosfera si sa vad ce reactie are tanara m-am gandit sa ii pocesc putin numele.Isabele de’Narcose?I-am pronuntat numele asa cum se scrie si asteptam reactia.Observ ca se ridica de pe scaun imediat ce pronunt numele ei cu o privire oarecum furioasa si in acelasi timp indignata
-Se pronunta Narcoze nu Narcose,iar numele este Izabel nu Isabele si as vrea sa fie clar pe viitor acest lucru.Vorbele ei chiar m-au amuzat si am incercat sa spun ceva pentru ai inchide gura.
-Domnisoara eu nu cunosc limba franceza asa de bine si fiindu-ti profesor si in acelasi timp diriginte imi permit sa iti spun cum imi vine mie mai repede.Daca nu iti convine da-ma in judecata.Dupa ce am spus acestea,in sinea mea, incercam sa ma abtin din ras.Aceasta “iesire” era mai mult provocata de expresia fetei sale decat de situatie in sine. Parca ceva pe chipul ei imi spunea ca e furioasa Pana la jumatatea orei nu s-au intamplat prea multe lucruri; am vorbit cu elevi despre tot felul de subiecte cum ar fi uniformele,orarul si alte lucruri care tin de diriginte.Cand credeam ca nimic interesant nu se va intampla aud niste zgomote ce veneau de dupa usa urmate apoi de apasarea clantei ce a provocat deschiderea usii. Imediat ce am observat cine era la usa am ramas oarecum surprins.Asta arata cam cat de atent am fost eu la catalog.
-Unchiule!se aude glasul baiatului ce tocmai intrase in clasa .Un glas plin de uimire si el la randul lui.Ce cauti aici?
-Poi m-am mutat din Londra cu niste treburi si iata-ma aici dar oricum avem timp sa vorbim dupa ore.L-am vazut cum se aseaza in ultima banca de la fereastra impreuna cu fata de care era insotit.Se pare ca nepotul meu nu are gusturi prea rele.In sinea mea incepusem sa rad.Nu stiu de ce ,dar am avut impresia ca atunci cand Marius a intrat pe usa,expresia chipului Isabellei s-a preschimbat din furie in tristete iar apoi revenind la o privire taioasa.


_____
acum pozele:
http://photos3.hi5.com/0122/558/966/Yqlnbc558966-02.jpg Eric Hunter
http://photos1.hi5.com/0125/241/824/IKNl0Z241824-02.jpg Marius
http://photos2.hi5.com/0124/802/897/BBQAdV802897-02.jpg Melissa (fata ce il insotea pe Marius)

#4
Anne's here!
Well... E destul de ok. Ai cam mult dialog si cam putina descriere. Incearca sa descrii personajele si sentimentele lor, nu doar sa pui poze. Scuze! Trebuia sa vorbesc la plural... Nu mi-am dat seama :"> :)) . Ideea cred ca e ok. Inca nu am putut sa-mi dau seama :D Aveti cam acelasi stil... Niciuna dintre voi nu prea descrie sentimentele personajelor. As vrea sa stiu mai multe despre Bella. De obicei cand se vorbeste din perspectiva a doua personaje, acestea devin un cuplu pe parcurs. Sincer sper sa nu se intample:)) Nu-mi place de profesorul de istorie. Mai mult imi place de nepotul lui :> . In ansamblu e destul de draguta povestea, trebuie doar sa mai lucrati la unele chestii.
Succes in continuare si astept urmatorul capitol!


Ja Ne! ~chuuu~

#5
ok..multumesc pentru pareri!.....e doar o chestiune de inceput....am pregatit ceva mare....vrea ca povestea sa fie foarte diferita de cele de pe aici....am vrut doar ca in primele capitole sa nu intru chiar in detalii:eto:....nu imi place sa fiu directa!..dar va promit ca urmatoarele capitole or sa fie...mai bune decat acestea....


Ja ne!:bye:;;)

#6
Păi... Am lăsat şi eu un post, în care am spus cam ce a spus şi Anne, but whatever :-j
Aştept nextu'. Sunt curioasă să văd cum evoluează totul. :)
Spor la scris.
Cya! :*



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Naruto] Razbunare Kissingyougoodbye 1 2.430 02-05-2013, 04:35 PM
Ultimul răspuns: yaoi maniac
  [Naruto] Drumul spre razbunare(SasuSaku) CiokolataxPortocala 6 4.703 10-08-2012, 05:19 PM
Ultimul răspuns: RalucaGabor
  [Yaoi] Dragoste sau razbunare? AbiiShu' 4 4.073 06-08-2012, 03:29 PM
Ultimul răspuns: Ai_4ever
  Razbunare de argint Camelie. 13 6.311 23-07-2011, 02:49 PM
Ultimul răspuns: Akane Hime
  Dulce octombrie. Mad Hatter 15 6.388 18-06-2011, 11:09 PM
Ultimul răspuns: Meal.
  Dulce rai si scump infern **angels** 0 1.796 23-05-2011, 08:37 PM
Ultimul răspuns: **angels**
  Intre razbunare si iubire uselessHope 7 5.272 31-10-2010, 01:12 PM
Ultimul răspuns: Marina.
  Elixirul vietii! Vinul dulce...[+16] Ryuu 2 2.547 12-09-2010, 03:57 PM
Ultimul răspuns: MisS.sAdiStic
  Iubire si razbunare(fic naruhina) Gabriella 15 11.935 12-05-2010, 09:28 PM
Ultimul răspuns: Gabriella
  MuÅŸcătură dulce amăruie Teh 46 20.001 24-01-2010, 12:11 AM
Ultimul răspuns: Elusive wolf


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)