Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Stapana inimii,printesa focului

#4
(capitolul 2)Ambuscada de inceput
O stea care calauzea lumina argintie si vie, parca rupta din luna cea protectoare era privita de o zana cu ochi visatori si plini de speranta. Deodata acel chip de printesa,alb ca spuma laptelui dadu nastere unei picaturi amare care se varsa pe obrajarul stang, ochii incepura sa fie inundati de astfel de picaturi , pana se scursera pe rochia rozalie, de matase si fina a printesei. Mica Sakura deveni o adolescenta de aur, corpul apartinand unei zeite, o perfectiune atat fizic cat si psihic. Desi avea doar cincisprezece ani, aceasta zeita avea sarcina de a se ocupa de intreaga tara a Focului,trebuia cu pretul vietii sale sa apere steau ciresului.
O floare cu cinci petale unite, in forma de inima, de culoarea sangelui, plouate de diamante minuscule si naturale, pe margine. Frunza neagra si uriasa care masoara timpul cat il mai are o Haruno,o protectoare a vietii . Se spune ca aceasta stea a ciresului apartinea unei maicute negre care a facut vraja vesnica sa distruga omenirea, cand timpul indicat de frunza, obisnuita aparent, este 12 atunci lumea s-a sfarsit. Clanul Haruno fu blestemat sa indure aceasta soarta cruda atunci cand regina ciresului, Sakina, a renuntat la iubitul, clanul si viata proprie pentru a lua steaua. Sakina si maicuta au murit, erau surori , dusmane vesnice care iubeau un singur barbat. Sakura poate sa invoce steaua care este in inima sa partial pentru a crea un scut rozaliu sau pentru vindecare, insa steaua este facuta pentru distrugere iar daca aceste puteri sunt activate , fata nu-si mai poate folosi picioarele si devine inconstienta pentru o ora nesabuita si egoista sa o lase pe fata treaza.
Acum printesa suspina amarnic dupa mama sa care a murit acum trei ani, acea data era plina de o rautate masiva, un egoism iesit din comun a timpului fulgerator,a maicutei negre,aceea a fost ziua cand Sakura si-a acceptat misiunea, cand a hotorat cu inima de otel sa apere Konoha si steau, este un geniu, este o adevarata kage, insa nu stia ca avea sa moara la 20 de ani.
Sakura auzi o voce suava, celebra si frumoasa. Era buna ei prietena Karin. O roscata cu parul ca focul,ochii albastri si profunzi, un corp nu asa bine dotat ca al Sakurei dar avea o vocea excelenta, ea fiind cea mai cunoscuta cantereata si cea mai buna. Dar nu numai ca era o cantereata dar si ninja, vocea ei putea produce himnoza profunda doar daca era la distanta de un centimetru de dusman, si in plus, putea sa simta orice alta putere pe o distanta nelimitata,era un senzor care era mai ceva ca o sora pentru Rozalie.
-Nu te-ai trezit inca? Nu iuta ca din cauza criminalului de Madara toate tarile aliate trebuie sa se intalneasca! Grabeste-te si nu mai zabovi!
Fata isi sterse lacrimile, se imbraca in echipament ninja asemanator mamei sale, insa negru cu roz. Isi prinse parul intr-un coc lasandu-si bretonul sa cada pe fata ovala si alba. Intalnirea avea loc in satul fulgerului cu munti inalti iar dupa ea fu trimis calaujitorul Naruto. Un baiat care s-a inrosit de indata ce a vazut-o pe Sakura, blond, corpul unui print, ochii diamantul artificial.
-Domnisoara Haruno! Eu voi fi calaujitorul dvs. As dori sa stiu daca mai vine cineva cu dvs.
-Doar prietena mea Karin si cinci ninja de exceptie.
Asa e, de exceptie.
Neji, Lee, Ino, Sikamaru si Ten Ten. Toti erau imbracati in armuri argintii care bateau in lumina Sursei supreme de caldura , si care erau si prietenii Sakurei. Desi era iubita de multi ea nu accepta asta, vroia sa se concentreze doar pt munca de hokage.
Trecuse patru ore de mers care pt Karin insemna o luna, Naruto se mai uita la Sakura din trei in trei secunde iar cei cinci erau gata sa-si dea viata pt printesa lor.Cerul se intuneca si incepu sa curga cu lacrimi mari si incolore peste Sakura si ceilalti, pamantul incepu sa crape din ce in ce mai tare. Din umbra aparu o mie de ninja inarmati pana-n gat printre care si Madara. Un hot si criminal cu parul lung si negru, purtand Sharingan, o pelerina neagra cu rosu si avand o cicatrice in forma de V. Neji si Naruto, hotarati si nervosi de aceasta inselatorie mersera inainte spre a ataca, Ten ramase cu Sakura iar Neji si Shikamaru isi foloseau capcanele pt a scapa de nepoftiti. Neji isi folosi biakuganul si omora 100 de criminali doar invartindu-se, Naruto folosi umbra clonelor de 1000 de ori, insa pe langa cei 1000 de inamici cutezatori care au ramas, au mai venit niste chestii scarboase,verzi in forma de oameni si enervante. Karin era incapabila sa faca ceva, dar se gandi sa ceara ajutor din satul fulgerului si asta facu, fugi cat putu pt a scapa, nefiind o prioritate pt inamici reusi sa scape. Sakura era miscata si se simtea ca cineva in plus, se gandea ca din cauza ei prietenii sai sunt raniti. Iar Madara hotara sa-i dea Sakurei un avertisment.
-Se pare ca roscata se temea asa de tare incat si-a luat talpasita! Draga hokage pe langa ca arati bine valorezi o gramada. Daca te prind pe tine am castigat. Daca nu vrei ca prietenii tai sa moara renunta si predate-te!
Acestea fura vorbele rostite de Madara care se apropia din ce in ce mai mult de Sakura.Ten ten scoase un pergament cu un dragon desenat in sange cu mici inscriptii pe el,folosi treizeci si opt de semne a focului negru si aparu un dragon uiras cu ochi rosii, corp negru, coarne ascutite, dinti din surikeni, gheare din kunai si care arunca flacari cu nemiluita.
Insa, Madara fiind unul din ninja de exceptie, cu un salt a ajuns pe dragon, a pus mana pe el si l-a transformat in cenusa. Ajunse la tenten si o lovi atat de tare si violent incat fata ajunse intr-un copac batran si mare care a inceput sa se rupa usor, usor si vrand sa cada pe tenten daca neji, salvatorul si geniul Konohai n-ar fi dat-o la o parte. Sakura, nemaiputand de disperare si neputinta, spuse:
-Te rog! Fac orice dar lasa-mi prietenii...te rog.....si cazu in genunchi plangand. Nu sunt eu asa de importanata, nu-mi pasa de mine, lumea trebuie sa mearga mai departe si fara sa exist eu..de ce? de ce? Lasa-i pe ei in pace, chiar daca nu inteleg de ce ma vrei pe mine,eu accept..Dar lasa-mi prietenii in pace!
-Sa..k..ku..ra...spuse Naruto care era ranit grav.
In cealalta parte Karin obosita si deabia respirand ajunse in biroul lui raikage val-vartej si ceru ajutor.
-Sa..kura si ...au ..fost atacati! Repede! Si cu un efot imens reusi sa le povesteasca ambuscada.
Raikagele era nervos la culme pt ce i se intampla nepoatei sale. Tot in biroul cel urias cu o mobila de zece stele , o priveliste de vis, o masa lata din stejar si doi barbati uimiti, se afla un tanar cu un corp sculptat , ochii negri ca un abis nesfarsit, parul matasos, plin de luciu, in tepi, o fata de inger usor umit de prezenta roscatei care numai vazandu-l a rosit, un chip care era brazdat de cateva fire de par care-l mangaia. De indata acesta porni la drum cu o viteza ireala, fiind urmat de cei doi barbati care deabia ii tineau fata si raikagele care nervos a dat atat de tare cu mana in masa incat obiectul s-a facut tandar.
Madara amuzat de Sakura incepu sa rada tare, raspicat, enervant si se napusti asupra Sakurei luand-o de gat, fata deabia respira cand o sabia lunga, de spadasin si stralucitoare i-a taiat mana lui Madara. Toate chipurile erau brazbate de un strop de uimire nemarginit, Madara se departa sa vada de unde vine sabia, si-l vazu pe insasi Uciha Sasuke, demonul fulgerului. Acesta o lua in brate pe Sakura regeste su cu multa grija ca si cum ar fi mireasa lui, si o duse pe un deal unde o lasa pe iarba moale si uda.
-Sa nu pleci de aici, voi rezolva repede, printesa! Sakura se uita tinta la acei ochi abisali, atat de profunzi,superbi, nemarginiti de frumosi si spuse cu un zambet care-i arata gropitele mari:
-Sa ai grija...salvatorul meu.....

Acum mai merge? Sincer n am stiut despre regulile pe care mi le ati spus si mersi . E putin complicat sa umblu pe forum, inca nu s obisnuita.



Răspunsuri în acest subiect
Stapana inimii,printesa focului - de soricelindragostit - 17-06-2011, 10:57 PM
RE: Stapana inimii,printesa focului - de Abbeh. - 18-06-2011, 12:04 AM
RE: Stapana inimii,printesa focului - de Nywa - 18-06-2011, 09:26 AM
RE: Stapana inimii,printesa focului - de soricelindragostit - 20-06-2011, 06:34 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Contra focului de arma (+18) Rain 13 8.708 03-01-2014, 04:19 PM
Ultimul răspuns: YuneSugihara
  Prizoniera Inimii Shadowcat 0 1.735 11-05-2012, 03:19 PM
Ultimul răspuns: Shadowcat
  Mozaicul Inimii Capsunica 4 2.790 12-04-2012, 03:13 AM
Ultimul răspuns: Hope
  In ritmul inimii onu' 1 2.059 05-12-2011, 05:35 PM
Ultimul răspuns: onu'
  Vocea Inimii P@uu 20 10.163 21-10-2011, 10:14 AM
Ultimul răspuns: Sho-Yo
  Deschide o poartă inimii mele Mayaa 6 4.382 09-03-2011, 06:57 PM
Ultimul răspuns: Rain
  printesa ratacita(sasusaku) cryssy 14 9.148 11-12-2010, 04:25 PM
Ultimul răspuns: Flash
  printesa ratacita(sakura) cryssy 3 3.920 14-10-2010, 08:39 PM
Ultimul răspuns: Flash
  Regele tradafirilor si Printesa gheturilor Amelia_Angel_Devil 1 2.941 27-09-2009, 11:23 PM
Ultimul răspuns: BloodyInnocence
  Printesa lebedelor goddess 23 13.578 26-07-2009, 07:40 PM
Ultimul răspuns: goddess


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)