Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Deschide o poartă inimii mele

#1
Primul meu fic! :3 (Si este yaoi, hihihi ;D) Nu stiu ce sa cred despre el... nu e cine stie ce. Sper sa va placa, totusi! *-* Comenturile si criticile sunt bine venite. ^^ Chiar imi doresc sa progresez.

Deschide o poartă inimii mele

Capitulul I

-Aaron... Te iubesc.
Mă opresc buimac şi încerc să-mi dau seama dacă prietenul meu îşi bate joc de mine. Mă întorc şi mă uit atent în ochii brunetului la care ţineam ca la un frate. Citesc in privirea lui tristeţe.. durere.. singurătate. Nu ştiu ce să-i raspund. Obişnuiesc să le fac vant numeroaselor fete care se ţin după mine. Nu vreau să iubesc, să fiu îndrăgostit. Oamenii spun că sunt un nemernic, un ticălos; că sunt rece, că nu am sentimente, blah blah... Sincer, chiar nu îmi pasă. Primul impuls a fost să-i spun nebunului din faţa mea că şi-a perdut minţile. Că nu l-aş putea iubi nici dacă ar fi ultimul om de pe planetă.
Şi totuşi, cel din faţa mea era Felix. Puteam să-i fac vant celui mai bun prieten al meu? Nu-mi puteam explica cum se indragostise de mine. Pe langa faptul ca este baiat, ma si cunoaste mai bine decat oricine altcineva. El cunoaste o buna parte din colturile intunecate ale sufletului meu. Sunt constient de faptul ca nu sunt ceea ce ai numi "un baiat model". Stie ca sunt rautacios, crud si ticalos... si totusi.. totusi... se indragostise de mine?
Acest gand ar fi trebuit sa ma miste. Insa nu am simtit nimic. Oare inima imi era chiar atat de inghetata? In sufletul meu gol aparu, ca de nicaieri, o urma de mila. Mi-am propus sa fiu cat mai bland cu prietenul meu, si am incercat sa nu-i ranesc prea tare sentimentele.
-Esti nebun? i-am raspuns pe un ton plin de cruzime, care ar fi facut o persoana sensibila sa planga.
Mi-am dat repede seama ca spusesem ceea ce nu trebuia. Pur si simplu, gandurile pe care le avusem ca reactie in secunda in care i-am auzit confesiunea, se metamorfozasera in cuvinte. "Sunt un tampit!" Nu planuiam sa-i dau un astfel de raspuns. Altul era raspunsul pe care vioam sa i-l dau. Insa era prea tarziu, caci deja ii spusesem ceea ce stiam ca avea sa-l raneasca.
Ochii prietenului meu erau tristi. Avea o expresie chinuita. Aveam impresia ca baiatul din fata mea se rupea in mii de bucatele, iar eu eram cel care il 'sparse'.
- Heh. Penibil, nu-i asa? Nu stiu ce m-a apucat, raspunde Felix atat de incet, incat aproape ca nu l-am auzit. Stii ceva, Aaron? Uita ca am spus asta vreodata!
L-am privit mirat. Nu ma astemptam la un astfel de raspuns. Era mereu vesel si dulce cu toata lumea. Lucru de care eu nu as fi fost in stare niciodata. El se deschidea tuturor. Era dragut si saritor, iubitor, lipicios, luminos, optimist, pur si inocent. Era exact opusul meu.
Eram impietrit, si nu stiam cum sa-l fac sa inteleaga, ca o iubire intre noi doi este imposibila, fara sa trebuiasca sa ma scap de el. Chiar nu doream sa il pierd. In plus, eram constient de faptul ca persoana din fata mea nu merita o inima franta. Insa eu sunt eu. Nu am de unde sa scot sentimente si caldura. Nu le gasesc. Au fost oameni care m-au tradat si m-au calcat in picioare. Oamenii pe care i-am iubit. Si de aceea nu pot, nu sunt in stare sa mai iubesc vreodata. Nuci macar nu mai imi amintesc cum este sa simti iubire... caci am sters orice urma a acestui sentiment din sufletul, inima si mintea mea.
Nu am stiut ce sa-i spun, asa ca m-am intors si am plecat, lasandu-mi cel mai bun prieten singur si suferind. Parca simteam o mica urma de ura fata de mine insumi. "Sunt chiar atat de incapabil sa iubesc?"
[Imagine: emo_holding_hands_xlarge.jpeg]

Ţine-mă de mână.. Te iubesc.

În braţele tale.. mă topesc..
Nu îţi voi spune niciodată, cât de mult te îndrăgesc. Pentru că nu-mi doresc..
Să distrug prietenia pe care o avem acum.
Aşa că.. te voi iubi fără ca tu să ştii... Iubire.




#2
O sa dau edit imediat ce o sa termin de citit
Edit:
Aşa păi dacă este un fic yaoi vezi că trebuia să îl postezi la yaoi&yuri original ar trebui să rogi un moderator să îl mute.
Titlul: este destul de drăguţ nu am ce comenta, greşeli de tastare nu m-am uitat după ele, deci nu ştiu dacă au fost, totuşi ai grijă deoarece unele fraze nu sună tocmai bine iar asta poate fi puţin deranjant. Am văzut câteva semne de punctuaţie puse aiurea but oricine mai greşeşte.
Ai descriere iar asta e bine însă mi se pare puţin...prea comună and acţiunea mi se pare puţin grăbită.
A da capitolul a fost puţin cam scurt.

Anyway ţinând cont că este primul tău fic and primul tău capitol a fost bunicel. Cam atât dacă te-a deranjat comm-ul meu pm şi se rezolvă bye, bye.

#3
este yaoi deci mutat la sectiunea corespunzatoare. ai grija te rog pe viitor -> original yaoi
-

#4
bunaa~!!! >:d<
Hmmm :> ,am vazut un fic yaoi nou, si unde e un fic yaoi nou ,Neko vine citeste ficu' :chuu:
In primul rand:a fost scurt :((
~ink nu imi dau seama dak va fi o iubire intre prieteni ,sau va aparea un alt personaj :perv:
~dar imi place cum ai inceput,iar pt un prim capitol e chiar boon :bv:
asa k abia astept nextu; :stress: so GAMBATE la scris >:D<

*kisses and hugz*
ja ne! :bye:

P.S.:pls anunta'ma knd pui next :pls:

#5
Well, vad un nou fic yaoi pe aici si desigur, o noua persoana inregistrata:> Pai bun venit, draga mea, si ofc, bun venit si acestui fic yaoi :]]
Greseli: Nu-s multe, bravo, eu doar am remarcat cateva greselute de tastare, dar asta e, se mai intampla. Eu n-am probleme cu marimea capitolelor, este bine, atat timp cat mi se ofera informatii si detalii referitoare la fic.
Btw, pentru un prim capitol si tinand cont ca este primul tau fic, chiar e bun. Sper sa continui cat de repede poti. ^^
Revenind la continut, mi-a parut tare rau de Felix, Aaron chiar imi pare rece si cam increzut, insa in acelasi timp putin trist... Dar poate ca asa este el la inceput, asa cum s-a autocaracterizat si el, nu poate sa iubeasca, sau mai bine zis, ii este teama sa iubeasca. Este ceva asemanator cu prezentul nostru:-? Si sunt de acord cu Neko, adica nici eu nu stiu la ce sa ma astept. Poate pe parcurs, vei introduce alte personaje noi in fic sau poate fi vorba chiar de iubirea celor doi prieteni. Multe intrebari. :))
Scuza-mi intarzierea, btw.
Bafta cu nextul:* Si... nu te superi daca iti cer sa ma anunti si pe mine cand postezi, ok? ;;) Well, this is it! <3

#6
@neko_tamashi00
Heyy, Neko! :3 Multumesc mult :*
Bineinteles ca o se te anunt! ;D

@MusicxD

Multumesc pentru coment! :x M-a motivat sa ma apuc de urmatorul capitol! ^__^
Si desiiiigur ca nu! *-* Vei fi prima anuntata! :3

P.S.:
Planuiesc sa-l fac pe Aaron sa se indragosteasca de Felix :P (El nu-i chiar asa de rau. Trebuie numai sa-si topeasca stratul de gheata de deasupra inimii - format din cauza durerilor si a fricii de a lasa pe cineva sa patrunda in inima lui.)
[Imagine: emo_holding_hands_xlarge.jpeg]

Ţine-mă de mână.. Te iubesc.

În braţele tale.. mă topesc..
Nu îţi voi spune niciodată, cât de mult te îndrăgesc. Pentru că nu-mi doresc..
Să distrug prietenia pe care o avem acum.
Aşa că.. te voi iubi fără ca tu să ştii... Iubire.




#7
Buna! Am ajuns si eu pe aici in cautarea unui nou fic yaoi, nu pot sta fara sa citesc [-( .
Am citit la descriere ca e primul tau fic. Serios? Este extraordinar, mie imi place mult si cum te-ai exprimat. Deja se intelege ca va fi ceva intre Aaron si Felix sau totusi ma insel si va mai aparea vreun personaj care se baga intre cei doi. Greseli chiar nu am observat , am remarcat doar una mica de tastatre, nu e ca si cum nu ai fi stiut sa scrii : Nuci macar -> Nici macar . Atata tot !
Singurul lucru e ca a fost cam mic, dar in acest capitol ai fost scurta si la obiect, ai descris personajele si mi-a placut.
Astept urmatorul capitol si sper sa il pui repede :)

Buh-Bye !



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Prizoniera Inimii Shadowcat 0 1.699 11-05-2012, 03:19 PM
Ultimul răspuns: Shadowcat
  Mozaicul Inimii Capsunica 4 2.734 12-04-2012, 03:13 AM
Ultimul răspuns: Hope
  In ritmul inimii onu' 1 2.022 05-12-2011, 05:35 PM
Ultimul răspuns: onu'
  Vocea Inimii P@uu 20 9.869 21-10-2011, 10:14 AM
Ultimul răspuns: Sho-Yo
  Stapana inimii,printesa focului soricelindragostit 4 3.681 20-06-2011, 07:10 PM
Ultimul răspuns: Candy_Girl_Love.


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)