Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[romance / comedy] Pasii spre inima inima ta

#17
Gata am revenit cu nextul Deci este foarte scurt lume, nu mai tot imi spuneti ca este lung, am scris 3 pagini si jumate la acest capitol. :))
NU este mult, cel ami mult am cand scriu 5 pagini.. :))
Oricum sper sa va placa si acest capitol, care mi se pare umpic lipsit de idei bune, insa gata o sa inceapa actiunea va promit. O sa vedeti aici la dansuri si cantece si romance din plin. :>
Multumesc fetelor pentru commuri, macar voi trei. >:D<
E foarte , foarte scurt. :))




Capitolul 7



Din nou avea sa faca acel lucru, sa ma sarute. Nu stiam ce aveam, nu ma puteam misca, imi simteam trupul inlemnit. Privirea lui albastra imi analiza ochii, mi patrundea, de parca incerca sa afle ceva, nici eu nu mai gandeam logic. Baiatul acesta, J.T, avea ceva special, ce ma facea sa-mi pierd controlul, ma pierdeam cu sine. Insa sentimentele ce ma cuprindeau atunci cand eram in preajma lui era placute, enervante cateodata.
Inima isi accelera bataiile, simteam cum sangele imi fierbe in intreg corpul, obrajii erau de un rosu aprins, sangeriu. Trebuia sa actionez cumva, trebuia, asa ca nu am mai rezistat si din nou l-am lovit in burta cu piciorul.
S-a vaitat el ce s-a tot vaitat pe acolo de unul singur, iar dupa aceea a schitat un zambet strengaresc, incepand treptat sa rada. Nu prea il deranjea acest lucru, din contra ii placea.
- Nu mai rade, parca esti un prost, spun eu bosumflata.
- Shizuki, esti mult prea amuzanta, e bine sa vad ca ti-ai revenit la normal si ca nu mai esti suparata, imi spune el in timp ce se ridica in picioare si imi zambeste, iar poi se apropie de mine, eu ma dau in spate, el se apropie mai mult de mine, eu tot in spate ma dau. Pana cand ajung intr-o infundatura, am simtit cum am atins stalpul de electricitate, nu mai aveam unde sa ma duc, trebuia sa infrunt aceasta situatie, care ma calca pe nervi.
- Aaa.. ce mai vrei acum ? Intreb eu rusinata si ridicand tonul smiorcaind, el rade si apoi ma trage de palma si ma duce cu el, unde, nu stiu ?
Il mai intre odata unde vrea sa ma duca, insa nu imi raspunde, il mai intreb odata, dar primesc acelasi raspuns, tacerea. Deja ma calca pe nervii, mai aveam putin si il bateam, ce tot ascundea. De parca dorea sa ma duca in paradis. Insa asta chiar era imposibil.
- Vrei sa luam o gustare impreuna ? ma intreaba el in timp ce-si intoarce privirea pentru o secunda la mine, atunci cand ajungeam la trecerea de pietoni.
- Pai..
- Nu fi rea si accepta-mi propunerea, stiu ca iti este foame, spune el.
Insa chiar in momentul in care eu doream sa-i spun ca nu aveam pofta de ceva, stomacul ma tradat si a inceput sa ghiortaie.
- Tu spui una, insa stomacul tau spune alta.
- Bine, bine hai sa mergem sa luam ceva de mancat, esti fericit ? intreb eu in timp ce-mi pun mainile in san.
- Da, foarte. Si imi ranjeste, apoi mergem amandoi sa cumparam ceva dulce, cat si ceva sarat sau cu diferite arome.
Ne-am plimbat cam o ora in parc, iar seara ne cuprinsese complet pe amandoi, lumea misuna pe strazi, numai noi stateam linistiti, nici nu prea vorbeam, decat in momentele in care ne luam la bataie din nou.
Pana la urma ne-am simtit picioarele tremurand, asa ca am decis sa ne asezam pe o banca undeva prin oras, nu intr-un parc. De aici a pornit totul, am inceput sa dicutam, sa ne povestim si sa incercam sa ne cunoaste mai bine.
Dupa cum se vedea J.T, nu era asa de ciudat precum parea, din contra aveam multe lucruri in comun, insa eu incercasem sa ma reduc la anumite lucruri, era mult mai bine daca unele detalii le lasam deoparte.
Nu stiu cum a venit vorba de Amanda, dar deja imi veneau dracii numai cand ii auzeam numele. Era asa o ipocrita, numai de ea ii pasa, ii placea asa de mult sa-si bata joc de altii. Nu m-am putut abtine si pana la urma l-am intrebat daca aceasta era cu adevarat prietena lui.
- E cea mai buna gluma pe care am auzit-o de la tine, s-a prapadit de ras numai la auzul intrebarii, ce ii se parea asa de amuzant incat sa rada, eu una consideram o asemenea intrebare destul de serioasa.
- Te-am vazut sarutandu-te cu ea, asta chiar nu o face iubita ta ? intreb eu uitandu-ma la el cum incepea sa rada mai mult de atat.
Si-a trecut mana printre firele rebele ce-i cadeau pe frunte si, si le-a dat pe spate, iar apoi si-a atintit privirea spre mine si ma privea destul de serios.
- Iti place de mine.
Parca imi dadu-se Dumnezeu cu traznetul in cap, deja intrebarea aceasta ma facu-se sa raman cu gura cascata, pe langa ca deja eram nervoasa, asta nu insemna ca eram si geloasa, ba din contra mai aveam putin si radeam, iar asta am facut. M-am ridicat in picioare si apoi i-am spus clar:
- Mie nu imi va placea de tine niciodata, cat am sa traiesc eu nu am sa dezvolt sentimente puternice pentru tine, cat de proasta as fi sa fac una ca asta, adica tu oricum cred ca lasi orice fata sa te sarute, nici macar nu ripostezi, am inceput eu sa il critic. Chiar nu vezi, eu nu sunt ca celelalte, nu ma las usor, mi-au ajuns tipurile acestea de baieti care se cred cei mai super “cool” si gata cred ca pot sa aiba orice fata. Te inseli amarnic J.T si da ti-am aflat numele.
Dupa aceasta mica conversatie in care eu parca mi-am varsat nervii pe acest baiat, care nici ca mai spunea ceva pe gura, se uita la mine ca la o sperietoare sau nu stiu.
Mi-am luat rucsacul de pe banca si am plecat in susul strazi pentru a ma indrepta spre casa, deja era ora opt si ceva si oricum aveam multe de scris.
- Stai, Shizuki ! Ma striga acesta in timp ce alerga sa ma prinda din urma.
- Nu am de gand sa te astept, nu meriti.. am spus eu marind pasul, asa am inceput sa alerg.
Se parea ca nu inceta, la fel a facut si el pana m-a prins din urma si ma facut sa ma opresc.
- Stai..
- Sss, i-am spus eu, ducand degetul aratator la buze acestuia, a tacut imediat la acest gest si am putut observa cum obrajii i s-au inrosit umpic. Lasa, hai acasa ca oricum tu esti si chirias la noi, deci oricum nu scap de gura ta, mai ales de intentiile tale perverse.
Un moment in care m-a bufnit rasul si pe mine si pe el, chiar daca existau neintelegeri, noi doi ne intelegeam cateodata, iar cateodata nu. Era ceva normal din partea mea ca sa ma cert cu cineva, mai ales cu un baiat ca el.



Răspunsuri în acest subiect
RE: 3 Steps For Love - de Katniss - 13-02-2011, 12:18 AM
RE: 3 Steps For Love - de Addeh - 13-02-2011, 12:03 PM
RE: 3 Steps For Love - de LemonCandy - 13-02-2011, 12:10 PM
RE: 3 Steps For Love - de hiimera - 13-02-2011, 02:07 PM
RE: 3 Steps For Love - de Katniss - 13-02-2011, 02:10 PM
RE: Dance With Me [Roamnce, Comedy] - de hiimera - 13-02-2011, 04:57 PM
RE: Dance With Me [Roamnce, Comedy] - de Katniss - 13-02-2011, 05:07 PM
RE: Dance With Me [Roamnce, Comedy] - de hiimera - 13-02-2011, 08:35 PM
RE: Dance With Me [Roamnce, Comedy] - de Katniss - 13-02-2011, 08:46 PM
RE: Pasii spre inima inima ta [Roamnce,Comedy] - de hiimera - 18-02-2011, 01:33 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Yaoi] Un pas spre fericire Dimasika 7 5.471 11-06-2013, 06:26 AM
Ultimul răspuns: Dimasika
  Inima Diavolului Yami 8 5.500 05-06-2013, 07:46 PM
Ultimul răspuns: Kira's Scarlet
  [Naruto] Drumul spre razbunare(SasuSaku) CiokolataxPortocala 6 4.762 10-08-2012, 05:19 PM
Ultimul răspuns: RalucaGabor
  Inima fara speranta Hope 6 3.962 05-08-2012, 03:36 PM
Ultimul răspuns: Hope
  Muzica pentru inima mea Hope 3 3.480 05-08-2012, 03:29 PM
Ultimul răspuns: Hope
  Wild Soul [Romance, Fantasy] Sako-chan 32 17.607 26-02-2012, 06:44 PM
Ultimul răspuns: Sako-chan
  Otrava pentru inima mea Elena. 2 2.480 23-10-2011, 12:20 AM
Ultimul răspuns: kyra_kyralyne
  Crezi că există un portal È™i spre inima ta ? ( +16 *yaoi* ) ×Tα℮♏iᾔ× 21 8.998 02-10-2011, 02:32 PM
Ultimul răspuns: Addeh
  Inimă de ceară LoloMark 7 3.156 06-09-2011, 07:42 PM
Ultimul răspuns: LoloMark
  Femeia Perfectă [Hentai. Romance] hiimera 15 5.572 27-06-2011, 04:21 PM
Ultimul răspuns: Kitsu


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)