Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

~pe cine alegi?

Zabuza
M-a impresionat personajul. Primul antagonist al seriei si unul dintre cei care m-au impresionat cel mai mult. Abilitatile lui au fost imprseionante, dar mai ales personajul mi-a placut. Devotamentul lui Haku pentru el a fost incredibil.

Next: Karin vs Sakura

Karin
Sakura ma enerveaza si e prea roza, Karin arata mult mai bine si imi place mai mult personalitatea ei , felul in care se imbraca si restu' chiar si ochelari , ii sta bine cu ei , fara ochelari arata ... epic, sau poate m-am obijnuit eu cu ei , eh asta e, ideea e ca imi place mai mult De karin decat de Sakura. ^^^^^^

Next ~

Itachi vs Tsunade
[Imagine: 9qh35v.jpg]

Well ...

I choose Tsunade ! She is a mediacl ninja, so i choose Tsunade.

Tobi vs. Shikamaru
[Imagine: 212ctp4.gif]
'Cause you are so beautiful
Nal sumsuiga haneun ne ibseul saranghandanmal oh
'Cause you are so beautiful
Nae geoteman meomulreo(keudae namanui).





















Hmm...39Il aleg pe Shika...De ce?Nici eu nu stiu...10624Poate ca...ne asemanam...Urasc sa ma misc(mai ales dimineata)si imi place sa ma uit la nori.In plus(nu ma laud...), colegii meu spun: "E imposibila problema asta!E ilogica!Cum ai rezolvat-o asa de repede?".Deci...Shikamaru Nara is similar to me!He remains...

Gai/ Lee 24Cea mai "super combinatie"!
[center][Imagine: 40628691.png][/center]
[center]Sanq's Rx'u! ^^[/center]

Eh ... Il aleg pe Lee ... Pentru ca este hotarat, lupta pentru ce-si doreste si pentru ca, in ciuda faptului ca Sakura il respinge, el continua sa incerce sa o impresioneze.
So, alegerea mea este Lee ...

Kakashi vs. Zabuza.
[Imagine: 212ctp4.gif]
'Cause you are so beautiful
Nal sumsuiga haneun ne ibseul saranghandanmal oh
'Cause you are so beautiful
Nae geoteman meomulreo(keudae namanui).





















Sincer, mi-a plăcut mult și Zabuza. E unul dintre acele persoanje care nu uimește să te surprindă, și totuși ... se vedea că o să aibă un anumit sfârșit, încă de la început. Și asta mi-a plăcut enorm la el. Plus înfățișarea și personalitatea, a fost un personaj grozav. Dacă nu ar fi concurat împotriva lui Kakashi, ar fi câștigat per sigur. Dar, așa cum se întâmplă și în anime, Kakashi câștigă. Este ceva mai special, all goody or smth like that. everyone likes him. Îmi place personalitatea și evoluția lui în anime. Cât să nu mai vorbesc despre trecut ce mi se pare pur și simplu genial. Înfățișarea este de la sine înțeles că îmi place, și modul în care îi tratează pe ceilalți . E un sensei grozav și favoritul meu. Îmi place stilul lui de a lupta și modul în care utilizează sharinganul, he`s totallz cuul. Într-o perioadă era chiar unul dintre favoriții mei, acum nu prea mai am. Dar oricum ar fi , dintre Zabuza și Kakashi, îl voi alege pe acesta din urmă deși îmi place și primul.

next : Zabuza Vs. Hidan

Zabuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzza!

Hidan nu'mi place din motive personale. In schimb Zabuza, e destul de bun. In primul rand povestea lui cu Haku, si toate cele, pe mine m'a impresionat. Apoi sunt Jutsu-urile lui, care w0w, sunt destul de puternice, chiar si pentru marele Kakashi Hatake!

=D

Deci I choose Zabuzzzzzzzzzzzzzzzzzzza! (cu multi "Z" )

LE: Sorry, am uitat =]]

Hatake Kakashi - Izumo&Kotetsu
Ask for it

~aDitZa Girl: do you wanna marry me?
Arken: Zup! i mean Yup!

Aleg Sperietoarea Kakashi! 21 Cu scuzele lui penibile cu tot.
M-a impresionat faptul ca mereu merge la mormantul lui Obito si sta acolo ore bune... Apoi urmeaza scuzele gen "mi-a taiat o pisica neagra calea si a trebuit sa ocolesc" si nu mai stiu eu ce.
Imi mai place la el "dragostea" pe care le-o daruieste echipei 7 si cartea aia nesuferita, "Vino, vino paradis!" pe care o citeste intruna... 24

Next:
Deidara vs Naruto

( 24 nebunaticii)
[center][Imagine: 40628691.png][/center]
[center]Sanq's Rx'u! ^^[/center]

Il aleg pe Naruto
E mereu pus pe glume si e vesel.Are un vis maret pentru care are mult de muncit.Imi place la el faptul ca nu renunta usor.

Next:Ino vs Hinata

21 clar Hinata.Ino..este enervanta (parerea mea).Nu o pot suporta,desi a avut si ea unele momente..stralucite,dar o aleg pe Hinata,deoarece este un personaj destul de interesant.Evolutia ei pe parcursul seriei,m-a impresionat destul de mult.

Next:Choji vs Shikamaru
[Imagine: Pureloid.jpg]


[Imagine: 5448822.png]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Pe cine algi? Ryuu 3 3.490 11-11-2009, 12:08 AM
Ultimul răspuns: Tox
  cine ai vrea sa fi? Iofly_murasaki 1 2.398 13-07-2009, 10:49 AM
Ultimul răspuns: Amy8D
  pe cine urasti din naruto Ryuu 5 4.211 25-10-2008, 09:19 PM
Ultimul răspuns: Shilpa
  Cu cine semanam? Magica Bloom 2 2.996 16-03-2008, 11:40 PM
Ultimul răspuns: Magica Bloom
  Cine e Kagome? Mikomi_Aikou 1 3.274 09-01-2008, 09:34 PM
Ultimul răspuns: kana-chan


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)