Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

pe cine urasti din naruto

#1
pai dup titlu:"pe cine urasti din naruto" trebuie sa ziceti minim 3 persoane pe care le urati pai si incep eu
eu il urasc pe naruto deoarece nu il suport si el crede ca poate sa faca tot ce vrea si nu e adevarat se mai crede si puternic si nu e il urasc putin pe itachi pentru ce a facut clanului uchiha si lui sasuke si il mai urasc pe jiraia deoarece asa vreau eu4:-p a si sa nu uit de karin pentru ca se da pe langa sasuke si mie nu imi convine
lista e mai lunga dar nu stau eu acum 4:-p astea sut parerile nu stiu ale voastre care sunt dar va rog sa la postati ca sa vad si eu ce pareri aveti voibye
I'm a professional online casinos player. Mostly i play on the phone. My favorite game is blackjack.
Here is the site with selection of the best Android blackjack games.

#2
ca sa-ti raspund intrebari tale, am sa-ti spun pe cine urasc...

Sakura fetisoara asta nu stie altceva sa flirteze contnuu cu sasuke si asta o pune intr-o lumina proasta in fata lui.Nu stiu care va e parerea dar, aceasta specimeana de fetisoara e pe bune ce amai patetica si cum se da ea mare in fata lui naruto, pei dupa parerea mea ar trebui sa-si antreneze corpul nu gura.Ca nu il intrece ea pe Naruto nici in shipuden.

Tobi [aka madara uchiha pe bune, acest mizerabil de tip ma calca pe nervi. ''tobi e baiat bun''
spune el, dar e un ipocrit sau mai bine zis un mare las care se ascunde dupa o masca, in loc sa dea piept cu lumea intreaga.
Nu se stie de ce a fugit deodata, dar ce pot spune este faptul ca e un mare excroc.

Kidomaru tipu e un mare netot, dupa parerea mea ar trebui sa-si cumere o viata, nu s ao fure pe a altora.Ma enerveaza cumplit, mai laes cand se da mare ca e cine stie cine.

cam asta ar fi.
-

#3
Pe Itachi!E un distrus,un tip fara inima care si-a omorat aproape toata familia!Abia astept sa-l distruga Sasuke!!!!

Mai mult,te rog @.@ Don`t Spam,Please!

#4
In primul si in primul rand o urasc pe Sakura pentru ca in prima serie era pur si simplu inutila. Personaj care exista doar ca sa incurce pe restu. Nu stia decat sa se dea pe langa Sasuke (care thank God ca o ignora) si se mai si dadea ea mare ninja. Acum in Shippuuden recunosc ca a devenit mai puternica, dar in acelasi timp a devenit si mai increzuta. Are o atitudine pe care nu o suport. Si e si extrem de violenta mai ales cu Naruto.

Tobi daca era doar Tobi sau doar Madara poate nu aveam nimic impotriva lui. Dar fiind doua persoane in acelsai tyimp ma enerveaza. E un mare ipocrit. Macar restul membrilor Akatsuki accepta cine si cum sunt. Inteleg ca poate nu vrea ca lumea sa afle cine e dar totusi putea gasi alta metoda de a-si ascunde identitatea. Asa imi da impresia ca e un batran senil.

Konohamaru stiu ca apare putin si e doar un comic relief al seriei, dar parca devine plictisitor la un moment dat. E doar un wannabe Naruto.
[Imagine: elegance1.png]
Arigatou Luinil hug


#5
Itachi nu-l pot suferi pe tipu asta din cauza lui Sasuke are atitudinea asta de increzut totusi nu-l urasc pe Sasu acum revenind la Itachi asta isi va primi cat de curand pedeapsa pentru ce a facut.
Tobi alias Uchiha Madara nu pot sa-l sufar pe asta pt. k ei bine nu zic k risc sa fac spoiler dar intr-o zi isi va primi si asta ''rasplata'' pt faptul k este persoana cu doua identitati nu inteleg cum a ajuns sa fie Tobi vechiul coleg de echipa a lui Kakashi si tot odata Uchiha Madara fondatorul clanului Uchiha.
Si in ultimul rand sa n-o uit si pe nesuferita aia de Karin nu-mi place deloc de fatuca asta pentru simplu motiv Sasuke is only for Sakura ! Why ? Because Sakura il cunoaste mai bine decat Karin doar au facut parte din echipa 7 Sasu si Saku thats why hate Karin Sasuke is only for Sakura not that stupid girl.

#6
Orochiamru pursisimplu ma enerveaza idiotul asta.Este doar un obsedat de putere cu al carui unic scop fiind acela de a stii toate jutsurile existente si de a fi nemuritor.Ma enerveaza faptul ca Sasuke a ales sa se duca sa se antreneze la el.Tipul este dezgustator cu infatisarea aia de demos si mai ales cu limba de saspe.
Itachi ma enerveaza pentru ce i-a facut clanului Uchiha.Mi se pare un obsedat de putere si desi multi spun caItachi a fost defapt bun eu nu cred pentu mine el ramane un asasin care merita sa fie ucis de fratele sau pe care si asa il uraste
Ino nu am suportat acest personaj de la inceputul animeului motivul fitele ei, mereu se da mare si se crede cea mai buna chiar daca in realitate nu este asa.Mai este enervant ca se dadea pe lanca Sasuke prefacandu-se ca il place,cu timpul insa s-a dovedit totusi doar o obsesie.Si in plus nu imi place de loc de ea mai ales ca urasc mivul
Karin ma enerveaza ca mereu flirteaza cu Sasuke,desi acesta este total neinteresat de ea.Nu mi se pare de loc puternica si justul ei este destul de nefolositor in lupta,iar la o lupta corp la corp chiar ca nu se pricepe.Nu imi place de loc infatisarea ei si mi se pare grasa
[Imagine: 19751918_ARZDZEIZG-1.jpg?t=1303932362]
[Imagine: 5905958325a7056013714l-1.jpg?t=1303932519]

Abisul umbrelor Chiar nimeni nu mai este interesat de ficul meu? Sa stiu daca sa-l mai continui sau nu.








Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  ~pe cine alegi? Tox 773 283.701 25-05-2012, 01:48 PM
Ultimul răspuns: sakura4ever
  Pe cine algi? Ryuu 3 3.493 11-11-2009, 12:08 AM
Ultimul răspuns: Tox
  cine ai vrea sa fi? Iofly_murasaki 1 2.399 13-07-2009, 10:49 AM
Ultimul răspuns: Amy8D
  Cu cine semanam? Magica Bloom 2 2.996 16-03-2008, 11:40 PM
Ultimul răspuns: Magica Bloom
  Cine e Kagome? Mikomi_Aikou 1 3.274 09-01-2008, 09:34 PM
Ultimul răspuns: kana-chan


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)