Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Escape from the dead

#45
Escape from the dead
Chapter 15

Nu simt nimic , absolut nimic , doar patul care ma tine poate fii simtit , in rest nimic . Vise , nu am , nimeni nu ma trezeste , pot sa dorm mult si bine . Vreau sa stiu unde sunt si cine este baiatul asta . Mai important , trebuie sa ajung la spital . O , Doamne , am uitat complet . Hidan se va supara pe mine iar Sasuke v-a crede ca l-am uitat . Ma scol repede in fund dar doua maini mi se pun pe umeri si ma imping in jos . Se pare ca sunt sleita de puteri pentru ca nu ma pot impotrivi celor doua maini . Trebuie sa recunosc , sunt finute , delicate si foarte grijuli , dar unde imi este jacheta ?! Trebuie sa dau un telefon , sa stiu daca aia doi mai traiesc . Nu mai incerc sa ma ridic deoarece ar fii un lucru inutil asa ca il intreb pe blond unde ma aflu . Imi ridic mana si o plimb prin aer incercand sa-l gasesc pe baiat . Nu vad nimic si deasta il tot caut si il intreb unde ma aflu . Ma prinde de mana si-mi zice sa stau calma dar eu ma rastesc la el si ii zic ca aia doi sunt in spital si eu stau la taclale cu necunoscuti . El nici nu stie cine-s „aia doi” . Blondul vrea sa plece dar il prind de mana si il intreb cum il cheama . Imi zice ca nu conteaza iar eu ma reped si ii zic ca trebuie sa-l strig cumva . Zambeste si-mi spune sa-i zic Bob .
-Serios ? de ce ? De mazare , de cafea sau de fasole ? A ! Grauntele , frimitura si bobul unt frati , deci fa-mi cunostinta cu fratii tai ! da , serios , chiar vreau sa-i cunosc .
Nu zice nimic doar da negativ din cap si pleaca . Oare l-am suparat ? Dar , era doar o gluma . Cine stie ce e in capul lui ? Incerc sa ma ridic din pat si reusesc . Caut un intrerupator si l-am gasit . Ma pregatesc sa apas pe el dar nu sunt butoane ci, gauri . A ! fira-i tu sa fii de priza cu cine te-a pus sus ! Ce senzatie de , adica wow . Parca am fost lovita de un tren in timp ce ma fulgera un fulger . As ! si parul , e vraiste , cred ca seman cu Einstein . Imi duc mana in par si doar eu pot stii ce ciment e parul meu . E asa tare , si nu-i ciment , am un arici in par , unul foarte mare .

Il strig pe Bob si aud numai usi trantite si se incheie tot cu usa de la aceasta camera . Becul se aprinde iar ochii mi se inchid imediat de la lumina puternica .
-Of , Doamne , ce naiba ai patit ?! de parca ti-ar pasa !
Vine la mine si ma imbratiseaza apoi ma ia de mana si ma duce pe nu stiu unde , trecem prin vreo trei camere apoi ajungem in baie . Imi zice sa-mi fac un dus si sa insist la fata si par , zambeste apoi pleaca . Hm ! fata si par te pomenesti ca ...... A ! Nu era de ajuns ca aveam fata uscata dar uite aici ce hidratare . Cum spuneam parul e electrocutat iar fata imi e neagra . Parca sunt un african care-si cauta mancare . Mancare , imi e foame . Intru repede in cabina de dus si dau drumul apei si incep sa ma curat . Pun o tona de sampon in par si incep sa frec . Cred ca-mi trebuie doua tone ca una nu e de ajuns . Ma spal ca lumea si apoi ies din cabina . Ma sterg cu prosopul pufos , imi pun hainele pe mine si ies din baie . In sfarsit vad si eu si nu mai sunt in intuneric . Imi aud numele cum rasuna in toata casa si incerc sa-mi dau seama de unde vine . Mi striga odata dar tot nu reusesc sa-mi dauseama de unde vine . Il strig si ii zic sa vina sa ma ia ca eu nu am idee pe ce lume traiesc . Pana cand vine el , incep sa analizez incaperea . Seamana cu un hol , dar unul mai micut . Are multe tablouri , si pe masuta de langa peretele albastru e o vaza de flori si vai ce frumos mirose . Ma apropi mai mult ca sa simt mirosul dar tresar usor cand vad o umbra care o acopera pe a mea . Ma intorc cu fata la persona si era Bob .

Ma ia de incheietura mainii si ma trage brutal . Ajungem in bucatarie si-mi pune in scarba o farfuie pe masa si cu aceeasi personalitate imi toarna tocana . Pai , tocana se pune intr-o farfurie adanca nu plata . Si incepe sa curga ”maclavaisul” . Pateaza fata de masa si ma dau imediat la o parte de pe scaun pentrui ca asa m-as fi murdarit . Il intreb pe blond daca a mai gatit vreodata in viata lui si-mi zice sa tac . La cata foame imi e acum as putea sa mananc mancarea cainelui . Blondul strange mizeria si-mi pune fata de masa in cap .
-Si n-ai vrea s-o spal ?! da , sigur , vezi sa nu .
Privirea lui imi raspunde la intrebare asa ca ma duc la beie . Pun fata in chiuveta si las apa sa o inmoaie . Pun si putin dero apoi incep sa o spal . O clatesc de vreo doua trei apoi o storc si ies afara . Ma duc la bucatiarie si il intreb unde gaesc o sarma ca sa o pun la uscat . Imi arata geamul si il deschid iar sarma era pusa chiar sub pervaz . Pun fata , inchid fereastra si ma duc sa vad vesela blondului . Are de toate , asa ca iau doua farfuri adanci si pun tocana in fiecare . Le pun pe masa , pun si tacamurile si incepem sa mancam . Chiar cand sa vad ce bucatar desavarsit un ciocanit al naibi de insistent ne deranjeaza . Bob se ridica de la masa si deschide usa cat sa vada cine e si imi spune sa ma duc in camera . Nu vreau sa-l enervez asa ca plec . Cu toate ca ma roade cutiozitatea plec , dar stiu eu ce sa fac , o sa ascult . Iarta-ma mama , dar trebuie sa o fac ! Ma fac ca intru in camera dar ies repede si ma ascund dupa perete . Ii vad cum discuta si tipul ala mi se pare cunoscut . Are parul lung , negru si ...... este Itachi ! Nu pot sa cred , deci oare Bob asta e marele cap al organizatiei ? Poate , cine stie . Oare sa nu fie Itachi , adica nu e singurul om cu par negru lung , dar eu stiu ? trebuie sa-i vad fata . Vreau sa fac un zgomot si sa-mi conving presupunerea dar usa se deschide si pe ea intra blondul de Deidara . Ei sunt , nemernicii . Bob , mi-a zis sa ma duc in camera , deci , el s-ar putea sa nu aiba nici o legatura . Siguranta nu-i de partea mea dar eu cred in Bob .

Nu mai fac nici o miscare sau vreun sunet si plec direct in camera . As putea sa ies la iveala si sa ma lupt cu ei dar sunt singura si nu ma pot increde in Bob , asa ar fii trei contra unu si nu as avea sanse sa castig . Mai bine stau aici si il astept pe blond sa vad ce-mi zice . dar sunt prea curioasa sa vad ce discuta si iar ies afara . Criminali intreaba daca ma vazut cumva iar el tace si zice ca se intoarce intr-o clipa . Hi ! vine dupa mine , oare chiar vrea sa ma toarne ?! adica sa ma dea pe mana lor ? Ajunge in fata mea si se uita inapoi apoi vrea sa-si continue drumul dar il trag de pantaloni si ii zic ca sunt aici . Parca suntem doi sobolani ascunsi in intuneric . Blondul imi zice sa ma duc repede in camera deoarece aia sunt criminali care ma cauta dar nu mai zice nimic pentru ca criminali apar si ei prin peisaj . Bob se ridica in picioare si ma ascunde dupa el iar cand criminalii nu sunt atenti fug repede in camera . Blondul ii abureste spunandu-le ca a pierdut niste maruntisi si apoi cred ca ii conduce afara . Usa se tranteste si Bob intra pe ea. Imi spune sa nu mai trec peste cuvantul lui apoi il intreb unde imi e telefonul .
-La chstia asta te referi ! imi arata relefonul si pe semne are chef de joaca .
Ma duc lanaga el si ii zic sa mi-l dea apoi intind mana . Il pune in buzunar apoi zambeste si-mi zice ca trebuia sa fac ceva ca sa-l castig . Imi verific manichiura si il intreb ce dar nici nu e nevoie de raspuns ca mi-o zice prin fapte .

Ma prinde de mijloc si ma arunca pe pat . Se pune peste mine si incepe sa ma sarute . Il refuz dar nu accepta asta si-si vede de treaba . Oftez si ii zic ca daca asta vrea apoi ii dau un genunghi intre picioare . Ma ridic in picioare si ii zic sa nu mai incerce si a doua oara si sa-mi dea telefonul . Inutile . Asa sunt cuvintele mele . Ma trage de mana si cad peste el iar buzele mi-au cuprinse de ale lui si acum formeaza un sarut . Insa , nu este , momentul potrivit de giugiuleala pentru ca usa a fost sparta si asasini au navalit peste noi .
-Amice , treaba cu saruturile era treaba mea ! asta nu se lasa pana cand nu mi-o trage .
Dar cred ca i-o trag eu inainte . Ma duc la el si-l plesnesc de vede numai stele verzi apoi ii dau una intre picioare , ii dau si un pumn , inca unul in stomac si ultima lovitura un sut in fund care-l da afara . Imi trosnesc egetele si il intreb pe Itachi daca vrea si el sa mi-o traga . Nu zice nimic , tace dar , probabil aia e o dorinta asa ca ma duc langa el si vreau sa-i dau o palma dar imi prinde mana si mi-o strange foarte tare apoi imi da o palma si se duce la Bob . Ii da un pumn de-l lasa lat iar pe mine ma ia de par si ma taraste pana la usa . Ma arunca in masina , ilpune si pe Deidara peste mine si porneste .
[Imagine: 82s.png]
When you look into my eyes, tell me what you see,
Do you feel my love for you, makes you HAPPY, sets you free?




Răspunsuri în acest subiect
Escape from the dead - de Zummy - 23-05-2011, 09:54 PM
RE: Escape from the dead - de Sho-Yo - 24-05-2011, 08:48 AM
RE: Escape from the dead - de Miranda. - 24-05-2011, 12:00 PM
RE: Escape from the dead - de Rose ^^ - 25-05-2011, 10:35 AM
RE: Escape from the dead - de hiimera - 25-05-2011, 12:17 PM
RE: Escape from the dead - de Zummy - 25-05-2011, 07:47 PM
RE: Escape from the dead - de Sho-Yo - 26-05-2011, 09:31 AM
RE: Escape from the dead - de Rose ^^ - 26-05-2011, 10:27 AM
RE: Escape from the dead - de hiimera - 26-05-2011, 10:41 AM
RE: Escape from the dead - de Zummy - 26-05-2011, 01:20 PM
RE: Escape from the dead - de Zummy - 26-05-2011, 05:21 PM
RE: Escape from the dead - de hiimera - 26-05-2011, 07:23 PM
RE: Escape from the dead - de Rose ^^ - 26-05-2011, 08:23 PM
RE: Escape from the dead - de AyumiHamasaki - 28-05-2011, 02:05 AM
RE: Escape from the dead - de Zummy - 28-05-2011, 06:16 PM
RE: Escape from the dead - de AyumiHamasaki - 28-05-2011, 06:44 PM
RE: Escape from the dead - de Alle - 28-05-2011, 09:51 PM
RE: Escape from the dead - de tamoshiku - 29-05-2011, 03:00 PM
RE: Escape from the dead - de Rose ^^ - 29-05-2011, 03:11 PM
RE: Escape from the dead - de Zummy - 29-05-2011, 03:23 PM
RE: Escape from the dead - de tamoshiku - 29-05-2011, 03:37 PM
RE: Escape from the dead - de Zummy - 29-05-2011, 03:59 PM
RE: Escape from the dead - de AyumiHamasaki - 29-05-2011, 05:06 PM
RE: Escape from the dead - de Sho-Yo - 29-05-2011, 09:42 PM
RE: Escape from the dead - de Cookiesor - 29-05-2011, 09:57 PM
RE: Escape from the dead - de Zummy - 31-05-2011, 09:54 PM
RE: Escape from the dead - de Zummy - 14-06-2011, 05:59 PM
RE: Escape from the dead - de Rena - 14-06-2011, 06:58 PM
RE: Escape from the dead - de Zummy - 14-06-2011, 07:01 PM
RE: Escape from the dead - de Rena - 14-06-2011, 07:12 PM
RE: Escape from the dead - de Zummy - 15-06-2011, 10:43 PM
RE: Escape from the dead - de Zummy - 05-07-2011, 06:49 PM
RE: Escape from the dead - de Rose ^^ - 07-07-2011, 11:50 AM
RE: Escape from the dead - de Zummy - 12-07-2011, 11:18 PM
RE: Escape from the dead - de Rose ^^ - 13-07-2011, 09:31 PM
RE: Escape from the dead - de Zummy - 15-07-2011, 05:25 PM
RE: Escape from the dead - de Rose ^^ - 18-07-2011, 09:38 PM
RE: Escape from the dead - de Miranda. - 18-07-2011, 09:47 PM
RE: Escape from the dead - de Zummy - 19-07-2011, 11:49 AM
RE: Escape from the dead - de Rose ^^ - 19-07-2011, 04:03 PM
RE: Escape from the dead - de Miranda. - 19-07-2011, 04:40 PM
RE: Escape from the dead - de Zummy - 19-07-2011, 06:29 PM
RE: Escape from the dead - de Miranda. - 19-07-2011, 07:50 PM
RE: Escape from the dead - de Rose ^^ - 19-07-2011, 08:53 PM
RE: Escape from the dead - de Zummy - 25-07-2011, 08:20 PM
RE: Escape from the dead - de Rose ^^ - 26-07-2011, 09:39 AM
RE: Escape from the dead - de Miranda. - 26-07-2011, 02:31 PM
RE: Escape from the dead - de Zummy - 09-08-2011, 06:26 PM
RE: Escape from the dead - de Miranda. - 09-08-2011, 06:57 PM
RE: Escape from the dead - de Rose ^^ - 11-08-2011, 11:23 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  There is no escape from the real hell [ + 16 / 18 ] sickness 17 8.969 07-03-2011, 10:01 PM
Ultimul răspuns: hiimera
  Escape me nimeni 42 27.503 04-02-2011, 10:20 PM
Ultimul răspuns: •нąкü•
  Wait...and dead Heratcher.21q 11 6.902 15-12-2008, 03:47 AM
Ultimul răspuns: Apathy


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)