Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Pentru ca inca te mai iubesc

#25
Lume, lume. :]] Va multumesc pentru comentarii si v-am adus nextul. Sper sa va placa. ;;]

Capitolul VIII


Sakura :


Casa dulce casa! Ce bine este sa fi acasa. Sa simti ca ai locul tau unde sa mergi totdeauna. Un loc in care te poti refugia oricand simti ca nu mai faci fata acestei lumi. Autocarul ne lasa in fata clubului. Coboram toate pe rand si ne luam bagajele fiecare. Eu impreuna cu Vanessa, Hinata si TenTen ne indreptam spre masina mea. Punem bagajele in portbagaj si ne urcam in masina, pornind spre casa. Toate patru stam intr-o vila cu doua etaje, la care parintii nostri s-au gandit sa o construiasca imediat ce ne-a luat lotul la New York. Apas pe acceleratie, dorind sa ajung cat mai repede acasa. Ma opresc la semafor si observ autocarul baietilor. Ma fac ca nu-l vad si privesc pe geam, in alta parte.
Ah, aproape ca uitasem de Sasuke. Daca nu vedeam autocarul lor, probabil ca ziua se termina si nu-mi mai aduceam aminte de el. Oftez si imi las capul pe volan. Nu stau mult, ca sunt trezita de clanxonul masinii din spatele meu. Pornesc din nou si dupa un drum de vreo zece minute ajungem. Intru in curtea unei vile destul de mari, cu doua etaje si vopsita intr-un crem foarte apropiat de galben. Las masina in curte si coboram. Ne luam bagajele si intram repede in casa. Lasam bagajele pe unde apucam si ne trantim pe canapea. Ah, cat am asteptat sa scap de cantonamentul acela nesuferit. De mai stateam acolo inca o zi probabil muream.


Tarasc bagajele dupa mine si intru in camera mea. O incapere destul de luminata, datorita unui perete facut complet din sticla, ceilalti avand o culoare mov, ceva mai deschisa. Pe jos sunt laminate de culoarea mierii, fiind acoperite de un covor pufos, alb. Fata in fata cu peretele din sticla se afla patul dublu, acoperit de niste asternuturi roz cu un scris verde pe ele. De o parte si de alta a patului se afla cate o noptiera alba. Pe peretele din dreapta patului, se afla un birou alb, cu laptop, o lampa si niste foi pe el. Un dulap cu oglinda in loc de usa, tot alb. Pe peretele din stanga patului, se afla usa ce duce in baie, niste rafturi cu diplome, medalii si trofee, iar intre acestea un brat ce sustine sus pe perete televizorul. Aprind televizorul si il las pe un canal de muzica. Incep sa-mi despachetez lucrurile, cele mai multe aruncandu-le in cosul cu rufe. Dupa ce termin, bag trollerul sub pat si imi scot din dulap pijamaua. Merg la baie si intru in cabina de dus, dand drumul jetului de apa.


Ma trantesc in pat dand drumul la televizor. Il programez sa se stinga iar eu privesc undeva in gol pe peretele din sticla ce se afla in fata mea. Incerc parca sa numar stelele insa nu prea reusesc. Oftez si privesc in gradina din spatele vilei. O multime de flori imi incanta privirea. Trandafiri roz, rosii si albi sunt infloriti si asezati intr-un ornament foarte frumos. Micul parculet este inconjurat de o multime de flori care mai de care mai frumoase. Inchid ochii, incercand sa adorm. Nu pot insa. De ce? In fata ochilor imi apare doar chipul brunetului zambindu-mi. In fata mi se deruleaza scenele din acea noapte oribila. Noaptea in care pentru mine somnul a fost inlocuit de o multime de lacrimi. Noaptea in care pentru mine odihna nu a existat.. a existat doar suferinta. Suferinta si lacrimi varsate pentru un baiat din cauza caruia am suferit enorm. Pare o prostie. L-am tot iertat de fiecare data si sunt dispusa sa-l mai iert. De ce? Pentru ca il iubesc. Nu as suporta ca altcineva sa imi atinga corpul. N-as suporta ca altcineva inafara de el sa-mi atinga buzele. Atingerile sale vor fi mereu singurele pe care le voi accepta. Doar saruturile si atingerile sale ma vor face mereu sa vibrez. Sa tresar. Inchid ochii si cu chipul sau in minte reusesc sa adorm, chiar daca somnul va fi din nou un chin pentru mine.


Aud galagie din sufragerie. Deschid ochii si ma ridic automat in sezut. Ma dau jos din pat si ies din camera, coborand imediat scarile. Ajung jos si acolo il vad pe Gaara, stand in genunchi in fata Vanessei. Casc ochii cat cepele si ma intreb daca este adevarat ceea ce vad. O doamne! Sunt martora a celui mai frumos lucru posibil. Ma apropii de fete si le vad cum stau si privesc scena foarte fericite cu cate un zambet larg pe buze. Vanessa il imbratiseaza pe roscat, acesta sarutand-o pe obraz. Se pare ca raspunsul a fost da. Vom avea o nunta.
- Si, cand va fi nunta? se grabeste TenTen sa intrebe.
Vanessa se uita intrebatoare la roscat care ii spune ca peste trei zile.
- Totul este pregatit. Trebuia sa aflu doar raspunsul tau, ii spune, prinzandu-i buzele intr-un sarut.
Ma bucur ca Vanessa gasit un baiat pe care sa-l iubeasca. Un baiat care stie sa o iubeasca exact asa cum merita. Un baiat din cauza caruia n-am vazut-o sa planga. Gaara este genul de baiat in care te poti increde. Genul de baiat care stie cum sa se comporte cu o fata si care stie sa pastreze una in sufletul sau. Vanessa s-a indragostit de el inca de cand l-a vazut. Parca stia ca el va fi sufletul ei pereche. Parca stia ca a ales pe cine trebuie. Stie sa aleaga un baiat care poate sa o pretuiasca.


Vad cum cei doi se iau de mana si ies din vila, plecand cu masina roscatului. Le intreb pe fete unde au plecat iar ele imi raspund ca in cautarea rochii de mireasa.
- Nu ar trebui sa facem si noi acelasi lucru? Adica, suntem invitate la nunta nu? intreb eu, ridicand din spranceana.
Stam cateva minute si ne uitam una la alta dupa care tasnim in sus pe scari pentru a ne imbraca. Imi iau din dulap o pereche de pantaloni scurti verzi, un tricou alb cu trei inimioare verzi in partea stanga jos si ma incalt cu niste sandale albe. Imi prind parul intr-o coada si imi iau o gentuta in care imi pun telefonul si banii. Cobor jos si plec impreuna cu fetele spre o serie de cumparaturi.


Sasuke :


Stau plictisit pe locul pasagerului langa Naruto. Se pare ca Gaara si Vanessa se casatoresc peste trei zile iar Naruto, Neji si Ash m-au tarat cu ei la mall cu pretextul sa cautam niste costume pentru nunta. Ce naiba? Am ajuns sa merg ca fetele prin mall. Imi dau ochii peste cap si privesc in fata. Observ cum blondul parcheaza masina iar noi coboram, intreptandu-ne spre intrare. Trec pe langa o masina si imi dau seama ca este a rozaliei. Inca retin numarul de inmatriculare al masinii. Zambesc smecher cand imi dau seama ca si ea este prin magazinul urias. Intram si urcam la etaj, indreptandu-ne spre un magazin de haine barbatesti. In fata mea se infatiseaza o multime de costume care mai de care mai frumoase. Imi dau o palma peste frunte si incep sa ma invart de colo colo in speranta ca voi gasi ceva. Langa mine vine imediat o femeie, care pare sa aiba treizeci de ani, blonda cu ochi caprui. Ma intreaba ce caut si ii spun acesteia ce doresc. Imi spune sa o urmez iar eu execut miscarea. Vad ca ma duce langa un raft cu costume. Imi spune sa ma uit in sus, unde vad niste manechine imbracate in niste costume chiar superbe. Oh doamne.. in momentele astea chiar as avea nevoie de rozalie sa-mi spuna ce sa aleg.


Dupa ce imi arata cateva costume, nu stiu de ce, dar instinctiv imi ridic capul spre intrare. Stau cateva secunde si vad cum de dupa perete apare Sakura alaturi de prietenele ei cu cate o plasa in mana. Raman asa cateva secunde. Mersul ei si rasul cristalin ma fac sa ma intreb de ce am facut ce am facut in cantonamentul ala nenorocit. Dar defapt, ea si-a cerut-o. A crezut ca se poate juca cu mine imbratisandu-se cu Ash. I-am aratat ca nu se poate asa. Dar totusi.. dintre toate fetele cu care am fost, ea e singura care imi doresc sa se intoarca. Stop cadru. Din seara aceea n-am mai vorbit cu ea, dar asta nu inseamna ca ea stie ce am facut. Zambesc smecher si aud glasul femeii care ma striga.
- Ramane costumul acesta. Ma intorc in zece minute dupa el, spun si ies in fuga din magazin.
Constientizez ca nici macar nu stiu ce costum am ales dar nu conteaza. Trebuie sa vad ce face Sakura. Vad ca fetele fac dreapta si intra intr-un magazin de rochii. Intru si eu dupa ele, ascunzandu-ma dupa niste haine. Imi invart privirea prin incapere si o vad pe fata intrand in cabina de proba cu o rochie in brate. Niciuna dintre fete nu sunt atente asa ca intru repede in cabina in care a intrat rozalia. Tanara vrea sa tipe cand ma vede insa ii pun rapid mana la gura, facand-o sa nu scoata nici un sunet. Ochii mei cad imediat pe trupul ei acoperit doar de lenjeria intima verde.


- Daca nu tipi iti iau mana de pe gura, soptesc, iar aceasta da afirmativ din cap.
Imi iau mana de pe gura ei iar aceasta incearca sa se acopere cu rochia. Zambesc smecher si o lipesc de peretele cabinei de proba. Fata scapa rochia din brate si se uita speriata la mine. Ma apropii de urechea ei si las cateva cuvinte sa mi se desprinda de pe buze:
- De ce nu ai mai vorbit cu mine din acel cantonament?
Ii sarut usor obrazul si imi pun mana pe talia ei, facand-o sa vibreze la atingerile mele. Simt cum tresare cand mana mea trece peste sanii ei, atingandu-i incet chipul.
- Sa nu crezi ca nu stiu ce ai facut cu Inna, imi spune cu o voce rece.
- Ce am facut papusa? o intreb, afisand un zambet de baiat rau.
- De parca nu ai sti, imi spune, incercand sa ma impinga.
Nu reuseste si ii ling usor gatul, infigandu-mi dintii in pielea sa fina. O aud cum geme usor si incerc sa-i desfac sutienul, insa simt mana ei prinzand-o pe a mea. Ma impinge si imi spune sa ies din cabina. Zambesc smecher si ii spun ca ne intalnim la nunta prietenilor nostri. Fata ma impinge afara din cabina, vrand sa o las sa-si probeze rochia. Ies din cabina, asigurandu-ma ca nu ma vede nimeni si merg inapoi la magazinul unde am lasat costumul. Intru si ii vad pe baieti cautandu-ma. Incep sa strige la mine cand ma vad, iar eu continui sa-i ignor cum fac deobicei.


Scuzati-ma pentru eventualele greseli. :D



Răspunsuri în acest subiect
Pentru ca inca te mai iubesc - de Debb.' - 13-04-2011, 08:29 PM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de Shadow. - 13-04-2011, 08:30 PM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de Bonnie - 13-04-2011, 10:01 PM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de Debb.' - 21-04-2011, 09:06 PM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de Vero - 22-04-2011, 06:28 PM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de Sho-Yo - 23-04-2011, 10:48 PM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de Bonnie - 29-04-2011, 08:47 PM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de Debb.' - 01-05-2011, 06:52 PM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de *Black~~Heart* - 01-05-2011, 09:02 PM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de Erion. - 01-05-2011, 11:24 PM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de Rose ^^ - 02-05-2011, 09:26 AM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de Bonnie - 02-05-2011, 10:58 AM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de Debb.' - 14-05-2011, 09:15 PM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de Rose ^^ - 15-05-2011, 02:58 PM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de Debb.' - 23-05-2011, 03:39 PM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de Rose ^^ - 23-05-2011, 09:23 PM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de DeMentă - 29-05-2011, 03:09 PM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de Debb.' - 04-06-2011, 11:53 AM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de Rose ^^ - 05-06-2011, 08:33 PM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de DeMentă - 07-06-2011, 09:13 AM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de Debb.' - 19-06-2011, 07:21 PM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de DeMentă - 20-06-2011, 03:56 PM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de Debb.' - 03-07-2011, 12:09 AM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de DeMentă - 03-07-2011, 03:43 PM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de Debb.' - 16-07-2011, 07:33 AM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de Piersicuta - 16-07-2011, 10:19 AM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de DeMentă - 19-07-2011, 11:59 AM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de Debb.' - 01-08-2011, 10:27 PM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de Rose ^^ - 06-08-2011, 10:33 PM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de Piersicuta - 07-08-2011, 07:07 PM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de Pixxie.' - 08-08-2011, 04:31 PM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de Debb.' - 16-08-2011, 09:28 PM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de Piersicuta - 16-08-2011, 10:01 PM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de Rose ^^ - 18-08-2011, 10:50 AM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de Debb.' - 05-09-2011, 04:34 PM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de Rose ^^ - 06-09-2011, 09:08 AM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de Piersicuta - 07-09-2011, 10:42 PM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de mary97 - 08-09-2011, 04:32 PM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de DeMentă - 22-09-2011, 09:00 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Naruto] P. S. Sa stii ca te iubesc naruhinasasusaku 2 3.016 16-09-2013, 09:14 PM
Ultimul răspuns: Little Star
  Am realizat ca te iubesc CandyGirl 25 14.655 28-12-2011, 10:17 PM
Ultimul răspuns: CandyGirl
  Complicat,dar tot te iubesc. Îngeraşş 1 2.430 06-09-2011, 05:33 PM
Ultimul răspuns: crazy little red
  Pentru că iubesc să trăiesc. SnowFlake. 96 29.079 15-07-2011, 08:48 AM
Ultimul răspuns: Kayla.
  Tu m'ai invatat sa iubesc ♪RockPrincess♪ 31 15.272 03-07-2011, 11:50 PM
Ultimul răspuns: ♥FallenAngel♥
  Oarba, dar inca te pot simti! Ely1496 19 10.331 29-04-2011, 10:51 PM
Ultimul răspuns: .Dudiii
  Eu inca te mai iubesc Juneko 5 4.743 03-04-2011, 01:21 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  Vreau sa te iubesc! Karinutzzza 7 4.785 08-03-2011, 06:20 PM
Ultimul răspuns: Karinutzzza
  Minuni inca exista DJ_Biscuite 3 3.240 07-02-2011, 08:42 PM
Ultimul răspuns: Abbeh.
  Te iubesc Ioanna ღ 17 9.215 26-01-2011, 08:08 PM
Ultimul răspuns: •нąкü•


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)