Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[ RBD / Guild ] - Iubire ascunsa in muzica

#1
Buna m-am hotarat, ca sa postez si eu un fic la care voi colaborea cu surorile mele mai mici Michiyo si YumiYumi, sper sa va palca fiecare face din prespectiva personajului ales de ea. Sper sa va palca :) :*:X
Diclamerul: nici unul dintre numele sau persoanele - in afara de cele inventate de mine - care vor aparea aici - referindu-ma la formatia RBD si altele al caror nume vor fi scrie - nu imi apartin si nu am nici o cunostinta mai multa, fata de ce gasesc pe net


Episodul I- Partea I

Spania, Madrid

Elvira: Primele raze de soare se asează pe ochii forțându-i să se deschid.Ploapele se desprind una de alta, arătându-mi ochii negri inchiși.Maă frec la ochii și m-ă ridic din pat.Mă indrept spre baie ai îmi fac siesta de dimineața și îmi fac un duș.Ies din baie după aproximativ douăzeci de minute,doar cu un prosop de culoarea strugurului copt. Mă îndrept spre dulap de culoarea cireșului, iar de acolo scot o fustă roșie,un tricou mov spre roz.Iau peria și încep să-mi pieptăn părul de culoarea focului,lung până la posterior.Termin de pieptănat părul și îmi scot din cutia de bijuterii de culoarea roșie și barele argint.Îmi scot de acolo un lănțisor din aur cu o piatră din diamnat, o pereche de cercei și o brătară tot din aur.Culoarea unghiilor mele erau de culoarea focului.Aud un ciocănit la ușă și spun doar un cuvant.
-Intră. Spun eu,iar persoana care a bătut la ușă a intrat în camera mea,de culoarea strugurului și a mierii.Mă întorc spre persoana care a intrat în camera mea.Femeia care a intrat nu era alta decât mătușa mea.
- Văd că ești aproape gata, Elvira.Îmi spune ea.
-Da,tia. Mai am să mă machiez și să mă încalț.
-Ok,atunci te astept jos,iar bagajele sunt deja la parter. Dau din cap, iar aceasta coboară jos. Aceasta era mătușa mea Saya, este în vârstă de 29-30 de ani, părul îl are roz,este o persoană foarte draguță și prietenoasa.Dacă tot am prezentat-o pe tia ,cred că e timpul să mă prezint și pe mine. Bună, numele meu este Kourigatsu Elvira Maria.Am 16 ani, ochii mei au culoarea racului atunci când este fiert.Părul meu este roșu ca focul.În prezent locuiesc in Madrid,Spania împreuna cu mătușa mea. Copilăria mi-am petrecut-o tot aici,dar sunt originală din Tokyo,Japonia.Acum, eu și tia ne întoarcem în Bucuresti, Romania, acolo unde locuiesc părinții mei și surorile mele mai mici, pe care nu le-am mai văzut de mult. Mă încalț cu o pereche de cizme cu toc cui de culoarea neagră.Îmi iau geanta și cobor jos.Când cobor scările pașii mei se auzeau prin toate vila.Ajung în fața ușii de la intrare,iar eu mă întorc spre casa în care mi-am petrecut copilăria.Mă îndrept spre limuzina de culoarea laptelui în care mă asteapta mătușa mea. Intru in limuzina și mă asez lânga tia.Mașina pornește , iar eu eram cu privirea spre geamul din stânga mea uitându-mă la un peisaj.
-Elvira , ești bine ? mă întreaba tia.
-Si,tia. Î răpund eu în spaniola.
-Bien, mi quierido . Am vorbit cu părinții tăi , iar surorile tale nu știu că tu ești sora lor mai mare , și in vilă mai locuiește o trupă de rockeri , care au fost prieteni cu Miyone și Yumi din copilărie. Guild se numeste , îmi spune ea.
-Miyone a fost întotdeauna o fată foarte nebună și puțin plecată pe altă planetă din câte știu eu din spusele tale , mătușico.
-Da , ai dreptate scumpo. A...vroiam să îți spun că cei din trupa ta te așteaptă la avion , zborul nostru va fi liniștit și nu știe nici un reporter de plecarea ta.
-Atunci , mă bucur că putem avea un zbor liniștit.
Priveam în continuu pe geamul de la limuzină . Mașina a intrat pe aeroport în liniște , iar aceasta a oprit când am ajuns la avion. Coborâm din ea și mergem la avion . Ne urcăm în el , iar acolo îi vad pe cei din trupa mea. Ar fi bine să-i prezint și pe ei , nu? Prima era Anahi , avea 17 ani , părul blond și puțin ondulat la vârfuri , ochii verzi . Maite are părul negru ca cea mai întunecată noapte, iar ochii de aceeași nuanță. Are 18 ani . Christopher avea 19 ani și era cel mai mare dintre noi. Avea părul roșu făcut țepi scurt , ochii căprui. Cristian , era foarte nebun și cel mai serios dintre noi , avea 17 ani parul negru și ochii verzi . Nu în ultimul rând ultimul membru al trupei sunt nimeni alta decât eu. Numele meu de scenă este Dulce Maria adică Elvira Maria dar mătușa a vrut să fiu Dulce Maria ca să nu își dea fanii seama că fac parte din faimoasa familie Kourigatsu . Noi ne întoarcem în România pentru a susține un concert la Arenele Romane. Parcă așa se numea locul în care vom susține concertul. Culoarea avionului era de un albastru șters , iar pe el era desenata floarea mea favorită , trandafirul roșu . Ne-am pus centurile de siguranța iar avionul a decolat . Următoarea oprire : București , România .


Acum cateva poze cu personajele.
http://2.bp.blogspot.com/_xNzse6odtgs/S-...-maria.jpg : Eu
http://poveste.jocurilemele.ro/wp-conten..._anahi.jpg : Anahi
http://mirceaeliade.wikispaces.com/file/....02.06.jpg : Maite
http://static.mojvideo.com/foto/rbd-chri.../22724.jpg : christopher
http://fabiolarbd.blogspot.es/img/poncho.jpg : poncho
http://files.myopera.com/christianlover-..._thumb.jpg : Christian
Dictionar:
Tia= matusa
Si,tia =Da matusa
Bien, mi quierido = Bine draga mea

acest a fost primul capitol sper sa va palca m-am straduit din rasputeri asa ca sper sa va placa. Si scuze c ae scurt.
Viata nu e mereu ceea ce ne dorim.
[Imagine: 686175405_303846.gif?4]



Răspunsuri în acest subiect
[ RBD / Guild ] - Iubire ascunsa in muzica - de Maria - 25-12-2010, 10:40 PM
RE: Iubire ascunsa in muzica [RBD and Guild] - de *Susuki~Chan* - 26-12-2010, 10:46 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Durerea ascunsa Infinite 4 3.607 12-08-2013, 04:28 PM
Ultimul răspuns: Kira's Scarlet
  [+18] Muzica si mai mult ..... alex 2 2.558 17-09-2012, 06:42 PM
Ultimul răspuns: alex
  Muzica pentru inima mea Hope 3 3.449 05-08-2012, 03:29 PM
Ultimul răspuns: Hope
  Iubire ascunsa in ura AyumiHamasaki 50 25.279 06-08-2011, 06:54 PM
Ultimul răspuns: Piersicuta
  Iubire ascunsa in spatele tradarii... Ary^_^Arishime 2 2.274 03-08-2011, 08:43 AM
Ultimul răspuns: candy girl
  Muzica sufletului meu ..Chris. 32 16.945 10-05-2011, 09:15 PM
Ultimul răspuns: Rinnie
  Dragostea ascunsa in razboi Erina Ozaki 40 31.320 17-04-2011, 05:22 AM
Ultimul răspuns: Zuzu XoXo
  Apa, muzica si tu tamoshiku 7 6.069 30-01-2011, 12:36 AM
Ultimul răspuns: Alyssia~Bulinuta~Roz
  Muzica si Talentul Iubirii Reea4 4 5.605 23-07-2009, 09:40 PM
Ultimul răspuns: Eve.
  Crima si muzica love_anime 6 4.535 23-07-2009, 09:47 AM
Ultimul răspuns: Yoko


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)