Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Dragostea ascunsa in razboi

#1
Ok am facut un alt fic de alt gen mai interesant si k mai multa munk ,sa numai fie asa de banal doar ptr a fi citit.O sa accept si critici dure(atata timp cat este spus cu frumosu si nu k injuraturi k la tsiganii de pe mahala)Bun cam atat!Sper sa va placa.
Disclaimer: Nu detin nici un personaj, toate apartin lui Masashi Kishimoto din anime-ul/manga-ul Naruto si nu fac/profit de pe urma acestor personaje/intamplari.


(SasuSaku)Dragostea ascunsa in razboi

Capitolul 1

Drumul care duce la Derbent e prafuit si devastat.Locul arata paraginit si soseaua e dreapta si neumblata de ceva vreme.Cate un autovehicul mai trece dupa o bucata de timp sa aduca marfuri la oras.Acum 40 de ani acest tinut era folosit ca loc de refugiu pentru armatele rusesti si cele germane.
Traseul este unul din doua benzi cimentate,inconjurata in ambele parti de kilometri de pustietate .In dreapta se afla muntele mohorat inconjurat de nori cenusii ce-l pazeau.Pareau norii de furtuna ce incepeau sa se raspandeasca pana in Derbent si chiar mai incolo.In stanga dupa sirul de stalpi era numai camp arid si galben cat vedeai cu ochii;cativa cactusi mai inviau peisajul.Drept inainte tinand drumul si urmand automobilul rosu decapotabil ce parea sa treaca singur ,intri in intersectia Muliska.Cu o cotitura la dreapta,atmosfera schimba tot peisajul.Devine mai primitor si incepe sa capete contur si viata.Masina este inghitita treptat de padure.Drumul razbate prin ea ;copacii numerosii si inverziti stau aliniati asemenea unei adunari militare intampinandu-l pe drumet cu umbra si racoare.Aerul proaspat si umed sterge senzatia de uscaciune si praf.Soseaua devine mai uniforma la iesirea din codru si duce la intrarea in Derbent.O pancarda mare marca intrarea in oras-''Dobro pozhalovat Derbent''!(bun venit in ruseste).In miazanoapte ,masina ajunse in centrul orasului.Era un loc impanzit mai mult de case etajate zugravite in fel de fel de culori tipatoare.Pe strazi domina o liniste grozava si destul de stranie.La gara, masina se opri.Soferul cobori inca purtand ochelarii de soare in ochi.Purta costum negru de piele si vesta verde-inchis cu multe buzunare.Isi tari picioarele pana la primul ghiseu al garii unde acolo isi dete jos ochelarii.In ochii sai negri ca bezna noptii s-a aprins o mandrie ciudata.Un zambet sfidator i-a rasarit in coltul buzelor subtiri si conturate .Incepe sa adie vantul ,strecurandu-se prin parul brunet si suvitele rebele ce se prelingeau pe obrajii tanarului.EL era un baiat de 20 de ani,indraznet si voinic ca un brad.
La ghiseu zari pe o tanara rusoaica roscata cu parul facut coc si cu ochelari mari in ochii.Aceasta se ridica din examinatul hartiilor si saluta respectuos.
Tanarul isi puse mainile pe pervazul ghiseului ,holba ochii mirat si bolborosi ceva in ruseste:
-Urat oras aveti aici!Desert,pamant!Ce e de padurea aia ca mai imbogateste locul!Niet*...La ce ora vine trenul din Moscova?
-La 9 si jumatate,domnule!
-Multumesc devoshka**!O zi buna!zise tanarul cu un glas usor.
Se ridica de la pervaz si porni lenes la masina.Deschise portiera si intra inauntru aranjand oglinzile retrovizoare.Vazu curand ca cerul se innoreaza si apasa butonul de inchidere al capotei.Masina deveni un bolid obisnuit ,un Ferarri de-al unui rasfatat bogat.Curand ,baiatul se intinse pe bancheta,inchise ochii si atipi.Tanarul fu tarat in negura viselor unde nu putu vedea decat imagini vagi si dezastroase cu scene de lupta si varsari de sange.In aceea confruntare se simti si el.Alerga sa se ascunda de focuri si nu avea pe unde.Gaseste un loc intr-o tufarie de arbusti.Simte spaima care ii invadeaza sufletul si confuzia sa-i cuprinda mintea.Sudorile i curg pe toata fatasi inima se zvarcoleste ca un ciocan.Neclintit cateva clipe ,crede ca va scapa din iadul de focuri,insa o alta bubuitura infernala ii distruge toate sperantele.Tensiunea il mustreaza;aude un zgomot inabusit venind din spatele sau paralizandu-l si lasandu-l rece.Apoi are o durere ingrozitoare in sira spinarii facandu-l sa cada inconstient. Numai vede nimic,ochii clipesc pana ce s-au inchis...
El se trezi in cele din urma respirand greu si plin de sudoare.Isi trece mana peste frunte si se uita putin pe geam.
-Doamne ce cosmar!Ce o fii inseamnand?Eu ...am fost impuscat si incercam sa ma ascund de cineva!O fii din cauza vremii astea pacatoase?

Incepe sa tune si sa fulgere.Strazile devin si mai pustii si reci.Doar frunzele se mai misca ametite valsand in pustietatea ploii
Picura cu stropi mari si zgomotosi insotiti se rafale de vant.Timp de cateva ceasuri adversa a tinut-o intr-un astfel de ritm.Baiatul dete drumul la radio ascultand stirile rostite in rusa.
Seara ,furtuna se mai domoli.Tanarul desfacu geamul usii uitandu-se in general. Privirea lui se opri asupra caii ferate si peronului unde parca isi imagina ca acolo aveau sa fie cozi de oameni nesfarsite si galagie.Din cer mai incepura sa picure stropi de apa ametind orasul intr-un val de ceata. Tresari cand mai vazu o raza de fulger aprinzandu-se din departare si se simti strabatut de un fior rece si pierdut.
Peste cateva clipe ,auzi cum telefonul ii vibra nebuneste in portiera rigida a masinii,urmata de o simfonie usoara.Se apleca,dete jos sertarul si ridica clapeta.Cand duse telefonul la urechi stiu cine avea sa- i vorbeasca.
-Da?!rosti cu o voce aprinsa.
-Ba ,vezi ca mai am un pic si vin in Derbent.Cam intr-o jumatate de ora ajung la sigur.Sa ma astepti,fratioare!Apropo,unde esti?se auzi o voce masculina si autoritara la telefon.
-Sunt in gara ,Itachi!Te astept aici de 3 ore!Misca-te dracului si tu!M-am saturat, sa astept ca prostul aici!raspunse tanarul sfidator.
-Ai rabdare,Sasuke!Nu te mai enerva asa repede!Hai ca sosesc!
Sasuke tranti clapeta telefonului de parca ar fi fost cu ceva de vina,apoi schimba transmisiunea ascultand o melodie rock la radio,care era cantata tot in ruseste.Dupa 20 de minute incepura sa se auda din ceata,urlete de claxon si scartaituri de roti;un tren se apropia.
Brunetul statu locului pana ce trenul opri la peron.Avu o clipa de neliniste si nerabdare.Cand incetini,usile se deschid,din vagoane ,coboara numeroase persoane carand dupa ei bagaje si plase.Cobori printre ultimi si un baiat brunet cu parul prins intr-o coada si lasat liber pana la umeri.Ochii lui erau calmi si negri cauntand in toate partile pe cineva cunoscut.Purta o camasa la dunga,bagata in pantaloni de stofa de culoarea cafenie.Buzele sale groase zambira lenes si se holba la masina rosie din parcarea garii.Sasuke recunoscu indata zgomotul de pasi facut de pantofii cu lac ai tanarului ce venea.
-Era si timpul Itachi!Ce ti-a luat atata?intreba Sasuke in batjocura.
-Ete na!Am intarziat si eu,fratioare!Colonelul nu-mi da drumul cu una cu doua!Vad ca era imposibil sa nu vii fara masina ta scumpa!
-Scuteste-ma de comentarii si urca!Off...moartea te-a pus sa te muti in Rusia;in fundul lumii.In Konoha nu-ti era bine!
-Sasuke,nu te baga!In curand e razboi intre Japonia ,America si Rusia,si aici am sa fiu in siguranta.
-Siguranta pe dracului cand stai in tara de la care au pornit conflictele principale de razboi!!Sa mergem!Sunt satul pana in gat de orasul asta!
Dupa ce urcara amandoi,Sasuke porni masina cu sila si graba,lasand niste urme de la cauciucuri cum lasi la raliuri.Fata lui Itachi se intuneca si ramasese neclintit in locul lui ,in timp ce fratele sau gonea pe sosea.Ar fi vrut sa-l intrebe pe Sasuke unde vor merge insa ceva il tinea.Pana la urma ,isi facu tupeu si ii zise:
-Un moment,Sasuke!Mergem in celalalt oras acolo gasim pe Nina,prietena mea!Vom sta la ea!
-Mai,mai deja ti-a facut rost de gagica cat ai stat pe aici!Bine!Fie!Mergem la Nina...Apropo,Itachi de unde o cunosti pe fata asta?Stii ca nu prea suport rusoaicele!
-Pai acum doua luni am intalnit-o in Moscova!Acolo a avut loc un atac terorist...si a a fost ranita in atac.Eu si divizia mea faceam patrula in zona aia si am apucat sa o iau.Am crezut ca-i moarta ,dar era doar ranita.Am dus-o la spital unde am supravegheat-o!Acolo am ajuns s-o cunosc si sa ne imprietenim!
-Hmm..Fie mergem,dar sa vad si eu de e de capul fetei acesteia!Sunt curios.
Sasuke lua curba ce iesea din Derbent si lasa in urma pancardul ce marca intrarea in oras.Masina gonea nebuneste pe sosea scotand nori de praf dupa ea si fum de la teava de esapament.Intrara dupa cateva minute in padurea verde,care ii intampina in coloane la fel cum si venise.Mireasma de aer proaspat si de ploaie disparu aproape dupa un ceas dupa ce iesira din padure si intrara din nou pe drumul parasit si parca neumblat....


*-nu
**domnisoara
...............[Imagine: bnkWUB1.png?1]


#2
draguta idee....se vede ca ai pus mai multa munca, mai ales la descriere, e chiar draguta..despre idee ce pot sa zic e originala si chiar imi place....dialogul e ok dar atunci cand Sasuke vorbeste cu el(atunci cand se trezeste din cosmaru' ala), ar fi fost bine daca specificai ca vorbeste cu el pentru ca asa zici ca vorbeste singur.actiunea sta cuminte, nu o fugareste nimeni .iar acum doua greseli...
"dete jos sertarul si ridica"-a dat jos sertarul si ridica (e mult mai bine)
"telefonul la urechi stiu cine"-telefonul la ureche si a stiut cine (cred ca vorbea la o singura ureche
sa nu te imbeti cu apa rece daca te-am laudat pentru ca mereu este loc de mai bine dar sa stii ca ai evoluat si se vede ca ai muncit mai mult la ficul asta si sper sa il continui si pe celalalt...astept next'uuu

#3
Multumesc Sasusaku123 ptr comm :-* :-* :X si ma bucur kati place ficu meu.Insa va deveni Sasusaku de la cap 4 incolo :-"
Scz k acest cap este scurt si poate cam grabita actiunea,dar la urmt imi voi da silinta mult mai mult. :D




Capitolul 2


Toata noaptea cei doi mersesera cu masina prin toate drumurile si ajunsera intr-un final la Nina Ivanovici.Intrara intr-un alt orasel cu cateva blocuri vechi.La periferie,masina se opri ,iar cei doi coborara.
Sasuke se lasa aproape tras de vesta de Itachi pana la intrandul in casa Ninei.EL era mai nerabdator ca niciodata sa revada chipul prietenei sale care parca acum nu-l mai putea zari la fel ca in realitate.Urcara ,in cele din urma niste trepte inguste si prafuite ale unui bloc de doua etaje.In fata lor se intindea un hol parca lovit de bombardamente. La prima usa care era una de lemn simpla fara sculpturi sau modele ,se oprira ei doi.
Itachi isi aranga camasa,isi trecu mana prin par si apoi apasa pe butonul soneriei.Dupa cateva secunde,din spatele usii se auzeau venind din ce in ce mai apropiati,pasii unei tinere.Usa se deschise usor ;in intredeschizatura aparand o fata scundaca si slabuta.Ochii ei mici si negrii palpaiau la lumina stalpilor luminosi de pe strada.Nasul ei era mic,iar buzele subtiri.Parul era desprins ,tuns in trepte pana la omoplati.Era imbracata intr-un tricou cafeniu cu tot felul de caricaturi copilaresti imprimate pe el,pantaloni mov larguti de purtat prin casa.
In ochi i aparu o privire usor vesela ,iar in coltul buzelor i rasari un usor zambet.Fara a spune ceva,ii facu semn lui Itachi cu mana sa intre.Cei doi patrunsera in apartament tarandu-si picoarele pe covorasul de la intrare.Se descaltara fara a scoate o vorba si intrara in sufrageria fetei,care era saracacioasa.Tot ce puteai vedea era pe jos un covor lat persan ,o masa rotunda pe mijloc inconjurat de 3 fotolii in semiluna si o noptiera ruseasca cu pahare.Sasuke se aseza pe fotoliu ca la el acasa in timp ce Itachi saluta pe Nina in ruseste.Asaltat de salut,Sasuke il lua la intrebari pe fratele sau:
-I-auzi Itachi,fetiscana asta a ta nu stie o boaba de engleza?
-Ba stie fratioare!Ia salut-o!zise Itachi stramband din spranceana.
Sasuke se ridica si dete mana cu fata prezentandu-se in engleza.Nina capata o nuanta de rosu in obraji cand il vazu pe brunet mai indeaproape.Ea s-a asezat pe bratul fotoliului langa Itachi parca putin tulburata dupa gestul cu Sasuke.
Fata s-a ridicat buimaca si se duse in bucatarie dupa cafea.Cat timp asteptau,Sasuke isi spuse concluzia:
-E de treaba fatuca,insa mi se pare cam prea timida!zise Sasuke in soapta.
-Ete na!E bine-crescuta !Ce vrei sa sara pe mine ,sa ma batjocoreasca!?
-Nu chiar!Dar mie imi plac fetele ceva mai tupeiste si nu rusoaice.
Nina sosi cu o tava cu trei cesti de cafea tare si calda.O aseza pe masuta din fata fotolilor si se puse din nou langa Itachi.Dorea sa intrebe ceva pe Sasuke ,dar insa renunta cand simti in ea un sentiment ciudat.
Itachi incepu sa vorbeasca despre razboi si cauzele ei.Sasuke devenise curios mangaindu-si buzele cu degetele ,nerabdator sa afle povestea cu fiecare amanunt in parte.Fata parca statea ca o statuie ,fara a scoate o vorba,doar ascultand ca un catelus cuminte.Itachi gesticula o schema ca cele trei tari erau aflate in razboi si acestea ar fi :America,Rusia si Japonia.-Rusia avand cauzele razboiului.Cele trei tari isi declarasera prin intermediul actelor si intrunirilor, declaratiile de razboi care a pornit din cauza unor motive economice si sociale;banale ,dar totusi importante pentru imaginea acestor tari.
Dupa ce se termina istorisirea viitoarei confruntari,Sasuke se cruci la o asemenea aiureala.Dar lucrul cel mai important,era faptul ca oamenii ,in special baietii si barbatii din cadrul Rusiei ,erau luati pe front obligatoriu.
Brunetul atunci sesiza ca trebuie sa plece numaidecat de pe frontul rusesc,sau va pieri de partea dusmanului.
-Asculta Itachi!Eu plec acuma din tara asta de rahat!Nu vreau sa mor ca un caine si sa lupt impotriva Japoniei!Nu se cuvine una ca asta!zise Sasuke stapanit de o usoara furie.
-Frate,eu unul fac parte deja din armata si nu pot sa plec!
-Esti tampit,Itachi!??Ce dracului ai?Eu nu vreau sa lupt impotriva Japoniei ,ma intelegi!Nu vreau!Vreau sa-mi traiesc viata de baiat rebel,nu de soldat!Daca tu ramai fie,daca vii la fel!Acum ai ocazia!
Sasuke privea la Itachi inflacarat si buimac.Simti cum ii trece prin suflet o senzatie rea de furie si spaima in acelasi timp.Parca vedea iarasi in minte acelasi vis ciudat cu alergatul si impuscatul.Itachi se uita la el dezamagit ,dar constient ca era de partea inamicului.In acel moment telefonul suna spargand linistea apasatoare ce se instalase in camera.
Nina se ridica si raspunde speriata,apoi scoate un tipat inabusit aruncand telefonul din mana.
-Niet!Niet!Era papa!Zice ca soldatii care patruleaza in oras v-au vazut intrand aici si acum se indreapta spre noi!Stiu ca nu sunteti rusi!
-Eu am plecat!Hai Itachi misca-te dracului odata!se rasti Sasuke tragandu-l pe frate-sau de mana dupa el.
Itachi se trezi din visul de zi si se apropie repede de Nina.Ii apuca obrajii in mainile sale si o saruta scurt pe buze dupa care fugi pe usa cu Sasuke inainte.Deschisera usa,coborara trepetele ,apoi intrara in masina.
Sasuke auzea de departe venind o patrula dupa focurile de pusti si zgomotele intense de armata.Porni masina intr-o graba nebuna ,apoi apasa la maxim acceleratia;aceasta luand-o la goana mancand asfaltul.
-Amorezule las-o dracului de rusoaica si de tot!E timpul sa ne intoarcem acasa!
-Eu nu ma duc deocamdata nicaieri!zise Itachi putin fustrat.
-Ey bine,eu numai stau aici o clipa ,frate!Daca vrei sa mori ,n-ai decat!...


http://media.photobucket.com/image/black....jpg?o=102 poza cu Nina Ivanovici
...............[Imagine: bnkWUB1.png?1]


#4
Capitolul 3


Sasuke opri la un bar rusesc unde intra nervos. Itachi statea in masina ,aprinzandu-si o tigara,cat fratele sau nu era.Barul era asezat la rascruce de drum.Era o fosta casa boiereasca si lunguiata impanzita de geamuri cu zabrele de fier.La intrare erau 3 trepte de piatra si dadeai in carciuma.In ambele parti doua ferestre vechi si cu zabrele se aflau parca primele ,cele care sa te anunte ca intri intr-o locatie noua de poposeala.Zugraveala specific munteneasca de o nuanta de lamai aprins se scorozise de pe zidurile carciumii.Usa simpla cu un inel de fier ,statea sprijinit deasupra pe post de''sonerie''.In jurului barului,3 nuci batrani si maiestosi pazesc si ofera racoare clientilor care intra in bar.
Sasuke patrunse in birt ,se uita putin prin jur si vazu o frumoasa hangita.Cauta din priviri o masa libera si deindata ce zari una ,se aseza la ea.Masa rotunda era veche iar pe ea nu gaseai decat o solnita si o scrumiera.
Hangita vede brunetul ,isi aseza rochita cu decolteu ,isi lua tavita si porni spre el.
-Dobryi den!*Cu ce va servesc?zise hangita arantandu-i meniul.
Sasuke se facu ca deschide meniul si se uita pe furis la fata fetei alba ca spuma laptelui cu niste buze subtirele si rosii,nasul bocarn,ochii albastri si parul pana la omoplati blond .
Rochia ei are movalie cu un decolteu adanc menit sa atraga clientii care stau la han.In cele din urma,brunetul se concentra pe meniu in timp ce blonda nu-l scapa din privirea ei lacoma.Sasuke se suci putin si lasa jos carticica cu mancaruri.
-Vreau putina apa si orez cu putina carne daca se poate!
-A da!Vreti carnea in aceeasi farfurie cu orezul?
-Da!Da!Spasiva!**
Chelnerita lua meniul si porni la bucatar sa dea comanda.Una alta ,Sasuke priveste insistent prin jur si vede ca in bar erau marea majoritate barbati.Unii dintre ei avand fata de hoti sau puscariasi.
Dupa cateva minute,chelnerita ii aduce mancarea comandata .Brunetul isi scoase banii fara vorba si ii azvarli indiferent in decolteul fetei.Ea privea patimas in timp ce Sasuke manca linistit.In bar incepe sa se faca liniste.
Oamenii pleaca cu randul de la mese ,atmoasfera devenind tacuta si sumbra.Sasuke gandeste urmatoarea locatie cu precizie.Vrea sa mearga la aeroport sa ia avionul spre Japonia si sa stea acasa cu familia sa in Konoha.Isi mangaia obrajii si manca pe bajbaite din farfurie,planuind miscarile si traseul.Mintea era total ocupata cu aceast motiv si plan.
Se gandi sa ia traseul Moscovei,dar capitala era impanzita de armata.
Statu aproape doua ceasuri meditand la miscarea evadarii.La un moment dat se simti aproape ca un prizonier cu aere de evadat si ganduri rele.Dupa ce se puse bine la punct,se ridica si pleaca din han lasand farfurile goale pe masa si asezate civilizat.
Sasuke coboara scarile cu o usoara lene si cu mainile in buzunar si da peste Itachi care fuma iarasi rezemat de un nuc.
Brunetul se apropie de frate-sau si il striga.Itachi se holba la el si ii raspunse autoritar:
-Ce vrei Sasuke?Ce nu-ti mai convine?
-Auzi,ce-ar fi sa o luam pe la padurea din Chekhov si mergem la avion sa plecam in Japonia!?
-Lasa-ma,ma dracu' in pace?Esti turc,nu intelegi ca nu pot sa plec!Astia de la armata daca m-ar prinde la granita mi-ar lua gatul!Du-te tu Sasuke cale batuta!
-Deci nu risti,nu?Esti un jigodit Itachi!Nu te zbati,ti-e frica de rusi !?Lasule!
-Mi-e..Ma doare in cot de ei!Mie imi pasa de Nina!
Sasuke fu strapuns de un val de furie si ii rasarise o privire sfidatoare si de sila.Se apropie la cativa centimetri de Itachi si pleca fara a spune o vorba.Fratele sau savura un ultim fum se tigara si il urma pe Sasuke.
Urcara in masina tacuti si pornira spre Chekhov.Trecura 2 ore de mers si patrunsera untr-o padurice verde si maiestoasa,plina numai de stejari si fagi batrani.In codru era un vechi cimitir abandonat unde se aflau numai morminte prafuite si uracioase.Locul era paraginit si nimeni numai venea sa jeleasca pe cei ce se odihnesc in acele pamanturi.Cu totii fusesera dati uitarii.
La iesirea din padurea era o granita.Sasuke opri masina si inaintea lor mai erau siruri.Politistii controlau fiecare masina in parte.Ajunsera la automobilul dinaintea lui Sasuke si incepura sa injure si sa fie violenti cu soferul.Poate ca nu avea actele in regula.
In acea presiune si galagie porni o explozie.Masina din fata brunetului era una capcana si bubui aruncaindu-i in aer pe politisti.Focul s-a raspandit repede si lumea incepea sa se agite.In cateva clipe pe jos se formasera baltoace de sange.
Alta brigada de politisti sosira sa investigeze si sa aresteze pe toti cei din masinile care se invecinasera cu cea capcana.
Sasuke cand auzi ca avea sa cada prada rusilor se enerva din calea afara si apasa pedala de acceleratie cu furie.
Masina vira nebuneste trecand prin norul de fum gros de iesea din ramasitele automobilului.
Calca un politist si lua o curba periculoasa pornind la vale .
-Itachi!Tu stii ce inseamna asta?Aia cu masina erau americani!Pusara un atac terorist!
-Nu Sasuke ci e un atac de razboi prin surprindere!
-Nu ma intereseaza ce dracului e!Cert e ca murira 10 politisti!...

*Buna ziua
**Multumesc-in rusa.
...............[Imagine: bnkWUB1.png?1]


#5
Multumesc tuturor ptr commuri si sfaturi si Sasusaku123 ai dreptate.Voi tine cont de sfatul tau.Sper k acest cap satsi plaka.:X :*


Capitolul 4

Sasuke statea suparat uitandu-se cu o privire melancolica si singuratica la luna cea aurie ce sclipea maret pe bolta noptii,inconjurata de ochisori de aur care parca pareau somnorosi si mici.Stelele straluceau pe rand luminand toata negura cerului.Luna se refleca pe oglinda apei ,fiind ca o pata de aur scapata si lasata pe valurile ei.Vantul adia usor ,strecurandu-se prin parul brunetului si rasfirandu-l ,simtind in el cum o stare de liniste il acapareaza.
Inchise ochii si se lasa purtat de ganduri intr-un loc linistit si lipsit de grijile razboiului.Fratele sau se schimba in liniste in hainele militaresti si lapada pe cele civile.Hainele sale erau groase si grele de o nuanta de verzui spalacit ,avand trasa deasupra o veste anti-glont si o curea cu gloante.In picioare purta bocanci negri si rigizi cu sireturi,iar pe cap,o casca de fier verzuie.
Sasuke auzi un sunet inabusit de clapa armei ,care fu reglata pe nul.Itachi aparu in fata lui ,uitandu-se incontinuu dupa ceva misterios,ce parca vedea numai in mintea lui.Apoi ,se holba la Sasuke ,de parca el era dusmanul principal.
Brunetul isi trecu mana prin parul sau rebel si se facu cu nu-si vede fratele imbracat in militar.Itachi se apropie de el si il batu pe umar cu palma:
-Sasuke,eu voi pleca pe front inapoi!Tu du-te acasa!Vad ca mori sa pleci in Konoha!Eu raman aici!
-Hmm..bine fie!
-Eu numai merg cu tine!Plec pe jos!Cu bine!
Itachi dete mana cu Sasuke,ridica casca si cu capul plecat ,porni singur pe drum in toiul noptii.Brunetul ramase in urma prinvindu-l pana ce intunecimea noptii il inghiti.Ofta usor si totodata se bucura ca era liber si putea pune in aplicare planul.Auzi din copaci zburand cucuveaua fara stare .
Ceva il indemna pe Sasuke sa plece si se urca in masina ,pornind usor cu ea in noapte.Aproape pana de dimineata conduse si opreste intr-un alt orasel mai luxos si frumos .Poposise la un magazin pentru a savura o gustare si pentru a bea ceva racoritor.In cele din urma ,Sasuke iesi din magazinul care era micut ,dar general ,imbracat in termopane.
Deschise portiera si se baga inauntru mancand cate putin dintr-un sandvis cu salam si mustar incalzit la cuptor.
-Hmm..un lucru imi place la rusi!Mancarea asta extraordinara!
Timp de aproape o ora, a stat sa se odihneasca in masina.Se gandi sa iasa la o plimbare si sa incuie masina.Iese din automobil si apasa pe cheia electronica;farurile palpaind si autovehiculul inchizandu-se automat.
Isi baga mana in buzunar si pleca buimac pe unde il purtau picioarele.Se plimba printr-un parculet plin cu banci si pomisori .Peste tot se gaseau cate o tufa de trandafiri care sa invioreze aerul cu mireasma lor imbatatoare.Cum intra in parc ,se aseza pe o banca linistit si uitandu-se cu indiferenta la telefonul lui mobil,care era un nokia n90 mare si argintiu.Isi mai citea mesajele .Plictisit de toate vechile dedicatii de la admiratoare,inchise telefonul .Ridica capul si ramase tintuit la cerul de dimineata ,cu o atitudine serioasa si placuta.Mai admira vazduhul si vedea cum norii plutesc si se plimba lenesi.Sasuke simti cum e purtat de un val usor de liniste si siguranta.
Satul in fine de aceasta senzatie ,se ridica si porni inapoi la masina lui.Merse lin pe drum si vazu o fata care parea sa fie fugarita de un rus ce o tot injura si o insulta .Ea era o fetiscana de vreo 17 ani imbracata in uniforma scolara rosie si neagra.Fusta ii era cam cu o jumatate de palma de genunchi si cretulie cu dungi rosii si negre.Trupul era acoperit de de o camasa alba si fina de matase cu o vesta neagra trasa peste.Parul rozaliu ca zmeura era pana la nivelul gatului si despartit de cele doua suvie ce se prelingeau pe obraji,de o cordeluta lata si rosie.
Sasuke o examina in fuga,desi ea alerga nebuneste urmarita de acel individ saten si cu ochii caprui deschisi.Brunetul vazu din graba ca fata avea ochii verzi ca smaraldul,buze grosute care erau intedeschise si rasuflau de frica.
O urmari pana cand ea se se ascunse in spatele unui pom din parc.Sasuke isi continua drumul indiferent catre masina putin surprins de acea fata.Ajunse cat nu se astepta si deschise automobilul din cheie .Cand desfacu portiera,fata pe care o intalnise in parc ,alergase dupa brunet,in speranta c-o va ajuta.Satenul rus se tinuse in continuare de ea si incerca sa o violeze pe tanara.Ea avea camasa rupta la o maneca si nasturii de la gat desfacuti.
Alerga pana la masina lui Sasuke privind in urma daca rusul o mai urmareste.Se opri si se rezema de automobilul brunetului,iar satenul sosi si o cuprinse de par .
-Niet!Tarfulito ,pleci fara sa stai cu mine!Ce tupeu pe capul tau!Mi-esti datoare,vreau sa te simt si sa-mi apartii!
Fata incepu sa planga si sa se zbata rugandu-l pe saten sa-i dea drumul.
-Da-mi drumul!Te implor!Lasa-ma ,trebuie sa merg la scoala!Ajutorr!spunea tanara cu glas amar si tare.
-Tu vii cu mine ,fetito!Am planuri cu tine!
-La..La-lasa-ma!Ajutor!
Sasuke asista fara voie si indemnat de o forta de furie,se napusti pe rus.O elibera pe fata si incepe sa-l bata pe pervers pana ce-i da sangele pe nas si pe gura.Ii da doi pumni in fata,iar celalat scoate cutitul.Sasuke se fereste si-l arunca la pamant ,asezandu-se peste el si continand cu ploaia de lovituri.Sangele rusului cade pe tot asfaltul ;fata privind ingrozita la scena.
-Na!Na de aici,nenorocitul dracului!Canalie scarboasa!Te legi de o biata scolarita!Ce ai cu ea?
-Da-mi drumul!!!
-Te omor ,tampitule!
In cele din urma ,lovitura finala il omori pe saten,lasandu-l inconstient zacand intr-o balta de sange.Sasuke se ridica si se indrepta spre rozalie.
-Ce avu asta cu tine?Ce intentii avea?intreba Sasuke putin suparat.
-Multumesc mult!Iti sunt recunoscatoare!zise scolarita printre lacrimi dragastos.
-Stii ruseste?
-Nu!Nu!Parintii mei m-au inscris la o scoala englezeasca aici si el a venit la mine si vazand ca nu stiu limba a incercat sa ma violeze.Si la scoala numai pot merge in halul asta!Mi-a luat telefonul mobil!
-Si parintii tai unde sunt?Tu nu stai cu ei?
-Nu, stau la internat si ei stau un Moscova!
-Aha!Cati ani ai?
-17.Ma ..
-Cum te cheama fato?
-Sakura..Sakura Haruno.T-tu?
-Eu sunt Sasuke Uchiha.Am venit din Japonia sa-l astept pe fratele meu.Ai pierdut autobuzul scolii,Sakura?
-Nu,merg pe jos la scoala!Si vreau sa merg la parintii mei ,mi-e frica!
-Stii ce,hai ca te duc eu!....
...............[Imagine: bnkWUB1.png?1]


#6
Buna! Acum ti-am citit si eu ficul si e minunat. Ideea e 100% originala si imi place foarte mult. Dialogul nu este sec. Descrierea si naratiunea imi plac foarte mult. Ficul tau e minunat. Chiar nu ma gandeam ca o va intalni aici pe Sakura. Credeam ca e in Konoha! Abea astept sa citesc continuarea! Pun pariu ca de acum va fi si mai interesant. Abea asteptam sa o intalneasca pe Sakura. Astept cu nerabdare continuarea si sper sa o postezi cat mai repede. Chuu*
Psihologu' mi'a zis ca's nebuna, da' vocile din cap imi spun ca nu e adevarat
Nu te deranja...sa ma deranjezi...!
[Imagine: chibi_2903.gif]
, chibi-ul lui Tasha

Imi trebuie bombonele ca sa cresc... Imi dai si tu una?888

#7
Deci...nu am mai comentata si pentru ca imi place foarte mult ideea fic-ului trebuie sa comentez...
Descrierea...nu m-a dezamagit, adica a fost foarte buna. Imi place foarte mult cum descrii peisajele. Dar ar fii mai bine daca ai descrie si sentimentele personajelor la fel de frumos cum descrii peisajele...
Dialogul...nu a lasat de dorit decat de cateva ori. In primul rand Sasuke are niste replici in care nu-mi place mai deloc cum vorbeste. Puteai pastra ideea replicii si fara unele cuvinte.
De exemplu: "-Na!Na de aici,nenorocitul dracului!" Puteai sa spui doar -Nenorocitule!
"Numai maica-mea mai face o friptura asa de buna !" Numai mama mai face o friptura asa buna! (stiu ca pentru altii nu e asa mare dar pe mine ma cam deranjaza)
Am vazut in o data sau de doua ori ca ai pus virgula in loc de semnul intrebarii, ai grija sa nu se mai intample.Actiunea...nu mi se pare deloc grabita. Nu e fugarita de nicun extraterestru fic-ul tau nu a fost invadat.In rest mi-a placut foarte mult.Astept urmatorul capitol...Mult succes si inspiratie in continuare..Dca te-0a deranjat comentariul meu da-mi un PM si se rezolva...

#8
Cap 6



Sakura zacea inconstienta pe bancheta din spate a masinii brunetului , tacuta si fara a da vreun semn vital . Sasuke mai tragea cu coada ochiului de la volan holbandu-se la ea sperand ca poate isi va reveni miraculos . Era tensionat si furios simultan neputand vedea nici macar soseaua bine inaintea sa . Automobilul ii gonea pe sosea facand manevre ca la curse fortate si bruste . Cu o miscare precoce lua curba de la stanga unde peste tot parea nu mai camp gol pustiu fara verdeata . In masina simti un frig usor care parea strain .
Sasuke intra intr-un sat unde toata lumea era baricadata in case . Satucul era unul asezat la poale de munte cu case rare insirate pe unde se putea . Nici gradinile nu erau uniforme . Baiatul opri la o casa unde i se paru oarecum a dispensar si parea atat tulburat cat si mai dispus caci avea o sansa sa salveze pe rozalie . Ramasa blocat in geamul portierei privind fix la Sakura care sedea pe bancheta . Atunci simti cum ii coboara in suflet mila . Isi trecu mana peste frunte dupa care ofta adanc aproape incepand sa suspine .
- Sakura... ti-am promis ... La dracu'! I-am promis ca o voi duce acasa , nu in cer ! Rezista Sakura !
Un tanar care trecea prin zona parea sa fie interesat de cei doi si s-a apropiat de masina . Acesta intui dupa ce se uita de sus in jos la Sasuke ca era japonez .
- Esti... japonez ?
- Stii japoneza ?
- Putin ...Ce cauti pe aici ?
- Caut un doctor imediat pentru fata asta ! A baut apa otravita de rusi . Stii pe undeva pe cineva ?
- Hmm... Stiu pe cineva bun . Daca ma platesti iti voi da informatia !
'' Rus ticalos ! Nu-i de mirare ca-s oameni mizerabili '' . Sasuke isi stranse pumnul cu putere parca era gata sa explodeze . In el crestea o furie calda si aprinsa . Deodata din neant ii reaparu imaginea fetei in minte . O vedea intorcandu-se si zambind inocent ca prima oara cand o vazuse . Acea mutrita de copilita nevinovata cu parul roz si ochii mari si verzi . Ca prin minune furia se sterse si fu inlocuita de mila si speranta .
- Fie ! Cat ceri sau ce vrei ?
- Ai bani la tine ?
- 10.000 de dolari iti ajung ? Asta e tot ce am ...
- Hmm si medalionul fetei ...?
- Nu e al meu ,e al ei ! Nu intentionez sa-i iau lucrul fara sa-i-l cer ! rosti Sasuke incet .
- Dar ceasul de la mana ta ? spuse strainul scotand un fum de tigara pe nari si aratand spre mana lui Sasuke .
Brunetul fara remuscare scoase ceasul si era pe aproape sa il dea strainului . Voinicul ce ar mai fi vrut sa apuce ceasul si sa plece , dar era constient ca se pune cu cineva care nu era pe masura lui .
- Ok . Du- te in casa de pe malul albiei Smavov .Acolo e o casoaie cu o cruce rosie .Bocani si zici ca te-a trimis Pavlov .Vei gasi pe doctorita Diska .
- Bine omule ! Banii ai tai si ceasul ... Am plecat !
Sasuke se uita cu atentie in directia cu pricina si observa o casa cu simbol . O lua pe fata in brate si porni acolo . Usa era deschisa iar pe coridorul plin cu scaune parea sa bata vantul . Se auzea clar si raspicat fosnete de hartoage si trantituri de dosar . Baiatul plin de curaj si tupeu intra peste doctorita . Femeia tresari cand il vazu asa aparand .
Ea era o femeie de vreo 39 de ani cu parul portocaliu si ochii adanciti in cap . Barbia era ascutita si dadea nota de tupeism . Purta un halat alb si niste ochelari mari pe nas.
Si-a dus mana la piept rasufland . Parea speriata crezand ca brunetul facuse rau fetei .
- Niet ! Doamne ce ai facut ?
- Usor doamna doctor am nevoie urgent de ajutor !
- Un japonez ..in ..la .. cand ? Nu ma face sa chem paza !
- Doamna !!! Stati ! Am nevoie de dumneavoastra ! Fata asta a fost otravita , trebuie consultata ! Va rog , consulati-o !
Femeia privind tanara care statea in bratele lui Sasuke parea atat de lipsita de aparare . A oftat si i-a spus sa o aseze pe masa de consultare . Brunetul s-a indreptat spre masa si a lasat-o pe Sakura usor pe asternut .
Doctorita ,dupa cateva minute , incepu sa o consulte verificand pulsul . El statea afara si se plimba cu mainile in buzunar continuu . Dupa vreo doua ceasuri , aproape de inserare , femeia a iesit din sala . Il gasi pe Sasuke sezand pe scaun si dormitand . Ea ii dete usor cu palma pe umar sa-l trezeasca . El stramba din nas si de abia deschise ochii ,crezand ca e un vis ,dar cand se vazu in dispensar , realitatea ii deschise ochii cu adevarat . Isi aduse aminte motivul pentru care venise si fara a spune ceva se duse grabit in sala de consultare .
Acolo gasi pe Sakura nemiscata legata de o pefuzie si respirand .
- Ai noroc baiete ! Otrava nu a apucat sa atace sistemul ei nervos . Asta e o minune !
...............[Imagine: bnkWUB1.png?1]


#9
Yupiii.. Ma bucur ca ai continuat si chiar cu unele evolutii pe aici pe undeva...
Acum sa incep sa-ti spun ce cred eu despre ce am citit:
Descrierea...chiar daca mereu se va putea mai bine si mereu nu va exista perfectiunea, mie chiar imi place foarte, foarte mult ce ai scris din punct de vedere al descrierii
Naratiunea...a curs usor, lin si fara sa simt ca trebuie sa alerg dupa ce se intampla in fic-ul tau.Dialogul...acum chiar am ceva rau de spus. Nu mi s-a parut plictisitor, desi parca undeva nu am inghitit ceva foarte bine, dar in rest a fost ok.
Dar am avut niste propozitii care nu au fost exprimate frumos si nu le-am inghitit prea bine. Nu mi le mai aduc aminte pe toate dar pe aceasta am citit-o de cateva ori si tot nu am inghitit bine:
"Era tensionat si furios simultan neputand vedea nici macar soseaua bine inaintea sa . "
In rest ar mai fii ca pui spatiu si inaintea unui semn de punctuatie si dupa el si nu arata foarte bine.
Daca ar trebui sa spun doar cateva cuvinte acestea ar fii: mai insista pe dialog si pe descriere. In rest mi-a placut si sunt curioasa ce se va intampla in continuare. Succes si sper sa devina un fic din ce in ce mai bun...:X

#10
Cap 7


Cand Sasuke intalni privirea inocenta si vesela a fetei se insenina si se simti de parca ar fi s-ar fi nascut a doua oara. Pentru prima data era recunoscator Rusiei pentru ca are medici indemanatici. Inlemni pe loc pierzandu-si cuvintele, iar fata cu chiu cu vai incerca sa se ridice din patul dur si rece. Sakura apuca de bara de fier pe care era pusa perna si se stradui cu mare greutate sa-si ridice trunchiul amortit. Isi ridica capul si cu cealalta mana apuca de coltul patului.
Reusi sa se ridice. Tanarul n-o scapa din priviri si refuza parca sa creada ca e vie. Brusc, apoi, se duse la rozalie si o cuprinse intr-o imbratisare usoara si duioasa.
- Doamne, ce ma bucur ca esti bine! zise brunetul plin de entuziasm.
- Sunt bine datorita tie...Sasuke!
- De acum incolo ma asculti pe mine vulpito ca tu vezi ca dai de necaz!
Sakura se stramba putin cand auzi una ca asta, dar isi reveni repede peste gestul copilaresc. Aproba din cap ca va face dupa cum spune brunetul. Fata se uita prin jur si realiza ca se afla la un dispensar rus.
- Sasuke unde sunt?
- Esti la un medic! Te-am adus aici sa te trateze!
In final, Sakura se dadu jos din pat cand se simti mai vioaie si-l impinse pe baiat afara din odaie. Dorea sa se schimbe de hainele de spital care miroseau numai a spirt si medicamente.
Doctorita, afland ca pacienta ei este mai bine, intra in camera peste ea si o gasi in lenjerie intima. Saraca femeie era mai sa lesine crezand ca ceva se intamplase cat fusese ea la baie. Fata repede isi acoperi trupul si incepu sa se ratoiasca la medic:
- Ati innebunit?! Nu pot sa ma schimb in liniste?
- Domnisoara Haruno, nu e vina mea ca va faceti de cap in spitalul meu!
- Doamna doctor!!! Ma schimb de haine pentru ca duhnesc a spirt!
- Esti sigura?!
- Da!!
Femeia rasufla usurata si pleca din camera lasand-o pe fata sa se schimbe. Sakura isi lua costumul de scolarita si jampierele si iesi tantoasa la Sasuke care sedea pe scaun savurand o cafea. Se imbujora toata cand il zari stand intr-o pozitie serioasa si relaxat.
Tot atunci i se paru ca tanarul este dezinteresat si toata acea magie se risipise. Brunetul se transformase din grijuliu in tafnosul si indiferentul de dinainte. Sakura il intreba pe baiat cu o jumatate de gura ce se intamplase cat ea fusese adormita. Sasuke oftand ridica privirea la ea si ii raspunse cu raceala ca n-au masina cu ce sa plece mai departe. Ea se aseza pe un scaun ce era viz-a-vis de el si ii puse mana pe umar. Simti in acel moment cum trupul ii este invadat de un fior de gheata.
Brunetul continua sa se uite la ea parca acuzand-o de toate.
- Cat ai fost tu adormita, eu am vandut masina ca sa pot plati doctorita! Si tot inainte de asta, un rus mi-a zis de ea si m-a costat banii mei de intoarcere in Japonia plus ceasul de aur al tatalui meu!
- Sasuke...N-am stiut! Imi pare rau!
- Pentru ce sa-ti para rau , a? se ridica Sasuke nervos si tipa la Sakura. Tu esti cauza tuturor! A fost minunat pana tu ai aparut, tu ai intrat in viata mea si tot tu mi-ai schimbat soarta. Multumita tie sunt condamnat sa mor in Rusia si vii cu mine!
- Inteleg...Iti sunt o povara...Ey bine de ce nu m-ai lasat sa mor daca tineai atat de tare sa pleci?? Puteai sa ma fi lasat sa pier otravita ca acum sa nu mai imi scoti ochii!
- Sakura! Nu ridica vocea la mine!!
- De ce? Pentru ca te gasesc la inceput un baiat milos care se transforma intr-un monstru! Ce e cu tine? Defapt ce esti? Un monstru deghizat!
Ultima fraza il scoase pe Sasuke din sarite. Se repezi la rozalie si o lipi de perete tinandu-i mainile deasupra capului. Fata se sperie si incepu sa se zbata, dar stransoarea o facea chiar sa si suspine. Brunetul incepu sa se calmeze mangaind gatul fetei cu buzele sale usoare. Sakura se ingrozi si incerca sa-l inlature.
- Aculta-ma Sakura vom pleca de aici indiferent!
Rozalia se simti tarata cu brutalitate de incheietura mainii de Sasuke care o scosese pe usa disperat si in nestire.Pornira amandoi pe drumul pustiu al satului ce ducea intr-un deal strabatut si de campii. Cativa pomi mai faceau umbra in rest era numai teren deschis cat vedeai cu ochii.
Sasuke mergea inaintea Sakurei hotarat si tacut. Fata linistita si tacuta nu zicea nici un sunet nevrand sa-l deranjeze. Au mers in ritmul acesta toata ziua pana la inserat cand s-au adapostit la un han abandonat...
...............[Imagine: bnkWUB1.png?1]




Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Durerea ascunsa Infinite 4 3.581 12-08-2013, 04:28 PM
Ultimul răspuns: Kira's Scarlet
  In razboi Storymaker 0 1.922 05-04-2013, 11:45 PM
Ultimul răspuns: Storymaker
  Zona de razboi odette 0 1.676 17-01-2013, 09:56 PM
Ultimul răspuns: odette
  Iubire ascunsa in ura AyumiHamasaki 50 25.168 06-08-2011, 06:54 PM
Ultimul răspuns: Piersicuta
  Iubire ascunsa in spatele tradarii... Ary^_^Arishime 2 2.223 03-08-2011, 08:43 AM
Ultimul răspuns: candy girl
  [ RBD / Guild ] - Iubire ascunsa in muzica Maria 8 7.730 06-03-2011, 11:40 AM
Ultimul răspuns: Flash
  Iubire si Razboi MIssAngel 6 6.677 21-01-2010, 10:48 PM
Ultimul răspuns: Miauu
  Iubirea ascunsa sakura_love_sasuke 8 5.653 18-06-2009, 10:40 PM
Ultimul răspuns: sakura_love_sasuke


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)