Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

I am a simple girl and you’re a crazy boy….we can be friends? [16+ / 18+]

#5
Capitolul 2
~O ultima zi, un antrenament pentru copii si o bataie de cap~

Sakura
Razele soarelui intra in camera mea gadilandu mi fata. Deschis incet ochii si ii las sa si revina dupa o noapte in care au fost inchisi. M am ridicat putin ametita din pat si m am dus la baie sa mi fac un dus si sa ma aranjez. Asta n a durat mai mutl de 10 minute. Am iesit din baie doar in prosop si am deschis dulapul de langa patul meu – “Cu ce sa ma imbrac?”- asta e intreabarea care imi vine mereu in minte cand ma uit la dulap sau cand il deschid. Mi am ales o pereche de blugi negri stramti si un maieu de aceiasi culoare cu o pentagrama in dreapta jos. Mi am scos de jos o pereche de skater negri cu mov, m am pieptanat si m am dus in bucatarie. Se pare ca dragul meu fratior doarme. Camera lui este langa bucatarie si…sforaitul lui se aude perfect.
Am pregatit doua boluri rosii pentru cereal, am scos laptele din frigider si cerealele din dulap. Le am pus in boluri si le am bagat la cu microunde ca sa le incalzesc. Intre timp am scos tacamurile si doua pahare in care trebuie sa pun sucul de portocale…imediat cel gasesc. As striga in gura mare dar, n as rezolva nimic. Fratimiu sar alege doar cu o cazatura in cap.
Unde doamne iartama la pus? Si l a bagat in fund sau ce naiba a facut cu el? Off….trebuie sa ma duc sa i au alta sticla de suc. Am luat de sub scrumiera de pe hol niste bani si m am dus la magazinul din coltul strazii si sa i au ceva interesant de la farmacie. Pe drum m am intalnit cu o vecina de a mea care isi scosese catelusa la plimbare. Cand am ajuns am trantit usa de la casa si am auzit o bubuitura din camera blondului. In sfarsit ca cazut din pat. M am grabit sa pun suc in pahare si ceva de trezire pentru el. L am auzit injurand cand vroia sa iasa din camera dar, sa lipit de usa.
-A dracu usa! Cine a pus o aici?
-Nu stiu! Am zis sarcastica. Poate cel care a construit vila? Dar de ce te ai trezit?
-Pisica ta nenorocita ma trezit. A zis si venind la mine si luandu ma in brate.
-Eu n am pisica si de ce ma iei in brate? Am zis smucinduma din bratele lui.
Sa uitat mai atent la mine apoi, la usa care credea el ca este o pisica sis a indepartat speriat de mine.
-Tu nu esti Hinata iar acea nu este o pisica.
-Ori ai dormit prea mult, ori te ai lovit prea tare la cap cand ai cazut!
-Haide Sakura, n am putut sa dorm toata noaptea!
-Si ce? E vina mea ca nu poti tu sa dormi? Am zis in timp ce ma asezam la masa.
-Am murit de cald. A zis asezanduse si el la masa.
-Hei, tu esti cel care doarme ca liliacul, nu eu. Mereu stai cu usa si fereastra inchisa.
-Nu vreau sa intre tantari sau muste sau alte draci.
-Si nici aer nu lasi sa intre si in plus este toamna, nu ai sunt asa multi.
Sa strambat si a inceput sa manance. Am luat masa in lliniste alaturi de el si ma intrebam cand isi va face efectul sucul lui Naruto. Dupa ce am mancat el sa dus sa se schimbe si eu am inceput sa strang prin bucatarie. Am pus vasele, tacamurile si paharele pe la locul lor.
Fratele meu este multi talent. Stie sa merga pe sk8, bmx si cu agresivele, nu prea stia el sa cante sau sa gateasca dar, era bun de luat acasa. Cred ca o place pe Hinata ceea ce e bine pentru ca si ea il placea. Poate ar trebui sa mi bag asu in oala asta ca sa i lipesc unu de altu pentru eternitate sau pana Naruto gaseste pe altcineva desi nu prea cred in asta.
Dupa ce sa schimbat si a luat sk8 ul si rucsacul de langa cuier, mi a aruncat cheile de pe masa si am iesit. Ce era in rucsac? Aceasta intrebare a fost in mintea mea tot drumul spre Sk8 parc. Drumul nostrum nu dura mai mult de un sfert de ora. Ininte sa intram in parc ne am oprit la un magazin sa luam 2 sticle de bere reci si niste mancare. Cand am ajuns ne am intalnit doar cu Konohamaru, Kiba, Gaara si Neji. Restu erau la magazin ca sa ia niste mancare pentru mai tarziu.
Naruto, Konohamaru si Neji s au dus sa se dea in bowl uri lasandu ma singura cu Gaara.
-Deci, Ten Ten il sponsorizeaza pe Kiba, nu? Am intrebat eu.
-Da si se descurca destul de bine. De ce? A zis luand o gura din berea adusa de mine si blond.
-Pai, caut un sponsor pentru Naruto si nu stiu pe nimeni. Si nu am nici o idee cine ar fi interesat.
-El se pricepe mai mult cu sk8 decat cu bmx ul. Poti face un filmulet cu el in timp ce se da si punel pe net. Asa la gasit Ten Ten pe Kiba, sa l pui pe blond sa ti l arate.
-Ok.
-Hei Sakura, ia deschide ghiozdanul! A strigat Naruto din bowl ul cel mare.
Gaara mi o luase inainte si imi daduse giozdanul fiind si el curios sa vada ce e in el. Am chicotit si l am deschis. Inauntru erau niste aggressive negre nou noute. M am uitat surprinsa la Naruto iar el imi facuse cu ochiu apoi a incercat sa faca un “rock to fakie” pe care nu l aterizase prea bine. M am schimbat repede si m am invartit putin pe langa Gaara dar, zambetul mi a pierit repede de pe fata.
-Ce sa intamplat? A intrebat roscatul venind langa mine.
-N ar fi trebuit sa faca asta. Noi avem nevoie de bani ca sa ne intretinem. Intelegi?
-Da, stiu cum e dar, nu te mai gandi la asta, ok? A zis luandu ma in brate.
-Bine.
-Hey toata lumea! Ce faceti? A strigat fericita Moegi de langa bowl ul cel mare.
-Hey vati intors, anu asta! A strigat Kiba putin nervos.
-Ce ati luat? Am intrebat ducandu ma la ei.
-Tot, inafara de magazine. A zis Kankuro obosit.
Am inceput sa radem si am asezat mancarea undeva la umbra. Eu m am dus sa ma dau cu noile mele role in halfpipe si in bowluri. Nu faceam mare chestier doar dadeam “grind” si “drop”. Nu m am dat prea mult singura pe acolo ca mi se alatura si Kiba. Se preicepea si era si dragut si…..era sa cad. Nu ar trebui sa ma mai gandesc la el altfel o sa mi rup gatu.
-Sunt noi? Ma intrebat in timp ce ne asezam pe halfpipe.
-Da, Naruto mi le a luat.
-Dragut din partea lui. Vrei sa ne ajuti cu ceva? M am uitat la el cu semnul intrebarii iar a luat o ca pe o intrebare. Vrem sa i cuplam pe Naruto si Hinata.
Mi am indrepatat privirea spre locul unde era Naruto si am observant ca era si Hinata? I am dat un cot un burta lu Kiba iar acesta sa uitat in dreapta mea unde se aflau cei doi porumbeai. Am incercat sa asculat ceea ce vorbeau dar, tot ce am auzit a fost un “Da” tare apoi am vazut o pe Hinata cum ii sare in brate lu Naruto si se saruta. Eu si Neji am ramas cu gurile cascade de uimire dar, am inceput sa i aplaudam si sa i felicitam. L am luat pe Kiba de mana si ma urmat pana in celalalt halfpipe apoi pana la bowl ul cel mare. Sa oprit brusc si se uita la mine ciudat.
-Nimeni nu se da aici cu exceptie lui Cupy si Sasuke.
-Eu m am dat aici acum ceva vreme si cine sunt Cupy si Sasuke?
-Cupy este tipul care lai vazut ieri in anunt si Sasuke este cel care tine lectiile de sk8 cand Cupy este ocupat sau n are chef.
Mi am dat ochi peste cap zambind si am facut acelasi lucru pe care il facusem si ieri in bowl. Nu prea stiam altceva mai greu deci trebuie sa invat dar nu o sa am timp din moment ce maine ma duc la liceu. Cine la mai inventat si pe asta? Dup ace am aterizat am auzit pe cineva aplaudand in spatele meu. M am intors sa vad cine era cel care facea asta si am vazut un tip de vre 20 de ani care state ape sk8 si ma privea mandru.
-Salut, sunt Cupy. Tu cine esti?
-Buna, sunt Sakura sora lui Naruto. Am zis aratand spre blond.
-Oo, hey Naruto, ce mai faci?
-Cupy, omule! Ce te mai aduce pe aici? Ai venit sa mai stai si cu noi? A zis razand Naruto vesel.
-Nu, am venit sa verific listele.
-Ce liste?
-Cele de ieri uituc o, “Caut profesor pentru role” iti spune ceva?
-Oooo…acea. Ca tot veni vorba, as fi interesata dar, maine incepe liceul si nu prea am cum sa te ajut.
-Perfect. Maine copii incep scoala, doar pentru azi am nevoie. Iti dau pentru toata ziua si revi cand mai vrei.
-Perfect. Am zis entuziasmata.
M am dus la banca sa ma schimb si mi am luat ramas bun de la fete. Am laut de sub banca doua sticle mici de suc si o punga de pufuleti si am pornit.

Sasuke
Stateam si fumam o tigara in timp ce ma uitam la mici invatacei cum incercau sa de a un “oli”. Vai de capu lor eu incerc sa i invat si ei se….alearga cu sk8 turile.
-Ce se intampla acolo? Am intrebat aruncand tigara.
-Obito ma lovit in cap cu sk8 ul.
-Dar Itachi a inceput primul!
-Gura amandoi! Am strigat eu. Daca nu invatati va pun pe banca si stati acolo pana se termina orele.
-Ne pare rau Sasuke.
Sunt Sasuke Uchiha si am 15 ani. Am parul scurt facut tepi la spate si brunte, ochi mei sunt negrii. Sunt imbracat cu niste blugi negri un stricou mov si niste sk8 tari negri cu mov.
Obito si Itachi sunt prieteni de cand au ajuns aici. Amdoi bruneti cu ochi caprui imbrcati ca niste sk8 tari ca de obicei, ai crede ca sunt gemeni dar, se deosebesc.
-Sasuke, te descurci bine! A strigat Cupy venind la mine.
-Mersi.
M am uitat in spatele lui si am vazut o fata de vreo 14-15 ani, cu parul roz si ochi verzi. Era destul de draguta da nu ma bag pe ea. Cupy mi a zis ca ea va fi instructoarea pentru ziua de azi la mici roleri si ca ar trebui sa mai am grija de mici sk8 tari pentru ca iara au inceput sa se certe. Mi am dat ochi peste cap si m am dus la ei sa i despart.
Asta va fi o zi lunga.



Răspunsuri în acest subiect
RE: I am a simple girl and you’re a crazy boy….we can be friends?+16/+18 - de Heartagrama - 12-09-2010, 09:06 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Crazy love[one direction]. cucubau1000 1 2.437 06-05-2013, 02:19 AM
Ultimul răspuns: Syryus
  Simple banalităţi. Amy :3 6 2.871 21-12-2011, 08:40 PM
Ultimul răspuns: SnowFlake.
  Crazy or lucky - [+18] Nywa 20 26.178 17-12-2011, 01:41 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  Simple things Haribo 2 2.696 06-09-2011, 10:33 PM
Ultimul răspuns: Haribo
  Simple cuvinte MooN. 86 34.337 24-07-2011, 11:02 AM
Ultimul răspuns: MooN.
  We will still be friends forever despite difficulties •нąкü• 100 47.406 18-07-2011, 03:20 PM
Ultimul răspuns: Mùsè
  Crazy Sex-Crazy Night (thriller-yaoi)18+ Aliss_anime 18 10.261 08-01-2011, 08:46 PM
Ultimul răspuns: Biscu' iz back ^^
  Lord of the Rings - More than friends? [ Yaoi ] Meal. 1 2.992 29-01-2010, 04:30 PM
Ultimul răspuns: Nidryne
  Prietenia [ Ino + Sakura= Best friends 4 ever ] InoLicious 5 5.229 02-01-2010, 04:16 PM
Ultimul răspuns: ~~Plastic~~


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)