Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Amintiri prăfuite

#11
Waaaaah, mersi fetelor de commuri. Îmi cer scuze că am ajuns aşa de târziu cu continuarea, dar habar nu am ce e cu mine, nu mai 'ştiu' să scriu al fel, parcă îmi e mai greu. Hm, oricum, sper să vă placă acest capitol.


Enjoy !



Capitolul patru


Azi mă gândisem să-mi fac temele mai târziu decât deobicei, aşa fără niciun motiv, presupun că vroiam şi eu puţină linişte, nu tu istorie, nu geografie, nu spaniolă, nu nimic, nada. Puteam fi relaxată fără să o aud pe mama mea vitregă cum dădea din gură şi fără să-i mai văd mutra de castravete murat a fratelui meu, nici tata care mă cicălea la cap mai tot timpul, nu era în casă. Mi-am deschis laptopul şi am intrat in folderul cu muzică, aveam dreptul să mă răsfăţ, nu ? Am selectat câteva melodii şi le-am dat play în winamp.Muzica a început să răsune în camera mea, probabil se auzea şi pe hol, dar în aceste momente nu mă prea interesa. Fredonam versurile în timp ce răsfoiam o revistă care conţinea colecţia de haine a mamei mele vitrege, erau cam oribile, sinceră să fiu, pe tot locul aveau sclipici şi erau de prost gust. M-am uitat scârbită şi apoi am trântit revista de podea, m-am ridicat de pe pat şi m-am dus înapoi la laptop şi mi-am deschis messul, ca deobicei majoretele erau online, unele chiar nu erau la calculator, dar tot erau online. Fain de tot ! Am ieşit ca să nu intre nimeni pe mine să mă ţină la vorbe. M-am trântit pe pat şi am închis ochii. Mă întreb oare cum ar fi fost dacă nu aş fi fost majoretă, dacă nu aş fi fost populară dau chestii de acest fel, fiţe cum le zic alţii. Cu acest gând am şi adormit.

[center] *** [/center]

Câteva zomote m-au trezit din somn. M-am ridicat de pe pat alarmată şi muzica îmi răsuna în urechi m-am uitat către ceasul de pe noptieră şi am văzut că era trecut de 9. Doamne ! Sigur au venit înapoi ! Înainte să mă panichez am auzit ciocănituri la uşă, am dat muzica mai incet şi m-am grăbit să răspund. Am deschis uşa şi i-am văzut mutra supărată a Soniei (mama vitregă), avea să iasă cu ţipete ?

- Ce e cu gălăgia asta ? Cum îndrăzneşti să dai muzica aşa de tare ? Aşa se comportă o domnişoară ?

Şi iar a început să facă pe autoritara, ce naiba, nu aveam 5 ani ci 17 ! M-am încruntat în timp ce-i auzeam vorbele. Se credea mama ? Nu era, era doar una cu care stă tatăl meu.

- Ajunge !

Am spus clar şi răspicat, s-a uitat la mine ciudat. Ce are ? Credea că nu ştiu să ridic tonul ?

- Cum ?

M-a întrebat de parcă nu m-a auzit. Am pufnit :

- Incetează să te comporţi ca şi cum ai fi mama mea ! Nu eşti ea şi nici nu ai cum să fi, da ? Ea este de o mie de ori mai bună decât ai fi tu in o sută de ani ! Acum lasă-mă în pace !

I-am trântit uşa în nas şi am închis-o cu cheia. Am auzit-o încercând să o deschidă, mda de parcă aş fi aşa de prostă să-i deschid. Am auzit-o ţipând după tata, mda, vacă proastă. Mă face să fiu şi răutăcioasă. Am scos caietele din ghiozdan, mi-am pus ochelarii şi am început să-mi scriu temele. Dintr-o dată am auzit trei ciocănituri la fereastră, mi-am spus că e imaginaţia mea, deoarece doar Ginger făcea asta, totuşi m-am dus să verific ca să fiu sigură că nu era nimeni. Cand am tras draperiile am rămas uimită, practic incapabilă să mă mişc, am deschis foarte repede geamul, inima bătându-mi cu putere. Când mi-a studiat ţinuta a început să râdă, tipic ei, i-am făcut semn să tacă.

- Ce cauţi aici?

Am spus nemaiputând rezista curiozităţii. A dat din umeri şi s-a descălţat trântindu-se pe patul meu. M-am uitat către caietele care zăceau pe birou, m-am îndreptat spre ele şi am început să scriu, trebuia să le termin. Mai mult am scris baliverne, dar nu conta, vroiam să vorbesc cu ea. Nu ştiu când am terminat dar cu siguranţă a fost repede. Am închis zgomotos caietul ca să-i atrag atenţia şi m-am întors spre ea. Am privit-o preţ de câteva secunde şi apoi am văzut-o ridicându-se şi încălţându-se. Şi-a înfăşcat ghiozdanul şi mi-a spus :

- Mersi de urare.

Îmi mulţumea ... habar nu avea ce bine îmi făceau acele cuvinte, chiar dacă eram acum, despărţite, practic mă alinaul, erau ca şi un medicament împotriva unei boli incurabile.

- Cu plăcere !

Am răspuns practic inconştientă, dar totodata veselă, exact ca şi un copil căruia practic i se dăduse o acadea, dar mie mi s-a dat altceva, o mulţumire, oare de când n-am primit un mulţumesc ... sincer ?

- Şi pentru că ţi-ai amintit.

A adăugat scurt şi indiferent. Mi-am aţintit privirea spre podea, mi-am muşcat buza inferioară pentru a-mi stăpânii plânsul, până la urmă şi ea era ca toţi ceilalţi. Nu ştiu când s-a mişcat pentru a ajunge la mine, dar a făcut-o, şi m-a strâns în braţe şi m-a sărutat pe obraz. Brusc, mai multe amintiri mi-au revenit în minte, momente de când eram noi două mici, momente în care puteam avea încredere una în cealaltă fără ca lumea să judece relaţia noastră, căci până la urmă eram doi copii. M-am tras din strânsoarea ei, era prea mult pentru mine să o simt aproape căci ştiam că odată ce aveam să fiu neatentă aveam să cedez tentaţiei de a o ţine lângă mine în seara aceasta, ca şi o sărbătorire a zilei ei de naştere. Am văzut-o ridicându-şi sprâncenele, probabil aveam o faţă de băgat in sperieţi. Da, i-am simţit mirosul de alcool, cum putea altfel să aibă curaj să vină până la mine ? beată desigur ! Atunci mi-am dat frâu emoţiilor apucându-mă de plâns.

- Ai băut...

I-am spus pe o voce stinsă, nu era un reproş ca şi cum i le făceam pe cele de dinainte, ci era o afirmaţie pentru propia mea persoană. Înainte ca să mai pot gândi am fost surprinsă cu o altă îmbrăţişare de a ei, mi-a mângâiat părul, firori de .... mulţumire, sau ceva in genu, îmi străbăteau corpul. Îmi lipsea, o făcea foarte mult, , mai mult decât prietenii mei, de ce oare ? Nu mi-a fost prima, dar nici ultima prietenă, a fost mai specială ? De ce a trebuit să o pierd ? Habar nu am, o întrebare fără răspuns, care nu ştiu dacă-l voi afla vreodată.
Dintr-o dată s-au auzit nişte zgomote, şoapte, nu am avut timp să mai reacţionez, s-a îndepărtat de mine şi a sărit pe geam, am vrut să o strig, să-i cer, ba nu, să-i poruncesc să vină înapoi, ar fi venit ?

- Maddy Catherine Joseph ! Îţi ordon să deschizi uşa camerei imediat !

Am auzit vocea impunătoare a tatălui meu, aducându-mă înapoi pe pământ. Am păşit temătoare spre uşa camerei, ştiam ce avea să se întâmple dacă deschid uşa, dar nu puteam să nu o fac, avea să o spargă şi atunci ar fi ieşit mai rău. Am pus mâna pe clanţă şi am întors cheia în broască, mai apoi deschizând-o. Mi-am ridicat privirea temătoare şi i-am văzut chipul înfuriat, mi-am mutat privirea spre 'mama' mea care avea lacrimi în ochi (de crocodil) şi zâmbind subtil ca el să nu p vadă. Vrăjitoarea ! Ce poveşti a mai înflorit de data aceasta ? M-am uitat înapoi la tata care mai avea putin şi îi ieşea fum pe urechi.

- Vreau să-ţi ceri scuze acum de la mama ta !

Mama ta, ce urât suna acest apelativ la adresa unei persoane relativ necunoscută, m-am încruntat şi am răspuns plină de mine :

- Nu vreau ! Nu e mama mea, nu are dreptul să-mi spună ce să fac, nu are dreptul să încerce să-mi fie mama ! De ce încerci să mi-o impui cu forţa ? Sunt răbdătoare, dar nu suport ca ea să se bage peste mine ! Nu are de ce să aştepte scuze din partea mea !

Atunci am simţit ceva greu peste faţă iar după aceea locul a început să mă ardă, o făcuse, din nou mă călcase în picioare în faţa acelei ... femei. I-am privit cu ură pe amândoi, îi uram, mamă de ce nu m-ai luat cu tine în Europa ?

- Să nu te mai aud vorbind aşa pentru că ai să regreţi !

Am să regret ? Mai mult de atât ? Cred că glumea. Mi-am ridicat privirea şi am început să vorbesc :

- Să regret ? Ce dracu să regret ? Că m-am născut ? Că nu ai fost în stare să mă creşti cum trebuie ? Cu o mamă adevărată, nu o femeie dintr-un bordel care pe desupra are şi un copil cu nu ştiu cine ! De ce nu mă trimiţi la mama ? Ce te face să mă reţii aici ? O să fac optsprezece ani în curând, şi atunci am să plec, şi îţi jur că nu o să mai auzi de mine !

Am pus mâna pe uşă şi le-am trântit-o în faţă închizând-o la loc. Lacrimile şi-au făcut loc pe faţa mea, cine credea că viaţa unei majorete draguţe era chiar atât de roz e un prost. M-am trântit pe pat plângând în continuare, de aceea mama a vrut să scape de el, era prea impunător, trebuie să plec şi eu cumva. La naiba, faţa mă ustura !


[center]***[/center]


Nu ştiu când am adormit, sau dacă am făcut-o, cert e că întreg corpul mă durea şi abia mă puteam mişca. Azi aveam să sar peste micul dejun aveam să mânânc ceva la şcoală. Cu greu, m-am ridicat din pat şi m-am îndreptat spre baie pentru a-mi face toaleta zilnică. M-am privit in oglindă şi mi-am văzut obrazul drept umflat şi roşu, după lovitura tatei de aseară, am oftat şi m-am dus către cabina de duş dându-mi jos hainele de pe mine şi aruncându-le pe undeva, pe jos. Odată când apa a început să curgă, întregul corp mi-a tremurat sub căldura ei.
După ce am terminat cu duşul m-am reîntors in cameră şi mi-am uscat părul apoi m-am îmbrăcat cu o fustă de blugi şi o bluză albă cu mânecă lungă dar totuşi subţire. M-am aşezat în faţa olginzii şi am luat fondul de ten şi am început să-mi 'pictez' faţa, nu o făceam foarte des cu fond de ten, dar acum era necesar. După ce mi-am acoperit toată faţa, în zona pomeţilor m-am dat cu blush şi apoi m-am rimelat, la sfârşit mi-am dat cu glossul pe buze şi am fost gata. Nu se observa aşa de tare fondul de ten pentru că nu am folosit in exces, iar blushul acoperea roşeaţa cât de cât. Mi-am luat o pereche de pantofi negrii cu toc şi ghiozdanul roz şi am ieşit din cameră. Nu, azi nu aveam să-mi cer scuze, azi avea să fie ziua în care nu o să le meargă cu mine. Am coborât scările în grabă şi am tercut prin sufragerie, l-am auzit pe tata strigându-mă, dar nu m-am oprit să văd ce vrea. M-am urcat pe bancheta din spate a maşinii şi i-am spus şoferului să pornească.
Drumul spre liceu mi s-a părut mai lung decât deobicei, mi-am scos din ghiozdan cartea de spaniolă şi am început să-mi recitesc lecţia, cine ştie ce 'noroc' aveam şi mă asculta profesoara aceea. Vocea şoferului m-a adus înapoi în America din Madrid, defapt mă anunţase că ajunsesem la şcoală, mi-am închis cartea şi am băgat-o în ghiozdan apoi am ieşit pe uşă. Fetele mă aşteptau acolo, ca deobicei, am zâmbit la vederea lor, trebuia să o fac, nu aveam chef de întrebări.
După vreo zece minute am întrat la ore şi totul a decurs normal.

[center]***[/center]


- Maddy ! Maddy !

Auzeam o voce care îmi striga numele cu disperare, m-am uitat în urma mea şi am văzut-o pe Kate încercând să treacă de mulţimea din faţa ei pentru a ajunge la mine. Când a ajung în dreptul meu a început să vorbească foarte repede.

- Nu o să-ţi vină să crezi ! O ştii pe tipa aceea care ai refuzat-o în echipa de majorete ? Tipa aceea care zici că era o raţă. Nu contează dacă nu ţi-o aminteşti, cert e că Ginger a bătut-o măr, dar nici asta nu contează, prietena lui raţa aia a chemat nişte gorile şi chiar acum se bat cu Ginger în curte, deci îţi vine să crezi ?

Bătaie ? Gorile ? Ginger ? O nu ! Involuntar corpul meu a luat-o la fugă spre ieşire, trebuia să îi împiedic, nu îi puteau să-i facă rău, ea era .... ea era ... ea era Ginger, fata pe care toţi o respectă . Târfe nenorocite, să vadă ele numai. Am ajuns în curte, m-am strecurat printre elevii care stăteau să asiste la spectcol, nimeni nu făcea nimic, ce dracu aveau ăştia în cap, tărâţe ? Lupta era pe sfârşite, unul dintre idioţii ăia i-a tăiat mănuşile de la încheieturile ei, am tresărit, o rănise ? Nu ... la vedere, pe pielea ei albă, un tatuaj cu două iniţiale îşi făcu apariţia. G şi M , Ginger şi ... M-m-maddy ? Am înghiţit în gol iar apoi genunchii au început să-mi tremure. M-am uitat spre ea mai bine şi apoi am văzut că parul ei ... părul ei mult prea lung şi frumos ... acum era scurt. M-am încruntat, târfele acelea nenorocite ! După ce le-a aranjat puţin pe idioatele acelea a plecat de acolo, vorbind ceva cu tipul acela ... care adusese acele ... gorile, majoritatea spectatorilor au început să aplaude, puşti ignoraţi. Mi-am luat inima în dinţi şi am păşit spre cele doua 'prietene'.

- Măi, măi, pe cine avem aici !

Am spus batjocoritor, majoretele aveau rol de scorpii nu ? Acum e acum, să vadă ele mai mult decât o faţă draguţă.

- Raţa şi găina.

A spus cineva din grupul meu, i-am recunoscut vocea. Am zâmbit, se pare că spectacolul nu se terminase. Mi-am ridicat palma şi am lovit-o pe cea care dăduse probă pentru a intra in echipă. Cealaltă s-a repezit la mine şi a vrut să mă lovească, asta au aşteptat defapt, nu ? Ce bine că aveam tocuri. Am lovit-o din plin cu talpa în stomac, proasta ! M-am dus către 'răţuşcă' şi i-am dat şi ei un picior în stomac, ca să nu se supere.
M-am întors şi m-am dus către Kate care avea ghiozdanul meu şi i l-am luat din mână, apoi am plecat spre ieşirea din şcoală unde mă aştepta maşina. I-am spus şoferului că mergeam la mall, el îmi zisese că avea nişte ordine de la tatăl meu dar cum eram nervoasă m-am răstit la el şi m-a dus la mall, i-am spsu să aştepte în parcare. Am mers într-un magazin pentru articole de motociclişti, ceva în genul acela erau mănuşile lui Ginger. Am căutat ceva timp până când am găsit ceea ce îmi trebuia, le-am cumpărat şi am mers spre maşină, mergând acasă mai apoi. Aveam de gând să-i dau mâine mănuşile lui Ginger, in fond a fost vina mea, cred.
Când am ajuns la vilă am fugit în cameră şi am închis-o cu cheia, mi-am făcut temele repede şi apoi mi-am pus muzică la I-pod, adormind prea devreme.
[Imagine: tumblr_ljy3o2Lf311qzf4bro1_500.gif]

Always keep the faith !



YunJae, YooSu, ChangSica, HunHan.



The pleasures of the mighty are the tears of the poor
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End















Răspunsuri în acest subiect
Amintiri prăfuite - de Teh - 26-03-2010, 10:22 PM
RE: Amintiri prăfuite - de Yaku-chin - 26-03-2010, 10:55 PM
RE: Amintiri prăfuite - de Neith - 26-03-2010, 11:42 PM
RE: Amintiri prăfuite - de Zăpă - 14-04-2010, 02:20 PM
RE: Amintiri prăfuite - de Denny - 16-04-2010, 09:29 PM
RE: Amintiri prăfuite - de Neith - 16-04-2010, 09:54 PM
RE: Amintiri prăfuite - de Zăpă - 16-04-2010, 10:43 PM
RE: Amintiri prăfuite - de Teh - 26-04-2010, 04:46 PM
RE: Amintiri prăfuite - de Neith - 08-05-2010, 11:37 PM
RE: Amintiri prăfuite - de Summer - 09-05-2010, 03:13 PM
RE: Amintiri prăfuite - de Denny - 02-06-2010, 07:40 PM
RE: Amintiri prăfuite - de Savarina Ali - 02-06-2010, 09:29 PM
RE: Amintiri prăfuite - de Paradox - 02-06-2010, 11:50 PM
RE: Amintiri prăfuite - de Teh - 07-06-2010, 08:09 PM
RE: Amintiri prăfuite - de Summer - 08-07-2010, 04:11 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Naruto] Amintiri din viitor Prevented :D 9 6.084 17-11-2013, 02:55 AM
Ultimul răspuns: Prevented :D
  Jurnalul unei fete pierdute in amintiri Hinata-san 3 3.053 13-10-2013, 12:26 AM
Ultimul răspuns: Mathilde
  Tu ai cheia cufarului cu amintiri tacotaline 1 2.026 28-01-2012, 04:28 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  Amintiri pierdute Hasamy lost vampire 20 10.023 11-12-2011, 11:55 AM
Ultimul răspuns: Addeh
  Amintiri prafuite mady 16 8.640 18-07-2011, 10:01 AM
Ultimul răspuns: Mizantropul
  Amintiri dulci-amare Trioxide chocolate.۩ 7 4.426 26-06-2010, 01:46 AM
Ultimul răspuns: Jasmine
  Amintiri... yaoi maniac 1 2.360 20-06-2010, 05:02 PM
Ultimul răspuns: yaoi maniac
  Pierdută printre amintiri Nya. 5 2.635 16-06-2010, 10:23 PM
Ultimul răspuns: Dydo1234
  Amintiri uitate [shounen-ai / yaoi] Mitsukai Yoru 39 24.624 03-04-2009, 01:36 AM
Ultimul răspuns: Amaya_89
  Amintiri din trecut [yaoi] ThorthKa 4 4.678 15-02-2009, 06:52 PM
Ultimul răspuns: MisS.sAdiStic


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)