Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Cosmarul de-abia a inceput [+18] [yaoi]

#6
aurelia chirc: multumesc ca ai citit si comentat. Sincer ma bucur foarte mult ca iti place, sper sa iti placa si pe viitor. Ma bucur ca ti-a placut lupta, vor fi mai multe. Iar Angel si Damien, ei bine,...au multe probleme...multam ca ai citit:* kissu
ThorthKa: multumesc ca citesti si ca iti place:x Pai cum ai fi spus daca nu ar fi avut slabiciuni ar fi fost prea perfect si in plus nimic nu e perfect, cu atat mai putin Angel:D multumesc ca citesti, kissu:*

Capitolul 3


Gandurile ce misunau in capul lui Damien erau specifice unui adevart demon, doar asta si era, insa parca intreceau orice limita posibila, dar nu putea tine in frau acea iluzie ce ii alinta dorinta de putere. Nu il vazuse pe Angel niciodata luptand, insa stia ca era destul de puternic, dar cat? nu stia . Si totusi, putea oare sa isi vaneze propiul nepot, o conceptie a surorii sale si a unui om? Un raspuns clar nu avea. Asa ca incerca sa isi intretina mintea cu altceva, inlaturand acele mici pareri ale mintii sale pentru o perioada. Insa si acel " altceva" putea fi destul de periculos.
Desi Angel voise sa ramana o indelunga perioada in Daimond, se vedea clar si limpede ca nu se poate. Oare de ce totul ii mergea pe dos?Nu voia un raspuns .
Se pregatea pentru o lunga si calda baie cu multa, dar multa spuma. Intrase in baia din camera sa, daduse drumul la robinet pentru a umple cada cu apa, apoi iesi, revenind in incapere . Isi scoase din dulap un prosop si hainele cu care avea sa umble in acea zi. Seara trecut ii cauzase cateva dureri mici de cap din cauza suparari si a nervozitati ce pusese mana pe el, de ce oare nu puteau si vampirii sa se lege de altcineva, si tot nu intelegea de ce adunatura aia de vampiri buni de nimic nu se ajutau uni pe alti, doar erau din aceasi rasa nu? In fine, nu credea ca el ar fi fost cel mai potrivit in a ii judeca, caci facuse multe lucruri rele chiar si cu semeni sai demoni, dar si oameni. Si nu se referea numai la moartea unora, caci erau pedepse mult mai crude decat iasasi Moartea. Caci ea, ei bine, era controlata chiar si aceasta. Pana la urma moartea era doar o trecere, oferita de cineva. In fine, deja incepuse sa devieze de la initialele sale ganduri. Dupa ce scoase o camasa alba, cu maneci pana la coate cu un model simplu si dragut, scosese si o pereche de blugi albastri inchisi, larguti. Le pusese pe pat si se duse la dorita sa baie care durase in jur de o ora jumatate.
Se stergea in fata oglinzii din baie, ce era mare cat peretele. Vazandu-si corpul in toata splendoarea sa, muschii bine conturati , pielea alba si curata. Zambi putin trist, caci stia ca acel rezultat nu era numai pentru ca se fortase sa obtina un corp bine facut ci si din cauza origini sale, demonice. Trecand peste, se indrepta spre usa ce il despartea de camera sa, inainte de a puna mana pe clanta arunca prospoul in cosul de rufe. Si intra in camera fara niciun stres , pasind si cascand. Cand observa pe pat, si pe canapea trei fiinte. Nu ca ramase stupefiat, dar faza era alta , fiindca el era: GOL.
Respira Angel, sunt barbati....Cred.
O alta problema era ca nu le simtise prezenta, cred ca fusese prea bulversat in ultima vreme. Trei perechi de ochi se uitau uni la alti, apoi isi indreptara atentia catre Angel. Primul pe care il observase si pe care cu singuranta il cunostea era Damien, insa ceilalti doi? Or fi venit cu el?
-Ce cautati aici?
Spuse Angel incercad sa se calmeze dupa ce analiza situatia. Oricum rezultatul analizari sale nu ajunsese nicaieri , ci doar la faptul ca statea gol in fata a trei barbati. Superb! Isi lua blugi pe el repede si tricoul la fel . Inchise geamul, caci era frig si era absolut sigura ca el nu lasase fereastra deschisa.
-Explicati!
Tipa el.
-Voi doi, primi. Cine mama naibi sunteti?
Vocea sa era suparata, incarcata cu furie , nervozitate, deranj si mult , dar mult dispret.
-Cred ca sora mea nu are nicio legatura cu asta.
Spuse Damien referindu-se la expresia pe care o folosise Angel mai devreme. Caci, daca ar lua-o logic, mama naibii ar fi fost maica-sa.
-Eu sunt Igor, iar el , este Ivan. Ne-am intanlit aseara, daca ti minte. Si voiam sa discutam putin, dar se vede ca acum esti ocupata cu creatura asta.
Spuse Igor zambind putin. Angel il analiza fugitiv , par blond , piele ca varu, si dinti albi si puternici. In concluzie : vampir. Si nici nu mai trebuia sa spuna ca avea un corp ce "duhnea" a sange si care era foarte bine conturat. Deci Igor, trebuia sa faca parte din vampiri ce statuse pe " tusa" aseara .
-Din ce clan faci parte?
Intreba Angel interesat. Nu stia ca captase si atentia vampirilor acum, desi avea o mica idee ce ii suradea si i-ar fi prins ajutorul niste informati despre vampiri.
-Seful nostru iti va spune tot ce doresti, atata timp cat vei vrea sa te intanlesti cu el.
Spuse celalat vampir si disparuse, observase Angel dupa nicio secunda fereastra iar deschisa.
-Frate, dar vampiri astia chiar ca se grabesc.
-Te vei intanli cu el? Intreaba Damien putin deranjat de acea situatie. Si in plus, cu cine te-ai intanlit asera de au fost si aia prezenti?
Vocea lui Damien suna ca si cum i-ar fi cerut explicatii unei persoane ce avea dreptul asupra ei, si asta chiar nu era asa. Angel facea ce avea chef.
-Ce te intereseaza? E problema mea. Si tu, ce vrei? De ce ai venit? Nu planuiai cumva un plan superb pentru a ma omora si a ma duce Batranului? Damien in cazul in care nu stii, am facut acum doi ani mai exact un pact cu sange, tii minte? Oo, nu, tu esti prostul prostilor si nu stii ca atunci am jurat ca...
-Da, da, stiu, stiu. Doar ca imi suradea si mie, putin....Apropo, ai un corp frumos tare.
-Nu discutam despre corpul meu,idiotule, ci despre planul tau stupid.
Spuse Angel nervos. Ah , se enerva asa de tare cand era in acea dimensiune, se comporta asemenea unui om.
-Angel stiu ca am facut pactul cu sange prin care am jurat ca nu vom atenta la viata unui dintre noi. Fiindca daca nu cumva tu ai uitat, tu ai vrut sa ma omori, nu eu pe tine. Si a trebuit toata garda regala a surori mele sa te opreasca sa nu faci asta. Ai uitat tu cumva cate vietii au murit din acea cauza? Ai uitat cat sange ai putut varsa? Ai uitat cumva...
-Nu, nu am uitat . Si acum taci! Iesi. Dispari. Acum!
Damien se apropie de el si ii prinse capul intre mainii si spuse.
-Sa nu cutezi sa te intanlesti cu vampirul ala, Angel! Sti ca nu imi place sa mi se fure ce e al meu.
Angel deja satul de acea discutie imposibila. Il impinse pe Damien departe de el, si incepu sa rada. Isi pierdea iar controlul , din cauza aceleasi persoane.
-Damien, pleaca. Acum! Cat....mai- facea pauze din cauza puteri si a senzatiei ce punea stapaniere pe el,iar verdele din ochii lui pierea , lasandu-se prada negrului, la fel cum si latura sa umana adormea in acea situatie-iesi, afara! Acum!
Respira sacadat, incercand sa se controleze, dar latura sa demonica punea atat de mult stapanire pe constiinta sa incat nu se putea controla.
-GATA ! INCETEAZA!
Se auzi o voce tot din incapere, dar care tipa speriata. Angel isi reveni in fire, insa mainile ii tremurau, iar ochii sai erau inca inchisi la culoare.
-Damien, mama , plecati , va rog! O sa discut cu voi cand o sa ma simt mai bine. Vocea ii era trista , iar privirea la fel . Il privi putin pe Damien ce parea ingrijorat, apoi privirea sa cazu asupra persoanei ce aparu atunci in incapere. Se simtea atat de rau. Si totul pornise doar de la o simpla "joaca".Disparu! Lasandu-si casa cu doi demonii ingrijorati si speriati pentru soarta sa.
[Imagine: innocentlovesig.png]
"Only I know your pain…
Your uncertainty…
Your loneliness…
If only we could be toghether forever.
I’ll say it as many times as you wish.
I will not betray you!"
— Luka Crosszeria




Răspunsuri în acest subiect
RE: Cosmarul de-abia a inceput{+18 Yaoi} - de aurelia chircu - 17-04-2010, 07:17 PM
RE: Cosmarul de-abia a inceput{+18 Yaoi} - de Yaku-chin - 09-05-2010, 07:49 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  O noua speranta . Un nou inceput [ Naruto Fic ] Sayumi 4 3.775 21-01-2012, 05:07 PM
Ultimul răspuns: Aly
  [ Vampire Knight ] - Un nou inceput Yoko-sama 7 5.981 19-08-2011, 09:22 PM
Ultimul răspuns: Blood_Angel
  Vampire Diaries - Un nou inceput - Iryna 20 11.982 27-05-2011, 04:30 PM
Ultimul răspuns: anime_addicted
  Un nou inceput,un nou talet! Bleidy 4 3.688 13-02-2011, 11:17 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  Totul are un inceput (yaoi) yaoi maniac 7 4.345 26-06-2010, 11:31 AM
Ultimul răspuns: βεκi
  Un nou inceput Redhead Rules 1 1.991 22-06-2010, 10:25 PM
Ultimul răspuns: IceCat
  Cosmarul Hitman 2 3.173 10-01-2010, 03:58 PM
Ultimul răspuns: TrieuTriTrinh
  Sfarsitul, un nou inceput Redhead Rules 1 2.170 07-11-2009, 06:01 PM
Ultimul răspuns: Abbeh.
  Un nou inceput ( Mew Mew Power ) Elusive wolf 15 11.226 12-06-2009, 10:44 PM
Ultimul răspuns: Mabel
  In drum spre un nou inceput EleNusHa 11 5.944 15-05-2009, 04:28 PM
Ultimul răspuns: Axxa.No.Way


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)