Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Totul are un inceput (yaoi)

#1
[edit Aly]Tip Critica Permisa: Limbaj / Idei / Forma.

Era o zi de primavara , totul era inflorit si mireasma trandafirilor ii da un aspect magic. Pleoapele mele negre incerca sa fara eforturi inumane ca sa se mi le pot deschide. Dupa ceva timp reusesc imposibilul, ma ridic in sezut si privesc ceasul de pe perete, dar nu vad nimic ma apropi si mai mult pana ajung sa il iau in mana ca sa pot vedea ce ora e.
-Am chiorit mai nou... si nu am stiut. Spun eu foarte incet cascand si fracanduma la ochii, mama vine grabita pe scari intre timp eu ma pun inapoi in pat.
-Dragule , e 7:25, te-ai trezit? O aud pe mama spundand asta in timp ce imi deschide usa de la camera, se duse repede si trage draperiile de o culoare rosie. <Data viitoare bat cuie in usa, sa vedem cum mai intra, ca eu de aici nu ma mai scol.> Imi spun eu in gand in timp ce ma afundam in plapuma, era atat de bine in pat , pana intru in panica si ma vad ud flesca si pe mama langa pat cum imi zambeste . Mama se apropie de dulap si acnd pune mana pe clanta eu strig "mama..." dar ma las pagubaj si in a doua clipa gramezi de hiane :curate , murdare. Cad pe ea, prima data am inchis ochi punandumi mainile la ochi dar apoi ii deschid. Mama traia , a dat domnul alt ghinion. EU parand trist si indurerat, cand mama ma vade vine spre mine punandumi mana pe umar si spunandumi ca este bine. <Nu de tine imi fac griji. Stii cat timp mi-a luat sa bag hainele acolo?> Gandesc eu facand o moaca de catelus plouat, mama incepe sa ofeteze si se duce la acel "munte", daca puneam si hainele unui prieteni , nu mai avea mult pana acolo. Mama imi arunca niste haine mai curate , dar ce reflex: chiloti in gura, chiorapi pe urechi , tricou pe umar si fusta pe... Ce fusta??
-Dragule unde ai fost aseara? Imi spune mama batand din picior , cu mainile in san ,privinduma banuitor. Dupa a 3 sticla de vin bautza , muma mai stie ce am facut..., cu acest gand ma uit sub plapuma.
-Ufff... Mai am hainele pe mine. Spun eu in timp ce realizez ca e 7:45, o sa intarzi la scoala , nu de asta dar daca intarzi Marina ma va omora cu singuranta daca nu vin sa o vad cum inoata in competie. Sar repede si o dau pe mama afara ,dand-ui si fusta ca sa o calce si apreteze, mai tarziu aveam de gand sa ii dau fusta propietarei , daca imi aduc aminte cu-i. Spunand astea ma uit la hainele lui mama.
-Fratele meu, nu sunt semafor. Spun eu uitanduma la heine ca la a saptea minune pe care o visam. Hainele erau cam asa : soseste rosi, bluza verde , chiloti galbeni. Inteleg ca am dezordine in haine prea putina dica dezastru atomic in haine , dar nici asa... Am inceput sa ma smiorcai si observ ca ceasul e 7:56. <Marina ma omoara...> ... Spund asta incep sa ma inbrac. Cu multa bunatate de la Dumnezeu , termin. Alerg pe strazi de zici ca pierdeam trenul sau asa ceva. Incercam sa grabesc pasul dar inima imi p*** din ce in ce mai tare si gatul ma ustura, cu toate acestea mai bine faceam febra musculara decat sa intarzi , nici moartea nu o intrece pe Marina cand nu e bine dispusa. Doar gandul la ea si la ce sar putea sa imi faca imi da fiori pe sirea spinari. Fetita aia mia facut cei mai groaznici 2 ani (cred) Gandindu-ma si la bune si la rele , intr-un sfarist ajung. Incep sa pasesc in curtea scoli intr-un ritm haotic, cand vreau sa trec pragulo scoli , intalnesc un baiat.
-Hei!!! Ii spun eu alergand in directia lui , eram cu capul in jos si mainile pe genunchi , respiram din ce in ce mai normal. Cand mi-am adunat fortele ma pun inapoi pe picioare dar cand ma uit ,ce crezi... un baiat cu parul negru , drept , strlucitor cu un miros de lavadanda , cu ochi negru-sangeriu si niste buze carnoase , se afla in fata mea. <Ma omorat Marina pe drum ,si nu am stiut eu , sau asta e lumea reala???> Ma gandesc eu , cred ca aratam ridicol ca lam oprit pe baiat si acum stau si ma holbez la el ca la cel mai chipes print vazut vrodata in basme. Dar vro 2 diferente am : 1 nu sunt intr-un basm, 2 ce se intampla cu mine , sa ma holpez la cineva de acelasi sex cu mine? Revenind.
-Scuzati-ma , puteti sa imi spuneti unde se tine concursul de inot?SPun eu asteptand ca acele buze din fata mea sa se miste.
-Pai se tine langa sala de sport , langa pomul de visini de la terenul de baschet de afara. Mai explicit dute langa sala de sport e o cladire mare si alba si langa vei vedea alta sala cu un afis "Concurs de inot." Spune el cu atata usurinta in voce , parca erau ca 100 de clopotei care toti rasunau armonios in urechea mea. Fara sa il mai vad pe fat frumos cum se pleca pe portile mari si negre ale scoli , aucm chiar ma simteam ca intr-un basm dar in loc de un cal era o masina de viteze , alba , de ultima moda, si cel mai prost lucru eu nu aveam rochie <doamne fereste...> ca sa o intepetrez pe printesa ce il va astepta o eterninate pe balcon sau pana incepe "Mondeni" ca ar fi o prostie sa pierd "Mondeni" pentrru un print care nu mia lasat si mie nici o amintire. <Hirooo!!! Omule ,nu uita de Marina!!!> Si asa am inceput sa caut si cand gasesc incaperea , fac cati-va pasii si o si vad pe marina cum ma apuca de gat.
-Unde ai fost nemernicule?? Imi spun ea pe un ton de speria si morti, suvite blonde ii cadeau pe chip , era e frumoasa dar mai bine ma duceam la scoala de vara...
-Hooo, nebuna , am venit, acum mai faci te intreci sua plec acasa? Spunand acestea ea slabise stransoarea si se duse la locul ei , dar nu inainte ca ea sa imi spuna sa ii tin pumni ca alfel ma va vedea cu amandoi ochi vinezi, dupa care fac eu "si eu tii tin , dar eu fac box nu balet", si asa am si starnit. Dupa ce ca era sa sara pe mine sa incepem acolo bataia acum si imi inchipuiam cum va fi sa ma vad in costum si cu mainile pe piept. Uitand de alte fleacuri ma asez pe unul dintre scaune cand privesc intrarea acel baiat ce mi se parea desprins dintr-un basm era rezemat de tocul usei privinduma patruzator si atat de atragator , mai aveam unpic si salivam dar parand atat de indeferent incerc sa fiu atent la concurs , ca nu de asta am alergat eu de la si 7:60 pana la 8:35.
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

#2
Ma plictiseam ,stateam in banca si ma uitam pe geam. Cu toate astea Marina era bucuroasa ca luase locul intai la concurs , dar eu nu ma puteam bucura alaturi de ea ca ma gandeam ca am un ghinion fenomenal , acel baiat era in aceasi clasa cu mine, orcum nustiu cum il cheama si inca nu mi-am facut prezentarea ca profa nu veni , eu stateam in ultima banca pe langa geam , si nimeni nu ma baga insema , prietenul meu Alex era pe hol, marina se antrena si Ana era la director ca sa ii prezinte niste proiecte. Daca ma intrebati pe mine de ce am spus ca e un ghinion ca il am in aceasi clasa , nici eu nustiu , dar nu vreau nici sa ma uit la el. Din buzunarul meu vibra telefonul si apoi incepe o melodie la maxim , o melodie rock ,nebuna , ma scot telefonul si ma uit la le cateva minute si colegi la mine."Fratele meu ... iar am ajuns ciudatenia scoali." Spun eu , poate eram trist , ascultam muzica neobisnuita , si vorbeam rece, dar nu eram mereu la fel.
-Mda... ce-i? Spun eu deschgizand clapa de la telefon.
-Ohayoo! Eu sunt la patiserie, vrei sa iti cumpar ceva? Ma intreaba o voce vesela de la celalant capat al liniei.
-Mda... nustiu , orienteazate. Spun eu cu o voce rece si cu o privire in spre geam. Cerul era atat de macnific, nori pufosi isi faceau aparitia unul cate unul , defiland in toata splendoare lor pe langa mingea de foc numita de catre noi "Soare"
-Ok, raulee... Spun baiatul acele si inchide. Mda... ce noutate. Colegi se uitau la mine de zici ca nu mai vazuse om, daca li se paream neobisnuit , sa ma fi vauzt cum ma imbrac, machiez , de obicei, sau ce muzica ascult. Cu acest cand incep sa ranjesc , langa mine vine Ana, o fata cu parul scurt mov , si usor ciufulit , ochi ii avea alabstri inchis , si era mai timida uneori , dar aleteori nu e. Se aseaza langa mine , pe scaunul stang de langa mine, si imi spune sa plecam acasa ca nu mai facem ore azi. "Si acum sa hotarat sa imi spuna?" Imi spun eu in gand lundu-mi chiozdanul in spate. Langa catedra ma astepta Alex, un baiat cu parul castaniu-deschis chiar foarte, si ochi verzi , era cat mine la inaltime si purta o pereche de blugi albi cu strasuri , si o camasa desfacuta la toti nasturi , alba, incaltamintea era puma. Langa el se afla Marina , o fata cu parul portocaliu si ochi alabstri-deschisi, era imbracata intr-o rohie alaba si sandale la fel , in spatele meu era Ana care era imbracata intr-o rochita mini , neagra si ompicute la fel. Acum ca stiti cum arata prieteni mei , haide sa continuam. Iesim din clasa si ne indreptam spre iesire eu mai ramasasem pe scari ca imi pierdusem bani , si ceilanti sau dus sa il i-a pe Narcis , care e baiatul cu care vorbisem la telefon. Imi cautam cu disperare banii, ii cautasem in clasa , in baie , dar nici urma de ei. Fiind neatent ma lovesc de cineva si cad lovinduma cu cotul de o trepta, spun si eu niste "scuze" mai bine zis murmurand , imi ridic capul si il vad pe el cu ochi plini de scarba ,dupa parerea mea, se pune pe vine si se uita si el prins jur , adica pe jos.
-Ce cauti? Ma intreba el cu o voce calda, si cu ochi atintiti pe jos.
-Pai... bani. Ii raspuns eu cautand si mai intens , zici ca faceam concurs.
-Cred ca stiu cine te-ar putea ajuta. Imi spune el lunduma de mana si ducand-uma labibloteca de la scoala , la o masa pe undeva pe langa geam , statea un baiat cu parul verde si ochi la fel , era foarte inalt si bine facut , avea si un cercel in urechea dreapta. Cel care ma trase de mana , imi spusese sa imi gasecs de lucru cateva minute , zis si facut , ma plimb printre rafturilebine ingrijite cu carti de marimi diferite, acolo pe un raft mai inalt era o carte care imi atrase atentia , am inceput sa ma catar pe rafturi pana sa ajung la carte , cand o ating ma deschilibrez si cad , eram catarat detul de sus , asa ca frica ma cuprinse, inchid ochi si simnt ca cineva ma tine , bratele puternice imi antenuase caderea , si pilea rece imi facea pielea de gaina , deshid ochi si vad ca ma aflu in bratele baiatului de la masa, el prinde cartea pe care vroiam sa o iau si mi-o da dupaia ma pune jos , baiatul care ma luase de mana se uita la mine la fel de indeferent dar totusi ciudat parca fortunduma sa regret ca nu am cazut mai in drepta ca sa ma poate prinde el , dar acum eu aberez.
-El e Maya , spune el aratand spre baiatul cu parul verde care imi facea cu ochiul si imi zambea , am inceput sa zambecs is eu la el in cel mai suav mod pe care il stiam , baiatul cu parulo negru se uita la noi parca vrand sa incetam cand il vazuse Maya plecase imediat undeva pe scari. Eu am tacut si mauitam cu semnul intrebari la baiatul din fata mea. "De ce ii este frica lui Maya de el ... ca este mai mare si mult mai solid, dar sa fiu sincer si mie imi ca este." Cu acest gand nu observasem ca iar ma luase de mana si ma tragea dinou pe scari . "Cred ca o sa am bratyk mai lung , daca tot ma trage." Ajungeam la o treapta si Maya se uita pe acolo si scoate de dupa tocul unei usi , un portofel .
-Asta e? Ma intreba Maya , aratandu-mil . Dau afirmativ din cap si ma duc sa il iau , iar el ma ia in brate si ii accept imbratiasarea , se apropie de urechea mea si imi spune "Cand ai nevoie de ceva sa apelezi de mine pentru ca am inceput sa ma atasez de tine si mi se pari simpatic." Spune el cu cea mai frumoasa voce , in vocea lui se putea simti iubire si caldura cea ce imi amintea de opusul baiatului cu parul negru. Eu ii spun un simplu "da" continund sa ne imbratisam , acum devenea stupid, dar nu ma puteam desprinde de el. Maya tresare imi spun un "Pa" fugar si pleaca in sus pe scari, eu raman inca desprins de cea ce facema adica ma imbratisez cu un baiat si as vrea mai mult de la el ,imi intorc privirea si cand il vad pe baiatul ala , ma speri , era mai sinistru decat Marina-cea ce nu credeam ca e posibil , eu inghit in sec si incerc sa prind curaj , dupa cateva minute in care ramasesem cu o fata "nu am omor" , cam asa , imi gasesc cuvintele potrivite.
-Multumesc. Spun eu chiar daca incercam sa imi reduc teama , pariu ca aratam ca un copil prostut. El se uita la mine si coboara scrile , tinand mana pe balustrada. Mi se paru mie sau era gelos. Dar o intrebare imi vine in mine adica 2 sau 3. 1.Cum de stiuse unde imi sunt banii? 2. Nu iam spus ca sunt intr-un portofel. 3.De ce mi se paruse mie ca era gelos si cand il luasem in brate dar si cand ma prinse? Astea da intrebari excluzand ca se comporta ciudat. Cu acest cand plec din scoala dar nu inainte sa imi intorc privirea spre bibloteca de jos , si el inca era acolo , imi face cu mana si eu ii fac. Eu plec linistit , nestiind ca acel baiat se uita la mine si parea ca este in culmea nervilor.
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

#3
Prima !! ( Dupa ce comentariul user-ului de dinaintea mea a fost sters din motive bine cunoscute). :-" Cum, afara bate vantul, de le-a inghetat pantalonii in vine alor mei, imi omor si eu timpul pe site. Si ce sa gasesti, un fic chiar Foart3 Bun, dupa mine. ( Mai ales ca e si Yaoi). :001_wub: Mie-mi place mult, de ce sa nu-l continui ? Eh, ai postat primul capitol ieri, ai 100 de vizualizari, ce mai vrei pentru doar doua capitole postate ? Ceea ce ma pune pe ganduri este faptul ca ai multe, multe greseli gramaticale, unde chiar ai mancat cuvinte importante, nu ai pus virgule... Uneori, trebuie sa pui punct unei anumite fraze, apoi mai continui si cu alta. Nush, dar mi se pare ca prima data cand ti-am citit ficul aveai mai multe greseli, insa acum au mai disparut din ele. Oricum, ajunsesem,chiar, la concluzia ca nici nu esti roman/ca ( fara suparare, dar asta imi dadeau de banuit greselile gramaticale). Oricum, revenind la subiect, continua-l, please !! Ficul pare promitator, iar mie chiar imi place de tipul ala, nush cum il cheama, brunetu'. Cam atat si astept Nextu'. * Chuu* !! :*
:::Hot temptations:::Sweet sensations:::
:::Rhythmic motion:::Raw emotion:::
:::Your reaction:::To my action:::
:::Hour after hour:::Of sweet pleasure:::

#4
Imi cer scuze, eu nu sunt buna la gramatica , multi mi-au zis chestia asta. Eu nu m-am omorat cu scoala si avd ca acum numai eu am de pierdut. Multumesc pentru comment. O sa scriu partea a 3 acum o corectez si o pun mai tarziu. Daca vrei sa mai vorbim id meu este deeadulcik98[posturi unite]
Imi cer scuze, eu nu sunt buna la gramatica , multi mi-au zis chestia asta. Eu nu m-am omorat cu scoala si avd ca acum numai eu am de pierdut. Multumesc pentru comment. O sa scriu partea a 3 acum o corectez si o pun mai tarziu. Daca vrei sa mai vorbim id meu este deeadulcik98.
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

#5
Scz. dar nu am reusit sa termin atunci poveste , si am terminat-o acum.

Stateam calm pe un scaun si priveam lacrimile cerului cum se scurg usor pe geamul din fata mea, imaginea acelui baiat inca nu imi dadea pace . De ce eram gelos pe Maya pentru ca il imbratisase, doar nu ii facuse nimic rau. Acel chip vesel si acei ochi ce eximau multe secrete . Vroiam sa il sarut vroiam sa il am doar pentru mine , dar ce sa ma stept ca un om sa fie cu o creatura asa de sosnica ca noi , el imi este prada . Ce mult mi-as dori sa pot sa fiu eu dar asa ceva este nu este posibil , tot ce imi doresc este sa fiu dinou om sa nu ma tem ca o sa omor pe cineva daca e prea aprope de mine. Usa camerei mele se deschide si pe ea intra o femeie in jur de 35 de ani , supla cu parul maro asemanator scoartei de copac tocamai proaspete. Ea se apropie de mine si ma priveste cu caldura , incepe sa ma mangaie si sa ma descifreze.
-Dragul meu e timpul. Spune ea danduse mai in spate. Stiam la ce se refera si am banuit ca Damian este infometat. Am inceput sa oftez, speram din toata inima ca acel baiat sa nu fie pe strazi pentru ca alfel ar fi ajuns cine unuia dint-re noi. Cat ai clipi din camera mea am ajuns jos la parter unde ma astepau Maya , Damian si Roxana. Parinti mei stateau imbratisati in pragul usi. Ceasul batu ora 00:00 , fiecare dintre noi emana o puetere incredibila , colti lungi si ascutiti ne-au aparut , celorlanti le-au aparut aripi pentru ca fiecare prefera sa isi vaneze prada intr-un mod diferit, eu eram acel "om" din umbra care facea prada sa se teama apoi ataca. Imi e sila de mine . Cu toate astea am pornit in cautarea sangelui. Eu saream din acoperis in acoperis. Roxana zbura la o distanta remarcabila , Damian alerga cu o viteza ce intrecea si un ghepard, Maya mergea pe sub pamanat la fel ca un sarpe se putea strecura si in cele mai inghesuite locuri. Rozana incepuse sa zboare mult mai repede asta insemnad ca gasise ceva , oi op urmasem , la o intersectie era acel baiat . Parea sa nu aiba nici cea mai mica idee ca este in vizorul Rozanei. Din cauza ca Maya il cunoste nu o sa ii faca nimic .Nici eu, iar Damian ii plac sangele fetelor. Dar cu Roxana cum ramana? Se indrepta spre el ca o torpila , dandu-mi seama ca vrea sa il sfasie , ma pun in fata lui, asfel creez un scut de o culoare rosie o face pe Roxana sa ricosese in camionul se era la 30m distanta de noi. Incepuse sa se transforme pilea ei devinse asemenea cristalului , ochi rosi si parul lung si in tepi. Colti ei erau gata sa muste iar mainile se trasformau in ghare, aripile negre acum erau de 2 ori mai mari parca semand cu o carpa . Maya isi follosi puterea si ingehtase cimentul , asfel incat bucati imense de gheata sa fie in jurul meu si a baiatului. Damian se trasformase intr-un ghepard negru cu ochi rosi , si folosi un ulta-suet bcare o facu pe Roxana sa revina la forma normala si sa se prabusesca fara vlaga. Maya vine repede spre noi si ii pune mana pe piept , vrand sa vada daca ii mai bate. Eu il tineam in brate si ma uitam cu ochi mei reci la baiatul ce tocmai fusese ranit, puterea lui Roxana de a inebuni oameni e remarcabila , ea poate sa ii provoace rani in interior si il poate face sa ii urmeze orce ordin doar cu o privire demonica, folositor dar nu si cand vine vorba de el. Prima data mi-a pasat de o persoana ,mi-am facut griji pentru el dar totusi mai bine nu le spun nimic pentru ca alfel as putea sa ma desprat de el si asa nu vreau.
-Mai bine il ducem la el acasa. Spun eu asteptand ca Maya sa scapa de fata aia de om speriat , de ce oare ii pasa si lui de baiatul asta. Ce are el incat sa ii faca pe toti sa il apere, oare e atat de special incat sa imi dau viata pentru el? Si alte raspunsuri ma fac sa ma indepartez de la subiectul nostru. Maya da intr-un sfarsit din cap , dezaprband si il i-a in brate. "Dupa ca eu il salvez , tot el il ia in brate?" Spun eu dea dreptul revoltat b, uitand-uma igrijorat la acel baiat. Nici macar nu il stiam de mult timp, ca deja imi venea sa ii aduc si lumea la picioare numai ca sa il multumesc. Maya mai are puterea de a vedea in mintea lui imagini de care are nevoie , chiar daca ar avea amnezie poate sa faca asta apoi trece dincolo de imagini oarca ar fi acolo . Asa i-a gasit portofelul. Cand vroiam sa plec am vazut-o pe Mama parand trista stiam ca ea nu va accepta o iubire dintre om si un vantor al nopti.
-Nu-i corect, veniti si ajutati-ma ! Spune Damian incercand sa o trezesca pe Roxana.
-Nu imi pasa. Spun eu in timp ce ma indreptam cu Maya spre casa baiatului, mergeam pe jos , nu vroaim sa riscam ceva. Dupa cati-va metri il aud pe Damian cum zice : Oameni... intr-o zi nu o sa mai existe. Si cu acesta vorba imi venea sa ma duc acolo si sa il bat. Strazile intunecate puneau orce muritor pe fuga , noi grabeam pasul pentru ca il vazuzem pe baiat cum ii se agraveaza starea. Fata ii deveni mai alba , sangele se ivi prin crapaturile piel , unghile aveau o nuanta de mov, parul era decolorat. Imi venea sa ma duc sa o omor pe Roxana pentru a doua oara. Dar trebuia sa ne vedem de drum. Simteam cum inima imi bate , mainile imi tremura de furie. Simteam cum o sa ma lase picioarele cat de curand. Nici daca nu imi bagai o suta de spini nu as fi reactionat asfel, el avea acel ceva ce tuturor le lipseste. Mereu am crezut ca oameni nu sunt ceva periculos tot ce stiu e doar sa se planga si sa se bata, dar poate uitasem cum e sa fi om, cum e sa ai prieteni, uitasem de acum peste 50 de ani, nici nu mai stiu in ce epoca m-am nascut, au trecut atatia ani , atatea vremuri si tocamai acum sa nimerit ca un baiat sa imi atraga atentia. Dupa acel alergat intesiv, am ajuns la o casa mare , cu un gard alb. Casa avea doua etaje , si de outeau observau jaluzelele trase. Maya sari gardul cu cea mai mica usurinta. Apoi urmez eu care nu il sarisem ma trasformasem o umbra si daca exista vro umbra oriunde eu pot sa le folsesc ca un portal. Asa si fac de la locul meu ajung in dreptul lui Maya, ne duceam la usa si Maya face o gheie din gheata. O deschide usor , si urcam grabiti scrile cu cel putin 15 trepte de lemn. Ajungeam intr-o camera frumos decorata cu mobila alb cu negru , patul era ceva mai evoluat el era rotund si sub el era un fel de gresie albastra ce se potrivea. Il puneam pe baiat dupa ce Maya incerca sa se desprinda de el , finda baiatul il tinea de gulerul camasi. Il pune usor in pat si se duce jos in sufragerue. Zici ca cunostea casa mai bine de cat si propietari.Ma pun usor pe acea gresie si il mangai pe cap , era atat de firav si bland, fiindca stiam ce trebuia sa fac m-am aplecat de gatului lui si am incercat sa ii sug veninul care il avea, a inceput sa tipe si sa incerce sa ma inpinda, eu afigandumi si mai mult dinti. Acea rana era curata dar acel sange era atat de dulce pentru noi snagele era o delicatese care ne tinea in viata , ca un elixir magic ce era dad de Dumnezeu.Maya vine si incerca sa ma opresca dar eu il arunc pe geam doar cu o atingere a maini, pueterea mea era mai mare incat nici nu iti inchipuiau dar niciodata nu mi-o folosesc pe toata . Devenisem un vanator ca Roxana dar fiecare aveam alte schimbari cand devinm Vampiri. n loc de maini imi aparu niste gheare lungi si din prima aparitie puteai crede ca e otel dar nu era, acele gheare erau o parte din mine. Ochi imi devenise negri si cu pupila, in jurul gatuluiimi aparea cateva semne japoneze care se indeau pe corp , formand un descatec. Hainele mele se trasformase intr-o "uniforma" neagra, care era detul de ciudata, in jurul frunti imi aparu o cioroana cu tepi, la gat aveam un fel de pandat care avea lanturi, o putere negativa se putea vedea cu ochiul liber. Nici nu stiam ce sa fac dar pofta de sange devenea mai mare decat orcine. Oare o sa ii omor? Iar cu acets gand am trecut la atacat , in sinea mea ripostam dar demonul asta blestemat avea controlul. Lupta se desfasura in curtea din spate a baiatului. Incepuse sa picure , iar stalpi de lumina sa le slabesca becruile. Maya folosi o tehnica la care era expert, oglinzi de cheata apru in jurul lui si de acolo iesise scheleti. El ii controla cu o simpla porunzire. In jurul emu apru un cerc de foc si de la el acel fic se inalta spre cer, cu cat se inalta cu atat aream gata sa atac, Lupta dure mult dar cu o lovitura de picior il arunc pe maya prin peretele camerei baiatului. EL ca sa isi atenueze caderea ii aparu aripi , incat sa nu fie atat de dureros , dar tot nu avea cum sa reusesca. Intru prin spartura din camera, si sunt gata sa atat , mana mea drepta devenise lunga si ascutita , ca o sabie doar ca avea alta forma. Ma apropiam de el si cand vreau sa il omor (care nu se stia daca e posibil).
-Cum crezi ca el va vrea sa se mai uite la tine daca tu versi sange in propia lui casa? Spun el cu o urma de tristete in voce , sangele era imprastiat deja in casa iar in curtea din spate zici ca venise taifunul. La acea vroma am putut deveni constient , m-am uitat la acel baiat ce statea in pat. Era atat de speriat chiar daca dormea. Maya avea dreptate, ce monstru am ajuns? Pentru binele celor din jur mai bine trebuia sa ma refugiez in minti, dar de ce iti e frica nu poti scapa. Incep sa imi rpivesc mainile stand in genunchi , si incep sa imi revin la normal. Maya incearca sa se ridice chiar daca avea un cutit in picior (din lupta). El se apropie de mine si imi sopteste ceva , dupa care schiopateste pana la geam si de acolo isi i-a zborul ca o pasare ce tocamai a scapat din colivie. Am vrut sa plec si eu dar nu am putut m-a asezasem usor langa acel baiat si il luasem in barte , il pupasem scrut pe frunte si plecasem si eu. Vorbele lui Maya imi reveni in minte. "Nu iti face griji , poti sa stai alaturi de el . Nu voi spune nimic, vad ca el de poate face sa revi la normal. Si nu uita sa reparm casa ca nu vrei sa faca ifart cand se va trezi de diminetza, nu?" Sfarsitul chiar ma pusese pe ras, mereu trebuie sa ne ridice moralul chiar si in cele mai rele ipostaze.Dar asta era el si asta eram eu. Pentru prima data in viata ma bucur ca sunt Vampir , asfel il voi putea proteja pe acel baiat. "Firar am uitat sa il intreb cum il cheama..." Imi spun eu minte dandu-mi cu palma peste frunte. Cu ajutorul lui Damian am reusit sa aducem casa la normal, iar baiatul a considerat ca totul fusese un vis, spre suprinderea mea.
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

#6
Buna CraZy_EmO_Girl.Am citit si eu povestea ta si imi place cum decurge actiunea, desi greselile sunt foarte grave. Ai idei si stii cat de cat sa le dezvolti, dar greselile gramaticale strica tot. In primul capitol ai avut o imensitate de greseli, dar in al doilea si al treilea capitol parca s-au redus la jumatate. Nu vreau sa te superi pe mine, insa vreau doar sa te ajut.
So, actiunea e intreresanta mai ales ca ficul e yaoi si contine si ceva vampiresc ca sa spun asa. Descrierea ta este buna, desi putin neclara, dar e buna. Daca lucrezi ceva mai mult la ea o sa-ti iasa foarte bine. Nici la dialog nu ai cine stie ce greseli pentru ca nu e sec, dar la naratiune cred ca ar trebui sa mai lucrezi putintel. Relatezi bine intamplarile, dar chestia e ca trebuie sa potrivesti putin mai bine cuvintele ca sa-ti iasa klumea.
De exemplu: am luat o fraza din primul capitol, ca sa-ti arat cam ce e gresit in ea: " Dar o intrebare imi vine in mine adica 2 sau 3. 1.Cum de stiuse unde imi sunt banii? 2. Nu iam spus ca sunt intr-un portofel. 3.De ce mi se paruse mie ca era gelos si cand il luasem in brate dar si cand ma prinse? Astea da intrebari excluzand ca se comporta ciudat. Cu acest cand plec din scoala dar nu inainte sa imi intorc privirea spre bibloteca de jos , si el inca era acolo , imi face cu mana si eu ii fac. Eu plec linistit , nestiind ca acel baiat se uita la mine si parea ca este in culmea nervilor."

Uite cum puteai sa scrii asta ca sa-ti iasa mai bine: "In minte imi bantuie intrebari la care nu pot gasi un raspuns. << Cum de stiuse unde imi sunt banii? Nu i-am spus ca sunt intr-un portofel. De ce mi s-a parut mie ca era gelos, si cand il luasem in brate, dar si cand ma prinse?>>
Intrebarile acestea ma macina pentru ca el s-a comportat cam ciudat.
Cu acest gand plec din scoala, dar nu inainte sa imi intorc privirea spre bibloteca de jos. El inca era acolo si imi facea cu mana, iar eu i-am raspuns binevoitor la salut. Plec linistit, nestiind daca acel baiat se uita la mine. Parea ca este in culmea nervilor."


Bine, nu sunt experta, dar totusi, incerc sa-ti dau un mic ajutor, poate iti va folosi. Si inca ceva: 1. nu trebuie sa spui firma hainelor pe care le poate un anumit personaj (puma, nike etc.), pentru ca da urat intr-o naratiune.
2. incearca sa orectezi putin capitolul inainte sa-l postezi si daca nu iti iese, da-i-l cuiva sa-ti corecteze macar greselile gramaticale.
3. Niciodata nu trebuie sa te corectezi in interiorul textului, ca la chestia cu o intrebare, doua sau trei...

Tu ai potential, pentru ca am vazut multe chestii frumoase pe care le-ai scris, si descrii binisor. Daca exersezi, cu timpul sunt sigura ca iti va iesi mai bine, si vei evolua.

Iti urez succes in continuare! Kisu :*:* bye bye :-h

#7
'kay ! Deci, sa stii, ca eu ti-am citit capitolul chiar de cand l-ai postat, dar nu prea aveam dispozitia necesara pentru a mai posta un comentariu. Deci, sa inteleg ca brunetu' meu mirific e vampir, right ? Asta face treaba chiar mai interesanta decat este. Yaoi+Vampire=Adunarea Fanaticilor Yaoi, Vampirici din toata Lumea. Eh, poi, greseli cu nemiluita, dar sper, din suflet, ca te vei remedia, pentru ca ai potential, intr-adevar. Altceva, nush, mai vedem la urmatorul cap. Succes in continuare, pwp ( * Chuu*) ! :*:*
:::Hot temptations:::Sweet sensations:::
:::Rhythmic motion:::Raw emotion:::
:::Your reaction:::To my action:::
:::Hour after hour:::Of sweet pleasure:::

#8
O sa-ti corectez o mica parte din primul capitol, deoarece ai foarte multe greseli. Nu am cum sa ti-l corectez pe tot, deoarece imi este imposibil ,deoarece ai extrem de multe greseli. Inainte sa ti le corectez, iti sugerez ca inainte de a posta capitolul respectiv sa il corectezi, deoarece un fic cu mii de greseli nu ajuta la nimic. Ideea fic-ului poate fi extrem de frumoasa, dar nu ajuta la nimic daca este plin de greseli. Si inca un lucru, inainte de a posta capitolul respectiv poti pune la inceput de exemplu "Capitolul 1" ca sa stim si noi de unde face parte ceea ce ai scris.
So...incepem o_o

Citat:Era o zi de primavara , totul era inflorit si mireasma trandafirilor ii da ( aici ai doua verbe la timpuri diferite.Vezi ca acest lucru nu e de bine, deoarece nu poti schimba timpul verbelor cum vrei, adica daca te uiti mai atent nu suna deloc bine, chiar sec. Incearca sa mergi pe acelasi timp, puteai folosi prezentul la primele verbe, deoarece vad ca ai continuar cu prezentul dupa aceasta. )un aspect magic. Pleoapele mele negre incerca sa fara eforturi inumane ca sa se mi le pot deschide. ( Nu inteleg ce ai vrut sa spui aici O_O Chiar nu inteleg, incearca sa te exprimi corect ) Dupa ceva timp reusesc imposibilul, ma ridic in sezut si privesc ceasul de pe perete, dar nu vad nimic ma apropi si mai mult pana ajung sa il iau in mana ca sa pot vedea ce ora e.
-Am chiorit mai nou... si nu am stiut. Spun( cand explici cine a vorbit, nu trebuie sa pui punct si dupa aceea sa incepi cu litera mare. Dupa vorbele persoanei respective pui "," si incepi cu litera mica . Adica : Am chiorit mai nou...si nu am stiut, spun eu foarte... ) eu foarte incet cascand si fracandu-ma la ochi.Mama vine grabita pe scari,intre timp eu ma pun inapoi in pat.
-Dragule , e 7:25, te-ai trezit? O aud pe mama spunand asta in timp ce imi deschide usa de la camera, se duse repede si trage draperiile de o culoare rosie. ( Ce este subliniat de mine este clar o alta propozitie, deci este cu punct. Citeste si tu, suna destul de prost ) <Data viitoare bat cuie in usa, sa vedem cum mai intra, ca eu de aici nu ma mai scol.> Imi spun eu in gand in timp ce ma afundam in plapuma, era atat de bine in pat , pana intru in panica si ma vad ud flesca si pe mama langa pat cum imi zambeste . Mama se apropie de dulap si cand pune mana pe clanta eu strig "mama..." ( suna cam sec, puteai spune "strig la ea, incercand sa o opresc" )dar ma las pagubaj si in a doua clipa gramezi de haine : ( nu aveai de ce sa pui acele doua puncte puteai continua pur si simplu ) curate , murdare cadpe ea, prima data am inchis ochiipunandu-mi mainile la ochi dar, apoi ii deschid. ( Ai spus ca si-a pus mainile la ochi, dupaia ca deschide ochii. Suna aiurea, puteai spune tot de maini, adica si le-a luat de la ochi, si le-a indepartat. )Eu parand trist si indurerat, cand mama ma vede vine spre mine punandu-mi( ai grija la gramatica, este un verb si un pronume o_o ) mana pe umar si spunandu-mi( acelasi lucru) ca este bine. <Nu de tine imi fac griji. Stii cat timp mi-a luat sa bag hainele acolo?> Gandesc eu facand o moaca de catelus plouat, mama incepe sa ofeteze si se duce la acel "munte", daca puneam si hainele unui prieteni , nu mai avea mult pana acolo. ( well...este un munte de fraza, nu dulapul sau, care nu isi are rostul.Adica nu inteleg absolut nimic din ceea ce ai vrut sa spui, puteai folosi aceasta fraza, dar daca o construiai mai bine. Nu se intelege cam nimic, serios.) Mama imi arunca niste haine mai curate , dar ce reflex: chiloti in gura, chiorapi pe urechi , tricou pe umar si fusta pe... Ce fusta??

Well este o mica parte, nu am cum sa corectez tot ce ai scris, deoarece este chiar imposibil. I mean...priveste cate greseli ai, imi este foarte greu sa citesc deoarece nu prea sti sa te exprimi si nu inteleg. Te rog incearca ca pe viitor sa corectezi greselile inainte de a posta, deoarece chiar nu da bine la fic. Serios, nu vreau sa te critic pe tine, vreau doar sa te ajut. Ti-am citit si restul capitolelor si cum au spus si ceilalti cititori ai extrem de multe greseli. In restul capitolelor ai probleme mari cu gramatica, ai mare grija. Totusi ce clasa esti ? Nu o spun cu rautate, sper ca nu crezi asta, doar as vrea sa stiu cati ani ai, deoarece si varsta tine cont de lucrurile invatate la limba romana.
Eu vreau sa continui acest fic, deoarece imi place ideea, este chiar foarte draguta. Daca nu te pricepi la gramatica, poti sa rogi pe cineva sa te ajute cu corectarea capitolului respectiv, deoarece chiar ai nevoie.
Deasemenea nu prea stai bine la capitolul descriere, naratiune, dialog, treburile astea. Incearca sa le mai imbunatatesti. Si iti mai repet o data, ai mare grija la greseli si exprimare, deoarece eu in unele parti chiar nu inteleg nimic. Iti urez succes in continuare si sper sa evoluezi.
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !




Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  O noua speranta . Un nou inceput [ Naruto Fic ] Sayumi 4 3.749 21-01-2012, 05:07 PM
Ultimul răspuns: Aly
  [ Vampire Knight ] - Un nou inceput Yoko-sama 7 5.958 19-08-2011, 09:22 PM
Ultimul răspuns: Blood_Angel
  Vampire Diaries - Un nou inceput - Iryna 20 11.872 27-05-2011, 04:30 PM
Ultimul răspuns: anime_addicted
  Totul se poate spulbera in orice clipa Debb.' 18 10.945 05-03-2011, 12:07 AM
Ultimul răspuns: anyame1
  Un nou inceput,un nou talet! Bleidy 4 3.635 13-02-2011, 11:17 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  Totul pentru Rain. A'Svear 11 6.139 26-12-2010, 02:02 PM
Ultimul răspuns: A'Svear
  Nu totul se rezuma la putere [+16] ☻vαмpιхυ`☻ 2 2.621 24-11-2010, 10:51 PM
Ultimul răspuns: Me_Samy
  Totul sau nimic Acadea' 3 2.977 31-10-2010, 11:28 PM
Ultimul răspuns: Mădălina
  Dragostea invinge totul Stefy Sayuri Cassie 0 2.011 30-10-2010, 05:26 PM
Ultimul răspuns: Stefy Sayuri Cassie
  Dragotea invinge totul(sasusaku) Roney 7 5.798 15-07-2010, 04:26 PM
Ultimul răspuns: Flash


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)