Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Seven Lights ~Shounen-ai/Yaoi~

#15
Multumesc mult fetelor de coment, da stiu am avut o droaie de greseli, acolo ca acolo, dar in capitolul ce va urma:)) deja imi inchipui. Multumesc ca ati citit si comentat:D
Capitolul ce va urma e, tocana, ca sa zic asa:)) Adica nu e cine stie ceva, e cam .....hm...asta e:))( cred ca e cel mai lung capitol al meu)

Intre sare si zahar


Poate exact atunci cand nu vrei ca lucrurile adevarate sa se afle, ele sunt descoperite. Poate chiar atunci cand ai ceva, si vrei sa il feresti de tot raul, raul se intampla, poate in clipa in care iti doresti totul , nu ai nimic, si viceversa . Ei, majoritatea, aveau poate retineri in legatura cu propria viata. Logic, fiecare om are ceva ce ar vrea sa ascunda , sa nu se afle. Dar oare se poate? Exista o sansa mica atunci cand majoritatea omeniri este interesata de trecutul, prezentul, si viitorul tau? Ei bine, nu si pentru ei.


*
Nume real: Asazuki Axel Hideo
Data nasterii: 23 septembrie 1993 (17 ani)
Zodia: Balanta
Locul nasterii: Anyang( Coreea de Sud)
Mama: Kim Gimhae
Tatal: Akihito Asazuki
Frati: cinci( nume neidentificate)
Surori: patru ( nume neidentificate)
Culoarea ochilor: negri
Culoarea parului: blond( actualmente albastru)
Hobby-uri: desenul, baschetul, kickbox-ul, tenisul de camp
Citat preferat: Viata si cu mine suntem doua linii paralele care ne intalnim la moarte.
Prieteni cei mai buni : Mark
Orientare: bisexual
Descriere: Nascut in 1991, in Coreea de Sud, mai exat in Anyang, Axel fiul cel mai mic al familiei Asazuki este unul dintre cei mai cunoscuti tineri din Japonia. Cum tanarul coreean a ajuns super cunosc in Japonia? Povestea a inceput exact pe cand mama acestuia, Kim Gimhae, din clanul Gimhae, s-a casatorit cu japonezl Akihoto Asazuki. Cei doi de-a lungul timpului au avut noua copii, ultimul fiind Axel. Insa la doar sapte ani dupa nasterea sa, mama acestuia a murit in circumstante destul de bizarare, la doar putin dupa moartea acesteia, a urmat si tatal ,acesta sinucizandu-se. Capul familiei a ramas baiatul cel mare Junsuke, ce este astazi un stalp pentru intreaga familie. Copilaria tanarului designer, Axel Asazuki, s-a petrecut in Japonia, in Sapporo, alaturi de prietenul sau Mark, ce actualmente face parte din prezentul tanarului.



Poate nu fusese o ideea atat de buna sa deschida televizorul si sa se uite, si tocmai, el fusese primul. Era destul de nervos incat in acea clipa sa explodeze, insa a preferat sa nu spuna nimic. Erau toti sapte, privind si ascultand la televizor.
-Hei, Axel, esti nervos? Intreaba sfios , Zen. Nu voia sa il supere, insa Axel nu se sinchisi sa raspunda, fiindca in locul sau raspunse Mark. Iar acesta, stia prea bine ca era nervos, fiindca nu prea era de acord ca lumea sa afle detali despre viata sa privata.
-E un pic suparat , o sa ii treaca.
Nimeni nu mai spunea nimic. Ok, se asteptau nah, la ceva cat se poate de nasol, dar totusi, toata ziua pe canalul 6 sa se discute despre ei, era putin cam foarte nasol. Fiindca cu sau fara voia lor, viata le era expusa, chiar daca unele informatii nu erau chiar adevarate. Avea si motive sa se supere, insa nu mai conta, faptul fusese consumat. Insa, ceea ce il enerva cel mai mult era ca persoana ce detinea acel post Tv era nimeni altul decat propriul sau frate. Prezentatoarea, o tanar roscata , inca mai palavragea despre el inca ceva.
-Ce stupizi. Spuse indigant. Nici macar nu stiu nimic concret, dar trag concluzi. Cine s-a sinucis tampito? Intreba el vizibil iritat prezentatoarea de la televizorul.
Adevarul era complet diferit si asta il enerva , cum Dumnezeu se putea intampla asta. Era doar un simplu elev , nu ? Nici macar nu era major, ce drept aveau ei sa ii expuna viata intregi omeniri ? Niciunul!



Nume real: Kilian Mark
Data nasterii: 28 decembrie 1992( 18 ani)
Zodia:Capricorn
Locul nasterii:Leon( America)
Status marital: nemaritat
Tatal:Keshivi Kilian
Mama: Raiden Kilian
Frati:unul( Hiroto)
Culoare ochilor: negri-rosiatici
Culoare parului:brunet
Hobby-uri:desenul, cantatul la chitara
Citat preferat: Ai o viata, traieste-o!
Prieteni cei mai buni:Axel
Orietntare sexuala:hetero( momentan)
Descriere: Nascut in 1992 al doilea fiul al familiei Kilian, locul nasteri a fost in Leon, pe cand domni Kilian voiau sa faca o plimbare prin America. Desi, japonez de origine, trasaturile sale sunt mai europene,ceea ce il face pe tanar mult mai desebit decat e. A locuit un timp destul de mult in Coreea impreuna cu fratele sau mai mare, in copilarie l-a cunoscut pe Axel, ce astazi sunt prieteni la catarama. Insa la inceperea liceului s-a mutat in Japonia, amandoi frati la parintii. Insa fratele sau mai mare a primit o oferta in Antalia si a hotarat sa isi paraseasca familia, decizia a fost destul de pripita si rapida, astfel in cat membri familiei au fost socati si mirati de decizia tanarului. Insa Mark nu a fost asa de afectat de asta, tanarul si-a continuat studiile in Tokio , astazi aflandu-se in ultimul an de liceu. Desi nepasarea sa fata de plecarea fratelui, de care se stie ca aveau o legatura foarte stransa, nu a fost trecuta cu vederea de ziaristi si reporteri. Oare erau dispute intre acestia? Sau Mark doar se bucura ca fratele sau isi indeplineste dorintele, visele?



Mark nici macar nu baga de seama, nu il interesa , puteau spune ce voiau. Asta era. Soarta. Oricum nu prea ii pasau ce credau oameni despre el, era propria problema daca era nepasator fata de plecare fratelui sau. Nu prea avea ce comenta, mare lucru nu spusese.Dar totusi, de ce trebuiau ei sa vorbeasca tocmai de Hiroto?



Nume real: Zerbinatti Dominic Giulian
Data nasteri: 1 octombrie 1991( 19 ani)
Zodia:Balanta
Locul nasterii: Verona( Italia)
Mama: Rosario
Tata: Vittorio
Animale: o pisicuta
Culoarea ochilor:Albastru cenusiu
Culoarea parului:saten( actualmente roscat)
Hobby-uri:desentaul , baschetul, atletismul
Citat preferat:Mai bine acum, decat niciodata!
Prieteni cei mai buni: Hiroto
Orientare sexuala:bisexual( desi nu a declarat nimic)
Descriere: S-a nascut in Verona, in Italia. Dar micul italian la varsta de opt ani a ajuns in Coreea, mai exact in Anyang, unde i-a cunoscut pe Mark, pe fratele acestuia, Hiroto si pe Axel. Apoi vazand ca prieteni sai se muta in Japonia, italianul cunoscand si el limba, a decis sa faca o schimbare in propria viata si cu sprijinul rudelor s-a mutat aici. Momentan informati despre familia sa nu sunt prea multe, iar viata tanarului este plina de surprize cat se poate de ciudate.



-Astia nu au aflat ca mi-a murit pisica. Spuse amuzat Giulian.
Yukio a inceput sa rada amuzat.
- Chiar ce cauta un italian in Japonia? Intreba Daitaro zambind , iar Giulian dadu din umeri. Ii placea japonia, si se simtea japonez. Nu prea avea contacte cu Italia, desi parintii sai se aflau acolo. Nu isi renega tara, o adora. Mai ales orasu unde se nascuse, unde avea amintiri atat de amuzante. Poate ii era un pic dor, insa se simtea bine unde era.



Nume real: Takemoto Zen
Data nasteri: 6 februarie 1994( 16 ani)
Zodia:Varsator
Locul nasterii:Otsu( Japonia)
Mama:Minami Sukira
Tata:Takemoto Aidou
Sora: Saory
Culoarea ochilor:capriu deschis
Culoarea parului:saten
Hobby-uri:desenatul, fotografiatul, baschetul
Citat preferat: Adevărul este o eroare exilată în eternitate.
Orientare sexuala: hetero
Descriere:Nascut in Otsu, in Japonia, fiind fiul mai mare a familiei Takemoto. Are o surioara mai mica decat el cu doi ani. La varsta de 12 ani, tatal sau a murit, iar mama sa s-a casatorit cu altcineva, mutandu-se la Kyoto. Tanarul Zen, impreuna cu sora sa, au decis sa se mute in Tokio, in capitala Japonie dorind sa isi inceapa studiile la un liceu renumit. Actualmente, Zen impreuna cu Saory, locuiesc cu cumnatul mamei lor in varsta de 23 de ani. Tanarul Zen nu are prea multe contacte cu propria familie, deoarce de cand mama sa s-a recasatorit , relatia dintre el si aceasta s-a racit considerabil, si nu se prea inteleg, deoarece tanarul a fost profund afectat ca mama sa a gasit foarte repede un inlocuitor pentru propiul sau tata.



Cand termina si cu Zen, acesta iesi din camera ducandu-se spre bucatarie. Aduse doua sticle de wiskey si pahare. Insa Axel nu mai astepta paharu si incepu sa bea din sticla.
-Hei , am adus si pahare.
Insa Axel nu il baga in seama continua sa bea.
-Ah, e naspa rau! Spuse dupa ce bause ca lumea din sticla.
-Dar ai baut o groaza! Cum poti sa spui ca e naspa? Intreba Zen.
-Mi-era sete! Oricum, tu esti minor nu ai voie sa bei, de ce le-ai adus? Hm? Las’ draga, si eu am probleme cu familia, ce? Care e faza ? Nu ii sufar, dar nu de asta ma pun si beau.
-Hm, dar si tu esti minor si ai baut.
-Nu te lega de cei mai mari , ca te crap!
Zen ofta si intinse pahar sa ii puna. Axel zambi si ii turna destul lighid in pahar, insa deja se simtea ametit. Poate nu trebuia sa bea atata.



Nume real: Natsumi Yukito
Alias: Yuki
Data nasteri: Gemeni
Zodia: 13 iunie 1994( 16 ani)
Locul nasteri: Kyoto
Mama: Yasunari Matsumi
Tata: Yasunari Nabuko
Sora: Noriko
Frate: Ayako
Culoarea ochilor:violet
Culoare parului: roz inchis cu suvite mov( culoarea adevarata neidentificata)
Hobby-uri: desenatul, pictatul, muzica
Citat preferat: Nu trai in trecut, nu visa la viitor, concentreaza-ti toate eforturile in prezent .
Orientare sexuala: hetero
Descriere: Nascut in Kyoto, intr-o familie de rang inalt, a decis sa isi faca un viitor in Tokio, urmandu-si studiile la un liceu renumit, are de gand sa urmeze si facultatea tot aici. Locuieste cu sora sa mai mare . Copilaria tanarului a fost una normala si vesela, desi unele lucruri sunt cam in ceata privind relatiile de familie, momentan mai multe informati vom afla in curand.



-Hetero, spuse Axel razand. Mai heterotilor, numai hetero nu sunteti voi.
-Nu te lega de mine, baka!
-Nu ma leg, scumpete numai de tine, fi linistit.
Axel de la cateva pahare comenta intruna, insa nimeni nu era suparat , macar acum se puteau distra, caci peste cateva ore urma sa plece la minunata, splendida emisiune.
Intre timp Daitaro isi scoase o tigara dintr-un pachet nou nout cand prezentatoare incepu sa vorbeasca despre el.



Nume real: Sunao Daitaro
Data nasteri: 7 iunie 1989( 21 de ani)
Zodia: Taur
Locul nasteri: Tokio
Mama: -
Tata: -
Culoarea ochilor:Negri
Culoare parului:brunet cu tente albastre
Hobby-uri:desentaul, boxul, limbo skating
Citat preferat: Cand simti ca viata nu are niciun rost, gandeste-te la cei care mai au doar o zi de trait.
Prieteni cei mai buni: Dante, Emi
Orientare sexuala: Hetero
Descriere: Nascut la 7 iunie in Tokio. Prea multe despre propria familie nu se stie, singur la parinti. Multi spun ca si-ar fi schimbat numele,insa inca nu se stie cu certitudine. Adora sporturile extreme, si are o pasiune pentru a se da cu rolele pe sub masini, acest sport limbo skating , este foarte periculos , insa se vede ca Daitaro adora adrenalina.



-Hm, limbo skating?Intreba Mark , care avea si el un pahar cu wiskey in mana.
-Mdea, o pasiune.
-Acum urmeaza lideru, fi-ti atenti!
Dante incepu sa rada, oricum nu avea un trecut prea complicat .



Nume real: Naoki Dante
Data nasteri: 1 agust 1989( 21 de ani)
Zodia: Leu
Locul nasteri: Nagano
Mama: Sandra Jon
Tata: Naoki Satoru
Culoarea ochilor:negri
Culoare parului:brunet
Hobby-uri:saritul pe stanci, desenatul, bungee jumping
Citat preferat: Sunt doua feluri de a-ti trai viata: unul, de a crede ca nimic nu este un miracol; al doilea, ca si cand totul este un miracol.
Prieteni cei mai buni: Daitaro
Orientare sexuala:hetero
Descriere: Nascut in Nagano, in Japonia de o mama englezoaica si un tata japonez , tanarul Dante avand origine japoneza dar si engleza, cunoaste amble limbi foarte bine . Este singur la parintii si la varsta de 18 ani s-a mutat in Tokio, pentru facultate. Este liderul dintre cei sapte tineri prezentati, cel ce taie si spanzura . Ador sporturile extreme si se spune ca ar fi un afemeiat , insa acesta nu a negat dar nici nu a confirmat .

Iar acum luam o mica pauza. In curand vom vorbi si despre invitatul surpriza din aceasta seara.



-Nu prea au spus cine stie ce, domnule calau. Dar spune-mi care e invitatul surpriza.
Mark avea o mica banuiala, iar cand telefonul lui Axel incepu sa cante, iar acesta primi un mesaj, banuiala sa se accentua.
-Pai nu stiu ce actor, fotomodel, nu stiu…Raspunse Daitaro.
-Axel, nu imi spune ca e….
Insa Mark nu mai avu timp sa spuna numele acelei persoane fiindca Alex dadu din cap. Ok, in afara faptului ca el chiar voise sa mearga la acea emisiute spurcata, colac peste pupaza, mai trebuia sa ii vada si moaca lui Yuzuki.
-Actor pe naiba.
Mark chicotii. Desi , acel Yuzuki Yuichiro , era un tip super infumurat si arogant, il intrece pe Axel la caracter. Nu voia sa ii spuna nimic, fiindca stia ca prietenul sau s-ar fi enervat si mai mult decat era.
-Vreau sa vad ce mesaj ti-a trimis. Se ridica de pe fotoliul confortabil ducandu-se spre Axel. Giulian stai in dreptul usi, incepu Mark sa chicoteasca, cumva sa nu imi scape.
-Hei, e un mesaj privat. Nu ma enerva!
Raspunse Axel, vizibil frustat. Nu voia sa arate mesajul. Era ah, foarte naspa. Adica, nu il suferea pe tipul ala, si ii mai trimitea si mesaje, iar acum Mark isi batea joc de el. Nu era de ajuns ca azi-dimineata se certase cu Taki la scoala, Dante ii mai daduse si vestea ca era invitatul pricipal, acum il va mai intanli si pe tampitul ala.
-Numai sa indraznesti.
-Hai, nu te supara si da-mi telefonul. Spuse Mark. Promit ca ma revansez.
Ceilalti priveau spectacolul interesati. Uitase si de emisiune si de tot. Giulian statea in dreptul usi astfel incat Axel sa nu poata sa scape, oricum nu avea sa fuga, dar cine stie. Mark se apropia incet de el, iar Axel batea in retragere. Iar Zen, Dante , Yukio si Daitaro ii priveau si nu intelegeau ce se petrece.
-Ce se intampla? Intreba Dante. Ce atat mister Axel, aflandu-se cel mai aproape de Axel ii lua telefonul din mana cand acesta era atent la Mark si incepu sa citeasca pentru sine.
-Asta da declaratie de dragoste, spuse si sterse mesajul.
-Nu e corect, spuse Mark si Giulian, iar Axel se stramba la el si ii arunca un multumesc fortat lui Dante.
-Ce spunea mesajul? Intreaba Mark.
-Baliverne, mai pe scurt ca vrea sa mi-o traga in fata camerelor de filmat.
-Wow, dragut. Ii raspunse prietenul sau.

*
Ciudat, avea un sentiment straniu cu privirea la intanlirea dintre el si Yuzuki , de ce se simtea atat de slab in fata acelui barbat? Oh, avea nevoie de Taki acum! Pasi sai se indreptau spre casa acestuia. Mai avea o ora jumatate pentru a ajunge la acea emisiune blestemata. Plus ca trebuia sa vorbeasca si cu iubitul sau despre cearta de azi dimineata si numai de acea discutie avea el chef atunci. Ar fi trebuit mai bine sa se duca acasa la el, si nu la iubitul sau. Dar acolo avea hainele cu care voia sa se imbrace, era oare ala doar un mic pretext? Eh, ce mai conta. Observa privirile ce se uitau la el, insa prefera sa nu le bage in seama, voia, voia o zi linistita, in care sa poata iesi cu propiul iubit pe strazi, sa aiba o zi normala, insa asta ii era interzis. Mai ales cand asa zisul iubit e un detectiv care se da drept profesor. Halal viata .
Hei ! Tu nu te plangi niciodata, ce ai acum? Suferi din dragoste , desteptule? Bineinteles ca nu ! Revinoti!
Pasi sa il duceau spre un cartier de lux in care frecventau numai oameni sus pusi, il scarbea un pic acest detaliu. Fiindca stia ca acei oameni, nu toti, ajunsese acolo pe propriile puteri. Privea cerul, ce liber era el. Liber si nemarginit, vedea toate. Ajunsese in sfarsit in fata blocului . Folosi cheia pentru a deschide usa scarii . Observa ca nimeni nu astepta ascensorul, cu atat mai bine. Intra in el si apasa pe butonul etajului 9 , in cateva clipe ajunsese acolo.
Sa bat? Sau sa intru?
Alesese ambele variante. Batu incet in usa, apoi apasa pe clanta. Intra in hol, si se descalta de adidasi albi. Se duse in sufrageria mare, si il observase pe Taki uitandu-se exact pe canalul 6. Doamne, ar fi distrus televizoarele in acea clipa.
-Buna! Ah..ma duc sa imi i-au hainele si apoi plec! Baigui incet neprivindu-l.
In primul rand nu avea sa isi ceara iertare , nu avea de ce! Si totusi de ce se simtea cam incomod in acea clipa? Nu conta. El era Axel, si nimeni nu ii schimba atitudinea. Pleca spre camera unde stia ca isi are hainele, si deschise sifonierul. Isi scoase o pereche de pantaloni simpli, eleganti, negri si o camasa alba, simpla. Isi lua si o bratara din argint asa ca accesoriu. Nu avea sa se imbrace prea impopotionat fiindca chiar nu avea pentru cine, insa nah, fiindca avea sa il vada intreaga lume trebuia sa mearga mai elegant. Isi lua un prosop ducandu-se spre baie. Facu un dus scurt si cand se intoarse in camera Taki era si el acolo, in prag, uitandu-se la el.
-Ce-i? Intreba rece si indiferent. Parul, albastru un pic cam lungut la spate, dar nu intratat incat sa ii stea rau, si cateva suvite ii stateau pe chip ii era ud .Se puse pe pat in fata sifonierului ce avea o oglinda mare pe post de usa. Isi sters parul bine, pana cand acesta era aprope uscat si se uita la ceas, mai avea 40 de minute. Eh, nicio graba.
Taki inca mai statea in prag uitandu-se asa ca i se adresa.
-Ma poti lasa sa mai si imbrac? Intreaba acesta vizibil frustat.
-Hm, imbraca-te . Nu te las eu sa te imbraci? Intreba jucaus. Glasul ii era clar si hotarat .
-Uite care e faza, domnule “profesor” vreau sa ma imbrac singur, se poate? Spuse accentuand cuvantul profesor. Iar Taki zambi.Si se apropie de el.
-Si nu il lasi pe profesorul tau sa te invete cum sa te imbraci ?
Se afla in spatele sau pe pat si isi puse mainile pe umeri sai. Isi apleca putin capul astfel incat sa il poata saruta pe gat. Buzele ii se oprira pe pielea fina si calda si inspira parfumul ei.
Axel nu reactiona in niciun fel, o facea pe suparat, insa numai suparat nu era el.
-Uite, vreau doar sa ma imbrac si sa plec , nu am tot timpul la dispozitie. Asa ca ce vrei ?
Intreba direct . Isi intoarse chipul, iar acum buzele sale erau aproape de ale lui, ar fi vrut sa le sarute, insa nu avea el de gand sa faca asta. Si continua sa vorbeasca.
-Unde ti-a disparut autoritatea de azi dimineata?
-Ok, recunosc ca am gresit! Insa, nah, incercam sa fac pe profesorul. Adica , realizezi si tu ca daca chiar eram profesor iti puneam si un doi si absent. Dar lasand asta la o parte. Impacare , da?
Insa nu mai astepta niciun raspuns si buzele sale le saruta pe cele ale tanarului , iar acesta ii raspunse. Sarutul, la inceput dulce si inocent, se transforma incet intr-unul brutal si salbatic . Axel muscandu-l incet de buza inferioara. Cand sarutul se termina Axel se ridica din pat si se imbraca rapid. Lasand la o parte rusinea . Ce mai conta daca il vedea dezbracat. Zicea si el la fel ca Mark: Soarta! Insa oare asta ii era soarta ?

Intre timp Mark si Giulian erau imbracati si pregatiti sa plece spre locul de intanlire. Erau amandoi intr-o decapotabila rosie ce atragea privirile instantaneau.
-Sti cine detine emisiunea aia?
Intreba putin indigat Mark. Era putin ingrijorat , insa poate de vina erau si emotiile ce puneau stapanire pe el.Giulian dadu din cap in semn ca nu. Habar nu avea, oricum ce conta?
-Norimo. Spuse incet! Si atunci Giulian se uita suspicios. Se stramba un pic si continua sa conduca.
-Ciudat.
Oare ce se va intampla? Oare va fi bine? Intrebari de genu le statea in cap tuturor. In scurt timp cu toti ajunsese in locul potrivit. Dante imbracat intr-un costum alb cu camsa neagra si cu cravata. Parea atat de serios incat ziceai ca e un mafiot. Daitaro avea tot un costum, dar exact invers fata de Dante, a lui era negru cu o camasa mov deschis, iar costumul ii contura bine muschii si umeri lati. Mark purta o pereche de blugi eleganti si pantofi negri, si o camasa neagra descatuta la doi nasturi. Axel purta camasa alba desfacuta la cativa nasturi si pantaloni negri . Yukio avea o pereche de jeansi negri , foarte eleganti si o camasa de un roz pal ce se asorta foarte bine cu parul acestuia, iar Zen purta un costum foarte elegant, negru cu o camasa desfacuta la trei nasturi de culoare gri. Erau foarte eleganti imbracati, au pasit pe covorul rosu ce ducea spre intrarea in cladirea emisiuni. Mii de poze le erau facute si mii de intrebari le erau adresate , insa niciun raspund nu iesea de pe buzuele tinerilor.
In cateva clipe au si ajuns in interiorul cladiri si au fost condusi catre platoul de filmare. Au fost rugati sa se aseze pe canapele, respectiv fotolii, si asa au si facut. Pe canaprea erau asezati Dante, Daitaro,Zen, Mark si Yukio, iar pe cele doua fotolii din stanga si dreapta canapelei, Axel si Giulian.
- In cateva secunde vom intra in direct. Anunta prezentatoarea . Era o tanara bruneta aceasta ce purta o rochie galbena, despicata pe un picior , si fara bretele, se lega la gat. Era simpla si eleganta. Era modelul facut de ei , mai exact facut de Giulian.
- Buna seara, astazi asa cum am promis , ii aveam ca invitati speciali pe toti tineri designeri. Buna, baietii.
Vocea ii era putin cam ascutiita, poate era si din cauza microfonului micut atasat de materiarul rochiei. Baietii raspunsera la salut.
-Dante, momentan o sa vorbesc cu tine, tu o sa imi raspunzi la urmatoarele intrebari legate si de ceilalti, apoi ma voi adresa si celorlati. Bine ?
-Cum spui tu , zambi Dante.
Zambetul sau parea chiar dragut, insa cei care il cunosteau puteau sesiza ca nu era chiar venit din interiorul sufletului. Si asa frumoasa seara incepea fara alte introduceri.
[Imagine: innocentlovesig.png]
"Only I know your pain…
Your uncertainty…
Your loneliness…
If only we could be toghether forever.
I’ll say it as many times as you wish.
I will not betray you!"
— Luka Crosszeria




Răspunsuri în acest subiect
Seven Lights ~Shounen-ai/Yaoi~ - de Yaku-chin - 23-11-2009, 05:44 PM
RE: Seven Lights ~Shounen-ai/Yaoi~ - de Yaku-chin - 24-11-2009, 04:32 PM
RE: Seven Lights ~Shounen-ai/Yaoi~ - de Yaku-chin - 13-12-2009, 09:55 PM
RE: Seven Lights ~Shounen-ai/Yaoi~ - de Teh2 - 13-12-2009, 11:39 PM
RE: Seven Lights ~Shounen-ai/Yaoi~ - de Yaku-chin - 17-12-2009, 11:00 PM
RE: Seven Lights ~Shounen-ai/Yaoi~ - de Teh2 - 18-12-2009, 01:29 PM
RE: Seven Lights ~Shounen-ai/Yaoi~ - de Yaku-chin - 25-12-2009, 07:28 PM
RE: Seven Lights ~Shounen-ai/Yaoi~ - de Teh2 - 25-12-2009, 09:54 PM
RE: Seven Lights ~Shounen-ai/Yaoi~ - de Yaku-chin - 25-01-2010, 11:31 PM
RE: Seven Lights ~Shounen-ai/Yaoi~ - de Teh - 28-01-2010, 06:28 PM
RE: Seven Lights ~Shounen-ai/Yaoi~ - de Yaku-chin - 06-02-2010, 07:27 PM
RE: Seven Lights ~Shounen-ai/Yaoi~ - de Teh - 06-02-2010, 08:09 PM
RE: Seven Lights ~Shounen-ai/Yaoi~ - de Yaku-chin - 07-02-2010, 06:38 PM
RE: Seven Lights ~Shounen-ai/Yaoi~ - de Teh - 07-02-2010, 10:11 PM
RE: Seven Lights ~Shounen-ai/Yaoi~ - de October - 14-02-2010, 01:15 AM
RE: Seven Lights ~Shounen-ai/Yaoi~ - de Yaku-chin - 20-02-2010, 05:47 PM
RE: Seven Lights ~Shounen-ai/Yaoi~ - de Teh - 20-02-2010, 06:31 PM
RE: Seven Lights ~Shounen-ai/Yaoi~ - de Yaku-chin - 28-02-2010, 01:25 AM
RE: Seven Lights ~Shounen-ai/Yaoi~ - de Yaku-chin - 07-03-2010, 06:57 PM
RE: Seven Lights ~Shounen-ai/Yaoi~ - de Yaku-chin - 05-04-2010, 01:20 PM
RE: Seven Lights ~Shounen-ai/Yaoi~ - de Yaku-chin - 08-04-2010, 12:46 AM
RE: Seven Lights ~Shounen-ai/Yaoi~ - de Serqet - 03-05-2010, 11:15 PM
RE: Seven Lights ~Shounen-ai/Yaoi~ - de Yaku-chin - 24-05-2010, 11:18 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  The best damn thing [shounen-ai/yaoi] Michyio 2 2.945 09-07-2010, 03:48 PM
Ultimul răspuns: Alixa
  Disco lights [yaoi] Aliss_anime 1 2.745 21-02-2010, 04:13 PM
Ultimul răspuns: Mystique92
  Flames of passion [+16] [shounen-ai / yaoi] Hetalia 3 3.509 04-11-2009, 01:08 AM
Ultimul răspuns: Sukisyo
  Sweet Satisfaction [yaoi-shounen-ai] Aliss_anime 22 13.236 31-10-2009, 11:06 PM
Ultimul răspuns: Aliss_anime
  Fructul interzis [+18] [ shounen-ai / yaoi ] Lithium-Angel 44 22.929 05-08-2009, 10:57 AM
Ultimul răspuns: I hate maths.
  Iubire cumparata [shounen-ai / yaoi] Ice_angel_234 32 25.686 23-07-2009, 11:08 PM
Ultimul răspuns: Aiumy
  Fake [shounen'ai / yaoi] mikaru 2 2.966 18-07-2009, 07:34 PM
Ultimul răspuns: mikaru
  [ COMPLETED]Sa ramana intre noi "In familie "[yaoi / shounen-ai][16+] Lithium-Angel 72 41.518 13-07-2009, 02:24 PM
Ultimul răspuns: I hate maths.
  The life of a male prostitute (yaoi,shounen ai and normal couples) Lithium-Angel 92 45.555 09-06-2009, 10:32 PM
Ultimul răspuns: adyna_45
  Amintiri uitate [shounen-ai / yaoi] Mitsukai Yoru 39 24.639 03-04-2009, 01:36 AM
Ultimul răspuns: Amaya_89


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)