Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Fructul interzis [+18] [ shounen-ai / yaoi ]

#41
:: nolazy :: dak lipsesti trei saptamani....si eu postez o data la trei zile..vor fi cam..ba nu..exact 7 capitole pe care nu le vei putea citi. partea buna e ca povestea nu se va termina chiar atat de devreme, nici macar nu s-a intamplat ceva ce trebuia si oricum..la cum vad eu lucrurile...va fi nevoie de o continuare.

:: Yaku-chin :: am crezut ca ti-am satisfacut curiozitatea..se pare ca te-am starnit mai mult, dar...de la o balanta la alta iti zic: no problem, vei fi multumita de tot ce vei citi [ aproape tot ]

:: akira-chan :: da, intre Kai si Shuichi se vor schimba lucrurile putin. de fapt, incep sa se schimbe si intre celelalte personaje si din moment ce nu il mai omor pe Seto [ dak fac o continuare... ] va trebui sa adaug pe cineva ca sa aiba toti parteneri.

:: Yoko :: Adevarul este ca aceasta experienta il va cam sictiri pe Shuichi, dar asta este. Tipul din tren va avea un rol important si le va schimba viata tuturor, 100% , fara exagerare. Bine, asta nu inainte sa isi manifeste posesivitatea fata de Kai. cat despre Riku... he might just surprise you.
Foarte curand.... vor fi scene si intre alte personaje...are you ready for them? >:)


:: Mousy :: mereu atat de perspicace..hm..da...Seto se inroseste cam mult, insa nu va dura prea mult timp pana cand va cadea intr-o extrema destul de ciudata, totul pentru a obtine ceva ce vrea.

:: Dan:: Imi pare rau ca menage-ul a trois nu va fi prea...plin de sentimente. Riku and Kai....Sho and Sanju....hm.... ce sa fac...ce sa fac? :-"
don't worry...scena din acest capitol se termina in urmatorul.

prima parte e povestita de Shuichi..insa scena dintre kai si cei doi...e povestita la persoana a 3a. din acest moment, vor fi mai multe intamplari ce vor fi povestite asa...avand in vedere ca Shuichi nu poate participa la toate :P [ ar fi si ciudat sa stie el tot ]

Capitolul 10
A doua misiune
Sacrificiul


Mă aşteptam la mult prea mult. Nici acum nu ştiu motivul pentru care am crezut că acesta avea să se limiteze la a îi găsi şi însoţi pentru ca mai apoi să fure acel lănţişor fără probleme, fără a trebui să se şi culce cu ei. Chiar dacă aş fi putut să comentez multe şi să caut nod în papură la orice, am făcut tot ce mi-a stat în putinţă pentru a înlătura gelozia şi acea dorinţă de posesivitate atât de cutremurătoare. Aşteptam momentele în care ne întâlneam, fie în sufragerie, la intrare sau când mergeam în bucătărie, pentru că simţeam că acestea aveau să fie unicile clipe în care puteam vorbi cu el şi a îmi cere scuze pentru ceea ce i-am spus. Acele câteva minute libere în care eram doar noi doi, singurele, erau pline de tăcere. Nu îndrăzneam să îi spun nimic deşi înainte tot ziceam că am să îi spun şi am să vorbesc, tăceam ca şi cum aveam eram un analfabet, iar el nu îmi zicea nimic. Aştepta să audă ceva venind din partea mea şi apoi, de îndată ce realiza că nu aveam să deschid gura, trecea pe lângă mine de parcă nici nu eram acolo şi îşi vedea de treabă.
Începeam să îmi doresc să îl lovesc pe Sanju pentru că îşi făcea treaba mult prea bine şi nici măcar o singură zi nu a trecut până să reuşească să afle exact unde se duc cei doi şi cât de des. Parcă dracul îl punea să fie atât de eficient. Două zile mai târziu, Kai se afla într-o cafenea, stând la o masă uşor îndepărtată de restul, sorbind din ceaşca sa, aparent ignorând lumea.
Dacă aş fi avut dreptul, i-aş fi spus şi bărbatului cu părul castaniu câte ceva. Părul îi stătea rebel, ridicat la vârfuri de parcă mai avea puţin şi se încreţa, câteva fire de păr îi acopereau ochii căprui ce străluceau din nu ştiu ce motive, cămaşa albă îi era deschisă la primii doi nasturi şi pantalonii de blug îi stăteau strâmţi pe corp, scoţând în evidenţă tot ce avea mai bun. Aveam impresia că o face dinadins, să ne demonstreze că putea să atragă atenţia oricui şi că nu avea nevoie de ajutorul nostru.

Era oarecum plictisitor. Stătea la masa aia de câteva ore bune şi cei ce trebuiau să ajungă nu o făceau. Mai avea puţin până să îşi dorească să lase totul baltă şi să se ducă să facă cu totul altceva. A zâmbit uşor când „ţintele” s-au apropiat de local şi au păşit înauntru. El se comporta normal, nu avea de ce să nu o facă. Prin suprafaţa metalică a postamentului meniului, reuşea să îi vadă pe cei doi, cercetând cu privirea şi comentând. Îi observa privindu-l deşi, în aparenţă, nu băga pe nimeni în seamă şi îşi vedea de ale lui. Brunetul a făcut semn înspre el şi a aşteptat aprobarea celuilalt, apoi a început să meargă înspre bărbatul cu părul castaniu ce se juca cu paiul.
Era ciudat. Băiatul blondin nu părea să fie atât de prins în „magia” unui joc în trei, de fapt, dacă îl observa mai atent, părea stânjenit şi deranjat de ceea ce se întâmpla.
- Hei, eşti ocupat? a vorbit băiatul, aşezându-se în faţa lui Kai.
- Nu chiar, a răspuns plictisit, lăsându-şi spatele să se sprijine de scaun şi trupul să i se relaxeze.
Braţul drept îi stătea sprijinit de marginea spetezei, celălalt se afla întins pe masă, în timp ce restul corpului său rămânea indiferent. Stătea acum picior peste picior şi se uita întrebător la cel ce îl acostase fără a se prezenta înainte.
- Ce zici de un joc? a sugerat necunoscutul, întorcându-se puţin spre blond.
Era clar. Felul în care acesta se înroşise, expresia de pe chipul lui şi îmbufnarea de după ce brunetul a revenit la poziţia de dinainte, toate îi dădeau de înţeles că nu îi convine situaţia.
- Nu mă joc cu copii, a replicat, zâmbind insinuativ, îndreptându-şi privirea spre tânărul ce stătea neclintit, aşteptând.
- Nu e vorba de un joc de copii ci de ...un ..menage a trois, a continuat, rânjind puţin, mişcându-şi piciorul pe sub masă pentru a îl strecura printre cele ale „victimei” lor.
- Tu, eu şi el? a întrebat castaniul, ridicându-se brusc în picioare, făcând semn să i se aducă nota. Nu sunt genul care doar să privească, a adăugat, întorcându-şi privirea spre băiatul ce părea ca nu avea nici cea mai mică idee în ce se bagă.
A observat lănţişorul în cauză, aflat la gâtul brunetului, şi a gândit că poate nu va fi nevoie să tortureze trupul blondului pentru că era clar că nu îi plăcea idea de a împărţi. Fie că era vorba despre el sau despre iubitul său, acesta părea să dorească să păstreze relaţia privată, departe de ochii celor din jur, dar, ceda şi accepta ideile acestuia tocmai pentru că îl iubea. Era evident că suferă şi că nu îi place.
Locul în care au ajuns părea oarecum abandonat, dar destul de bine mobilat pentru o astfel de aventură.
Cel mai mare dintre ei a preluat iniţiativa. L-a aşezat pe celălalt cu fundul pe pat, a început să îi deschidă nasturii la jachetă, apoi i-a ridicat bluza peste braţe şi s-a lăsat în genunchi în faţa lui. Cu delicateţe, a început să deschidă fermoarul de la pantaloni şi să îl tragă cu totul în jos, scoţând la iveală un trup relativ micuţ, destul de atrăgător, dar jenat, gol puşcă, dar nu prea excitat.
- Simte-te liber să faci ce vrei, a rostit apoi, aşezându-se în spatele celui pe care l-a dezbrăcat, pe pat, punându-şi mâinile pe umerii lui, lingând gâtul acestuia şi muşcându-i lobul urechii.
Bărbatul cu părul castaniu a rânjit,apoi s-a apropiat de marginea patului, deschizându-şi cureaua şi prohapul. Blugul nu a căzut la pământ, însă boxerii pe care îi purta au fost lăsaţi în jos pentru ca bărbăţia lui să poată ieşi la iveală.
Blondul a înghiţit în sec, apoi şi-a apropiat buzele de ea şi şi-a trecut limba peste vârful ei. A început să o lingă pe întreaga lungime, ţinând-o de aproape de vârf, apoi să facă mici cerculeţe în zona capului, atingând cu buzele din când în când zona, înainte de a o întroduce cu totul în gura sa.
- Şi tu? a întrebat imediat, afişând acelaşi surâs, când l-a observat pe brunet privind cum iubitul său suge organul sexual al unui alt bărbat.
Coborându-şi privirea spre bustul acestuia, a realizat că se simţea excitat aşa că a sugerat să înceapă să se dezbrace şi el. Câteva dintre degetele tânărului iubit s-au strecurat printre fesele blondului, împingându-l mai în faţă, făcându-l să scâncească şi aproape să se înece în timp ce bărbăţia celui din partea opusă ajungea aproape pe jumătate în interiorul gurii lui.
Mâinile lui Kai au prins părul celui ce îl satisfăcea, obligându-l să nu se oprească şi să se dedice mai mult muncii pe care o depunea în timp ce buzele sale erau mângâiate de cele ale singurei persoane încă neocupate.
- Mai cu viaţă, Ichi, a rostit brunetul, împingându-şi degetele cu totul în interiorul blondului. Băiatul a reacţionat imediat, începând să lingă bărbăţia din mâinile lui cu mai multă voioşie.
Kai a rânjit oarecum ironic şi a aşteptat ca buzele brunetului să se apropie de ale lui pentru a îşi scoate limba afară şi pătrunde cavitatea bucală a acestuia. S-au auzit câteva gemete, niciunul al „victimei” lor.
Chipul celui mai tânăr era roşu complet în timp ce iubitul acestuia se agăţa cu mâna liberă de gâtul bărbatului cu care se săruta şi încerca să păstreze ritmul limbii jucăuşe ce fie o lingea pe a lui, fie cerceta interiorul gurii sale.
Cel numit „Ichi” a gângurit ceva deşi nu se oprise din a linge şi simţi organul celuilalt, reuşind să atragă atenţia amândorura.
- Nu vrea, a vorbit timid, pe un ton destul de drăgălaş, de îndată ce i s-a făcut semn că se poate opri. Nu vrea să se elibereze în gura mea, Enji, a continuat ruşinat, privirea lui împlorându-l pe acesta să se oprească.
- Asta pentru că nu îl exciţi destul, a replicat brunetul, lăsându-se în fund, punându-şi mâinile pe coaspele plângăciosului, îndepărtându-i picioarele, trăgându-l uşor în sus, apoi lipindu-l cu spatele de suprafaţa patului.
S-a uitat înspre cel cu părul castaniu şi i-a făcut semn că îl poate atinge pe blond cum vrea pentru că nimeni nu avea să îl oprească. Kai s-a apropiat de băiat, i-a prins buzele într-un sărut scurt, apoi l-a privit drept în ochi. Lui Ichi chiar nu îi plăcea ceea ce se întâmpla, mai mult ca sigur prefera ca cel căruia îi făcuse acel lucru să fi fost iubitul său, se vedea pe chipul său că singurul pe care îl dorea în interiorul era Enji.
A oftat, apoi i-a aruncat brunetului o privire ciudată. Dintr-o singură mişcare, rapidă şi bruscă, l-a trântit pe pat, întorcându-l cu spatele spre el, apoi a început să îi tragă pantalonii în jos, reuşind să îl dezbrace.
- Hei..ce faci?! a întrebat speriat, neînţelegând de ce era el cel ce trebuia să fie dezbrăcat.
De obicei, acel al treilea servea ca mijlocitor între el şi Ichi, îl pătrundea pe blond şi se lăsa pătruns. Înainte să mai poată continua, şi-a simţit fesele îndepărtate şi apoi bărbăţia necunoscutului, pătrunzându-l cu putere, reuşind să îl facă să ţipe scurt şi să se arcuiască complet. Câteva picături de salivă au curs din gura acestuia în timp ce a strâns materialul cearceafului de pe pat, încercând să scape oarecum. Era dureros, foarte dureros şi ar fi dorit ca acesta să se oprească.
Ochii căprui ai lui Kai i-a întâlnit pe cei negri ai blondului şi au continuat să îl privească pe acesta în timp ce îl pătrundea violent pe celălalt. Când a simţit că trupul brunetului avea să cedeze, s-a îndepărtat de el şi l-a prins pe Ichi de mână, împingându-l în dreapta iubitului acestuia, aproape de el.
Ca şi cum Enji fusese doar un detur, mâinile intrusului au îndepărtat picioarele băiatului pentru ca mai apoi să îl pătrundă şi pe el.
I-a oferit tânărului acelaşi număr de minute pline de penetrări rapide şi adânci, apoi l-a privit pe celălalt cu coada ochiului. Şi-a adunat toată forţa şi s-a izbit cu putere în blond, făcându-l să ţipe, să înceapă să plângă, să ceară ajutorul lui Enji şi să încerce să se opună.
- Încetează...îl răneşti! a sărit acesta imediat, încercând să îl împingă pe Kai departe de trupul celui ce privea şi să îl oprească.
Era prima oară când cineva se comporta atât de violent cu Ichi, prima oară când Enji a fost cel pătruns şi toate la un loc ajutau la crearea unuia dintre cele mai violente şi mai dureroase scene posibile.
Brunetul îşi simţea trupul greoi, conştientiza că prima lui experienţă de genul a fost furată cu forţa şi că pe coapsele sale se prelingeau câteva firicele de sânge, însă trebuia să facă în aşa fel încât iubitul său să nu simtă aceeaşi durere.
Bărbatul cu părul castaniu a continuat să îl pătrundă pe blond, mărind viteza şi puterea, fără a îl băga în seamă pe celălalt. Într-un final, când a simţit că l-a condus pe băiat la extremă, s-a izbit fără milă în el, făcându-l să cedeze complet. Printre buze îi curgeau câteva firicele de salivă, chipul îi era roşu şi lacrimile îi stăteau adunate pe obraji, picioarele îi tremurau şi zona fundulului îi era năpădită de sângele provocat de acea violenţă şi nepăsare a străinului ce l-a pătruns.
Kai şi-a îndreptat privirea spre Enji şi l-a privit curios. Şi trupul acestuia tremura, probabil de frică şi de durere. Simţea pe pielea lui ce înseamnă să fii posedat de un complet necunoscut. L-a prins de mână, aducându-l în faţa blondului, apoi l-a obligat să îşi poziţioneze bărbăţia la intrarea dintre fese pentru a îşi penetra iubitul. Brunetul s-a supus şi a scâncit uşor, chipul său îmbujorându-se, lucru ce l-a făcut pe intrus să realizeze că, într-un final, cei doi păreau să se iubească.
A rânjit mulţumit de descoperirea sa şi a prins fundul acestuia în mâini, împingându-i corpul în interiorul băiatului ce aproape nu mai respira şi încă tremura. I se oferise o partidă în trei în care rolul său nu era tocmai unul pe placul lui aşa că trebuia să schimbe lucrurile puţin. Reuşise să îi pătrundă pe fiecare în parte, însă nu asta însemna „menage a trois”. Da, blondul era prea obosit pentru a participa activ, asta şi fusese intenţia castaniului, lăsându-i lui Kai o singură opţiune. Să îi folosească pe amandoi, leşinaţi sau nu, şi să atingă măcar o parte din semnificaţia a cea ce trebuia să fie un trio de moment.
A rânjit din nou, strângând fesele brunetului, încercând să îi dea de înţeles că nu a terminat. De fapt, mai avea mult până să îşi atingă scopul.
[Imagine: sigbylis-2.png]
From time to time, we all have to write our own blank page.


_______________________________________________________________

#42
Hmmm... deci tipul din tren are ceva mai mult de impartit cu Kai. Nu stiu de ce, dar am impresia ca si Riku e oarecum implicat in povestea cu omul acela. Riku mi se pare un mic atotstiutor. :)) Totusi, ai spus ca Riku o sa ma surprinda, deci habar nu am la ce sa ma astept! :D
Uffff pe de-o parte mi-a fost mila de tipul blond. Totusi, macar acum a reusit si iubitul lui sa simta pe pielea sa experientele neplacute prin care trebuia sa treaca Ichi pentru a satisface dorintele brunetului. Cred ca amandoi aveau nevoie de o astfel de experienta pentru a se trezi oarecum la realitate.
Posesivitatea si gelozia lui Shu cresc la fiecare capitol. :)) Imi imaginez o izbucnire a lui in care nu se mai poate abtine sa nu-i turuie lui Kai toate sentimentele si toate gandurile lui.
Superb capitol!!! Am inceput sa scriu commentul cu gandul ca n-am sa mai spun ca am salivat pe tastatura, dar n-am putut sa ma abtin. :))

Spor la scris si cat mai repede next! :D
I wish people would stop telling me what to do. I can make mistakes on my own too!
Genius by birth, lazy by choice. Mendokusai...

My anime wallpapers blog: http://animefact.wordpress.com/



[Imagine: lcopy.jpg]

#43
supeb capitol chiar a fost ceva neasteptat acum a vazut si Enji prin ce trece de fiecare data Ichi a meritato pe deplin
Kai a stiut sa-si joace extrem de bine rolul care i s-a cuvenit
hmmm se pare ca Shu va exploda cat de curand si nu va fi prea bine nu prevad un lucru bun pebtru Kai cred ca nu va mai scapa de el
astept urmatorul capitol
bafta

#44
Am sa cred in cuvantul tau de balantza:))) si tot ma faci mai curioasa pe zi ce trece
Mi-a placut capitolul, a fost super. Imi place cum a gandit Kai.....sau ce a planuit defappt...
Shu chiar e gelos:X imi place:X
Hm...sunt sigura ca o sa ma surprinzi la fiecare capitol( acum am stranutat deci e adevarat:)) )
Succes la scris si pune repede nexu:X
Ai grija ce faci si cu restul....hmm echipei, nu il tortura numai pe Shu:))
Kissu:*:X
[Imagine: innocentlovesig.png]
"Only I know your pain…
Your uncertainty…
Your loneliness…
If only we could be toghether forever.
I’ll say it as many times as you wish.
I will not betray you!"
— Luka Crosszeria


#45
Si eu iar sunt ultima^^"

Deci wow.A fost super tare.Scena a fost cat se poate de hot, iar micul Ichi pare asa dragalas:x Ma bucur ca Kai a actionat in felul asta.Le-a dovedit ca se iubesc:d Foarte tare.
Acum stiu, stiu sunt o mare nesimtita:( Comentez mereu ultima chiar daca citesc capitolul prima....dar despre ficul tau am un singur cuvand de spus extra-super-mega fantastic(defapt sunt mai multe cuvinte^^")
Cat despre gelozia asta a lui Shoichi.O ador.Ma bucur ca e gelos^_^ Da dovada de dragoste.Si deci Kai mai are de gand s ase distreze putin cu "victimele" Faaaaaaaain:x Abia astept sa vad ce va mai face.
So...stii mi-ar placea sa il vad in actiune si pe Sanju(stii tu ce actiune:-p)
Greseli nu ai...da de data asta m-am holbat si eu.
Apropo sunt de acord cu Yaku...tortureaza-i si pe ceilalti putin:))

Cam atat.Dan nu comenteaza ca doarme.Sper sa pui repede nextu.Mult noroc in continuare.Ja-ne!:bye:
I'm Kira.



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  The best damn thing [shounen-ai/yaoi] Michyio 2 2.915 09-07-2010, 03:48 PM
Ultimul răspuns: Alixa
  Seven Lights ~Shounen-ai/Yaoi~ Yaku-chin 33 16.450 26-05-2010, 11:36 PM
Ultimul răspuns: Aliss_anime
  Flames of passion [+16] [shounen-ai / yaoi] Hetalia 3 3.478 04-11-2009, 01:08 AM
Ultimul răspuns: Sukisyo
  Sweet Satisfaction [yaoi-shounen-ai] Aliss_anime 22 13.004 31-10-2009, 11:06 PM
Ultimul răspuns: Aliss_anime
  Iubire cumparata [shounen-ai / yaoi] Ice_angel_234 32 25.573 23-07-2009, 11:08 PM
Ultimul răspuns: Aiumy
  Fake [shounen'ai / yaoi] mikaru 2 2.945 18-07-2009, 07:34 PM
Ultimul răspuns: mikaru
  [ COMPLETED]Sa ramana intre noi "In familie "[yaoi / shounen-ai][16+] Lithium-Angel 72 41.308 13-07-2009, 02:24 PM
Ultimul răspuns: I hate maths.
  The life of a male prostitute (yaoi,shounen ai and normal couples) Lithium-Angel 92 45.369 09-06-2009, 10:32 PM
Ultimul răspuns: adyna_45
  Amintiri uitate [shounen-ai / yaoi] Mitsukai Yoru 39 24.492 03-04-2009, 01:36 AM
Ultimul răspuns: Amaya_89
  Chipul din spatele mastii ( yaoi/shounen-ai ) Mitsukai Yoru 14 12.097 06-02-2009, 08:49 PM
Ultimul răspuns: Ryuu


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)