Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Ce fel de poveste ati vrea sa cititi in continuare?
drama, romance, comedy
37.50%
6 37.50%
tragedy, drama, romance ( with a bit of incestious thing and violence)
62.50%
10 62.50%
drama, tragedy, romance
0%
0 0%
something SF but romance
0%
0 0%
Total 16 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

[ COMPLETED]Sa ramana intre noi "In familie "[yaoi / shounen-ai][16+]

#71
"Soricelule: VOILA PENULTIMUL CAPITOL! "Ce ai vrut sa spui prin asta?Cum mei sa se termine ficu:(NU-i corect.Dan se crizeaza cand vede, dapei io.Fii buna si pune un sezon 2;;)

Asa acum pe la inceputu capitolului era sa ma arunc pe geam, cand am vazut ca scumpul si dragul meu Sho-chan e in spital:(:( Dar ma bucur ca pana la urma e bine.Deci tatal lui Maki nu asa rau daca lasalvat pe blondin si il lasa pe Maki sa fie cu Sho-chan.....Dar, bietul Rui!Cum sa aiba cancer de os.Nu e drept.Saracutzu Sora...hai mei nu renunta, trebuie sa faci ceva pentru Rui.Ce naiba doar il iubesti!Lithy fa-l bine pe Rui...nu poti termina ficul cu o tragedie:yada:
Totusi un lucru ma bucura: Dan nu a avut dreptate:ha: Sho nu a fost violat.Ma bucur ca Maki a inteles ca nu poate trai fara frumosul blondin o//o
Singuru lucru care nu imi convine e treaba cu Rui.Nu poate muri mei...Lithy stiu ca nu esti asa sadica...salveaza-l!Gandeste-te la bietul Sora:(
Greseli nu am vazut si domnu ochi de vultur nu e prin preajma cand are omu nevoie de el.

Ne, sper sa pui repede nextu...desi e THE END!Mult noroc si sper sa faci ultimu capitol luuuuung!Ja-ne!:bye:

P.S Il las pe Dan sa citeasca primu ultimu capitol, si daca Rui moare nici nu ma chinui sa-l citesc
I'm Kira.

#72
The End. at the very end...ppl...please coment




Capitolul 8
Capătul tunelului

O pereche de mâini a căror degetele tresăreau de fiecare dată când simţea căldura trupului celuilalt, un trup slab ce tremura în mâinile bărbatului ce continua să îl pătrundă, şi se arcuia numai pentru a se ghemui mai apoi, aducându-şi mâinile pe lângă corp, trăgând cu putere de cearceafurile de pe pat, doua buze roşii prin care se prelingea un firicel de salivă ce cobora pe bărbie şi apoi pe pernă, un păr blond spre castaniu ce acopereau acei ochi înlăcrimaţi ce încercau, într-un mod stupid, să diminueze din durere, câteva urme de transpiraţie, atât se putea vedea din corpul celui ce primea atât sărutările roşcatului printre penetrările acestuia.
Trupul celuilalt acoperea complet acel corp firav, mâinile lui stăteau aşezate pe mijlocul acestuia, stătea în genunchi şi îşi strecura bărbăţia printre fesele băiatului, împingând până când intra cu totul înauntrul lui. Tânărul a scos câteva scâncete, a gemut uşor, apoi a simţit cum i se întretaie respiraţia, apoi şi-a aplecat capul şi l-a ascuns între perne.
- Op...reşte-te...! a cerut băiatul, strigând printre propriile sale gemete, încercând să mai respire din când în când.
- Nu vreau, a venit replica roşcatului înainte de a se retrage pentru a îl pătrunde mai adânc, reuşind să îl facă pe tânăr să se cutremure şi să icnească puternic.
- Eşti..(ha..)..doar...uhm...ah...opr...nnh...., atât reuşea să spună de fiecare dată, începând cuvântul când bărbăţia acea tare îl părăsea, însă terminând numai după ce o resimţea puternic în interiorul lui.
- Hei..., a început roşcatul, sărutând umărul drept al celui ce continua să gâfâie puternic şi să se arcuiască. Ai zic că pot să fac ce vreau, a rostit zâmbind, continuând tortura lui.
Băiatul a înghiţit în sec, a tăcut din gură şi s-a lăsat asaltat de trupul mult mai puternic şi mai energic decât al lui. Ce putea face? Nu avea cum să îl oprească, nici nu avea motive bune pentru a încerca să facă asta. Îi plăcea aşa mult mai mult decât dacă era luat încet şi sărutat lent.
A gemut lung şi a făcut ochii mari de îndată ce roşcatul i-a ridicat fundul ceva mai sus şi l-a pătruns violent, reuşind să îl umple cu totul.
- Sora...doar...ah...doare, a şuşotit blondul, scrâşnind din dinţi.
Roşcatul a rânjit, apoi şi-a ridicat mâinile de pe mijlocul celuilalt şi le-a strecurat până pe pieptul inocent al tânărului, coborând mai jos, prinzând bărbăţia acestuia, strângând-o destul de puternic pentru a îi da de înţeles că nu se va opri.
- Şşh..., a murmurat, îndreptându-şi buzele spre urechea blondinului, muşcându-l de lobul urechii. A continuat micul lui joc, insistând asupra trupului băiatului, sărutându-l fără a se opri.
- Nici un...ah...sunt...obosit..., încetează, a izbucnit în răs, simţind mâinile roşcatului gâdilându-i pieptul şi abdomenul.
- Nici o problemă, a chicotit şi Sora, mângâind trupul senzual al celui pe care îl îmbrăţişa.
- E...opreşte-te puţin, a strigat blondul, prinzând ambele mâini ale bărbatului pentru a le opri.
- Ce e? a oftat îndelung, oprindu-se pentru a îl asculta.
- Mâine ai cursuri dis de dimineaţă, nu? Eşti în ultimul an de facultate şi îţi asumi rolul de stagiar cât de curând. Dacă o ţii aşa toată noaptea, mâine nu o să te poţi trezi la timp şi nici eu! Trebuie să predau o lucrare pentru liceu ca sa îl termin cu brio. Eu am să fiu obosit! a strigat uşor enervat, încercând să se uite în ochii agresorului său.
Sora s-a ridicat, s-a îndepărtat de băiat, permitându-i acestuia să se ridice în fund şi să îl privească, calmându-se în acelaşi timp. Blondul s-a aşezat în fund, dar continua să reprezinte o ispită chinuitoare pentru trupul dornic al bărbatului. Stătuse doi ani şi un pic fără a mai face sex şi acum simţea că e momentul potrivit să recupereze. Ce era atât de rău în asta?
- Am înţeles. Ai examene, termini liceul, scuze, a vorbit în timp ce băiatul îşi întindea mâna spre cămaşa albă aruncată pe scaun.
Blondul s-a aşezat înapoi în pat odată ce a aşezat cămaşa pe trupul lui şi a continuat să privească înspre roşcat. Sora şi-a îndreptat privirea spre el şi a rămas tăcut.
Un trup slăbuţ şi firav, degete frumoase şi lunguieţe, păr lung până aproape de umeri, sfârcuri rozalii foarte seducătoare, linii ale gâtului elegante, un abdomen plat, două picioare lungi şi apetisante, un fund rotund şi numai bun de savurat, totul era plăcut şi îmbietor la acel blond. Cămaşa stătea boţită pe el, îi acoperea un umăr, dar cădea de pe celălalt, reuşea să ascundă doar o porţiune a burţii tânărului şi o parte din fund, dar scotea la iveală pieptul captivant şi ceva din bărbăţia lui. Câteva urme de substanţă albicioasă se vedeau pe pulpa piciorului acestuia, dar şi pe cearceaful de pe pat.
- Ar trebui să te preocupi mai mult de învăţat, Sora, a continuat băiatul, mergând în genunchi până când a ajuns aproape de trupul gol al roşcatului.
S-a aşezat în fund pentru a doua oară, a întins mâna spre chipul bărbatului şi i-a atins obrazul, zâmbindu-i foarte fericit. Sora i-a prins încheietura, a zâmbit, apoi şi-a închis ochii pentru câteva clipe şi a tras aer în piept.
- Momentan, mă preocupi tu! a răspuns zâmbind, trăgându-l pe băiat în braţele sale.
Ambele lui mâini au înconjurat mijlocul subţire şi au strâns acel corp cu putere la pieptul lui. Cea dreaptă a urcat pe gâtul băiatului în timp ce cealaltă s-a strecurat pe sub cămaşa largă şi a coborât pe fund.
- Sora! l-a mustrat tânărul, încercând să îşi dea părul după urechi şi să se îndepărteze. Nu a reuşit să îl oprească, ba chiar l-a întărătat mai tare şi l-a determinat să îl împingă pe spate şi să îl sărute mai apăsat decât înainte.
Întreg corpul gol al bărbatului s-a lipit de al lui în timp ce mâinile acestuia i-au îndepărtat picioarele şi apoi au urcat pe gât şi au cuprins bărbia băiatului. Buzele flămânde ale roşcatului le-au cuprins pe cele ale blondului, limba s-a strecurat în interiorul gurii şi a început să o lingă pe a băiatului, bărbăţia lui s-a frecat de cea a tânărului, reuşind, per total, să îl facă pe acesta să icnească şi să se cutremure din nou.
- Nu poţi fi serios..., a vorbit încet şi pe un ton scăzut, cumva anticipând că nu avea să scape atât de uşor a doua oară.
- De ce nu? După doi ani te abstinentă totală cred că merit să mă simt bine, nu? Asumă-ţi responsabilitatea! a chicotit, rânjind, sărutând gâtul celuilalt, lăsând o dâră de urme de săruturi începând de la piept până în josul abdomenului.
- GlumeÅŸti, nu? Mi-e foame!
- Mânânci acum, nu?
- Mâncare, Sora! Adevărată!
- Mai târziu.
Buzele roşcatului torturau pielea fină a tânărului ce devenea rozalie din cauza acestuia. Nu a durat mult până când Sora l-a pătruns din nou şi l-a făcut să icnească. De data asta, el îşi putea reprima dorinţa de a ţipa prin a îl îmbrăţişa pe cel ce începea să îl ia cu forţa, cât de adânc era posibil.
Brusc, soneria de la apartament s-a făcut auzită, Sora roşcatul s-a oprit nemulţumit şi blondul a expirat profund, cumva recunoscător că au fost opriţi.
- Ce?! a întrebat foarte nefericit, deschizând larg uşa de la intrare. Între timp şi-a pus o cămasă şi o pereche de pantaloni pe el pentru a arăta mai decent, dar se vedea pe chipul lui că era deranjat de la ceva foarte important.
Brunetul şi-a făcut drum înauntru şi a întrat direct în sufragerie, tolănindu-se pe canapeaua aflată exact lângă intrare. Purta pe deasupra costumului negru, un halat alb de doctor, însă instrumentele necesare le lăsase la muncă.
- Ce naiba faci aici? a întrebat roşcatul, uitându-se mult prea curios la prietenul său.
- Nu vreau să mă duc acasă. Dacă mă duc, sare pe mine!
- Maki, te comporţi ca un copil mic. Eşti în al doilea an de stagiu, eşti un chirurg grozav, te ştie tot spitalul şi eşti cel mai recomandat..
- Hei, noi suntem perechea minune a secţiei de chirugie! a intervenit bărbatul, uitându-se împunător la celălalt.
- Da, bine. Ai un început de carieră superb, umblă după tine tipe şi tipi de parcă eşti burlacul anului..
- Sunt, a intervenit din nou.
- Mda, ai un apartament grozav, nou renovat, cu tot ceea ce îi trebuie şi arăţi minunat. Chiar mai bine decât înainte şi..
- Şi nimic, Sora. Lasă-mă să stau puţin...
Roşcatul a oftat, apoi şi-a îndreptat atenţia spre dormitor unde era aşteptat sau nu. I-a zâmbit brunetului, apoi s-a uitat insinuativ spre el, zicându-i că nu poate rămâne prea mult. Maki se schimbase destul de mult în cei trei ani de zile ce trecuseră de atunci. Era acum mai înalt, mai corpolent, însă nu în mod exagerat, părul avea o strălucire aparte, ochii erau mai provocatori ca niciodată, era un adevărat model de bărbat pe care toată lumea îl dorea. Bine, aproape toată lumea.
Şi el se schimbase mult. Părul lui roşcat era acum mai lung, o urmă de bărbuţă îşi făcea apariţia, era la fel de corpolent ca şi brunetul, la fel de înalt, însă îşi păstra senzualitatea şi dorinţele sexuale pentru blond. Shoichi, dacă tot venise vorba şi de el, era înalt, slăbuţ, renunţase la ochelari şi se potrivea perfect cu Maki în aproape orice.
Din dormitor şi-a făcut apariţia tânărul care până atunci rămăsese în cameră, aşteptând. Nu se gândise că brunetul încă se mai afla acolo, trebuia să fie plecat deja. Purta aceeaşi cămaşă lejeră de dinainte, de data asta încheiată la majoritatea nasturilor, dar nimic altceva. S-a oprit în tocul uşii şi a făcut ochii mari, apoi s-a înroşit complet şi s-a ascuns după uşă.
- Ah, eşti ocupat! a chicotit brunetul, ridicându-se de pe canapea. Şi-a aranjat halatul, apoi l-a încheiat la doi nasturi şi a început să meargă înspre uşă.
- Maki..., a mârâit roşcatul, furios că acesta l-a văzut pe băiat pentru a doua oară într-o postură de genul.
- Ştii, nu cred că aş fi avut curajul tău. Vreau să zic...Rui a vomitat, a stat săptămâni în comă şi s-a trezit doar de câteva ori, când o făcea se simţea îngrozitor şi de abia putea vorbi cu tine, tu stăteai lângă el şi îi vorbeai..., a rostit brunetul, pe un ton calm şi dulce, Nu te supăra, a rostit, privindu-l pe blond. Ai rezistat pe tot timpul cât a făcut chimoterapia şi ...eh. Eu am altele pe capul meu. Am să ajung la uşă, să o deschid şi să dau de un băiat pervers ce nu o să mă lase să dorm, şi-a îndreptat privirea din nou înspre băiat şi a zâmbit. Rui, poate nu îţi vine să crezi, dar prietenul tău este foarte pervers!
Blondul a început să râdă, i-a făcut cu mâna brunetul şi apoi s-a întors în cameră. Câteva secunde mai târziu, s-a reîntors cu o privire ameninţătoare.
- Mi-e foame, Sora. Acum serios. Dacă vii, adu ceva de mâncat şi apoi culcă-te!
Maki a izbucnit în râs şi a deschis uşa de la intrare. A părăsit apartamentul celor doi şi s-a apropiat de uşa de la propria reşedinţă, înhalând mult aer, expirând profund, apoi apăsând pe clanţă. Sora îşi închise uşa şi o încuiase, deci singura lui preocupare era să facă pace cu micul demon ce îl aştepta de partea cealaltă a uşii.

Cum a auzit clanţa, inima blondinului a început să bată cu putere. Se făcea aproape un an de când el şi Maki s-au mutat împreună, an în care au fost mai apropiaţi ca niciodată şi nu se referea la sex. A discutat cu iubitul lui pe orice temă şi nu tocmai purtând conversaţii de o jumătate de oră ci unele chiar lungi. Brunetul era foarte inteligent şi îl învăţa şi pe el multe. Reuşise să termine liceu, era acum în anul doi la facultate şi studia design-ul în continuare, ba mai mult, prin intermediul iubitului său şi a fratelui acestuia, făcuse un contract destul de important cu compania Fujiwara şi o cunoscuse şi pe cumnata lui, o femeie frumoasă şi iubitoare pe care Akihito, fratele lui Maki, o iubea enorm de mult. Singurul de care îi părea rău era Rui. Petrecând doi ani în spital, acesta pierduse o groază de timp. De abia acum reuşea să îşi termine liceul deşi putea accepta oferta lui Sora şi a lui Maki de a îl ajuta să sară direct în anul doi unde îi era locul. Ciudat sau nu, Rui se răzgândise din nou în privinţa meseriei lui. De îndată ce părul a început să îi crească din nou, a decis să îl vopsească blond castaniu, să adopte un alt stil mai potrivit trupului său ce se maturizase în absenţa lui, să devină medic pentru a trata genul de boală pe care o avuse şi el. Evident, asta însemna că Sora şi Rui aveau să lucreze în acelaşi loc de îndată ce Rui îşi termina practica în timp ce roşcatul avea să fie deja un chirurg renumit.
Un alt lucru îl deranja pe Shoichi. El şi Maki nu lucrau în acelaşi mediu şi se vedeau doar în timpul liber, ceea ce însemna, de fapt, mai deloc. Singurele momente în care puteau fi împreună erau scurte, uneori nocturne, deci cel mai bun mod de a profita din plin de asta era prin a îi oferi iubitului său o noapte pasională ce avea să îi menţină aprins interesul pentru el.
S-a ridicat de pe scaun, terminase de mult treaba pe care o avea pe computer, apoi s-a îndreptat spre uşa de la intrare.
- Sho-chan, e târziu. De ce nu dormi?
- Ştii doar că nu pot dormi singur într-un pat străin, a replicat băiatul, îmbrăţisându-l pe Maki.
- După un an..aş fi crezut că acesta e apartamentul nostrul şi ală patul din dormitorul nostru, a şoptit şi brunetul, strângându-l pe Shoichi puternic în braţe.
- Nu chiar, patul e cumpărat nou, acum câteva zile. Trebuie să mă ajuţi să mă obişnuiesc în el, a răspuns pe acelaşi ton, prinzând bărbia iubitului său.
- Ar fi o idee dacă am face-o în el şi nu oriunde altundeva. Patul ală e folosit doar pentru a dormi trei ore în el aşa că nu te plânge.
- Atunci să îl folosim!!! a strigat blondul, strângându-l pe bărbat de cravată, conducându-l până în camera lor.
- Sho-chan..., a mârâit brunetul, sigur că asta avea să se întâmple.
- Ce fac Sora şi Rui? a întrebat brunetul în treacăt, înainte de a începe să îl dezbrace pe Maki.
- La felul în care arăta Rui, cred că vor face acelaşi lucru ca şi noi, a chicotit acesta, apropiindu-şi buzele de ale blondului. Shoichi a zâmbit, Maki la fel, apoi mâinile celui din urmă au coborât pe fundul lui.
Uşa de la dormitorul lor s-a închis de îndată ce cei doi au iniţiat un sărut pasional.
[Imagine: sigbylis-2.png]
From time to time, we all have to write our own blank page.


_______________________________________________________________

#73
Ne, nu pot sa cred ca e gata!De ce?Inca un sezon, te rog!!!!

Pei, ultimul capitol a fost...fenomenal.La inceput credea ca Sora si-a gasit pe altcineva si ca Rui e...printre cei vesnici:)) Apoi credeam ca e cu Shoichi...pana ai pomenit numele si ai zis ca si Rui s-a vopsit blond:))
Deci cel mai mult mi-a placut de Maki si Shoichi.Au fost preferatii mei din tot ficul:d Ma bucur ca au ramas impreuna si ca s-au mutat in acelasi apartament.Si ma bucur si pentru Sora si Rui...Rui a invins in cele din urma boala si asta ma bucura.
Pei, ce as avea de comentat in afara faptului ca a fost un fic nemaipomenit si ca regret ca e gata:yada: Inca de la inceput am stiut ca va fii un fic foarte reusit...dar, pentru numele a tot ce e sfant, Deutza, e SCURT!Mai pune un sezon, sau macar inca doua, trei capitole:( Hai nu fii rea:(
Cam atat comentez....

Sper sa mai pui un sezon macar:( Sau defapt apucate de alt fic:)) Mult noroc in continuare.Ja-ne:bye:
I'm Kira.



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Ramane intre noi doi ? Natsuru 14 8.918 13-08-2013, 11:15 AM
Ultimul răspuns: hiimera
  [Naruto] Intre vant si umbre... hero1hero 11 8.245 12-08-2012, 04:09 PM
Ultimul răspuns: hero1hero
  Intre viata si moarte + 16 *Piersicuta 2 3.321 01-07-2012, 02:00 AM
Ultimul răspuns: *Piersicuta
  Iubire intre demoni[+18] ♥FallenAngel♥ 16 11.770 12-09-2011, 09:57 PM
Ultimul răspuns: ♥FallenAngel♥
  Iubire intre doi Akatsuki Risa Koizumi 67 44.475 13-06-2011, 11:35 AM
Ultimul răspuns: Madalovenar
  Intre doua paralele Ymequa 8 4.582 10-04-2011, 05:40 PM
Ultimul răspuns: Flash
  Intre vis si realitate CandyGirl 8 4.572 22-03-2011, 05:35 PM
Ultimul răspuns: CandyGirl
  Viata intre doua paralele Aira 3 3.396 23-01-2011, 02:05 AM
Ultimul răspuns: Daria v2
  Intre razbunare si iubire uselessHope 7 5.272 31-10-2010, 01:12 PM
Ultimul răspuns: Marina.
  Intre bine si rau Neith 40 18.724 05-09-2010, 03:34 PM
Ultimul răspuns: Yuki Onna


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)