Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Mortal Love [shounen-ai][+16]

#1
"Capitolul 1

"One night"

Peste un oras micuţ se lăsase noaptea,iar fulgii de zăpadă zburau şi aici.Abia se mai puteau zări stelele care acum păreau ingheţate.Zăpada cristalină care stălucea pe câmpii, părea un lac de diamante ce scârţâie sub picioare.Nici un om nu se zărea pe stradă.Totul parea magic,aceasta atmosfera inghetata iti limpezea mintea.
Parfumul imbatator al fumului imbibat cu aroma delicata a vaniliei iti invaluia toate simturile facandu-te sa visezi la magica seara de ajun.
Intr-o camera micuta dar aranjata cu bun gust,pe un pat de o singura persoana invaluit de asternuturi albe sta intr-o pozitie angelica un baiat in varsta de 17 ani.
Suvitele albastre si matasoase de par ii era rasfirate pe chip in timp ce prin buzele lui intredeschise iesau aburi fierbinti,visele lui erau aceleas seara de seara,zi de zi.

Flash Back

Era o zi minunata de primavara,in care ca de obicei imi petreceam majoritatea timpului in parc,stateam pe banca privind norisori cenusi ce luau diferite forme.
Am simtit cum deodata o minge imi loveste umarul drept,scot un mic sunet si imi urc privirea spre nenorocitul care a indraznit sa-mi faca una ca asta.
Zambesc amar atunci cand constatez ca cel care ma lovit este prietenul meu cel mai bun.Il observ cum vine spre mine cu aceea delicatete aparte.
Mereu am fost oarecum invidios pe el,trupul sau atat de dorit,parul lui sclipicios ce fura privirile orecarei persoane,fie ea baiat sau fata.Dar cel mai mult ii uram ochi,care semanau deranjant de mult cu cei ai mamei.Nu intelegeam de ce el?De ce numai el se putea bucura de unica amintire a mamei,de fiecare data cand se apropia de mine aveam impresia ca asi fi in stare sa-l omor doar pentru simplu fapt ca el avea ceea ce trebuia sa am eu.
Imi saruta obrazul ca de obicei intru-un mod placut asi putea spune ca prea plut,in momentul in care i-am simtit mana pe piciorul meu,m-am ridicat nervos de pe banca tragandu-i o palma peste obrazul ce incepea sa sangereze datorita inelului meu ascutit.
-Cum indraznesti?!Esti un nenorocit de gay iar eu nu vreau sa am de aface cu astfel de persoane-urlu nervos la el apoi o i-au la fuga fara sa mai privesc in urma
De le aceea intamplare au trecut mai mult de cinci saptamani,in care nu ne-am vazut sau auzit macar o data.Poate procedasem gresit,poate invidia ma indemnase sa renunt la o prietenie adevarata.Acum eram intradevar confuz,imi era dor de el intr-o oarecare masura si cel mai bine ar fi fost sa ii fac o vizita si sa imi cer scuze.
Cu cat inaintam spre apartamentul lui cu atat ma simteam mai rau,inima imi batea cu viteza luminii in piept iar corpul imi tremura ca o frunza vesteda in bataia vantului.
Uracm scarile cu pasi marunti si apasati,el locuia la ultimul etaj.Am auzit un tipat ascutit ce venea de pe acoperisul blocului,ma indrept catre acel loc insa cand ajung in locul respectiv raman intepenit.
Pupilele ochilor mi se maresc,lacrimile mari si umede imi scalda chipul alb ca spuma laptelui iar starea de voma ma face sa cad in genunchi.
La cativa centimetri de mine se afla tatal meu care intretinea relatii sexuale cu Ran,fost cel mai bun prieten al meu.Nu imi venea sa cred ca ceea ce vad este real.
Printre ceata am putut observa nelinistea lor,fara sa gandesc m-am ridicat nervos de pe suprafata rece a acoperisului pornind catre cei doi.
Cu cat ma apropiam mai tare de Ran cu atat acesta ajungea mai aproape de balustrada,pana cand sa impiedicat de o piatra si era cat pe aici sa cada, daca nu se prindea cu ambele maini de bara alunecosa ce inconjura suprafata acoperisului.
Ma implorat sa-l ajut insa eu stateam ca o stana de piatra privindu-l pe tatal meu ce se chinuia sa-l ridice dar in zadar,dupa cateva minute Ran a cazut in gol,lovindu-se cu capul de trotuar.
Nu asi putea spune ca regret,insa constinta ma macina, ne lasandu-ma sa traiesc.Mereu ma intreb ce ar fi fost daca el ar fi continuat sa traiasca?Si tot mereu imi raspund "cu siguranta mi-ar fi facut zilele si mai amare".

End of Flash Back

Dupa o noua noapte plina de cosmaruri,adolescentul se trezi destul de obosit cu ochi incercanati si cu o pofta de mancare enorma.
Porni catre baie unde isi facu obisnuitul dus din fiecare dimineata ,apoi se imbrca lejer intr-o pereche de blugi stramti si un tricou galben cu cateva mici desene.
De aproximativ un an locuia singur,asa ca era obisnuit cu treburile casnice,prepararea mancarii sau alte lucruri ce in mod normal le-ar face o femeie.
Soneria deranjanta a usii il facu pe baiat sa tresara,isi scose sortul alb de bucatarie si porni catre usa sa vad cine este musafirul sau musafira atat de matinala.
In tocul ei se inalta o silueta a unei femei foarte elegante,parul ei roz si lung pana peste umeri ii dadea o alura superioara,ochii ii erau acoperiti de o pereche de ochelari albi iar tinuta ei era compusa dintr-o rochie cafenie si o pereche de sandale albastre.
-Iubitule ,ce ma bucur sa te vad-spene fata pe un ton dulceag sarutandu-l cu pasiune
-Deasemenea,dar ce cauti tu aici?Nu trebuia sa fi la ginecolog?-intreaba suspicios adolescentul indepartand-o putin de el
-Imm,am fost.Si...si sunt insarcinata in trei luni.
Imediat amintirile ii invadara dinu nou mintea baiatului,aceea imagine cu tatal sau ii provoca o durere imensa.Isi propti spatele de peretele rece al holului, cazand in genunchi.
Fata se apropie de el cuprinzandu-i trupul in brate,stia perfect ce se intampla cu el si inca de cand se cunoscusera avusese privilegiul de a sti trecutul iubitului sau.
-Totul va fi bine-sopti tanara foarte incet
-Te iubesc! Denyse si nu vreau sa te pierd nici pe tine,nici pe copil.
-Nu ne vei pierde,iti promit.Te iubesc!

"Dupa cateva ore petrecute alturi de ea,am decis ca cel mai bine ar fi sa fac o scurta plimbare prin oras....



Răspunsuri în acest subiect
Mortal Love [shounen-ai][+16] - de Sukisyo - 02-11-2009, 05:47 PM
RE: ~Mortal Love~[shounen-ai]+16 - de Hetalia - 02-11-2009, 09:33 PM
RE: ~Mortal Love~[shounen-ai]+16 - de Aliss_anime - 13-11-2009, 08:33 PM
RE: ~Mortal Love~[shounen-ai]+16 - de Hetalia - 13-11-2009, 11:07 PM
RE: ~Mortal Love~[shounen-ai]+16 - de Aliss_anime - 21-11-2009, 06:28 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Mortal Puzzle Marina. 57 24.511 13-02-2011, 06:09 PM
Ultimul răspuns: Cookiesor
  Fight for mortal [SasuSaku+18] ellamanu 20 59.418 06-05-2010, 09:01 PM
Ultimul răspuns: Just Smile
  Pure Love [shounen-ai / yaoi] October 18 13.186 16-01-2009, 11:07 PM
Ultimul răspuns: Argenta
  Confused love [ yaoi / shounen-ai ] YUKIxSHUICHI 5 5.665 11-09-2008, 12:07 AM
Ultimul răspuns: Selena.
  I love my rock star....[yaoi / shounen-ai] Dark Mistery_Chuu 2 4.262 10-05-2008, 03:04 PM
Ultimul răspuns: Strawberry Ice


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)