Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Mortal Puzzle

#51
Sa vedem ^^ ...
Daca inainte credeam ca acest Kakashi e un idiot si un pervers acum il cred si un mare copil... e prea patetic. Adica un om adult sa recurga la astfel de fapte cu o fata indragostita de el, mi se pare prea barbar. Imi pare rau de Nanami si m- as bucura foarte tare sa- l uite pe Kakashi si sa se indragosteasca de Daisuke, sau cel putin sa il placa. Nu stiu ce sa cred, totusi.. as vrea ca argintiul sa o fi mintit si sa vrea sa se intoarca in sat... sau macar sa fie putin gelos de Daisuke ( vise 8-> ) .
Descrierea sentimentelor mi- a placut mult, dialogul a fost putin, si avand in vedere ca sunt numai " doua liniute" in tot capitolul, n- are cum sa fie sec, iar naratiunea, no comment.
Inca nu- mi vine sa cred cat de usor si calm i- a zis Kakashi ca a fost totul o farsa....
Astept next- ul, care sper sa vina cel putin la fel de repede ca acesta :x!
Mi-e foameee!!!

#52
Atat? Serios. Atat? Vreau mai mult. Cum ai puttu sa te opresti atat de brusc? Si ce tampit e Kakashi -_-' Cum poate sa faca asta? Nesimtitu! So sa revenim la fic. Descrierea ca de obicei este foarte buna, la fel si naratiunea. Actiunea nu este grabita ceea ce imi place . Si nici dialogul nu e sec. Greseli de tastare am vazut doar una dar nu e grava. Nu sunt profesoara de romana acum ca sa fac ca toate alea :)). Sunt curioasa de ce se va intampla in urmatorul capitol asa ca il astept cu mare drag si spor la scris! Te-as ruga sa fie mai maricel :"> . So, nu uita sa ma anunti ca de data asta ai uitat :-w
[Imagine: EnvYQ.png]

#53
KAKASHI E UN IDIOT!!!! Cum indrazneste sa se joace in halul ala cu sentimentele bietei Nanami? Din partea mea poate sa se arunce in prapastia cu serpi veninosi si sa moara in chinuri. Ma doare undeva ca o iubeste pe Victoria, totusi nu trebuia sa se poarte asa cu fiica ei!!! Ma bucur ca Nanami a decis sa ii dea lui Daisuke o sansa :) Cred ca ar fi un cuplu dragutz si el chiar o iubeste pe ea...In felul asta macar ea ar mai uita de nemernicul de Kakashi.

Scuze pentru commul imposibil de scurt, abia astept nextul!!!

#54
Bună din nou! Îmi pare rău că v-am făcut să aşteptaţi atât continuarea, însă mi-a fost prea lene să scriu:)) Ei bine, iată aici continuarea. Sper să vă placă şi... as vrea, dacă se poate, să primesc mai multe comentarii;;)
Lectură plăcută!

Capitolul 10

Au trecut doi ani. Doi ani de când nu mi-am mai văzut echipa, sau, mai bine spus, fosta echipă. În tot acest timp, să fiu sinceră, nu s-au întâmplat lucruri prea interesante. După plecarea celor patru, o săptămână am stat doar în camera mea, după aceea am început să-mi revin. Sunt împreună cu Daisuke de un an şi, mă pot lăuda că relaţia mea cu el decurge din ce în ce mai bine pe zi ce trece. Aproape l-am uitat pe Kakashi, nu mă mai gândesc în felul acela la el. Adică, aşa ar fi şi normal după câte mi-a făcut. Se pare că faptul că am rămas aici a fost un lucru bun. Acum, dacă l-aş vedea din nou, sunt sigură că mi-ar fi indiferent. În fond, am suferit destul pentru el şi, cu toate astea, e mai mare decât mine cu şapte ani. Bine, vârsta nu prea contează, dar e şi acesta unul dintre motive.

Ei bine, în tot acest timp pot spune cu mândrie că m-am schimbat. Am învăţat să nu mai las pe nimeni să mă calce în picioare. Am învăţat să am mai multă încredere în mine, să pot să-mi ascund sentimentele pentru ca nimeni să nu mă mai poată răni. Părerea mea e că m-am schimbat radical şi toate acesteia i le datorez bunei mele prietene, Temari. Fără ea aş fi rămas aceaşi persoană slabă de acum doi ani.

-Nanami, trebuie să discut ceva cu tine! spune iubitul meu chemându-mă în biroul său. Încuviinţez din cap şi îl urmez la locul propus. Mă aşez pe un scaun şi îl privesc pe brunet ce se tot plimba dintr-o parte în alta. După încă câteva ture, se opreşte în faţa mea privindu-mă intens.

-Am... o misiune pentru tine şi, crede-mă că dacă nu ar fi neapărată nevoie, nu te-as trimite pe tine... îmi spune oftând şi ducându-se în spatele biroului privind pe geam. Eu mă încrunt şi mă ridic de la locul meu. Cum adică?! Încă mă mai crede slabă? Cred că m-am antrenat destul şi am devenit puternică încât să poată avea încredere în mine.

-Ce vrei să spui cu asta? Nu ai încredere în abilităţiile mele? Doar ştii cât de puternică am devenit. Pot face faţă oricărei misiuni. spun sigură pe mine ducându-mă în spatele său. Acesta se întoarce brusc privindu-ma adând în ochi. Nu am putut să nu-i observ neliniştea ce-i sălăşluia în priviri. S-a întâmplat ceva?! De ce eşti aşa îngrijorat? continui punându-i mâna pe obraz. Sa fiu sinceră, chiar mă îngrijora. Nu l-am mai văzut niciodată aşa abătut.

-Nu e asta, ştiu că ai devenit foarte puternică doar ca, eu... mă tem mai mult pentru starea ta psihică. spune după care se sprijină de peretele din spatele său. Misiunea e în Konoha! continuă pe un ton şoptit, probabil sperând să nu-l fi auzit, însă am facut-o, şi chiar foarte bine.

Stau puţin pe gânduri după care îi zâmbesc, nu avea de ce-şi face griji. Da, am devenit puternică, însă nu doar fizic, ci şi psihic şi, oricum nu-l mai iubesc pe Kakashi aşa că n-ar trebui să-şi facă griji. Îi spun şi lui acest lucru, el zâmbindu-mi, însă îngrijorarea încă fiind prezentă în acei ochi verzi, minunaţi.

-Prea bine atunci! Misiunea ta e să te întorci în Konoha spunând că nu vrei să rămâi acolo, ceea ce nu e adevărat, bineînţeles! Vreau să o spionezi pe Tsunade deoarece, nu sunt sigur, însă am impresia că vrea să ne trădeze. Ştiu că e o misiune mai dificila, însă, ştiu că te vei descurca! îmi spune zâmbindu-mi încurajator. Da, sunt sigură de asta. Tsunade-sama nici nu va ştii că sunt prin preajmă. Îi zâmbesc şi eu, îl sărut scurt şi vreau să ies din birou, însă brunetul mă apucă de mână trăgându-mă în braţele sale.

-Să ai grijă de tine, bine? îmi spune după care mă sărută ţinându-mă strâns la pieptul său.

Încuviinţez scurt din cap după care ies din încăpere intrând în camera mea. Hmm, să mă întorc în Konoha zici... Asta va fi interesant, foarte interesant!
[Imagine: o7k7f6.jpg]

Parfumul iubirii... -> Comm? 55
Wild Love[+18] -> Comm please 71

#55
Buna!! De cand nu am mai trecut p' aici..:))
Intradevar am asteptat o vesnicie next- ul, dar acum ca a venit nu mi- a rams decat sa comentez.
Doi ani??!! Ehh.. cel putin Nami s- a mai maturizat sau mai bine s- a mai schimbat. Mi- ar fi placut mai mult daca ai fi dezbatut mai mult aceasta schimbare... In fine; naratiunea a fost surprinzatoare, ehh defapt actiunea a fost surprinzatoare, dialogul- n- am ce comenta, iar descrierea imi place :) .
Nu am idee despre ce se va intampla in continuare si nu sunt prea sigura daca Nanami chiar la uitat pe Kakashi; te astept cu next :* .
Mi-e foameee!!!

#56
N-am mai trecut pe aici te o caruta de timp. Fic'ul a evoluat frumos. Descrierea e prezenta, dialogul e bun, nu mi se pare sec. Actiunea nu e grabita, dupa parerea mea. Greseli de tastare nu am vazut. O misiune in Konoha:>. Cred totusi ca nu o sa ii fie prea bine. Ma intreb cum va reactiona Kakashi>:). Abea astept urmatorul capitol. Spor la scris!;)
[Imagine: 5fcff5ef.gif]

#57
T_T Atât? Ce e cu capitolul ăsta aşa de mic? Oricum, mi-a plăcut trebuie să recunosc asta. Sunt foarte curioasă ce se va întâmpla în viitor. Deci abia aştept nextul. Revenim. Descrierea a fost prezentă dar parcă mai trebuia oleacă dar e bine oricum. Naraţiunea mi-a plăcut, acţiunea nu mi s-a părut grăbită şi dialogul nu a fost sec. Greşeli de tastare nu îmi aduc aminte să fi văzut deci e bine. Pe viitor aş vrea nexturile puţin mai mari :D Ştiu nici eu nu le am prea mari dar nah :)): Mulţumesc că m-ai anunţat că ai pus nextul şi sper ca data viitorare să mă anunţi. Buh Bye! :*
[Imagine: EnvYQ.png]

#58
Scumpa mea! Scuza-mi lenea care ma exaspereaza! Imi pare rau ca nu ti l-am comentat mai devreme insa lenea asta nu ma mai lasa in pace!

Deci, un capitol minunat ca de obicei, nu am ce vorbi despre el! Este superb! Nu pot sa cred ca Nanami si Daisuke sunt impreuna! at ma bucur pentru cei doi!
Presimt ca aceasta misiune va fi una de neuitat atat pe Nanami cat si pentru Kakashi!
Despre descriere&naratiune&dialog n-am ce discuta! Sunt mirifice! Dar si tu stiai asta insa exista un lucru care m-a intristat si anume, capitolul este putin cam scurt insa sper sa te revansezi cu urmatorul.
Anunta-ma!



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Fight for mortal [SasuSaku+18] ellamanu 20 59.342 06-05-2010, 09:01 PM
Ultimul răspuns: Just Smile
  Mortal Love [shounen-ai][+16] Sukisyo 4 3.533 21-11-2009, 06:28 PM
Ultimul răspuns: Aliss_anime
  Puzzle [+18] [yaoi / criminalistica] Mitsukai Yoru 3 3.309 06-10-2009, 08:01 PM
Ultimul răspuns: myuu
  Un puzzle de 10 imagini Heratcher.21q 9 6.185 11-01-2009, 02:39 AM
Ultimul răspuns: Apathy


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)