Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Ce fel de poveste ati vrea sa cititi in continuare?
drama, romance, comedy
37.50%
6 37.50%
tragedy, drama, romance ( with a bit of incestious thing and violence)
62.50%
10 62.50%
drama, tragedy, romance
0%
0 0%
something SF but romance
0%
0 0%
Total 16 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

[ COMPLETED]Sa ramana intre noi "In familie "[yaoi / shounen-ai][16+]

#47
Capitolul 12
Cand nu mai ai rabdare...

Doar lumina veiozei lumina biroul la care se afla brunetul. Cotul sau era sprijinit pe masa in timp ce degetele sale se jucau cu un stilou, gata sa il arunce in orice moment. Purta doar un halat de baie, dar nu ii era frig. Ochii sai priveau biroul si sclipeau plini de bucurie. Cele doua bilete pe care le cumparase in urma cu cateva zile aveau sa ii fie de folos.
Razele soarelui au acoperit intreg chipul satenului, determinandu-l pe acesta sa se intoarca cu spatele si sa incerce sa isi continue somnul. A renuntat imediat, era inutil sa se lupte cu soarele afurisit care ii vestea inceputul unei noi saptamani de scoala. Verisorul sau plecase undeva in jurul pranzului si se intorsese de abia dupa miezul noptii si Rui a facut greseala de a sta treaz pentru a il putea vedea atunci cand avea sa se intoarca asa ca era obosit. Stia ca Sora a fost acasa la Shoichi, dar era destul de greu sa accepte ca a stat cu acesta pana aproape de miezul noptii. Era constient ca a te culca cu persoana iubita nu e acelasi lucru cu a face o greseala si a ajunge sa iti violezi verisorul, dar sperase atata timp ca cei doi sa nu ajunga atat de departe incat o data ce era evident ca amandoi au devenit intimi, inima lui a inceput sa il doara foarte tare si si-a simtit intreaga sa fiinta cuprinsa de o tristete greu de descris.
Baiatul a rasuflat apasat, apoi s-a ridicat din pat si a inceput sa se schimbe. Se astepta sa isi gaseasca verisorul obosit, dormind, dar acesta era treaza de dinaintea lui si il astepta la intrare cu un zambet mare pe buze.
- Ai dormit bine? a intrebat roscatul, afisand cel mai mare zambet posibil. Satenul a inghitit in sec, a zambit fals, apoi s-a indreptat spre iesire, lasandu-si verisorul sa inchida usa in urma lor.
Au mers unul langa celalalt pana cand au ajuns in centrul, apoi au trebuit sa se desparta pentru a se indrepta fiecare spre locul unde invata. Au mers la cursuri ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, dar satenul continua sa fie trist si sa isi doreasca sa fie undeva departe. Era mult prea tarziu pentru a se implica in relatia celor doi si a incerca sa ii desparta, tot ceea ce ii ramanea sa faca era sa se comporte normal si sa isi continue prietenia cu rozaliul.
Amandoi au decis ca e mai bina sa iasa prin oras si sa se distreze pentru a isi scoate din minte examenele din iarna ce se apropiau destul de rapid, dar Rui a continuat sa fie constient de cele cateva urme de saruturi pe care le-a putut observa pe trupul prietenului sau. Au hotarat sa mearga la Cafeneaua Visurilor, auzise atatea despre ea, dar nu reusisera niciodata sa intre inauntru si sa comande ceva.
De indata ce au pasit inauntru, privirea le-a fost atrasa de brunetul care parea sa se simta in largul sau acolo si purta o discutie destul de infalcarata cu unul dintre chelneri.
Amandoi s-au oprit cand i-au vazut pe cei doi intrand si chelnerul s-a apropiat de ei pentru a ii intreba ce ar dori sa bea si ce camera ar prefera.
- Lasa-i in pace, sunt cum mine, a chicotit brunetul, facandu-le cu mana sa se apropie si sa se aseze la masa lui. Amandoi au ezitat inainte de a se aseza, dar au acceptat oferta acestuia si s-au asezat in jurul lui.
- Ce faci aici?! a intrebat rozaliul, pe un ton foarte prietenos zambindu-i brunetului.
- Beam un ceai, a raspuns barbatul.
- Nu crezi ca bei ceai cam prea des? Te crezi englez? s-a auzit si vocea sictirita a satenului, atentand in mod direct la Maki. Rui nu avea chef de el, sperase sa nu trebuiasca sa il mai vada pentru o perioada lunga de timp, dar nimic nu iesise asa cum isi dorise el asa ca era inutil sa se simta dezamagit din cauza asta.
- Hm...am fost crescut ca un mic nobil...deci, da, probabil ma cred, a raspuns acesta, afisand un zambet prietenos chiar daca isi dorea sa il ia pe baiat de gat si sa ii ravaseasca tot parul din cap, pedeapsa pentru felul in care i se adresa.
- Inteleg, a bolborosit satenul, aruncandu-si privirea pe unul dintre multele tablouri ce erau agate pe perete.
- Ah, daca ma gandesc. Am niste bilete la un joc de tenis. Care vrea sa vina cu mine? a intrebat brunetul, incepand sa isi puna planul in aplicare.
- Ai trei? a intrebat rapid, rozaliul, apropiindu-se mai mult de barbat pentru a vedea biletele.
- Am doar doua din pacate, nu am putut obtine mai mult. Vii, Rui? a zambit Maki.
- Nu cred. Ia-l pe Shoichi, lui ii place tenisul mai mult.
Brunetul a aprobat si apoi a intins biletele inspre baiatul cu par rozaliu ce statea in dreapta lui. Baiatul a ezitat cateva momente, apoi s-a transformat intr-un adevarat catelul si a dat din cap foarte fericit. Ii placea tenisul la nebunie chiar daca nu mai urmarise un joc de cativa ani buni. Maki a explicat ca meciul era programat pentru a doua zi si ca baiatul trebuia sa chiuleasca de la scoala pentru a il putea vedea, dar lui Shoichi nu ii pasa. Nu a putut dormi intreaga noapte chiar daca nu stia exact ce anume ii provoca starea de neliniste. Trecusera ani buni de cand vazuse un joc de tenis, simtea ca avea sa fie o zi foarte interesanta si ca se putea distra la maxim chiar daca insotitorul lui era brunetul. Nu a avut niciodata ceva impotriva lui Maki, dar nu a reusit sa il inteleaga in totalitate si sa vorbeasca deschis cu el. Se astepta sa ajunga la concluzia ca barbatul e usor snob si ca se crede deasupra celorlalti, dar brunetul continua sa fie prietenos si sa zambeasca chiar si cand era luat peste picior.
Dis de dimineata a inceput sa se agite, incercand sa nu isi trezeasca parintii si sa isi desconspire planurile. Trebuia sa iasa pe ascuns pentru ca altfel nu avea cum sa chiuleasca de la ore pentru a se duce aproape de marginea orasului si sa vada un joc de tenis. Cand a deschis usa de la intrare si l-a vazut pe brunet, asteptandu-l intr-o masina neagra si foarte stilata, pe chipul lui a aparut un zambet si s-a simtit revitalizat. A alergat pana la masina si a deschis portiera din spate, dar brunetul i-a facut semn sa se opreasca si a deschis-o pe cea din fata, lasandu-l pe rozaliu sa se aseze din nou langa el.
- De ce nu l-ai chemat pe Sora? a intrebat baiatul de indata ce amandoi au coborat din masina si au dat de un grup mare de oameni.
- Nu stiam daca ii place tenisul. Poti spune ca am asteptat pana in ultimul moment ca sa gasesc pe cineva cu care sa merg la meci, a zambit barbatul, incercand sa il pazeasca pe Shoichi de multimea de oameni ce se ingramadea sa ajunga la intrare.
Amandoi au inceput sa isi caute locurile, se simteau ca si cum tocmai au pasit intr-o zona necunoscuta, erau pierduti si oricine i-ar fi vazut atat de nervosi si de agitati ar fi inceput sa rada de ei. Rozaliul a fost primul care a dat de locurile lor, dar a realizat rapid ca desi trebuiau sa fie doua doar unul dintre ele mai era liber. Stadionul era destul de aglomerat, probabil le-ar fi fost imposibil sa gaseasca alte scaune asa ca brunetul i-a propus baiatului sa se aseze in bratele sale.
Shoichi se simtea ca atunci cand era mic si se ducea cu tatal sau la meciuri fie ele de tenis sau volei. Statea in bratele lui si chicotea de zor, dar nu putea face asta si in prezenta brunetului. Statea cu spatele drept, dornic sa nu se miste prea mult pentru a il deranja pe Maki, dar isi intorcea capul din cand in cand in directia lui numai pentru a il vedea privind cu interes cele ce se intamplau pe terenul de tenis. Era diferit fata de cele pe care si le amintea din copilarie. Barbatul in bratele caruia se afla nu era tatal sau ci un flacau in toata regula care nu avea nici o legatura de familie cu el. Era chiar ciudat pentru ca se gandea la posibilitatea ca orice miscare a sa sa il excite pe brunet. Ce se intampla daca nu era atent si isi misca fundul in poala lui Maki, cauzandu-i acestuia anumite reactii? Ar fi inghetat acolo si ar fi murit de rusine daca ar fi fost el cauza unui astfel de comportament.
Pe tot parcursul jocului a avut cateva momente in care nu s-a putut controla si a trebuit sa gesticuleze si sa se miste, dar pe brunet parea sa nu il deranjeze. Maki incepea sa rada de fiecare data cand il auzea pe rozaliu, tipand cand inspre un jucator cand spre altul, spunandu-le sa fie mai atenti. Atentia incepea sa ii fie acaparata de comportamentul lui Shoichi, nu se putea abtine din a chicoti si a isi indeparta privirea de la terenul de tenis, gata sa cada la pamant de atata ras.
Cand jocul s-a incheiat si rozaliul a inceput sa se comporte ca un copil a carui jucarie a fost furata, brunetul nu s-a mai putut abtine si a inceput sa rada cum nu o mai facuse timp de ani de zile. Ii radea si sufletul din el, atat de amuzant i se paruse intreaga experienta, dar nu in sensul batjocoritor.
- De ce razi? a inceput sa chicoteasca si rozaliul, neputand sa reziste tentatiei de a se alatura veseliei barbatului.
- Nimic, doar ca a fost amuzant, a raspuns Maki, gasind o alta iesire mai retrasa.
Amandoi au lasat puzderia de oameni sa se inghesuie si sa incerce sa iasa prin aceeasi iesire in timp ce amandoi s-au sprijinit cu spatele de perete si au asteptat linistiti.
- Ai mai uitat de probleme? a intrebat brunetul, incetand sa mai rada, aruncand baiatului o privire oarecum serioasa, dar si cumva prietenoasa.
- Huh? expresia de pe chipul rozaliului dadea de inteles ca nu stie la ce se refera insotitorul sau, dar nu a durat mult pana cand Maki a explicat ca Sora i-a povestit cele intamplate si era ingrijorat pentru felul in care trebuia sa se simta Shoichi.
- Sora e genul de persoana care se ingrijoreaza pentru cei din jur si nu reuseste sa se hotarasca daca sa faca ceva sau nu. Mintea sa e mereu prinsa intre a face bine pentru el si a face bine pentru cei din jur si din cauza asta este nehotarat. Incearca sa faca sa fie bine pentru toti, dar de multe ori uita de propria lui persoana. Nu a facut-o cu rea intentie, a continuat sa vorbeasca brunetul, ridicandu-se si proptindu-se in fata rozaliului.
Shoichi s-a imbujorat putin si a inceput sa isi indeparteze privirea de la barbat. Se simtea incomod. Auzind asta era ca si cum accepta ca a fost o decizie buna sa nu se supere pe roscat cand s-a oprit. De fapt, ii parea chiar bine ca nu a mers mai departe cu el. A tresarit usor cand a simtit trupul brunetului, apropiindu-se mult prea mult de el.
- Daca vrei, te pot ajuta eu in privinta asta, a sugerat barbatul, strecurandu-si nasul in parul rozaliului, dar oprindu-se inainte de a il putea saruta. Tonul folosit pentru a spune asta l-a facut pe baiat sa tremure usor, insa intr-un mod cu totul diferit fata de cum tremurase in preajma lui Sora.
- Nu...nu inteleg..., s-a balbait usor, inrosindu-se mult mai tare, dar reusind sa il priveasca pe brunet.
- Sa spunem ca ma ofer voluntar sa iti satisfac nevoile daca simti ca Sora nu o poate face, a zambit brunetul inainte de a incepe sa mearga inspre iesire.
- Vorb..vorbesti serios!? a intrebat rozaliul, aproape tipand, foarte rapid pentru a il putea opri pe barbat inainte de a se indeparta prea mult. Maki s-a intors din drum, i-a ridicat mana si i-a sarutat-o usor, apoi i-a zambit si l-a luat in brate.
Mainile sale au inconjurat trupul baiatului, coborand una pe mijlocul lui, cealalta pe spate, reusind sa il lipeasca de corpul sau. Buzele lui le-au mangaiat pe cele ale rozaliului, apoi s-au indepartat si le-a cuprins intr-un sarut lung si pasional. Shoichi a inceput sa inghita in sec si sa respire greoi de indata ce a fost eliberat. Isi simtea inima batand mult prea rapid, pamantul fugindu-i de sub picioare, dar nu reusea sa regaseasca acelasi sentiment nefast de cand a fost cat pe ce sa se culce cu roscatul. Maki s-a indepartat de el si s-a dus direct spre masina pentru a deschide portiera, dar si baiatul l-a urmat, prinzandu-l de maneca camesii.
Privirea adolescentului era indreptata spre pamant, chipul sau se vedea rosu ca racul, mana ii tremura usor, dar mesajul transmis era clar. Brunetul i-a deschis usa si a inceput sa conduca, indepartandu-se de stadion, dar alegand un alt drum spre casa. Masina s-a oprit in fata unui complex de apartamente si amandoi au coborat. Rozaliul l-a urmat pe barbat pana la apartementul sau si a intrat inauntru fara a indrazni sa spuna ceva. Nu isi imaginase ca avea sa accepte o astfel de propunere si ca o sa se simta destul de nervos din cauza asta, dar era cuprins de o senzatie diferite ce il intriga si trebuia sa afle de ce.
S-a trezit trantit pe pat in timp ce Maki incepea sa isi scoata camasa si sa isi deschida fermoarul de la pantaloni. I-a facut semn sa se ridice in fund asa ca Shoichi a facut in tocmai si a asteptat. Mana brunetului s-a intins inspre chipul sau si a inceput sa il mangaie in timp ce cealalta mana a inceput sa deschida fermoarul de la geaca pe care o purta baiatul. Degetele de la ambele maini au coborat pe pieptul rozaliului si au inceput sa il atinga in jurul sfarcurilor, reusind sa i le intareasca considerabil. Buzele brunetului au atins si ele zona si au luat locul degetelor, incepand sa le sarute usor. Limba s-a strecurat afara si, lingand sfarcurile rozalii, a reusit sa il faca pe Shoichi sa tresara.
- Maki..., a susotit tanarul, incercand sa se abtina din a se cutremura pana la maduva oaselor. Incepea sa isi simta pieptul incalzindu-se desi buzele barbatului au alintat doar anumite zone ale corpului sau. Buzele lui Maki si-au indreptat atentia spre gura rozaliului si au inceput sa o deguste fara pic de jena in timp ce limba lui o atingea cu grija pe a baiatului si o sugea usor. Shoichi a gemut usor si a dat sa se intinda, dar mainile celuilalt l-au prins de ambele incheieturi si l-au oprit. Adolescentul a ramas cuminte, privind cum brunetul cauta ceva in dulap si s-a inrosit usor cand a observat o sticla de sampanie si un singur pahar.
Maki a deschis sticla si a turnat putina sampanie in pahar, apoi i l-a oferit baiatului pe motiv ca il va ajuta sa prinda curaj. Rozaliul a baut tot ceea ce a primit, apoi si-a lins buzele pentru a elimina gustul acrisor al acesteia. La scurt timp, o durere de cap destul de placuta si-a facut prezenta si l-a determinat sa isi umezeasca buzele parca dorind sa regaseasca urmele saruturilor partenerului din acel moment. Galant ca intotdeauna, brunetul a mai umplut un pahar, dar l-a asezat pe noptiera de langa pat si l-a lasat acolo pentru ca nu ii mai era de folos, momentan. Camasa care pana atunci era doar descheiata a fost trantita la pamant, reveland un abdomen lucrat si un corp foarte atragator. Trupul barbatului s-a asezat peste cel al baiatului, facandu-l pe acesta sa tresara si sa icneasca usor.
Poate ca trupul sau nu ar fi reactionat atat de intens la atingerile celuilalt, daca nu ar fi simtit mainile jucause, coborandu-i pana la bazin. Putea jura ca simtea cum ii este deschis fermoarul sau cum ii sunt dati pantalonii jos desi Maki il atingea cu blandete ca si cum era un obiect din portelan. Parea ca lucrurile intra in reluare, lumina soarelui acoperea jumatate din camera, lasand patul aproape complet invaluit in intuneric, ticaitul ceasului de pe perete devenea mai enervant si corpul baiatului incepea sa se incalzeasca si mai tare. Il enerva, Sora deja il saruta de cateva ori bune daca era in locul brunetului, dar Maki parea sa isi urmeze un plan propriu in care avea tot timpul din lume si nu trebuia sa se grabeasca.
- De ce esti...gentil? a intrebat Shoichi, rasufland greoi in timp ce incerca sa isi calmeze bataile inimii. Brunetul a zambit larg, i-a ofert un sarut scurt pe buze, apoi a scos la iveala cea mai perversa expresie posibila.
- Nu sunt gentil, a susotit in timp ce si-a strecurat cateva degete in gaura dintre fesele baiatului.
Shoichi a gemut, apoi si-a simtit respiratia intretaindu-se complet. Bataile inimii au crescut in rapiditate, dar si o durere ciudata a incoltit in zona in care Maki isi strecurase degetele. Cele doua degete cand il patrundeau cand se indepartau, facandu-l pe rozaliu sa isi arcuiasca trupul si sa respire greu. Barbatul nu il atingea usor ci il penetra cu putere chiar daca era vorba doar de cateva degete si nu de barbatia lui.
Picaturile de transpiratie au inceput sa alunece pe trupul baiatului, reusind doar sa il faca sa simta si mai multa caldura invaluindu-i trupul. Si-a muscat buzele si a inghitit in sec cand Maki si-a apropiat chipul de urechea lui si i-a soptit ceva. Cuvintele rostite l-au facut pe rozaliu sa icneasca si sa inceapa sa pufaie. Simtea cum saliva i se aduna in gura, dar nu reusea sa o inchida asa ca aceasta incepea sa ii curga pe obraz pana aproape de gat. Brunetul a sters mica dara, folosind propria sa limba, apoi a strecurat-o in gura baiatului, continuand sa o atinga pe a lui si sa o suga. Mana ce continua sa se joace cu sfarcurile sale parea sa nu aiba nici cea mai mica intentie de a se opri. Sarutul devenea din ce in ce mai apasat, trupul barbatului statea lipit de al sau, mana acestuia inca il penetra desi parea sa isi fi pierdut din interes, toate ii faceau corpul lui Shoichi sa se inroseasca si sa se incalzeasca la maxim.
Rozaliul il privea cu atentie in timp ce incerca sa respire cat de cat normal si sa nu se inece cu propria sa saliva. Nu a observat cand ambele picioare i-au fost indepartate si pantalonii lui Maki au disparut complet. In timp ce buzele brunetului le muscau pe ale sale, si-a dat seama ca fundul ii este ridicat in sus, dar nu a obiectat. Intreg trupul i s-a arcuit, mainile sale prinzand cu putere cearceaful de pe pat, apoi un geamat lung si grav s-a facut auzit in intreaga incapere. Brunetul i-a prins ambele incheieturi si si-a lasat degetele sa se strecoare printre cele ale baiatului pentru a le strange mai apoi cu putere in timp ce si-a miscat soldurile inainte si l-a patruns pe rozaliu. Shoichi a scos un tipat stins, apoi si-a inchis ochii si a inspirat adanc. Il putea simti in interiorul sau, incercand sa isi faca drum prin carne, impingand tot mai mult, apoi indepartandu-se numai pentru a il penetra si mai puternic si a il face sa lacrimeze. Nu mai avea respiratie, gafaia incontinuu, incerca sa inghita saliva pe care o acumulase in timp ce Maki se pregatea pentru o noua patrundere, dar nici bine nu reusea sa isi adune gandurile pentru ca era patruns din nou.
Brunetul respira si el destul de greoi. Ii era greu sa admita ca era prima oara cand se culca cu o persoana virgina, se simtea sufocat si barbatia sa parea sa fie stransa de interiorul baiatului, facandu-l sa se simta si mai excitat. Era obisnuit sa poata patrunde dupa placul inimii, dar de data asta trebuia sa se chinuie pentru a il putea patrunde pe rozaliu intocmai cum isi dorea. Si-a adunat toata forta de care dispunea si s-a impins cu totul in baiat, reusind sa il faca sa tipe din nou si sa se cutremure cu totul. Maki a chicotit, apoi si-a apropiat buzele de Shoichi pentru a il saruta din nou.
„ Asta e prostata...” a soptit din nou, patrunzandu-l la fel de adanc pentru a il face sa simta ce inseamna sa se afle in bratele unui barbat si sa fie atins de caldura unei barbatii. Rozaliul s-a cutremurat din toata incheieturile, isi simtea corpul arzand, dar si mintea intunecandu-se.
- Doa...re.., a reusit sa spuna printre gemete, prinzandu-l pe brunet in brate. Maki a tresarit usor, apoi s-a indepartat complet si a ridicat paharul de sampanie de pe masa. Rozaliul se astepta sa ii fie oferita o noua bautura, dar barbatul i-a ridicat din nou fundul, tinandu-l intr-una din maini, si a zambit pervers.
- Asta ar trebui sa rezolva problema, a susotit in timp ce si-a aplecat buzele inspre locul ce inca mai sangera putin si si-a trecut limba peste el. Shoichi si-a simtit din nou trupul electrizat ca de fiecare data cand a fost patruns, dar s-a inrosit putin si a inceput sa se balbaie. Dorea sa ii spuna ceva, dar nu reusea sa mai scoata nici macar un singur cuvant.
Brunetul a intors gura paharului in jos si a lasat lichidul sa patrunda in acea gaurica mica care se inrosise complet. Intr-o singura secunda, chipul lui Shoichi a devenit rosu ca sangele, inima i-a stat in piept si apoi a inceput sa bata ingrozitor de rapid, reusind sa il faca pe acesta sa isi simta trupul atat de greu incat nu a avut de ales decat sa isi lase corpul sa cada pe pat si sa se relaxexe complet. Isi simtea propriul „prieten” tremurand, gata sa explodeze in orice moment, dar se abtinea cu ultimele puteri pe care le mai avea sa nu se elibereze de substanta albicioasa ce murea de nerabdare sa se faca vazuta.
- Acum...sa facem o mica afacere. Daca reusesti sa imi rezisti fara a iti da drumul, eu promit sa nu ii spun lui Sora ce s-a intamplat. Daca nu rezisti, vei fi nevoit sa fii al meu cand imi doresc eu. Fara siretlicuri. Ce zici?
Rozaliul si-a muscat buza inferioara, si-a sters cele cateva lacrimi pe care le putea simti pe obraz si a dat din cap in semn ca e de acord. Credea ca Maki nu avea sa ii mai faca nimic altceva, era usor dezamagit chiar daca il durea sa recunoasca asta, dar a realizat curand ca se inseala lucru ce i-a facut inima sa tresara.
- Hm...atunci sa continuam, a zambit brunetul, aruncand paharul cu sampanie undeva in incapere, indepartand din nou picioare rozaliul, afisand o expresie oarecum diabolica. S-a asezat cu fundul pe pat, continuand sa tina picioarele lui Shoichi departate, apoi a chicotit usor. Cine avea sa castige micul pariu?


Capitolul 12 partea a 2-a
Intrebari


Brunetul incerca sa isi adune sirul gandurilor si sa abtina din a face lucruri ce il puteau rani pe baiat. Stia ce inseamna sa ai o prima experienta sexuala de genul, stia ca doare daca nu este tratat cu blandete sau cel putin ajutat sa se simta ceva mai bine asa ca nu intentiona sa se comporte ca un tampit si sa isi satisfaca poftele fara a se ingriji si de rozaliu. Chipul rosiatic al acestuia si neintreruptele gemete il faceau sa se incordeze si sa isi simta trupul infierbantat. Era surprins de cat de usor reusise sa il convinga pe baiat sa se lase imbratisat de el, dar nu era singurul. Shoichi cauta motive care i-ar fi justificat comportamentul si ar fi explicat de ce se simte atat de bine si nu mai e cuprins de indoiala. Retinerea pe care o simtea in ceea ce il privea pe Sora disparuse complet si era inlocuita de un instict aproape animalic care il indemna sa se lasa prada fiecarei atingeri si sa uite de oricine altcineva.
Maki a injurat printre dinti si si-a sprijinit ambele maini de o parte si de alta a trupului rozaliului, incercand sa respire si sa se calmeze. Devenea mult prea sufocant, mult prea diferit si incepea sa il sperie. Tot ceea ce tinea de baiat il facea sa se excite, ii era imposibil sa se gandeasca la orice altceva. Mana dreapta a lui Shoichi era ridicata deasupra capului, cea stanga numai pana aproape de par, picioarele ii erau indepartate, dezvaluind o priveliste inspititoare, chipul sau era complet rosu, ochii mult mai mici ca inainte inecati intr-un mic ocean de lacrimi ce dorea sa revarse pe obrajii lui calzi, chiar si ritmul sacadat al respiratiei lui reusea sa il afecteze in mod direct pe brunet. Il intrigau sunetele infundate si scurte pe care le scotea baiatul intre patrunderi, dar si miscarile usoare ale degetelor ce incercau sa prinda cearceaful, dar terminau prin a se intinde complet si a cadea complet pe suprafata patului. Shoichi se simtea arzand si transpirand incontinuu, deja nu il mai deranjau picaturile de transpiratie de pe pieptul brunetului care cadeau pe trupul sau in timp ce se uneau.
- Cat...cat timp..., a intrebat, gafaind destul de puternic, dar inca incapabil sa isi adune forta ramasa pentru a vorbi clar si coerent.
- Sa zicem miezul noptii. Ca in Cenusareasa, a chicotit brunetul, multumit ca i se oferea sanse de a isi trage sufletul.
Era sigur ca acum ii era mai usor rozaliului sa suporte patrunderile si ca se putea misca ceva mai rapid, dar nu stia exact cat timp va rezista pana avea sa cedeze complet si sa uite ca trebuie sa fie si putin gentil, cat se mai poate abtine din a se izbi cu toata forta in el intocmai cum facuse cu toti ceilalti cu care se culcasera pana atunci. Nu, era gresit sa presupuna ca situatia de fata era identica cu restul aventurilor sale, ba mai mult, Shoichi nu reprezenta tocmai o aventura.
Se simtea iesind in pierdere prin roseata de pe chipul sau si caldura ce ii invaluia corpul asa ca a decis sa fie rautacios din nou si sa intoarca lucrurile in favoarea sa desi avea sa afle curand ca doar isi inrautatea propria situatie.
„ Tine minte ca trebuie sa te abtii” a soptit direct in urechea rozaliului, facandu-l sa se cutremure si sa se inroseasca complet. Buzele ii erau complet rosii si tremurau usor, dar fiorul care ii cuprindea corpul, incepand de la bazin pana la firele de par din cap, ii facea inima sa se opreasca, apoi sa bata tare si repede intr-un mod haotic. Cu cat inima ii batea mai tare si pielea incepea sa ii arda mai mult, aerul devenea mai greu de respirat si pleoapele incepeau sa i se inchida. A adormit cu un singur gand in minte si anume acela de a nu se lasa prada placerii si a se elibera inainte de miezul noptii.
Maki s-a oprit si s-a indepartat de pat, si-a ridicat boxerii si i-a imbracat, apoi si-a pus si pantalonii, dar nu i-a inchis fermoarul, nu si-a luat nici macar o camasa pe el, a iesit pe balcon fara a se gandi ca poate raci.
Apartamentul in care locuia era destul de mare desi avea doar doua camere. De la intrare pana in bucatarie un hol mare si destul de lung separa dormitorul din partea stanga de sufrageria din dreapta. Nu avea baie separata ci in dormitor desi aceasta era cam cat jumatate din incapere si era complet utilata. Din bucatarie si din camera sa putea ajunge in balconul comun prin doua usi tip frantuzesti din pvc, in locul lui preferat pentru a bea un ceai si a se relaxa, uitandu-se la cer. Balconul nu era cimentat de jur imprejur ci era inconjurat de un gard frumos cu ornamente in forma de flori, oarecum in stilul victorian.
Avea nevoie de o gura de aer rece pentru a reusi sa isi destinda trupul si sa se calmeze. S-a uitat o singura data inspre pat pentru a se asigura ca baiatul inca era invelit cu cearceaful pe care l-a asezat deasupra trupului firav, apoi s-a asezat la masuta si si-a lasat corpul sa se prelinga pe unul dintre scaunele tapitate din jurul ei. Se intuneca destul de repede, dar nu era preocupat. Oricare ar fi fost urmarea era fericit ca l-a putut tine in brate macar o singura data. Shoichi putea sa il urasca acum sau sa il trateze cu indiferenta pentru ca nimic nu putea sa stearga faptul ca el, Makimoto Fujiwara, a fost primul barbat din viata rozaliului si l-a avut numai pentru sine.
Baiatul a inceput sa tremure usor, apoi si-a deschis ochii lent pentru a se obisnui cu lumina din camera. Soarele nu se mai vedea aproape de loc pe cer, singurul obiect care il ajuta pe tanar sa vada in jur era veioza de pe noptiera din dreapta patului, dar nu il deranja deloc pe cel intins pe pat. A vrut sa se miste, dar de indata ce a facut prima incercare intreg trupul i-a fost fulgerat de un fior placut, insa si de o senzatie tulburatoare care parea sa se concentreze doar intr-o singura zona.
Shoichi si-a calmat respiratia, apoi si-a intins mana printre picioare pentru a strange cu putere de „prietenul” sau si a il impiedica din a reactiona. A crezut ca Maki nu l-a observat, dar brunetul auzise fosnaitul cearceafului si a zambit, planuind inca ceva. Si-a ridicat telefonul de pe masa si l-a deschis cu grija, avand toata intentia sa fie auzit de baiat. Rozaliul si-a muscat buza inferioara cand a observat silueta barbatului undeva in balcon si a dorit sa isi acopere pieptul, dar si-a dat seama rapid ca avea sa ii atraga atentia si nu isi dorea asta. A incremenit complet cand a auzit ultimele cuvinte ale lui Maki inainte de a isi inchide telefonul.
„ Imi pare rau, Sora, dar nu intentionez sa il returnez. Am decis sa il pastrez eu pe Sho-chan „ s-a auzit vocea lui, sigura si foarte jucausa de parca era convins ca lucrurile aveau sa iasa intocmai cum isi dorea el si nimeni nu il putea opri sau deranja. Rozaliul a inceput sa stranga din ochi si sa isi doreasca ca timpul sa treaca foarte repede, sa fie deja mai mult de douasprezece noaptea, dar in acelasi timp ar fi vrut sa incetineasca cumva timpul pentru a se putea odihni mai mult timp si a profita de tumultul sau interior.
S-a prefacut ca doarme de indata ce a auzit usa de la balcon, deschizandu-se larg pentru ca brunetul sa se intoarca in camera. Maki s-a asezat pe marginea patului si a privit inspre baiat, stia ca acesta nu ii poate vedea expresiile fetei asa ca s-a simtit liber sa zambeasca din toata inima si sa il priveasca pe tanarul adormit cu niste ochi plin de caldura si foarte stralucitori.
Era diferit, mult prea diferit. Era prima oara cand nu isi gonea partenerul sau cand nu inventa orice scuza pentru a pleca si a il pierde din vedere pe celalalt, prima oara cand nu se simtea constrans sa se indeparteze, prima oara cand se putea simti in largul lui in preajma altei persoane dupa ce au avut relatii intime. Se putea aseza pe marginea patului, putea zambi, il putea privi plin de dorinta, dar si de caldura, putea simti liniste sufleteasca si mangaiere, putea ofta sau pur si simplu saruta fruntea lui fara a se teme de ochii rautacios care pareau sa il urmareasca pentru tot restul vietii.
Trupul rozaliului era intins complet pe pat, mainile se ridicau pana aproape de chip, degetele se strangeau intr-un pumn intredeschis, capul ii era intors spre dreapta, gatul dezgolit, afisand cateva semne proaspete lasate de saruturile brunetului, pieptul ii era complet dezgolit si trada alte cateva semne. Unul dintre picioare statea inclinat spre celalalt, ambele acoperite cu un cearceaf subtirel si fin ce statea pe jumatate adunat intre ele in timp ce restul era sifonat si doar se intindea de-a lungul patului. Mana barbatului s-a intins in mod involuntar si a ridicat usor singurul material care ascundea trupul tanarului, strecurandu-se incet, ridicandu-l in acelasi timp pana aproape de genunchi. Si-a apropiat buzele de rotula si a oferit un sarut scurt, apoi si-a lasat limba sa parcurga drumul de la ea pana aproape de glezna.
Baiatul, cel care s-a chinuit atata timp sa se abtina si sa nu se elibereze, nu si-a mai putut controla deloc trupul. A cedat complet, dar a si scos un scancet stins care l-a facut pe Maki sa tresara si sa clipeasca brusc. Si-a intredeschis ochii larg si a vrut sa spuna ceva, dar s-a oprit si si-a inchis ochii complet. Un ranjet total diferit fata de zambetele de dinainte si-a facut aparitia, apoi intreaga expresie de pe chipul sau s-a schimbat, scotand la iveala aceeasi expresie perversa de mai devreme.
- Se pare ca am castigat, a rostit in final, dupa ce si-a intors privirea inspre ceasul de pe birou care arata nu numai ora si minutele, dar si secundele. E 10 si 46 de minute si 23 de secunde, a adaugat in timp ce s-a uitat lung la baiat si si-a apropiat chipul de urechea lui.
- Dar....e intuneric si..., a inceput sa se balbaie acesta, incercand sa gaseasca o portita de scapare prin care sa fie prelungit timpul pe care il avea la dispozitie.
- Shoichi..., a susotit brunetul, incercand sa nu chicoteasca. Daca te uiti atent o sa iti dai seama ca geamurile sunt fumurii.
Rozaliul a tresarit si s-a inrosit complet, isi simtea inima cum bate cu putere, sangele cum ii curge prin vene din ce in ce mai rapid si acea caldura sufocanta ce se reinstala in intreg trupul sau. De ce? De ce sentimentul ce il cuprindea in acel moment era total diferit de orice altceva simtise pentru roscat?
Astepta tacut, crezand ca avea sa fie atins din nou de mainile mari ale brunetului, dar a fost acoperit pana la piept cu cearceaful si apoi lasat in pace. S-a ridicat in maini, dar nu a reusit sa se aseze in fund asa ca si-a lasat trupul sa cada pe spate si si-a indreptat privirea spre barbat.
- Ma..ki..., a susotit baiatul pe un ton aproape stins, incercand sa inteleaga ce anume se intampla. Brunetul a ezitat cateva momente, apoi s-a intors aproape de pat si a asteptat orice dorea sa ii spuna tanarul.
- Da? a intrebat incet cand si-a dat seama ca Shoichi nu avea sa vorbeasca candva curand.
- As...ta...e tot? Isi simtea gatul infundat, vocea nu dorea sa i se faca auzita prin niciun mijloc posibil, simtea ca daca incerca sa isi ridice tonul avea sa se rupa ceva in el, ceva imposibil de remediat. Maki a zambit, apoi si-a lasat trupul deasupra celuilalt si si-a umezit buzele.
- Nu inteleg ce vrei sa zici.
Un sunet puternic si ritmat se auzea in urechile baiatului chiar daca nu se afla nimic in jur care sa il provoace. Devenea din ce in ce mai intens pe masura ce buzele brunetului se apropiau de ale lui, frecventa crestea de indata ce mainile lui coborau mai jos si mai jos pana intre picioarele lui, tot mai strident si continua asa pana cand avea sa il asurzeasca. Si-a simtit buzele capturate, apoi mangaiate de limba celuilalt, si-a simtit barbatia, tremurand sub atingerea mainii lui, dorea si cerea in acelasi timp cu fiecare celula a trupului sau.
- Vreau sa...sa zic...deja...te-ai...te-ai saturat deja de mine?! a reusit sa tipe dupa ce s-a balbait cateva secunde bune. Vocea ii tremura, dar asta nu insemna ca nu exprima pura dezamagire si chiar durere. Nu stia de ce acel sunet continua sa ii rasune in urechi, dar a realizat ca de fapt erau bataile inimii lui si rezonau cu putere atat in mintea cat si sufletul sau. Din nou...de ce?
Chipul brunetului a ramas neclintit timp de cateva secunde, apoi o roseata, jenanta pentru el, si-a facut aparitia. A chicotit usor, mai mult incercand sa se convinga ca isi imagineaza, apoi a cedat complet.
- Tu..., a mormait, ridicand chipul baiatului inspre el. Ai idee in ce te bagi? a intrebat pe un ton ingrozitor de rece, extrem de serios, privindu-l pe rozaliu direct in ochi. Se intreba in gand daca tanarul avea cea mai mica idee cat de excitant era chipul sau in acel moment, daca stia ce efect ar avea asupra lui cerculetele de aer cald ce ieseau din gura lui de fiecare data cand inspira adanc sau gafaia, daca isi putea imagina macar ce inseamna sa provoace o bestie ca el.
- Huh? atat a reusit sa ingane inainte de a fi trantit pe spate.
Buzele brunetului le-au acaparat pe ale sale in timp ce limba s-a strecurat inauntru si a facut tot posibilul pentru a il impiedica pe acesta sa respire normal. Dupa un singur sarut, o singura mangaiere, un firicel de saliva s-a prelins pe barbia rozaliului. A incercat sa se ridice in brate, dar nu a reusit decat sa se intoarca pe o parte si sa cada din nou. Maki l-a intors cu spatele, si-a strecurat cateva degete intre fesele lui si i-a ridicat fundul pana la nivelul sau numai pentru a il putea patrunde. Mult mai rapid, mult mai des, mult mai adanc decat inainte, facandu-l sa tresara si sa icneasca din ce in ce mai tare.
Trupul adolescentului reactiona de unul singur, tremura, se arcuia, se incalzea, se bucura de fiecare moment chiar daca simtea si durere. Printre scancetele sale, un singur fior a reusit sa il faca sa strige numele brunetului. Substanta albicioasa picura pe cearceaf, dar nu numai din „prietenul” sau ci si din spate. Atat el cat si Maki s-au eliberat in acelasi moment, apoi au cazut unul peste celalalt, respirand greoi.
- Sunt..murdar..., a susotit baiatul, inghitand in sec.
- Din cauza mea? a intrebat usor ironic, ridicandu-se pe marginea patului, de data asta fara a mai acoperi trupul celui de langa el. Acum chiar trebuia sa fie urat.
- Nu e asta...sunt...lipicios..., a raspuns Shoichi, reusind sa se aseze in fund si sa se uite inspre barbat. Chipul inca ii era rosiatic, dar vocea incepea sa prinda viata si sa se auda din ce in ce mai tare.
Maki s-a ridicat in picioare si a mers rapid inspre baie, apoi a trantit usa cu putere, deschizand-o larg. „ Baia!” a tipat la el fara a se uita inapoi si a inchis usa cu putere de indata ce acesta a trecut pe langa el si a intrat inauntru. Shoichi a incercat sa se uita la el, dar a fost ignorat. Brunetul si-a indepartat privirea si l-a ignorat complet, apoi si-a sprijinit ambele palme de usa si a expirat adanc.
- Un singur lucru trebuie sa stii despre mine, a vorbit incet ca pentru sine. M-am culcat cu multi, fete si baieti, nu am fost niciodata o persoana gentila sau iubitoare. Nu sunt ca Sora sau Rui. Eu sunt eu, deloc calm si niciodata interesat de soarta celui ce imi trece prin pat. Sunt atent si pasional atata timp cat imi este starnit interesul si nu manifest compasiune, a continuat la fel de incet, afisand o expresie dureroasa si un zambet suferind. Pot fi crud, brutal, ce vrei tu...., a rostit aproape vlaga. Nu ma mai provoca!! a tipat imediat apoi, lovind cu ambii pumni in usa.
De partea cealalta a usii, stand in fund in cada, lasand apa sa ii spele trupul. A auzit fiecare cuvantel din cele rostite de Maki si s-a imbujorat, apoi s-a intristat putin si s-a speriat, dar a ajuns sa lacrimeze usor si sa se cutremure, dar motivele inca mai intarziau sa se faca cunoscute. Se ura putin pentru ceea ce se intamplase intre el si brunet, dar nu suficient de mult incat sa regrete in totalitate. Nu intelegea de ce barbatul a rostit acele cuvinte si nici de ce trupul sau reactionase in acel mod in timp ce se afla in bratele lui.
Era jenant, nemilos si crud din partea lui, dar nu regreta ca si-a oferit prima oara brunetului si ca l-a refuzat pe Sora, era convins ca nu mai poate fi iubitul roscatului si ca urmatoarul pas pe care trebuia sa il faca era sa se desparta de el. Nu era constient ca aceasta decizie a lui avea sa schimbe radical nu numai lui, dar si a celorlalti trei. Rui, Sora, Maki, toti trei aveau sa fie complet liberi sa faca si sa fie cu oricine isi doreau. Acum, alegerea era numai a lor.

Capitolul 13
Eu in ochii lumii


E greu sa iti scoti ceva din cap dupa ce ti s-a atras atentia intr-un mod atat de aspru. E si mai greu sa incerci sa ignori cele intamplate cand personajul principal locuieste impreuna cu tine si il vezi in fiecare zi. Era atat de greu sa ignore prezenta satenului, sa incerce sa nu bage in seama cele cateva trasaturi pe care brunetul le-a scos in evidenta si sa se prefaca ca nu stie cat de atragator poate fi verisorul sau pentru barbatii necunoscuti, flamanzi dupa corpuri tinere, a caror minte perversa e imposibil de reprodus.
I se parea atat de dificil sa isi indeparteze privirea de la fundul acestuia cand trecea pe langa el sau urca scarile pentru a ajunge la etaj, cand Maki a scos atat de clar in evidenta ca e unul dintre punctele cele mai atragatoare ale baiatului, era si mai greu sa nu se gandeasca la cat de fragila poate fi pielea tanarului si ce sunete poate scoate in timp ce e atins atunci cand i s-a spus clar ca cei din jur ar vrea sa il auda tipand in timpul actului sexual. Mintea lui gandea de una singura si ii facea trupul sa reactioneze in concordanta cu ceea ce vedea si auzise de la prietenul sau bun. Era ca si cum de abia acum era constient de trupul satenului, de parca de abia atunci a inceput sa realizeze ca intreg corpul lui Rui se asemana foarte mult cu al sau si se maturiza in fiecare zi. Era imposibil sa isi ignore verisorul cand se misca dintr-o parte in alta, afisand cand fundul cand partea din fata a trupului sau, reusind sa il faca sa se holbeze in loc sa isi vada de treburile sale.
- Sora! Te-a sunat Shoichi azi? a intrebat satenul, trantindu-si ambele maini pe masa, uitandu-se direct in ochii roscatului. Sora a inghitit in sec si a incercat sa nu ii priveasca liniile gatului, s-a intors cu spatele la el si a urcat farfuriile curate in dulap.
- Nu, nu am mai vorbit cu el de atunci. De ce?
- Oare e cu Maki? s-a auzit din nou vocea baiatului, de data asta mult mai ingrijorata. Chipul sau a fost invaluit de nervozitate, lasandu-i barbatului senzatia ca e mai mult preocupat ca Maki e cu baiatul decat ca Shoichi nu e de gasit.
- Rui, de ce spui asta?
- Poate trebuia sa ma duc eu cu el la tenis, a murmurat tanarul, fara a stie ca reusise sa il supere pe verisorul sau si sa il faca sa se incordeze.
- Cum adica la tenis? Ce s-a intamplat?! s-a speriat roscatul, amintindu-si discutia pe care a avut-o cu brunetul, acea conversatie ciudata in care barbatul a declarat ca ar vrea sa se culce cu Rui.
Satenul i-a povestit verisorului sau ce anume s-a intamplat la cafenea si ca a fost invitat sa mearga la un meci de tenis, dar a refuzat pentru ca nu dorea sa il insoteasca pe individul nesuferit, cum l-a poreclit baiatul pe Maki.
- Poate e mai bine ca nu ai mers cu el. Maki e cam...
- Stiu cum e. Din cauza asta nici nu imi place ceea ce se intampla. Omul ala e in stare sa te manance numai din priviri..., a bolborosit rapid, fara a se gandi ca roscatul se putea gandi la prostii sau la conversatia secreta pe care a avut-o cu brunetul.
- Stii? Stii ca..., a inceput sa vorbeasca, dar s-a oprit imediat, nestiind cum anume sa abordeze subiectul.
- Sa fim seriosi, Sora. Tipul saliveaza de fiecare data cand vede pe cineva care arata bine. Te poate dezbraca din priviri si imagina in situatii cat se poate de jenante. E prietenul tau, dar asta nu inseamna ca nu e un pervers.
- Daca stii ca e asa atunci poate nu ar trebui sa te apropii de el! a tipat roscatul, mai mult suparat sa vada ca verisorul sau constientiza ce pericol e barbatul, dar nu parea sa fie in stare de alerta daca se afla in preajma lui.
- Doar nu sunt tampit! Cand o sa vreau sa fiu agresat sexual am sa devin prieten cu el, altfel nu. Acum legat de...
Roscatul a lovit masa cu pumnul si s-a indepartat de ea, lasandu-l pe Rui sa vorbeasca de unul singur. Era mult prea deranjat de ceea ce auzea pentru a isi aminti ca subiectul discutiei lor era de fapt rozaliul si nu Maki. Satenul a incercat sa il opreasca pe barbat, dar s-a oprit de unul singur cand trupul celuilalt a incremenit pe prima treapta a scarilor.
- E bine ca esti constient de cum te vad persoanele ca el. Sper ca realizezi ce inseamna sa „ fii mancat din priviri”.
Cuvintele verisorului sau l-au facut pe saten sa alerge pe langa el pentru a ajunge cat mai repede in camera si sa se inchida pe dinauntru. Chipul ii era rosiatic si inima ii batea puternic, dar nu era tocmai vina lui Sora. Se gandea si la faptul ca poate si acesta il putea vedea in acelasi semn, insa era preocupat de ceea ce ii spusese Ran.
Ran era unul dintre colegii sai de clasa care juca pentru aceeasi echipa, in sensul ca ii placeau baietii si nu ascundea asta deloc. Satenul s-a dus in baie si s-a uitat in oglinda mare de langa cabina de dus. Oare era adevarat ceea ce i-a spus acesta?
In urma cu cateva zile s-a trezit acostat de tanarul blondin ce iesea mereu in evidenta prin stilul de a se imbraca. Facea orice posibil pentru a atrage atentia barbatilor, dar ii acorda si satenului o privire ciudata de fiecare data cand il vedea.
Rui a inceput sa se priveasca si sa isi aminteasca ce i-a spus acesta. Si-a privit buzele si a inceput sa se intrebe daca erau atat de rosii si de umede precum ii spusese acesta. Ran i-a pus clar ce anume e atragator la el, intentionand sa il intimideze pentru a se apropia de el.
Ochii satenului au coborat din ce in ce mai jos, privindu-se intr-un mod total diferit. Era prima oara cand i se spunea ca liniile gatului sunt atat de fine si de elegante incat da oricui senzatia de finete si catifelare. In mintea baiatului s-au derulat cuvintele lui Ran, reusind sa il faca sa se inroseasca. Ce anume i-a spus?
„ Buzele tale rosii par atat de fine incat oricine ar vrea sa le muste, confundandu-le cu un mar apestisat, mai ales atunci cand ti le umezesti. De la baza gatului pana la umeri, tenul alb si curat ii inspiteste pe toti. Gandeste-te la el ca la titlul unei carti. Cu cat e mai interesant cu atat starneste cat mai mult interes. Numai privind putina piele pe care o scoti la iveala, doar prin atat ii faci pe ceilalti sa se intrebe daca si restul trupului tau e la fel de plapand. Pun pariu ca sfarcurile tale sunt rozalii, asta cred si ei si isi imagineaza ca se inrosesc puternic daca sunt stranse putin mai tare. Nu mi-o lua in nume de rau, dar e cam imposibil sa se abtina din a se intreba cum ar fi sa te atinga peste tot. Daca nu vrei sa fii agresat sexual, o idee buna ar fi sa nu mai porti pantaloni atat de stramti daca nu vrei sa iti iasa fundul in evidenta. E atat de rotund si de moale incat e numai bun de pipait. Am sa regret ingrozitor daca faci asta, dar sper ca macar sa continuui sa mananci in felul in care o faci. Nu e nimic rau in asta, de fapt chiar imi place cum iti folosesti limba si cum te misti. Te rog mult sa te abtii, incerc din rasputeri sa nu sar pe tine. Nu stiu de ce in ultima vreme arati mult mai senzual, dar sper sa accepti sa iesim impreuna intr-una din zilele astea.”
Satenul a tresarit brusc si a revenit la realitate. Era stupid, nu isi putea admira fundul in oglinda pentru a vedea daca e intocmai cum i-a spus Ran. Aprecia ca a fost sincer cu el si i-a spus ce gandeste si de abia apoi l-a invitat in oras, dar il considera si mult prea indraznet. A inghitit in sec in timp ce se intreba ce e asa de ispititor la felul in care manca sau mai exact ce anume manca la scoala de isi folosea limba in acel mod. Bea suc si manca sandviciuri sau inghetata, dar tot era absurd. Chipul sau a devenit rosu complet in timp ce trupul a inceput sa ii tremure usor. Numai gandul ca si roscatul l-ar putea vedea in acelasi mod il facea sa resimta cele intamplate intre ei doi si sa se incalzeasca din nou. Era nevoit sa incerce sa ascunda asta pentru ca parintii lui se intorceau in cateva zile si nu puteau da peste copilul lor, excitat din cauza nepotului lor.
Si-a dat cu putina apa pe fata, apoi s-a sters cu unul dintre prosopele de pe calorifer. Era ingrijorat pentru Shoichi si nu putea ascunde asta. Rozaliul acceptase sa vada un meci de tenis cu brunetul, a chiulit de la scoala si nu a dat nici macar un singur semn de viata. Era deja intuneric afara, inca putin si se facea miezul noptii si baiatul nu raspundea nici la telefon si nici nu trimitea vreun mesaj prin care sa spuna unde anume e. Rui se temea ca nu avea sa vina nici a doua zi la scoala si atunci lucrurile chiar puteau lua o intorsatura groaznica. Se putea afla ca Sora si Shoichi s-au culcat impreuna si parintii rozaliului sa ii acuze verisorul, insinuand ca i-a facut ceva.
Baiatul nu avea nimic, se afla in baie si incerca sa se spele. Maki schimba cearceafurile de pe pat, inlocuindu-le cu unele rosii, invelind pernele in mov, apoi aruncandu-le pe cele murdare intr-un cos. Tanarul a iesit din baie incet si s-a apropiat de barbat, purtand doar un prosop alb imens strans in jurul mijlocului sau. Brunetul s-a intors si s-a uitat inspre el, apoi i-a spus ca se poate culca daca ii este somn.
- Ma..Maki! a strigat baiatul, incercand sa il opreasca din a pleca.
- Ce e?
- Poti...poti sa dormi cu mine?
- Din nou? Esti cam perfid, nu crezi? a ranjit, aruncandu-i rozaliului o privire seducatoare.
- Nu...nu ma refer la asta!! a tipat imediat. Chiar si la onsen-ul ala.... cand nu dorm in patul meu ...mi-e frica sa dorm singur. Atunci Rui a dormit langa mine. E copilaresc, dar te rog.
Maki a ridicat din umeri, si-a scos camasa si s-a asezat in pat, tocmai la margine, lasand aproape trei sferturi din pat liber pentru baiat ca sa poata dormi comod. Shoichi s-a asezat si el, si-a acoperit trupul cu cearceaful rosu si a inceput sa tremure usor. Chiar daca se aflau la o distanta considerabila unul fata de celalalt, inima tot ii tresarea si trupul tot simtea atingerile barbatului. De abia minute mai tarziu a reusit sa adoarma, dar nu si brunetul. Privea in gol si se gandea, intrebarea principala fiind: „Acum ce fac?”
Primul care a ajuns la liceu a fost satenul. Si-a cautat prietenul prin fiecare clasa, apoi s-a intors la intrare si a asteptat. Nu s-a putut duce nici macar la ore, era mult prea ingrijorat pentru a isi imprumuta nervii profesorilor si a se chinui sa inteleaga vreoceva din ce ziceau. Aproape a adormit in timp ce astepta, dar a tresarit de indata ce a auzit vocea verisorului sau. S-a ridicat in picioare si a vrut sa se duca sa vorbeasca cu el, dar s-a oprit, observandu-si amicul mergand inspre Sora. Rui a putut auzi doar o parte din conversatia lor printre care si cuvintele: Sper sa ramanem prieteni, macar pentru Rui.
Pulsul a inceput sa ii creasca, inima sa ii bata neregulat, respiratia sa i se intretaie, toate numai din cauza posibilitatii ca cei doi sa se fi despartit. Era aproape prea banal modul in care s-au separat, de parca nimic important nu a avut loc intre ei si nu aveau de ce sa se complice cu absurditati. Nu era deloc genul lui Shoichi sa se desparta de cineva dupa ce s-au culcat impreuna, dar, din nou, rozaliul nu se mai culcase cu nimeni pana atunci. A vrut sa vorbeasca cu amandoi, dar a fost oprit de Ran.
- Rui-chan, ce faci acolo? s-a auzit vocea lui dulce si usor ironica.
- Ran, ssht! Nu face galagie! a susotit imediat, punandu-si mana la gura lui pentru a il obliga sa faca liniste. Blondul a inceput sa zambeasca si l-a prins in brate, reusind sa isi aseze una dintre maini destul de aproape de slitul de la pantalonii satenului.
Roscatul s-a oprit aproape de ei si a tusit usor, apoi i-a facut semn verisorului sau sa se apropie. Rui s-a eliberat din stransoare si l-a urmarit pe Sora pana cand s-au indepartat destul de mult de liceu.
- Hei, ce ai vorbit cu Shoichi?! a intrebat foarte curios, prinzandu-l pe barbat de mana. Sora, m-am saturat. De ce esti rece cu mine? Am crezut ca am lasat deoparte acel inccident. Iar te comporti ca si cum ai fi gardianul meu si nu verisorul meu!
Sora s-a intors si s-a uitat inspre el timp de cateva momente, apoi a decis sa nu raspunda si a continuat sa mearga mai departe.
- Sora! Daca e atat de greu sa stai in preajma mea...atunci nu mai sta deloc! Te comporti...de parca ma urasti. Ma urasti...nu? a intrebat pe un ton stins, oprindu-se complet. S-a intors cu spatele la roscat si a decis sa o ia pe scurtatura pana acasa. Barbatul a inceput sa il urmareasca si a reusit sa il ajunga din urma, dar au continuat sa se ciondaneasca.
- Chiar nu poti sa pricepi ca sunt ingrijorat?! Am dat-o in bara pentru a doua oara si ma simt ca dracu. Am o responsabilitate fata de tine si ...
- Pentru numele lui Dumnezeu. Esti verisorul meu! Inca de cand te-ai intors acasa te comporti cu mine ca si cum sunt un strain si...
- Nu esti un strain pentru mine. Sunt doar vinovat. M-am saturat sa imi amintesc ca ti-am distrus viata si ca ...
- Exagerezi! Ti-am spus deja sa lasam deoparte intamplarea aceea!
- Chiar daca uit ca m-am culcat cu tine nu pot uita ce ti s-a intamplat cand erai mic. Tot vina mea a fost si atunci, da?! Pot uita ca te-am atins eu, dar nu am sa uit niciodata ca niste mizerabili si-au satisfacut poftele cu tine cand aveai doar opt ani. Nu pot uita!
Roscatul s-a oprit brusc, a incremenit si a facut ochii mari. Si-a dat seama ca a facut o mare gafa si ca nu isi mai poate lua cuvantul inapoi si asta i-a facut inima sa se opreasca. Nu stia ce sa spuna sau sa faca pentru a remedia situatia, dar era deja prea tarziu. Satenul l-a privit curios cateva momente, apoi a izbucnit in ras. Nu un ras cauzat de fericire si nici unul isteric, de om nebun. Era dezamagit, suparat si obosit.
- Chiar nu inteleg, Sora. De ce vrei sa te complici in felul asta? Cauti scuze si faci tot ce poti pentru a te simti cat mai mizerabil posibil. Am priceput. Las-o balta, a rostit calm, pe un ton ironic si oarecum dispretuitor in timp ce se indeparta de verisorul sau. A alergat cat de repede a putut pentru a ajunge acasa si a trantit usa cu putere, gata sa zboare, daca era nevoie, pentru a ajunge in camera lui.
Cum putea Sora sa inventeze asa ceva? Intelegea ca nu se simte comfortabil in preajma lui si ca vrea sa stea cat mai departe pentru a nu isi aminti, dar nu era nevoie sa ajunga atat de departe pentru a il indeparta de el. Era ingrozitor si il facea sa se simta ca dracul.
- Rui, s-a intamplat ceva?
Satenul aproape s-a impiedicat pe scari, incercand sa se opreasca. Si-a intors privirea inspre intrare in bucatarie si a facut ochii mari de indata ce a observat-o pe mama sa. Inima i s-a oprit in piept, chipul i s-a albit complet, trupul i s-a incordat si a intepenit in loc. A intredeschis buzele pentru a vorbi, dar nici un singur cuvant nu s-a putut face auzit. Din spatele femeii a aparut si tatal baiatului, zambindu-i cald. Rui si-a lasat ghiozdanul sa cada pe treapta, dar acesta s-a rostogolit pana cand a ajuns la pamant. Mainile lui au strans cu putere de balustrada, privirea i-a coborat spre pamant, apoi si-a muscat buza si si-a luat inima in dinti pentru a pune o singura intrebare.
- Mama, e adevarat ca atunci cand eram mic niste barbati m-au violat? a rostit clar, hotarat si gata sa infrunte adevarul. Daca roscatul nu il mintise, atunci lucrurile se schimbau si trebuia sa inceapa sa priveasca lucrurile dintr-o cu totul alta perspectiva. Chipul femeii s-a intunecat si trupul a inceput sa i se inmoaie, fiind gata sa isi piarda echilibrul si sa cada la pamant.
- Ce tot spui acolo, Rui? a intrebat femeia, pe un ton tremurand si oarecum speriat.
- Fiule, cand erai mic...eu am facut o prostie. Fiind comis voiajor, slujba mea era sa livrez lucruri, dar intr-o zi am incurcat marfa si am starnit furia unor indivizi. Eu...
- Nu ii spune! s-a auzit un strigat acut, venind dinspre femeie.
- Rui, ai fost rapit pentru a ma constrange sa returnez pachetul. Sora era cu tine, insa doar tu ai fost luat si...
- Si intre timp si-au zis sa profite de mine si sa se distreze putin, a completat satenul, zambind putin dezamgit de ceea ce auzea.
- Rui...
Vocea femeii era atta de scazuta incat baiautl si-a simtit trupul strabatt de teama si nerabdare. Daca era doar o gluma de-a verisorului sau, o modalitate de a il evita si ura, atunci de ce mama lui era atat de speriata si parea atat de fragila in fata acelor cuvinte? Suna a scenariu de film cu mafioti, a gluma proasta pe putin, dar tonul calm al tatalui sau in timp ce povestea cele intamplate il convingea ca nu isi bate nimeni joc de el.
- De ce? De ce ii spui?! a strigat femeia, alarmata si gata sa izbucneasca in plans. Pe chipul ei firav se putea observa o expresie obosita si terifiata care reusea doar sa il faca pe Rui sa se simta gol pe dinauntru.
- E momentul sa stie, a replicat barbatul, zambindu-i fiului sau pentru a ii oferi siguranta.
- Dar..
- E in regula, mama. Inteleg acum. Inteleg de ce Sora e asa cum e, a zambit satenul, incepand sa coboare scarile pana la ultima. S-a apropiat de mama lui, si-a intins mana spre ea, apoi i-a mangaiat chipul plapand.
- Sora?! El ti-a zis?
- In sfarsit, il inteleg, a repetat baiatul, zambind cald. Sunt bine, mama. In ceea ma priveste, primul meu contact sexual a avut loc acum o saptamana si a fost bine desi a si durut. Nu mi-am simtit trupul ingrozindu-se desi eram destul de speriat, a continuat pe un ton teribil de calm de parca nu era afectat de cele auzite.
- Vorbesti serios? Dar, Rui, cine? a intrebat femeia, ingrijorata pentru fiul ei. Cum a putut sa iti spuna? El...
- El e foarte dulce si bland, mama. Mainile ei sunt mari si puternice, trupul ii este solid si protectiv, totul legat de el este minunat. Daca el e vinovat de ceea ce am patit, atunci poti spune ca s-a revansat cand m-a imbratisat si m-a facut sa il simt....
Femeia a incremenit, apoi a dorit sa tipe, nevenindu-i sa creada ce auzea. Usa de la intrare s-a deschis incet, cativa pasi marunti s-au auzit, apoi o voce inceata si trista, strigand numele satenului.
- Rui, te rog, vreau.... , s-a oprit in mijlocul incaperii de indata ce a observat prezenta celor doi adulti. Matusa..., a mai rostit, mult mai serios, reusind sa vada chipul aproape incremenit, lipsit de orice tip de expresie a verisorului sau. Baiatul si-a ridicat ghizodanul de pe jos si a inceput sa urce scarile.
- Poate ai avut dreptate atunci cand ai spus ca Sora mai bine nu ar sta aici, a comentat Rui in timp ce urca incet treptele. Poate e momentul sa plece, a adaugat, intorcandu-si privirea spre roscat, zambind foarte larg.
- Vrei sa plec? a intrebat Sora, convins ca a auzit gresit.
- Vreau, a raspuns satenul, zambind fericit.
Sora a inghitit in sec, apoi a incremenit complet. Nu era atat de crispat din cauza celor spuse de verisorul sau cat era din cauza chipului inasprit al acestuia. „ Trebue sa sufere foarte mult”, a gandit roscatul, confuz, dezamagit de propria sa persoana. Tanarul s-a facut nevazut, intrand in camera sa, lasandu0i pe cei trei in tacere.
- Cum ai indraznit?! a tipat femeia. Dupa ce ca din cauza ta fiul meu a fost violat, ai indraznit sa te culci cu el?! Ce fel de om esti? Ticalosule.., a tunat aceasta, lovindu-l pe roscat. Palma oferita a scos un sunet scurt si acut, apoi a lasat o urma rosie si calda pe chipul lui Sora.
- Ma...
- Sa nu indraznesti sa-mi vorbesti! Esti...un nenorocit! Intocmai ca acei barbati. Iti faci bagajele si pleci! Nu mai stai in casa mea!!
Roscatul a dat din cap in semn ca a inteles si a urcat sus pentru a isi face valizele. A dat sa se apropie de usa verisorului sau, dar s-a oprit, ingrozit si distrus sufleteste. Era atat de trist si de ravasit incat simtea ca se va preface in pulbere si totul pentru ca era renegat de Rui. satenul il ura, nu mai dorea sa il vada vreodata, radea fericit ca nu va mai trebui sa ii vada chipul.
Baiatul statea asezat in fund, pe podea, cu mainile pe pat, afundandu-si capul in ele, razand puternic de parca cea mai apriga dorinta a sa s-a indeplinit. „Inteleg acum de ce nu-l iubesti, mama...”, a chicotit, foarte amuzat de noua sa descoperire.






Postati macar un coment pentru a putea posta si urmatoarele doua capitole. Cred ca pentru toti este important sa ajungem la zi cu povestile. Sunt doua capitole in una si cu putin noroc voi posta capitolul 2 chiar maine..poate si azi. Va multumesc.
[Imagine: sigbylis-2.png]
From time to time, we all have to write our own blank page.


_______________________________________________________________



Răspunsuri în acest subiect
RE: In familie (yaoi, shounen-ai) - de MaDyY - 26-05-2009, 10:14 AM
RE: Sa ramana intre noi "In familie "(yaoi, shounen-ai) - de Dark~Melody - 08-06-2009, 07:21 PM
RE: Sa ramana intre noi "In familie "(yaoi, shounen-ai) - de Dark~Melody - 09-06-2009, 09:36 PM
RE: Sa ramana intre noi "In familie "(yaoi, shounen-ai) - de Psychedelic N - 12-06-2009, 06:12 PM
RE: Sa ramana intre noi "In familie "(yaoi, shounen-ai) - de Psychedelic N - 13-06-2009, 05:23 PM
RE: Sa ramana intre noi "In familie "(yaoi, shounen-ai) - de iluzie optica - 19-06-2009, 10:08 PM
RE: Sa ramana intre noi "In familie "(yaoi, shounen-ai) - de Lithium-Angel - 02-07-2009, 11:23 PM
Update (16+) Continuarea - de Lithium-Angel - 03-07-2009, 08:54 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Ramane intre noi doi ? Natsuru 14 9.090 13-08-2013, 11:15 AM
Ultimul răspuns: hiimera
  [Naruto] Intre vant si umbre... hero1hero 11 8.438 12-08-2012, 04:09 PM
Ultimul răspuns: hero1hero
  Intre viata si moarte + 16 *Piersicuta 2 3.366 01-07-2012, 02:00 AM
Ultimul răspuns: *Piersicuta
  Iubire intre demoni[+18] ♥FallenAngel♥ 16 11.933 12-09-2011, 09:57 PM
Ultimul răspuns: ♥FallenAngel♥
  Iubire intre doi Akatsuki Risa Koizumi 67 45.356 13-06-2011, 11:35 AM
Ultimul răspuns: Madalovenar
  Intre doua paralele Ymequa 8 4.654 10-04-2011, 05:40 PM
Ultimul răspuns: Flash
  Intre vis si realitate CandyGirl 8 4.633 22-03-2011, 05:35 PM
Ultimul răspuns: CandyGirl
  Viata intre doua paralele Aira 3 3.541 23-01-2011, 02:05 AM
Ultimul răspuns: Daria v2
  Intre razbunare si iubire uselessHope 7 5.374 31-10-2010, 01:12 PM
Ultimul răspuns: Marina.
  Intre bine si rau Neith 40 19.101 05-09-2010, 03:34 PM
Ultimul răspuns: Yuki Onna


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)