Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Ce fel de poveste ati vrea sa cititi in continuare?
drama, romance, comedy
37.50%
6 37.50%
tragedy, drama, romance ( with a bit of incestious thing and violence)
62.50%
10 62.50%
drama, tragedy, romance
0%
0 0%
something SF but romance
0%
0 0%
Total 16 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

[ COMPLETED]Sa ramana intre noi "In familie "[yaoi / shounen-ai][16+]

#13
ok. in capitolul asta apare un personaj pe care i l-am promis lui Kitsune_Iris... sper ca e pe placul ei.
e un capitol, momentan, important pentru fic. so.. have fun reading.


Capitolul 6
Dezvaluiri


Unii spun ca timpul trece mult prea repede atunci cand te distrezi, altii spun ca trece al naibii de greu atunci cand te aflii in mijlocul unei mari dileme. Ceea ce e adevarat, fara a putea fi contestat, este ca timpul trece fara voia noastra si ca noi nu avea posibilitatea de a il opri in loc.
Sora a continuat sa se intalneasca cu prietenul sau, Maki, si sa ii spuna acestuia destul de multe detalii privitoare la relatia lui cu Shoichi, lucru ce nu trebuie neaparat sa fie considerat ca fiind bun. Shoichi a continuat sa iasa in oras impreuna cu roscatul, timpul petrecut impreuna crescand considerabil, continuand sa se sarute cu el si sa se distreze, insa mereu spunandu-i satenului ce se intampla intre cei doi. Rui incepea sa dezvolte noi prietenii pentru ca nu mai reusea sa petreaca atat de mult timp cu rozaliul pe cat o faceau inainte. Cei doi se intalneau la liceu, apoi vorbeau la telefon, dar nu mai ieseau impreuna, nici nu mai ramaneau dupa ore pentru a juca basket sau volei, totul parea sa se rezume doar la o simpla relatie de colegialitate.
Satenul petrecea din ce in ce mai multe seri doar gandindu-se la cat de singuratic se simtea fara Shoichi si Sora langa el. In timp ce el incerca sa isi ocupe timpul impreuna cu altii, Sora si Shoichi ieseau impreuna si se distrau, apoi se desparteau cu un sarut si se duceau la casele lor. Rui trebuia sa recunoasca, era intradevar gelos, dar nu se simtea in stare sa le spuna ca nu ii convine cat timp petrec impreuna. Din fericire pentru el, sau poate spre nefericirea lui, Maki era de aceeasi parere. Brunetul nu agrea deloc ideea, era chiar foarte ostil si ar fi dat orice ca relatia celor doi sa se zdruncine de la temelie.
Oricat si orice si-ar fi dorit fiecare, timpul si-a urmat cursul natural si doua saptamani au trecut de la prima intalnire a celor doi, a lui Sora si Shoichi. Nu au avut loc evenimente importante, ba mai ramasese si o saptamana si un pic pana la inceputul noului semestru, dar ca sa dovedeasca ca puterea sta in mainile ei, soartea le-a pregatit celor patru o lovitura de maestru.
Cei patru se aflau la o cofetarie, se pregateau sa se duca la Cafeneaua Visurilor pentru a o arata baietilor, dar Maki lipsea pentru ca acesta plecase pana la baie. Ceasca de ceai era inca fierbinte, aburul continua sa se ridice in aer, insa farfuriile pentru prajituri erau aproape goale. Soarele batea cu putere, ambii adolescenti isi beau al doilea suc rece, incercand sa reduca din caldura pe care o resimteau in timp ce roscatul incerca sa isi faca vant cu mana.
Zeci de grupulete mergeau pe strada, se indreptau fie spre parcuri fie spre bazin sau Cafenea, dar un anume grup si-a indreptat atentia spre cei trei ce se bucurau de o zi minunata.
Era una dintre putinele zile cand cei patru ieseau impreuna, pe o parte Rui era foarte fericit, pe de alta parte, nu era tocmai incantat de prezenta brunetului. Ceva inauntrul sau ii spunea ca acesta pune la cale ceva, dar nu reusea sa inteleaga ce anume. Din toti cei din grupul vesel ce trecea prin fata cofetariei, un baiat inaltut cu parul blond si ochii caprui si-a indreptat atentia spre roscat si a inceput sa zambeasca mult prea entuziasmat. Nu a anuntat ca pleaca, nici nu i-a facut semn cu mana barbatului, doar a alergat spre el si a sarit in bratele lui. Sora nu a reusit sa faca sau sa spuna nimic. Imediat dupa ce baiatul i-a sarit in brate si s-a asezat in poala lui, buzele acestuia le-au acaparat pe ale lui si au initiat un sarut pasional. Blondul si-a pus ambele maini pe dupa gatul roscatului, si-a lipit trupul de al acestuia, si a zambit multumit dupa ce s-a oprit din sarutat. Chipul roscatului ar fi fost numai bun de pus afis. In acel moment, Sora nu reusea nici sa vorbeasca, dar nici sa se miste.
- Cat ma bucur sa te revad! Ce zici, vii in noaptea asta la hotel pentru o partida? Mi-e cam dor de tine, imi lipseste pasiunea ta...stii tu, cea pe care o scoti la iveala cand esti beat. Daca ai timp, suna-ma. Am acelasi numar, a rostit baiatul, oferindu-i roscatului un ultim sarut pe buze, inainte de a se ridica si a intra in cofetarie pentru a se indrepta spre baie.
Blondul se aratase ingrozitor de multumit de reintalnirea sa, ba chiar fericit, de parca reintalnirea celor doi avea sa ii aduca un fel de satisfactie acuta.
Expresiile adolescentilor erau la fel de interesante si ingrijoratoare. Jena pe care amandoi o simteau pentru ca restul lumii vazuse scena, era cea care ii afectau cel mai putin. Rui era rosu la fata, nu putea simila inca idea ca verisorul sau fusese sarutat in plina zi, de un necunoscut total, intr-un mod nu tocmai prietenesc, dar incerca sa inteleaga de ce Sora nu a ripostat. Inima ii batea rapid, isi simtea venele pulsand, inghitea in sec desi tocmai bause suc, se uita la roscat cu o privire confuza si stupefiata, dar nu se simtea in stare sa comenteze sau sa intrebe ce tocmai s-a intamplat.
Rozaliul se simtea pacalit. Era acum evident ca Sora avea mult mai multa experienta in ceea ce priveste o relatie intre doi barbati, parea ca avuse cateva, si ca nu se eschivase in a se culca cu o alta persoana de acelasi sex. Shoichi realiza, mult prea tarziu, ca va trebui sa depaseasca limitele sarutului, ca va trebui sa se lase atins in locuri intime, sa il atinga pe roscat in locuri intime, si sa se culce cu acesta. Daca relatia lor avansa, cei doi aveau sa imparta acelasi pat, sa simta trupul gol al celuilalt, si sa devina mult prea intimi. Rozaliul nu simtea ca nu va fi in stare sa faca asta, i se parea doar un pic ciudat sa faca asta cu Sora, si se ruga sa nu fie nevoit sa o faca mult prea devreme.
Singurul care parea sa fie scutit de intreaga situatie era Maki. Cuvantul „parea” era cel mai potrivit. Brunetul era inca in baie cand blondul a intrat si a inceput sa spuna ca e bucuros ca l-a reintalnit pe Sora. Probabil crezuse ca nimeni altcineva nu il cunostea si ca poate vorbi deschis despre acesta chiar daca in baie erau mai multi barbati. Evident, Maki a auzit si s-a simtit nevoit sa intrebe despre ce e vorba. Ceea ce ii spusese roscatul despre actiunile sale pe timp de bautura erau confirmate tocmai de sursa, dar ultima intrebare a blondului a fost cea care l-a facut pe brunet sa se amuze.
„ Il vrei si tu?” continua sa se repete in mintea lui Maki chiar si dupa ce acesta s-a intors la masa. Sora era rosu la fata, incredibil de rusinat, nestiind ce se zica sau cum sa explice cele intamplate. Rui era nervos, sictirit de ceva anume desi nici el nu reusea sa spuna clar ce era acel ceva anume in timp ce Shoichi inca incerca sa se convinga ca nu va trebui sa se culce prea curand cu roscatul. Chiar daca fiecare dintre ei simtea ceva diferit, toti trei au gandit aceeasi intrebare, dar numai unul a respins-o total. „ Cum ar fi daca m-as culca cu Sora?” a fost intrebarea care l-a facut pe brunet sa ranjeasca, pe rozaliul sa se inroseasca si pe saten sa se cutremure din toate incheieturile.
- Esti bine? s-a auzit vocea satenului, minute mai tarziu. Cei patru au pornit pe drumuri diferite, Maki s-a dus la spital pentru a isi vedea tatal legat de o mica afacere, Shoichi preferase sa se duca acasa in loc sa mearga la Cafeneaua Visurilor, doar Rui mergea inca langa roscat, tacut, dar gandindu-se la cele intamplate.
- Hm..., a murmurat roscatul, incapabil sa spuna mai mult.
- Cred ca ar trebui sa vorbesti despre asta. Nu am fost singurul socat.
Sora s-a oprit pe trotuar s si-a indreptat privirea spre verisorul sau. Satenul nu glumea si nici nu isi batea joc de el, nu il dispretuia ci incerca sa il inteleaga. Barbatul a oftat usor amuzat de reactia lui Rui, apoi i-a promis acestuia ca va vorbi despre asta de indata ce ajung acasa.
Baiatul si-a salutat mama, a sarutat-o pe obraz, apoi a urcat la etaj si s-a dus direct in camera sa. Sora a ramas la capatul scarilor, cu mana pe balustrada, incercand sa prinda curaj sa urce la etaj pentru a vorbi cu varul sau.
- S-a intamplat ceva? a intrebat femeia, usor nedumerita de ce roscatul ezita in a urca scarile. Roscatul nu i-a raspuns imediat, si-a ridicat privirea doar dupa ce a auzit-o adaugand numele lui Rui, dar a continuat sa ramana tacut.
- Matusa, stiu ca nu ai incredere in mine, dar simt ca ma sufoc. Nu pot dovedi ca sunt capabil sa am grija de Rui decat daca imi dai ocazia. Daca ma supraveghezi in mod continuu si ma fortezi sa stau departe de el, nimic bun nu se poate intampla. Chiar nu merit putina incredere?
Femeia s-a uitat neincrezatoare la roscat, apoi i-a spus ceva ce avea sa il faca sa doreasca sa ajunga cat mai repede la etaj. Barbatul a urcat scarile in graba, s-a dus mai intai in camera sa pentru a se schimba, apoi s-a indreptat spre camera verisorului sau.
Rui statea in pat, cu picioarele incrucisate, intr-o pozitie de yoga destul de cunoscuta, cu ochii inchisi, de parca medita asupra unui lucru. Sora a ramas in tocul usii, a ciocanit usor in lemn pentru a isi faca prezenta simtita, apoi s-a apropiat de birou, a tras scaunul aproape de pat si s-a asezat pe el. L-a intors cu speteaza spre baiat, apoi a incalecat scaunul si si-a lasat capul pe brate.
- Chiar vrei sa stii? a intrebat acesta, usor confuz, nesigur si rusinat.
- Daca nu imi spui mie...va trebui sa ii spui lui. E in regula daca nu imi zici mie, dar macar el merita o explicatie, nu crezi? a raspuns satenul, continuand sa isi tina ochii inchisi.
- Numele lui e Tayo. L-am cunoscut intr-un oras si am inceput sa ne intalnit la petreceri. Intr-o seara, m-am imbatat atat de tare incat el a trebuit sa ma care pana la hotelul unde eram cazat. Nu stiu cum exact, dar m-a sarutat, l-am sarutat...si ne-am culcat impreuna. Am ignorat intamplarea mai ales dupa scuza pe care mi-a spus-o asa ca am continuat sa ies cu el fara sa imi dau seama. O saptamana mai tarziu, trupul meu a inceput sa reactioneze instinctiv la atingerile lui. Daca sunt beat, am tendinta sa il sarut pe oricare ma atinge si sa ma culc cu el.
Tonul folosit de roscat pentru a relata cele intamplate era serios. Nu inventa lucrurile pe moment si nici nu ascundea cele intamplate de verisorul sau. Insasi expresia de pe chipul lui arata ca barbatul e sincer si nu avea chef de glume. Satenul si-a deschis ochii, si-a aruncat privirea spre verisorul sau, apoi a inceput sa isi priveasca cearceaful de pe pat.
- Sora, stiu ca sunt persoane care saruta oameni atunci cand se imbata, altii care incep sa tipe sau sa planga, chiar sa si rada, dar de persoane bete care fac sex...nu! a concluzionat baiatul, oftand usor.
- Chiar crezi ca as glumi pe seama asta?! a intrebat roscatul, revoltat de neincrederea baiatului, ridicandu-se in picioare si asezand scaunul la locul lui.
- Nu, probabil ai fost o victima a circumstantelor, dar baiatul ala e sub orice limita. Pentru binele tau si al lui Shoichi... te rog sa nu il mai vezi pe „Tayo”.
Rui era acum cel serios. Nu clipea, se uita fix in ochii celui din fata lui, chipul sau parea incremenit, dar serios, intreaga atmosfera din incaperea parea a fi mult prea serioasa pentru cineva ca el.
Sora a dat din cap in semn ca e de acord, a rasuflat usurat ca a putut sa isi ia o povara de pe suflet, a inceput sa mearga spre usa, apoi s-a intors spre saten si i-a multumit. Dupa ce roscatul a parasit camera varului sau, acesta a oftat adanc.
- Serios acum, cine poate face sex atunci cand e beat? a intrebat acesta, usor retoric, dar si curios. Sora de acum nu era acelasi cu cel pe care il cunostea el si descoperirea asta il ranea pe saten.
Acest Sora era mult mai matur, avea o viata a lui, gandea si actiona intr-un anumit fel, se ducea la petreceri si se imbata, chiar se culca cu cei de acelasi sex si avea o relatie cu cel mai bun prieten al verisorului sau. Rui nu se simtea dezamagit de ceea ce ajunsese roscatul ci doar strain. Nu il cunostea deloc pe acest barbat, nu semana deloc cu roscavanul care il scotea mereu din incurcaturi, era cineva diferit si greu de abordat, o persoana cu totul noua.
Pe cand Rui se simtea derutat, barbatul inspira adanc si rasufla linistit. Singura persoana caruia ii mai marturisise cele intamplate era Maki, dar nu se asteptase la un astfel de raspuns din partea cuiva din familie. Una era ca prietenii sa fie aproape de tine, alta ca un membru al familiei sa nu te critice si sa te accepte pentru ceea ce esti.
Sora se simtea transpirat, incomod in hainele pe care le purta asa ca le-a scos si a decis sa faca un dus. Ajuns in fata oglinzii, a observat picaturi de transpiratie curgand pe piept pana la abdomen, apoi facandu-si culcus in boxerii pe care ii purta. Nu a realizat imediat ca au inceput sa se incalzeasca si sa ii curga sudorile, nu se asteptase ca o simpla discutie cu Rui sa faca asta, dar oglinda nu mintea. Chipul sau era usor palid si inca incordat, muschii corpului la fel, era tot numai o apa si ceva in privirea sa nu era tocmai normal. Irisul ochilor parea a fi acum colorat pe jumatate in albastru si pe jumatate in verde, cele doua culori combinandu-se perfect, creand un adevarat vartej. Candva, cineva a spus ca ochii reflecta cel mai bine sentimentele unei persoane si acea persoana avea probabil dreptate. Desi nu reusea sa inteleaga de ce, roscatul se simtea confuz, linistit, nervos, dar si nerabdator, combinatie de sentimente ce ii facea inima sa ii bata intr-un mod dureros.
Nu anticipase reintalnirea cu blondul, de fapt il stersese complet din mintea lui. S-a concentrat atat de mult pe intoarcerea acasa si pe relatia in plina desfasurare incat a uitat ca in viata lui a existat o astfel de persoana, ca el a facut astfel de lucruri si ca trecutul oricand il poate ajunge din urma. Tayo a reusit sa ii starneasca o noua gama de sentimente, ceea ce il speria pe roscat.
Dupa cele intamplate, era nevoit sa ii explice si rozaliului situatia si sa ii marturiseasca fapta sa indecenta. Avea sa ii spuna noului sau iubit ca din pura betie s-a culcat cu un strain, nu numai o data ci de mai multe ori, si ca de abia atunci si-a dat seama ca poate avea o relatie si cu un baiat. Urma sa marturiseasca ca sexul persoanei iubite nu conta, ca putea fi un barbat sau o femeie, si sa incerce sa il convinga pe Shoichi sa nu se creada folosit. Trebuia sa il asigure pe acesta ca intentiile sale erau bune, ca se simtea intradevar bine in preajma rozaliului, ca vrea sa fie alaturi de el.
Maki nu avea sa il judece niciodata, chiar daca ar fi fost prezent la scena. El stia de Tayo si de cele intamplate si nu ii reprosase nimic roscatului. Brunetul era stalpul de sprijin al lui Sora, singurul pe care credea ca se poate baza oricand si ca va fi mereu de partea lui. Il putea convinge pe Shoichi ca vrea sa fie cu el, il putea pastra pe Maki in calitate de cel mai bun prieten, dar trebuia sa traiasca cu ideea ca poate verisorul sau il condamna tacut si nu ii spune adevarata sa parere.
Sora a invartit robinetul de la dus si a deschis apa, lasand-o pe aceasta sa curga in interiorul cabinei chiar daca el nu intrase inca. Statea sprijinit cu mainile de peretii micii incaperi, nu reusea sa isi indeparteze privirea de la gresia cu model in sah si trecea de la un gand rau la un altul.
Un fior i-a trecut prin sira spinarii si s-a indreptat spre ceafa, facandu-l pe barbat sa tresara si sa revina la realitate. Roscatul si-a dat boxerii jos, a intrat in cabina de dus si si-a lasat trupul sa fie alintat de caldura apei.
Chiar daca isi continua viata si isi facea noi prieteni sau se indragostea, trecutul tot avea sa fie o realitate dureroasa si sa il bantuie pentru restul vietii. Nu putea schimba ce s-a intamplat in trecut, nu putea nici sa isi ceara scuze fara a ii reaminti satenului de cele intamplate, era imposibil sa o stearga din memorie, dar putea invata din ea. Roscatul a invartit robinetul in directia opusa, lasand un val de apa rece sa ii acopere corpul, apoi si-a ridicat privirea spre tavan, totul numai pentru a ofta adanc si a decide ca apa calda doar il putea tortura mai mult in timp ce cea rece il putea calma.
Nu isi putea scoate din minte cuvintele matusei sale. Asteptase cu adevarat o ocazie prin care sa isi poata dovedi loialitatea si atasamentul fata de Rui. Dorea sa arate ca il poate proteja pe baiat, ca acesta se poate simti in siguranta in preajma sa, ca nu intentioneaza sa il raneasca sau sa ii distruga viata. De ce ar fi vrut sa faca asta? Tinea la Rui intr-un mod in care nu mai tinea la nimeni altcineva. Satenul era poate cea mai importanta persoana din viata lui si ar fi fost stupid din partea sa sa doreasca sa il raneasca. Gandul il tortura din ce in ce mai tare. Avea sa primeasca intocmai ce a cerut, mult mai devreme decat se astepta si era acum nevoit sa isi demonstreze sinceritatea. Matusa sa ii oferea ocazia perfecta pentru a sta in preajma satenului si era momentul sa accepte provocarea.
Fraza rostita de aceasta nu ii putea iesi din minte, nu conta ce facea, cu cine vorbea sau cat se straduia sa se gandeasca la altceva.
„ Peste aproximativ o luna, mai mult sau mai putin, atat eu cat si Toru, vom fi plecati. Slujba ne obliga sa stam departe de casa pentru doua saptamani. Sora, in acele doua saptamani ai ocazia sa demonstrezi ceea ce iti doresti. E alegerea ta. „
[Imagine: sigbylis-2.png]
From time to time, we all have to write our own blank page.


_______________________________________________________________



Răspunsuri în acest subiect
RE: In familie (yaoi, shounen-ai) - de MaDyY - 26-05-2009, 10:14 AM
RE: Sa ramana intre noi "In familie "(yaoi, shounen-ai) - de Dark~Melody - 08-06-2009, 07:21 PM
RE: Sa ramana intre noi "In familie "(yaoi, shounen-ai) - de Dark~Melody - 09-06-2009, 09:36 PM
RE: Sa ramana intre noi "In familie "(yaoi, shounen-ai) - de Lithium-Angel - 12-06-2009, 02:33 PM
RE: Sa ramana intre noi "In familie "(yaoi, shounen-ai) - de Psychedelic N - 12-06-2009, 06:12 PM
RE: Sa ramana intre noi "In familie "(yaoi, shounen-ai) - de Psychedelic N - 13-06-2009, 05:23 PM
RE: Sa ramana intre noi "In familie "(yaoi, shounen-ai) - de iluzie optica - 19-06-2009, 10:08 PM
Update (16+) Continuarea - de Lithium-Angel - 03-07-2009, 08:54 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Ramane intre noi doi ? Natsuru 14 9.134 13-08-2013, 11:15 AM
Ultimul răspuns: hiimera
  [Naruto] Intre vant si umbre... hero1hero 11 8.477 12-08-2012, 04:09 PM
Ultimul răspuns: hero1hero
  Intre viata si moarte + 16 *Piersicuta 2 3.377 01-07-2012, 02:00 AM
Ultimul răspuns: *Piersicuta
  Iubire intre demoni[+18] ♥FallenAngel♥ 16 11.971 12-09-2011, 09:57 PM
Ultimul răspuns: ♥FallenAngel♥
  Iubire intre doi Akatsuki Risa Koizumi 67 45.545 13-06-2011, 11:35 AM
Ultimul răspuns: Madalovenar
  Intre doua paralele Ymequa 8 4.686 10-04-2011, 05:40 PM
Ultimul răspuns: Flash
  Intre vis si realitate CandyGirl 8 4.644 22-03-2011, 05:35 PM
Ultimul răspuns: CandyGirl
  Viata intre doua paralele Aira 3 3.586 23-01-2011, 02:05 AM
Ultimul răspuns: Daria v2
  Intre razbunare si iubire uselessHope 7 5.396 31-10-2010, 01:12 PM
Ultimul răspuns: Marina.
  Intre bine si rau Neith 40 19.305 05-09-2010, 03:34 PM
Ultimul răspuns: Yuki Onna


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)