Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Trandafirul de foc

Cap9: Unde-i Lexi!!!

dap stiu ca cam intarziat, dar de acum o sa postez mai des capitolele noi poopz:*:*:*

Pe la ora pranzului au sosit acasa si fratii lui Lexi. Acestia inca nu stiau nimic despre rapire, caci in tot acest timp au avut telefoanele in bagaje. Au intrat in casa si au inceput sa strige entuziasmati:
-Lexi! Leeeex!!?Surioaraaa? Lexi am ajuuuns! baietii erau dezamagit.
-Oare pe unde umbla ametita asta, Mike? se planse Rock pe un glas copilaros, intrand in camera lui si incepand sa-si desfaca bagajul. Din capatul scarilor blondul raspunse calm:
-Probabil ca este la piscina, sau la cantina...cand fu intrerupt brutal de vocea impetuasa a roscatului:
-Probabil ca a fost rapita si sechestrata de T-age! tuna scurt aratand ca-si gasise mobilul si citea sms-ul de la satena. In momentul acela Mike cobori scara in viteza si se uita la telefonul lui Rock, apoi cei doi cautara mobilul blondului. Acesta continea acelasi mesaj ingrijorator.
Baietii au pus la cale un plan, dar pentru inceput trebuiau sa se prefaca ca nu stiau nimic si sa astepte cateva zile. Zile in care sa-si inroseasca telefoanele incercand sa o sune pe Lexi.
Baietii facusera cate un dus apoi se imbracara in haine curate si se asezasera pe canapea la televizor, incercand sa-si mascheze sentimentele de iritare fata de neputinta lor, cand o voce impunatoare ii facu sa tresara:
-Salutare fratilor! Mi-ati lipsit, cum a fost concursul? spuse T-age entuziast. Baietii se uitara cu presupusa curiozitate spre scari asteptandu-se sa vada pe cineva care spre disperarea lor nu aparu, apoi incepu teatrul:
-Hei, frate, zise Mike in timp ce isi imbratisa pritenul. Unde-i sor`mea?
-Dap! Unde-i Lexi? spuse si Rock pe un ton copilaros si dulce.
La auzul acestor intrebari brunetul incepu sa se agite incercand sa se abata de la subiect:
-Eh! A avut ceva treaba acasa. Acu lasati asta si povestiti-mi cum a fost? Ce premii ati luat?
-Pai, sincer, a fost bine! Eu am luat locul intai la proba de “ Sarituri peste obstacole”, iar Mike a luat premiul intai in cursa de viteza. se mandri roscatul pe vocea lui copilaroasa incercand totodata sa-si ascunda mania, dar si sa-l calmeze pe Mike care mai avea putin si parea ca explodeaza.
─ Ei bine, ma bucur pentru voi! Acum hai sa mancam ceva ca s-a facut seara, plus ca trebuie sa-mi dati niste detalii despre cum aratau concurentele.
La cantina cei trei au tot stat si au povestit pana cand T-age fu lovit de grija, isi aminti ca uitase cu desavarsire sa-i duca masa lui Lexi. Asa ca spuse ca are ceva de facut, lua o tava cu mancare si disparu pe usa cladirii. Abia cand baiatul se intoarse fara tava, blondul isi dadu seama ca T-age fusese cu mancare la surioara lui. Ceea ce ii inspira un plan. Dar in seara aceea nu putea decat sa astepte. Se duse la cabana si intra la dus, lasa ca apa fierbinte sa-i relaxeze trupul si sa-l calmeze. Iesi din baie infasurat cu un prosop bleomarin in jurul taliei. Dupa ce se imbraca cu un tricou gri si o pereche de pantaloni scurti de aceeasi culoare, se aseza pe patul din camera fetei asteptand ca fratii lui sa adoarma. Se uita pe geam la reflectia lunii in lac, pana cand nu se mai auzi nici un zgomot. Se incalta cu adidasii lui Puma gri si evada pe geam.
Alerga disperat spre marginea taberei, avand la el o lanterna si telefonul mobil. Era hotarat sa caute locul unde se afla Lexi, trebuia sa se greabeasca nu-si dorea ca sora lui sa pateasca ceva, mai ales ca Mike il cunostea destul de bine pe T-age si stia de ce era acesta in stare.
Blondul cauta cu disperare acel loc unde se afla inchisa fata, dar fara succes
caci spre dimineata se dadu batut. Obosit, dezamagit si nervos pe propria lui neputinta, se indrepta spre cabana intrand pe unde plecase si adormind dezvelit pe patul surorii lui.
In tot acest timp Lex fusese ocupata cu cartea pe care nu mai avea mult si o termina de citit, dupa ce observa ca T-age intarziase cu cina ei, fata realiza ca fratii ei ajunsesera acasa, asa ca acum era cuminte si astepta rabdatoare gandind: “ Sper ca Mike si Rock au ajuns si ca au vazut sms-urile, stiu sigur ca intr-o saptamana o sa ies de aici. Desi am crezut ca o sa mor sau o sa innebunesc aici, incep sa ma obijnuiesc plus ca, cartea asta e mai buna decat credeam. Tare as vrea ca T-age sa se razgandeasca, imi place de el foarte mult, dar sunt prea orgolioasa ca sa fac ce spune el, daca imi da drumul poate ca vom fi impreuna pana la finalul verii. Neah, oricum nu prea cred, raman oricum la deviza mea: Singura, libera fara obligatii drgostea nu exista.” si fata zambea fals in timp ce reincepu sa citeasca din carte.
Dar zilele treceau repede, in timp ce Mike si Rock incercau sa-l urmareasca pe T-age sa vada unde duce mancarea, ca sa o gaseasca pe Lexi, ea incepuse sa-si piarda sperantele. Blondul inca isi pierdea noptile cautand pe cont propriu, fara prea mult succes, ceea ce il facuse sa fie din ce in ce mai suparat si mai irascibil.
Mai era o singura zi si se facea o saptamana de cand satena era “plecata” din tabara, aceea urma sa fie ziua decisiva pe care toti o asteptau cu mare frica, dar si cu placere caci T-age avea de gand sa-si puna in final maretul plan in aplicare.Desi fata care simtise ca ceva avea sa se intample era perspicare si usor paranoica, la fel ca si fratii ei.
[Imagine: 641488.jpg]
^_^Oh tu dulcele meu tiran... oare cand vei intelege ca "te iubesc"...^_^

Răspunsuri în acest subiect
Trandafirul de foc - de Aiumy - 03-05-2009, 02:06 PM
RE: Trandafirul de foc - de Mabel - 03-05-2009, 09:15 PM
RE: Trandafirul de foc - de Aiumy - 03-05-2009, 10:14 PM
RE: Trandafirul de foc - de Aiumy - 04-05-2009, 10:41 PM
RE: Trandafirul de foc - de Aiumy - 08-05-2009, 06:16 PM
RE: Trandafirul de foc - de Yuki4ever - 08-05-2009, 06:35 PM
RE: Trandafirul de foc - de Aiumy - 08-05-2009, 11:03 PM
RE: Trandafirul de foc - de Yuki4ever - 09-05-2009, 10:34 AM
RE: Trandafirul de foc - de Aiumy - 15-05-2009, 11:16 PM
RE: Trandafirul de foc - de Aiumy - 24-05-2009, 12:41 PM
RE: Trandafirul de foc - de ~~YuRa~~ - 24-05-2009, 02:20 PM
RE: Trandafirul de foc - de sakura_alexutza - 28-05-2009, 12:32 AM
RE: Trandafirul de foc - de Aiumy - 28-05-2009, 05:45 PM
RE: Trandafirul de foc - de Aiumy - 30-05-2009, 01:31 AM
RE: Trandafirul de foc - de Aiumy - 05-07-2009, 01:03 AM
RE: Trandafirul de foc - de Alisia-chan* - 05-07-2009, 04:15 PM
RE: Trandafirul de foc - de Tox - 03-08-2009, 11:18 PM
RE: Trandafirul de foc - de Aiumy - 20-09-2009, 11:17 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Yaoi] Ingerul Negru si Trandafirul Mortii PervyTeoYaoi_Shinee 43 29.618 06-07-2013, 10:22 PM
Ultimul răspuns: Loli Ari
  Trandafirul inecat in spini[terminat] Kimera 66 41.187 12-07-2012, 02:03 AM
Ultimul răspuns: NiceBlueExorcisist
  Trandafirul destinului *Black~~Heart* 7 6.624 01-07-2011, 08:13 AM
Ultimul răspuns: Maria
  Ingerul Negru si Trandafirul Mortii PervyTeoYaoi_Shinee 1 2.854 21-03-2011, 09:30 PM
Ultimul răspuns: PervyTeoYaoi_Shinee
  Trandafirul albastru Hope:) 1 2.504 02-01-2011, 02:49 AM
Ultimul răspuns: Akie
  Trandafirul. Elixirul vietii Maybe. 0 2.207 09-10-2010, 01:04 AM
Ultimul răspuns: Maybe.
  Trandafirul Mortii What's my NaMe?? 3 4.758 12-03-2010, 04:55 PM
Ultimul răspuns: angeliqueVampire
  Trandafirul de casmir ♥Belle-Chan♥ 1 3.891 13-01-2010, 09:31 AM
Ultimul răspuns: Ayko
  Trandafirul negru al razbunarii [+18] Hitman 2 4.814 31-01-2009, 12:46 PM
Ultimul răspuns: Hitman
  Trandafirul negru(o poveste cu Sasuke) Ryuu 9 8.130 09-11-2008, 07:40 PM