Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Trandafirul de foc

Cap 4: Orgolii

Era prima dimineata a lui Lexi in tabara, lua micul dejun in cantina care era atat de moderna incat avea sezatia continua ca se alfa in cantina scolii ei, dar inca pastra ceva aparte o nuanta de originalitate din cauza ca era construita in intregime din lemn. Dupa aceea dimineata plina de evenimente Lexi sorbea zgomotos dintr-o ceasca de lapte in timp ce manca unul dintre sandwich-urile pregatite de Mike, pentru ca la cantina toti trebuiau sa-si faca de mancare, deoarece tabara ducea o politica care sa ajute la dezvoltarea simturilor de raspundere ale tinerilor.
─Ei deci??? spuse Mike zambind complice.
─Ei deci daca ma intrebi despre aseara, atunci voi vorbi deschis, sper ca nu ti-ai facut o impresie gresita, dar de cand te-am vazut te consider fratele pe care nu l-am avut niciodata si ochii tai albastrii imi dau un sentiment de siguranta si ma linistesc. Asta a fost prima noapte in care am putut sa dorm fara tipete si fara cosmaruri a fost bine era cald si cinava ma strangea in brate.
─Imi pare bine, pentru ca daca te-ai fi indragostit de mine ar fi fost o problema foarte mare, plus ca m-am decis de acum inainte esti sora mai mica pe care nu am avut-o nicodata, voia avea grija de tine si orice problema ai vin-o si spune-mi fara sa-ti fie frica sau rusine.
─Esti un vis, o sa incep sa-ti povestesc despre mine cate ceva...fata inceu sa povesteasca cum era ea: o adolescenta simpla, dar era cunoscuta in tot liceul ca si in generala drept “Regina de Gheta” nu avusese nici-un iubit deoarece era foarte dura, iar prietenele ei pareau sa ii fie slujitoare gata sa sara sa-i indeplineasca orice dorinta, desi o barfeau pe la spate. A fost intotdeauna singura si s-a descurcat pe cont propriu si prietenele ei o susutineau doar pentru a avea protectie in liceu, dar in fata lui recunostea ceea ce nu o sa mai recunoasca in fata nimanui, plangea mult si o durea faptul ca nimeni nu tinea cu adevarat la ea. Printii ei erau mereu ocupati cu fratele ei mai mic sau cu afaceri important caci ea a fost mereu o “fata de bani-gata” desi era foarte modesta si cheltuia majoritatea banilor pe carti si nu pe haine de firma si accesorii inutile. Nu era o petrecareata si ii placea mult sa fie singura si sa citeasca, avea o singura slabiciune iubea animalele si cel mai bun prieten al ei era un golden retriever pe nume Luky. Si acum il gasise pe el si stia sigur ca acesta va fi tot ce si-a dorit vreodata.
─Da e trista povestea ta,dar jur ca eu nu o sa te tradez si nici nu o sa te dezamagesc, iar acum ceva despre mine...la randul lui Mike povesti ca totul incepea cu doi baieti care i-au fost prezentati ca fiind fratii lui si erau nedespartiti mergeau impreuna la scoala, manacau impreuna, dormeau impreuna faceau totul impreuna. Mai tarziu a aflat ca ei faceau parte dintr-o categorie de lorzi asa ca aveau o traditie: in fiecare generatie trebuie sa se nasca in acelasi an trei copii de sex masculin, acestia vor fi crescuti ca fratii pana la maturitate unde vor duce mai departe traditia si afacerile famililor, aceasta era singura regula a acestei clase sociale, care de altfel era si proprietara taberei. Desi erau fii unor oameni extrem de importanti fusesera crescuti modest si invatati sa fie oameni simplii. Dupa un timp au inceput sa traiasca departe de familiile lor si verile le petreceau in tabara, iar acum gasise ce voia de mult timp un suflet care sa-l inteleaga cineva pe care sa se poata baza si care sa aiba nevoie de el, simtise de la inceput cum infloreste in el un nou sentiment unul care umplea golul din inima lui facand-o sa creasca si sa bata cu putere.
─Da stiu ce zici, dar trebuie sa ma suporti intr-un fel caci uneori sunt atat de orgolioasa incat mai bine ma omori decat sa-mi calc pe orgoliu.
─Voi fi tolerant cu asta, acu hai sa vedem ce s-a rezolvat acasa. si cei doi plecara entuziasmati spre casa, si nici nu reusi fata sa intre bine pe usa cand o voce teribil de perversa strica toata atmosfera dintre cei doi frati:
─E papusa, iti place?! Am facut curat ca dimineata pareai un pic cam sensibila la dezastre, dar oricum obisnuieste-te asa va fi mereu.....ranji plin de orgoliu T-age
─Papusa sa le zici la curvele tale, ai inteles Mister ingamfare, si stai tu calm ca de acum inainte casa va arata luna si bec cat timp sunt eu aici. si fata urca victorioasa sus pe scari, lasandu-si adversarul “lovit sub centura” sa se recupereze. Era prima data cand observa in intregime etajul: pereti aveau aceeasi nuanta calda de portocaliu-piersica, numai ca de data aceasta pe partea stanga se gasea o canapa mare cu doua fotolii si in fata ei trona o mica masuta de sticla si un LCD urias si toata camera avea ferestre uriase si acelasi parchet maro.Apoi intra in camera ei pe care o obserava cu atentie, era imbracata intr-o culoare foarte calda lila. Peretele din stanga se transformase intr-un mic dressing dintr-un pal de culoarea camerei, apoi pe peretele drept se alfau o fereasta imensa, si o usa din sticla ce dadea intr-un balcon in aer liber, iar in fata ei se afla o mare biblioteca in cadrul careia se gasea si un birou pe care se afla un laptop identic cu cel al lui Rock doar ca acesta i se parea vulgar avand o culoare roz aprins, se apropie mai apoi de usa care dadea in balcon si observa cu atentie perdeaua lila de matase cu un model subtil de frunze pururi si draperia de plus mov, desi i se pare totul mult prea mov remarca podeaua dintr-un parchet alb, patul alb cu baldachin dintr-un material de matase alba-transparenta, cu lenjerie lila si tavanul tot alb care faceau totul sa se imbine perfect. Se indrepta in pasi de dans spre valizele aruncate pe podea si dupa ce le aduna deschise usile dressing-ului pentru a-si aranja hainele, dar fu surprinsa de oglinzile imense de pe interiorul usilor. Dupa ce-si aranja toate hainele iesi vijelios pe usa strigand dupa Mike sau Rock pentru a-i pune valizele pe raftul de sus al dressing-ului, cand cineva o prinse de mana lovind-o cu putere de perete si imobilizand-o razand:
─Orgolioasa ai!?
[Imagine: 641488.jpg]
^_^Oh tu dulcele meu tiran... oare cand vei intelege ca "te iubesc"...^_^

Răspunsuri în acest subiect
Trandafirul de foc - de Aiumy - 03-05-2009, 02:06 PM
RE: Trandafirul de foc - de Mabel - 03-05-2009, 09:15 PM
RE: Trandafirul de foc - de Aiumy - 03-05-2009, 10:14 PM
RE: Trandafirul de foc - de Aiumy - 04-05-2009, 10:41 PM
RE: Trandafirul de foc - de Aiumy - 08-05-2009, 06:16 PM
RE: Trandafirul de foc - de Yuki4ever - 08-05-2009, 06:35 PM
RE: Trandafirul de foc - de Aiumy - 08-05-2009, 11:03 PM
RE: Trandafirul de foc - de Yuki4ever - 09-05-2009, 10:34 AM
RE: Trandafirul de foc - de Aiumy - 15-05-2009, 11:16 PM
RE: Trandafirul de foc - de Aiumy - 24-05-2009, 12:41 PM
RE: Trandafirul de foc - de ~~YuRa~~ - 24-05-2009, 02:20 PM
RE: Trandafirul de foc - de sakura_alexutza - 28-05-2009, 12:32 AM
RE: Trandafirul de foc - de Aiumy - 28-05-2009, 05:45 PM
RE: Trandafirul de foc - de Aiumy - 30-05-2009, 01:31 AM
RE: Trandafirul de foc - de Aiumy - 05-07-2009, 01:03 AM
RE: Trandafirul de foc - de Alisia-chan* - 05-07-2009, 04:15 PM
RE: Trandafirul de foc - de Tox - 03-08-2009, 11:18 PM
RE: Trandafirul de foc - de Aiumy - 20-09-2009, 11:17 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Yaoi] Ingerul Negru si Trandafirul Mortii PervyTeoYaoi_Shinee 43 29.618 06-07-2013, 10:22 PM
Ultimul răspuns: Loli Ari
  Trandafirul inecat in spini[terminat] Kimera 66 41.187 12-07-2012, 02:03 AM
Ultimul răspuns: NiceBlueExorcisist
  Trandafirul destinului *Black~~Heart* 7 6.624 01-07-2011, 08:13 AM
Ultimul răspuns: Maria
  Ingerul Negru si Trandafirul Mortii PervyTeoYaoi_Shinee 1 2.854 21-03-2011, 09:30 PM
Ultimul răspuns: PervyTeoYaoi_Shinee
  Trandafirul albastru Hope:) 1 2.504 02-01-2011, 02:49 AM
Ultimul răspuns: Akie
  Trandafirul. Elixirul vietii Maybe. 0 2.207 09-10-2010, 01:04 AM
Ultimul răspuns: Maybe.
  Trandafirul Mortii What's my NaMe?? 3 4.758 12-03-2010, 04:55 PM
Ultimul răspuns: angeliqueVampire
  Trandafirul de casmir ♥Belle-Chan♥ 1 3.891 13-01-2010, 09:31 AM
Ultimul răspuns: Ayko
  Trandafirul negru al razbunarii [+18] Hitman 2 4.814 31-01-2009, 12:46 PM
Ultimul răspuns: Hitman
  Trandafirul negru(o poveste cu Sasuke) Ryuu 9 8.130 09-11-2008, 07:40 PM