Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Dragostea poate fi fatala

Asa...se apre ca am fani infocati....(se cunosc ei)
O noua propunere.Viitoarea conducatoare...

Timpul trecea incet.Pentru Sakura, fiecare secunda parea o eternitate greu de suportat.Nu intelegea de ce, insa cat statea cu alte persoane dorul de brunet ii disparea putin cate putin.
La antrenamente se descurca foarte bine, dupa spusesele lui Itachi.Insa noaptea, cand ramanea singura numai cu gandurile ei, durerea incepea sa se mareasca.Se tot intreba de ce in loc sa se stinga acea flacara de iubire pentru brunet, se aprindea tot mai tare.
Ii era frica.Ii era frica, poate, de reactia lui atunci cand va afla de Itachi, atunci cand va afla ca razbunarea lui nu va mai avea rost.Dar cand va afla ca ea este eleva lui?Ce reactie va avea?Aceste intrebari nu-i dadeau pace fetei.
"A trecut o jumatate de an, si totusi parca...a trecut o eternitate.Cand imi petrec timpul cu prietenii parca timpul trece mai usor, insa cand vine naptea...parca vine timpul sa sufar.Sa plang neicetat.Si totusi de ce?El nici macar nu m-a observat niciodata.Si eu sufar degeaba fara sa ma vada nimeni."gandea rozalia privind luna.
A doua zi venise repede.In camera Sakurei se putea auzea un cantec minunat al unei pasari albe.Rozalia se trezi somnoroasa.Se fraca la ochji, dupa care merse pe balcon.Mica pasare se aseza pe degetul fetei inmanandu-i un biletel ce parea a fi de la Tsunade.
Dupa ce isi indeplini misiunea pasare alba ca neaua isi lua zborul spre turnul lui hokage.
Prin acel biletel, blonda o chema pe Sakura de urgenta la ora 11:00 la biblioteca.Pentru ca era ora noua, fata se dezmorti incet si merse pentru a-si face siesta de dimineata.Isi lua haine pe care si le alesese impreuna cu prietena ei, Temari, si merse pentru a lua micul de jun.
Doica ei murise cu trei luni in urma, asa ca fata ramasese mai singura.Isi pregati micul de jun si manca.
Mai avea o jumatate de ora la dispozitie, insa hotari sa mai citeasca ceva.Mai avea putin de citit din jurnalul lui Sasuke.In loc sa o mai lamureasca cat de cat pe fata, jurnalul facuse doar sa o bage in ceata si mai mult.Singura solutie, acum, era doar sa-l intrebe.Insa cum sa-l intrebe?Cand a plecat l-a intrebat doar unde merge si i-a raspuns ca nu e treaba ei.
Jumatatea de ora ramasa trecuse si ea, iar acum era timpul sa mearga la biblioteca.Intra in marea incapere plina cu carti mari, mici, groase sau subtiri toate prafuite neatinse de ceva timp.
Tsunade o use in spatele bibliotecii.Un dulap mare in care erau carti groase si prafuite.Poate neatinse niciodata deoarece ele ascundeau istoria, secretele, puterile si slabiciunile fiecarui popor in parte.Din toate, blonda alese cartea din mijlocul tuturor.
O puse pe masa, o sterse de praf, apoi o deschise.Acea carte nu era despre un popor anume, ci despre alianta Konohai cu un alt popor.Sakura citi doua pagini si deja intelesese.
Konoha se infiintase cu ajutorul unui alt popor neprecizat inca in carte.Se pare ca acel popor avea aceleasi legi ca si clanul Phonix.Numai fetele puteau conduce.Hokage a ramas dator acelui popor cu un lucru de care vor avea nevoie.Aceasta indatorire ramasese din hokage in hokage pana acum.
-Si despre ce popor este vorba?intreba fata uimita de ceea ce aflase.
Tsunade nu spuse nimic ci dadu pagina cartii.Ceea ce scria acolo era imposibil pentru mintea Sakurei.
-D-dar e-este imposibil!Am invatat la istorie ca este doar o legenda.Ca nu a existat niciodata.constata Sakura cu stuipoare.
-Total gresit.rectifica hokage.Am fost obligati sa tinem secretul asa ca Iruka nu a avut voie sa va spuna adevarata legenda.
-Si de mi-ai dat mie sa citesc?
-Pentru ca ei au nevoie de ajutor acum.Nu au decat un singur pretendent la tron.Si acela este baiat.spuse blonda.
-O nu!Nici gand.Daca te gandesti la mine i-ati gandul!spuse Sakura gesticuland.
-Nu vei ramane acolo pentru totdeauna.Doar pentru o perioada.Ai sa vezi.Iti va place.incerca s-o convinga Tsunade pe fata.
-Daca mi se va intampla ceva....
-Stai linistita.Nu ti se va intampla nimic.
-Bine, bine.Haide sa fac cum spui tu.se lasa pagubasa rozalia.
-Sa fii gata.Maine dimineata in zori vom pleca.Este cam departe deci ne va trebui ceva timp.A da.Daca vrei sa spui cuiva...ai voie numai unei persoane in care ai incredere si care stii ca nu va spune nimanui daca o rogi.Ai inteles?
-Desigur!
Fata pleca pe ganduri spre casa.Nu stia cui sa spuna insa voia s-o faca.
"Desigur!Am sa-i spun lui.Are incredere in mine si eu am incredere in el!"gandi fericita rozalia.
Se indreptata spre locul unde stia ca il va gasi.Cauta peste tot insa nu-l gasi nicaieri.
-Pe mine ma cauti?se auzi vocea unui baiat din spate.
-Of!De cand!Asculta Gaara, tu eti singurul care poate intelege si in care am incredere.
-Bine.Hai sa vedem ce ai de spus.
Sakura ii povesti tot ceea ce-i spusese Tsunade.
-Bine.Nu voi spune nimanui.se auzi raspunsul roscatului.
-Stiam eu ca pot sa am incredere intine.
Fata pleca in fuga spre casa pentru a-si face bagajul.Trebuia sa se culce deoarece pierduse destul timp impreuna cu Gaara.[posturi unite]
Merit sa-l puricati toti.Nu am avut timp sa-l corectez si sper sa nu am greseli:(
[Imagine: chibi_1799.gif]
, chibi-ul lui miss_sakura_uchiha
[font=Tahoma]

'Cause I luw my two susy ....:::SasuSaku:::...., and ^^"Bubbles"^^ And my family is too big^^ (only girlz) Sunt mandra rau mey voi, am o moomy cea mai tare.^^ Yes, you Mitzuke-chan

http://media.photobucket.com/image/hitsu...22.jpg?o=3

[Imagine: Toshiro-Hitsugaya.jpg]
^
|
[b]He is mine!*MINE*''Cuz I can't have Deidara (he's Akatsuna Lynn's) and I have Sasuke I decide to have and this anime hot boy^^

Ha, ha, hi, hi, ha, ha, ho!
Why I like Sasuke-kun?It's simple!He is so hot, the most beautiful, powerful, clever and again is the most beautiful^^
He is mine and you can't do anything^^

I say again and the last time: Hitsugaya-kun si MINE!!! ONLY MINE!!! GET IT?

Răspunsuri în acest subiect
Dragostea poate fi fatala - de Annya - 14-02-2009, 10:31 PM
RE: A sasusaku story.Dragostea poate fi fatala. - de Annya - 22-02-2009, 12:27 PM
RE: A sasusaku story.Dragostea poate fi fatala. - de sakura_alexutza - 28-02-2009, 10:58 PM
RE: A sasusaku story.Dragostea poate fi fatala. - de sakura_alexutza - 06-03-2009, 04:33 PM
RE: A sasusaku story.Dragostea poate fi fatala. - de Just a lovely girl - 06-03-2009, 08:27 PM
RE: A sasusaku story.Dragostea poate fi fatala. - de Sasuke-love-forever-sakura - 06-03-2009, 08:51 PM
RE: A sasusaku story.Dragostea poate fi fatala. - de Sasuke-love-forever-sakura - 07-03-2009, 11:35 PM
RE: A sasusaku story.Dragostea poate fi fatala. - de Sasuke-love-forever-sakura - 08-03-2009, 06:40 PM
RE: A sasusaku story.Dragostea poate fi fatala. - de Ang3l_Darkn3s - 21-03-2009, 08:48 PM
RE: A sasusaku story.Dragostea poate fi fatala. - de Ang3l_Darkn3s - 25-03-2009, 09:55 PM
RE: A sasusaku story.Dragostea poate fi fatala. - de deborah-chan - 03-04-2009, 07:54 PM
RE: A sasusaku story.Dragostea poate fi fatala. - de Isis-Zeita iubirii - 05-04-2009, 02:33 PM
RE: A sasusaku story.Dragostea poate fi fatala. - de buono_miyabi_momoko_airi - 13-04-2009, 08:25 PM
RE: A sasusaku story.Dragostea poate fi fatala. - de hell_girl - 23-04-2009, 11:01 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [+18] Unde dragostea nu poate exista... THE LAST UCHIHA 16 12.872 14-01-2014, 06:53 PM
Ultimul răspuns: SabrynaMe
  Cine-i el? ..Poate n-ar trebui sa stiu.. pandora96 26 17.263 27-06-2011, 02:56 PM
Ultimul răspuns: Ada
  Dragostea poate fi inselatoare! Debb.' 93 81.778 27-05-2011, 01:35 PM
Ultimul răspuns: ciupaciup
  Ura poate duce la moarte Sayonara 12 8.666 03-04-2011, 09:13 AM
Ultimul răspuns: Flash
  Femeia fatala. Ea~Ea 0 2.175 09-03-2011, 02:21 PM
Ultimul răspuns: Ea~Ea
  Totul se poate spulbera in orice clipa Debb.' 18 13.260 05-03-2011, 12:07 AM
Ultimul răspuns: anyame1
  Tot ce poate fi bun ...e rau ! - [+18] Grubbie 9 6.714 11-01-2011, 09:16 PM
Ultimul răspuns: Nywa
  Zambetul tău poate ucide Kyung.Oppa 2 3.474 19-11-2010, 12:29 AM
Ultimul răspuns: Kyung.Oppa
  Atractie Fatala [+16 / +18] [hentai] Lye 259 288.444 15-11-2010, 04:57 PM
Ultimul răspuns: Tan
  Dragoste nu poate fi cumparata cu bani Zuzy Is Angell 7 5.936 18-10-2010, 10:44 PM
Ultimul răspuns: Aerith

Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)