Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Ingerul iubirii[gravitation]

#45
Scuze...capitolul a iesit cu prea mult dialog,dar nu am vrut sa transform ce spune Claudia in vorbire indirecta,ar fi fost prea sintetic.Sper sa ma ietati si sa cititi cu placere.


Capitolul 33 Amintirea altui timp


Shuichi simti ca-i vine ameteala.
In fata sa sta un dragon pe care Valentina il cearta.Nu aude ce spun ,dar cumva stie exact.
Fata ii spune ca nu trebuia sa ucida,iar el argumenteaza ca e dragon si nu putea face altfel.La argumentul ei ca si-au pus in cap tot clanul dragonul pufnise dispretuitor: ''Sunt ultimii. Pe ceilalti i-am terminat acum o ora. ''
Din ce spunea uriasa reptile cu aripi el si sora sa isi rugasera rudele sa-I ajute sa distruga un clan de shamani ucigasi. Familia de dragoni gasise sediul clanului si ii vanase pe toti shamanii negrii. Valentina parea paralizata de uluiala. Nu intelegea de ce au facut asta si cine le premise, dar dragonul era ferm: facusera rau familiei cavalerului ei de multe secole si fusesera agresivi si cu familia cavalerului surorii lui, asa ca fusese singura optiune. Cerusera sa duca la bun sfarsit sentinta rostita de Marele consiliu si obtinusera asta.
Micutul cantaret isi duse mainile la frunte.Pentru el este prea mult. Se prabusi in bratele iubitului sau.

Se trezi incet, si privi mirat in jur. Se afla intr-o camera inalta cu mobilier ciudat.El se afla intins pe un pat foarte inalt.Ceva mai departe,pe un alt pat idemtic doarme Yuki.Ferastra ,care este deschisa si o perdeade panza alba flutura usor.A coborat din pat si a mers spre fereastara . Din colo de ea se intimde o livada de portocali. O clipa pivi vrajit prisajul din fata li, apoi sari peste pervazul ferestrei si se apropie de un portocal.Trase o carca spre el si rupse o floare, pe care o mirosi cu nesat. Un ras cristalin s-a auzit :
-Vezi. . . sunt lucruri care nu se schimba nici dupa doua mii de ani.
A rpivit putin speriat in jur.Pe o patura,la poalele unui pom sta o femeie satena imbracata in haine albe.Seamana foarte bine cu Valentina, dar in mod sigur nu este ea. In mana tine o cupa cu un lichid rosu-sageriu. Ii intinse si lui una asemanatoare.Timid de aseza langa ea si isi inmuie buzele in lichid. Este suc de portocale rosii.
-Probabil ca tu nu mai stii, dar asa faceai si atunci. Sareai ferestra si rupeai flori sa le mirosi.
Intr-o fraciune de secunda intelese cine este acea femeie-prietena lui Midori, cea pe care o intalnise pe munte, la Tempulul Printesellor Stelelor,cea despre care mama lui eiri spunea ca este zeita. Dar in acelasi timp este aceiasi persoana pe care o viseaza de cava vreme. O priveste putin speriat, dar ea ii zambeste:
-Ti-e frica de mine?
-Nu . . . Ar trebui?
-Sigur ca nu . Am fost prietena ta ,mai tii minte?
-Stiu ca te-am intalnit in Mizuno, ca esti zeita unui templu, dar uneori te visez. Visez ca sunt tot cu Yuki, dar eu sunt fata. Am parul lung si ciocolotatiu . . . si vin cei care ne-au atacat in piata si vor sa ne ucida . . . incercam sa luptam, iar tu si cateva fete ne protejati, apoi Yuki moare lovit de ei. . . prietenele tale la fel . . . si cad si eu, iar tu plangi si strigi si apoi nu mai sunt cu tine, nu mai am corp, dar te vad. Te-au intins pe o cruce. . . iar tu nu ai zis nimic. . . esti cu alte doua femei si ele sunt rastignite, dar nu pare sa le pese de ele, ci de tine. Una dintre ele striga disperata ca sunt nebuni si ca tu nu esti crestina, ci preoteasa unui alt cult, dar cei care va vor moartea nu asculta . . . nici nu le pasa, caci nu vor sa te ucida pentru ca ai fii crestina, ci doar pentru ca asa vor. Chinul tau de atunci . . . ele au murit, dar nu si tu . . . tu ai rezistat trei zile si trei nopti, nu ai murit acolo. Un inger a stat langa tine si ti-a sustinut corpul si nu ai murit, dar ei nu il vedeau si nu intelegeau de ce nu mori, apoi a venit un barbat si te-a coborat de pe cruce. Criminali au fost pedepsiti . . . apoi nu mai stiu. Tu . . . numele tau este Claudia . . .
Vazu lacrimi pe obrazul frumos al femeii si le sterse cu blandete.
-Nu plange! Te rog . . .
Lua mainile ei in mainile sale si le mangaie cu blandete, apoi se opri in central palmelor ei sclipesc cruci de lumina si in central fiecareia dintre ele este un mic cerc sangeriu. A auzit candva de asta . . . semnele se numesc stigmate si sunt urmele unei rastigniri. Ridica privirea spre ea si o privii in ochi:
-Nu sunt doar vise . . . a fost adevarat!
-Da, micutul meu. . . sau poate ar trebui sa-ti spun micuta mea. Nu sunt doar vise, dar eu speram ca tu nu mai tii minte aceasta cruda poveste. Asa s-a intamplat, exact asa cum tu ti-ai amintit.
-Dar de ce? De ce eu si Yuki nu ne puteam iubi, daca eram fata si baiat? De sa ucizi pe cineva care iubeste?
Claudia ofta si-l mangaie pe frunte. Turna in pahare inca o portie de suc pe portocale rosii.
-Da . . . de ce sa-i ucizi pe cei ce se iubesc? Este o enormitate de cruzime, dar vremurile asa erau, din pacate, inca sunt si acum. Nu ar fii contat daca ati fi fost si stunci amandoi baieti, in Roma imperiala nu prea conta asta relatiile intre persoane de acelas sex erau acceptate. Voi ati facut o crima mai mare in conceptia comunitatilor din care faceati parte. V-ati indragostit desi, faceati parte din comunitati religioase diferite. Suna stupid si stiu ca este asa, dar asta a fost ceea ce s-a intamplat cu voi, ofta ea si continua. Erati doar niste copii, tu aveai 16 ani, iar el 19 . . . dar familia ta era crestina, a lui se inchina la zeii. Nici unii nici altii nu au inteles iubirea voastra. Pentru ei era un blestem nu o binecuvantare . . . Erau atat de inversunati, iar voi va iubeati atat de mult . . . Nu puteam sa-i fac sa inteleaga. Singurele care au inteles au fost matusa ta, Sabina si sora mea Iulia si nasa ta de botez, purtai numele ei, te chema tot Iulia. Iti mai amintesti?
-Nu . . . Poti sa-mi povestesti ce am patit atunci?
-Da,este dureros,dar trebuie sa stii, ofta Claudia. Am sperat ca, cel putin comunitatea crestina va intelege ca iubirea este mai presus de orice, dar nici ei nu au inteles. Erau atat de inversunati . . . de cuprinsi de fanatism,incat nu au inteles. De familia lui ce sa spun?. . . Am incercat de pomana.Pe vremea aceea eu eram doar un om si credeam ca Eros este doar un tip foarte frumos,nepotul lui Alecsander .L-am rugat sa ma ajute sa-i conving,dar cu toata puterea lui nu a reusit. Am rugat-o sip e o prietena a mea, cu mare influanta in comunitatea crestina, care a inteles ca iubirea voastra, a incercat sa-I lamureasca, dar nu a reusit nici ea.
-Poate ca nu era bine ca ne indragostisem . . . poate iubirea noastra a starnit mania zeilor!
-In niciun caz!Chiar daca atunci nu stiam, eu obtinusem binecuvantarea iubirii voastre..Problema a fost ca dusmania dintre familiile voastre a fost observata de cei care voiaiu sa distruga familia mea si au considerat ca se pot sa se foloseasca de aceata oportunitate nesteptata. Au crezut ca ma pot distruge pe mine. Aproape au reusit . . . Pe voi ,pe Silva,Maya sip e Myra v-au ucis ,eu ,Sabina si Iulia am fost capturate si crucificate. Ele au murit pe cruce . . . erau crestine siau murit pentru credinta lor eu insa . . . nu am fost botezata,eram preoteasa a cultului zeitei Bendis si,de sigur ei stiau.Nu voiau sa ucida crestini,eu eram motivul. Eu trebuia sa mor, dar aveau nevoie de un motiv.Apartenenta la crestinizm a surorii mele si a unei bune parti dintre prietenii mei nu era decat un pretext. Le-a mers la inceput, dar nu au reusit complet. Eu nu am vrut sa mor, trebuia sa raman in viata ca sa-i pot pedepsi pentru ce au facut. Nu puteam sa-mi permit luxul de a muri rapid si sa-i las pe ei vi. Afara de Iulia mai aveam un frate si nepoti si mai erau si cei din comunitatea crestina.I-ar fi ucis pe toti doar ca sa se amuze.
-Dar suferinta ta?
-Nu a contat. As face-o iar pentru cei pe care ii iubesc. Nu support idea ca cei pe care ii iubesc sufera si mor.Si tu ti-ai dat viata pentru el atunci si acum ai facut asta iar.
-Il iubesc! sopti Shuichi,apoi in mintea se ivi un alt gand.Claudia, dar am inteles bine? Romeo si Julieta . . .povestea lor a fost inspirata de povestea noastra?
Claudia incepu sa rada :
-Da . . .englezul acela aiurit . . . Am incercat sa pastrez vie povestea voastra de iubire, sa o fac sa treaca mai departe prin secole. Am crezut ca daca ii povestesc acelui tip despre voi, el va scrie povestea voastra asa cum a fost.Dar el . . . a facut o aiureala.Imi venea sa-l omor!A intors totul cum a vrut el, cica nu era destul de palpitanta povestea asa cum a fost cu adevarat si a facut din ea piesa aceea de teatru.Abia daca mai pot recunoaste povestea initiala.
-Eu cred ca facut o treaba buna, Claudia!A facut din povestea naostra cea mai celebra poveste de iubire.
-Nimeni nu mai stie, insa adevarul . . .
-Nu este nicio problema, stiu ca ne-am iubit si asta este tot ce conteaza.
Femeia il cuprinse cu bratul si il stranse la piept:
-Ai aceasi dulceata si bunatate ca atunci. Am vrut atat de mult sa revi in viata mea, de data asta in familia mea.Stii, ar fii trebuit sa te fii fata Athenei, am fost disperata cand am inteles ca toate sperantele mi-au fist destramate iar.Apoi te-am regasit si nu-mi venea sa cred ca te-ai nascut baiat si cand te-ai intalmit cu el ,atunci cand erati copii am presupus ca povestea de iubire se va suspenda pentru aceasta viata, ca veti fi doar frati. Nu trebuia sa fie asa.Nu vroiam sa moara Midori si Kenshin, nu ar fi trebuit sa-ti pui viata in pericol aparandu-l tu pe iubitul tau. Am promis ca va voi proteja si nu am facut-o!
-Ba da! Suntem aici si suntem impreuna, pentru ca fii tai mi-au salvat viata, iar nepoata ta ne-a aparat.Nu-ti face griji! sunt viu si iubesc . . . asta este tot ce conteaza.
"Gravitation canot held responsible for people falling inlove."

Albert Einstein
[Imagine: chibi_1420.gif]
Arget, chibi-ul lui Argenta



Răspunsuri în acest subiect
Ingerul iubirii[gravitation] - de Argenta - 11-01-2009, 07:51 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de YuuraBo - 11-01-2009, 09:19 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de adyna_45 - 11-01-2009, 09:56 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de ryuichi_alexa - 12-01-2009, 02:20 AM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Luzer - 12-01-2009, 03:18 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 14-01-2009, 07:57 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Luzer - 14-01-2009, 09:54 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 17-01-2009, 09:20 AM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Luzer - 17-01-2009, 10:14 AM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 17-01-2009, 09:51 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Luzer - 17-01-2009, 09:52 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 18-01-2009, 07:57 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Luzer - 18-01-2009, 08:03 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 19-01-2009, 10:03 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Luzer - 20-01-2009, 04:37 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 20-01-2009, 09:48 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Luzer - 20-01-2009, 09:50 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 21-01-2009, 10:22 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Luzer - 21-01-2009, 10:27 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 22-01-2009, 09:04 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 23-01-2009, 09:16 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 24-01-2009, 07:35 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 25-01-2009, 05:33 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 26-01-2009, 06:38 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 27-01-2009, 11:09 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 28-01-2009, 07:44 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 29-01-2009, 09:29 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 30-01-2009, 09:51 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 31-01-2009, 03:18 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 01-02-2009, 02:56 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 02-02-2009, 08:32 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 03-02-2009, 08:05 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 04-02-2009, 09:40 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 05-02-2009, 09:12 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 06-02-2009, 09:18 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 07-02-2009, 09:32 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 08-02-2009, 10:01 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 09-02-2009, 07:38 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 10-02-2009, 07:32 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 11-02-2009, 06:59 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 12-02-2009, 06:59 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 13-02-2009, 07:41 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 14-02-2009, 10:42 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 15-02-2009, 06:22 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 21-02-2009, 08:59 AM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de ryuichi_alexa - 24-02-2009, 10:15 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de chrissta - 30-03-2009, 10:38 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 05-04-2009, 07:49 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Yaku-chin - 05-04-2009, 09:16 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 04-07-2009, 09:22 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de aoixtenshi - 04-07-2009, 09:59 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 19-07-2009, 02:47 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Luzer - 19-07-2009, 02:50 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 31-07-2009, 07:51 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Luzer - 31-07-2009, 07:53 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Yaku-chin - 31-07-2009, 10:26 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 31-07-2009, 10:47 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de aoixtenshi - 01-08-2009, 09:45 AM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de SoUl EaTeR - 01-08-2009, 03:32 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Yaoi] Ingerul Negru si Trandafirul Mortii PervyTeoYaoi_Shinee 43 24.477 06-07-2013, 10:22 PM
Ultimul răspuns: Loli Ari
  [Naruto] Ingerul intunecat al vieti mele (sasusaku) natynaty 2 3.161 11-08-2012, 01:56 AM
Ultimul răspuns: pink.Ang3ll
  Ingerul negru ( Sakura ) O@n@ 82 136.699 09-05-2011, 10:56 PM
Ultimul răspuns: Sayonara
  Ingerul Negru si Trandafirul Mortii PervyTeoYaoi_Shinee 1 2.497 21-03-2011, 09:30 PM
Ultimul răspuns: PervyTeoYaoi_Shinee
  Ingerul iubirii -Gravity sezonul 2 Argenta 13 11.047 16-08-2010, 01:57 PM
Ultimul răspuns: kame.
  Ingerul iadului destramat [+16] until_we_bleed 3 3.450 09-02-2010, 12:41 PM
Ultimul răspuns: Verrine
  Ingerul cu chip de om Emm` :x 13 13.542 25-04-2009, 11:31 PM
Ultimul răspuns: chrissta
  Sakura (ingerul lunii) sakura-97 6 5.222 01-03-2009, 10:30 PM
Ultimul răspuns: Annya
  Gravitation-fik Flash 7 6.805 26-12-2008, 12:29 PM
Ultimul răspuns: Flash
  Gravitation $w33ty 5 5.883 09-03-2008, 03:13 PM
Ultimul răspuns: $w33ty


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)