Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Gravitation

#1
Cum nu miam mai putut tine ideile perverse doar pentru mine mam gandit sa le fac intrun fic chiar daca dupa aia nu o sa stiu cum sa continui:P Astept critici, sfaturi...Orice!:D Deci asta e:

1.Plecarea

O zi minunata de primavara. Soarele straluceste,imparstiindu-si razele calduroase peste aglomeratul oras Tokio. In vila romancierului era mai liniste ca niciodata. Aceasta liniste ingrozitoare insemna un sigur lucru : Shuichi lipsea. El si trupa sa , Bad Luck , erau intr-un turneu prin toata tara care durase mai mult de 3 luni. Deodata se auzi o bataie in geam. Si inca una. Pana cand acele mici batai se transformasera intr-un zgomot continuu si infernal care se parea cu nu avea sa inceteze prea curand.
“Iar ploua. Poate chiar ar trebuii sa-l sun pe Tohma.”
<<Alo.>> Se auzi de la celalalt capat al firului. “ O voce fericita. Ca de fiecare data. Parca ar vrea sa ascunda mereu ceva”
<<Buna,Tohma. Imi pare rau ca te deranjez la o ora asta dar…>>
<<Nu-i nici o problema,Eiri nu trebuie sa-mi explici. Oricum ti-am zis ca oricand ai nevoie de ceva eu o sa fiu aici.>>
<<Multumesc, Tohma. Shuichi cand se intoarce?>> Spuse acesta cu o urma de tristete in voce
<<Peste o saptamana, cel putin. Eiri daca vrei pot sa-ti aranjez sa mergi intr-o statiune. La munte, la mare…>>
<<As vrea dar nu pot. Vreau sa stau aici si sa-l astept.>>
<<Esti sigur? Daca vrei o sa te poti intoarce la timp ca sa il vezi cand vine. Si oricum cred ca trebuie sa iei si tu o pauza. Lucrezi de cand a plecat Shuchi. Ai nevoie si tu de o pauza. >>
Dupa cateva secunde de liniste se auzi o voce indepartata la capatul firului.
<<Bine,Tohma. Dar o sa stau doar o saptamana.>>
<<Sigur. Aranjez sa pleci maine. E bine?>>
<<Da,sigur. Mai vorbim.>> Zise cu indiferenta
“Mai vobim?” Chiar si pe el il mira faptul ca zise asta.”Cine ar fi crezut ca ,Yuki Eiri, va putea fi schimbat atat de usor de un pusti?” Si mai important. “De ce Tohma vrea mereu sa ma ajute cand pe mine nici nu ma intereseaza alte personae iar el e atat atent cu toti. Dar de ce cred ca tine la mine?”
<<La naiba! Zise nervos nuvelistul. Nu-i deajuns ca vorbesc singur trebuie sa-mi mai si ard camasa!>>
Dupa ce isi mai calmase nervii, se duse in dormitor pentru a se schimba. Cand acesta ajunse oboseala si saptamanile nedormite si-au spus cuvantul lasandu-l pe scriitor fara vlaga, acesta lesinand imediat.


*****************


<<Eiri! Eiri!>> se auzise in linistea vilei.
O lumina puternica il impiedica pe novelist sa vada cine il strigase. Tot ce stia era ca se afla in dormitor. Patul pe care se afla avea un cearsaf mare, albastru iar in dreapta patului se afla un dulap, maro care se potrivea perfect cu culoarea peretilor, oranje. In fata patului se afla usa din care provenea acea lumina care nu il lasa pe novelist in pace.
Deodata acesta se ridicase.
<<Tohma?Ce cauti tu aici? Ce sa intamplat?>>intrebase scriitorul inca ametit.
<<Am venit sa iti zic unde iti vei petrece saptamana. Atunci te-am vazut la usa dormitorului, lesinat.>>
<<Si tu cum ai intrat aici? Usa este inchisa>>
<<Ultima data cand am venit la tine am uitat sa-ti dau cheia>>zise acesta zambind.
<<Si unde ziceai ca o sa merg?>>intrebase nuvelistul incercand sa se ridice.
<<Ti-am rezervat o camera la hotelul Sheraton Moana Surfrider Din Hawai. M-am gandit ca plaja o sa tea jute sa-ti mai revii>>
<<Bine. O sa merg cu primul avion>>
<<Am aranjat eu sa te duca avionul de la NG. Ai aici aeroportul.>>
<<Multumesc, Tohma. O sa ma pregatesc imediat>>
<<Sa ai grija!>> Mai zise acesta incercand sa nu para ca il doare aceasta plecare.
“Sa am grija? De ce? Cui i-ar pasa daca as patii ceva? De ce el tot timpul trebuie sa aiba grija de mine ca de un copil mic? Si de ce eu intotdeauna il las?” Uitand aceste intrebari, scriitorul se apucase sa-si faca bagajele. Dupa aproximativ o jumatate de ora, nuvelistul era gata de plecare. Intr-un fel ii parea rau ca pleaca dar pentru a se linisti suna la hotelul unde erau cazati Bad Luck.
<<Alo?>> se auzi la celalalt capat undeva in Osaka.
<<Hiro?Da-mi-l pe Shuichi, te rog>>zise acesta fara a-l lasa pe chitarist sa-i raspunda
<<Imi pare rau domnule Eiri dar Shuichi este jos, la restaurant. Vorbeste cu noua noastra solista. Daca vreti ii pot lasa un mesaj pentru cand vine.>>
<<Sigur. Spune-i ca eu o sa fiu plecat un timp si sa nu ma sune pe telefonul fix. Nu o sa fie nimeni acasa. Daca are nevoie de ceva sa ma sune pe mobil.>>
<<Bine, dar scuzati-ma, unde mergeti?>>intrebase roscatul incercand sa fie cat mai politicos pentru a nu-l deranja pe novelist.
<<Merg intr-o scurta vacanta.>>raspunse acesta simplu fara a-i da prea multe detalii chitaristului.
<<Desigur. O sa-i ca ati sunat atunci cand se intoarce.>>
<<Asa sa faci.>>termina blondul conversatia fara a astepta vreun salut.
“Noua lor solista? Si mie nu mi-a spus un cuvant? Chiar am nevoie de vacanta asta.”Dupa ce se asigura ca si-a luat tot ce ii trebuie, nuvelistul si-a luat cheile de la masina si a pornit dpre aeroportul care era pe biletul de la Tohma.
Dupa un timp de condos, scriitorul vazu avionul in care urma sa se urce si sa isi petreaca calatoria spre frumoasa statiune, Hawai. Alti oameni, oricine, ar fost extreme de incantati ca merg cu un avion persona intr-o frumoasa statiune unde o sa-si petreaca vacanta. Dar nuvelistul nu era asa. Deja se saturase sa auda ce perfecta era viata lui. Femei, bani, faima. “Cine nu ar vrea asa ceva?” se intreba blondul in timp ce urca in avion.


****** *******************


Dupa o calatorie cu avionul, scriitorul ajunse in aeroportul din Hawai. Acolo nu il asteptau sute de fotografi, televiziunea sau fani care erau in stare de orice pentru a primi un autograph. Aici era liniste. Tot ce se auzea era zgomotul valurilor ce se loveau de tarm si unele pasari ce se bucurau de caldura oferita de razele soarelui care incalzeau tot in jurul lor. Vazand frumusetea din jurul lui nuvelistul se gandea ca poate o vacanta chiar a fost o idée buna. Dup ace isi lua bagajele din avion, oprii un taxi si ii dadu adresa pe care se afla hotelul. Toata perioada drumului, la fel ca si in avion, scriitorul admira frumusetea peisajului, si multitudinea culorilor din jur.
Coborand din masina si vazand fericirea din jurul lui, nuvelistul isi aminti de iubitul sau. “Probabil este tot cu ea. Daca el si-a gasit deja pe altcineva, eu de ce nu as face la fel? Doar am tot ce si-ar dori o femeie.”

#2
Ca sa nu va intrebati si sa nu imi sariti in cap mai tarziu va anunt de acum ca cel mai mult ma voi concentra pe Yuki Eiri si viata acestuia. Ce simte, cum o mai duce:)). Ce a mancat aseara:)). Poate o sa mai fie MICI parti in care o sa fie si alte personaje dar Yuki Eiri este personajul principal. O sa vad mai tarziu ce se va mai intampla. Acum mam hotarat sa fie numai cu Yuki Eiri pentru ca am inceput sa scriu la capitolul 2 si nu prea imi vin idei si despre celalalte personaje. O sa scriu si despre ele cand o sa aiba o legatura directa cu Yuki dar acum, dupa cum ati citi( sau nu) capitolul 1, o sa ma concentrez pe vacanta asta si pe ce se intampla. Pe parcurs o sa fie faze romantice, accidente, certuri etc, dar acum am deja o idee si nu vreau sa renunt la ea prea curand. Cred ca o sa tina pe vreo 3 capitole si o sa mai fie mai tarziu...Daca o sa mai apuc si daca o sa va placa. In caz ca o sa fie parti care vi se par asemanatoare cu alt fic va zic de acum:NU INCERC SA COPIEZ PE NIMENI! Stiu ca ar fi trebuit sa scriu asta de la inceput dar am vrut sa vad ce parere aveti cu ficul si cum am vazut 2 persoane ( una pe saitul asta si cealalta pe altul) mam decis sa continui totusi cu ficul. Criticile chiar nu ma deranjeaza asa ca puteti incepe cand vreti. Eu o sa incerc sa ma indrept. Orice greseala, sau ceva care va deranjeaza puteti sa scrieti aici sau prin PM. Nu ma intereseaza cum scrieti pentru ca oricum fiecare gandeste ce vrea. Daca va convine ideea ma gandeam sa pun la fiecare capitol cate o intrebare. Am mai vazut asta la un fic si chiar mia placut faza. Daca nu va convine spunetimi si nu o sa mai pun intrebari.
Acum intrebarea din capitolul 1: Ce credeti ca simte Tohma pentru Eiri?
Continuarea o sa o pun dupa ce mai vad pe cineva care se "oboseste" sami comenteze ficul. Pana atunci...

ByeBye

#3
Ai spus ca nu pui continuare pana nu-ti mai comenteaza cineva ficul.
Comentez eu...
Stai chiar foarte bine cu scrisul, nu ai greseli de ortografie, de tastatura, iar exprimarea e foarte clara.
E bine construit, imi place dialogul, te descurci bine cu el. Descrii reactiile, dar nu ar strica sa descrii putin si ce gandeste personajul, sa fie putin mai psihologic, sau vrei sa fie mai obscur, sa nu stim? Oricum e alegerea ta, tu scrii!
Astept continuarea!!!!!!!!!
It's a game...

#4
2.Admiratorul
Uitand pentru o clipa de iubitul sau, Eiri isi lua bagajul si pleca spre hotel. Desi mai fusese in multe zone mult mai luxoase acest loc ii capatse atentia. Toata privelisteaera plina de culoare. De la culoarea cerului pana la florile din frumoasele gradini amenajate la intrarea in hotel. In hotelul in care urma sa-si petreaca urmatoarea saptamana nuvelistul ramase uimit. Florile asezate in tot hotelul si parfumul care il raspandeau te faceau sa uiti chiar si de fantana arteziana din fata hotelului care ii mai racorea pe turistii din apropiere cu picaturile ei. “Ar trebuii sa ma las pe mana lui Tohma mai des…”
<<Numele, va rog>>se auzii o voce subtire.
<<Yuki Eiri>> Nuvelistul examinand-o din cap pana in picioare pe receptionera isi dadu seama ca nu avea mai mult de 21 de ani. In ochii ei albastri ca cerul intr-o zi senina se putea vedea sinceriatea dar in acelasi timp si naivitatea fetei. Parul ei blond-oranj era prins in doua codite care o faceau sa arate mai degraba ca o adolescenta de 15 ani decat o femeie aprope maturizata si obisnuita cu rautatea oamenilor din jur. Dupa ce se uita un timp la ecranul monitorului pe care erau afisate numele turistilor si camerele unde vor sta acestia receptionera isi ridica privirea, vesele spre romancier.
<<Camera 22! O sa chem pe cineva sa va ajute sa gasiti camera>>
<<Multumesc Youko.>> zise scriitorul observand pe camasa fetei o placuta pe care scria numele acesteia.
<<Cu…Cu placere!>> reusi sa zica aceasta rosie ca racul.<<Sper sa va placa aici! Sedere placuta!>>mai spuse inainte ca nuvelistul sa-si ia bagajul si sa plece spre liftul care imediat se inchidea. Reusind sa ajunga la timp, inainte de a se inchide. In lift se mai afla doar un singur barbat. Acesta era imbracat cu o camasa alba deschisa la toti nasturii lasand la vedere un abdomen perfect lucrat si niste pantaloni albi, largi, vestimentatia fiind completata de adidasii de aceeasi culoare ca si restul hainelor. Desi trupul bine lucrat furau toate privirile, scriitorul admira, insa, tatuajul de pe umarul stang ce se intindea pana pe piept. Fiind atent si la celelalte detalii, romancierul mai observa lanticul de la gatul acestuia, un inel pe degetul mijlociu de la mana stanga si un cercel la urechea stanga ascuns in parul negru si ciufulit. Nuvelistul observand frumusetea celui de langa el il compara cu un inger. Gandindu-se in continuare la ingerul de langa el scriitorul nu observa ca si acesta il examineaza in oglinda din spatele lor.
Deodata liftul se oprii si cei doi iesira si se dusera fiecare la camerele lor. Observand ca stau la camere apropriate, 22 si 21, ingerul se aproprie.
<<Se pare ca o san e mai vedem, nu-i asa?>> zise acesta cu un zambet ciudat pe fata.<<Ce nepoliticos sunt! Pe mine ma cheama Keith. Se poate spune ca sunt un admirator al dumneavoastra. Este o mare onoare faptul ca o sa stam in acelasi hotel, la acelasi etaj si in camere alaturate. Se poate spune ca asta e destinul. Imi pare rau ca am vorbit atata, cred ca ar trebuii sa va las in pace sa va odihniti. Totusi sper ca ne vom revedea>>incheie acesta. Vrand sa intre in camera insa simtise cum o mana il tinea.
<<Maine. Fata hotelului. Ora 12.>>se auzi vocea romancierului dandu-i drumul ingerului si intrand in camera sa.
<<Desigur>>mai apucase sa zica acesta in asa fel incat sa fie auzit. "Se pare ca maine o sa avem parte de niste distractie" se gandea cu un zambet pervers.
"Cine e tipul asta?

#5
Hiya!I'm new around here and I wanted to read a fic :-"

ok,deci imi place foarte mult cum ai inceput.
te descurci destul de bine dar mai adauga acolo descriere. :)

spor la scris si sper sa pui urmatorul capitol cat mai repede :->

#6
eyes_blade, blablabla, namine sper ca o sa mai treceti pe aici si ca o sa va placa fic-ul. O sa renunt la ideea cu intrebarea pentru ca am vazut ca nimeni nu a raspuns:-w. Oricum urmatorul capitol o sa-l scriu azi si o sa fie mai lung:36:. Pentru ca celalalt a fost jumatate. Sper ca nu va deranjeaza faza cu Yuki:001_wub: dar il ador! Capitole noi o sa pun in weekend pentru ca vreau sa mai scriu si niste poezii:D



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Gravitation-fik Flash 7 6.566 26-12-2008, 12:29 PM
Ultimul răspuns: Flash
  Gravitation Fiction EvilManiac 1 8.777 08-02-2008, 09:19 PM
Ultimul răspuns: EvilManiac


Utilizatori care citesc acest subiect:
3 Vizitator(i)