Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Naruto] Ingerul intunecat al vieti mele (sasusaku)

#1
Capitolul 1

Sakura : Ascult cum ploai se izbeste puternic de geamul camerei mele minuscule simt cum nori au format un zid indestructibil in jurul trupului meu fraged ...mi-e frica . Nu am nici cea mai vaga idee de ce se va intampla cu viata mea in viitor . Oare voi putea sa trec vreodata peste teama din sufletul meu ?
Acum sase luni mama amurit a murit intr-un mod infiorator s-a sinucis , iar acum sunt singura . Tata incearca sa se apropie de mine dar nu prea reuseste , m-am inchis in mine , izolandu-ma de viata si de lume . Daca ies afara si arat ca sunt distrusa pe dinauntru toti ma vor calca in picioare nepasandu-le ca sunt trista si sufar .
Imagine mamei mele moarte imi bantuie sufletul . Si acum cand inchid ochi vad trupul ei plin de sange , fata ei alba patata de lichidul rosiatic ce aluneca pe trupul perfect intins pe podeaua rece . Dar oare de ce luase aceasta decizie ? De ce isi luase zilele fara sa se gandeasca ca cei din jurul ei vor suferi ?
Trecusera deja cateva noptii care nu putuse-m sa dorm deoarece mintea mea era plina de ganduri , amintirile si intrebarile fara raspuns ma chinuiau in continuu. Dar acum simt cum corpul meu cedeaza , ochi mi se impaienjenesc , si ma afund intr-un somn adanc care imi permite sa patrund intr-un tarm cunoscut numai de mine , unde raul nu patrunde dect daca ii dau ei voie .
Insa dimineata a venit repede , aducand cu ea o noua zi trista in viata mea . Si totusi azi va fi ziua in care imi voi schimba viitorul , aruncand trecutul intr-un colt al sufletului meu , de unde nu-i voi mai da drumul niciodata . Daca vreau ca viata mea sa fie putin mai usoara , trebuie sa-l scot pentru todeauna din existenta mea , dar stiu ca probabil nu voi reusi, iar acum singurul lucru pe care pot sa-l fac este sa-l inchid undeva , unde nimeni sa nu mai poata sa ajunga la el .
Gandindu-ma la asta m-am ridiact lenesa din pat si ma indreptat spre baie unde am facut un dus revigorant , picaturile de apa ce se scurgeau pe trupul meu alb ca de marmura imi provocau o sare de relaxare si de liniste . Dintr-odata totul disparuse , era de parca nimic nu se intamplase . Dupa douazeci de minute de rasfat am iesit din cabina de dus mi-am invelit corpul intr-un halat alb indreptandu-ma spre dulapul meu , de unde mi-am ales un trening negru si o pereche de adidasi albi . mi-am pieptanat parul lung , iar apoi mi-am luat geanta si am cobaort in sufaragerie , unde ma astepta tata pentru a lua micul-de-jun .
- Buna dimineata , iubit-o , vrei sa ...
- Imi pare rau tata , i-o tai eu , am multa treaba azi si nu am timp sa mananc .
Acestea fiind spuse , ies din casa fara sa mai iau in seama ce a mai zis . Ma urc in masina ce o primise-m de la bunica de ziua mea si pornesc spre cuafor , ajungand acolo , imi mai bag o data mana prin parul rozalui si lung , era ca si cum imi luam rama s bun de la el . Intru in cuafor si ma indrept cu hotara re spre locul unde se afla cuafeza mea . Ii spun hotarata ce sichimbare vreau sa-mi fac , aceasta se uit urat la mine de parca vroiam sa fac ceva rau , si imi spune ca o sa-mi para rau mai tarziu , nu o iau in seama si ma pun pe scaun , aceasta ma tunde dupa indicatiile mele insa in nici un caz nu doresta sa-mi vopseasca parul in alta culoare , dupa multe insistenta din partea ei ma las convinsa ca imi statea mai bine in culoare me naturala . Dupa ce ma aranjaz ma uit in oglinda si raman surprinsa , imi statea chear bine cu nou tunsoar deci nu ma inselasem . Ii multumesc pentru treaba bine facuta , iii dau bani si ma indrept spre centrul orasului , unde se afla magazinele de unde imi faceameu cumapraturile de obicei . Chear eram decis sa-mi schimb look-ul complet , mai ales ca ziua urmatoare incepe scoala si nu doream sub nici o forma ca colegi si prieteni mei sa-si dea seama ca inca mai sufeream dupa enorma pierdere ce o suferise-me cu sase luni in urma.



Capitolul 2



Sasuke: Viata e grea , iar daca te-ai nascut singur trebuie sa fii dur cu ea , pentru ca daca nu o tratezi cu duritate te va lovi cand te astepti mai putin .
Sunt orfan , parinti mei au murit cand aveam doar doua luni si am crescut cu bunica si matusa mea . Ma iubesc amandoua si mi-au oferit cat au putut , si le multumesc pentru tot . Dar eu, sunt altfel si vreau sa primesc mai mult de la viata asta ratata ce mi sa dat s-o traiesc , si pentru ca putin inseamna nimic pentru mine . Sunt ciudat si stiu asta , nu am crescut chear singur ci cu inca cinci copii , acestea fiind veri si verisoarele mele , iar cele doua ne-au crescut pe toti sase la fel fara sa faca vre-o diferenta intre noi sau cel putin au incercat .
Tin la ele , dar nu prea stiu sa le arat asta deoarece viata pe care o traiesc nu e tocmai un decenta , nu sunt criminal si nici hot , dar vand drocuri pentru a o duce mai bine , iar noptile le petrec in paturile multor fete , chear daca am abea 19 ani . Desi am o varsta destul de frageda , am facut mai multe greseli decat un om de optzeci de ani , dar asta este , intr-o zi o sa regret si am sa platesc cu varf si indesat pentru toate greselile mele .
A ! sa nu uit sunt seful sau cum zicem noi capul unei gasti destul de periculoase formata din baieti ai strazi , noi nu ucidem si nici nu furam dar ,daca cineva ne va plati sa ii tragem o cafteala cuiva , o vom face cu siguranta , dar doar pana la limita bunului simt , daca exista .
Scoala , nu a fost niciodata puctul meu forte , dar am invatat pentru a le multumi pe cele mai importante femei din viata mea , dar nu am facut si nu am de gand sa fac vre-o data facultate , desi ele m-au rugat , aproape m-au implorat s-o fac , ca sa-mi asigur viitorul , stiind ca va trebui sa muncesc mult pentru a ajunge sus , clar am preferat sa aleg drumul scurt si rau pentru ca l-am vazut mai usor .
Cat despre indragosteala umm... nu prea cred , pentru simplul motiv ca nu sa inventat femeia care sa ma suporte , in plus nu cred in "sufletul pereche " este o tampenie siropoasa . Insa daca totusi ar exista asemenea sepcimen , e limpede ca a-si indeparta-o de langa mine , nu a-si dori sub nici o forma sa aiba de-a-face cu ... , dat fiind faptul ca sunt cum sunt , nu cred ca ar merita cineva o progenitura ca mine .
Stiu ca nu sunt o persoana buna si nu am fost niciodata , in plus multi mi-au spus ca in jurul fiintei mel pluteste o aura intunecata si nu-mi dau seama de ce . Daca ma gandesc bine , nici nu stiu cine sunt cu adevarat , nici macar nu stiu cum arata parinti mei , iar daca intreb de ei , bunica nu vrea sa-mi spuna nici macar o vorba si uneori imi pun vesnica intrebare , de ce , oare ? Ce se ascunde oare in spatele morti lor ? Cine sau ce erau ei de fapt? E asta este , aceste intrebari ma macina de cand ma stiu si nu sunt o noutate , da in fine nu mai conteaza poate o sa aflu in curand , sau poate nu o sa aflu asta niciodata . In plus e un subiect car desi ma macina , nu-l prea i-au in seama .
Insa acum cateva zile mi s-a intamplat un lucru ciudat , intr-o seara cand ma intorceam de la barul din cartier , un barbat putin mai scud ca mine , trecand pe langa el m-a prins de mana si si-a intors fata intunecata , rostind patru cuvinte pe care desi nu le mai auzse-m niciodata , simteam ca le stiam de-o viata , "Consuetudinis vis magna est.." , cred ca a spus aceste cuvinte de cel putin sase ori , si de fiecar data imi strangea mana din ce in ce mai tare , iar acea stransoare nu o simtisem niciodata in viata mea era o durere cumplita dar eu nici nu clipeam de parca era ceva normal , acel individa ma lasase fara vlaga , nici macar nu putuse-m sa scot macar un sunet . Si nici macar nu stiam de ce. Inainte de a disparea far urma , tipul imi spuse " Ne vom revedea intr-o alta lume '' Oare ce vroia sa spuna cu asta , voi muri curnd si dac da cand ? Ma rog e o tampenie , vorbesc prostii cu siguranta e un nebun care vorbeste far el .




#2
hey!Ce pot sa zic buna treaba cu primele 2 capitole.Imi place ca scrii din perspectiva ambelor personaje posibil pentru a nu omite nimik din ce simt ele.Despre Sakura ce pot sa zic.. banuiesc ca parul il are scurt sau cv de genu` si la scoala va veni in blugi taiati lanturi si piele:))
Despre Sas`ke...mda.. kam fumata faza cu droguriile si alea...da e oarecum simpatic.Totusi ar trebuie sa mai adaugi pik desriere pe`akolo ..nu stirka.. pai..
Bafta in continuare
Pupici:X:*
Zuppy03
Viata mereu te poarta pe cele mai ciudate cai...Zuppy08

#3
Hy, presupun ca este primul tau fic, si de aceea, ar trebuii sa treci pe la reguli. In primul rand, nu ai Desclaimer, iar ficul tau ar putea fi inchis . Cateva sugestii:
Idee: Ideea mi se pare destul de originala, nu am mai citit nimic asemanator, deci din acest punct de vedere stai bine.
Ortografie: " Vai de mama eii :)) " . Probabil te`ai grabit, si, ai " papat" unele litere.
* Capitolele sunt scurte, de aceea ar trebuii sa treci pe la reguli.
Descrierea: Iti lipseste in totalitate, iar limbajul folosit nu este unul foarte expresiv .
Fiind noua, nu te pot ajuta cu mai mult, macar incerc. :) .
Mult succes in continuare.. pupaceala :*



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Yaoi] Ingerul Negru si Trandafirul Mortii PervyTeoYaoi_Shinee 43 23.747 06-07-2013, 10:22 PM
Ultimul răspuns: Loli Ari
  Misterele vieti[SasuSaku] ~Pufarina~Puff~ 2 3.117 03-09-2011, 03:36 PM
Ultimul răspuns: sharma_sakura
  Misterul unei noi vieti +16 Liar 6 3.489 03-08-2011, 06:12 PM
Ultimul răspuns: crazy little red
  Ingerul negru ( Sakura ) O@n@ 82 135.679 09-05-2011, 10:56 PM
Ultimul răspuns: Sayonara
  Ingerul Negru si Trandafirul Mortii PervyTeoYaoi_Shinee 1 2.447 21-03-2011, 09:30 PM
Ultimul răspuns: PervyTeoYaoi_Shinee
  Ingerul iubirii -Gravity sezonul 2 Argenta 13 10.741 16-08-2010, 01:57 PM
Ultimul răspuns: kame.
  Clan contra clan. Cand mafia este pe urmele mele (SasuSaku) Who said i have to be normal 7 12.327 06-05-2010, 05:55 PM
Ultimul răspuns: Ella-chan
  Ingerul iadului destramat [+16] until_we_bleed 3 3.390 09-02-2010, 12:41 PM
Ultimul răspuns: Verrine
  Ingerul iubirii[gravitation] Argenta 58 39.806 01-08-2009, 03:32 PM
Ultimul răspuns: SoUl EaTeR
  Ingerul cu chip de om Emm` :x 13 13.367 25-04-2009, 11:31 PM
Ultimul răspuns: chrissta


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)