Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Ingerul iubirii[gravitation]

#41
Capitolul 29 Dilema

Valentina sta picior peste picior pe fotoliul din limuzina si ii priveste pe Shuichi si pe varul ei . In lumina slaba din masina , care atenueaza culorile, asemanarea lor este si mai evidenta.
La randul lui , Shu priveste cu ochii mari spre lordul de Nolham.Nu-i vine sa creada ca cineva poate sa-i semene atat de bine. Strange putin intimidat mana iubitului sau. Acesta ii cuprinse umerii cu bratul, protector. Poate pentru altii cei doi sunt aproape identici, dar nu si pentru el. Andrew, nu poate fi caracterizat in nici un caz ca fiind naiv si dulce, cum este Shu. Tipul acesta stie bine ce vrea, iar frumusetea si lacrimile sunt, in mod sigur, la coada listei cu armele sale.
Pe Andy toate pare sa-l amuze. La iesirea din port ii ceru soferului sa opreasca si cobora. Valentina il prinse de mana:
-Ce ai de gand sa faci?
-Am afaceri de rezolvat! Esti gazda in castel pentru prietenii tai si pentru colegii de cruaziera.
-Andy! ! ! !
-Pa!Poate ne vedem diseara . . . Vin cu mama si Iulia.
-Bine! Pa!
Dupa ce masina a pornit Eiri a intrebat nelemurit:
-Vom vizita castelul Nolham? Parca era un altul in program . . .
Fata incepu sa rada:
-Pai nu mergem la castelul tatalui lui Andy, ci la cel al bunucii mele. " Gladiola castel " este resedinta oficiala din Anglia a familiei noastre, dar Andy si mama lui, Athena, fiind cetateni ai regatului unit si avand rezidenta permanenta aici se ocupa si de castel. Dar eu si el avem acelasi drepturi asupra castelului pentru ca mama lui si mama sunt surori.
-Deci esti o lady . . . sopti Shuichi
Val il privi perplex . . . Se scarpina in cap si paru ca se gandeste o clipa.
-Da . . . Am dreptul la acest titlu . . . dar nu m-am gandit la asta niciodata . . . nimeni nu-mi spune ''lady'' . . . titlul se mosteneste in familia mea atat de fate , cat si de baieti iar fetele isi pastreaza titlul si dupa casatorie . . . Nu conteaza daca sunt ''lady'' sau" printesa ", sunt doar titluri mostenite. Eu prefer titlurile pe care le pot dobandi prin propriile merite.
Ofat adanc si apasa un buton:
-Emilian!
Vocea soferului se auzi:
-Da , Alteta!
-As vrea sa ajung inaintea colegilor mei de cruaziera. Vreau sa ma schimb pentru aceasta vizita.
-Sigur ca veti ajunge la timp , Alteta voastra!

Masina ajunse foarte curand in fata unui maiestos castel medevial. Podul mobil se cobora si masina intra in interior. Yuki , care a mai vazut castele medievale europene, este destul de calm, dar iubitul sau priveste cu nesat tot ce este in jurul lui. La randul ei Valentina pare incantata de aceasta reactie. Zambi si il ruga pe Alex sa se ocupe de prietenii lor pana se schimba ea.
Curand un autocar plin cu cei care participa la cruaziera se aparu. Masina se opri in apropierea podului mobil, unde toti au coborat, inclusiv Jessika. Privesc incantati frumosul castel. Un valet a venit si a vorbit cu ghidul, apoi i-a condus inauntru. Din curtea interioara, din care limuzina a disparut, au intrat in cladirea propriuzisa, apoi in holul principal. Aici , pe scara monumentala, a aparut Valentina. Poarta o rochie din matase crem croita in stilul celor purtate in evul mediu . Pe cap are o peruca avand o coafura adecvata costumului. Arata atat de diferit de imagine ape care o avea pe nava, incat toti o privesc uluiti, iar veche ai adversara este prima care pare fascinata de noua aparitie . Nu ii vine sa creada ca tipa in jeans si tricouri, care era sa-i stalceasca fata si porbabil ii eliminase garda de corp , este tipa serafica ce sta pe scara si le ureza bun venit. Nu poate sa-si dezlipeasca privirea de ea, ii pare ca priveste o fiinta coborata din legendele medievale.
Intr-un colt al holului Eros priveste incruntat spre acea individa . Simte sentimentele confuze ce o bantuie si nu intelege. Este adevarat ca de-a lungul timpului mai facuse el erori si sagetile nimerisera alaturi cu tinta, dar acum nu facuse nici o gresala. '' De ce individa aia se amorezeaza de Val? Este complet aiurea. '' Ii transmise telepathic ce se intampla, iar pe ea paru sa o amuze '' Nu-i nimic! Poate e mai bine asa. '' '' Eu nu sunt convins ca a renuntat la Andrew. Pentru ea este o partida buna .'' " Foarte bine ."
Fata isi continua prezentarea castelului, nestingherita de privirile Jessikai .Ca o adevarata gazda isi conduse musafirii prin toate incaperile castelului si le povesti amanunte interesante despre fiecare in parte.
Mai tarziu autocarul parasi parcul ce inconjara castelul.J esica ramase cu ochii lipiti de zidurile castelului. Chiar inainte sa plece grupul lor, la castel sosise si Andrew impreuna cu o doamna foarte frumoasa si o fetita, probabil mama si sora lui.
Toate cele trei persoane care si-au gasit loc in inima ei,f ermecatorul si exoticul solist, nobilul si arogantul mostenitor al contelui de Nolhan si tipa ciudata si uluitoar de frumoasa care a sfidat-o fara urma de teama, erau unul langa altul pe puntea mobilla. In sufletul ei este furtuna . Pe Shuichi il doreste pentru ca el i-a opus rezistenta, Andrew ar fi pentru ea cea mai buna solutie pentru o casatorie, iar Val o face pur si simplu sa simta ca-i ia foc tot corpul. Daca macar nu s-ar cunoaste intre ei . . . Ce poate face ea acum? Ce sentiment sa urmeze? Satisfactia de al avea ca amant, macar o noapte, un tip atragator, dar intangibil, ambitia de a se marita cu un lord englez, sau dorintele nebuneesti pe care i-le starneste '' Alteta sa , pintesa de Havilla ''. Oare ce o fi si Havilla aia? Dar nu conteaza! Printesa acestei tari sau ce o fi i-a starnit o ura mistuitoare care s-a transformat intr-o la fel de mistuitoare dorinta. Poate pentru prima data in viata ei lacrimi de neputinta ii curg incet pe obraz. In viata ei nu a fost niciodata intr-o asemenea dilema. Ce va face? Ce va alege? Ar trebui sa se maturizeze si sa-si asigure un mariaj cu un barbat care sa-i si placa si sa fie si pe placul familiei ei, adica de neam bun su foarte bogat. Va renunta la incercarea de a-l cuceri pe Shu, iar Andrew pare sa fie cel care se va bucura de atentia ei, dar foarte probabil si Valentina se va bucura de acelasi tratament.

Cand ajunse in cabina ei de pe nava , ceru imediat sa-i fie pregatita cada pentru baie. S-a dezbracat si a pus pe ea doar un halat pufos . Cand a fost anuntata ca gata baia, merse si turna in apa un spumant foarte scump, cu aroma de mosc. Agita apa pentru a se forma cat mai multa spuma, isi lasa halatul sa cad ape podea si intra in apa fierbinte si parfumata. Lasa spuma moale sa-i mangaie fiecare centimetru de piele. Se infiora gandindu-se cum ar fi daca trupul suplu si mladios al Valentinei ar fi acum in cada langa ea. De dimineta nici nu se gandise ca cea pe care a plecat urand-o ii va starni asemenea senzatii acum. Lua un burete moale . Incepu sa-se mangaie incet , incet starnindu-si senzatii uluitoare de placere. Scoase mana din apa si stoarse incet buretele, lasand picaturile de apa sa-i cada pe umeri una cate una, in timp ce isi inchipuie ca buzele acelea uluitor de trandafirii sunt cele care o ating delicat. Isi simtii trupul cutremurat de cele mai intense senzatii de placere pe care le simtise in viata ei. Continua sa se mangaie, pana cand totul ajunse la paroxism. A ramas in apa, ametita de tot ceea ce isi provocase singura pana ce apa a inceput sa se raceasca. Si-a clatit corpul si parul, apoi s-a bagat in pat unde a adormit epuizata.
Fara sa aiba habar de ce a fost in stare sa starneasca in trupul detestatei individe, Valentina sta pe terasa celui mai inalt dintre turnuri. Le arata prietenilor ei supebul peisaj care se poate admira de aici. In partea de nord se zaresc foarte departe muntii, mai mult ca niste pareri, decat ca niste forme de relief in sine, in est se intinde o padure imensa,I ar la sud dincolo de limita parcului se afla orasul. La vest , nu foarte departe se intinde marea. Pot zari portul si chiar vaporul cu care calatoresc.
-Este minunat! Tu ai copilarit aici?
-Nu . . . Aici este aproape un muzeu. Nici nu a fost prea mult locuit. Cred ca doar mama, sora si fratii ei au locuit aici intr-o iarna, cand nu au putut ajunge acasa in vacanta de iarna, din cauza unui viscol puternic. Eu nu am avut acest ghinion . . .
-Ghinion?
-Da. Ei se intelegeau bine, dar eu am fost colega de scoala cu Andy, fratele meu Liviu si sora mea Cristina . Nu sunt chiar persoane cu care sa-ti doresti sa petreci sarbatorile. Norocul meu ca am fost acolo doar in ultimul an si ca am avut prieteni buni . . . si ca nu am fost colegi de clasa. Hai sa coboram la masa! Matusi mele ii place sa fie toata lumea prezenta cand incepe masa.
-Stii . . . spuse Eiri, ea seamana foarte mult cu unul dintre medicii care l-au operat pe Shu . . .
Fata incepu sa rada:
-Iar celelalt seamana cumine . . .
Cei doi o privesc uluiti, dar ea contimua:
-Pai sunt Valentin Avila si Lucian Avila, adica fratii mamei mele. Ei sunt doua perechi de gemeni Adelina si Valentin a fost prima pereche nascuta,apoi Athena-Lucian. Andy este necajit ca el nu a avut un frate geaman, sau o sora geamana, dar poate ca are . . . acela ai fi tu Shuichi.
-Pentru ca semanam atat de bine?
-Nu doar , ci si pentru ca sunteti nascuti in aceeas zi . . . 16 aprilie . . . si acelas an. Matusa mea a fost convinsa ca va naste gemeni, dar Andrew s-a nascut singur si este convinsa ca acel copil s-a nascut in alta parte. Acum crede ca acel copil esti tu, Shu-chan.
Baiatul cazu pe ganduri o clipa, apoi zambi:
-In ziua in care ea a pierdut un copil, eu mi-am pierdut mama. Ea a murit la nasterea mea . . . A fost ceva neasteptat, nu a stiut decat foarte tarziu ca asteapta un copil. Poate matusa ta are dreptate si trebuia sa fiu copilul ei.
Mai tarziu , in camera cu peretii imbracati in matase de culoarea frunzelor ce cad in toamna si mobilata in stil baroc, Eiri isi cuprinse iubitul in brate:
-Ti-ar fi placut sa traiesti aici?
-Da . . . dar nu te intalneam pe tine.
-Cum sa nu . . . suntem meniti sa fim impreuna.Si . . . Stii ca nu te-am sarutat de aproape douasprezece ore.
-Da? Probabil din cauza asta am si uitat cum este sa saruti . . . Ma ajuti sa-mi amintesc, Yuki?
Acesta zambi si il ridica asemeni unui copil. Il duse in barate pana la patul masiv si-l aseza pe cearceaful de matase fina. Incepu sa-l sarute si hainele lor zburara curand pe covorul gros. In camera vegheata de razele lunii se mai aud doar gemetele lor de placere.
"Gravitation canot held responsible for people falling inlove."

Albert Einstein
[Imagine: chibi_1420.gif]
Arget, chibi-ul lui Argenta



Răspunsuri în acest subiect
Ingerul iubirii[gravitation] - de Argenta - 11-01-2009, 07:51 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de YuuraBo - 11-01-2009, 09:19 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de adyna_45 - 11-01-2009, 09:56 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de ryuichi_alexa - 12-01-2009, 02:20 AM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Luzer - 12-01-2009, 03:18 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 14-01-2009, 07:57 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Luzer - 14-01-2009, 09:54 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 17-01-2009, 09:20 AM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Luzer - 17-01-2009, 10:14 AM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 17-01-2009, 09:51 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Luzer - 17-01-2009, 09:52 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 18-01-2009, 07:57 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Luzer - 18-01-2009, 08:03 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 19-01-2009, 10:03 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Luzer - 20-01-2009, 04:37 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 20-01-2009, 09:48 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Luzer - 20-01-2009, 09:50 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 21-01-2009, 10:22 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Luzer - 21-01-2009, 10:27 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 22-01-2009, 09:04 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 23-01-2009, 09:16 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 24-01-2009, 07:35 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 25-01-2009, 05:33 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 26-01-2009, 06:38 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 27-01-2009, 11:09 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 28-01-2009, 07:44 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 29-01-2009, 09:29 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 30-01-2009, 09:51 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 31-01-2009, 03:18 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 01-02-2009, 02:56 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 02-02-2009, 08:32 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 03-02-2009, 08:05 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 04-02-2009, 09:40 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 05-02-2009, 09:12 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 06-02-2009, 09:18 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 07-02-2009, 09:32 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 08-02-2009, 10:01 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 09-02-2009, 07:38 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 10-02-2009, 07:32 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 11-02-2009, 06:59 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 12-02-2009, 06:59 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 13-02-2009, 07:41 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 14-02-2009, 10:42 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 15-02-2009, 06:22 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 21-02-2009, 08:59 AM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de ryuichi_alexa - 24-02-2009, 10:15 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de chrissta - 30-03-2009, 10:38 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 05-04-2009, 07:49 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Yaku-chin - 05-04-2009, 09:16 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 04-07-2009, 09:22 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de aoixtenshi - 04-07-2009, 09:59 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 19-07-2009, 02:47 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Luzer - 19-07-2009, 02:50 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 31-07-2009, 07:51 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Luzer - 31-07-2009, 07:53 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Yaku-chin - 31-07-2009, 10:26 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 31-07-2009, 10:47 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de aoixtenshi - 01-08-2009, 09:45 AM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de SoUl EaTeR - 01-08-2009, 03:32 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Yaoi] Ingerul Negru si Trandafirul Mortii PervyTeoYaoi_Shinee 43 24.470 06-07-2013, 10:22 PM
Ultimul răspuns: Loli Ari
  [Naruto] Ingerul intunecat al vieti mele (sasusaku) natynaty 2 3.160 11-08-2012, 01:56 AM
Ultimul răspuns: pink.Ang3ll
  Ingerul negru ( Sakura ) O@n@ 82 136.688 09-05-2011, 10:56 PM
Ultimul răspuns: Sayonara
  Ingerul Negru si Trandafirul Mortii PervyTeoYaoi_Shinee 1 2.497 21-03-2011, 09:30 PM
Ultimul răspuns: PervyTeoYaoi_Shinee
  Ingerul iubirii -Gravity sezonul 2 Argenta 13 11.039 16-08-2010, 01:57 PM
Ultimul răspuns: kame.
  Ingerul iadului destramat [+16] until_we_bleed 3 3.450 09-02-2010, 12:41 PM
Ultimul răspuns: Verrine
  Ingerul cu chip de om Emm` :x 13 13.542 25-04-2009, 11:31 PM
Ultimul răspuns: chrissta
  Sakura (ingerul lunii) sakura-97 6 5.219 01-03-2009, 10:30 PM
Ultimul răspuns: Annya
  Gravitation-fik Flash 7 6.804 26-12-2008, 12:29 PM
Ultimul răspuns: Flash
  Gravitation $w33ty 5 5.883 09-03-2008, 03:13 PM
Ultimul răspuns: $w33ty


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)